Sziasztok!!!
Na túléltük, bár néha nem voltam biztos benne, hogy sikerülni fog
Már a Vius miatt turbós volt a kiscsillagom
9:40re volt az időpont, de késett az MRI mert sajnos az előttünk lévő babát, nem sikerült felébreszteni
, és fel kellett vinni az intenzívre és az altató orvos ment vele. Ezért csúsztunk. Kb fél 11 körül hívtak be.
Mielőtt bementünk ki kellett pakolni a táskámból a telefont, bankkártyát, órát...stb mert mágneses tér van bent. megkérdezték nem vagyok-e terhes. Mondtam, hogy nem, viszont szoptatok (mivel Zalán múlthét kedd óta újra szopik
-de csak éjjel,hajnalban) ezért nem javasolták, hogy magára a vizsgálatra bent maradjak! (ezt oylan túlzottan nem is bántam!
)
Felfeküdt Vius a gépre, és adtak egy füldugót, hogy tegyem be a fülébe. Meg én is kaptam egy párat!
Lefogtuk és a doktorúr egy maszkot tett a szájára amitől pár másodperc alatt elaludt! Szörnyű volt végignézi ahogy a feszített tiltakozásból egyszercsak elernyed a teste
Ott el is bőgtem magam (
ez van) És a doki mondta, hogy ha akarok bent maradhatok, de nem muszáj, sőt ha szoptatok akkor inkább menjek ki. Kimentem.
Kint rágtam a kefét, síkideg voltam. Nyeltem a könnyeim, társult hozzám egy öreglány is
Elmesélte a betegségeit,szüléseit, unokáit, édes volt
és kikupálódtam agydaganat témakörben is!
Na eccercsak kijött a doki, és egy gurulós ágyat "beágyazott"! Pár perc múlva kihozta Viust! Félig csukva, féig nyitva volt a szeme, próbált beszélni de nem tudott,keresett a tekintetével, forgatta a fejét, de nem volt ereje kinyitni a szemét
olyan volt mint aki be van lőve
Szörnyű volt
Aztán áttolta a gyereklinikára, ahol kaptunk egy ágyat (sebészeten) Oxigénmaszkot tettek rá, és infúzió volt bekötve a kézfejébe. Később az oxigénmaszkot levették. Infúzió maradt amíg le nem folyt! Ahogy ébredezett dobálta magát, a lábait, kezeit, alig bírtam lefogni. Mondta a nővérke, hogy fogjam le, ne engedjem felkelni, mert akor hányni fog, és akkor maradnunk kell éjszakára!
Így elszórakoztunk kb 1-fél2ig. Rettenetes volt, tök kómásan össze vissza kapadozott....áááááááááááááááááááá-kor ihatott először teát, be is nyelt vagy 3 bögrével, a nővérke nem győzte hordani
Ennyit a fokozatosságról:D próbáltam volna csak elvenni tőle
Tegnap este 8 óta nem evett/ivott semmit, szegény már nagyon ki lehetett tikkadva!
És 5kor egedtek haza, mivel nem volt semmi gond!
Lábra nem állhatott, cipelnem kellett. Szilárdat nem ehetett, csak folyadék... Az esti gyógyszert már megitta kakaóba, meg evett egy kis spenótot hígat (egyetlen főzelék amit megeszik/pillanat)
Úgyhogy megvagyunk!
Hja eredmény is van csak épp nem értem, mert csupa latin szöveg. Majd a CD-ét viszem el a profnak, ő kiértékeli pénteken és elmondja mi van!
Hát ennyi!!!
Köszi midnenkinek a drukkokat!!!!
Mukika: Nekem megvan még a kengurum, házhoz is szállítom
Ha érdekel privi!