Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsa, Zorrónéval van rá esélyetek :wink:

Nono, nekem is van olyan, akinek megadtam, de nem küldte vissza :(

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Nici!
Igen, van rá esély, mivel egy napra vagyunk kiírva is, és nála sincs semmi jele annak, hogy szüljön.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Szofinak és Adrinak is nagy-nagy gratula!
sirkici
 
 

 
 

Igen tudom h ez előfordul de én akkor is nagyon kínosan érzem magam...szerencsére azt hiszem csak ő nem küldte vissza, más akinek megadtam mind vissza is írta a saját számát és tudom ki jelez ha baba érkezik.......nagyon cikisen érzem magam.....olyan mafla vagyok h még azt is elfelejetem kinek adom oda...pedig csak 4 emberkének adtam meg...nem sok és mégsem tudom megjegyezni.... :cry: :cry:
Vendég
 


Gratulálok Adrinak a kis Lili babához! Jó egészséget!

Kép
blani28
 
 


Gratula az új babáknak..holnap csinálom a táblit :D
ma már hulla vagyok ujra és volt is mit visszaolvasnom..jól termeltetek ma :)

voltunk Dokinál...maradtam 2000 és szte 3 héten belül tuti nem szülünk és 38 héten kell először mennem NSTre is...
a többit majd holnap...

mindenkinek jó éjt...
Vendég
 


Nono:
Bizti, Adrié az sms, mert megnéztem az iwiven. Az ő vezeték neve Bencsik.

Kép
blani28
 
 


[quote="nono26"]S írta:nono26MS:

"Örömmel tudatjuk, h. megszületett Bencsik Lili, ma 15.50kor természetes úton 3750 gr-al és 53 cm-el. Mindketten jól vagyunk! Puszi!"

Az a legcikibb az egészben, hogy nem tudom ki írta!!!!! Nem írta alá és csak a tel.sz-ot kaptam meg de az meg nem volt benne a telcsimben így fogalmam sincs h ki is a szerencsés anya! :oops: :oops: Segítsetek! Kinek van Lili lánya?




Sok szeretettel gratulálunk Lili babához! :) Dominó pontosan ekkora paraméterekkel született anno :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Sziasztok!

Szőlő: a doki még a héten békénhadja a babát de már szinte napi jelentést kell adnom hogy hogy vagyok, egyébként most voltam nálla és sajna még semmi jele a szülésnek pedig azt mondta a héten meg kéne szülnöm, ha nem akkor jövőhéten befektetnek és megindítják.

Nem tudom mi a baj evvel az Április 7-i dátummal de se Tim, se Toncsi, se én nem szültünk meg.

Egyébként Tim miatt aggódik azt megnyugtatom, tegnap még jó volt ugyanis találkoztunk a korházban CTG-n.
Már mindennap jelenésünk van ott sajna, elég fárasztó naponta bejárni.

Kép
geni
 
 


Gratulálunk Lili babához, és Szonjának is az ikrekhez sok boldogságot és tejcit kivánok nekik!

Kép
geni
 
 


Nagy-nagy gratula Lili babához Adrinak!!!! Sok boldogságot kívánok az egész családnak!!!

Kép

Kép Kép
celesztina
 
 


Sziasztok!!

Nagyon sokszor gratulálok Klarkának, Benettkének, Szofinak, és Adrinak is a kisbabáikhoz, kívánok nekik minden elképzelhető jót!!!
Klarka, Neked különösen sok erőt és kitartást kívánok ebben a nehéz időszakban, kívánom, hogy minden a legjobban alakuljon a kis Attila szívecskéjével!! Az Attilák nagyon szívósak!!
Benettke, remélem minden rendben van már, mielőbbi felépülést kívánok, nagyon szép a kis Zétény!!

Blani28, Nicci, Szőlő nagyon jól esett az érdeklődésetek, jelentem még mindig egyben vagyunk.....
Nem tudtam írni, mert már naponta kell mennem CTG-re, - és ahogy Gaboo is írta - és ez így kb. fél nap kiesést jelent a mindennapokból. Ma még anyuval bkv-val mentem, de holnaptól már a férjem visz kocsival, nincs mese.
A lényeg, hogy vannak szépen méhösszehúzódások, de abszolút szabálytalanok... Ráadásul hétfőn elküldtek a ctg után flowmetriás UH-ra, mert leeset a baba szívhangja 100-ra. Persze azzal a lendülettel fel is ment, és már előtte mondták, hogy ne idegeskedjek, mert átmenetileg a köldökzsinór úgy helyezkedhet, ami miatt átmenetileg leeshet a pulzus, de azért aggódtam, hogy minden rendben lesz-e. Szerencsére tényleg így is volt.

Amúgy jól vagyunk, Genihez hasonlóan semmi különösebb panaszom, vagy nagy fájásom nincs, egyedül az kellemetlen, hogy még mindig nem tudok aludni éjszaka, és félek, hogy pont a szülésre/utáni időszakra leszek teljesen k.o. ezt leszámítva élek és virulok..
Kíváncsi vagyok, mikor akar kibújni ez a gyermek, én is bízom abban, hogy tudja, hogy mikor kell "útra kelnie", jövőhét elejéig nem vetek be praktikákat, de utána már nő ugye a kockázat..
Csütörtökön megyek csak a dokimhoz, kiváncsi vagyok mit mond, kinyílt-e a belső méhszájam, ill. beékelődött-e már a baba feje - főleg a magzatvíz elfolyása miatt, hú jut eszembe nagyon meglepődtem ezen a "vízszintes" állapotba tartáson - és egyáltalán hogyan tovább...

Geni, kíváncsi vagyok mint mondott a dokid!! Többieknek mondom, hogy találkoztunk hétfőn a ctg-n, és nagyon helyes, kedves kismama! Én holnap 1-2 óra között megyek ctg-re. Te? Csütörtökön pedig 8.30-ra, ha egyáltalán kell még...

Bambi, nagyon szép a kis Dániel!! Örülök, hogy jól vagytok, és köszi a praktikákat, amit írtál! Szerintem nagyon hasznosak ezek a dolgok. Az éjszakai keltegetésről én is épp akartam kérdezni...


Nici, lehet, hogy én is elfelejtettem megadni a számom :?: hú, gyorsan pótolom...megy priviben. Ráadsul duplán érdekes, mert remélem már itthon leszünk, amikor szülsz és lehetek a hírvívő..

Még rengeteg dolgot akartam írni, mert elolvastam mindent, de most ennyi maradt hirtelen meg.

Timi

Kép
tim27
 
 


Sziasztok Csajok! :D Kép Kép
A világ legboldogabb apukájaként közlöm veletek, hogy ma megszületett a kislányunk LILI 3750 g-al és 53 cm-el. :lol: :D :D :D

Adrienn férje

Kép
adri0422
 
 


[quote="szőlő"] írta:szőlő
[quote="gabcika"]S írta:gabcikazőlő! Végül kit választottál?


Gönczi Katit. nagyon aranyos kedves nő, ismerősöm szerint ő az egyik legjobb ott. Nos ezt nem tudom, nekem így első körben az elég hogy tényleg borzasztó kedves volt velem, nem vagyok nagyigényű, engem ezzel ki lehet elégíteni most még. :D


Ő benne van a háromban akit dokink ajánl? Amúgy örülök, hogy szimpi. Az tök ciki lehet, ha megbeszéled vele a találkozót és nem nyeri el a tetszésed... :roll:

Adrinak gratulálok a kis Lilihez!!!! :D

KépKép

KépKép
gabcika
 
 


Gabcika, nekem csak őt mondta a doki, mert nekem ez az ismerősöm is őt ajánlotta (és megbeszélték egymásközt, mármnt a doki meg az ismerősöm, hogy nekem Kati lesz a szülésznőm :lol:), és ők egyébként is szoktak együtt dolgozni.

Egyébként én ma megint kaptam egy jóindulatú beszólást egy vadidegentől..... Kismamával meg anyukájával szóbaelegyedtem amíg vártam, persze jött a kérdés hogy fiú vagy lány, mondom meglepetés, nem kérdzetük meg. Kismamaanyuka: "Na hát azt azért mégiscsak illene megkérdezni!" Mivan???? Mi az hogy "illene"???? Meg amúgy is hogy veszi a bátorságot bárki arra hogy ilyet mondjon hogy illene megkérdezni? Mintha mi ettől kevésbé szeretnénk a gyerekünket! Nem hiszem hogy ez lenne a szeretet mércéje!

Kép Kép
szõlõ
 
 


Adrienn férje, köszönjük a képeket, nagyon aranyos Lili, sok boldogságot Nektek!

Timi, köszönöm, mentettem, és én is várom a híreket :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Szőlő, az ilyenekkel ne is foglalkozz, még azt sem érdemlik meg, hogy felhúzd magad!
Egyéni döntése ez mindenkinek! És pl. régen mi volt, amikor még nem volt Uh, és hasonlók?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Szőlő, én csajra tippelek :)

ADRI!!!! Gratulálok a kicsi (nem is kicsi) Lili babához! Sok boldogságot!


Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Gratulálok Adrinak és Lili babának!!!!
Jó egészséget nekik, tejcit és sok-sok boldogságot!


Férjecskéjének meg köszönjük a fotót!! Még-Még!
Pusziljuk Adrit, és várjuk őket vissza!!!

Kép
szösszenet
 
 


Adri,

Isten éltesse Lilit és Benneteket! Örüljetek egymásnak sokáig!

Zsu,

én is éppen írni akartam, hogy a kifőzéskor mindig teszek egy kis ecetet a vízbe, gyönyörűen ragyognak a bébiételes üvegek is, meg a cumisak is. (A bébiételes nekem az anyatej miatt kell, olyat szoktam vinni azoknak, akik fagyasztanak nekem.)

Üdv,
Nuska+ (39+4)
nuska1
 
 


Nah, Lilinek köszönhetően kicsit javult a fiú-lány arány :lol: :lol:

Kép

Kép
szösszenet
 
 


Szofi!
Gratulálok Mirtillhez és Tamáshoz! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok! El sem tudom képzelni hogy fértek el ekkora babák a pocakodban.

Kép

Adri!
Gratulálok a kis Lili születéséhez! Sok boldogságot, jó egészséget nektek! Persze szeretettel gratulálok a boldog apukának is! Olyan szép, formás és erős kislánynak látszik Lili!

Kép

Benettke!
Gyönyörű a kisfiad! És az a "hajkorona"! :D :lol:

Bambika!
Sajnálom a vese dolgot. drukkolok, hogy ne legyen gond.

Nst: akinek van választott szülésznője, megúszhatja hamarabb is. Feltéve, hogy éppen ráér, illetve van szabad gép. De nekem nincs, így ott üldögélek. De nem is ez a legrosszabb. Hanem, hogy előtte és utánna terhestornázok: 6-7 emelet gyalog fel-le, mert a liftek nem működnek. :evil:

Mamik! Jók az új vonalzók. :D

Szőlő! Szerintem kisfiad lesz. :wink:
És a rosszindulatú beszólásokkal ne törődj. Ez a ti döntésetek. És senkinek semmi köze hozzá. Mi is eredetileg meglepit akartunk, de azért tettünk le róla, mert erősen azt éreztem, hogy kislányom lesz. És megijedtem attól, hogy ha mégis fiam születik (mint ahogy ez azóta már kiderült), akkor csalódást fogok érezni. És ezt nem akartam átélni a babával a kezemben.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Már 15 topikos anyukánk van!!! :D És 16 topikos babánk!!! :D

Adri férje! Köszi a képeket és mégegyszer gratulálok a kis családhoz!!!!
Vendég
 


szőlő! Én csajszira tippelek...bár meg ne kérdezd mi alapján... :) És a kedves beszólásokkal ne törődj! Már nekem is volt benne részem....
Vendég
 


Nuska, jó hogy egy srófra jár az agyunk :)

Szóval akik kifőzik a cuccost: Tegyetek bele ecetet :)

Amúgy leültem most a gép elé fél liter vaníliapudinggal :) telis tele eperdarabokkal :) Ha elfogyott, szívesen mennék szülni :)

Valahogy átfutott az agyamon, hogy ezt megeszem, és mehetek. Ne kérdezzétek mért :) Hisz úgyse fog bejönni :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok, én titkos olvasótok vagyok. Sajnos azért, mert nehéz követni sokszor a fórumot, félek, hogy megbántok valakit, ha nemreagálok és munka és a költözések mellett nem lenne energiám reagálni, így inkább bele sem kezdek. De muszáj gratulálnom a sok-sok topicanyukának a gyönyörűséges babákhoz. Egyszerűen meseszépek:) jó olvasgatni a topicot, nézegetni a babaképeket:) Klarkának külön sok pozitív energiát küldök. És kívánok minden jót a következő szülésekhez:)
Akitől priviben kérdeztem annak köszi a választ:) azt hiszem adós vagyok valakinek egy ilyennel:)
És az itt leírtak is nagyon sokat segítettek nekem mindig, úgyhogy köszi.

Én a 36. hétben vagyok. És nagyon szülnék már, bár nem lenne rossz előtte a bonyolult lakásfelújítás-költözéseket rendezni.

úgyhogy nem okoskodok, lesz, ahogy lesz:)
lolka

lolka_zs
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Tim: én ma fél 2-re megyek Ctg-re ugyhogy találkozunk valószínű!
Örülök hogy jól van a babád, és te is!
Megkérdeztem még hétfőn a szülésznőt a magzatvizes témával kapcsolatban, nem kell annyira pánikba esni mint ahogy gondoltuk azt mondta hogy ha hirtelen elfolyik a magzatvíz nem kell mentő, üljünk autóba és jöjjünk be, azt mondta hogy nagyon nagyon ritka fatális esetben sodródik ki a köldökzsinór és elkerülhetetlen szinte hogy abszoluth ne legyél függőleges helyzetben.
Megnyugtatott hogy nem kell félni, jönni kell.
Ugyanezt mondta az orvosom tegnap.

Lolka: szerintem nyugodtan írjál, senki nem fog megsértődni ha nem reagálsz mindenre, képtelenség minenhez hozzászólni én mire sokszor elolvasom az egészet már felére nem emlékszem mit és kinek akartam reagálni.
Ha csak néha néha írsz az is jó!

Kép
geni
 
 


Jobb reggelt :?
Az éjszakai gyomorsav és a nemalvás teljesen kiütött.Na most jött el a pillanat,hogy torkig vagyok már mindennel.Na ennyit a panaszból.

Visszaolvasni sajnos nem lesz időm,de a képeket azért visszagörgettem.

Gratulálok az ujdonsült mamáknak és papáknak,sok boldogságot a csöppségeknek.
Klarkáéknak mennek a drukkok,remélem minden rendben lesz.

Szofinak külön gratulálok.Ennyi kiló gyereket cipelni a hasban :shock: :shock: :shock: Le a kalappal.Orvos szerint én babóm lesz három kiló körüli,Szofinak pedig 2 babót sikerült ekkorára növesztenie.Minden elismerésem.


Szöszi-köszi a meghívót.Elolvastam.Nagyon megható.

Kép
szibi
 
 


És betöltöttem a 38 hetet.Hurrrrráááááá :D :D :D

Valakitől én is szeretnék kérni egy telefonszámot,hogy jelenthessem,ha megérkezik kis családunk új tagja.

Kép
szibi
 
 


Csatlakozom szibi, jobb reggelt!

Azt hittem, hogy éjjel leszakad az altájam, annyira fájt a csípőm mintha a kölök kitalálta volna h akkor ő most tutira szétfeszíti.
Ha elaludtam akkor annyi hülyeséget álmodtam össze h az már röhej...de szerencsére egy egy ilyen alvási ciklusom csak 20 percig tartott aztán ez az iszonyatos fájdalom kiverte az álmot a szememből.
Reggelire colával indítottam h túléljem ezt a napot...(a kávé sajna még mindig visszajön)


Nem panaszkodom....najó még egy kicsit...annyira nehéznek érzem már a terhességet mert folyton fáj valami és nagyon bezártnak magamat mert nem nagyon van fizikai erőm b.hova is elindulni....és Szo az egyetlen társaságom...és felnőttekkel már nem beszélek....ha pedig személyesen beszélek is akkor tuti v.mi "pelenka" témáról.....
Vendég
 


jah és szibi gratulálok!
Vendég
 


Nono-én sem nagyon beszélgetek már felnőttekkel,csak ha elkerülhetetlen.Úgy látszik,hogy hisztis,türelmetlen korszakomat élem,mert mindenki idegesít a hülye kérdéseivel,meg a szülési rémtörténetekkel,meg hogy meglátom milyen nehéz lesz,ha megszületett a baba,meg örüljek,hogy még a hasamban van......stb,stb.
De én úgy vagyok vele,hogy inkább keljek fel éjjel szoptatni,mint hogy a lavórral ölelkezve aludjak a folytonos hányinger miatt.

És ami a legrosszabb :twisted: :twisted: :twisted: nem tudom miért éreznek az emberek kényszert arra,hogy símogassák a pocakomat.Ezt annyira utálom.Mi a francnak taperolnak???Ez kizárólag a páromtól tűröm el (sőt elvárom)no meg anyukámtól

Na befejezem a negatívkodást,megyek a piacra bevásárolni.

Kép
szibi
 
 


Jó reggelt! Kép
és jobb napot azoknak, akiknek nem telt jól az éjszaka!

Gyönyörű Lili :D köszönjük a képeket! Nagyon sok boldogságot Nektek!!!

Zsuzsófi: már tegnap is akartam kérdezni, csak elfeljtettem, hogy megoldódott hugod felvételije -mármint az odajutás? Vagy áttették más napra?

Most mondták a tv-ben, hogy ma is melegfront van meg az ember fáradtabb lehet emiatt :roll: Én egyelőre ezt nem érzem (bár fiatal még az idő) remélem, azért így marad és minden kismami is jól lesz egész nap! :wink:
Kép

Kép Kép
celesztina
 
 


Szibi: megértelek, rémes lehet :evil:
nálunk anyám csinálta, hogy első várandósságomnál has-simi címszóval gyömöszölte a hasam :shock: Nem tudom, mit gondolt?!? Születése után tartott is tőle sokáig Lau (biztos megmaradt benne az "élmény")
És persze anyám szolgáltatja a rémsztorikat is -ezt sajna most is. Már az utóbbi időben minden telefonhívásnál megkérdezi: de ugye nem lesz beteg a gyerek mert annyi születési rendellenességgel születnek gyerekek... no comment. Még én bizonygassam? :roll:

Kép Kép
celesztina
 
 


szibi! Én nem azért nem beszélgetek sajna mert nincs igényem rá, hanem mert ennyire beszűkült az életterem. Nagyon fáj mindenhol és nem nagyon merek elindulni sehova....bár ha megszakadok is elmegyek ma venni kátlit az erkélyre....csak a mami-társakkal tudok beszélni a játszótéren ha kinnt vannak.....de sajnos mostanában nagyon car időnk volt és nem jutottunk ki. Csak a szenvedés maradt a tv előtt és max a telefonálás, de azt Szo nem hagyja......így itt nyavajgok nektek és várom h végre fizikailag megkönnyebüljek.
Mellesleg az én Szo-ám fél éves koráig 2 óránként evett max 3 és éjjel is. Nem volt különbség éjjel és nappal között mégsem jutott eszembe soha h tegyük már vissza a hasamba h végre alhassak.
Bármilyen kimerítő is hatalmas élmény és nem nehezebb mint így ébren lenni...fájdogálva mindenhol...akkor már tudom h azért vagyok ébren mert egy 3 kg-os csomag éhezik....fáj v.mije...nem tud aludni...stb.
A hassimogatóktól én díjat szednék......nem mindenkitől, de múltkor egy apuka(!!!) a játszótéren odajött és megsimogatta vihogva h milyen nagy!
Hű elkaptam a kezét és tök bunkón mondtam neki h a feleségét simogassa....de hirtelen olyan hányinger kapott el h egy tul.képpen vadidegen 40 es pasi az én kis pocóm megsimogassa....
Azt hittem menten lehányom....de nem vette a balfasz a lapot. Azt hitte viccelek, úhogy messze elkerülöm. UNDORÍTÓ volt....
A nénikék meg a Tesco-ban a másik....na azt sem viselem el h azok bizgeráljanak...v a vérvételnél is szoktak oda jönni.....ez nekem is a halálom....
Vendég
 


celesztina! Nm félsz a szüléstől?
Vendég
 


Nem tudom, ismeritek-e, találtam egy oldalt, ahol homeos dolgok vannak -letölthető doksik- pl. szoptatás és gyerek-homeo témakörben is -belinkelem, hátha érdekel vkit:
http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&page=HihPgSiteDocuments

Nono: hú, nem semmi :shock: :evil: nekem akkor mázlim volt eddig (és remélem, így is marad) mert idegenek még nem próbálkoztak has-simivel. Ijesztő is lehet :shock: egyszer csak... fú. :?
Most már nem félek annyira a szüléstől, mint pár hete -fura, de már nem tudom visszaidézni, milyen is volt (főleg a fájás része) így könnyebb (meg már nagyon várom, hogy kibujjon a kicsi) Most tudok naívan optimista lenni, hogy biztos jobb és könnyebb meg gyorsabb lesz, mint elsőre... aztán majd meglátjuk, de ha nem így lesz, akkor már úgyis késő lesz parázni :wink:
Te hogy vagy vele?


Már elnézést a téma-felvetésért, de hallottátok a tegnapi híradóban azt a riportot, amiben arról a 6 éves kislányról volt szó, akit nem láttak el szájsebészetileg? Olyan durva :( Az egyik doki azt mondta, nem életet veszélyeztető dologról volt szó, ezért nem gáz, ami történt, no de könyörgöm akkor más lett volna a helyzet? És mindig meg tudják állpaítani pontosan, hogy olyan-e a helyzet???

Kép Kép
celesztina
 
 


Zsuzsófi,

Köszi az ecetes tippet, azt hiszem újra nekiállok, mert nem tudom így elnézni az üveget! Látszik, hogy első gyerek lesz, valószínűleg nem idegesítene ennyire ha nem az első lenne!!!
Gratulálok Lilibabához!
Lányok, nekem is elküldhetné valaki a számát, hogy tudassam a kiscsaj érkezését!

KépKép
kisfruzsi
 
 


Gratulálok Adrinak Lilihez!!!

Zsu!
Egyben vagy még? Vagy hatott a fél liter puding??? :lol:

Ismég melegfront, állitólag erős.... :roll: szép idő van kint nagyon....
biztos teli lesznek a szülészetek ma is (csak nem velem)....

Tegnap már anyósom is felhivott, hogy nos, mi újság?? Nem akar az a gyerek kijönni??? Aranyos, hogy gondolt rám, de valahogy annyira nem esett jól... főképp, hogy anyám meg minden nap hivogat kétszer is, hogy jól vagyok-e... :x igy szegény anyós csak egyszer kérdezte meg, de én olyan ideges lettem... :?
Vendég
 


[b]Adri! Gratulálok, nagyon szép kislány Lili![/b]
emma2008
 
 


[b]Adri! Gratulálok, nagyon szép kislány Lili![/b]
emma2008
 
 


Otthon lévő Anyucik!!!

Nektek mennyit eszik átlagban a Babátok? (most már Alíz is 2 cicizik .. eddig 1 után beájult ...)
Éjjel hányszor keltek fel hozzá? (hány óránként?)
Háton vagy Hason altatjátok?

(érdekelne, ki hogy áll, hogy csinálja :) köszi!!!)

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok! Végre sikerült géphez jutnom, de már itt fent Pesten. :)

Először is: Gratulálok minden újonnan született kismanónak és az anyukáknak sok boldogságot és tejcit kívánok!!!

Voltam dokinál... C1101-es vagyok mostmár. Manó jól van, csak szűk neki odabent. Mindkét vesémben pangás van, de a jobb oldali néha úgy fáj, hogy mozdulni is alig bírok.(Manóka annyira nemfér el, hogy a hólyagom és a vesém közti vezetéket sikerül elnyomnia... :shock: )
Tegnap voltunk kórházban vérkép, vizelet, streptoc. szűrés miatt+NST-n. Az NST-n nagy lázadás meg szenvedés volt... Manóm folyamatosan forgolódott meg helyezkedett. Meg mintha könyörgött volna, hogy: "Anyaaa, valaki a pocidon hagyta a vizes poharat és sehogy sem tudom lelökni, segíts már!!!..." :lol: :lol: :lol: Ezenkívül a 20 perc alatt semmi más nem történt.
Holnap jelenésem van a kórházban a dokimnál... Jővö héten szerdán meg biztosan megyek újra NST-re. Szülésnek eddig jele nem nagyon van... A dokim azon agódik, hogy csak 37.hétig bírjuk ki, onnantól már semmi gond nem lesz. Szerintem max. 38-ra már nem pocaklakóm lesz. Bár ezt úgyis ő dönti majd el! :roll:

Mindenkinek szép napot kívánok a továbbiakra! Mamiknak boldog babázást, kismamik vigyázzatok magatokra! Majd jelentkezem! Ha történne valami, Zsu-val tartom a kapcsolatot!

Mariann
Kép

Kép
fmarian
 
 


Zsunak írtam sms-t. Egyben van csak nincs nete. Nem kell aggódni. Majd írok ha van vmi.
Nah majd du. visszanézek!

Mariann
Kép

Kép
fmarian
 
 


Jó reggelt! :oops: :D

Én iszonyúan ki tudok dőlni, ha valamilyen front van. A tegnap délutánt szinte végigaludtam, ennek ellenére éjjel is aludtam, csak 1-szer voltam kinn, és most is álmos vagyok még.
A picurom meg tegnap egész nap pörgött, néha erre ébredtem fel. Nem tudom hol van még ennyi helye. :shock: :D
A gyomromban ugyanannyi kaja fér el, mint eddig is. :oops: :D Csak a nagyon fűszeres kaják után van egy kis gyomorsavam, de arra eddig jó volt a tej.

Összességében tehát jól vagyok, jól alszom. Sajnálom azokat, akik már nagyon szenvednek. :(

Kíváncsi vagyok, mikor lesznek jóslófájásaim, hogy tegnap reggel szedtem utoljára magnéziumot.

Lolka!
Üdv. itt! Szerintem írj nyugodtan, ha valamihez hozzá akarsz szólni, nem kell mindig mindenkinek mindenre reagálni. :D
Írj még magatokról. Első baba? Kislány lesz, vagy kisfiú?

Szibi!
Gratulálok a 38. héthez! Én is ezt várom már. :D

Pocaksimogatás: én sem nagyon tudtam elkerülni, bár idegenek nem nagyon tették rá a kezüket. Eleinte iszonyúan zavart még az is, ha közeli családtag tapogatta, de valahogy hozzászoktam. Hétfőn a védőnő is megsimogatta és nem zavart.

Mariann!
Jó, hogy tudtál jelentkezni. Sajnálom a vesédet, és drukkolok, hogy minden rendben legyen és legalább a 37. hétig benn tudd tartani a babót.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Mindenki elment szülni???? :shock: :shock:
Kihalt a topic... pedig nem is nagyon irtam ma, csak egyszer... 8)
Vendég
 


sziasztok!

Minden anyukának és gyerkőcnek nagy-nagy gratula.ű
Klarkának én is nagyon drukkolok és szívből kívánom,hogy minden a legnagyobb rendben legyen a kis Attilával.

Szössz: Megkaptad a privimet az adataimmal?

Tud valaki segíteni hogy mit jelent pontosan a 2100-es méhszáj?

Edina

Kép

Kép
mannogab
 
 


HÍrek Klarkától!

"Jól vagyunk! Én holnap reggel megyek haza! Tegnap voltunk Atinál, akkor még lélegeztetőn volt, de ma már nem és állítólag ma már kapott 10g-ot is a tejemből :) Délután megint megyünk erősíteni, gyúrunk a műtétre! Éreznie kell a reményt! Köszi a sok drukkot!"

Kép
szösszenet
 
 


[quote="mannogab"]
írta:
mannogabSzössz: Megkaptad a privimet az adataimmal?

Nem, nem kaptam semmit. Most néztem.
Küldd el légyszi még egyszer! :)

Kép
szösszenet
 
 


Mannogab!
2 cm a méhnyak hossza
1 ujjnyira nyitott a külső méhszáj
0 = a nyakcsatorna zárt
0 = a belső méhszáj zárt

Pumpóka! Én nem mentem el szülni. Itt vagyok, csak magamba "nem beszélek". :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?