Új privát üzeneted érkezett!

Szilcsi!

Mi a Babé koszmó elleni samponját használtuk,pár nap és tökéletesen eltünt,de csak az eleje volt egy picit koszmós a homlpkánál semmi több.Engem ezzel az olajozással egy este tudtak megetetni :twisted: :evil:

Zsuzsi!

Jók a képek,tényleg csibészek az elsőn! :D
20140113113746

Köszönöm annak, aki gondolt rám ma :) , túléltem :) , bár úgy érzem magam, mint akin átment párszor az úthenger.
Igazából infókat gyűjtögettem, rengeteg dolog változott a bő 2 év alatt (szervezet, jogszabályok, követelmények), kaptam ma laptopot (csomó idő elment a jogosultságaimmal is).
Lottika odajött tegnap este fekvéskor, megfogta a 2 kezem, "anya, ne aggódj, nem lesz semmi baj, én majd gondolok rád, tudod, szeretünk nagon, minden rendben lesz, büszkék leszünk rád".
Úgy emlékszem, álomba sírtam magam ezek után.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zsuzsi! Jobbulást neked!! A képek nagyon jok! Bicajnak nincs pótkereke?

Matteo! Nekem azt mondták nem szabad neki huzogatni, én még nem mertem.

Melinda! De édes a lánykád!!

Na reggel tuti orvos, most 39,5 fokos, ennyi nem volt még. Mivel elhuzodó a taknyosság is nehogy arcüreg legyen, bár amugy nagyon jókedvü, vidám, mászik ezerrel, rosszalkodik, nem tünik ugy mint akinek fájdalma lenne, kivéve az inyét.

Muki! Én Orsival sokat használtam, nekem ami még volt az szövet, na az tényleg vacak volt, akkor vettem ezt. De ez sem a legdrágább kategoria volt, az igaz, én 4 éve vettem 5e ft-ért.
Nézelödj esetleg árverésen, babaszobán. De jobb ha akkor ezek után ugy tudsz venni hogy elmész és fel tudod probálni!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hali!

Csak gyorsan bekukk.

Nem tudjatok, hol lehet borostyan nyaklancot kapni babaknak? Tudjatok, olyan fogzasi fajdalom ellenit. Marmint itt Szegeden. Pliz, irjatok meg, ha tudtok vhol. Koszike

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok.Egy kicsit még félve irok mivel csak 14-én megyek vissza a dokihoz és akor halgatjuk meg a szívhangot.Remélem minden rendben a picivel és szépen fejlődik.Ez az első terhességem és még nagyon nem tudok semmit.28 éves vagyok és 2008-ban volt az esküvőnk.Nagyon örülünk a picinek.Én már rég szerettem volna.Remélem én is fordulhatok hozzátok a kérdéseimmel majd.Szerintem nagyon sok lesz.
gombásné

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!!!

Na túléltük, bár néha nem voltam biztos benne, hogy sikerülni fog :lol:
Már a Vius miatt turbós volt a kiscsillagom :D

9:40re volt az időpont, de késett az MRI mert sajnos az előttünk lévő babát, nem sikerült felébreszteni :cry: , és fel kellett vinni az intenzívre és az altató orvos ment vele. Ezért csúsztunk. Kb fél 11 körül hívtak be.
Mielőtt bementünk ki kellett pakolni a táskámból a telefont, bankkártyát, órát...stb mert mágneses tér van bent. megkérdezték nem vagyok-e terhes. Mondtam, hogy nem, viszont szoptatok (mivel Zalán múlthét kedd óta újra szopik :D -de csak éjjel,hajnalban) ezért nem javasolták, hogy magára a vizsgálatra bent maradjak! (ezt oylan túlzottan nem is bántam! :oops: )
Felfeküdt Vius a gépre, és adtak egy füldugót, hogy tegyem be a fülébe. Meg én is kaptam egy párat!
Lefogtuk és a doktorúr egy maszkot tett a szájára amitől pár másodperc alatt elaludt! Szörnyű volt végignézi ahogy a feszített tiltakozásból egyszercsak elernyed a teste :cry: :cry: Ott el is bőgtem magam ( :oops: ez van) És a doki mondta, hogy ha akarok bent maradhatok, de nem muszáj, sőt ha szoptatok akkor inkább menjek ki. Kimentem.
Kint rágtam a kefét, síkideg voltam. Nyeltem a könnyeim, társult hozzám egy öreglány is :lol: Elmesélte a betegségeit,szüléseit, unokáit, édes volt :D és kikupálódtam agydaganat témakörben is!
Na eccercsak kijött a doki, és egy gurulós ágyat "beágyazott"! Pár perc múlva kihozta Viust! Félig csukva, féig nyitva volt a szeme, próbált beszélni de nem tudott,keresett a tekintetével, forgatta a fejét, de nem volt ereje kinyitni a szemét :cry: olyan volt mint aki be van lőve :shock: :(
Szörnyű volt :(
Aztán áttolta a gyereklinikára, ahol kaptunk egy ágyat (sebészeten) Oxigénmaszkot tettek rá, és infúzió volt bekötve a kézfejébe. Később az oxigénmaszkot levették. Infúzió maradt amíg le nem folyt! Ahogy ébredezett dobálta magát, a lábait, kezeit, alig bírtam lefogni. Mondta a nővérke, hogy fogjam le, ne engedjem felkelni, mert akor hányni fog, és akkor maradnunk kell éjszakára!
Így elszórakoztunk kb 1-fél2ig. Rettenetes volt, tök kómásan össze vissza kapadozott....áááááááááááááááááááá-kor ihatott először teát, be is nyelt vagy 3 bögrével, a nővérke nem győzte hordani :D Ennyit a fokozatosságról:D próbáltam volna csak elvenni tőle :D Tegnap este 8 óta nem evett/ivott semmit, szegény már nagyon ki lehetett tikkadva!
És 5kor egedtek haza, mivel nem volt semmi gond! :D Lábra nem állhatott, cipelnem kellett. Szilárdat nem ehetett, csak folyadék... Az esti gyógyszert már megitta kakaóba, meg evett egy kis spenótot hígat (egyetlen főzelék amit megeszik/pillanat) :D
Úgyhogy megvagyunk!
Hja eredmény is van csak épp nem értem, mert csupa latin szöveg. Majd a CD-ét viszem el a profnak, ő kiértékeli pénteken és elmondja mi van!
Hát ennyi!!! :D
Köszi midnenkinek a drukkokat!!!! :)

Mukika: Nekem megvan még a kengurum, házhoz is szállítom :wink: Ha érdekel privi!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok! :)

Melinda :)
Igen, Boti magyon szereti Noémit, mindig simogatja, meg mondja neki, hogy" naa, mosolyogj rám!" :lol: Nőci meg most kezdi felfedezni, hogy van egy bátyja, édes nagyon! :D
Örülök, hogy túlélted az első dolgozós napot! :wink:
Lottika egy tündér!! Én se bírtam volna ki bőgés nélkül! :D

Enikő :)
Örülök, hogy Vius ilyen jól viselte a vizsgálattal járó herce-hurcát! :)
Túl vagytok rajta!!! Remélem, és nagyon drukkolok, hogy jó eredmény legyen!!!++++++++++++++++++++++++

Szilcsi :)
Noémi is koszmós kicsit, nálunk nem elég egyszer olajozni, legalább két este kell.
Most tervezem megvenni a Babé koszmó elleni sampont, amit Anett írt, mert nagyon dícsérik!

Anett :)
Hát amekkora haja van Málnusnak, elhiszem, hogy kiborított az olajozás! :D
A Flavon Kids, az innivaló, vagy tabletta? Nem ismerem. :oops:

Karmen :)
Remélem, nem lett beteg Norbi!
Az semmit nem jelent, hogy nem bágyadt és nem tűnik betegnek a gyerek, az én fiam 40 fokos lázzal úgy rohangál, mintha kutyabaja lenne. :?

Zsuzsi :)
Tök jók a képek! :D
Látom, ez a fajta bicikli most a sláger, nekünk is ilyen van, csak katicás! :D
Az apróbetűt alig bírtam kiolvasni...sajnálom, de fel a fejjel!! És drukk+++++++++++++++

Mukika :)
Zozo kengurujára én csaptam le, imádom, nagyon kényelmes mindkettőnknek! :)
köszi zozo! :wink:

Tegnap beíratkoztunk az oviba! :)
Megyek, Boti épp ébreszgetni akarja Noémit! :roll:

Kép
Kép
zituska28

sziasztok

enikő
szorítok, hogy jó legyen az eredmény!!!
mukika
majd emlékeztess rá, hogy ha aktuális írjak a dokinéni( :lol: )ről!

matteo
picilányt várunk, Hédi lesz a neve. és eddig teljesen jól voltam. kb egy hete érzem, hogy "terhes" vagyok.

kösz mindenkinek a drukokat!
tegnap nem tudtam jönni, mert megint fájt a vesém. nincs benne rendszer. csak fáj. :cry:
tegnap:
voltam reggel ctg-n, meg a Kajtárnál. szerinte ok minden, de du keressem fel a dokim helyettesét( Virág dokinő), mert a terminusom lejárt.
du bementem a Klinikára is.Kedves csaj a Virág dokinő. megvizsgált, hát még nem. ma reggel vérvételre kellett mennem az szt-ba(már 2× mondták, hogy ez az utolsó :evil: ). ott kuva sokan voltak, előttem meg büdi bácsi állt a sorban( éppen fájt a vesém, a pocakom alja, elegem volt a sorban állástól, és a bácsitól még hányingerem is volt :cry: ). de megvolt ez is.
du meg ctg a klinikán(eddig a Vasasba jártam, aztán dokinő.

vége a panaszaimnak!!!
és ami jó(remélem): ha minden rendben a babóval a napokban, akkor hétfőig várnak az indítással :) , és csak :?: pénteken kell befeküdni.
ja, és amikor nem fáj a vesém, teljesen jól vagyok és akármeddig lennék terhes(persze azon túl, hogy már naygon szeretném a pici lányunkat magamhoz ölelni)

és irjatok tuti gyrek kicsalogató módszereket!!! (ablakpucolás, séta, apa- ezeken túl vagyok.)

hosszú lettem :oops: , bocsi!

legyetek jók!
toncsi

toncsi80

:D :D :D
és legalább a vonalzóm nem dörgöli az orrom alá, hogy már hány napja kéne babáznom :wink:
toncsi. eldugult.

toncsi80

Sziasztok!

Toncsi, azért hátha beindulna magától és nem kéne indítani. :? Hajrá hajrá, amikor a patológián feküdtem, a terminusos szobatársak lépcsőztek ezerrel, próbáld ki, ha ablakpuceva-séta-apa nem váltak be... :shock: Kitartás, jó neked, hogy a vesefájdalmat leszámítva ilyen könnyen veszed az utolsó napokat. :D

Zitus, hát ez az olajozás nekem sem jött be, Lali utálja a sapkát, egy órát hagytam rajta, de baromi hosszú volt az az egy óra. :roll: Az a baj, hogy annyira nagy haja van, hogy, hiába hozta le az olaj a koszmót, nem lehet lemosni-kifésülni belőle, mert tök hosszú a haja. :roll: Ma vettem én is Babé koszmó elleni sampont, ma azzal mossuk meg, nem fogom olajozni. Mi tusfürdőben és testápolóban is a Babét használjuk, én nagyon szeretem, bár nagyon drága, de jó termékek. Noémi már tartja a fejét ügyesen? Bea szerint amíg Lali nem tartja rendesen biztosan, nem kenguruzhatunk.

Melinda, elhiszem, hogy fárasztó újra munkába állni! Kitartás, és tessék összehozni hármaskát és akkor nem kell dolgoznod még egy darabig. :wink: :lol:

Karmen, mit mondott a doki Norbira?

Zsuzsi, jók a képek a kis csibészekről. :lol: Nem is tudtam, hogy tesót szeretnétek. :lol: Kitartás, ne keseredj el!
Mindig csodálom, akik kis korkülönbséggel bevállalják a gyerkőcöket, én nem merném. :shock:

Ma voltunk bent a munkahelyemen papírokat intézni, Lali körbeudvarolta a csajokat az irodában. :lol: Holnap meg csípőkontroll és csípőuh. :shock:

Kép
szilcsi

Toncsi! :D
A kiscsajszi tényleg jól megvárakoztat titeket. Az jó hír, hogy csak pénteken kell befeküdnöd. A kicsalogatásra sajnos nincs ötletem, ezek nálunk sem váltak be, végül én is a kórházban kötöttem ki. :roll: Drukk, hogy magától beinduljon a dolog. :lol:

Gombásné!
Üdv, itt! :D

Enikő!
Izgultam értetek. Remélem nem lesz semmi gond!

Zsuzsi!
Nagyon aranyos kisfiad van! (és persze Kristóf is cuki) :D

Pénteken voltunk vérvételen. Szegény csajszimtól levettek egy egész ampullával. Úgy sajnáltam szegényt :cry: Szerencsére hamar megnyugodott utána. Ma volt a védőnő, megnézte az eredményt, szerinte majd vasat kell szednie. Holnap megyünk tanácsadásra, megnézi a dokinéni is aztán majd kiderül. Kiváncsi leszek mennyit hízott 2 hét alatt. :roll:

Betty
Kép
rbetty

Zituska!

A Flavon Kids lekvár!Egy kis kanálnyi kell belőle reggel este,én csak reggel szeden,nekem brutál van tejem tőle :D A Kabay-ba veszem,8ezer körül van,picit több talán,nem tudom pontosan,kb 2 hónapi elég nekem.

Zsuzsi!

Dénesnek nagyon sok boldog szülinapot kívánok (ha ma tartjátok)!!!!!
20140113113746

Szilcsi :)
Noéminek viszonylag rövid a haja, de így is kínlódom az olajozással - bár gyakorlott vagyok, Botinak is kellett :? , ezért nálunk is a Babé sampon lesz a tuti.
Hát stabilan még nem tartja Noémi a fejét, azaz tartja, de csak rövid időkre. De amikor kenguruzunk szinte rögtön bealszik, és odavan kucorodva a cicimre. Na meg ez a kenguru jó közel is tartja hozzám, meg rátámasztok a kezemmel én is.
Még csak bevásárlások alkalmával használtuk a kengurut, olyankor nagy segítség, mert nem foglalja el az egész kocsit a hordozó, meg jobban is szeret kenguruban lenni, mint a hordozóban.. :)
Holnapra drukk a csípő uh-hoz, biztos minden okés lesz! :)

Anett :)
Köszi, lehet, majd ezti s bevetem! Csak nem mostanában, mert Apa a More milk árától is dobott egy hátast! :lol: 8)

Zsuzsi :)
Dénesnek nagyon boldog névnapot kívánunk mi is! :D

Kép
Kép
zituska28

Karmen. En is ugy tudtam, hogy nem kell huzogatni, igaz itt is az egyik orvos ez, a masik meg azt mondja, minden esetre begyulladhat a hugyut ugy is, ha le van tapadva a borikeje, es nem megy ki a pisi...mi meg 4 honapig szedtuk az antib., mert azt mondtak, hogy valami elòvaltozas van a hugyutakba es visszafele megy a pipi...most az uram huzogatja a boriket, mert en nem merem es keni az antibiotikumos kremmel. Szerintem idonkent probald neki huzigalni ovatosan amikor pancsiztok, de ahogy lattam Matteonak elegge ossze volt tapadva, ez biztos nem minden babara ervenyes. Gondolom mar voltatok a dokinal a laz miatt, azt hiszem 39,5 egy kicsit sok, foleg napok ota, remelem minden rendi. Mi hal, isten jol vagyunk, igaz azt mondtak, ha megegyszer visszaesik meg kell csinaltatnia egy eleg kellemetlen vizsgalatot, hogy biztosak legyenek, mi okozza a hugyuti gyulladast. Idonkent jo lenne otthon elni, es rendes magyar orvosokkal konzulltalni, en ugy erzem ezeknel az olaszoknal meg a dokik is egy kicsit...ket lepessel a fold felett jarnak.

Ma vagyunk 8 honaposak.

Gombasne: Gratula a holgyikehez, udv a klubban !!!Meglatod minden rendi lesz, ne aggodj, kivanok neked egy szep, fajdalom mentes terhesseget. Hogy lehet, hogy tudod, hogy kislany...villocentesit csinaltak. Nekem igen... Irjal, mindenrol ha kerdes, ketely van...nem vagy egyedul.

Eniko, borzaszto lehetett igy lani a picit, nekem mar az is szornyu volt, amikor korhazban voltunk. Szoritunk!!!

Betty, eleg szornyu, amikor ilyen csoppsegtol vert vesznek, remeljuk meinden ok.

Toncsi, seta, lepcsozes....legalabbis azt monjak, segit meginditani a szulest, de akkor se felj, ha meginditjak, legalabb rovidebb ideig fog tartani a szenvedes...igaz en nem tudom milyenek a fajasok, csaszaroztak, ami csak utana volt szornyu. Fel a fejjel, lehet ma este megindul a szules. Gondolunk rad.

Mennem kell jott az anyos

sziasztok
matteo0808

Norbinak tegnap is magas lázas lett estére, ma elvittem, nincs semmi betegség. Lehet igy tényleg a foga. De mondta még a doki hogy ne lepödjek meg ha pár napon belül lenne kiütése esetleg.
Felirattam neki a bárányhimlöt, Prevenart (még mindig támogatott szerencsére), fülészetre is elviszem megmutatni hogy másfél honapja folyik az orra, ha meglesz az eredmény onnan akkor kapja meg a szurikat. Amugy most is vidám, ahogy eddig is.

Zsuzsi! Boldog névnapot Dénesnek!

Betty! nagyobb baja ne legyen mint hogy vasat kell szednie!

Macsek! neked dicsérte valaki ezt a láncot? Én kicsit fenntartással fogadom, de mi is kinlodunk, ha tudnám segitene...

Enikö! Remélem jok az eredmények! Amugy én is bögtem volna!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, mit jelent, hogy támogatott a Prevenar? Vagy csak bizonyos esetekben támogatott? A rendes ára, ha jól tudom, 18.000 forint. Mi is be akarjuk adatni, majd ha megkapja a 4 hós oltást, utána jöhetnek a nemkötelezők. Jó lenne, ha olcsóbban meg tudnánk szerezni.
Bárányhimlő ellenit én nem adatom be, szerintem az ilyen tipikus gyermekbetegségeken essen csak át.
Mostanában olvastam a 3 napos lázról, nem lehet, hogy az van Norbinak? Az végződhet kiütéssel, ahogy a dokitok mondta.

Matteo, gratula a 8 hónaphoz! Nem tervezitek a hazaköltözést, ha honvágyatok van?

Kép
szilcsi

[url][url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/url][/url]

sziasztok
matteo0808

Dénesnek boldog névnapot!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

szilcsi, nem sok esely van ra, en pont a csaladom miatt mentem ki, a parom meg itt dolgozik, eleg jo munkaja van, nem hiszem, hogy feladna, na meg nem igazan beszeli a magyart. Jo lenne, de azt hiszem, mi mar itt ragadtunk, gyakran eleg egyedul erzem magam...igaz mostmar itt van Matteo, de hianyoznak a baratnoim, meg Szeged, meg minden ami magyar. Evente egyszer, altalaban oktoberbe hazamegyunk egy 10 napra, de utana csak szarabb, meg akkor is, ha a parom egy tunder.

sziasztok
matteo0808

matteo0808 szerintem valahol elirhattam valamit mert nem tudom még a baba nemét.5 hetesen voltam dokinál még nem is láttam csak a petezsákot.
gombásné

sziasztok

lépcsőzés :? :? az már sport? mert akkor nem :lol: :oops: na, jó. mennyi abból az adag? menjek át Újszegedre abba a nem is tudom hány emeletes házba, menjek fel, meg le? és az elég?

és még mindig csak pocak fotóval kedveskedek mindenkinek! :D :(
ez a tegnapi (40+0)

Kép

Kép

szép estét!
toncsi

toncsi80

Sziasztok!!

Csak életjel.... Minden OK velünk, csak a netünk vacakol. Amint tudok jövök!!

MINDENKINEK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Karmen!
én megkérdeztema dokinkat, azt mondta a perevenar csak akkkor támogatott ha koraszülött v. beteg a gyerek, vagy nem csak akkor?
Vendég

Hali.

Zituska, Boti mikortól lesz óvodás? Mert én kicsit elbizonytalanodtam, ugye Peti jövőre kezdené az óvodát, és már hallottam olyanról, hogy a Peti korabeli babákat most íratják be...ugye Szegeden elég a "tárgyévben" beíratni a gyerkőcöt???

Toncsi, na végre egy túlhordós kismama...olyan ritkán látni ilyet. :) Úgy látszik Hédi kényelmes kislány, szeret odabent.

Szilcsi, hát én Petivel akármit csinálhattam, se hatotta meg...no, vannak bentragadt babák. ;)
Én Petivel nagyon korán kenguruztam, úgyis tartod a fejét, meg ahogy Zitus írta, általában bealszanak a babák, vagy ha nem, akkor is nekidőlnek anyuka mellkasának.

Klzsuzsi, Isten éltesse névnapján Dénest!

Matteo, tudom, hogy nem nyugtat meg, de itt is ahány ház, annyi szokás. A mi dokinénink hároméves korig nem piszkálja, ha egyébként minden OK, az én fiamnak is egyéves kora táján megpróbálta kicsit hátrahúzni, akkor mondta is, hogy relatív fitymaszűkülete van, de teendő nincs vele. Másfél hónap múlva megyünk a kétéves vizsgálatra, majd akkor is megnézni, gondolom.

Kármen, Norbinak lehet, hogy háromnapos láza van? Petinek is volt ilyen, pöttyös is lett rendesen.

Zozo, szerintem a Prevenar felírása dokifüggő. Én is úgy olvastam, hogy csak a "veszélyeztetett" babáknak írják fel támogatottan, de máshol láttam, hogy semmi extra bajjal nem küzdő csöppségnek felírta az orvosa.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Elmegyünk ma haza,vasárnap jövünk,szép hetet mindenkinek!

Kármen!
Jól tetted szerintem,hogy beadatod a Prevenart meg a bárányhimlőt,oké,hogy essen át,de komoly szövődményei lehetnek a bárányhimlőnek,és az oltás nem garancia,attól ekaphatja,de lehet észre sem veszitek és nem lesz baja belőle.Málnus a bárányhimlőt tuti megkapja!

2 kép búcsúzóul tegnap estéről:
Kép
Kép
20140113113746

Pelusok ismét akcion:-)

Pampersz maxi 7-18kg-os babára csak 40ft/db 28db-os csomiban.

Pampersz gumis derékkal 34db-os csomiban most csak 1600ft/csomag

Alana dm-es biopelus 63db-os 2500ft maxi méretben 7-15kg-os babára

Moltex öko tealeveles biopelus mini méretben 3-6kg-os babára 32ft/db

Babylove junior 6-os 60db-os pelus csak 35ft/db 12-25kg-os babára

Babylove uszopelus minden méret csak 75ft/db

Pelenka alátét 60x60-as egyik fele vizhatlan anyagu a másik pamutos,igy töbszöri alkalmazásra is jo csak 80ft/db

Babylove UP and Go bugyipelus junior méret csak 45ft/db

Babylove bugyipelus maxi méret csak 45ft/db 7-15kg-os méretben.

Bugyipelus xxl méretben 13-30kg-os babára 50ft/db

Mini méretü pelus gumis derékkal csak 32ft

Midi méretü pelus csak 34ft/db

Maxi és junior méretü pelusok,gumis derékkal csak 35f/db

Nejlonos tescos pelus csak 27ft minden méretben.

zsákos8100db-os) pamutos pelus csak 30ft minden méretben.
Ha valakit érdekel irjon:-)

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Szilcsi! Irtam a multkor már ide hogy most támogatott, egy oltás 4500ft körül van. Norbinak most még 2 kell, de nem várok vele 2 éves koráig. Nem tudok róla hogy csak bizonyos esetekben lenne támogatott, mert Norbinak nincs semmi baja, amiért ö szerintem kaphatná és a doki sem mondta azért lenne ennyi. Csak figyelmeztetett mert tudta hogy majd neki is be akarom adatni és kérdezte a multkor hogy most hogy olcsobb lett igy is várok-e vele. Régebben tényleg ugy volt hogy csak immunhiányos v. koraszülött kaphatta olcsobban, most szerintem mindenki. Ha mégsem akkor szoljatok és meghuzom magamat:) Nekem ezt 1 hónapja mondta hogy most lehetne beadatni, korábban azt mondta amit ti is.

Anett! Orsi is megkapta ezeket az oltásokat, csak a Prevenart az ára miatt 2 évesen akartam (Orsinak hamarabb nem is lehetett volna mert akkor került forgalomba) Himlöröl meg azt gondolom nekem megéri a gyerek ne szenvedjen napokig, nagyon fájdalmas ha viszket és nem lehet vakarni, még én sem birom ki. Na és a láz. Vagy esetleg a maradando hegek.
Imádom hogy Málnus mindig ilyen mosolygos!

Toncsi! Hatalmas a pocakod! Kitartás!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gombasne, valoszinuleg en ,,almodtam, vagy el olvastam a dolgot", bocsi, miota szultem egy kisse szetszort vagyok...furcsalottam is, hogy tudtad a nemet....bocsi. Egyebkent minden rendi?

Toncsi, szep pocak, ne aggodj mar nem sok van hatra, szerintem pihenj egy kicsit (ne gondolj az ujszegedi oriashaz megmaszesara), ha meglesz a baba nem sok idod lesz pihenni. Mi drukkolunk.

Anett: nagyon szep a Malna....es nagyon mosolygos, az en Matteomnak is allandoan fulig er a szaja, csak akkor pipul be ha ehes vagy faradt...nem sok turelme van, ki tudja kitol orokolte.

Exedus, en most remenykedek, es probajuk (a parom, en csak a labat fogom, mert nem marad nyugton egy percig sem) ugy csinalni ahogyan az urulogus mondta, holnap megyunk a gyerekorvoshoz egy ellenorzesre, kivancsi vagyok, mit mond. Egyebkent, sem a korhazban sem a mi dokink soha nem nezte meg a futyijet. Remelem minden rendben lesz.

Karmen, Norbi hogy van?

Az en pici fiam egy sajtkukac, nem marad nygton egy percig sem. Mar a maszest is probalgatja, de meg csak a foka szintjen van, hangosan kacaraszik es ,,beszel" a maga modjan...olyan mint egy pletykas venasszony. Felagaskodik a divany karfajara, es par masodpercig megall a sajat laban....egy tunemeny.
Probaltam kepet tolteni, de tul nagyok...es bena vagyok, nem tudom lezsugoritani...sos.Kép

sziasztok
matteo0808

Matteo! Nem lehet hogy tul nagy volt a kép azért nem sikerült? Mert egyébként a hozzászolásodat ha megirod van alatta egy olyan hogy melléklet feltöltése és ott megadod az utvonalat a gépeden ahol a kép is van.
Köszi, Norbi este volt megint lázas, most jol van.

Utánanéztem, igazatok van az oltással kapcsolatban,
Akkor lehet hogy azért mert a multkor azt mondta hogy Norbinak a
laringitise miatt veszélyeztetettebb amikor kérdeztem az influenza oltást majd neki adjuk-e összel (Orsinak nem szoktam).

Kép

Kép

Karmen
karmen

Klzsuzsi!

Dénesnek nagyon sok boldog névnapot!
(Tegnap nem voltunk itthon, úgyhogy kicsit késve.)

Mónika

vesm

Matteo! Küldd ide a képeket: karmen@fw.hu majd felteszem ide neked

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hali!

Melinda, koszi a gyors infot a nyaklancrol. Igazabol egy baratnomet erdekli, de lehet, hogy majd minket is. Lucanak meg mindig csak a 2 also van meg, nem kapkodja el. Szoval az igazi nagy szenvedes sztem majd csak ezutan jon.

Karmen: Nemetorszagi rokonunk eskuszik ra, nem is erti, itt miert nem kapnak a babak. En egy szulovel beszeltem, o azt mondja, nekik is sokat segitett. Mar csak azt nem tudom, honnan tudjak?! Mert ugye vagy rajta van, vagy nem. HOnnan tudjak, milyen lett volna nyaklanc nelkul? MIndegy. Ha gaz lesz, sztem en i skiprobalom, rajtam aztan ne muljon.

Kép
Kép
-macsek-

Kép[/img]

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Enikő :) Vius eredményéről tudsz már vmit?
A MÁV székházban meddig tart még a kiállítás?

Toncsi :) Drukk, hogy Hédi ne várakoztasson már sokáig! :) Ha hétfőn indítanának, miért kell már pénteken befeküdnöd? Hétvégén gondolom úgysem csinálnak semmit, nem? Magzatvizet néznek?

Karmen :) Nem semmi, hogy ilyen magas lázat okozott Norbikának a fogzás :shock: Bár most, ha visszagondolok, Kristófnál is volt egyszer, hogy elég magas volt a láza csak a fogzástól.
Anyatej: az tény, hogy minden átmegy, amit fogyasztunk, de sajnos csak nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy kizárólag bio kaját vásároljanak :(

Zitus :) Nagyon édesek a gyerekek :D:D Ilyen pizsije Kristófnak is volt, csak már kinőtte :(
Mikortól fog Boti oviba járni? Bakker már itt tartunk, pedig nemrég született :shock: :shock: :shock:

Anett :) Tündéri Málnus a képeken :) Semmi baj, hogy nem tudtunk a héten talizni, majd a jövő héten bepótoljuk :wink:

Bibi :) Hogy vagytok?

Matteo :) A mostani álláspont szerint nem szabad a bőrt húzogatni, ha 2-3 éves korban még mindig nagyon le van tapadva (mint ahogy nálunk is, sajnos), akkor előbb-utóbb sebész fogja a dolgot megoldani :(

Zozo :) Van vmi fejlemény Pati allergiájával kapcsolatban?
Az autósülések közül én a Römert választanám, ha aktuális még a kérdés…

Melinda :) De édes volt Lotti, nem csodálom, hogy elsírtad magad :) Azért remélem sokszor benézel majd hozzánk!

Zsuzsi :) Szuperek a képek, köszi, hogy feltetted őket! Jobbulást neked!

Zsuzsu :) Várunk vissza!

Bea :) Hogy vagytok? Hogy telnek az első napok?

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Újaknak üdv!

Toncsi: Hédi jól beépült :) Igaza is van :) Azért drukkolok, vagy inkább türelmet kívánjak még? :)
Csuda helyes pocid van. Mennyit híztál, ha nem titok? Ezt nem lesz nehéz ledolgozni szerintem. (most irigyellek)
Mikortól lesz megint dokid?

Fütyi téma engem is érdekel nagyon. Nem értem az egészet. Nem szabad bántani, de eddig az összes kisgyerekes ismerősömnek akinek fia van, problémája van ezzel 3-4-5 évesen mindnél sebészi beavatkozás kellet vagy felrántották durván vagy hasonló :cry: :cry:

Exi: Majd írd már meg mit mondott a doktornő Peti férfiasságára a 2 éves státusz után....(legyen 2 évem nekem is felkészülni ezekre)
Grétit most írattuk be az oviba, és szeptembertől fog járni.

Anett: Nagyon édes Málnus! Mekkora haja van!!!!

Matteo: Mesélhetnél milyen az élet odakint :)
Hogy érzed magad, stb.

Melinda: Lotti tünemény. Lindi hogy bírja a bölcsit? És te a melót? Hiányzol :lol: :lol: :lol:

Enikő: Sokat gondolok rátok, remélem jó híreket kapsz! KITARTÁS!!!!

Zozo: Nagyon nagyon cukik a lánykáitok! Tehetnél fel gyakrabban képet :)
Drukkolok hogy rendeződjön az egészségügyi problémátok Patival!

Zsuzsi: A fiúk meg nagyon vagányok! Tesóhoz drukkolok!

Zituska: Nagyon édesek a gyerkőcök!!

Bibi: Hogy vagytok?

Zita, Edit: Életjelet kérünk szépen! Én már úúúgy izgulok értetek :)

Timika: Köszi, megvagyunk. Hétfőtől apánk már dolgozik, egyedül vagyok a 2 prücsökkel. Egyenlőre jobban birom mint képzeltem :shock: :D
Estére viszont kipurcanok nagyon. Még nem sikerült behoznom a klinikán "nyert" alváshiányomat.
Gréti kicsit taknyos, és Levi is szörcsög, röfög, főleg esténként, ill. éjszaka. Szívjuk mi az orrát, már mindennel próbálkoztunk, de nem jön semmi, de közben hallani hogy van ott valami. Kap fluimare-t meg anyatejet az orrába. Már enyhe szörcsögéssel hoztuk haza a klinikáról, és az lett egyre rosszabb. Remélem nem lesz belőle semmi komoly, ha még holnap is nagyon szörcsög, elviszem a doktornőhöz tanácsadásra hogy ő szívja ki neki, hátha....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Futyikerdes: En is ugy tudtam, hogy nem kell huzogatni, de az urulogus szerint, a borike ala bemehetett a baci, es igy kapta a hugyuti fertozest (ketszer is novemberben, akkor Teo csak 3 honapos volt). Ez meg a jobbik eset, mert a korhazban felirtak egy allando antibiotikumos kurat, mondvan, elozzuk meg a tovabbi fertozeseket, mivel lehetseges, hogy valami veleszuletett rendellenesseg van a hugyutakban...ami magatol megoldodik, par even belul, ha nem...mutet. Mi most aprilis 1 ota nem szedjuk az antibiotikumot...remelem nem a korhaznak volt igaza es nem ter vissza a fertozes...en csak imatkozom.

Jegvirag; Az elet idekinn...!!! Szerintem nem sok kulonbseg van az otthoni es az itteni eletviszonyok kozott, dragasag, munkanelkuliseg...Viszont a felfogasban nagy kulonbsegek vannak, minden teren, itt sokkal lazabban veszik az eletet....(meg az orvosok is), mi valahogy komolyabbak vagyunk. Nekem hianyzik a hazam, Szeged...meg minden, sokszor erzem magam nagyon egyedul, ezert is orulok, hogy ratok talaltam. Itt is vannak baratnok, de az megsem olyan mint az a regi...gyerekkori, akikkel telefonon, e-mailen ertekezunk, na meg ismetlem mas az itteni felfogas. Azert boldog vagyok, a parom remek ember, es a fiam gyonyoru.
Nem lehet egyszeru ket pcivel, foleg, hogy Levi meg uj...nekem egy horror volt az elso 3 honap, egyedul, az anyosom, nyaralt a parom dolgozott, mi meg ketten szenvedtunk...alig tudtam mozogni a csaszar utan.

Toncsi; mi zujs, nagyon csond van....csak nem...

Eniko: hogy vagytok?
Karmen: Nagyon koszi, atkuldom a kepeket amint tudom, en meg nem jutottam el odaig, hogy kitalaljam, hogyan kell lezsugoritani a kepeket.
Norbi a foga miatt lazas, mit mondott a doki, egyebkent jol van?

sziasztok
matteo0808

Élek! :) nem tudom miért nincs az újra munkába állóknak is beszoktatás :lol:
Lindusnak ma megtört a jég a böliben, vidám volt, csacsogott egész nap, jól eszik, alszik, vidám. :)
Lottikával továbbra sincs semmi gond, jár úszni, irtó ügyes. :)

Szilcsi! Hármaska? Hehe azt hiszem álmainkban szerepel csak

A reggeleink egyre jobban mennek, tegnap csúcsot döntöttem, a lányok keltésétől szám. 23 perc múlva autóban ültünk. :)
Ja, és büszkülök :lol: drága férjemnek annyit vinnyogtam, mi lesz ha leszek itthon, hogy pl a héten (délután melózik), főzött, takarított, összeágyazott stb. :) Holnap lesz a szülinapja, azt hiszem vmi nagyon széppel próbálom meglepni. :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Matteo!
Gratula a kisfiadhoz nem lehet semmi hogy bevállaltad Olaszországot,bár ha az ember ott talál társat magának..Szokatatok járni kirándulni?Na jó lehet hogy most nem de amikor még nem volt gyerkőc.az idén mi is Olaszba megyünk nyaralni a Garda tó környékére meg útba ejtjük Gardalandot és valami hiper szuper vizícsúszda is lesz .(Caneva world).Voltunk már Olaszban úgy 7 éve mocival a párommal és nagyon jó volt.(Azon kívül hogy a gatyánk ráment a 3 napra) :shock:

Melinda!
Ügyi vagy megy ez neked látod!!

Enikő!
Kiváncsi vagyok Vius eredményére ,remélem minden okés.

Nem semmik a gyerekeim épp kergetik egymást a lakásban és Niki kiabál hogy "Norbika elkaplak" :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu, Kirandulasra nem sok idonk volt elotte sem, tudod a munka, igaz a terhessegem elott egyutt dolgoztam a parommal nyaron Porto Cervoban egy 17 meteres vitorlassal, o vezette (minden nyaron ezt csinalja, telen mag gazolajat szallit), en meg foztam, takaritottam, vitorlat huztam, meg kiszolgaltam a vendegeket. Igy sikerult ketszer korbejarni Szardiniat, es egyszer Korzikat...igaz dolgoztunk, de sokat lattam es nagyon szep volt. Visszagondolva nem tudom hogyan csinaltam vegig...anelkul, hogy nem pottyantam egyszer sem a tengerbe meg duhongo szelviharban sem...mivel nem tudok uszni. Leginkabb, ha kirandulasrol van szo, nyaralas meg hasonlok...SZEGED az uticel, a paromnak is nagyon tetszett, na meg a haverjainak is. A hajos nyar utan hazajott Szegedre velunk 2 haverja is...gondolhatod, en mint tolmacs...a harom pasinak...akik a lanyokat nezik, aranyosak voltak amikor tagadta, de azert hozzatettek, sehol sem lattak ennyi szep lanyt. En azota nem voltam otthon (2006 okt.), novemberben terhes lettem, gondjaim voltak (hanyas, gorcsok), nem mertem bevallalni az utazast, most oktoberre tervezzuk a hazautat, a dedimama meg nemlatta Matteot, csak anyukam, aki kijott a keresztelore oktoberben, akkor voltunk 2,5 honaposak.

Az en kis pockom bekesen fokamaszik a jarokajaban...gyanus, hogy meg nem reklamal, hogy egyedul hagytam.

Karmen, elkuldem a kepeket.

Gombasne; hogy vagyunk, remelem minden ok.?

Toncsi: hol vagy....csak nem lepcsozol???

Melinda; Nem lehet egyszeru, ket piicivel....meg a munka. Hajra!

Timka; A te kisfiadnak sebeszeti uton ,,oldottak" meg a futyi kerdest....??? Meselj! Nekem azt mondta az urulogus...,,tornaztassuk, mert ha nem mozgatjuk megjobban osszetapad es kes ala kerul...amikor nagyobb lesz, en megijedtem...es most a parom tornaztatja a boriket, en nem merem.

sziasztok
matteo0808

Matteo!

Azt elhiszem hogy Olasz után teljesen más Szeged a férjednek ő nyilván azt szokta meg mi meg az alföldet meg a Balatont.Nagyon várom már az utazást remélem jó lesz ,ha mindeg igaz motorral megyünk.Minden évben van egy hét amikor gyerekek nélkül megyünk valahová és az általában mocizás ,tavaly Németországban voltunk.Persze elmentünk velük is itthon kirándulni nagyon élveztük jó volt egy kis pihi.Az idén is ezt tervezzük ha más nem jön közbe.

Norbikának én sem merem piszkálni a kukiját,pedig Máté is fiú,de akkor após segített most meg nagyon ritkán látja a kicsiket mert ő nagyon Mátés ,imádja valahol nem is létezik más rajta kívül.Nemsoká úgyis mennünk kell koraszülött utógondozásra akkor majd megemlítem a dokinak hogy nézzen rá a Norbira.Értetlenül és bénán állok a dolog előtt,mintha Norbika lenne az egyetlen és első fiam... :oops:

Kép
Kép
zitacicu2

sziasztok

mindenki aranyos, hogy aggódik, hiányol, meg drukkol!
még egyben.
éjszaka szar volt. fájt a vesém-azért nem aludtam. aztán jött vmi víz szerű belőlem(kevés, utána nagyon halvány rózsaszín folyás, az is kevés), figyeltem mi lesz-azért nem aludtam :?
délre mentem ctg-re, aztán vártam a dokinőt. szegény műtött, meg rohangált ,meg műtött. így negyed 5-kor :shock: jöttem ki a klinikáról. a várakozást jól bírtam, mert én már csak dokira, meg gyerekre várok :lol: . de azt nem, hogy nem biztatott, hogy ez a víz dolog már valami. szerinte zárt a méhszáj :( . itthon megint volt valami rózsaszín, de már én sem reménykedek, gondolom a vizsgálat miatt volt :roll:
amúgy ctg semmi. szíve ok.én zárt.
saját dokimmal beszéltem telefonon , holnap lesz. a Vasasba menjek ctg-re, meg megnéz. pénteken meg valószínüleg terheléses ctg.

erről vki tudjam,hogy mi??? mármint a terheléses ctg :?: védőnéni szerint ciciböngyörgetős :shock: . (remélem Jonny Deep csinálja :lol: )

enikő
eredmény???

bea
jó nektek! és minden jót

mindenkinek minden jót!
toncsi

toncsi80

Hali.

Toncsi, igen, a terheléses CTG az a bögyörgetős. Hát csinálná az, akinek muszáj. Szerintem, ha az apával összebújás nem oldja meg a dolgot, akkor bögyörgetheted jövő ilyenkorig.
Egyébként érdekes, nekem nem volt terheléses CTG-m soha, senki nem is hiányolta...

Bea, OK, megírom. De ebben a kérdésben úgy vagyok, hogy inkább egy szike, minthogy felrántsa a doki, és megsérüljön (sajna, sokan ezt csinálják) ott valami.
Nekem van ismerősöm, akinél műtét volt a dolog vége, konkrétat nem tudok, de az biztos, hogy a kisfiút nem bántja a dolog...

Ági és
KépKép
exdeus

Bea,Timika,igen úgy tűnik jól van a Barni,bár ma reggel ,annyit kakilt,hogy fürdetni kellett.... :lol: :lol:
Meg sajna hányt is! :?
Elvittem doktornőhőz,megnézte és azt mondta hogy lehet hogy egyszerű gyomorrontás,(mondjuk tegnao rengeteget evett 8 db fasírt,3 kinder tojás,tejszelet,2 roszcsontrudi,kakós csiga).
Majdnem 2 hétig diétázott,és most megpróbálja lehozni a lemaradást....
Na most megint diéta van,nagyon nehezen viselte,minden édességet alpakotam,hogy ne is lássa,egyedül a tegnapi kakaóscsigát hagytam(én marha) a kenyértartóban,míg elmentem letusolni,a, Barni felét megette..............

Ráadásul,a multhét pénteki széklet mintája meg eltűnt,így holnap újat kell vinnünk......... :? :shock: :shock:

Bea annyit jártatok az eszemben,kő hogy jelenkeztél!!!!!!!!! :D :D

Timika,nagyon izgulok a teszted miatt!!!!
remélem minél hamarabb 2 csíkos lesz!!!! :wink: :lol: :lol:

Toncsi,te meg beszélj a babával,hogy igyekezzen kifele!!!!
Péntektől front lesz!!!!! :wink: :lol: :lol:

Melinda,örülök hogy minden OK veletek!!!! :D

Kép
bibi226

Enikő,mi újság Viussal??? 8)

Zsuzsi,jó hogy jelentkeztetek,nagyon édi Dini!!!!! :lol:
Fütyi kérdéssel kapcs.,nekünk azt mondta a doktornő,hogy 3 éves koráig,kár bántani,mert úgyis vissza fog tapadni! :wink:

Barnit,beírattuk az oviba,ha lesz hely felveszik dec.,ha peidg nem csak,jövő szept.-től!

Barnin,lehet most jönn ki a kórház hatása.................
Nagyon anyás lett,sehova nem mehetek nélkűle,még a wc-re se.....
A játszon,ma nagyon hangossak voltak a gyerekek,és a nyakamba csimpaszkodva mondta ,hogy menjünk haza!!!! :cry:

Ma voltunk boltba,van egy kisfiú,aki nagyon agresszív,a Barninak állandóan nekimegy,lükdösi,belerúg.
A boltba nekiment a Barnabásnak.
Erre a Barni:
-Anya ,ez a kisfiú miért jött nekem???
Jó buta ugye???
Mondtam neki,hogy igen tényleg buta,(anyuka nem szólt rá a gyerekre)
Erre a Barni:
-az anyukája,miért nem szólt rá????
Szerintem,az anyukája is nagyon buta,hogy nem szólt a kisfúnak,hogy nem szabad ilyet csinálni!
Anya szerinted is buta ,az anyukája????

Na ugye,mit lehet erre válaszolni????????

Igen,szerintem is buta az anyukája,hogy nemszól rá a kisfiára,mert nem szabad ilyet csinálni!!!
És ennek meglett a hatása,"kedves"anyuka rászólt a saját gyerekére!!!!

Kép
bibi226

Sziasztok!

Kicsit el vagyunk veszve (egyébként se vagyok egy nagy írogató :oops: ), de Gábor beteg és nem sok időm marad másra.

Toncsi!
Drukkolok nagyon!!!!
Én is a 41. héten szültem.Tudom mit érzel.... :wink:

Újaknak!
Üdv itt! :lol:

Még a fütyitémához szólnék...
Én nem tudom, de orvosaink nem egy egyetemre jártak? :shock:
Nekünk adott a doktornéni krémet, amivel nagyon - nagyon vékonyan kenegetni kell a fütyijét és az esti fürcsizés után pedig kicsit húzogatni neki. Már nagyon szépen haladunk "lefele".jövő hét csütörtökön nézi meg. Mi azután kaptuk a krémet, hogy mi is kaptunk egy húgyúti fertőzést!

Ne haragudjatok, hogy nem tudok mindenkinek írni, de bánt baba betegsége.

Gondolok rátok, a betegeknek jobbulást!

Szép álmokat!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Vius lelete teljesen negatív! :D :D :D Aminek nagyon örülök nyilván, csak hát akkor mi a baja? :shock:
Jövő héten vérvételre megyünk, aztán május végén újra eeg! Addig szedjük a gyógyszereket és reménykedünk, hogy javul....

Ma voltunk gyógytornásznál is (gyógytornász-konduktor) Oda is hordani fogom (fizetős) nagyon bízom benne, hogy sikerül kicsit felcsatlakoznia mire oviba indul....hát ez van......

Fütyi témához! Amikor hétfőn bent feküdtünk a gyerekklinikán egy kisfiút metéltek körül, mert annyira begyulladt neki a fütyije, h muszáj volt :( Szegény rettenetesen sírt és nem állt el a vérzés, újra kellett altatni és valamit csináltak még vele.. Kész voltam! (mondjuk a többi kisbeteg gyerektől is teljesen kikészültem) Nem bírom látni ahogy szenvednek ezek a kis drágák! Nagyon nem.... :cry:
Csak oda ne kerüljünk sose..... :cry:

Nekem egyébként azt mondta az orvosunk, hogy nem szabad még hozzányúlni a kukihoz! Úgyhogy nem is szoktam piszkálni. De persze lehet később majd kell, de hogy mikor???? Meg ezt majd csinálja az apja, én hozzá nem nyúlok.... :oops: Félnék, nehogy fájjon neki...

Betegeknek jobbulást kívánok!!!!

Bogimon csalánkiütések jöttek ki :shock: valamit ehetett amiben volt valami... a doktornéni aszonta hogy tartósító valszeg....Hétfőn anyukám vett neki kólát, amíg vártak a gyerekklinikán a sebészeten a kötéscserére (laza 3 órácskát 8) :evil: ) aznap estére jöttek ki a pöttyök. Ma reggelre atomnagyok voltak hatalmas "udvarral". Félelmetesen nézett ki. :shock: Adtam neki fenistil cseppeket meg kálcium pezsgőtabit és bekentem fenistillel, visszahúzódtak....

Zalán meg már több mint 2 hete szörcsög.Írt fel neki a doki antibiós szemcseppet a nóziba. Ha még egy hét múlva is taknyos lesz akkor vesz tenyésztést orrváladékból...

Viusom hála jól van.

Szép estét kívánok!

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő: írtam e-mail-t, megkaptad? Szívesen odaadom a tejecskét! A konakionnal kapcsolatban egyetértek szilcsivel, az bizony pont olyan szagú, mint a poloska (büdösbogár)! :lol: Vius lelete 8)

Jégvirág: Megjött A&P, Családi fészek! Ovi?

timika: köszönjük kérdésedet! Marcsi hálistennek csak 1x hányt, aztán még másnap lázas volt (sokat aludt, napközben is), utána 2 napig semmi, aztán betaknyosodott, láz nélkül, de az is elmúlt tegnapra.

bibi: bocs, hogy nem reagáltam. :oops: Ha ugyanarra az ebay-es linkre kattintasz, amit bemásoltam, és tetszik valamelyik, küldd el a linkjét, na meg hogy mennyit szánsz rá, próbálok intézkedni. (Mostanában kezdtem, szeretek vele foglalkozni.)

karmen: nekem is olyan cumisüveg-mosóm van, aminek az egyik végén van egy kicsi kefe, gondolom, direkt cumibelső-mosásra.

Anett: én is eszem a FlavonKids-t (én is csak reggel), szerintem is jó.

mukika, toncsi és mindenki, akit érdekel a homeopátiás gyerekdoki: pont most akartam itt kérdezni (mert egy anyuka ajánlotta a homokozóban a napokban), hogy jár –e valaki Sulyok Ritához. Vélemény? Be lehet vajon úgy is esni hozzá, hogy nem oda tartozunk?

zozo: én is autósülés-keresésben leszek nemsoká, és én is ezeket néztem ki (Römer Kid Plus, Maxi C. Rodi), de tetszik a Cybex is a Brendonban.

Matteo: 8 nap van a gyerekeink között. :D

Melindea: de jóóóóó! :lol:

Nincs valakinek ötlete, hogy lehet golyóstollfirkát eltüntetni?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Enikő!

Jó hogy negatív Vius lelete .Beánál voltatok?Hogy viselte a csaj?

Norus!
Engem is érdekelne hogy lehet a firkát eltüntetni :D :roll:

Én nem tudom mi volt tegnap a gyerekeimmel éjfélkor még nem aludtak.először azt hittem Niki hányni fog meg öklendezett aztán rájöttem hogy a sírástól.Kiabált hogy folyik az orra töröljem meg ,aztán takaró kell,baba kell.stb.mindig kijött az ágyából.Persze nem volt semmi baja és a Norbit is felkeltette így együtt ordítottak.(Ja Norbika is kimászik az ágyból pedig neki még nem vettünk ki rácsokat középről.. :roll: )Éjfélkor már minden türelmem elfogyott,mert csak hisztiztek nem volt semmi bajuk ...áááá

Kép
Kép
zitacicu2

Megszületett Toncsi Hédije!
3100 gramm 52 cm!
Jól vannak :D
Gratulálunk :D

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: