Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Gizi kedvesem!!!!!!!!!

lenyúltad a vonalzómat :twisted: a tüszőkukucsosra gondolok :oops: nekem az a babás vonalzóm :( :( :(
Vendég

Jó reggelt!

Baba, megértem az érzéseidet, nagyon is, de nagyon nem szeretném, hogy emiatt itthagyj minket. Hidd el, vagyunk itt sokan, akik ugyanúgy gondoljuk, mint Te. Nagyon hiányoznál, úgyhogy emiatt ne hagyj el minket kérlek! :D

Zsu, mit mondott a doki? Jövő hónapban kezdtek? Van valami hír az állami támogatásról?

Krisz, drukk mára a dokihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vickybabe

Zsu
Jaj eloben szebbek am...kivancsi leszek a fenykepezorol milyen lesz feltoltve 8)

Kriszti
Jaj en is imadom a kepeket nezegetni legyen az to,haz,furdo,konyha,nyaralas,babas,pocakrol miegymas :lol: Ugyhogy hajra a tiedet is lattam az paroddal :wink: Nagyon szerelmetesnek neztek ki :wink: :P

Gizi
Csucs a vonalzod 8) 8)

Gyugyi
Ez a kep oltari :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Krisz!

bocsi, mára drukk a dokihoz! :oops:
még jó, hogy Vicky figyelmesebb :lol:

Vicky!
mindjárt utaztok!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
hűtőmágneseket gyűjtöm.....ezt csak úgy mondom.... :wink: 8)
Vendég

vicus

akkor írom így: szóval akármilyen nemü babára vágynék, ha az ellenkezője lenne, akkor úgy örülnék, mintha mindig is arra vágytam volna. Érted már? :D

vicky
Köszi, jól esik, amit írsz :D NIncs msn-ed? De priviben is megtalálsz! :wink:
Vendég

Sziasztok! :cry:

Csajok, még egyszer, utoljára, leírom a véleményemet. :cry:

Nagyon sokat köszönhetek Nektek, rengeteget segítettetek abban, hogy összejöjjön a kistesó.
De én akkor is éreztem, hogy többé már nem lenne itt a helyem, csak valahogy meggyőztetek, hogy maradjak, én meg nagyon jól éreztem magam köztetek, így maradtam.

De most már teljesen biztos vagyok benne, hogy nagy hibát követtem el ezzel, és nekem itt nincs helyem. :cry:

Nem egyformák a gondolataink, a gondjaink, és nem értjük meg egymást. :cry:

Úgyhogy én mindenkinek megköszönöm a rengeteg segítséget, ezentúl is minden nap olvaslak majd Benneteket, Veletek leszek, szorítok Mindenkinek, de nem írok többet.

Kívánom, hogy teljesüljön szívetek vágya! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Vicus!
Én nem is vagyok hiányzó, tegnap is voltam délelőtt, csak senki nem írt. :cry: :lol: Ma is csak délelőtt vagyok, megyünk pestre megnézzük az Operettben a Szépség és a szörnyeteget! :lol:

Baba!
Szerintem teljesen igazad van. Én is harapok az ilyenre, csak inkább nem írom meg, mert nem akarok vitát. pl. engem az is zavar, ha valaki a babás tünetek miatt nyavalyog. Akkor én mit mondjak? Tegnap olyan rosszul voltam a hülye hőhullámoktól, hogy haza kellett mennem lefeküdni... :oops: Nem kérdés: nekem mindegy mi lesz/lesznek, de annyit érzek, hogy lesz egy fiam. Aztán majd kiderül. :lol:

KépKép
zsófikukac

Kukac!

Lehet 3 is lesz :wink: :wink: :wink:
Még az is lehet, hogy egyszerre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsófi, nem mondod! Én is megyek ma a Szépségre, 7-től :lol: Hová szól a jegyetek? Nekem erkély középpáholy 4. Hőhullámokat sajnálom, kitartás :(

Vicus, ok, vettem :wink:

Luca, ne máááááááááááár! :cry:

Bridget, várjuk a fényképezőről is a képeket! Hol voltatok pontosan?

Kép
vickybabe

Luca!
ne tedd ezt!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :( :evil:

Vicky!
vicc vót! :oops:

Kukac!
hőhullám monnyon le! :twisted: :twisted:
olyan jó neketek Vickyvel, hogy mentek Operettbe :lol:
irígy, irígy.... :P
ti hány óra alatt értek fel Pestre? :roll:
Vendég

nem számol a vonalzóm, pedig tegnap állítottam... :evil: :shock:
Vendég

Gyugyi!!!!

Szólj már hozzá!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vicky
A heten remelem lesz idom :? SHIMODA-n voltunk ha rakeresel tuti talalsz fotot :wink: De egyenlore uj szamokat kene letoltenem meg anyunak a fota frame-jet megcsinalni :evil: Ugy nincs hozza kedvem....lekell kicsinyitsem az osszes fotot(kb 100) aztan a fekvoket es a allokat kulon mappaba tenni es ugy ratolteni...kesz vgyok mar 2hete itt all es nincs kedvem hozza :? es persze irjam ossze azt is mit szeretnek Sidney-ben megnezni :? A szulinapjarol nem is beszelve...ajandekon torom a fejem :? valami speckoson :wink: :lol: Szal lesz tok sok foto majd nem gyozitek nezni csak ido nincs ra egyenlore :?

Zsofi@
Babanak amit irtal...szambol vetted ki a szot :roll: De en nem akarok veszekedest meg vitat :oops:

Luca
SZerintem az nem baj ha a babasok is itt vannak vgyis maradnak miutan megtortenik veluk a csoda :wink: De igen sajna van 1-2dolog amit nem biztos,hogy a "bebire ehezo" ,bebire ahitozo topikban ajanlatos dolog megemliteni...mert latod mi lesz belole... :roll: az tuti az ilyen dolgokat a kismamis topikban megertik...de mi nem hiszem :roll: nem tom mennyire ertelmesen fejezem ki magam... :roll: Nem szeretnem ha valaki is felreertene :oops: Szal attol meg nem kell elmenni...mert ti egy csapat vgytok...csak tekintettel kell lenni a topik tartalmara miertjere es az ottlevokre :roll: Vgy lehet rosszul gondolom...nem tom... :?

Vicus
Nekem egy egesz nagy hutomagnes gyujtemenyem van :o :oops: Ha gondolod 1-et kuldok Japanbol :wink: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Luca

miattam ne menj el. Itt nem arról van szó, hogy nem lehet más véleménye az embernek, csak arról, hogy ha van is nagyon más véleménye, ami esetleg másnak zokon eshet, mert sokkal nagyobb problémája van, akkor nem írom le egy ilyen topikban, hanem tekinetettel vagyok a másikra, mert másnak van nagyobb baja is!
Az én bajomnál is van nagyobb, ezért olyan topikba biztos nem megyek írni róla, ahol meg meddőséggel küzdenek pl., mert tekintettel vagyok másokra! :wink:
Vendég

Én meg végképp nem ide tartozom! Most már meg sem jön, 3 hónapja nem láttam pirit, van egy fészakalja gyerekem, akkor én se jöjjek????

Lányok, lányok ,lányok!!!!!
Vendég

Szal este iszom, csatlakozik hozzám valaki?????
Szesztestvíreim?????????????

Kép
Vendég

Viki!
Erkély középpáholy 3! :lol: Szomszédok leszünk, de jó!!! :lol: Férjeddel jössz? Én igen!
Hőhullámot uralom, mindent a babáért! Nem is nyavalygásnak szántam. :roll:

Nati!
Na azt nem, egyszerre 3 max akkor lesz, ha a beültetett kettő közül valaki még osztódik. Akkor ok, de amúgy max 2. Beültetni is csak annyit engedek. Azt gondolom ennyit ki tudok hordani és nevelgetni úgy, hogy nem kell kisegítő személyzet. Aztán sorban jöhet több is! :lol: :wink:

KépKép
zsófikukac

Nati!
hogy érted azt hogy már meg se jön 3 hónapja? :roll: :shock: :shock:

Bridget!
szavadon foglak ám! :lol: Japán és ausztrál hűtőmágnes is jöhet 8)
lassan kell vennünk egy másik hűtőt, mert erre már nem férnek el :oops: :roll: :wink:

nehogy már széthulljon a topic... :( :( :(
Vendég

Nati, én nem tudok :( hogy néznének rám részegen az Operettben? :lol: :lol: :lol:

Kép
vickybabe

Nati!

én rám számíthatsz este, ma nem vagyok ügyi éjjel :lol: :lol: :lol:

csajok, holnap van a 3.házassági évfordulónk :P
ötleteket kérek apjuk meglepésére :roll: :D

Kukac!
mi pont erről beszélgettünk apjukkal a hétvégén, ő 3-at szeretne beültetni én meg csak 2-t, mert para vagyok, mi lesz ha mind3 megtapad? :roll: nekünk nincs a közelben segítség, tesók, szülők messze laknak... :shock:
remélem ezzel nem bántottam meg senkit :roll:
ja, meg láttam az uncsitesómnál, milyen nehéz volt a 3-as ikrekkel..ha nem lettek volna nagyszülők, nem tom hogy csinálja végig az első éveket :shock:

(remélem ezt Mami nem olvassa....... :oops: neki persze szuperul fog menni a 3-as ikres mamiszerep :wink: )
Vendég

Vicus!
Hát az úgy van, hogy kocsival pályán 1 és 3/4 óra. De az uram már elment reggel, kedden mindig ott dolgozik, én meg busszal megyek utána 1-kor. Az 2 és fél óra. :roll: Majd tanulok. :roll: Legközelebb Téged is viszünk!

Luca!
Miattam se menj el, nem azért írtam, én nagyon szeretlek!!!! :lol:

Nati!
Téged is! :lol: Este Vikivel pezsgőzünk a szünetben! :lol: Iszunk Rád is.

Bridget!
Én sem akarok vitát! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok

Tegnap jól sikerült az ovi :lol: :lol: Alig akart haza jönni :shock: már ott akart ebédelni, és aludni is 8)

Lányok én ritka szarul vagyok most.
Hányingerem van, de nagyon :cry: :cry: nem hiszem, hogy azért lenne, vagy igen :roll: még csak ma vagyok 4-5dpo-n

Vicuska: Grat a 3. házassági évfordulóhoz
:lol: :lol: , mi márciusban töltöttünk a 3.-at :lol: :lol:

Kép

Kép
edinka

Zsófi, tali szünetben? Akkor nektek is VIP termes a jegyetek, ugye? Pezsgőzhetünk is, én nem vezetek már utána :wink: Barátnőmmel megyek, férjem nem bírja a zenés darabokat, úgyhogy nem kínzom vele :D

Edinka, szuper, hogy Vikinek tetszett az ovi :lol:

Vicuska, Zsófi, én is úgy gondolom egyelőre, mint Ti, hogy 2-t szeretnék beültetni...aztán ki tudja, Mami is utsó pillanatban döntötte el a hármat...

Kép
vickybabe

Vicuska!!!!

Tudod a szuri miatt amit egy fogigátló, és emiatt nem. Eddig meg állandóan 2 hetente megjött!!!

Csajok akkor majd gondoljatok rám meg Vicuskára amikor pezsiztek!!!!

Kukac

Kép
Vendég

Edinka!
szija :D
ez szuper, hogy ennyire bejött Vikinek az ovi :lol:
szerintem simán lehet a babácskától a hányinger :wink: drukk :D
a hőd is szépen felment 8)
Vendég

Nati!

igen, én még ott tartok nálad, hogy 2 hetente megjött :shock:
és akkor most mikor fog megjönni? :roll:

Kukac!
te milyen színű helyre vettél jegyet az István a királyra? :roll:
Vendég

Viki!
Igen, vipes. Majd akkor átintegetek, szünetben meg talizunk! :lol: Szerencsére az én uram nagyon bírja az ilyen darabokat! :lol: Fekete kosztümben leszek, uram meg szürke öltönyben, biztos megismersz. :wink:

Mami is hezitált, hogy 3 vagy 2, jogosan. :roll:

KépKép
zsófikukac

Vicus!
Világos kék, 9900.- Ft-os 104-es szektor. :lol:

KépKép
zsófikukac

Nati, Vicuska! OK iszunk az egészségetekre :wink:

Zsófi, majd figyelek! Én barna blúz, sötétbarna nadrágban leszek. :lol:

Kép
vickybabe

Vicuska!!!
Tegnap kaptam még egy szurit igy 3 hónapig tuti megint nem. De nem is hiányzik :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

ZSofi@
Akkor jo :wink:

Vicuska
Oke :wink: Vonalzod naon kis csini 8) es koalas :o

Naty
Ne hulyulj ma :!: :!:
Inni sajna en nem tok mert hetvegen 2napig fajt a hasam alig birtam enni is...mos tinkabb nem innek :? :roll: :lol:

Vicus
Beultetes mas kerdes...ott en is 2 amit bevallalnek :roll: mert kis vekonyka vgyok aztan nehogy a szervezetem ne birja el a 3-mat... :roll: de itt Japanban asszem 3mat nem is szoktak :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Viki!
Javítok: mivel ott tuti meleg lesz fent (mindig az van) hőhullámokra tekintettel valószínű egy rózsaszínes felsőben fogok pompázni. :lol:

Bridget!
BMC-ben itt is 2 ültetnek 35 éves korig. Ha jól tudom. :wink: :lol:

Nati!
Végülis majdnem ugyanazt kapjuk, szuri és no mensi!

KépKép
zsófikukac

suliból................

Nati :)
Hát nem. 8)
De a piálásban benne vagyok!!!!! :lol: :lol: Vettem ma egy üveg pezsgőt! :oops: Megisszuk? Msn?

Kukac :) Vicky :)
Be ne rugjatok nekem!!!! :lol: De jó Nektek! Irigy-irigy.....

Vicuska

:)
Guminő? :roll: Biztos meglepődne!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok! Ha nem haragszotok, ezt épp most csináltam! Nektek is ilyet kívánok, ha fiú ha lány:
Vendég

Ja ez lemaradt:

Kép
Vendég

Vicuska :)
Micsinyál az a maci a vonalzódon? :oops:
Vendég

Banyek!!!! :lol: :lol:
Még jó, hogy nem kérdeztem rá konkrétan!!!! :lol: :lol:

Akkor lapozzunk................
Vendég

Gyugyi!!!!!
MSN-en iszunk szesztestvírem!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

oooookéééééé :lol: :lol:
Vendég

Gyugyi!
Még jó hogy megelőztél, szép kis tetű lett volna megint....
Vendég

Ez az oldal kedvemre van!!!!!
Kár, hogy itt nincs megfelelő szmájlim! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Szerintem a Vicuska macija lovagol a fán!!! De nekem nagyon tetsz!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gyugyi!
hallgatod még a Demjént?
Vendég

Kép
Vendég

gyugyi???? Ez mit jelent? Ez ivós smile????
Vendég

Láttad a fiamat az előző lap alján :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nati :)
Mostanában nem hallgattam. Olyan dög fáradt vagyok a sok gyurástól, még gépezni sincs időm.....
Vendég

Nem, minnyá visszalapozok...
Igen, ivós szmájli!!!! :lol: :lol: Jókedvem vót, no. :lol:
Vendég

Megnéztem!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Pampuska bajnok!!!!!! Hogy bírod ki, hogy ne gyömöszköld meg? :wink:
Vendég

Többiek???? Hol vagytok???? :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X