Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
egy picit zavarnálak benneteket, van egy eladó prémaxx hordozóm.
Itt olvashatók a részletek.

Kati
katicabogár
 
 


Sziasztok Lánvok!

Nagyon csinik a pocik! :lol:

Sirkici!
De egyértelmű az én esetemben a császár, mert első baba, és nem tudja a doki, hogy farosan kiférne e, így nem kockáztat.

Gyabi!
Nagyon jó lett a szoba. Ügyi vagy.

Olik!
Köszi a drukkokat! Rám fér. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Betsy!
Nagyon aranyos Bence. :wink: Még nem unjuk a fotókat.

Jaimee!
Réka baba is tündéri. :lol:

Már mi is nemsokára babázunk. Az elefánim rögtön lelóg a vonalzóról. Én már be is vagyok rezelve. Eddig azt hittem fel vagyok készülve a szülésre, most kezdek csak aggódni, hogy lehet, hogy nem is annyira vagyok felkészülve. Egyik pillanatban már mennék, másikban pedig úgy érzem, hogy még várnék pár hetet. Ti is így voltatok vele?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 

 
 

GYabi: Szééép lett! Ügyes vagy!

Chris: Én pont 38+4. nap szültem! :D Vagyis nálad MA!
Én sem kockáztatnék faros babával. Bizti, ami bizti. Szülés élménynél fontosabb a pici egészsége. Viszont meg szokták várni, hogy beinduljon a szülés, legyenek rendes fájások.

Bíbi: És hová rúg? Azt bizti érzed, hogy a bordád felé vagy a hólyagod felé....vagy oldalra? De a csuklás is jó kiinduló pont. Csak az én lányom ilyen rúgkapa??? :shock: :shock: Én mindig tudtam, hogy fejjel lefelé van. Akkorákat rugott, hogy szemernyi kétségem sem volt. Jelzem, most is szeret rúgkapálni. Leveszem róla a pelenkát, akkor kicsit hátra kell húzódnom vagy 10 centit, mert nagyon beindul. :) Jár keze lába. Apja lánya. De karatézni nem engedem. :roll:
jaimee1
 
 


Chris. Hát én úgy emlékszem hogy a vége felé már úgy kínlódtam, hogy vártam a szülést. Alig bírtam menni, aludni, fájt már mindenem, állva néztem tévét....nyafogtam és vinnyogtam.

Viszont, ha eszembe jutottak a szülőszoba látogatáson tapasztaltak, akkor inkább még toltam volna a szülést. SZóval normális, amit érzel.
:wink:

Ne félj, minden rendben lesz!!
jaimee1
 
 


Mirci ne haragud de hol a hasad?Nekem ilyen volt a 13.héten: Kép

és néhány nászutas-meg pocis kép közkívánatra: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

és végre kész a kiságy bár még a lepedő hiányzik: Kép

Ja az első ctg ápr.21-én lesz az orvos szerint nem lesz koraszülés még jövőhónapban látni akar és bár picit nagyobb egy-két adat de nem írják át se a korát se a szülést mert az nálunk nem szokás.Na eldugulok mert velem lesz tele az oldal.
Vendég
 


Gyabi,
hú, nagyon kreativ vagy, nekem nagyon tetszik az alkotások! Tök jó lett! És még milyen szép lesz a végén?! :lol:

Bibi,
legközelebb 17-én megyek, akkor remélem meg is nézzük, de nemtudom... Majd kiderül!
És igen, én is éppen azon morfondiroztam, hogy a 18 hetes képeken még alig volt pocim a mostanihoz képest, pedig már akkor el voltam szállva, hogy hú mekkora. Ha én ezt akkor tudom... :wink: :D És igen, 12 hetesen meg még majdnem semmi sem látszott, sőt, csak a tapasztalt anyukák jöttek rá, hogy babát várok!

Olik,
értem! :lol:

Chris,
értem, szóval akkor biztos csaszi lesz!
Egyébként szerintem is ezek normális érzések, hisz nem mindegy az a szülés, én már sokat agyalok rajta, és ezen biztos mindenki átesik. Szabadulnánk már a tehertől, de ugyanakkor tartunk is a szüléstől...

Jaimee,
:shock: , tényleg megvárják még beindul a szülés??? Ne már, én totál kész leszek mire odakerülök! Na, de végül is még nem parázok, majd úgy kb. 2 hét múlva kezdem! :oops:

Gitka,
szép nagy már neked is a pocakod! :wink: :lol: És mennyi fincsi kaja, még szerencse, hogy már reggeliztem! :D
És a kiságy is nagyon szép, látom a takaró lányos... :wink:
sirkici
 
 


Tábla:

Kép
sirkici
 
 


Az elvileg piros és csőrikés de utálom a pirosat így vettem anyagot és anyós varrt rá egy huzatot.
Gyablonka szépek a fecskék remélem nyarat is tudnak csinálni! :D
Vendég
 


Sirki:

Jaimee,
, tényleg megvárják még beindul a szülés??? Ne már, én totál kész leszek mire odakerülök! Na, de végül is még nem parázok, majd úgy kb. 2 hét múlva kezdem!

[quote]
írta:

Én úgy tudom. Ne vegyél rá mérget. Kérdezd meg a dokid, az a tuti. :wink: :wink:

Szép hétvégét!
jaimee1
 
 


Na, az idézetet eltoltam, de értitek.... :wink:
jaimee1
 
 


Jaimee,
igen, érthető! :lol:

Bibi,
ma van Biborka névnapja! :D
sirkici
 
 


Én is azért jöttem, hogy Bíbi babának boldog névnapot kívánjak. Reggel láttam a naptárban.
jaimee1
 
 


Sziasztok Lányok!

Még egyben! :wink:

Bambika!
Hol vagy? Hogy vagy? Csak nemhogy beelőztél? És már babázol is?

Jaimee!
Szombaton voltam olyan letört, és nyafogós. Most már, ha lehetne, megállítanám az időt. Olyan jó így nagy pocakkal. :lol: Úgy hozzám nőtt. :lol: Annyira gyorsan eltellt az a 9 hónap...
Már 2 napja folyamatosan rugdos. Szinte egész nap hullámzik a pocakom. Kevés lehet neki a hely? Vagy csak kikopog, hogy "Halló! Rögtön jövök ám!" Vagy, hogy "Itt vagyok ám én is!" Nálad volt ilyen? Éreztél ilyet?

Gitka!
Nagyon szuperek a nászutas képek! Kicsit irigykedünk. Finomakat ettetek. :wink: Szép a pocakod, és a kiságy is nagyon jó. :wink:

Sirkici!
Hogy vagytok? Talán normális érzések, hogy szülnénk is meg nem is. Bár én még most azt érzem, hogy inkább nem. Úgy hozzám nőtt a pocakom. :lol: És olyan hamar elrepült a 9 hónap, hogy nem is volt időm kiélvezni. :?

Bibi!
Bíborkának boldog névnapot! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Chris: Réka nem rúgott a legvégén többet, legalábbis nem emlékszem ilyesmire....Én keményedtem non stop. Babafüggő ez, némely baba pont kevesebbet rúg (kevés a hely) és készülődik kifelé...mások többet. Egy biztos, sok már nincs hátra.

Hűűű, Chris....de izgi. Most már csak napok kérdése!!!!!!!! Topikalapítóból anyuka lesz! :D

Nekem szülés után hiányzott a pocakom pár hétig. Fura volt. Pillangók voltak a gyomromban, valahányszor a kismama rucikkal találkoztam a szekrényben. Mintha nem is én hordtam volna őket. Fura dolgokat művelnek a hormonok! :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Jajj, lányok, de aranyosak vagytok, ki is nyomtatom mindjárt és beragasztom a babanaplóba az első névnapi köszöntőket :lol:

Chris, ez tényleg nagyon izgi már!

A mozgásokhoz akarom még mondani, hogy passsz, de Jaimee, ezen akkorát nevettem, hogy messzebb kell állnod a pelenkázótól :lol:

Szóval nálunk alapvetően csökkent mostanában a konkrét rugások száma, ha mozog, akkor inkább olyan mocorgás meg fészkelődés szerű, nem olyan erős és konkrét, mint korábban, inkább nyújtózkodás féle.

Ja, meg megy a " tevés játék", azt fogalmam sincs, hogy csinálja, ha fekszem hanyatt, a köldököm magasságában vagy egy púp, majd mozog egyett Csiribébi, így a köldökömnél lesz egy mélyedés, egy lyuk, viszont mellette kétoldalt két púp. Aztán vissza az egész egy púpra. Nagyon vicces :lol:

Próbálom levideózni, persze akkor azért se csinálja, rendes, szófogadó kiscsaj.

Pénteken megyünk dokihoz, kiváncsi vagyok.

Sirkici, Nálatok is változott vmit a mozgás jellege, vagy Niki baba még mindig lustizik?
Vendég
 


Chris,
mi jól vagyunk, rám most jött rám a fészekrakó ösztön, kész lett a pelenkázó komódunk, holnap hozzák, süt a nap, menni fog a mosás, vasalás, szoba rendezés,...
És tényleg, te lehet, hogy még a héten megszülsz? Hihetetlen!
sirkici
 
 


Lányok!
Most jöttem a védőnőtől. Előbbre hoztam a látogatást. Holnap nem tudott volna senki vinni, azt a kb 1 km sétát pedig már nem mertem bevállalni. Minden ok. Olyan szépen ver a pici szíve. :wink: Klárika már nem is rendes faros, hanem keresztben, haránt fekszik. Legalábbis a védőnő azt gyanítja. Szerinte, ha bent tart a doki csütörtökön, akkor meg is császároz. Nem valószínű, hogy ott hagy hétvégére. Remélem nem lesz oka bent tartani. :wink: Viszont most 1 hét alatt 2,5 kg-t szedtem össze. :? :oops: Ez szerintem köszönhető annak, hogy épp ebéd után mért meg, és annak is, hogy már ilyenkor délután alig látszik a bokám, és a kezem is kicsit vizesedik. Vagy egyszerűen elromlott a mérleg? :lol:

Jaimee!
Szerintem nekem is hiányozni fog a pocakom. Már most előre sajnálom, hogy meg kell tőle válnom, viszont nagyon várom már, hogy Klárika kibújjon, és átölelhessem, simogathassam, rám mosolyogjon...

Bibi!
Majd a végén érzel nagy rúgásokat. Én most érzem. Szinte egész nap hullámzik a pocakom.

Sirkici!
Jól teszed, ha most rendbe rakod a babaruhákat, és mindent előre elkészítesz, mert később nehezebb lesz. Én is a hétvégén még tettem be a pelenkázóba ruhát, és azon gondolkodtam, hogy miért is nem csinálták még magasabbra, hogy ne kelljen lehajolni. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Bibi,
nálunk semmit sem változott a mozgás gyakorisága, még mindig szereti idegesiteni anyucit! :wink: :D
Egyébként ami változott, az nálunk is az, hogy mostanában nem igazi nagy rúgásokat érzek, hanem nekem is inkább csak hullámzik a hasam, ahogy neked is. Meg mostanában előszeretettel ül rá a hólyagomra, ami nagyon kellemes érzés... :lol:

Chris,
örülök, hogy minden rendben veletek, és kiváncsi vagyok, hogy ugyan mit mondd majd a dokid, mikor fogsz szülni?! Mostmár nagyon mennek a drukkok nektek! :D
Különben én már most is valahogy úgy vagyok vele, hogy minden olyan alacsony. Egész héten azon nyafogtam, hogy minden kiesik a kezemből, és persze lefelé esik, amit fel kell emelni, ami már nagyon nehéz a pocimtól...
sirkici
 
 


Sziasztok!

Chris

Dehogy előztelek be :? .De jó is lenne,de a méhszáj változatlan 8 hete 3210. a lepény 1 fokban érett,ha ő is követi a tesóit akkor május 1 előtt nem bújik ki :( . Most jövök a nőgyógyásztól Gergő jobb veséjén tágulatot látott ezért holnap be kell mennem a kórházba, hogy megnézze a nagyobb géppel :(
Bocs lányok, de nagyon magamalatt vagyok ezért is nem írok mostanában,a gyerekek végre már nem hánynak és nincs hasmenésük sem,de ilyesztően lefogytak, főleg Bence ,kilátszik az összes bordája :( .
Olvaslak titeket,de írni most nem megy...

Lányok kit értesíthetek ha valami csoda folytán szülnék végre?? Kaphatok valakitől privibe telszámot??

KépKépKép
bambika
 
 


Engem! :D

Küldök majd privit!
jaimee1
 
 


Jaimee köszi!

KépKépKép
bambika
 
 


Sziasztok Lányok!

Jaimee!
Te hallod meg először a jó híreket! Te kapod az smseket! :lol: Micsoda kivételes helyzet! :lol: Irigyellek ám. :wink: Na persze nem csak ezért, hanem mert már van egy csodaszép majdnem 4 hónapos nagylányod! :wink:

Bambika!
Megértelek, hogy nincs kedved írni. Sok erőt kívánok a következő hetekre! Szegény gyerkőcök! Nem lehetett egyszerű nekik sem ez a betegség, és főleg neked nem! Kitartás!
A vesetágulatot állítólag elnövik pár éves korukra. A szomszédasszonyom kisfiának is van, és neki ezt mondta a doki. De neki már 19 hetesen megállapították 4D-s UH-n.
Drukkolunk nagyon délután! Vigyázz magatokra!

Betsy, Judy, Olik!
Rég láttunk már titeket! Mizu veletek?
Nektek volt császár után haskötőtök? Hol szereztétek be? Vagy nem is volt rá szükségetek?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Bambika,
sajnálom, hogy ennyi rossz dolog történt mostanában veletek, de mostmár majdcsak jobb lesz, igaz, hogy lefogytak a kicsik, de ha már kilábaltak a betegségből szépen vissza fognak hizni meglátod, és ráadásul nemsokára már babázhatsz is megint! Drukkolok, hogy minden rendben legyen Gergő veséjével! Talán csak elnézett valamit a doki azzal az uh géppel!
sirkici
 
 


Sziasztok!

De jó azoknak,akik már s finisben vannak!!!!

Gyabi, jó, hogy ilyen kreatív vagy. Nekem ez nem menne... Olyan szép a szoba!!!!

Tegnap voltam a védőnéninél és kaptam szép rózsaszín kiskönyvet. Érdekes, mert a drága apuci nagyon kisfiút vár. Már én is hajlok erre, mert nekem mindegy lenne, de én nekem valahogy az elejétől az az érzésem, hogy lány. Valamelyik este is lányom volt álmomban. Ti megéreztétek mi lesz?

Bíbi, Bíborkádnak utólag is boldog névnapot!!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Hé, Gabi, élvezd azt a várandósságot, van még belőle bőven! :D :wink: Gratula a kiskönyvhöz!!! Hogy vagy?

Megéreztem, ja, Tibinek hívtam jó sokáig szegény lyányt.... :D

Chris: TE kis irigy. Csodálotos heteket élsz át, majd utólag még jobban fogod ezt látni! Csodacsodacsoda ez!

Gyabi: Alkottál valami szééépet? Kiságyat néztetek már?
jaimee1
 
 


Sziasztok,

Kész lett a lakás festése. Egész hétvégén takarítottunk. Hétvégén csinálok fotókat is.

Esküvővel kapcsolatban mát mindent elintéztünk, már csak a virág van hátra.

Remélem az elkövetkezendő hetekben már nyugtom lesz, és nemm kell mindíg pörögni valamiért!

Ne haragudjatok, de nem nagyon olvastam vissza.......

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci,
Irgum-burgum tessék most már pihizni is! :) Már csak 1 hónap és asszony lesz a lyányból! De izgi! :D
Vendég
 



Haliho!!!
Vagyok, csak beteg a Zocsika, aztan most kezd jobban lenni :?

Bambi: kitartas, mar nincs sok, drukk, hogy ne lasson ott semmit a doki!!! Gyerkocoknek jobbulast, most mar enni, enni, enni!

Chris: nekem nem volt olyanom, mar hasizok is egy picit, lehet mondani nincs hasam :wink: Csak alapban 20kg :lol: :lol:
DRUKKK!!!!!!!!!!!

majd meg jovok, siras van :? :roll:



Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Arikon drága!

Megpróbálom mostmár takarékra rakni magam. Hihetetlen, hogy már egy hónap múlva eskövő :shock:

Kép
Kép
mirci74
 
 


Gabi,
én nem éreztem meg, hogy mi lesz, szerintem ezt nem nagyon lehet megérezni, vagy csak kevesen érzik meg, nemtudom. Hátha nálad bejön! :D

Mirci,
majd nem pörögsz te ennyit a 3. trimben. Ugye érezhető, hogy tényleg a 2. trimben a legaktivabbak a kismamák, és akkor érzik magukat a legjobban, meg boldogok, stb.? Bár azért én is azt mondom, hogy pihizni is kell néha! :wink: :D

Olik,
Zolcsinak mielőbbi gyógyulást! És akkor sem értem, hogy hol van rajtad 20 kg? Őrület, nagyon jól tudja a tested takarni! :D
sirkici
 
 


Sirki,

Én az első trimben is ennyit pörögtem, sőt nálam most jött elő, hogy egy filmet nem tudok végignézni este a tvben mert ahogy leteszem a fejem már alszom is.

Kép
Kép
mirci74
 
 



Sirki: amugy agyaltam mar azon, hogy miert Zozi utan 6 hettol kezdtem el fogyni magatol, most pedig 1gr se ide se oda. Talan rajottem az okara: Zolcsival pont 6 hettol volt pirim, a hormonjaim dolgoztak ,mint allat, tejem is kevesebb volt, most meg sehol semmi , tejcsardat nyithatok :wink: :lol: :lol: :lol: Vedono szerint teljesen elkepzelheto :roll: De szivem szerint inkabb nem siettetnem a pirit, tobb a tejcsi es nem kell azon agyalnom, hogy vajon meddig lesz eleg??? :D

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Köszi a drukkokat!

Mindkét vesén van tágulat :( jobb vesében52*22mmes pyelon tágulat,a kéregállomány vékonyabb.Bal vesében 28*11 mm-espyelon tágulat látható. Csak az bosszant, hogy a 32 hetesen még semmit nem látott a doki.

Gabi

Nekem is rózsaszín a kiskönyvem és kislányt éreztem,de Gergőm lesz :) . Na ennyit a megérzésekről.

Chris

Neked programozott császárod lesz vagy még vár a dokid a megfordulásra.Bocs ha már írtad,de terhesagy kihagy..


Olik

Esznek is angyalaim szinte óránként :D

Jaimee

Eltettem a számodat, köszi!

KépKépKép
bambika
 
 


Bambi: És ez mit jelent?
jaimee1
 
 


A doki szerint szülésnél kell szólnom, hogy figyeljenek oda rá.Simán ki is nőheti ,de lehet hogy majd kell vele valamit csinálni.Sajnos két műtét között sikerült csak pár szót beszélnem az orvossal és nem tudtam mindent megkérdezni amit akartam.

KépKépKép
bambika
 
 


Mirci,
már megint bebizonyosodott, hogy minden terhesség más és más! :D

Olik,
bár még nincs tapasztalatom, de szerintem is tejcsi többet ér, ha van, utána meg majd lesz valahogy! :)

Bambika,
és tényleg hogy nem látták már ezt eddig? :x Bár én sem értem igazán, hogy ez mit jelent, de remélem semmi nagyon komoly!

Kész lett a komódunk, ma hozták el a páromék, olyan jó, most már tényleg moshatok, van mibe pakolni! :D
sirkici
 
 


Sziasztok Lányok!

Bambika!
Sajnálom, hogy tágulatot találtak. Tényleg bosszantó, hogy ezt eddig nem látták. Akkor vajon mit néztek? :? Drukkolunk, hogy elnőjje Gergő.
Nem tudom, hogy milyen császárom lesz, mert erről a dokival nem beszéltünk. Múlt héten NST után megvizsgált, de nem tudtam vele szinte egy mondatot sem beszélni, mert rohant a műtőbe. Csak annyit mondott, hogy a külső méhszáj nyitva van 1 ujjnyira, és ha így tágulok, akkor a következő NST után, ami holnap lesz, befektet az osztályra. Nem tudom, hogy mit jelent az számára, hogy így tágulok, és azt sem mondta, hogy ha befektet rögtön vág is, vagy hagyja, hogy magától beinduljon a szülés. Ez majd csak holnap derül ki.

Jaimee!
Igazad van, tényleg csodálatos napok ezek, és egy fantasztikus dolog, hogy a pocakomban van a kislányunk. Akit nemsokára már a karjaimban tarthatok.
Ha holnap bent tart a doki a kórházban írok neked, hogy mi történik. Jó? Akkor tudod tájékoztatni a lányokat, hogy mi van velem, mikor szülünk. :wink:

Mirci!
Ezért próbálj meg pihenni is kicsit. Szerintem az elkövetkezendő hetek is ilyen pörgősek lesznek. Legalábbis a sajátomból kiindulva. :wink: Most kezdtem el pihengetni kb 2 hete. Eddig én sem értem rá. De most már nem is bírnám a pörgést. Gyorsan megfájdul a derekam, és a pocakomis nehéz.

Olik!
Köszi a drukkot! Rám fér. :wink:

Sirkici!
Akkor most már tényleg moshatsz-vasalhatsz. Képet tegyél fel légyszi a komódról. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Hali!

De jó, akkor még lehet fiú attól, hogy lányt érzek!!!!!!

Bambika, biztosan minden rendben lesz!!


Sirkici, rakjál fel képet a komódról.

Hétvégén nyálat csorgattam a Brendonba a párommal. Uncsitesónak vettünk játékot. Néztem egy babakocsit. Brevi Ovo. Ismeri valaki?
Az én drága férjem teljesen beleszerelmesedett(pedig ő állította, hogy ezek őt annyira nem érdeklik, aztán persze ő nézelődött és próbált ki mindent...). Ja meg a ferraris gyerekülésbe... Férfiak...... :lol:

Kép
Kép
gabi82
 
 


Chris: Jó, persze. :D Figyelem a mobilom, mint a sas. :D Minden elképzelhető drukk megy felétek!

Judy: Dobhatnál néhány fotót Barbiról és rólatok!!

Sirki: Komódkép??? :)
jaimee1
 
 


Gabi: Nézd ki a Brendonban, de ha lehet, vedd meg máshol, ahol olcsóbb! Csak egy tipp! :wink:
jaimee1
 
 


Christell, mennek a drukkok!!!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Chris, drukkolok nagyon!

Anyukák, egy villámkérdés, kölcsönözni akarok mérleget meg légzésfigyelőt, opcionálisan 1, 2, 3 vagy több hónapra lehet.
Én a 3 vagy több hónapra gondolok, de mennyi az a több? Segítsetek légyszi!
Vendég
 


Bíbi: A bérlés hosszabbítható. Első körben elég egy hónapra. Ha lesz tejed, mint tenger, nem fog kelleni tovább. Azt csendben mondom, hogy nálam 3 hónapig volt a mérleg, de ez gondolom, senkit nem lep meg...De most a tejválság idején megálltam, hogy nem béreltem ki megint! :D

Légzésfigyelőt mi vettünk, mert kb. 8 hónapig kell és több babát tervezek, bérelni nem éri meg. Errefelé legalábbis...Ha már bérlet, akkor 3 hónapig kb.

Mindig megcsodálom az avatarod, Bíbi. Csodaszép lyányod lesz!!!!
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Bocsi, most nincs időm visszaolvasni, de később jövök. Addig is jó szórakozást mindenkinek, póbáljátok ki, nagyon jó :)

http://www.myheritage.hu/look-alike-meter

Nekünk az jött ki, hogy Peti mindkettőnkre egyformán hasonlít, Bence pedig 4%-kal jobban hasonlít az apukájára.
Vendég
 


Jaimee!
Köszi! :lol:
Mi is gondolkodtunk a légzés figyelőn, de végülis nem vettünk. Állítólag nem szükséges minden babának, vannak veszélyeztetettebbek. Arra gondoltam, mivel Klárika velünk fog aludni, így nem biztos, hogy szükség lesz rá. De ezt lehet, hogy a szülés után másképp gondolom, nem tudom. Réka veletek alszik?

Gabi!
Köszi a drukkokat! :wink: A Brendonban szerintem is csak nézelődni szabad, és más boltban kell megvenni azt, amit ott kinéztél. Hihetetlen árai vannak.

Bibi!
Köszi a drukkokat neked is! :wink: Szerintem 3 hónapig elég bérelni mérleget. Utána nem kell "feleslegesen" stresszelni magad. Szerintem mi csak 2 hónapra bérelünk, aztán majd meglátjuk, hogy milyen evő lesz a kicsi lány. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Jaimee!
Most beültetted a bogarat a fülembe a légzésfigyelővel kapcsolatban. Milyen típusút vettetek? Mennyiért?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Ja, csak a kaució összege függ a hónapok számától :lol:

Háááát, most tényleg nem tudom, mi legyen légzésfigyelő ügyben, azt írják, 1 éves koráig fennáll a veszély.

Rizikófaktorok:

fejletlen légzőközpont (pl.: koraszülöttek, ikrek)
- ha a családban már előfordult más babánál ilyen probléma
- ha az anya a terhesség alatt, és/vagy azt követően, vagy a baba környezetében bárki dohányzik.
- 2-4 hónap közötti életkorban
- fiúcsecsemők esetén
- ha a baba hason alszik
- ha hányadék kerül a baba légutaiba (mindig büfiztessük meg!)
- ha a baba alvás közben túlmelegszik (ellenőrizzük, hogy gyermekünknek nincs-e melege!)

A babák túlélését a védő faktorok segíthetik:
– szoptatás
– a baba és az édesanya egy matracon alvása

Mellettem lesz a kiságy, de az akkor sem közös matrac.

Köszi Jaimee a dícséretet, szép szép szerintem is, bár most azon parázok, mi lesz, ha ennyi szoknyavásárlás után mégiscsak fiú :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Chris, az én fülemben is ott a bogár :lol:

Nekem többen az Angelcare-t ajánlották. 20 körül van.
http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=297
Itt olcsóbb, de nem látszik, hányas típus.
Vendég
 


Angelcare. Outletben 18 volt, Pesten.

Fene tudja, bizti ami bizti.
Én így vagyok nyugodt, nem szaladgálok a kiságyhoz, hogy él e még a gyerek.... :oops: :oops: Viszont ne tudjátok meg, hajnali szopinál mindig elfelejtem kikapcsolni, mire leülök és cicire teszem Rékát, elkezd visítani a riasztó...az én hülyeségem, de volt már, hogy majdnem kihajítottam az ablakon. A riasztót persze!!! :lol: :lol:

Egy szobában vagyunk, de a saját ágyában alszik a Picur.

Bíbi: Dehát láttuk a niniját, nem??????? :lol: Ne izélj már! Ne most őrülj meg, amikor már a végét járod! :D

Gyabi: Merre jársz, mesélj!!!
jaimee1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?