Új privát üzeneted érkezett!

Hali lanyok,

ujra itt :lol: Koszonom mindekinek a gratulaciot,aranyosak vagytok.

Visszaolvasni nem tudok de latom Coca a jo hirt.Gratulalok!
Donika,
kulon koszi a hiradozast.
Roviden,

24 orat vajudtam,eleg durva a tortenet igy nem is akarok senkit ijesztgetni esetleg priviben elkuldom annak akit erdekel.Vegul siman szultem.Laura az elso napot a koraszulotton toltotte kisebb komplikacok miatt de mar jol van Hala Istennek.
a korhaz egy remalom volt senkinek nem kivanom de a lenyeg hogy mar itthon vagyunk.Szopi nem nagyon megy,semmi segitseget nem kaptam ak orhazban,orvos rank se nezett,ugyhogy most fejek mint az orult es csodak csodaja tegnap ota(miota itthon vagyunk)mar van egy kicsi tejcsi is....


Es most a fotok.
Kép Laura
Kép Laura

Meg egy kerdes,
mit csinlajak ha mindig bealszik a cicin?Pedig mar lenne kicsi tej is de hamar elfarad es bealszik utanna meg fejhetek?

Kép
petitpois
 
 


Viri :P
Hogy van ma a pocid?

Coca :P
Majd a Kaáliban látnak :wink:

Nők :P
Milyen lett a lecsó?

Katica :P
Már paradicsom íze van a paradicsomnak és a paprika is fincsi, úgyhogy "lecsókész" már a magyar termés :wink:
Örülök, hogy jelentkeztél. Most már maradhatnál is :wink:

Véda :P
Topik mami vagy már Te is :D
Én nem vagyok egy házitündérke, de szívesen veszem a recepteket :D
A májgombóc levest imádom, így ma is mentem volna a menzádra 8)
Én ma zöldbab főzeléket ettem, mamim főzte. Anyósom meg krumpli főzeléket csinál nekem holnapra :D El vagyok kényeztetve :oops:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Petitpois :P
Nagyon édes Laura!
Sajnálom, hogy ilyen nehézségeken kellett keresztül mennetek, de fő, hogy már minden rendben!
Még egyszer gratulálok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 

 
 

Szia Petitpois!

Gratulálok, nagyon édes a kislányod!

Én sem kaptam semmi segítséget a kh-ban, hamar kitettek, pedig menni sem bírtam.

Az nem segít, ha pédául birizgálod a talpát, simogatod a pofiját, és beszélsz hozzá? Ne hagyd, hogy aludjon.
Ne aggódj, majd megszokjátok egymást, és menni fog a szopi.
gömböcske
 
 


Petitpois :)
Gyönyörűek vagytok!

Cicin bealvás normális. Birizgálni kell, orrát, talpát, fülét. És ha nem felébreszthető - mert van ilyen is :wink: - akkor sűrűbben mellre tenni, akár 1.5-2 óránként az első 1-2 hétben, amíg akklimatizálódik.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Petitpois gyönyörűséges LAura! :lol:
Vendég
 


Petit! Nagyon szép Laurád! Gratulálok!!!
És köszi!

Kép
zölddisznó
 
 


Petitpois :D
Gyönyörű a kis Laura!!! Gratulálok!
A cicin bealvás nálunk is napirenden volt az elején. Besárgult és sokat esett a súlya, így gyenge volt, és aluszékony. Nekünk az segített, hogy először beindítottam a tejcsit fejéssel. Tehát, hogy ne neki kelljen erőseket szívnia, mert pont addigra fáradna el, mire jön a tejcsi. Tehát fejéssel beindítani, és amikor jön a tej rendesen, na akkor mellre tenni, és így pont amikor erőseket szív, kap is tejcsit, és lesz kedve szopizni. És igen, amit Orsi írt, nagyon gyakran szopiztatni. Nálunk pár hétig az 1-1,5 óra volt az átlag. De megérte :wink: Tejcsi is lett bőven, és ő is megerősödött :D

Fanni :D
Köszi!!! Hátmég, ha tudnád, hogy a Kaális párok fóruma-babás topikot is én indítottam Kardalus nicknéven :roll: De az már nagyon-nagyon régen volt... Ha átkuksizol oda a kezdő hozzászólásokra, Lilláról is láthatsz újszülöttkori képeket is :wink:

Véda
Vendég
 


Donika,
hát nálunk is ugyanez van egyre többször, talán kevésbé fáj a hasa - használ az infacol - és ma hajnalban is 2órán keresztül ébren voltunk teljes nyugalomban, nézelődve
én már nem bírtam, egy idő után leraktam, mert láttam, hogy esélytelen az alvás, egy darabig ő is elvolt az ágyban, aztán sírogat, később jobban sír, gondolom uncsizik szegényke
persze eközben én ugyanúgy nem tudok aludni és ő sem fáradt el, mert nem is sírt igazán... szóval abszolút megértem, rohadt fárasztó, főleg 4-6ig hajnalban.. :?
vagy elalszik a cicin és 5 perc alatt leteszem, vagy hasgörcs és éberség, ami legalább 1-5-2óra
gondolom az sem jó, hogy megszokja a kézben altatást, de egyelőre leginkább így megy.. :oops:

Zsombi akkor tényleg imád enni, nagyon szép a súlya!!

Fürdetést és úgy egyáltalán a meztelenséget, pelenkázást nem szeretjük, na ezek azok az alkalmak amikor nagyon tudunk sírni.. :D
Fürci már javul, elején iszonyúan ordított, most csak kapaszkodik őrülten és ijedten figyel, nagyon édes.
Babakocsit még csak egyszer próbáltuk, de tetszett nagyon, még a kinyitást kell megszoknom, vhogy múltkor alig tudtam felhúzni a két pöcköt, nehezen tudtam felállítani, gondolom majd bejáródik..

Pandus,
furi ez, hogy nem megy a fejés, de most is mértem, reggel 110et, délelőtt 80at evett, tehát tej van minden bizonnyal
azért nem értettem vagyis gondolok arra, hogy fogy, mert múlt héten meg előtte simán lefejtem 80at, 100at.. :shock:
igaz, hogy nem nagyon erőltetem, csak néha ha eszembe jut vagy megindul a tejcsi magától
és persze ez azért rossz, mert már terveztem egy szabad délutánt, hogy megkapják a nagyszülők pár órára (jelentkező van bőven) némi lefejt tejjel én meg kicsit kikapcsolok..., dehát így nehéz lesz.. :D

Kép
fendike
 
 


Véda!
A májgombóc leves jöhet! Imádom!:)
Kicsi lányodnak szorítok!
A recepteket megnéztem, tetszenek! Nem vagyok egy konyhatündér, én a gyorsan egyszerűt típus vagyok, de ki fogom őket próbálni.

Katica!
A munka miatt ne idegeskedj. Én is sokkal nehezebben viselem a dolgot, meg a kollégákat. Még a főnökömmel is szembeszállok, nem tudok lakatot tenni a számra. És az az érdekes, hogy most már nem is izgat a dolog, míg régebben soha nem csináltam volna ilyet. Azt is megfigyeltem magamon, hogy sokkal türelmetlenebb, és lobbanékonyabb lettem. Ez van, majd elmúlik ez is.

Petitpois!
Még egyszer gratulálok! A kislányod sapkájába a nevét te hímezted bele? Nagyon édi, ahogy alszik! Jó egészséget kívánok. Odahaza minden rendben lesz, mindketten belejöttök a dologba.

Fanni!
A lecsó, köszöni szépen, jól érzi magát a pocimban. :wink: Jó ötlet volt, már olyan régen ettem, és nagyon jól esett! A főzelékeket valahogy nem bírom megenni, ha rá gondolok is undor fog el. Viszont a leveseket annál jobban kívánom. Régen ez fordítva volt. :shock:
Vendég
 


Petitpois!
Nagyon édes Laura, szép kislány! :D Nagyon rossz, hogy senki nem tud segíteni, nagyon sajnállak!
A cicin alvás teljesen normális, elfárad a drága, majd erősödik, lesz úgy, hogy akár 40 percig is el fog tartani a szopi, később meg (legalábbis nálunk) akár 10-15 perc is elegendő. Ébresztgetni kell, ahogy a Lányok is írták, és az arcát birizgáltam, vagy az orrát. Ha bármi kérdésed van, írjál, hátha tudunk segíteni! És szopi után szerintem fejjél, mert néhány nap és lesz tejcsi bőven!

Fendike!
Látom, nagyon egy húron pendülünk! :lol: Most panaszkodtam ki magam anyukámnak. Ma voltunk a gyermekorvosnál, neki is elmondam, hogy mennyire nem alszik, és mi sem, mit lehet tenni? Nincs semmi ötlete, esetleg éjjel vegyük lentebb a fűtést, háát nem hinném, hogy ez segít, de megtesszük! A cicin nekem már nagyon ritkán alszik be, leszív, büfi, talán egy kis alvás, és kész 'foglalkozzál velem'! :lol: éjszaka is! :?

Kép

Kép
donika
 
 


Megjöttünk!
Köszönjük a szorítást :D
Lilla hős volt, na de nem a fogászati beavatkozás miatt - mert arra szerencsére nem volt szükség :D - hanem a várakozási idő átvészelése miatt. Két órán át üldögéltünk a tömött váróban, és közben szegénykémre még ráijesztett az asszisztens is, hogy ne "Biztos csak tömni kell, de ne félj, a doktornénitől senki em jön ki sírva!" Kössz! Biztos jót akat, de az én tündérem épp ettől fakadt sírva... :? Nehezen, de megnyugtattam, hogy majd a dr.néni dönti el, kell-e egyáltalán tömni, és nem így látatlanba az asszisztens. Végülis kiderlt, hogy csak elszíneződés van a fogán, és kapott dícséretet is, miszerint "Gyönyörű szépek a fogacskáid!" Na, volt boldog mosoly :D Meg szeretetteljes ölelés anyának... Ilyenkor még mindig - pedig már 6,5 éve a lányom - de elérzékenyülök. Annyira szeretem, és olyan jó érezni, hogy ő is annyira nagyon szeret... :D

Na, eldugulok!

Véda
Vendég
 


Petitpois,


Jaj, Gratulálok nektek még egyzsre és ismét és újra! Annyira nagyon szép kislányod van! Igazán erős vagy, hogy 24 órát bírtál. Én szívesen olvasgatnám a történetedet! Ha lesz időd, átküldöd?
Hajrá Laurának a szopihoz! Biztosan bele fogtok jönni, itt mindenki olyan ügyes!
Az azért meglepő, hogy alig kaptál segítséget a kórházban.....


Véda,

Átnézek a receptesre, és Lillát is bevizsgálom picinek :lol: (Képzeld, a névlistánkon a lilla és az Enikő is fenn van :lol: )

Ma tejszínes parajos tésztát ebédeltem jó sok sajttal+ egy pizzaszeletet :oops:

Boni,

nagyon tuti a tickered :lol:

Fanni,

Ma már nem fáj a pocakom :lol: kopkopkopkopkop
Voltam védőnőnél: vizesedik a lábam, na nem nagyon, így 1,5 l-re kell csökkentenem a napi folyadékot. Eddig kb 3 l-t ittam. Ma ezért mértem is. Már délben megvolt a 1,5 l :oops: Nem tudom, hogy fogom kibírni, de holnaptól kezdődik a megvonás!

Megérkezett a szopipárnád? És a rugik?

Lányok,

Ha látok pici kékes ereket a bokám körül, ami szerintem még nem visszér, (tuttti diagnoszta vagyok :lol: )érdemes kenegetni valamivel?

Kép
viri8
 
 


viri8 írta:vizesedik a lábam, na nem nagyon, így 1,5 l-re kell csökkentenem a napi folyadékot. Eddig kb 3 l-t ittam. Ma ezért mértem is. Már délben megvolt a 1,5 l :oops: Nem tudom, hogy fogom kibírni, de holnaptól kezdődik a megvonás!

Ez hatalamas butaság. Semmiképp nem szabad. A vízvisszatartásra ennek semmi hatása nincs, akkor a bevittből fog annyit visszatartani amit akar.
A sót kell csökkenteni drasztikusan és ha bírod heti 1 almanapot tartani, ezek elég jól karban tartják a vizesedést.
Tényleg ne csökkents a folyadékot!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Viri, sómentes diéta, és a folyadékot igyad csak szépen!a sómentes diétán van a hangsúly, hülye ez a védőnő :shock: :x
Vendég
 


Orsi,

Köszike! Erre nem is gondoltam, pedig teljesen logikus, amit írsz. Heti egy almanap, hmmm. Ez keményen hangzik...Imádom az almát, megpróbálom. Hős leszek :D
A sót már lecsökkentettem. Szinte mindent sótlanul eszek és főzök.
Összességében azt hiszem inkább az almanap, mint naponta csak 1,5l folyadék!
Még egyszer köszi!

Viri

Kép
viri8
 
 


Bingó! Nagyon egyetértek Orsival!

Kép
zölddisznó
 
 


Lafi :lol:

Neked is köszi! Már a múltkor is kikészített ez a védőnő! Két hét múlva jön újra családlátogatni :evil:
Jó, hogy vagytok!

Viri

Kép
viri8
 
 


Sziasztok!!

Próbálok egy képet Mátéról, remélem most sikerül:

Kép

Kép
fendike
 
 


Deéééédeeees!

Kép
zölddisznó
 
 


JAj de édes Máté... :lol:

MA már megyek dolgozni! :lol:
Vendég
 


Zöldi,

köszike .D

Fendike,

Máté Baba gyönyörű! Nagyon vagány a kis kopi buksija és teljesen szabályos 8)

Boni,

Húúú, ilyen korán már dolgozol is? Akkor én nem is panaszkodom, hogy kivetett az ágy........

Kép
viri8
 
 


Viri 7 re járok... 6 kor indulunk párommal :lol: de én világéletemben a tikokkal keltem! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Lányok én még mindig nem híztam egy dekát se.. :roll: most már aggódok..az oké, hoyg volt rajtam felesleg... de mindenhol azt olvasom, hogy ilyenkorra 5 kg normális, ha kevesebb egy kicst az sem gond.. na de ennyire? pedig eszek rendesen...

most kezdek el parázni :shock:
Vendég
 


Köszönöm mindenkinek a szavazatokat, lejárt a szavazás!(és valamiért az első oldalra tették... :shock: nem találtam, nem értem, miért végülis mindegy)

Boni, nyugi, Nyuszi és én sem híztunk semmit sem, Nyuszi valami 90 dkg-t 9 hó alatt, és én meg 0 dkg-t 8 hónap alatt...van ilyen, a baba fejlődik, az a lényeg!
Vendég
 


Lafi köszi, akkor megnyugodtam... :lol:
kiváncsi avgyok a végeredményre :lol:
Vendég
 


Fendike :P
Nagyon édes a kisfiad!

Viri :P
Nem kaptam még meg a szopipárnát. Jött a Quelle, de csak a szomszédnak hozott valamit, amit átvettem, mert nem voltak itthon. Aztán mondta, hogy ezt ami jött, januárban rendelte... Ha nem tartják a 30 napot, akkor le fogom mondani, mert már nagyon vágyom szopipárnán aludni :?
Visszér ellen próbálj olyan cipőt, ami tartja a bokád... mondanám, hogy a vádlid is, de az jó béna cipő lenne...
De ha tényleg kialakul-azért reméljük, nem fog-, akkor is tudok ajánlani egy nagyon jó orvost :wink:
Hja és ha ülsz, tedd fel a lábad, amikor csak tudod!

Lafi :P
S ki nyerte a szavazást?

Boni :P
Parázol? Ne már! Én inkább irigykedem 8) Örülj neki, szerencsés vagy! Zsigit meg úgyis figyelik, nyilván szépen nő, nincs miért aggódni :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Boni
húú én irigyellek ám! Rajtam is van pár kg, de mégis már most ugrál 1-2 kg ha nem figyelek. Ez a vonalzó! :lol:
Lafead
Gondolom normál súlyú babáitok születtek?!
Petitpois,Fendike,
Gyönyörűek ezek a babák!!!!! :P
Fanni
akkor holnap én is csinálok, jó sok tojással!!Nyami..
Viri
Ha szereted a fahéjjat ízesísd a reszelt almát vele.Mikor almadiétán voltam én így imádtam.Hátha neked is ízlik!?
Nők
hát munka ügyben nálam is pontosan ez a helyzet, akár én is írhattam volna. :lol: Most "befenyítettem" őket 2 hét betegá-val. ha nem "változnak" :lol: itthon maradok.Apa nagyon mérges ha megyek,de a pénz miatt meg nem lenne mindegy,de igaza van túl sokat vártunk erre a babára hogy bármivel is kockáztassuk (munkahelyi stressz pl.)

Kép
katica_75
 
 


Fanni,

Nem semmi ez a csomagküldés! Én hétfőn utaltam át a pénzt a szopipárnára és csütörtökön már azzal aludtam. :lol:
Elépzeltem a vádlimat is tartó cipőt :lol: Azt a fajtát látom lelki szemeimmel, ami elől és hátul is nyitott, lábszárközépig fűzős, fehér és kék színben tündökölt :lol: Ezen most én mulattam óriásit :lol:
Átrendeztem a számítógép előtti székeket. Billentyűzet az ölemben, lábamfölrakva.

Boni,

Folyton csodálkozom, hogy nem hízol :shock: Lafinak és Nyuszinak sem jelentet ez gondot. Ne parázz! :D

Katica 75,

Csak finoman azzal a munkával!

Kép
viri8
 
 


Fanni, még nem tudom, gondolom összesítik, úgy van, hogy az első 20-ra megint kell majd szavazni és az nyer végül aki ott nyer...

Katica, Nyuszi Krisztiánja jó súlyú volt, mi nem, de nem is a nemfogyás miatt....2480 gramm volt a 33.heti súlyával (ettől a héttől nem fejlődött többet, velemvoltak a gondok) született csaszival a 36. héten.
Vendég
 


Jó akkor nem parázom :lol:
Vendég
 


Boniko,
Én ennyi idősen 1 kg plusznál tartottam, szóval nyugi :wink:
Vendég
 


Fendike,
Nagyon édes Máté baba :D
Vendég
 


Fendike!
Nagyon édes Máté, igazán kisfiús! :D Tiszta apja? :lol:

Pandus!
Szopisztrájkkal mi a helyzet?

Kép

Kép
donika
 
 


Donika,
Javulunk, de még nem az igazi... Ma megyünk kengurut venni, eddig gerince miatt gondolkoztam, de jobban tudnék csavarogni vele. Nektek lesz?
Vendég
 


Pandus!
Én is gondoltam a kengurura, de én leginkább kocsival járok, illetve babakocsival, meg nem tom, nem nehéz úgy tartani sokáig? Sokszor esténként már úgy érzem, hogy leszakad a kezem!

Kép

Kép
donika
 
 


Donika,
Nem olyan nehéz, nővérem lányát cipeltem már így. Én olyat akarok, amibe két irányból lehet a babát betenni, mert Dóri kifelé nézve szeret lenni. Orsinak mutattam 1et, és azt mondta az jó fajta, szerintem megveszem.

Etetőszékből melyik a jó fajta?
Vendég
 


donika írta:nem nehéz úgy tartani sokáig? Sokszor esténként már úgy érzem, hogy leszakad a kezem!

no, de pont az a lényeg, hogy ne a kezed tartsa :) minden súly a hátadra kerül.
szerintem iszonyú sokat lehet kenguruval menni, én nagyon szerettem. (szerintem kell, hogy jó kenguru legyen, széles vállpántokkal, jól meghúzható derékrésszel - kb. mint a hátizsáknál, aminek vékony a vállpántja, az nyom és bevág és kényelmetlen)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


...hát nem fölkeltem?! :lol:

Lányok, nekem kész a szopipárnám. Tök jó lett. A barátnémnak csináltam. 2500 Ft-ból kihoztam (huzattal együtt) és kb 2 óra meló.
Annnnyira ügyes vagyok! :wink:

Én nagyon kengurupárti vagyok, főleg, ha valaki sokat tömegközlekedik, vagy terepen nyomul.

Kép
zölddisznó
 
 


Máté manó köszöni a dícséreteket!! :D

Donika,
hát igen hasonló cipőben járunk!!
csak annyit tudott javasolni, hogy vedd lejjebb a fűtést?? hát ez jó, nem tudom mennyit segíthet, nálunk 21, max.22 fok szokott lenni, sokszor úgy érzem, hogy tök hideg van, legalábbis persze ott van a leghidegebb a lakásban és mégis rajtunk van az éberség
most meg az a legújabb, hogy felébredünk 1 óra alvás után és sír, fogalmam sincs mi baja.. :(
olyan nyugtalan szegénykém, van hogy visszaalszik, utána megint felriad.. :oops:

Kengurut mennyi idős kortól ajánlják????

Kép
fendike
 
 


Fendike,
Már van olyan is, amit 1-2 hónapos is használhat, mert tartja a fejét. Van fektethető kenguru is.
Vendég
 


Mi 7 hetes kortól kenguruzunk, nem volt más választásunk :wink:
a jó kenguruk 1.5-2 hónapos kortól használhatóak már.

Lányok a gyerekek mit cisnálnak éjjel?
azért kérdem, mert Lilinek is voltilyen időszaka - nálunk 19-20 fok van éjjel, ez nem a hőmérsékleten múlik! -. Én azt tettem, hogy éjjel odavettem magam mellé,fekve szopiztunk, úgy bealudt, és maradt mellettem. Aztán 1-2 hét múlva már vissza lehetett vinni az ágyába és nem kaszinózott 1-2 órán keresztül.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
nekem bealszik szopi után 90%ban, utána
- leteszem és felriad, sír, na ez sztem hiszti féle, vagyis jobb volt kézben érzés, mert volt már hogy hagytam sírni 3 percet és bealudt...
- leteszem és felkel 1 óra múlva, tök nyugtalan, esetleg pukizgat, akkor legalább tudom, hogy a hasa miatt, csak ekkor újra kezdődik a nyugtatgatás, esetleg tea és van hogy visszaalszik vagy fenn van 2-3 órát, utána már újra szopi, aztán mint a tej alszik
- és van persze, hogy alszik 3-4 órát, de sajna ez egyre kevésbé

Bár gondolom ezek tök normális dolgok, de azért leírtam.. :D

Kép
fendike
 
 


ennyi idősen belefér.

(és azért leírnám, hogy hszti 4 hetesen nincs, az diszkomfort érzés. Persze elalszik maga is, ha nincs más, de jó, hogy jobb neki kézben :) )

nappal mennyit alszik?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nálunk szopi után alszik tovább az ágyában.
Vendég
 


Orsi,
tudom, hogy nem igazi hiszti, csak nem szeretném, hogy nagyon megszokja a kézben elalvást
persze 90%ban ez történik és nagyon rossz hallani ha sír, de néha már annyira fáradt vagyok, főleg hajnalban, hogy kipróbáltuk és elaludt szegénykém
tegnap számoltam pont, olyan 17órát alszik/nap, eddig szinte ahányszor letettem aludt 3órát, csak tegnap óta van, hgy felriad korábban és nehéz megnyugtatni ill. nem alszik vissza a köv. szopiig.. :?
és persze van a hasgörcsös móka amikor már lerakni sem lehet, az kb. másfél-2óra, amíg ki nem pukizza magát...

Kép
fendike
 
 


Zöldi de jó!
én meg kaptam ajándékba... :lol:
Vendég
 


Pandus :P
Olyan kengurut is láttam, már több helyen is, ahol 3 féleképpen lehet betenni a babát, az egyik úgy, hogy fekszik! Úgy egyáltalán nem sérül a gerince! (A másik kettő előre és hátra néz)

Viri :P
Igen, nekem is az a cipellő jutott eszembe :lol:
Én nem bírnék ki egy csak alma-napot :oops:

Lányok :P
Védához hasonlóan én is megváltam repdeső hajacskámtól. Most épphogy fel tudom tűzni, kleopátrás lett. Őszintén szólva nem terveztem, de ha már festtettem, eszembe jutott, hátha már nem jutok el többet szülés előtt... és hát... így alakult. Szegény Apa majdnem elájult, mikor meglátott. Pedig jó lett 8)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni,
Megnézném az új frizudat :wink: Bizti csini lettel, bár eddig is az voltál!

Elindultunk kengurut venni irány a bank, zárva fél 4-kor :evil: ezt a luxust :evil: Én meg elhagytam a bankártyámat hétfőn, így ugrott a kenguru vásárlás. Holnap újra elindulunk, remélem nagyobb sikerrel.
Vendég
 


Orsi!
Amikor fekve szotatsz éjszaka, utána nem kell büfiztetni? Nálunk az alvás elég változó, ma egész jól aludt napközben, hozzáteszem sokat volt a levegőn, már előre félek az éjszakától, lehet, hogy kukorékolni fog! :D Ha bent vagyunk napközben, nagyon ritka, hogy alszik, max.kicsit pöcsikél 15-20 perceket! Én is már volt, hogy oda vettem az ágyunkba, ott pesze jó neki, de nem akarom, hogy oda szokjon!!!

Fendike!
Náunk is 21-22 fok van, szerintem sincs meleg. A 17 óra/nap sztem nagyon jó, legalábbis én örülnék, de nálunk nincs ennyi, van úgy, hogy kb. 12 óra mindent összeadva. Az, hogy felriad, az nálunk is így van, nem tudom, miért, gondolom ők is álmodnak. Nálunk napközben szopi után nem igazán alszik el, beteszem a kiságyba, zenét kapcsolok, és talán elalszik, de inkább egy ideig nézelődik, utána viszont igényli a figyelmet! :wink:

Kép

Kép
donika
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: