A mai vizsgálatok eredményei kicsit elszomorítottak: nagyon jól érzi bent magát Bius, még nincs igazán jele, hogy onnan ki akar jönni. Akkor miért szenvedtem én ennyit idáig is vele.
Úgyhogy előreláthatólag még a jövőhéten is megyek ctg-re és uh-ra, és akkor dől el, hogy mi lesz a továbbiakban. Viszont nem fordult át, és fejvégű maradt a drágám, így legalább szülhetek megint simán.
Én még mindig gondolkodok az egyágyason. Most volt egy lány, akit hétvégén császároztak, egyágyasba kérte magát. Hát nem igazán néztek feléje, az első két napja nagyon magányos volt és nehéz, mikor nem volt ott a baba, és nem tudott senkihez szólni. Én annak idején 4 ágyasba voltam, de jó volt, mert a 3. napra egyedül maradtam a szobában.
A februári előadáson egyébként azt mondták, hogy bármikor lehet látogatni, márciusban pedig pontosítottak, hogy csak délután, és csak az apuka mehet be az egyágyasba. Én végülis nem igénylem, hogy ott legyen végig, mivel a másik 3 lánykámról is gondoskodnia kell, csak az bosszant, hogy miért nem lehet egységeset mondani. Teltház esetén pedig hiába volna jó választani, nem igazán tudsz már, el kell fogadni akár az ötágyast is. (Na oda nem kerülnék szívesen, csak ha nem telített a szoba.)
Majd meglátom még mit válasszak.
Bocsi, hogy hosszú lettem.