Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot mindenkinek:)

Szuszu, katica, nagyon jól hangzik mindkét recept, tegyétek fel mihamarabb, mert nagyon kívánom az édes ízeket:)

Csenge, nagyon jól hangzik a nyugágyas ejtőzés, irígykedem;)
a tegnapi időjárást sikerült "túlélnem", egész nap otthon voltam, semmihez nem volt kedvem...

szuszu, nagyon jó a mix, ügyes vagy! :)

na dolgozok kicsit...:(

sniky
 
 


Szuszu letöltöttem a babaremixed,mert itt nem tudom meghallgatni. Már alig várom. Vajon a linux is lefogja játszani, met nekünk az fut az otthoni gépen. A férjem-Attila egy megszállott linux rajongó.
Engem is feltehetsz a listára.ohaio_tokio@freemail.hu a 19. hétben vagyok,08.30-ra vagyok kiírva a nemét még nemtudom,de az egri kórházban fogok szülni és amúgy Mezőszemerén lakom.
feluca
Mezőszemere
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni Hozzátok, mi is agusztusiak vagyunk/leszünk. Kisfiammal aug. 18-ra vagyunk kiírva.

Végigolvastam a topicotkat és lenne pár kérdésem is majd a babakocsiról és a küldökvérről valamint szeretném Leit megkérni,h küldje el az Istvános sztorit nekem is. Köszönöm.
makadu
 
 

 
 

Visszatérve a védőnöre itt nem is megy ki a kismamaához, csak ha kérik, vagy, ha megbeszélt időponton kívül akar vele találkozni. Csak a babás anyukákat látogatja végig. Nem kér pénzt és errre utaló jeleket sem ad, de nagyon lelkiismeretes és rendes.
A telefonját is csak a rendelőit tudom, nem úgy mint a nagynéném aki éjjel nappali ügyeletet tart. Ápropó aki esetleg óbudai az ismerheti, mert azon a környéken dolgozik illetve a 12.kerület, rózsadomb. Szabó Attiláné Horváth Márti a neve.
Szia makadu üdvözlünk itt az agusztusiak körében.
feluca
Mezőszemere
 
 


Üdv közöttünk Makadu! :) Minden jót kívánunk Nektek!

k.a.t.i.c.a
 
 


szuszu:
ti hová jártok tornára?

Kép
winona
 
 


Szia Makadu! Fratulálok neked is a picikédhez! Üdv köztünk!

Ági!
Ez a spenótos cucc tényleg baromi jól néz ki! Muszáj lesz nekem is kipróbálnom!!!! AMúgy is spenótimádó vagyok...

Csajok! Az iwiwes jelölgetés is jó ötlet, engem is megtaláltok, ha Radvánszki Anna néven keresgéltek... Én munka miatt még mindig elég elhavazott állapotban vagyok, így sajna nincs időm keresgélni benneteket, de ha bejelöltök, akkor visszajelölök ám :wink:

Szülésfelkészítő:
tegnap felhívtam a terhesgondozót (Margit), mert hallottam, hogy indul. Na mondom ha több alkalom, akkor most úgyis tudok rá időt szakítani, elkezdem, mert később ki tudja mikor hol leszek. Hát elég vicces volt. Rengetegen voltunk (vagy 30-an), és mindenkinek 3x akkora pocakja volt, mint az enyém, azaz mindenki az utolsó heteit taposta.... Kicsit hülyén is éreztem magam, hogy mit is keresek én még itt?!! Kiderült, hogy össz. 2alkalom, de a második már a babázós dolgokról fog szólni, úgyhogy majd 1-2hónap múlva újra visszatérek rá. Ja, mert igazából az előadáson semmit olyat nem mondott a doki, amiről ne tudtam volna már. A szülőszoba látogatásra meg nem jutottam be, illetve fél óra várakozás után úgy jöttem el, hogy kb még egy bő 3/4 órát várni kellett volna.
Szóval sok értelme nem volt ennek a szülésfelkészítőnek... Remélem, hogy ha 10hét múlva már aktuálissá válik a dolog, már nem lesznek ennyien. Legalábbis gondolom, hogy most az újranyitás miatt torlódott így össze a pocakos tömeg :)

panna1
 
 


Szuszu!

A vasárnapi gyalogláson én is gondolkodtam (a párom futni akar), de reménytelennek látom a korai kezdet miatt. Mi szombaton Szeeden vagyunk, Csabi legénybúcsún, így nem tartom valószínűnek, hogy reggel 8 körül el tudunk indulni Bp-re :lol:

Mondjuk ha jó idő van, lehet, hogy délután ettől függetlenül lesz egy kis séta...

panna1
 
 


Judit!

A cukrot nekem is vinnem kellett magammal a terhelésre. Szóval nem egyedi, ahogy nálatok is megy...

panna1
 
 


Én bucsúzom mára kedves pocakosok. Szép napot, jó sütést és munkát kívánok. :D
feluca
Mezőszemere
 
 


Csenge!
Gratu nektek az újabb kis pöcsöshöz :lol: Legalább Zétinek remek kis játszótársa lesz (unokaöcséimből kiindulva)!
Amikor én is az asztalhoz hajolok, nekem is nemtetszést nyilvánít a pöttöm! Még az elején nem is, de aztán érezhetően elege lesz egy idő után a helyszűkéből. Olyankor nekem is muszáj egy kicsit mozognom, vagy kiegyenesednem.

MEcsi!
Én is ugyanígy vagyok! 2 napja egyfolytában aludnék, és folyamatosan jégkrémet meg sütit tudnék zabálni! Tegnap ettem is mindkettőt, alig bírtam abbahagyni. De ma semmi édességet nem engedélyezek magamnak (eddig jól bírom :) ). Szegény gyerek még a végén már odabent cukorbeteg lesz!!!!!!

panna1
 
 


Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!

Örülök, hogy meghozta a kedveteket a spenótos finomság, a receptet Niki tette fel a receptes oldalunkra, én annyit változtattam, hogy leveles tészta helyett réteslapot használtam, sima tortaformába nyomkodtam csak bele és a spenótot nem kevertem össze a sajtos masszával, hanem csak ráöntöttem, mert friss spenót volt és a leveleket nem tudtam volna jól elkeverni, így kb 5 perc alatt sikerült vacsit csinálnom belőle, mert az uram már az éhhalál szélén állt :)

Csenge, gratula az újabb kukacoshoz, remélem ma találkozunk a tornán és mesélsz még, hogy milyen volt. Örülök nektek, hogy minden rendben van!

Megvolt a védőnői látogatás is, hát nagyon jól tettem, hogy nem készültem neki semmivel, mert az első percben kiakasztott. Teljesen felháborodott a macskán és közölte, hogy ő nem viseli el az állatot a lakásban és hogy a ruhájára tapad a szőr és hetekig majd mindenhova hurcolja, hiába mossa ki. Majdnem mondtam, neki valami szépet, de aztán már csak röhögtem rajta. Kérdezte, hogy nincs e a közelben fa, mert ha kiviszem a gyereket az udvarra, rápotyoghatnak a bogarak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak a vicc kedvéért elmesélem, hogy Buda közepén lakunk, öt emeletes házak között, ahol minden beton. Jaa, és az még megemlítette kifelé menet, hogy ő odavan a virágokért. Tehát, ha meg akarom majd ajándékozni, valami virágot vegyek neki... siralmas. :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
columbine
 
 


Feluca, este beteszlek a táblába.
Makadu, üdv közöttünk! Ha elküldöd az adataidat, akkor téged is beteszlek, hadd szaporodjunk.
Winona, a Baross utca 21-be járok tornázni (most megyek másodszor :P ). http://www.tornastudio.hu/
Panna, bejeöltelek az iwiw-en. Még közös ismerősünk is van :D

szuszu
 
 


Halihó mindenkinek!
Kicsit takarítgatok, és már alig győzöm elolvasni amit írtatok :)
Katica: Én egyébként bonyhádi vagyok, csak a férjem tolnai, azért lakunk itt, lehet, hogy ismerjük is egymást, Bonyhád nem olyan nagy város :) Én benne vagyok a közös szülőszoba látogatásban, telefonon kell bejelentkezni, nekem megvan a szám is. Jó lenne, ha nem a kórházban találkoznánk először, és még van 4 hónapunk, egyeztetni kellene mindenkivel aki Szekszárdon szül, és találkozzunk!!!!
Persze azért a következő Pestit sem hagyjuk ki :)

Julcsi! Jártam az iwiw-en. Visszajelöltelek :) Láttad milyen kicsi a világ, mennyi közös ismerősünk van :D
A többieket is megkeresem majd:)

Makadu! Üdv közöttünk :)

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Ági!

Ha ennyire nem szimpi a védőnő, szerintem azzal sincs gond ha semmit nem adsz neki!!!!
De én sem hallottam még olyanról, hogy kellene vmit adni. Az más dolog, hogy ha jó kapcsolat alakul ki. Akkor az ember úgyis úgy érzi majd, hogy vmivel kedveskedni akar neki, és megajándékozza vmivel.
Szerintem úgy csináld ahogy szívből érzed, és ne foglalkozz azzal, hogy mit vár el...

panna1
 
 


Ági!
Képzeld, nekem is hasonlósan "jó fej" védőnőm van. Eddig vele is csak a bosszúság volt. :( Szerintem az lenne a megoldás, hogy védőnőt is választhassunk, akkor legalább érdekeltek lennének abban, hogy normálisan viselkedjenek! Ellenkező esetben éhen hallnak....


<
sziszka78
Tolna
 
 


A spenótos receptben eredetileg nem volt se bors, se fokhagyma, opcionálisan tettem bele. Ha vki érzékeny rá, kihagyhatja;) Ági, és a tojásokat akkor ha jól értem összekeverted a többi dologgal, csak a spenótot rétegezted külön?

A védőnőd nem semmi és ezt így közölte, hogy ha meg akarod ajándékozni, akkor.... az eszem megáll :shock:

sniky
 
 


Ági, ez a védőnő tényleg gáz, nem is értem az ilyen miért választja ezt a szakmát??? Méghogy rápotyognak a bogarak, na ilyen hülyeséget már rég hallottam, ezek szerint nem szabad parkban fák alatt sétálni a gyerekkel?? Nem tudom még mi lesz a mai tornával, Zétinek ma megint hasmenése volt és elég nyűgös :-(
Vendég
 


Csenge,

Gratulálok én is a kisfiúhoz, most már átvettük a vezetést:) és még azt mondják, hogy mostanság kevés fiú születik:)

Makadu, üdv közöttünk!

Én is elkezdtem bejelölgetni, akit megtaláltam az iwiw-en, ma pl. szuszut és pannát:)

Engem Stabi Niki néven találtok;)

sniky
 
 


Makadu, üdv közöttünk!

Spenótos recpet, ha már itt tartunk: van itthon minden hozzá, csak tészta semmilyen formában. Valami ötlet, hogy gyárthatnék hozzá házilag? Nincs kedvem ezért boltba menni, de úgy megkívántam, hogy annyit írtatok róla! :lol:
Vendég
 


Szuszu!

Igen, megnéztem! :) Petivel az egyetemen egy baráti társaságba tartoztunk. A párocskám szobatársa volt 5 évig..Sőt, így, az én szobatársam is 1-1,5 évig. :D

panna1
 
 


Csenge,

Jobban jársz, ha mégis lemész tésztáért, mert macerásabb sokkal házilag elkészíteni, a pihentetésről nem beszélve;)

sniky
 
 


Védőnő ügyben...

Már írtam, hogy a védőnénink most Gyesen van a második babaájával és a másik faluból helyettesítenek. Hát én felhívtam a tisztelt szomszédnőmet, aki a gyeses védőnéni, hogy mi a helyzet a pénzzel. Hevesen tiltakozott és mondta, hogy nem szokás és nem is fogadják el. Annak örülnek, ha várják őket és megfogadják az esetleges tanácsokat, annyit mondott még, hogy esetleg meg lehet kínálni kávéval, sütivel, de pénzt semmiképpen sem.

Azt is mondta, hogy nyugodtan rákérdezhetek a helyettesnél is, mert ő is ugyanezt fogja válaszolni.

Ez kötelező szolgáltatás nyújtás és alanyi jogon jár. Ebben abszolut igaza van.

Szóval nálunk ez a helyzet, hála istennek.
Vendég
 


Csenge!

Szerintem amivel nem lehet rossz, az a palacsintatészta. Vagyis ha pár palacsintát kisütsz, akkor lehet, hogy tudod helyettesíteni a tésztát.

Én régebben csináltam spenótos palacsintatortát. NAgyon tuti volt, csak egy kicsit macerás. Ha megtalálom még a receptet, felrakom a receptesünkbe...

panna1
 
 


Csenge, a spenótosat szerintem sima kifőzött tésztával is szuperül meg lehet csinálni, annyit próbálj ki, hogy összekevered a tojásos sajttal a főtt tésztát és alulra is meg fölülre is azt teszed, közé meg a spenótot. Így a tetejét esetleg meglocsolhatod besamel mártással, hogy szaftosabb legyen. Én nem tettem bele se fokhagymát se borsot, hanem mozzarellát, meg rokfort sajtot és attól nagyon karakteres lett az íze.
Jó lenne, ha tudnál jönni tornára, de ha beteg a gyerkőc, akkor majd inkább legközelebb! Sajnálom szegénykét, hogy így elrontotta a pocakját. Van valami vírus is, lehet hogy azt kapta el :( jobbulást neki!!!

Na, ugye hogy felháborító a védőnő? Nem értem én sem, hogy miért nem lehet választani. Simán lecserélném. De inkább nem is bosszankodom, az árt a picimnek. Majd ha kibújt, jól kibosszankodom magam. :)

KépKép
columbine
 
 


Ági!
Ha kibújik a picid, szerintem mással leszel te elfoglalva, mint a bosszankodás :lol: :wink:

panna1
 
 


Szilvi, Téged milyen néven talállak meg?
Elkezdtem én is a bejelölgetést, de elég kevés nevet tudok. :)
Az én teljes nevem Braun Katalin.

k.a.t.i.c.a
 
 


Sziasztok!

Na, túléltem a mai napot, de sajna nem vettem ki egész napra szabit. Így a tegnapi nappal és a mai csapolással együtt most nekem is teljes aludhatnékom van. Végül mindkét karomba szurkáltak, így most mindkettő fájdogál, és nagyon drukkolok, hogy jók legyenek az eredményeim, mert nem szeretném mindezt megismételni azzal a cukros lötyivel.

Reggel egy 60as pasi szabályosan félrelökött a sorszámhúzónál, ugye milyen kedves? Majd amikor végre én jöttem volna, átugrott a hivószám és ki sem írtak. Mint kiderült utánam is egy vércukorvizsgálatos csaj jött, csak ő szólt, hogy soron kívül menne. Na, kit tettek mögé? Engem....de aztán látták, hogy ez így nem lesz túl jó, mert már ott ültem így is jó 15-20 perce, így mindkettőnket behívtak. Alapvetően nagyon rendik volt benn a vérvételesek, elsőre ugyanaz szúrt mint eddig. Pikk-pakk ment a sor, szóval én nem akartam a nyugdíjasok elé bemenni, inkább kivártam.

Mecsi, hogyhogy ingyen mentél a praxisba? Hol lehet regisztrálni?

Illetve a wiw-es jelölés nagyon jó ötlet, de ha van valakinek felesleges meghívója, lehetne csinálni egy augusztusi mamák oldalt.nem? Így aki megcsinálja, szépen jelölgethetne.......vagy ez így túl bonyolult?
Engem is bejelölt már beleki és szuszu.
Vukovné Rubovszky Zsófia néven vagyok fenn :)
Majd én is keresgélek, csak ,mostanában előszeretettel szaladgálnak be nagyfőnökék az irodába így óvatosabb vagyok a wiw-el.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Ezt a szülőszoba látogatást tényleg meg kellene majd beszélnünk. :) Bár még bőven van időnk.

k.a.t.i.c.a
 
 


Apróka, nem ingyenes a vizsgálat ha regisztrálsz, csak kapsz 1000 ft kedvezményt, és mivel a cd-re iratás is ennyibe kerül, ezért mondta Mecsi, hogy az a része ingyen volt.

k.a.t.i.c.a
 
 


Szerintem ehhez a spenótos cucchoz a quiche alaptésztája is nagyon jó lehet, ez egyfajta linzertészta, amit gyorsan össze lehet gyúrni.
QUICHE:
250 g liszt
150 g vaj vagy margarin
2 tojás sárgája
5 evőkanál hideg víz

Rugalmas tésztát gyúrunk belőle és egy órán át fóliában hidegen tartjuk.

Ági, tegnap én is felhívtam a védőnő unokatesóm és nagyon kiakadt ezen a célozgatós, ajándék elvárásos hozzálláson, meg azon, hogy az ilyen védőnők rontják a többi normális védőnő renoméját.
Panna, Peti nekem a gimiben annyira jó barátom volt, mintha a tesóm lett volna, ezért huginak is hívott. Milyen kicsi a világ!

szuszu
 
 


Columbine, megkérdeztem a kolléganőmet is, de ugyanaz volt a véleménye. Nála sem merült fel soha hogy kéne adni pénzt. Süti, kávé, illetve ajándékkosár a legvégén, de csak ha nagyon jó.

Nálunk nagyon rendi a védőnéni. Már nyugdíjas sztem, de még csinálja. Róla írtam, hogy egy 20 éves csepel bringával járja a kismamákat, nagyon halk, nyugis néni. Nagyon jó élmény volt, hogy egy hónap távlatából is emlékszik, hogy miről beszélgettünk, totál képben van. Állítólag nagyon lelkizős típus, ezt felrójják neki többen, de engem nem érdekel. Egyenlőre csak pozitív tapasztalatom van. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Bocsi előre is!!!!!


A helyemre keresünk pénzügyest, nem ismertek valakit?

Mégegyszer bocsánat, hogy ilyet írok, de SOS, és ha nem keresek, akkor egy 24 éves nyámnyila faszikát vesznek fel, aki 3 oldalas CV-t ír, a 2-3 hetes gyakorlatairól.

SOS! SOS!

Köszi!
Vendég
 


Én Porpáczi Ági vagyok, iwiwen megtaláltok, én is keresgélek majd, ha lesz pici időm.

KépKép
columbine
 
 


Sziasztok!

Nagyon jók lettek a képek a taliról, ügyesek vagytok :lol:

Csenge! Gratula a második kispasihoz, én elégedett lennék ilyen felállással 2 év múlva :lol:

Engem Gábor Edina néven lehet iwiwen megtalálni, többeknek már sikerült is :lol:

Én holnap próbálkozom meg a cukorral, ma elaludtunk, tegnap meg a sztrájk miatt nem is akartam menni, tuti nem értünk volna a kórházba reggel 7 előtt. Hihetetlen mi volt tegnap a városban...

pöttömpanni
 
 


Szuszu!

Táblázatba beírnád a kispasim mostani állapot szerinti nevét? Noel Alexander. Köszi előre is :lol:

pöttömpanni
 
 


beleki,

én pénzügyesként dolgozom kb. 6 éve:)))) április 30-ig ráérek:)))


Húú lányok, belejöttetek a kreatív ötletekbe a spenótos finomságot illetően. Ha így haladunk akkor az Augusztusi Kismamák Recepteskönyvét is megjelentethetjük:)) nem is rossz ötlet:))

na, védőnő ügyben már megnyugodtam, hogy nálam nem lesz macera, erre most hív egy másik védőnő Csepelről, hogy tájékoztasson, hogy körzetváltozás miatt legközelebb már hozzá kell menjek. Ez alatt az idő alatt ő lesz a 3. védőnőm.... na mindegy, 25-én kell menjek hozzá, remélem, hogy jó fej csaj...

sniky
 
 


Ohh, Niki, remélem, hogy jó lesz a védőnő, drukkolok. :)

Én imádok főzni, sütni, nagy álmom hogy egyszer legyen egy saját szakácskönyvem, rengeteg kaját kísérleteztem ki, ha újra kezdhetném, biztos hogy ezzel foglalkoznék. Szóval részemről mehet a szakácskönyv :)

Na, eltűntem tornára.

Puszi mindenkinek!

KépKép
columbine
 
 


Aranyosak vagytok, hogy ilyen kedvesen fogadtok. Tök jólesik.....
Az én védőnénim egy fiatal csaj, pár évvel idősebb és egy gyerkőccel gazdagabb,de nem tud semmit. Tőlem kérdezte,h nekem miért lepény mintát vettek és miért nem vizet és mi a különbség stbstb.....viszont mikor bejelentkeztem nála az elején és én tudatlan megkérdeztem avégén,h mit fizetek: jól kikaptam,h ez ingyenes stb....
Szuszu akkor elküldöm az adataimat én is, köszönöm

Babakocsival hogy álltok?Van aki már megvette?

Még egy kuka kérdés: érdemes kimenni 19-én a börzére? mondjuk kocsinézőbe?
makadu
 
 


Niki, Neked ki lesz így most a védőnőd?? Ha esetleg Kup Lászlóné, akkor róla csak jót tudok mondani, nagyon-nagyon kedves, rengeteg tapasztalata van, én nagyon szeretem és elégedett vagyok vele. Remélem hasonló jó és kedves védőnénit kaptál. :)

Makadu, érdemes kimenni a börzére, a múltkor a lányok nagyon klassz cuccokat vettek. :)

Mi már megvettük a kocsit, a www.bondel.hu oldalon meg is nézheted, ha szeretnéd. Bondel Vital Trophy a neve. :) Nekünk ez jött be, de millió féle van, hatalmas a választék, szóval jó keresgélést. :)

Mindenkinek további szép délutánt kívánok!!

Sziasztok!!

k.a.t.i.c.a
 
 


Katica,

Úgy hívják, hogy Erdélyi Bettina, a hangja alapján fiatal csajszi lehet;) kíváncsi vagyok, mert eddig a Bruzsa Szilvia volt és meg voltam vele elégedve!

sniky
 
 


Sziasztok!

Pocsék hírekkel szolgálhatok csak, le vagyok lombozva és rettenetesen ideges vagyok, ami senkinek se jó.
Péntekröl szombatra virradóan rettenetes alhasi görcsökre ébredtem, amik nem akartak órák múlva se elmúlni. Lementem az autóhoz, ami a biztonság kedvéért most nem indult be, mert lemerült az akksi.
Meg kellett várnom az elsö metrot ill. buszt, azzal elküzdöttem magam a kórházba. Ott CTG, UH, minden rendben, baba mocorog ezerrel, nem elöfájások. Kitalálták, hogy akkor biztos a vesékkel lesz gond, volt is, ha nem is nagy baj. A terhesség alatt elöfordulhat, hogy a húgyvezetékre ráül a baba és nem tud a vesemedence kellöképpen ürülni, amitöl fájás jellegü fájdalmak alakulhatnak ki. Bent is tartottak máig megfigyelésen. Ehhez további gondok jöttek a következö éjjel, másnap már a sebész is rámnézett, mert vakbélgyulladás gyanújával hozzá is leküldtek. Laborleleteim tökéletesek, ö se talált semmi, nem is kaptam semmit, de a fájdalmak és a félelem megmaradtak. Most itthon szenvedek és rettegek, a kölkök az idegeinkre mennek, mintha direkt csinálnák.
Nem tudom mi lesz velünk, nagyon félek. A baba alig 500 gr, nem sok esélye lenne, ha most kéne megszületnie!
Anyám szerint sajnos vannak a terhesség alatt ilyen nem feltünö (labor és egyéb jellemzö tünetek nélküli) vakbélgyulladások, így ö se nyugtatott meg. Gáz van erösen, az tuti!
Szurkoljatok, hogy valami csoda történjen és elmúljon!
Mentem egy kört bögni, mert most jellemzöen ezt csinálom...

Nektek minden jót, majd csápolok, ha bírom magam

Barbi
Vendég
 


Barbi, szegénykém, tudom, hogy sovány vígasz, de próbálj megnyugodni, nem lesz semmi baj. Részemről küldök neked sok-sok pozitív energiát, hogy mielőbb elmúljanak a fájdalmak. Emlékezz arra, hogy azt mondták, hogy a babával minden rendben van. Nem lehet vmi homeopátiás bigyót szedned a fájdalmakra?

Ne sírj drága Barbi, minden rendben lesz!

sniky
 
 


Sziasztok!

Szerintem is nagyon jó volt a találkozó, jó volt személyesen is megismerni titeket. Jó ötlet az iwiwes jelölgetés, mivel engem Kovács Beátának hívnak (alig tucat név :) ) majd én vadászlak le titeket. :D

Beus

Kép
félhold
 
 


Niki!

Mióta Picikét várom, hét közben is rámtör a sütési vágy (eddig főleg hétvégén jelentkezett :) ), és tegnap este kipróbáltam egy Nigella receptet (nemrég láttam a tv-ben): kiflifelfújt (ő kenyérrel csinálta, de nálunk éppen ez volt otthon, úgyhogy én is módosítottam). Jó édes, és pofon egyszerű összerakni, utána csak zsupsz a sütőbe.

Ha hazaértem tornáról (rohanok is, hogy el ne késsek), felteszem a receptek közé.

Beus

Beus

Kép
félhold
 
 


Makadu!

Üdv közöttünk. :)

Beus

Kép
félhold
 
 


jaj, de jó Beus, előre is köszi:)))

sniky
 
 


Beleki ugye te jelöltél iwiwen :?: :wink:
aki megy cukorterhelésre egy jó tanács otthon keverje be a port izlés szerint citrommal jó hűtse be és igy vigye,sajnos nem igy tettem és majd behánytam :oops:
ja és jó tanács ha nincs semmi panaszotok akkor is kérjetek egy kenetvételt,én ezt tettem és jól mert valami steptococcusom van(ami nem a hagyományos gomba)semmi tünet viszont szülésnél veszélyes.
remélem jól van mindenki én el vagyok nagyon,jól érzem magam holnap megyek védőnőhöz,csináljuk a gyerekek szobáját ma megrendeltük a gyönyörű micimacis függönyt ha kész a szoba dicsekszem majd képekkel :lol: :D pussss mindenkinek

lanyané
 
 


Itt a spenótos csoda...
Tényleg nagyon jó! :wink: Még a párom is megevett vagy 3-4-et,bár halkan hozzátette,hogy egy kis sonkával vagy csirkemellel még jobb lenne.... :roll:
Én kérek elnézést,hát csak férfiből van... :lol: Kép

binyek
 
 


Csajok,holnap megyek 4D-re meg "matatásra".Kicsit izgulok,nehogy gázosabb legyen a méhszájam,mert akkor költözhetek be a kórházba! :roll:
Remélem bizonytalan csemetém végre megmutatja normálisan,hogy milyen nemű.... :lol:
Arra gondoltam,hogy ha mégis fiú lenne,akkor is megtartjuk.Jó lesz alkatrésznek a másikhoz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És végre megvannak a nevek,amik végre mindkettőnknek tetszenek!A tuti kislány Várhalmi Valentina lesz.A másik meg Marcell vagy Barbara.nagy kő esett le a szivemről,kicsit nyomasztott,hogy nem dűlőzünk ebben a név kérdésben. :roll:

Én a védőnőmmel egyszer találkoztam eddig,nem volt egy nagy élmény.Nem is foglalkozom vele,de ő se velem.Legalább nem kell ilyen hülyeségeket hallgatnom,mint szegény Áginak. :wink: Annyit azért közölt velem a találkozónk alkalmával,hogy ő a Várhalmi babákat jól ismeri,mert a párom volt feleségének is ő volt a védőnője.Csodálatos... :(

binyek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?