Jó reggelt mindenkinek!
Én vagyok a munka hőse?! 3/4 órával előbb beértem, átgyalogoltam pedig a fél várost!!!! Jól is esett - csak ez a fránya eső ne esne... -, most legalább megérdemlem a reggelit
Szia Kata! Üdv közöttünk! Leszámítva az épp aktuális paráinkat és nyomorainkat vidám és vicces csapat vagyunk!
Tegnap este színházban voltunk, Barbi anyukámnál aludt és valószínűleg még ma is ott fog (remélem
), így apával egész du. csatangoltunk! Megvettük Barbus szülinapi ajándékát, egy piros biciklit!!!! Állati édes! Teljesen elérzékenyültem, hogy már ekkora lányom van, és már látom az örömét, ahogy ragyog a kis pofija
Már alig várom, pedig még 2 hét!!!
Aztán meg azon filóztam, milyen jó lesz újra babázni, és újra átélni ugyanazokat az apró pici kis dolgokat, amiket CSAK mi, anyukák tudunk a gyerekről. Istenem, annyira aggódom örökké, hogy minden rendben legyen!!! De biztosan, mert nagyon megnyugtató volt az uh eredmény és a doki is tök jó fej volt!
Szóval színház: a Madáchban láttuk a Chicagót. Nagyon jó volt! Ilyenek szerepeltek, hogy Gergely Róbert - akit egyébként ki nem állhatok, de komolyan mondom, isteni volt!
És a nagy meglapetés, a szilveszterkor vásárolt szatén nadrágomba mentem, és kényelmes volt!!!! Ez durva! És újra jött a para!!!! De aztán ezen is túltettem magam, mert tudom, hogy a bébi épp és egészséges. Borzasztó ez az állandó aggodalom! És az bosszant leginkább, hogy én nem is vagyok ilyen! Nem ijedek meg, ha beteg a gyerek, ha bármi történik a családban, mindig élen járok a problémamegoldásban.
Most pedig állandóan fosok valamit... na mindegy, a mai nap is jól indult, mert én tuti vagyok benne, hogy érzem a bébit mocorogni, és erre is ébredtem!!! Szuper jó volt!
MAREK! Nagyon drukkolok Nektek! Biztos vagyok benne, hogy ha anyukát fiatalos, fitt, hamar meggyógyul, hamar felépül!!!!
Neked ki kell tartanod, mellette kell lenned, és segíteni őt, de ahogy látni fogod nap nap után a gyógyulását, meg fogsz nyugodni magad is! Mi addig is itt leszünk, hogy kiadd magadból a feszültséget és a dühöt, meg minden rosszat!