Új privát üzeneted érkezett!

Gio: sajnos nem tudok semmi okosat mondani. az jó, hogy a párod leletei jók lettek ez fél siker.
Szerintem kezd a hormonvizsgálatot.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Era laptető.Nem is kérdés az a baba.És mész dokihoz mire jutottál?

Gio hát ebben én sem tudok sokat segíteni hátha Jenny benéz ő az köztünk aki keni vágja az ilyen dolgokat.

Ildi legközelebb 05 .05 én megyek dokihoz.a 12 hetes vizsgálatra-előtte labor ctg belgyógy.ápr 18-án-alig várom :?

Jenny merre jársz?mi újság felétek?

Alma te is ritkán jössz van valami híred?Írj!!!

Mennem kell ja ma kiállította a védőnőm a kiskönyvet olyan furi:::
angelo2
 
 


Oké, megvárom akkor jennyt. De ti mind babásak vagytok már, jól értelmezem? :D Tök jó, de akkor asziszem más topicokban is szét kell nézzek, akik még küzdenek avagy épp vizsgálódnak :)
Nektek nagyon jó babázást!!!!
Vendég
 

 
 

Ági:Gratula a kiskönyvhöz:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Gio: Néhányan babásak vagyunk, de már megszületett babákkal, akik lassan ovisok lesznek. :) Most jelenleg Era (csucsu) és Ági ( Angelo) babás a második babával. Jenny, Alma, és én vagyunk, akiknek még nincs pocaklakó most.
Szóval vagyunk itt azért. Ha jól értettem Almáék mintha nyaralnának valahol, biztosan jön nemsokára ő is.
Nézz szét más topikokban is, mert szerintem az ilyen Kaális dolgokban nem vagyunk annyira otthon, sőt én semennyire, de gyere hozzánk is, mert nagyon örülünk, hogy köztünk vagy. És mi is küzdünk. :wink: Mi is baba előtt vagyunk legtöbben.
Ági: Én is gratulálok a kiskönyvhöz. Elszalad gyorsan ez a hónap is, és túl leszel a vizsgálatokon. Ha jól tudom nekem a belgyógyászati részt később csinálták. Valahogy 16 hét után. De van akinek meg a legelején.Rendben lesz minden biztosan. :wink:
Era: Igen a laptető bizonyíték. :D Hogy vagy? Mégy dokihoz?
Jenny? Mi a helyzet?Gyere!!!!
Most mennem kell, Még benézek később.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Köszönöm! A Kaálit egyelőre hanyagolom. Igazából egy picit felháborított, hogy a nőket kicsit kihasználva hogy babát szeretnének, milyen kemény pénzeket akasztanak le. De persze klassz hogy egyáltalán van vmilyen lehetőség, tehát nem vagyok ellene, csak mivel most kezdek belemélyedni a lehetőségekbe, nyilván először találkozom ezekkel. Elmegyek sztem kineziológushoz, mert egyrészt kivancsi vagyok micsinál (még nem voltam soha), másrészt van pár bnőm akiknek sokat segített az un. lelki gátak oldásában ami a babát illeti. És igazából valóban hitkérdés is ez, mégha közhelyesen is hangzik. Dehát egy ref. lelkésszel (férjem) az oldalamon mi mást is mondhatnék :-) Szval az lesz hogy megcsinaltatom a vérvizsgálatot , hátha a hormonszintekből kiderül vmi kis okosság:-), aztán azt hiszem inkább arra figyelek oda, hogy minél többet együtt tudjunk lenni, hisz ez távházasságban nem olyan egyszerű:-)
Ti mennyi ideig próbálkoztatok? Nem vettetek igénybe soha "külső segítséget"?
Vendég
 


Gio: valóban a hit a legfontosabb. A fő, hogy nem szabad feladni, hogy össze jön a baba. A hormonvizsgálat jó ötlet. Mert akkor eggyel bejjebb lesztek amit kli lehet szűrni. sajnos pszichésen is közrejátszanak dolgok. A fő, hogy hinni kell benne.
nemkell rögtön a legroszabbra gondolni miért nem jött mág össze. tehát jó a hozzá állásod és meglátod hamarosan jön a gólya is hozzátok.
Miért éltek távházasságban? nem lehet, hogy tudat alatt ezért nem mersz babás lenni?
Vagy hülyeséget irok?

Puszi

Kép
csucsu05
 
 


[quote="csucsu05"]G írta:csucsu05io: valóban a hit a legfontosabb. A fő, hogy nem szabad feladni, hogy össze jön a baba. A hormonvizsgálat jó ötlet. Mert akkor eggyel bejjebb lesztek amit kli lehet szűrni. sajnos pszichésen is közrejátszanak dolgok. A fő, hogy hinni kell benne.
nemkell rögtön a legroszabbra gondolni miért nem jött mág össze. tehát jó a hozzá állásod és meglátod hamarosan jön a gólya is hozzátok.
Miért éltek távházasságban? nem lehet, hogy tudat alatt ezért nem mersz babás lenni?
Vagy hülyeséget irok?

Puszi


Nem, nem írsz hülyeséget, én is gondolkodtam már ezen. Hogy nem szívesen lennék kismama egyedül, mégha pár hónapig is, és ő sem szeretné.. Egyelőre Siófok mellett szolgál mint lelkész és az egyházon belül sajnos nem könnyű mozogni, meg kell találnia a helyét Pesten, aztán lehet csak. Én nem tudok költözni, mert arrafelé gyakorlatilag semmi munkalehetőség, itt meg elég biztos és családcentrikus helyeb dolgozom. Nyáron összejön a fúzió amugy, úgyhogy talán a pszichés esetlegesen gátló tényezők is megszűnnek:-)
Vendég
 


Gio: szerintem amint "fúzionáltok" :) meglátod jön a gólya is.
Addig is kitartás és mire megtörténi e "fúzió" már babás is leszel.


Szóval tegnap egy kicsit barnáztam. Remélem nemlesz baj. gyorsan felhivtam a magándokit aki azt mondta ha kevés akkor belefér. remélem nem lesz baj.Pihenek egész nap de a lányom mellet nem könnyű na meg költözünk pénteken. Remélem az égiek velem lesznek most.
Tegnap is csináltam egy tesztet ami erősen kát csikos. A hétfői doki azt mondta attól is lehet pozítív a teszt hogy vér kerül bele. Na de nem vérzek meg azt csak látnám.
Más topicba most nem is megyek mert a sok jó tanácstól már kivagyok.
Vana ki írta neki igy kezdődőtt a vetélés. na ezt hallani sem akarom.
Itt tudom ti nem irtok ilyet ezért osztom meg a bánatom.
Addig meg nem adnak utrot mig nem látják a petezsákot.
Szóval csütin remélem látni fogja a doki.
Ha nem nem is tudom mi lehet velem. Hisz cickóim nagyok és eresek meg a bimbó ios sötét. mensi nem jött, hasszúrka van és puffadás érzés. Hányinger is.
Tudom sok tünet pszichésen is jöhet de a mellemet csak nem tudom stimulálni a pszichémmel.
Ja és 10-16ig netünk nemlesz. mert pénteken költözünk az új házba viszont csak 16tudnak jönni bekötni az új házba.
Szóval most aztán láosz van körülöttem
Bocsi ha offoltam a topicot:(

Kép
csucsu05
 
 


CSucsu most olvasom, hogy babás vagy :lol: a kevés barna abszolute nem probléma, Nekem a dokim amikor elkezdtem barnázni behívott vérvételre..ahol a Hcgből látszott hogy babaás avgyok, és egyből felírta az Utrót!

Próbálj meg pihenni.. esetleg egy kevés vörösbor estéként ellazít, illetve MAgne B6


DRukkolok!
Vendég
 


Era én nem váltottam ki az Utrot azt hiszem erre a két hétre fölösleges meg nekem nem is voltak problémáim ha megnyugtat elküldöm neked a receptet váltsd ki???Szerintem ártani nem árt hisz ezért írták fel meg aztán Boniko is azt írta a hcg-ből rögtön látta hogy babás a dokija és fel is írta hát szerintem ha teszt alapján látod a csíkot elküldhetem a receptet...
angelo2
 
 


Sziasztok!

Elszállt, amit írtam! :evil:
Mindegy.
Gio:Ref. lelkész férj jó, legalább van házi lelkigondozód. :wink:
Rám is rámférne egy kis lelkigondozás.
Kineziológust próbáltam, de nekem nem volt megoldás, de mondjuk nem vagyok egyszerű eset. Tudnék írni, de nem akarom offolni a topicot, ha gondolod majd leírom vagy e-mailben, vagy akárhogy.
Era: Biztos, hogy van baba!!!!Tuti!!! Nem jelezné a teszt, ha nem lenne. Meg nagyon sokan barnáznak ám. Az a baj, amikor ömlik.
Szerintem a magándoki biztosan látni fogja a babókát. És ha kell kiírja a gyógyszert. De gondolom a magnézium jó. Én is hallotam már több helyen, hogy írták ilyenkor.Dehogy offolod a topicot. :wink: Erről szól a topic. épp ami történik velünk babavárás előtt, alatt.
Offolni inkább én szoktam.

Többiek? Jól vagytok? Mennem kell megint.
Sziasztok!
Szép napot!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem, de hulla vagyok. Mindig kikészít a reggeles hét.
Era, ne aggódj, nincs semmi baj!!!Az elején gyakran előfordul a barna, a babaneten annyi csajnak volt ilyen, és egészséges babákat hoztak világra.
A vetélés meg baromság. Ott görcsök vannak. Én is éreztem, kb. akkor, mikor a dokinő behatárolta, hogy mikor történhetett.
Ne hallgass a negatívkodókra! A te babud jól van, csak még picike, és próbálja a lehető legjobb helyet megtalálni a mamijában. :D
Gio, ne hari, de a hsg-ről nem sokmindent tudok. Valami anyagot fecskendeznek be, ami kéken világít a röntgenen, onnan tudják, mindenhova eljutott-e, vagyis átjárható vagy-e. Én is azt hallottam, hogy ez fájdalmas, mikor ürül ki.
Ja igen, tegnap voltam dokinál, és minden rendben, a méhem szépen visszalakult. Jóniusban próbálkozhatunk is. Addig innom kell az aloe verát. Ha teherbe esem, a biztonság kedvéért kapom én is Utrot, bár szerinte nem hormonbajom van. Ha az lett volna, véreztem volna. Szerinte egy apró hiba csúszott a fejlődésében, és azért nem támogatta a szervezetem, hogy megmaradjon. Mondta, hogy ez inkább jó így, mintha betegen született volna. Nagyon rendes volt (mint mindig) annyit kérdezhettem, amennyit csak akartam. Ennyi.
Szép napot!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

No, megjártam ma a hadak útját. Már nem is írtam, mert biztos az agyatokra megyek, hogy a hátamon jött egy piros folt. Először nem foglalkoztam vele, de valahogy esze ágában sem volt elmúlni. Megint rávettem magam a dokihoz menésre. Doki nem akkor rendel. Rosszul emlékeztem. De addig mentünk, míg egy másikat nem találtunk. Végül kiderült, hogy valami kidörzsöli. De mi? Semmi olyat nem használok, amit eddig nem használtam. Fogalmam sincs.
Szóval megnyugodtam végre, remélem, most már jól tudok majd aludni.
Jenny: Nekem is pont ezt mondta a doki, és végül ez volt, ami vígasztalt .De legközelebb minden rendben lesz!!! :D
Era: Ma még van neted? De rossz lesz, amíg nem jössz!!!! :(
De az új házban meg milyen jó lesz. Tényleg vigyázz magadra.
Jó költözködést, és gondolok Rád csütörtökön a dokihoz ha mégy.
Ági: És Te hogy vagy? Írj, ha van időd. Mostanában mit kíván a kis utód? Olyan jó volt, amikor írtad, mert jó ötletet adtál, hogy mit is ettem már régen. :D
Alma? Gio?
Sziasztok! Megyek, jó éjt!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Na mizu? Era nincs, és mindenki lelép?
Én reggeles voltam a héten, nagyon fáradt vagyok, egyik délután sem aludtam. Ma meg rámjött a tornázhatnék, lenyomtam egy edzést+haspadon nyomtam 100-at. Aztán mosogatás, a konyha rendbetétele. Holnap folytatom a többi helyiséggel. Ti hogy vagytok? Ildi, elmúlt már a foltod? Gio,Ági, Alma, csak nem a szabadban vagytok? Tök jó idő van!
GYertek ám, mert Era mit fog szólni, ha keveset kell visszaolvasnia!!! :D :shock: :twisted:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Csucsu, nagyon nagyon sajnálom! :cry:
Most olvasom, mi történt. A szívem szakad meg érted...Jobbulást, és ne add fel!!! Várunk vissza, és nagyon nagyon sok puszit küldök neked!!!
:cry: :cry: :cry:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny: Jajj, baj van Erával????? mit tudsz? ahogy visszaolvastam a topicot, csak a költözés miatti inernet-kimaradás a szomorú.
f_alma
 
 


Sziasztok!

Így kicsit nehéz írni...

Igen, Debrecenben voltunk egy hétig, amolyan nyaralás féle. Nagyon jó volt.

Szia Gio! Olvastam, amiket írtál, jó, hogy jöttél! :) Nekem sincs még babám, és mi már 14. hónap próbálkozunk - idén leszek 29 éves. Nem nagyon szeretem az orvoskat, ezért azzal nyugtatom magam, hogy az előző évünk elég rázós volt, azért nem jött a bébi. A lelki hozzáállásom kb. 2 hónapja kiegyensúlyozott a gyerekvállalással kapcsolatban, de azért el tudok keseredni, amikor "megint megjön". Én sem tudom igazán elképzelni, hogy lombik programon vegyek részt... most azt gondolom, ha Isten nem akarja, hogy legyen baba, akkor nem lesz, illetve akkor lesz, ha megérettünk rá. Az orvosm amúgy azt mondta, hogy 2 év alatt össze fog jönni. Nemküldött el semmilyen vizsgálatra.
A távházassűg biztosan nem tesz jót, és a félelmed, hogy egyedül leszel egy teljesen új élethelyzetben!

Era: szerintem is hülyeség, hogy a vér miatt mutatna pozitívat a teszt!

Jó olvasgatni Benneteket! írjatok! most mennem kell majd jövök még.

Alma
f_alma
 
 


Jaj lányok...Erának méhen kívüli volt a terhessége, már meg is műtötték... :cry:
Egy másik topicban ismeri valaki, aki tudta, mi van vele.
Nagyon megrázott, annyira hittem, hogy minden rendben lesz vele.... :cry: :cry: :cry:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Istenem!
Sziasztok csajok! Hát nem jártam erre pár napig mivel elég sok dolgunk van így tavasszal de ez lényegtelen!Szegény Era !Nem hiszem el hogy ez történt vele...Már úgy örültem nekik de mikor azt írta hogy nem látott a doki semmit sem gondoltam erre inkább csak arra hogy még pici nagyon.Era várunk vissza mindenkinek nagy ölelés Era neked meg még nagyobb :cry:
angelo2
 
 


Sziasztok!

Jajjjjjj!De rossz hír van már megint! Szegény Era!!!!Nem is tudom, mit mondjak. Nagyon-nagyon sajnálom! Nem gondoltam én sem, hogy azért nem látszik, mert nem ott van. :cry: :cry: :cry:
Nem tudom, mit írjak.Nagyon szomorú lettem. :cry: :cry: :cry:
Megyek, majd jövök!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ó, Istenem, ez rettenetes! :cry: Most csütörtökön a magándoki vette észre, vagy hogy derült ki? Görcsölt? Nagyon-nagyon le vagyok sújtva én is! A költözésüknek is lőttek... persze, most ez a legkisebb gond, de mióta készült erre is.

Era, ha látod, nagyon sok gyógyító puszit küldök!!!!! (hátha segít valamit)

Alma
f_alma
 
 


Sziasztok! Sajnos elkezdtem vérezni és görcsölnia férjem vitt be a kórházba ahol már vittek is az intenzivre. Sajna a jobb petevezetékemben volt a baba és 10X olyan nagy volt mint kellet volna hogy legyen a petevezeték. Többb liter vér volt a hasamban. De már itthon vagyok. A lelki részéről nem irok inkább. Köszönöm a sok drukkot.


A költözés megvolt a férjem elintézte nehéz volt de megcsinálta igaz neki sem volt könnyű dolga mint kivitelezni mist lelkiekben.

Kép
csucsu05
 
 


Szia Csucsu!

Láttam, hogy volt egy hozzászólásod, nagyon örültem neki, ezek szerint már otthon vagy és jól vagy. Nagggyon drukkoltunk mi is neked, gyógyulj meg és vigyázz magadra! Kitartás!!

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Era: Örülök, hogy otthon vagy, és hogy a költözés azért lezajlott.
Nagyon sajnálom, ami történt. Pihenj nagyon sokat, és próbálj csak valami jóra gondolni. Nagyon nehéz most Nektek, nem is tudok mit írni. :roll: De fizikailag jól vagy azért? A lelkit el tudom sajnos képzelni.
Többiek? Hogy vagytok? Mi kint voltunk eddig, szép idő van most.
Még benézek.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Era, mégegyszer nagyon sajnálom, tudom, mit érzel, de hidd el, ahogy telik az idő, halványul a sok rossz. Párod egy kincs, egyedül is lefolytatta a költözést, nagyon ügyes pasi!
A dokiról, aki először nézett meg, nem mondok inkább semmit...
Én ma muffinokat sütöttem, csokisat és almás-fahéjasat. Nagyon fini lett, apával telezabáltuk magunkat. Itt is szép az idő, de inkább pihenek, nincs kedvem sehová menni. Tegnap mehettünk volna céges buliba, de mivel nem iszom, nem bírtam volna ki a sok piás ember mellett, így nem mentünk. Apa beteg volt a héten, neki amúgy sem kellett volna az éjszakázás.
Jók legyetek, majd még este benézek. Puszi mindenkinek!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Szasztok!

Nem tudom mi volt a netünkkel de napok óta alig lehet belépni a babanetre meg több más oldalra is...
Remélem mindenki jól van.Már a 10. hétben vagyok de nagyon sokszor émelygek és hányok nem tudom meddig tarthat mert Ágikával nem hánytam 1* sem. :roll:
Remélem Era sokat pihengetsz és majd azért benézel közénk.Biztos nagyon erősnek kellett lenned minden tiszteletem a tied.

Ildi itt a szép idő most Székelykáposztára voltam éhes anya főzött is nekem.

Jenny muffin ne írj ilyeneket :wink: Küldhetsz párat...Egyébként a dokival kapcsolatban én sem nyilatkozom hát Sztk.

Alma Gio merre jártok újságoljatok valami jót!
Este többet írok mindjárt jön apa ebédre jók legyetek:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok.

Ma voltam varrat szedésen és kicsit jobb is igy. Már egyre jobb. Majd még jövök csak nem otthon lakunk szerdáig mert nem volt vizünk még.
Puszi.

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok!

Era, örülök, hogy jobban vagy! Bár a testi részén hamar túlvan az ember, mert a nők erősek. NAgyon izgultam miattad, és teljesen ledöbbentem, hogy életveszélyben voltál. Mielőbb épülj fel, nagyon sok puszit küldök! Szabina hogy van?

Ildi, hátadon a folt, elmúlt már?

Ági, az émelygés, hányás nem baj, az jó, mert van elég hcg a szervezetedben. Voltál már védőnőnél?

Gio, Alma, veletek mi újság?

Kép
jenny29
Mór
 
 


Erika el nem tudom mondani mennyire sajnálom! Erőt és kitartást kívánok Neked a továbbiakban! puszi
Vendég
 


Sziaszok!

Era örülök neked aztán jobbulást és gyere mihamarabb.Az új házatok majd bizti sokmindenre lesz gyógyír!És ne bánkódj nagyon erős csajszinak ismertelek meg és a párod is nagyon aranyos lehet...

Jenny már voltam a védőnőnél meg is kaptam a kiskönyvet.Lassan el kell menjek vérvételer belgyógyászati vizsgálatra és máj.5-én megyek a nődokihoz uh-ra.Most vagyok 9+4 napos nagyon telik az idő...

Ildikém többiek merre jártok?
Most megyek:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak tegnap is kitörlődött az irományom, és már nem írtam újra. Most is gyors leszek, megint rohangálok sokat, szereplések itt ott. Cserélgetem a napjaimat, mert tegnap is volt egy temetés, ott nem voltam, mert Bercikével itthon maradtam, hogy a többiek el tudjanak menni. De át kellett tennem próbát mára...
Foltom még megvan, de már halványul, és lapul. Nem tudom, mi okozta, remélem teljesen elmúlik.
Kicsit szét vagyok csúszva, de próbálom törölni az agyamból a negatív dolgokat. Most épp azon jár az eszem, hogy el kéne menni valahova legalább egy hétvégére kikapcsolódni, kirándulni. Nézegetem a netet, hátha belebotlok valami jó helybe.
Velem ennyi történik most, pihenek agyilag. Fizikailag nem. :D

Ági: Köszi, hogy hiányolsz. Székelykáposzta is nagyon jó, nálunk is volt nemrég. Anyu elég sűrűn csinál itt is. :wink: Tényleg telik az idő nagyon. MÁr tényleg pár hét, és látszik, hogy kisfiú, vagy kislány. :D Jaj, de jó.

Era: Gyógyulj gyorsan, hogy most már tényleg csak jó történjen. Holnap már lesz víz, berendezkedtek, és élvezitek az új házat.
Gyere, amint tudsz, és írd meg hogy vagy. Az jó, hogy minden nap jobb.

Jenny: Foltot írtam, Köszönöm, hogy eszedbe jutott. :D Remélem, gyorsan elmúlik.Te jól vagy?
Mennem kell megint Bercust altatni.
Többiek,hol vagytok?
Sziasztok!
Később benézek.
Ildi
brumm
 
 


Helló!

Én itt, csak kicsit le vagyok törve. Nagyon érzem, hogy már nem termelődik az ösztro, asszem, amitől aktív voltam. :( volt a 7végén egy összetűzésem ismerősökkel, és az is nagyon elkeserített: én vagyok túl érzékeny, vagy ők bunkók/figyelmetlenek, oda tartozó vagyok-e, ha kihagynak egy szervezésből...??? szóval ilyesmi. És kicsit utálok mindenkit. De Titeket, és persze a közeli barátaimat nem!!!!

Era, nagyon sokat gondolok Rád, és arra a köcsög orvosra, aki miatt nagyobb baj is történhetett volna! :( Én nem tudom milyen a fájdalmad, de megpróbálok a gondolataimmal pozitív energiákat küldeni :-) De az új házban, új élet kezdődik!!! Biztosan nagyon jó lesz!
Tényleg, Szabina mit tud? Hogy viseli a "betegségedet"?

Ildi, én azt hittem már elmúlt a piros foltod! Amúgy az én testemen nagyon sok piros folt van, ugyanis ekcémás vagyok.
Biztos elmúlik, ha rendszeresen kened!
Menjetek kikapcsolódni, az nagyon kell!!!

Ági, a vizsgálatokat nem irigylem, csak a pici babát a pocidban!

Jenny, te hogy vagy mostanában? Párodnak jobbulást!

Alma
f_alma
 
 


Sziasztok.

Ági: Olyan jó már lassan valóban megtudod a kistesó milyen nemű. Bár szerintem a neme mindegy is. Szépen növögesd azt a pocaklakót és ha lehet azért pihenj is otthon.

Alma: Szabina ezt még nem érti tudja, hogy a hasamon van kötés de szerintem ennyi. Most a kórház óta nem adott puszit lehet ezt ugy élte meg, hogy én pár napra elhagytam nem tudom most nagyon apás. De nem baj ez mert elmúllik majd. És nem hiszem, hogy most lettél volna érzékenyebb mint azelőtt. Lehet valóban figyelmetlenek voltak és nem baj ha megmondtad amit gondolsz.

Jenny: Veletek mi újság van? Mikor tellik le a várakozási idő?

Ildi: Mi újság? Ha nem titok milyen foltod van? Nem emlékszem vagy vissza kéne olvasnom.
MA már van viz de gáz még nincs:( Kb a hétvégén megyünk át a házba. Addig meg sok munkánk van még.
De igyekszem jönni azért.

Bevallom most nem nagyon babanetezek de Titeket nagyons zeretlek és kiváncsi vagyok kivel mi jó történik.




Ildi:

Kép
csucsu05
 
 


Era, jó, hogy jösz :)

Lenne egy kérdésem, a tanácsotokat kérem.

Holnap megyek fogorvoshoz, és már igencsak a ciklusom végén vagyok, de tesztnek még nincs értelme. Nem tudom, hogy engedjem-e megröngeneztetni a fogam, ha esetleg javasolják. Ti mit tennétek, mit tanácsoltok?
mert az orvos véleménye, hát, abban nem igazán bízom.

Gio: hol vagy? esetleg a férjeddel? ;)
f_alma
 
 


Sziasztok!

Era de örülök hogy írtál.Azt hiszem a kicsik nehezen tudják elviselni ha az ember eltűnik pár napra ezért félek is kicsit a szülés miatt hogy ha hazajövök mi lesz Ágikával és hát persze addig nélkülem hogy fogja bírni...
Akkor már tényleg csak napok kérdése a költözésnek.Addig is pihenj sokat.Azért remélem mihamarabb kihevered .Már ha kitudod és nem nagyon merem megkérdezni de ugye nem fogjátok feladni a próbálkozást igaz tudom korai még ezen tanakodnotok.De hidd el minden okkal történik Sok puszi neked és családodnak...

Alma én úgy gondolom sem röntgen sem tüdőszűrés sem erős antibiotikum nem ajánlatos inkább halogasd el a dokit mert mi van ha most tényleg beágyazódás van nálad?????

Ildi mi jó történt vled ? Mikor lesz hír az oviról??
Most csináltam tyúk húslevest mert hétvégén elmaradt meg rántott husit.De úgy ennék tarhonyás husit is...

Gio ritkán jössz de azért örülök neked .Én is református vagyok azt hiszem én nem tudnám feldolgozni férjem hiányát lehet ezért késik a babó...

Most mennem kell ja Jenny még annyit akartam kérdezni küldenél pár muffin receptet???? :lol: Ja és ti mikor láttok neki a babaprojectnek??
Jók legyetek:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Era: Én is örülök, hogy írtál. Kötés is van? :(
De meggyógyul gyorsan. Tényleg pihengess.
De már tényleg nemsokára beköltöztök. Nagyon jó lesz Nektek.
Ja, folt a hátamon jött. A doki azt mondta kidörzsöltem, csak azt nem tudom, mivel, mert semmi olyat nem használok, ami kidörzsölte volna. Remélem, elmúlik gyorsan.
Ági: már megint jókat kívánsz. :D Az a tarhonyás hús nagyon jó ötlet. Merre jártam? Csak helyben rohangáltam. Vettünk könyveket.Bercusnak az új Anna, Peti és Gergőt. Meg egy szinezőt, de nehéz rávenni.Szerintem nem tudja, hogy kell szinezni, nem halad, és nincs türelme. Magamnak meg kötésmintás könyvet gyerekeknek. Vannak benne egész kicsitől kb.6 évesig. Olyan aranyos pici babára valók is vannak benne. :D
Ja és szép kislányosok. No, én a fiús minták miatt vettem meg. :oops:
Ovira készülve szeretnék néhány pulcsit kötni. Nem tudom, mikor írják meg, hogy sikerült-e az ovi.Szerintem talán a jövő héten.
Alma: Nem tudom a fogdokit, de szerintem én is halasztanám, ha nem muszály. Megvárnám a mensit. ( Illetve inkább a mensi hiányát, és a pozitív tesztet. :wink: ) Ha ott a babuci nehogy baja legyen.
Jenny: Én is vevő lennék muffinreceptre. :)
Gio?
Megyek, majd benézek.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Alma, röntgent már a tervezett fogantatás előtti hónapokban sem ajánlják, nemhogy egy (talán) sikeres hónapban!!! Ne engedd!!!
Nekem is kimarad az ez évi tüdőröntgen. Ez van, de nem kockáztatok.
Csajszik, milyen muffin receptet kértek? Csokisat, fahéjasat, gyümölcsöset, sósat? Nyilatkozzatok, és akkor azt másolom be.
Ági, a mi hónapunk a június lesz, rögtön az elején lesz peteérésem, már ha visszaáll a ciklusom 28 napra. Mert a műtét után 33 napra jött meg. Hőmérőzöm már most is, lássam, van-e pé. Hőm még lent, ami azt jelenti, hogy még nem volt, pedig ez a 16. napom. De már napok óta fáj a hasam, szal tuti lesz. :D Tök örülök még ennek is!
Era, remélem gyógyulgatsz, nagyon sok puszit küldök!!!!!!!!
Gio, hol csavarogsz?
Valakinek van infója a könnyűszerkezetes házakról? Apának naaaagy tervei vannak.... :lol: :wink:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!
Jenny: Engem sós és gyümölcsös muffin érdekelne. :) Köszi, ha bemásolsz.
Lesz peteérés hamarosan, pláne, ha érzed is már. :wink:
Könnyűszerkezetes házról: a férjem nem nagyon pártolja. ( Ő gépészmérnök, nem tartja elég stabilnak.) Nyaraltunk tavaly egy ilyenben, de vagy rosszul volt megcsinálva, vagy mind olyan, de rettenetesen áthallatszott minden egyik helységből a másikba. Még egy egyszerű fürdőszobai vízengedés, és utána a bojler töltött...Nem beszélve a mosógépről. Nem vagyunk hozzászokva, és egyfolytában azt lestem, hogy a Bercus mikor ébred fel. Mindig mocorgott olyankor, amikor a másik helységben történt valami.
De ez csak egy vélemény, lehet, hogy eleve nem volt jól megcsinálva, ezért csak zárójeles a mondandóm.
Többiek? jól vagytok?
Sziasztok, majd még jövök.
Ildi
brumm
 
 


Szasztok!
Jenny csokis és gyümis hmmmmmmm ezek jöhetnek .Ehhez kellene az a sütiforma igaz ami kimondottan mufinnak van.
Azt még ba kell szerezzem.De küldd a receptet.Ki fogom próbálni imádok sütni nekem is van egy csomó receptem...Főzött kekszes



Hozzávalók: 30 dkg keksz, 20 dkg vágott dió, 40 dkg cukor, 25 dkg margarin, 1,5 dl tej, 1 evőkanál liszt, 3 evőkanál kakaópor, kevés rum.

A tejet a cukorral felmelegítjük, majd hozzáadjuk a margarint, kakaóport a liszttel, és végül a törött kekszet a vágott dióval. Mintegy 4-5 percig kevergetjük, a tűzről levesszük, hagyjuk kihűlni szobahőmérsékletűre. Ezután henger alakot formálunk. Végül meghintjük kókuszreszelékkel.

Isteni finom és nem kell süti.Arra kell vigyázni hogy inkább több legyen a keksz benne nehogy ne álljon össze meg a formát hideg vízben kell áztatni előtte 10 percet hogy kijöjjön belöle...
angelo2
 
 


Sziasztok!

Én is pártolom a muffin recepteket! :-) majd nézek én is.
Ági, amit írtál, én hideg kutyának ismerem, nem tudom miért hívják így, de nagyon finom! Ajánlom mindenkinek!

A fogorvoshoz köszi a tippeket! Nem volt röntgen, de más sem, amikor mondtam, hogy bizonytalan a helyzet babatéren. Azt mondták akkor most csak megnézik, és ha van biztos eredmény, akkor jelentkezezem.

Jenny, te honnan tudsz ennyi mindent? Én már egy éve olvasgatok, de technikai dolgokról nem tudok sokat. :-) na, a legfontosabb azért megy! :roll:

Este még remélem be tudok nézni, és holnap is!

Addig is írjatok.

Alma
f_alma
 
 


Sziasztok!

Először is, a nagy kedvenc receptjét írom le, ezt nálunk az egész család imádja. 2 adagot szoktam csinálni. Többit is leírom majd, csak kicsit késésben vagyok, mert itt voltak a sóginőmék.

Csupa csokis muffin:

40 perc, 6 nagy muffinhoz( nekem kijön belőle 1,5 tepsi, a tepsi 12 muffinos) 687 Kcal


Hozzávalók:

1 nagy Milka csoki (nagyobb bevásárlókp.-ban kapható), vagy 3 kis tábla Milka(sima tejcsokis)
de bármilyen csokiból lehet csinálni, csak a Milka az egy fantasztikus ízt ad neki.


10 dkg vaj
1 tojás
15 dkg kristály cukor
2 csomag vaníliás cukot
1 pohár tejföl (1,75 dl)
22 dkg finom liszt
fél kávéskanál sütőpor
fél kávéskanál szódabikarbóna
csipetnyi só

A csokiból pár sort félrerakunk, a többit lábasba tördeljük, és a vajjal együtt kis lángon felolvasztjuk. Ha kész, félrehúzzuk.
A tojást a 2 féle cukorral elektromos habverővel maximális fokozaton jó habosra verjük, kb. 3-4 perc. Az olvasztott csokit és a tejfölt hozzáadjuk.
Egy másik tálba a lisztet a sütőporral, szódabikarbónával és a sóval összeforgatjuk, majd a tojásos cuccba dolgozzuk, szintén turmixal.
Az elején félretett pár sor csokit apró darabokra vágjuk, és kanállal a masszához keverjük.

A muffinsütő mélyedéseit vajjal kikenjük, vagy kapszlipapírt teszünk bele. (ekkor nem kell kivajazni)
A híg masszával 3/4-dig töltjük a mélyedéseket. Amibe nem jutott már massza, abba félig vizet töltünk, hogy az üres mélyedések sütés közben ne deformálódjanak el!
Előmelegített sütőben, 180 fokon(légkeverésesben 165 fokon) kb. 22-25 percig sütjük.
A formában hagyjuk kihűlni.


Remélem nektek is ízleni fog. Jótanácsokat is írtam bele, mivel már öreg motoros vagyok a muffinsütés terén. :D

Era, minden oké, gyógyulgatsz?

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Na, mi ez a nagy csönd?

Tegnap megcsináltam Jenny féle muffint, de nekem nagyom szétesik! Igaz, nem dekára annyi csokit tettem bele. Talán ez a baj.

Hogy telik a hétvégétek?

Hozzám jön anyukám együtt ebédelübk, és jönnek a barátnőim, mert a férjem lelép vmi céges hülyeségre. Szegény :(

Ennek kapcsán csináltam egy tesztet reggel, de negatív lett. Talán korai, talán nem.
Tudtok valamit a DM-es Corax tesztről(legolcsóbb, cseppentős) A haszn. utasításban nincs semmi arról, h milyen érzékeny. Na, mindegy, a héten kiderül, hogy mi a helyzet. Próbálok nem gondolni rá.


Írjatok lányok!!!! :)

Era hogy áll a költözés? Ha minden jól ment, már az új helyen vagytok! Lehet, h ott nincs net?

Ági, nálatok nagy a jövés-menés hétvégén, tudom. Veled mi újság?

Ildi, Ti hogy vagytok? Most is kirándultok valahova?

Jenny, olyan jó, érzem, hogy pozitív vagy! Ez nagyon jó! Mindjárt itt a június :wink:

Alma
f_alma
 
 


Sziasztok!

Tényleg nagy a csönd.
Velem nem történik semmi különös, nem kirándulunk, viszont kinéztük a nyárit. Az is csak 4 nap lesz, de elég is egyszerre.
Egy barátnőmék családjával megyünk együtt . Eddigi tapaszalataimból elég így néhány nap. Költségeink most viszont ezt engedik. Inkább a házra spórolunk, hogy az is haladjon.
Most is azt csináljuk, csak mindig elmos az eső. Ma is csuron vizesen jött a férjem haza, és lám, most meg 100 ágra süt a nap.
MÉg regenerálódom, nem gondolok semmire, könyvet olvasok.
Nem tudom, hogy hogy is lenne jó. Úgy szeretnék még kisbabát, de rettenetesen félek a terhességtől, az állandó vizsgálatoktól.. Nem is tudom. Egyre rosszabb. Ahogy voltam a nőgyógyásznál, megcsinálták a rákszűrést, most már három hete lesz. Még a múlt héten is minden telefoncsörrenéstől frászt kaptam, hogy nehogy a doki szóljon, hogy nem jó. Hála Istennek nem szólt, úgyhogy remélem rendben van.
Már olyan nehezen viselem el magamat,hogy fáj. Nem akartalak Benneteket untatni ezzel, csak leírtam, hogy hol tartok. Egyébként meg nemsokára születnek az ismerősök közöt babák, és megesz a sárga irigység, hogy másoknak milyen könnyen megy. Szörnyű vagyok tudom. Bocsi, hogy fárasztalak titeket.


Alma: Akkor most Nálad is csajos buli van? :) Tök jó. Sajnos a teszthez nem értek, nem tudom, milyen érzékeny ez. De a lányok ha jól tudom a Gábrielt emlegették, amelyik hamar mutatja.
Szorítok, hogy duplacsíkos legyen. :D

Jenny: Tényleg hamar itt a június. Nagyon telik az idő.

Era? Ági? Gio? Hogy vagytok?
Megyek, majd benézek.
Gyertek, írjatok!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Helló!

Ildi, most Neked írok, mert csak Te vagy itt!

Olyan szívesen segítenék Neked a félelmeid leküzdésében, de nem akarok tolakodni, és okos tanácsokat adni. Szerintem írj csak nyugodtan! Vagy legalább magadnak egy füzetbe, mintha naplót írnál, hogy mitől félsz pontosan. Aztán visszaolvashatod, hátha segít oldódni. az írás is, meg az olvasás is. biztosan van valami a félelmeid mögött valami nagyobb ok.

Én is néha nagyon úgy érzem, hogy másoknak milyen könnyen megy ez a babaprojekt. Pl. van aki elsőre teherbe esnek. És én nem értem hogy van ez! Tudom, nem egészen ugyanaz a gondunk, csak az érzés maga.

Az nem segít Neked, ha az első terhességedre gondolsz? Voltak rossz élményeid, de végülis sikerült, minden jól ment: van egy egészséges, szép kisbabád! (aki már nem annyira kicsi:-)

Én is vettem egy Gabriel tesztet (patikában), hátha zebrás lesz. :wink:

Alma
f_alma
 
 


Sziasztok!

Alma: Köszi aranyos vagy. :D Nem tolakodsz. Adj nyugodtan tanácsot. Egyébként majd lehet, hogy egyszer leírom Neked a jelenlegi gondolataim, ( csak pü-t írni képtelen vagyok, nem viszi el. biztos béna vagyok hozzá.)Nem akarom fárasztani a többieket, meg az a helyzet, hogy nem tudom, ki olvassa csak úgy a babanetet, és nem akarom, hogy illetéktéktelenekhez jussanak, amit gondolok. Mert még csak gondolati szinten létezik, nem állt még össze az agyamban teljesen.No, jó titokzatos lettem, pedig semmi különös nincs benne.Majd egyszer.
A Gábriel teszthez szurkolok. Mikor csinálod?
Nagyon jó lenne, ha összejönne a babóka.
Többiek???????
Ági?? Hogy vagy???? Mi újság Nálatok?
Era? Beköltöztetek??????Jaj, de irigyellek ebből a szempontból.
Jól vagy?????
Jenny: Jegyzetelem a muffint,(köszi, hogy leírtad) de én a sósra pályázok. De majd ha ráérsz leírni, akkor is jó. Nem vagyok türelmetlen. :wink: Kivárom.

Ma kiakadtam.
Nem akarok nagyon offolni, de olyan rosszul érintett.
A leendő utcánkban sétáltunk. Egy akárhanyadik szomszédnak a lánya, valami doktornő leállított, hogy lehetne köszönnöm neki. Mert állítólag köszönt, én meg nem fogadtam. Néztem nagy boci szemekkel. Mondtam, hogy vagy nem halottam, vagy nem figyeltem,vagy nem tudtam, hogy hozzám beszél, de nem is emlékszem, hogy mikor volt. De hozzá kell tennem, hogy nem ismerem a csajt. Láttam néhányszor.Ennyi. Aztán Ezután még ragozta, hogy ha köszönnek, mért nem köszönök vissza.....Esett olyan rosszul. Most komolyan gondolkodom, hogy ezek után már tényleg nem fogok neki köszönni. :evil: Pitiáner hülyeség az egész, de jól feldühített.
Na, mindegy, most legalább kiírtam magamból.
Sziasztok.
Jó éjszakát!
Ildi
brumm
 
 


Mit jelent az, hogy "offolni"? Lezárni? Mármint, hogy nem írn senki?

Tényleg bosszantó ez, de talán csak valaki másra volt dühös a nőci, aztán rajtad vezette le! miért kellene köszönnöd neki? Legközelebb mondhatod, h csak annak köszönsz, akit ismersz, őt meg senki nem mutatta be neked. Persze, utólag én is okos vagyok, ilyenklor engem lebénít a düh, elvörösödik a fejem, és nem tudok normális ütős mondattal reagálni.

Írjál nyugodtan, nekem már sikerült pü-t írnom;-) érdekel mit gondolsz.

A tesztet a 7végén csinálom, ha addig nem jön meg. De sajna már most szomorú vagyok néha, bár még nincs veszve semmi. Igaz, a hőm is csökken... majd meglátjuk!

Puszi Mindenkinek!

Alma
f_alma
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantok.
Alma: Offolni azt jelenteni,hogy nem a topic témájához tartozó dolgokról beszélni.Tehát az,hogy egész másról írok, mint a babavárás, babaproject. Persze lehet, csak nem akarom annyira elterelni a témát, de azért leírtam, mert idegesített. Egyébként engem is az bosszant, hogy mindig utólag jut eszembe, mit kéne válaszolni.
Szorítok a teszthez.Hátha összejön a babó. Ne szomorkodj előre.
Egyébként hogy méred a hőt? MÁr annyifélét halottam, hogy szájban, hüvelyben....és mindig azonos időpontban? ( Már írtam, hogy ritka béna vagyok az ilyesmihez, talán , mert nem sok rendszer van az életemben. Bár a Bercus ad némi rendszert, de azon kívül szinte semmi. :oops: )
Majd megpróbálok később írni püt. Majd kiderül, hogy sikerül-e.

Többiek???? Mi ez a nagy pangás???????
Hogy vagytok???? Mi újság???????
Hahó!!!!!!!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Alma Ildi olyan jó hogy életben tartjátok a topicot....Ritkán jutok gépközelbe sok a munka.Már az első vizsgálatokon túl vagyok mint Belgyógyászat Ekg.Nagyon jók az eredmények.
Jövőhéten vérvétel na ezt halogatom egy ideje nem csipázom a labort :?
Aztán máj.5-én 12 hetes uh.Hátha kiderülne mi van a lába között... :lol: :lol:
Egyébként már nem vagyok annnyira kívános de sokszor du hányok.Nem mindent tud megemészteni.
Kicsit szomorú vagyok hogy Era nem jelentkezik ,remélem minden rendben ven vele is .Biztos szép az új házuk és reméljük lelkiekben is jól van Hiányzik.Meg ti is csajok csak kevés a nap mindenre.
Mire ideülök hamar elfáradok nincs kedvem még netezni sem.

Alma nem kizárt hogy van baba még ne legyél szomorú a hőmet én sem mértem de azt nagyon pontos hőmérő kell hozzá azt tudom meg mindig egy időben mérni stb...
Szorítok.

Ildikém én is sokszor offoltam de ti meghalgattatok és ez jó volt ha van időm írok és nem untatsz.Azt a nőt meg lelőni .Utálom az ilyen embereket.Én falun lakom itt is a köszönés a mánia ha egynap 5* találkozol valakivel mind az 5* köszönni kell mert ha nem azt hiszik haragszik az ember de aki nem köszön annak én sem fogok.
Ilyeneket fel se vagyél.Kár az idegeskedésért.

Most mennem kell puszi nekek:Ági
angelo2
 
 


Hello!

CSak gyorsan írok.

Köszi Ildi, na okosabb lettem az offolással kapcsolatban :)

szerintem írj nyugodtan, és belecsavarodnék, ha csak a babavárásról irogatnánk.

A hőmérés, érdekes. Ma tornázni akartam menni, és fél 6kor mért hőm, igaz félámomban 36,4 volt. Aztán elaludtam, és 7kor pedig újra mértem a vicc kedvéért, akkor 36,8at mutatott. Digit mérővel mérem, és általában 7 órához képest +/- 1 órával, de néha nem megy. Ja, és a számban. Nem tudom mennyire pontos.
Azért én is reménykedem még a babával kapcsolatban! :-) de nem érzek semmit, a duzzadt melleket leszámítva.

DE szeretnék már én is vizsgálatokra menni! És Ági, a pocakod is gömbölyödik?
Gratula a jó erdményekhez!
Jó, hogy írtál!

Era, most biztos sok a munka a kipakolással, meg a regenerálódással! Sokat gondolunk Rád (láthatod:-)!

Gio, találtál másik topicot?

Mindenkinek szép tavaszi napokat!
Alma
f_alma
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?