Új privát üzeneted érkezett!

Klarka!
Továbbra is mennek a drukkok!+++++++++++++++++++++++

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Gumimaci:

Köszike a választ. Veled szinte egy napra vagyunk kiírva.
Lehet tudni Neked,hogy áll a méhszájad?

Kép

Kép
mannogab
 
 


Gumimaci!
Ezzel énis igy vagyok... :lol: De tényleg nagyon eltünt mindenki... :roll:

Mannogab!
37hetesen már nem probléma, hogyha nyitva van a külső méhszáj egyujjnyira... nekem már a belső is nyitva volt akkor, de tartjuk a 2111-et azóta is...
Bár én azt várom, hogy nyiljon tovább, de valahogy nem akaródzik neki... :(

Ma már áthúztam az összes ágyat, második mosásnál tartok.... kinomban csinálom, nem tudok mit kezdeni magammal... innen oda fekszem, ülök... unom a tv-t, 30csatornából nem találok olyat, ami leköt... sétálni sincs kedvem menni, pedig gyönyörü idő van... még a hütőt ki kéne sikálnom, de a derekam nem birja... :(
Már csak kinlódok össze-vissza... de nem akar rajtam megkönyörülni ez a kölök.... :evil:

Ma ki szül???? 36.-37.héten lévő elsőgyerekesek???
Vendég
 

 
 

Mannogab!
Nekem már decemberben kinyílt a külső méhszájam (2100), azóta pihenésre ítéltek.
Az utolsó vizsgálaton (múlt héten) 1,5 1 1 0 volt. Tehát azóta nem nyílt tovább a külső, a belső pedig zárt.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Pumpóka!
A fiúk oviban vannak?

Én még nem igazán akarok szülni. Olyan kettős érzésem van. Jó lenne már babázni, ugyanakkor néha megijedek, hogy jól fogom-e csinálni. Meg nem ártana, ha a következő fizetéshez közeli időpontban születne inkább.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


[b]SZÖSZKE,
LEMERÜLT A TELEFONOM? NEM TUDOM, HOGY HOL A TÖLTŐM...
SZÓVAL ELÉG AZ A PAPIR-IRAT MENNYISÉG AMIT ÍRTÁL

BAMBI
[/b]

Kép
1bambi
 
 


Macikám,
Jól fogod csinálni,
gondolom milyen érzések kavarodnak benned. Bennem úgyan ilyenek voltak. Nem könnyű minden elsőre, de belefogsz jönni. mi is most tanulunk mindent, még a pelenkázás is nagy kihívás volt...
Jó lesz.
Szerencsére ahogy írtad, Neked is segítő párod van. Nekem rengeteget segít a párom, szerencsére 3 hétig itthon lesz velünk. Ő sem ért jobban a dolgokhoz, mint én, de nagyon segítőkész, rengeteget babusgatja, amikor nyugtalan Dani baba.

Csuklás,
Sokat csuklik. De ahogy a pocakomban, itt sem ébred fel rá (remélem nem kiabáltam el). Olyan jó, hogy ezt anno jól éreztem.

Súly,
Pici baba elérte a születési súlyát, aminek nagyon örülünk, itthon gyorsan összeszedte magát. Remélem gyorsan fog növekedni. Emi, Ti hogy álltok súllyal?

Ja, mindenki nagyon okos: védőnő, dokinő, stb. 8x kellene egy nap etetni, 3 óránként szerintük. Valaki ezt összetudja hozni? Mert én nem? Így hallgatni fogunk az Ő és a mi érzéseinkre. Nem akarok görcsölni, nehogy a tejci rovására menjen, mert szerintem így sincs túl sok...(a 3 óránként az mindig a szoptatás eleje, vagyis nekünk pelenka+etetés+egyéb kb. 1 óra, vagyis 2 óránként kellene ébreszteni...de nem akar kelni...) :roll: :roll: :roll:

Boldog hétfordulót! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi
 
 


Akarom írni: mert én nem!!!!

Kép
1bambi
 
 


Sziasztok,

de nagy a csend....

SZOFINAK DUPLA GRATULA MIRTILLHEZ ÉS TAMÁSHOZ ÉS KÜLÖN GRATULÁLOK ADRINAK A KIS LILIHEZ!

Milyen kedvesek egyes Apukák, hogy bejelentkeznek :) Hozzájuk külön gratulálok az anyukáknak :)

Érdekes, hogy ápr. 8-ig mennyi topikbaba született. Most már én is kezdek türelmetlen lenni.. Itt fáj, ott fáj és már kíváncsi vagyok az én kis Attilámra is!!!

Pumpóka, én holnap töltöm a 38. hetet és a második baba lesz, úgyhogy nem is készülök semmire, pedig már egy hete fél cm volt a méhnyak és a méhszáj is nyitva volt valamennyire. Úgy tűnik a sok játszótéri futkosás edzésben tart...

Kép
Kép
mango.
 
 


Sziasztok!
2 napig nem volt gépünk.Már alig vártam,hogy megnézhessem,hogy kik szültek.Hamarosan én következek.Remélem!Holnap CTG.Fájásaim vannak,de nagyon rendszertelenül, és kezdek iszonyú nyűgös lenni,pláne,hogy a kicsikém ma 3-kor ébresztett.4-ig szenvedtem a visszaalvással, de nem sikerült.Ma már füvet vetettem,virágokat ültettem, locsoltam.Kifáradtam, de semmi jele annak,hogy ki akarna jönni a drágaságom.
Gratulálok minden friss babásnak!(Irígy!Irígy!Irígy!)

Kép
ágnes27
 
 


Gumimaci!
Persze, oviban vannak...
Nem is merném őket itthon tartani, mert ha valami csoda folytán kikivánkozna ez a nőszemély, akkor nem tudnám hova tenni őket, legalábbis időbe telne. Igy inkább beviszem őket reggel (mindig reménykedem, hogy esetleg a hegymászás az oviig hat a gyerekre, de nem) és akkor délutánig nem kell idegeskednem, hogy kit riasszak...


Bambi!
Nem értem ezt az "ébresztés" dolgot!! :roll: Minek??? Szép súllyal születtetek s gondolom, most is szépen gyarapszik....
Azokat a babákat szokták ébreszteni, akik sokat fogytak a kórházban vagy eleve kis súllyal születtek vagy a tejci is nagyon kevés.
Nekem Atist kellett, mert 300grammot fogyott a kórházban és nagyon minimális tejem volt... de csak az első két hétben, aztán (pótlások mellett) összekapta magát és egy hósan végigaludta az éjszakát... bár nekem is mondta a védőnő, hogy ébresszem... ébressze a nyavalya, olyan jól alszik és nem alultáplált a gyerek!!!
Úgyhogy ha eleget eszik és a súlya is normális, nem kell ébreszteni!! Arra azért figyelj, hogymost még ne aludjon 4-5 óránál többet, mert az ideális általában a 3-4 óránkénti szopi lenne, de ezt a babák nagy része magától betartja mert megébred....
Na, okos számnak csitt!!!!! 8)
Vendég
 


Bambi!
Köszi a megnyugtató szavakat. :D
Igen az én párom is segítőkész, bízom benne, hogy minden rendben lesz, mégis néha előjönnek ezek a buta gondolatok. :?

Ügyes a kis Dani Baba, hogy máris visszahízta a születési súlyát. Én nem vagyok tapasztalt anyuka, de abban biztos vagyok, hogy azért nem fogom a gyerekemet majd 3 óránként költögetni, mert a RÉGI szakirodalom szerint úgy kell etetni. Láttam az unokatesóim gyerekeit. Egyikük úgy csinálta. Azóta sem eszik rendesen a gyerek, pedig már 12 éves. És rengeteg baj volt vele csecsemő korában. A tesóját nem piszkálták és sohasem volt vele semmi baj.

Ez a csuklás dolog nagyon érdekes. Nem gondoltam volna, hogy alvás közben is megy a babáknak. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Bambi, nekünk Csengével eleinte 3/4 óráig tartott a szopizás. Az egész nap egy folyamatos szoptatásnak tűnt, idő kell, amíg belejönnek a babók. Én is kb. 2-2,5 óránként etettem szegényt, amíg nem indult be a tejci rendesen, utána meg próbáltam kihúzni ameddig lehetett,h. utána többet egyen. De sajna nálunk sose volt etetésenként meg a 100gramm, talán csak egyszer... ( az egyik szomszéd lány mondta,h. az ő fia mindig 100 fölött szopizott :shock: :shock: ) És én nem vagyok ébresztés-párti se :( :(

Kép
Kép
mango.
 
 


Mango!
:D Esélyed sincs a szülésre, nem vagy elsőbabás!!! :lol: :lol:
Mi majd talán a 40.hét környékén számithatunk rá.... :lol: :lol:
ha nem hordunk túl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Bambi - Köszi :) :)

Nah, megynugodtam .. én sem ébresztgetem :)
3-4 óránként úgyis felkel.
A szopi+pelus+elalvás meg nekünk is 1 órás project :lol: :lol: :lol:

Este viszont 4,5 órát már végigaludt a Drágám ... olyan jól esett!!! :D :D :D

Végtére is az a cél, hogy napközben kb. 3 óránként bőségesen egyen, és így kitolódjon az éjszakai alvás .. de szerintem ez be tud állni magától.
Én úgy sajnálom felkelteni .. meg hát nem is nagyon akar .. meg akkor csak szórakozik a cicin :)

Hát, mi is magunkra hallgatunk :) ;)

Kép
szösszenet
 
 


Pumpi, hát nem tudom, pedig már 3 hete huhogott a dokim asszisztense,h. max 2 hét, annyire meg van ereszkedve a pocakom. Ráadásul aggaszt egy kicsit,h. a dokim azt mondta,h. majd találkozzunk 25-én és majd akkor vizsgál meg (ha addig nem szülnék) közben járogassak CTG-re.. Mert mindegy,h. mennyire van nyitva a méhszáj, ha akar úgyis beindul a szülés.. Végülis igaza van, de én azért kíváncsi lennék, hogy állunk..

Nono utálom én is az ilyen vén szatírokat, meg úgy egyátalán azokat, akik így belemásznak az ember aurájába.. Biztos kiakadnék, ha valaki csak úgy letapizná a pocakomat.

Kép
Kép
mango.
 
 


A kersztlányom már elmúlt 6 hónapos. És sohasem költötte az anyja. Pedig elejétől fogva átalussza az éjszakákat. Minimum 6-7 órát alszik éjjel és 3 hónaposan már előfordult, hogy délután is aludt 4-5 órát. Nagyon szépen fejlődik. Szerintem is, ha nincs gond a fejlődésével, akkor kár ébresztgetni.

Pumpóka!
Csak azért kérdeztem, mert ha otthon lennének a fiuk, biztos nem hagynának unatkozni. :wink:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Nono, már nem érzékeny, viszont a hasam azért elég nagy még. Igaz, már elég sokat apadt, de még azért jóval nagyobb, mint Bambié. Ha lesz időm, teszek fel egy pocakos fotót. A dokim azt mondta, hogy max a fájdalomküszöbig lehet terhelni. A sebemet érheti víz is, úgyhogy rendesen fürödhetek is.

Zétény baba nagyon szép!!!!

Szöszke, se a dokim, se a szülésznőm nem ajánlotta a has leszorítót. Nekem a dokim a teljes regenerálódásra 6 hónapot mondott.. :roll: :roll:
Etetés: Mi 2-3 óránként szopizunk igény szerint. Lili 40-50 grammokat eszik, de volt már arra is példa, hogy 70 grammot nyakalt be cumisüvegből (annyi volt lefejve). Éjjel mellettem alszik kb 3-4-szer kel fel szopizni és szopizás közben rendszerint be is alszik. Éjjel oldalt fekve, nappal pedig hason alszik. Egyébként hasfájós szegénykém, úgyhogy néha kap kömnymagos teát is.

Bambi, sajnálom a vesetágulatot. A tesóm kislányának is volt, de szerencsére visszahúzódott. Elég sokat jártak vele orvoshoz. Remélem Danika is minél hamarabb helyrejön.
Nekem a jobb mellemet véresre szívta Lili, mire kijöttünk kórházból, pedig használok Avent krémet is. Most már ha fáj, bimbóvédővel szopiztatok. Igyekszem minél kevesebbet szopiztatni azzal, de néha muszáj feltennem. Az első otthon töltött éjszaka véres tejcsit büfizett vissza Lili, nagyon megijedtem, akkor döntöttem úgy, hogy inkább bevetem a szilikont. Keltegetnem nem kell a picilányt, mert 2-3 óránként magától ébred. A születési súlyát ugyan még nem érte el, de már nem sok hiányzik 40 grammal van alatta.

Gabo, teszel fel képeket a szerzeményeidről?

Adrinak nagy-nagy gratula Lilihez!! Gyönyörű kislány!!

Klarkának továbbra is mennek a drukkok+++++++++

Szőlő, szerintem is kisfiad lesz :)

Kép
emi29
 
 


Gumimaci, én csak reménykedhetek benne,h. a 2. gyerekem nyugodtabb lesz, mint az első... Nem is merek visszagondolni,h. a kislányom mióta alussza át az éjszakát!! Biztos,h. jó anyuka leszel, ez jön ösztönösen :) :)

Ágnes, nálad is kezd meleg lenni a helyzet :) Boldog 39. hétfordulót!

Kép
Kép
mango.
 
 


Szössz, nekünk anno Szandinál mikor már elérte a születési súlyát, meg olyan 2 hetes volt, azt ajánlotta a doki, hogy ha éjszaka felkel, nyugodtan adjak neki egy kis vizet, mivel szopizott annyit nappal, hogy az éjszakaira végülis nem volt szüksége! Azt mondta, ha rájön, hogy éjszaka csak víz van, meglátom pár nap, és nem fog kelni, és így sem lesz gond!
Így tettem, és nem bántam meg! Este 10 körül szopizott utcsóra, és aludt reggel 7-ig általában már 3 hetesen! Pikk pakk rájött, hogy kár felkelni éjszaka, és így is gyönyörűen gyarapodott a súlya, még mondta is a doki, hogy lassan fogyokúrára kell fogni :)
Ez mondjuk biztos gyerekfüggő is, hogy meglehet-e vele csinálni, de én szerintem ismét megfogok ezzel próbálkozni, mert ha Szandinál bevált, és nem volt gond, hátha most is!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


:shock: Jé, én azt hittem (úgy tudtam) csak azokat a babákat kell külön ébreszteni, akik kicsit besárgultak :shock: Nekünk azt mondták... Lau picit sárgás lett, de nem vészesen, haza is jöhettünk simán meg kék fény se kellett, viszont aluszékonyabb volt és javasolták, hogy kb 3 óránként keltsem etetni amíg ez a sárgaság el nem múlik (amúgy simán aludt volna 5-6 órát is egyben!) Aztán úgy rákapott erre, hogy már a dokija mondta, hogy átaludhatná az éjszakákat (kb 1 hónapos lehetett), persze akkor már nem akart leszokni az éjjeli szopikról :) :o

Klarkáéknak én is drukkolok!!!

Most itt nagyon jó idő van :D Ugyanakkor idén is bejönnek a bogarak :evil: Nem értem, miért, direkt nincs egy növény sem az ablakban, csak nyitva van az ablak és mivel egy eléggé zöld részre néz, sok a dongó is. Kicsit aggaszt, tavaly is sokat kellett kikergetnem meg lecsapnom... Nem tud vki vmi tippet (szúnyoghálón kívül) ?

Kép Kép
celesztina
 
 


Rendes csajok vagytok Ti, tudtam én eddig is, köszi a megnyugtatást, nem fogjuk keltegetni ilyen ritmusban (3 óránként). Most de-t kipróbáltuk, hát csak nyamogott a cicimen. Aztán leraktuk, és 1 óra múlva (amikor mi is keletttük volna, ha nincs ez a sok okos) éhes volt. Szóval hagyni fogjuk aludni, mert inkább éhesebben keljen és egyen rendesen, mint csak órákat eljátszon a cicimen, ami eléggé fáj (még). Persze nem 5-6 órákat (bár nem hiszem, hogy annyit aludna :lol: :lol: )
Amúgy is, igaza van gumimacinak, rászoktatjuk a 2-3 órás evésre, aztán majd amikor nagyobb lesz, mindig itt állna sorba kajáért és szép kövér gyerekre növesztenénk.

Emi,
nálunk nincs baj a vesével, szerintem a másik "bambiká"-éknál van. Sajnos nekem nem akarja elfogadni a mellkiemelőt, nem akarja bekapni Dani Baba. Sajnos az egyik cicimet nagyon nehezen tudja "magáévá tenni", de rájöttem a cselre és ma anélkül is bekapta :lol: :lol: :lol:
Akkor most Lili és Dani egy súlyban van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi
 
 


Mango!
Köszi a bíztatást.
Valahogy nekem az az érzésem, hogy nem lesz olyan szerencsém, hogy hamar végigaludja majd a babánk az éjszakát. Ez azért elég ritka. A keresztlányom ritka nyugodt, csendes baba. Szinte sírni sem lehetett látni eddig.
De nem baj ha kelni kell éjjel is, csak tudjuk megnyugtatni és kielégíteni a kívánságait.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Celesztina!
Mi épp most készülünk szitát tenni az ablakra. Mert a babaszobában nincs és a múlthéten kezdtek bejönni a bogarak a szellőztetés alkalmával. Sőt, tegnapelőtt már 1 szúnyog is betévedt.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Gumimaci,

nekem is az állandó készenlétet volt nehéz megszoknom.. Meg persze mindig éjjel, tök kómásan kellett teljes ruházatot cserélni, mert beszaladt egy kis kaki :) :) az a jó kis anyatejes mindenfelé folyó :) :) ráadásul az én kis husikám nem volt aluszékony, pedig tisztességesen besárgult...

Nici, hát ezért téged is csak irígyelni tudlak... ilyen hamar átaludta Szandi az éjszakát??

Kép
Kép
mango.
 
 


Mango!
Látod, nekemis azt mondta a doki már a 35.héten, hogy jó, ha még két hétig kihúzzuk, aztán nesze nekem, itt vagyok még mindig és 3 nap múlva betöltjük a 39.hetet is... :roll:
A nyitott méhszájammal már nemis törödök, mert mióta nyitva van, aztán sehol senki nem akar kibújni rajta... más egyujjnyi méhszájjal megy szülni én meg ülök és várom a csodát... :(
Még a végén tényleg a Zuramnak lesz igaza és kivárja a kisasszony a 19-ét... neki ez a megérzése... nekem már az sincs!
A terhesség eleje óta azt érzem, nem fogjuk kihúzni a kiirt időpontig, most, hogy itt vagyok már és túl két téves riasztáson, most úgy érzem, hogy simán betöltjük a 40.hetet is!!!! :cry:
Vendég
 


Mango, tényleg szerencsém volt, nagyon ritka volt, hogy felkelt éjszaka, és csak evéssel lehetett megnyugtatni, talán havonta egyszer! Szerintem azért az is segített, hogy a doki ezt javasolta!
És nem zavarta meg a cumisüveg sem azalatt a pár éjszaka alatt, mert 8 hónapig szopizott, akkor is azért maradt abba, mert a kisasszony úgy érezte, neki elég volt :) Tejem lett volna még akkor is :)
Meglátjuk most milyen lesz a kistesóval :roll: :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Adri: nagy-nagy gratula a szép babához! Sok boldogságot és jó egészséget a kis Lilinek! Köszi a fotókat!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Itt 5 hónapos Szandi, szerintem látszik milyen jó súlyban van :)
Kép Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok!

Olyan szép idő lett! Talán már marad a tavasz! Délelőtt el is mentem sétálni, vásárolgatni. Ez a napfény csodákra képes! Ajánlom a nyűgös kismamiknak is! :P Sok volt már a tél, meg a szürkeség!
Hazafelé meg ettem egy finom mekis cézár salátát joghurtos-kapros öntettel! Amúgy nem vagyok McDonalds párti (nem is járunk oda), de szerintem a salátájuk mindig friss!

Gratulálok Adrinak!!!!! Szép nagy baba lett Lili!

Én pénteken megyek megint NST-re. (már a 2.-ra) Kíváncsi leszek. Hétfő óta nem szedem a Magne B6-ot, de őszintén szólva semmi változást nem érzek. (szerintem tök fölöslegesen szedtem. de mindegy, legalább megnyugtatott)

Szerintem sincs értelme ébreszteni a babát akkor, ha amúgy szépen fejlődik. Ha nem éhes, csak nyammog és feláztatja a mellbimbót és kisebesedik... ráadásul sokkal elhúzódóbb lesz a szopi ideje is, mintha éhes lenne.

Kép
gabo001
 
 


Bambi,
ja bocs, tényleg. Már látom, hogy nem a te babád veséjével van probléma.

Kép
emi29
 
 


Csajok,

kicsit hosszú ugyan, de íme Lili születésének története:

1207740751.6566.doc

Kép
emi29
 
 


Emi! Ezeket vettem tegnap. (meg az Avent szettet)
Kép
Kép
Kép

Az a textilkönyv kétoldalú. Kiköthető rácsra is.

Kép
gabo001
 
 


Nici!
De édes Szandi a képeken! :D Tényleg nem volt sovány baba. :wink:

Gabo!
Én is azt várom mi történik, hogy abbahagytam a magnézium szedését. De eddig semmi. Igaz, én még tegnap reggel bekaptam 2 szemet.
Én is szeretem a mekis salátákat. :wink:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Nici :D :D :D

hát jó kis husi volt Szandi!! na mindjárt keresek én is valami jó kis képet :) Én kb. 9 hónapos koráig szoptattam Csengét, de elég is volt nekem, mert akkor már fogai voltak és éjszaka bizony néha megfeledkezett magáról... jaajj. Még most is van egy csőrös pohárban vize éjszakára, mert néha felébred, iszik pár kortyot és szundizik tovább. Annyira édes, amikor félálomban "kiszolgálja magát" :) :)

Pumpóka, én Csengénél az utolsó 1-2 hétben (már nem emlékszem pontosan meddig) 2 ujjnyira nyitott méhszájjal kolbászoltam. Semmi... Most elkezdem inni a málnalevél teát, mert eddig elfelejtettem, meg azzal voltam elfoglalva,h. még benn kell tartani.. Egyébként a fájásokat is csak azért viselem viszonylag türelmesen, mert tudom,h. addig is dolgozik a méhszáj.. csak a kórházban legyünk gyorsak :) :)

Kép
Kép
mango.
 
 


Gabo,
nagyon jópofák :) Főleg az utolsó

Kép
emi29
 
 


Emi!Nagyon köszi a szüléstörténetet! Sírtam is rajt, meg nevettem is, amikor azt mondták poénból, hogy tökös kis legény lett! Egyből eszembe jutott a rózsaszín szobátok! :lol:
Megkérdezhetem, hogy a szobáért mennyit fizettél, és hogy mi volt benn? (pl. külön fürdő, hűtő...)

Kép
gabo001
 
 


Sziasztok!

Tim27: Örülök, hogy minden rendben. Remélem, már nem sokáig kell neked se járni ctg-re, elég fárasztó lehet.

Adriférje
: Köszönjük a képet. Nagyon édes Lili. Gratulálok!

Zsuzsófi: köszi a tippet az ecettel kapcsolatban, bizti kipróbálom. Húúú, én is megkívántam ezt a vaniliapudingot eperrel. Nyami-nyami.

Szőlő: én kisfiúra tippelek. Hogy áll az arány(mármint a tippelésé)?

Lolka
: üdv. Nyugodtan írj ide.

Pocisimi: Hál’Isten, nekem nem akarják a pocim simizni. Csak a párom és anyum szokta, de nekik megengedem, főleg a páromnak.

Nono: ez a pocisimizős,40-es pasis sztori elég durva.

Klarkának mennek a drukkok.

Gabo: ezek a plussfigurák nagyon jók, tetszenek.


Én már most egy picit aggódon, hogy hogyan fogom megoldani a szopiztatás-etetés dolgot, hogy mennyit, hogyan stb. Remélem majd azért ráérzek a dologra.

Kép
blani28
 
 


Emi!
Elolvastam. :cry: Nagyon megható a történeted. Sokmindenen mentél keresztül rövid idő alatt, nem lehetett könnyű. De olyan jó, hogy minden rendben van és már veled van ez a tündéri pici lány. :D
Lehet ám még képpekkel bombázni minket. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Gabo!
Jók a játékok. :D
Mi csak plüssfigurákkal és kisautókkal vagyunk tele, babajátékokat nem vettünk. Szeretnék majd egy zenélő forgót a kiságyra, de ebben a hónapban biztos nem fér már bele a költségvetésbe.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Nici: Tényleg jó húsban volt Szandi!

Szerintem is fölösleges keltegetni a babát, tuti felébred arra, ha éhes.
A bimbókisebesedésről azt hallottam, hogy kezdetben még a babának tanulnia kell a szopást, sokszor nem jól kapja be és kisebesíti a bimbót. De majd belejön és nemcsak a bimbót, hanem a bimbóudvart is bekapja, így nem sebesíti ki azt. Persze ezt gyakorló anyukák jobban tudják, én ezt olvastam.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Gabo: jók a brendonos játékok, de nem ér kajáról írni, úúúgy megéheztem :( Igaz, mi ált délben eszünk (Lau mindig akkor éhezik meg) most meg mázlira elaludt, de pont 12-kor :roll: :lol: Szerencsére ébredezik, meg amúgy jó, ha alszik és addig is hagy pihizni :lol: De ebéd után jobban díjaznám...

Nagyon aranyos Szandi a fotókon :D

Emi: elolvastam én is, nem semmi, mennyire hirtelen történtek a dolgok, én tuti sokkal jobban bepánikoltam volna! :shock: Persze a lényeg, hogy minden rendben van mindkettőtökkel :D

Kép Kép
celesztina
 
 


Gabo,
Még nem fizettem :roll: A kórházban csak egy csekket kaptam, amin akkora összeget adok fel, amennyit gondolok. Általában 10-15000 Ft körüli összeget szoktak feladni. Én is 15000-et fogok. A szobához külön wc és fürdő tartozott és igen, volt hűtőm is. Más extra nem volt csak az, hogy ide bejöhetett egy látogató minden nap 1 és 7 óra között és éjjel is velem lehetett a baba, amit én az utolsó napon használtam ki.

A tökös legényen én is nagyon meglepődtem. Nem tudtam, hogy viccel-e az aneszteziológus, vagy tényleg fiam lett. Ráadásul egy pár másodpercig csend is volt. Gondolom mindenki a kukit kereste és csak miután nem találták, szólalt meg a dokim, hogy ne hozzák rám a frászt :lol: :lol:

Gumimaci,
már készül egy weblap Liliről. Hamarosan közzéteszem.
Egyébként gratula a hétfordulóhoz :)

Kép
emi29
 
 


Bolygó: én is azt tapasztaltam, amit írtál. Meg idővel erősebb is lesz a bébi és könnyebben megy neki :D Legalábbis nálunk így volt Lauval.
(aztán majd kiváncsi leszek, mennyire lesz más Julinkával..)

Kép Kép
celesztina
 
 


Emi: Nagyon megható volt a szüléstörténeted! Nagyon megijedhettél a vérzéstől, később sem derült ki, mi okozta?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Emi! Akkor tök jó áron volt a szoba! Nálunk egy napra ennyi..... lenne... kicsit el vannak szállva maguktól itt nálunk úgy látszik!

Kép
gabo001
 
 


Celesztina: Én is kíváncsi leszek Bogira, hogy megy majd neki a szopizás, meg magamra is, hogy elegendő tejem lesz-e. Remélem öröklődő, mert anyukámnak rengeteg teje volt és melle is olyan típusú, mint az enyém.

Emi: Nekem az utolsó UH-nál szórakozott ezzel az orvos, hogy megkérdezte: tudták, hogy kisfiú? :shock: :shock: :shock: Mondom: eddig úgy tudtuk, kislány, mire ő elmosolyodott és rávágta, hogy persze, hogy kislány! Majdnem infarktust kaptam. :?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Emi!
Köszi.
Akkor majd lesz hol lesni a babafotókat. :wink: Már várom.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Sziasztok!!!!

[quote="pumpóka"]
írta:
pumpókaMa ki szül???? 36.-37.héten lévő elsőgyerekesek???


:lol: én még nem, legalábbis a méhszájam ma még mindig 3000, úgyhogy egyelőre nem valószínű hogy most szülünk. :)

3 órát töltöttem ma csak el a MÁV kh rendelőintézetében (nekem még ott csinálják a vérvételt, meg CTG-t is most ott csináltak). Pedig várni még nem is kellett sokat, de a CTG-n 50 percet töltöttünk mert Mazsi nem volt hajlandó felébredni :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Klarka Atija :)
OLyan cukorfalat!!!
Drukkoljunk neki mindannyian!
!


Kép

Kép
szösszenet
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?