Hello Csajok!
Végre alszik az én gézengúzom!
Mostanában később kel (én ébresztem leglésőbb 1/2 8-kor) és így értelemszerűen később megy aludni. Mi meg a nap végére kipurcanunk...
Mivel csak gyorsan futottam át, amit írtatok, így előre elnézést, ha vmire nem reagálok.
Babák nagyon szépek egytől egyik!
Mirkót a legidősebb nagy babát
ISTEN ÉLTESSE 3. SZÜLINAPJÁN!
Turkálni tudó
Niki, Marcsi és aki még tud! Szerintem ehhez érzék kell. Én sosem tudtam és sztem nem is fogok tudni turizni. A türelem nem az erősségem.
Arról nem is beszélve, hogy Tarekkal szintén lehetetlenség lenne egy ilyen program.
Zsófi! Mennek a drukkok Jónás érkezéséig! Csak lazán!
Buli- Nagyon jól éreztük magunkat! Fellázadtunk a szomszéd barátosnémmal, hogy nehogy má' mi ne mehessünk bulizni sose. Gondoltunk egyet és kimenőt kértünk. Kaptunk is! Gyerekeket (az övé most lesz 9 hónapos) megfürdettük, megetettük, lefektettük és irány az éjszaka! Beültünk a Liszt Ferenc térre (kedvencem), aztán benéztünk az Old Man's Pub-ba (az volt közel a Blahához, amit ismerünk
). Hááát csajok! Beszarás volt! Konkrétan tényleg old man-ek voltak a helyen. Saját apáink és nagyapáink mulattak.
Vicces volt. Bizti mi voltunk a legfiatalabbak.
Egy norvég féfiakból álló csapat rögtön lecsapott ránk.
De jól le tudtuk őket szerelni. Nem hitték el, hogy anyák és feleségek vagyunk.
Az egyik azt mondta, hogy én 22, míg a barátnőm 23 éves!
Dagadt a májunk rendesen!!!
Aztán 1-re már itthon is voltunk. Másnap se volt olyan vészes! Szóval nem utoljára csapunk csajbulit!
Marcsi! Igen, most először maradt Tarek és apa egyedül éjszakára. Már ideje volt! Persze semmi gáz nem volt. Aludt az én kis angyalom míg haza nem értem!
Bezzeg máskor!
Viki! Én emlékeztem, hogy írtad már korábban, hogy Beninek van egy féltesója. Csak képet nem láttam még a kisasszonyról, aki gyönyörű és tényleg nagyon hasonlítanak egymásra Benivel.
Amúgy meg ezekszerint le vagy maradva: Tarek már legalább 1.5-2 hónapja áll. Akkor állt fel először, amikor taliztunk a csajokkal az állatkerti játszóházban. Jó rég volt már.
Niki! De jó Prága! Gondolom már nagyon várjátok!
Edis! Autósülés ügyben én nem tudok segíteni. Én
nagyon nem vagyok márkabuzi, így nem az alapján fogok dönteni. Biztos nem a legdrágábbat fogjuk megvenni, de nem is egy olcsót. Még nincsen Tarek 8 kg, így kicsit ráérünk még. Különben sem autózunk olyan sokat. Legkésőbb nyárra megvesszük majd.
elküldöm...