Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,
teszek fel egy szórakoztató képet Mazsi kutyánkról, miközben napozik :P :P

Kép Szemermetlen Mazsi kutya
Vendég
 


Sziasztok!

Nati,
holnap küldök képeket a gyerekszobáról!:wink:
Nagyfranc kutyusod van!!Jópofa!:D

Tündi!Mi volt az orvosnál??Mit mondott a doki?Kell gyereksebészetre menni?

Márti
,remélem jól vagy,Atika szopizik és van tejed bőven,továbbra is!!

Hoztam pár képet.
Martinka mókázik a kenyérrel,beletette a plüss bárányát a fazékba,és így aludt el egyik este!:D

Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Ildi!Nekem sokszor fájt a bal forgóm,és kisugárzott végig a lábamba,sőt,le is sántultam.Martinka is nyomta vmelyik idegszálamat.Sztem nálad is ez lehet!!Ja,és anyukám is mesélte,hogy neki annyira ráfeküdt az öcsém erre az idegre,hogy fel sem tudott kelni az ágyból!

Enikő
!Mi volt a vizsgán??

Ani
!Szép a gyerekszoba! :wink: Ilyesmi lesz Ronié is?
Vendég
 

 
 

Jó éjszakát mindenkinek!!
Vendég
 


Sziasztok!

Szia!

A ma reggelem katasztrófa. Voltam vérvételen. Végigbőgtem az egészet mert a vizeletmintám kifolyt a táskámba és papír persze nem volt a labor WC-ben. (volt SZTK)
Ott nem sikerült mintát adnom szóval pipisen (mert szappan sem volt) levették a vért és kullogtam haza.
Ott mintát nem tudtam már adni. :(
Ja! A hölgy meg nem győzött panaszkodni hogy előre álltam a sorban.
Van még belőlül? kérdezte a kismamákra mert ugye ők ott előre mehetnek. Nagyon kedves és intelligens. Így is volt elég bajom.

Bocsi: Jól kinyafogtam magam.
Remélem nektek szebben indult a nap, mindjárt utána is olvasok :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok! Olvastam :)

Judy: Szeritnem nem ússzuk meg, de nincs érzéstelenítés? Ne már... Nem akarom megkínoztatni.
Barbika tüneményesen mosolyog igen :)

Enikő: Egy kalappal (még ha kicsit el is késtem vele :( ) Hogy ment a vizsga?

Alexa: Martinka ennivaló :) Még nem jutottunk el doktornénihez. Mindannyian tartunk az egésztől de megpróbálunk azért a héten elmenni. Megemlítettem a Barninak hogy megnézi a doktornéni a fütyit már akkor sírt. :( Ne nyúljon senki a kukijához :( Nem tudom mi lesz.

Ágica! Jobbulást! Mi volt a dokinál?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Tündi
Sajnálom hogy ilyen rosszul kezdődött a napod,csináld azt hogy nevetsz az egészen..tudom nehéz de ne legyél emiatt rosszkedvű..jó?

Kép
Vendég
 


Drága Nati!

Nagyon nagyon Boldog Születésnapot Kívánok neked!!!


Kép
Vendég
 


Jó reggelt. :wink:

Nati drága, nagyon boldog 30. szülinapot neked!! Üdv a harmincasok körében! :lol:

Tündi, nem irigyellek a pocsék kezdés miatt, de tartsd szem előtt: ennél már csak jobb lehet!! :wink:

Krixta, éjszakátok milyen volt?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Nati! Boldog szülinapot !!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Szia Kata:)

Nekünk ez a mostani ájszaka nyugis volt Réka 2-kor aztán meg 6kor ébredt fel..viszont a tegnapra virradó éjszaka felkelt 3kor és egyáltalán nem aludt vissza..és ha letettem először csak visított hogy menjek oda de mivel vártam egy idő után már jött a hiszti :D
Most kicsit megint fáj a pocakja..Nálatok mi a helyzet?Irigyellek a gurulós mózeskosaras kiságy miatt...(vagy mi is a neve) nálunk külön szobában van a Réka egyszer-kétszer vele aludtam de minden egyes sóhajára felébredtem még akkor is ha aludt..
Ha alszik a Réka egyhuzamban5órát utána már nem akar aludni..nálatok ez hogy van?Alszik napközben Geribaba?
Vendég
 



Ma megint kaki gondunk lesz. Ma van megint a 4. nap, hogy a drágámnak kakimentes napja van, de már 3/4 6-kor felébredt rá, hogy jönne.... de nem jön. Bocs, hogy kakilásról beszélek ennyit, de most épp ez a "sláger" nálunk. Sajnálom prüntyőkémet.

Ja, még egy sztori. A három éves unokaöcsimnek most vették ki pénteken a manduláját. A tesóm felkészítette, hogy beviszik majd a műtőbe, ahol nagyon sok lámpa lesz, és zöld ruhába öltözött majmokkal :lol: lesz tele a szoba. :wink: Amikor jött Roliért a műtősfiú, mondta hogy most beviszi a szobába. Erre a Roli: oda, ahol nagyon sok lámpa van? -igen. És ott vannak a zöld ruhás majmok?? :lol: :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Krixta, éjszaka csak eszik, alszik, viszont reggel (mondjuk 9-től) már fent van, unatkozik, nézelődik, nem alszik. Aztán 11-12 körülre már annyira elfárad, hogy amiatt nyüglődik, hogy nem tud elaludni... Akkor alszik (általában, mert még nincs igazi rendszer), aztán 2-3 körül felébred, kaja, vagy visszaalszik, vagy nem. aztán este 6 körül kaja, fürcsi, aztán 8-9 körül elalvás.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Kata
A laevolac szirupot próbáld ki...cukros szirup az meghajtja a babákat de nem csinál hasmenést..egy jó kanálnyit kell adni neki és másnapra kiüríti a pocakját..ez állítólag még a kúpnál is jobb megoldás mert ehhez nem lehet hozzászokni..nekünk folyamatos kakiprobléma van mióta tápszert is kap nem kakil magától...ezt szoktam adni neki néha és akkor rendbe is jön:)
Vendég
 


Oké, kipróbáljuk, ma úgyis megyünk gyógyszertárba! Köszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Nati!

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Na lássuk mit írtatok:

Tündi, nagyon sajnálom a kukis dolgot. Én már előre félek, hogy gond lesz nálunk (apácskának vágták kiskorába :( ) Nagyon sajnálom az SZTK-s dolgot. Nem is tudtam hogy előre lehet menni a kismamiknak. (jó vagyok mi? így a terhesség végén)

Kriszta, köszi az infót Mártiról.

Márti, remélem minden oksi. Puszillak

Nati, aranyos vagy köszi. Végül vonattal mentem és semmi gond nem volt (1 percet se késett a vonat). Nagyon édi Mazsi kutyus.

A szobáról direkt nem írtam semmit és nem is fotózom addig míg teljesen nem lesz kész. 1-2 hét és igérem kaptok képet. Tudjátok hogy szeretek képeket csatolni. :)
Én is akarom már pakolgatni a kisruhákat....
Ibi, kérünk képet Gergő szobájáról!!!

Kata, kérlek szólj ám rám ha valamit nem javítok a tábliba. Már nagyon sok az infó, nehéz. Pl.: a szülinapokat se javítottam, Andesz már 30, viszont az anyucis tábliba még csak 29 áll, (bár ennek lehet őrül is :) ) Nagyon jó volt a zöld majmos sztori. :)

Ágicám, remélem Dorka már javul. Puszi neki

Judy, hát ez a kis tündér egyszerűen gyönyörű....

Enikő, hogy sikerült a vizsgád?

Ildi, hogy vagy?

Alexa, nagyon jók a képek. :) És az alvós pozitúra....tök jó. Nem olyan lesz a gyerekszoba, akkor találtam amikor már kész volt a festés. Na meg amúgy is 2*2,5 m a gyerek"szoba", nem érvényesülne a minta. Viszont ha meg lesz a villánk, tuti ilyenre festetem a falat, nagyon teccik.

madiani
 
 


Vicuska :) :) :)

Képzeljétek: tegnap szóltam a tanár"bácsinak" (sztem fiatalabb nálam) hogy az utcsó órákra már nem tudok menni mert bármikor szülhetek. Erre ő: ne aggódj, mentős voltam, tudom hogy kell levezetni egy szülést. :)
Na szép, már csak az kéne hogy ott szüljek és hogy ő vezesse le. :D

madiani
 
 


Ja és bocsi ha valakinek nem reagáltam.

Csajok Schwarczi magánrendelésén hogy kell fizetni? És mennyit? Van asszisztense, vagy neki kell adni a lóvét? Ja és az orvosok házába van (az az ami ott a korház után van a sarkon, új épület?)?
Lehet kérni hogy apácska csak az UH-kor legyen benn?

Na nem kérdezek többet. :oops:

madiani
 
 


Madiani: csak nem... :) Nem is tudtad hogy előre lehet menni? Ki ne mtudja még? Milyen a kórházi vérvétel? Nem jobb?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Bocsánat: A kérdésem mindenkihez szólt :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Madiani: Ja! És mit tanít a tanárbácsid?
Az orvosok háza az ahova a gyermeküygelet került, igen az új épület a sarkon

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Ani
Ment egy privi neked :)
Vendég
 


Tündi :) hát látod....

Végül is már mindegy, elvileg nem kell mennem többet. Különben én a régi SZTK-ba szoktam járni úgy 10 felé, akkor már nincsenek olyan sokan. (jól bírom reggel kaja nélkül). Ott csak az van kiírva hogy az egészségügyi dolgozók mehetnek előre (régen a kismamik is, de az most már nincs kiírva)

Tanár"bácsim" amúgy most már kiadványszerkesztő és különböző progikat és gyakorlatot tanít nekünk (jelen pillanatba photoshop-ot).

madiani
 
 


Sziasztok!

Nati, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Alexa, tündéri Martinka, ahogyan alszik a kiságyban!

Köszönöm a drukkokat, remélem, sikerült összehozni minimum kettesre... Most már mindenből csak erre "hajtok". Egyébként a tanárnénit (aki, mint kiderült a Legfelsőbb Bíróság tanácselnöke, vagy mi... :shock: ) nem nagyon érdekelte, hogy mit csinálunk, látványosan újságot olvasott közben! :lol:

Anyukám kicsit beparáztatott a múlt héten. Kérdezte, hogy mennyit híztam, és mondtam neki nagy büszkén, hogy még semennyit! Erre ő: bizosan fejlődik rendesen a baba???
Lécci mondjátok el, hogy nálatok ez hogy volt. A pocakom nődögél ugyan, de még mindig semmi plusz nincs rajtam (mármint azóta, hogy Pocaklakóm van, mert egyébként meg nem is kevés... :roll: ) Mikor "kell" elkezdenem gyarapodni?

Én sem tudtam, hogy előre lehet menni... Bár lehet, jobb volt, hogy nem is próbálkoztam, mert a nő, aki mögé beálltam a sorba, még vizitdíjat fizetni is el akart küldeni. És kicsit láttam rajta, hogy kiakadt, amikor mondtam, hogy nekem nem kell.

Madiani: apát én a CSNK-ba is bevittem UH-ra. Na persze azért előtte megkérdeztem tőle, hogy vihetem-e?


Szép napot mindenkinek!

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Eniko
Szerintem ne izgulj a kilók miatt én a 12.hétig hánytam és fogytam is 3kilót a kiindulási súlyomból...sőőt a végére kiderült hogy terhességi cukrom van és az utolsó pár hónapban diétáznom kellett.és akkor is figytam 3-4kilót és ez semmit nem ártott a babának..ha sok vitamint,gyümit stb.eszel akkor nem lesz gond.. :wink:
Vendég
 


Enikő, mintha csak magamat olvasnám. Nekem is ezt mondták.... Nyugi.....rendesen fejlődik a picuri. Különben én kb a 20. héttől kezdtem el látványossan gyarapodni. Úgy belehúzott Ronibabám hogy már lehet kicsit sok is :) :roll:

Kriszta írtam privit.

madiani
 
 


Köszönöm!
Akkor ennek örömére bekapom a Gravidámat, meg elmajszolok egy banánt! :lol:

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Sziasztok! :)

Nati Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kivánok!

Tündi
Én sem tudtam, hogy soron kivül is lehet! :oops: Biztos, hogy szépen néznének rám!A kukis problémától már én is félek elöre mert nálunk is a családban mindig volt probléma.

Ani
Majd rakok képet, csak még egy-két változtatást szeretnék csinálni a szobán! :) [/img]

Kép
Kép
nibcsike
 
 



sziasztok!!!
Köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!!!!!!

Kata,
tegnap még 30 voltam, de ma már 31.... hát, rohan az idő :wink:
Voltatok BB-nél vasárnap? MInden rendben volt?? Döbbenet, hogy még vasárnap is rendel.... :shock:
Geri babának sikerült már tojnia??? Ilyenkor nagyon szendved a pici???

Ani,
BB-nél nem mehet ki Apa!!! Az elején ki akartam küldni, de BB erősködött, hogy maradjon csak bent :oops: :shock: . De van egy függöny, oda leült és így semmit nem látott a vizsgálatból :oops: :P Persze BB mindig az asztalnál kínálja hellyel, de oda csak akkor ül le, ha már engem megvizsgált :wink: Persze az elején az uh-t végignézi mellettem :wink:

Enikő,
örülök, hogy sikerült a vizsgád!!! Látod, akiről azt hisszük, hogy nagyon szigorú, kiderül, hogy mégse...
Ja, és szerintem ne aggódj, a baba korai fejlődése és a súlygyarapodás nincs összefüggésben. Nekem az első "randin" a védőnő azt mondta, hogy a 16. hétig egy dekát se hízhatok... (no persze én azért híztam :P ) Biztos minden szépen rendben fejlődik!!!

Tündi,
nahát, te aztán jól megjártad reggel... de tényleg, ennél már csak jobb lehet!!!!! Este már csak mosolyogni fogsz rajta!!!!
Barnika már ennyire tudja, hogy a fütyi dolog fájni fog???? Akkor ezek szerint már nézték neki???? Eddig nem akartak semmit sem csinálni???
Ettől én is parázok, hogy Bencusnak rendbe legyen, de úgy látom, kevesen ússzák ezt meg...

Kriszta és Vicuska,
nagyon édes a kép, amit beszúrtatok, köszönöm szépen!!!

Tőletek lányok mindig jól indul a napom :P :P :P

Kriszta,
ha így haladtok, Réka baba teljesen rászokik a rendszerességre és már "csak" jó kislány lesz :wink:

Vicuska,
hajrá piri, jöhetne már nálad!!!!! No, még erre se nagyon drukkoltunk.... :shock: de most hajrá!!!!!

Alexa,
nagyon de nagyon édes Martinka!!! S az a kenyér a szájában!!! Szeretnivalóak ezek a csöppségek!!!!
Vendég
 


Mártiról tudtok valamit?

Mára azt hiszem, eldugulok! Még írogatok egy kis szakdogát :? , aztán délután megyek a tesómmal menyasszonyi ruha próbára!!! :P Már nagyon kíváncsi vagyok rá, mert én még csak ma fogom látni először.

Pusszantás

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Szia Szülinapos :)
Nem tudom hogy tudja-e sejtí. Sajnálom szegényt. Nem tudom mi legyen. Tuti hogy bőgni fogok vele én is, a baj az hogy dokinénihez jó darabig nem akar majd menni :(
Félek!

Lesz majd valami szülinapi buli?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


NATI!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!! :D
Vendég
 


Nati!

Küldtem privit! :wink:
Vendég
 


Nati! Isten éltessen sokáig, boldog születésnapot!!

Ani! Köszönöm, már közel sem fáj annyira a lábam. Vasárnap nagyon beijedtem. A pocakom meg rájöttem, hogy akkor fáj, ha éhes vagyok, vagy pisilni kell. :) Szerencsére. De jövő héten Schwarczival azért kivizsgáltatom magam.
Ja, én egyszer voltam nála magánba, én akkor neki fizettem a vizsgálat után. És végig benn volt Krisztián(férjem). Igaz, csak UH volt. Most szeretnék nunivizitet, de nem fogom kiküldeni. Vagy beül a függöny mögé, vagy becsukja a szemét, ha nem akarja nézni. Amúgy meg szokja csak a látványt. :) :oops:

Alexa! Nagyon tümeményes Martinka! Nem kényelmetlen neki, hogyha kilóg a lába?

Enikő! Biztos meglesz az a kettes mindenből.
Ja, a hízásról. Híztam én helyetted is. Már 5kg-nál járok a 19.héten. :) Soha nem voltam ennyi. Még a közelébe sem voltsm ennek a bővös számnak, most meg már túl is léptem. De a kisfiamért mindent!
Neked nem tudták még megmondani a nemét Enikő?


Mindjárt indulok a kórházba, beviszem a jelentkezési papírt a szülésfelkészítő vagy előkészítő tanfolyamra, mert a 20.hétig lehet jelentkezni. Sajna a védőbe olyankor van, mikor nem tudok menni. :(
n.k.ildi
 
 


bocs lányok de ezt muszáj feltennem..apa csinálta rólunk :oops:

Kép
Vendég
 


Alexa
Nagyon aranyos Martinka! :) Olyan édesen alszik a kiságyban!Hihetetlen, hogy igy tud aludni! :) Nagyon édes!

Krixta
Szépek vagytok együtt!Anya-lánya! :D Olyan megható! :oops:

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Mindenkinek köszi a drukkot a házhoz, alakul a dolog. :)

Nati, Évi
Nagyon boldog szülinapot!!!!!

Bessy
Van másik ügyvéd, ő nem kötözködött semmit se. Ha minden jól megy, akkor pénteken írjuk alá az adásvételi szerződést. Papíron július 1-jén vesszük át a kulcsokat. :)

Krixta
Örülök, hogy rendeződik a pocifájás.
Drukk a szemészhez!

Ani
Az időjárás hasonló hatással volt ránk is, mint rátok. Semmi kedvem nem volt feltápászkodni. :?
Lassan végzünk a takarítással, jöhetnek a babaruhák. :)

Nati
Feltétlenül írni fogok, hogy mikor lehet jönni kertipartira. :lol:
Jól bevásároltál Bencus-ruhákból. :) Köszi a szelektálási tippet. ;) :)

Judy
Hajjajjjj, Titababa rettentő élénk. Szinte reggeltől estig tornázik, nem győzök vigyorogni rajta, hogy milyen sokoldalú. :D
Örülök, hogy nálatok is helyrejött a pocak.

Alexa
Tetszett a "báránysült". :lol:

Bocsi, akinek nem válaszoltam.
Takarítunk apával, nekifogok vasalni, ruhákat pakolni. Elkezdtem összerakni a táskám...

Egy kis tartozás. :) Tegnap készült a félkész Titababa-sarok előtt:

Kép
Vendég
 


Húúú Szilvi!
Mekkora pocakod van! :D :shock:
Örülök,hogy sikerül a ház!
Nati!
Nagyon boldog szülinapot! :D

Chrissy!
Nagyon szép az új kocsitok! :D
Krixta!
Nagyon jó a kép Rólatok! :D
Ani!
Bizti szép lesz a gyerekszoba,Neked is jó nagy már a pocid! :D
Lassan gondolkodhatnánk,hogy mikor legyen a tali! :D
Bessy!
Mi újság? :roll:
Judy!
Tünemény a kislányod :D
Kata!
Gergő is nagyon édi,és mekkora :shock: :) !
Vikike,Alexa!
A skacok is mint,mindíg kis szívtipróak! :lol:
Mi jól vagyunk,csak Bence nagyon lefoglal,és ezért kevesebbet tudok jönni :D ,de azt hiszem,hogy ezért nem kell magyarázkodnom! :D
Meg sokat vagyunk kint!Vasárnap kirándultunk egy nagyot,mentünk vagy 8 km-t!
El is fáradtam rendessen! :D
Na puszi Nektek! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, gyönyörű a tesóm ruhája! Nagyon jól áll neki. Kicsit irigykedtem is... :oops:

Ildi, nem tudom, hogy meg tudnák-e már mondani, de egyrészt mostanában nem volt UH, másrészt nem is szeretnénk tudni. Jó lesz végigizgulni, és majd csak AKKOR megtudni. Majd készülünk fiú és lánynevekkel is. De egyébként valamiért úgy érezzük, hogy kislány lesz! :lol:

Krixta, nagyon édes a kép, gyönyörűek vagytok együtt!

Szilvi, hogy neked mekkora a pocid!!!

Van egy kérdésem: a Bodnár Idáról tudtok valamit???

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Szijjasztok!

Képzeljétek, behalt a netünk, ma csinálták meg végre. Már elvonási tüneteim voltak. :D

Nati
Nagyon boldog szülinapot!

Márti
Remélem már jól vagy, és Kisati könnyen átvészelte azt az egy napot nélküled.

Judy
Tündéri Barbika ahogy mosolyog.

Ani
Jóképű a tanárbácsi? :wink: :lol: :lol:
Ötletes a gyerekszoba. Mi is ilyen kis kreatívan festettünk apával itt anyósomnál. 8) Majd rakok fel képet.

Alexa
Édik a Martinka fotók. Belazított alvásnál. 8) :lol:

Kata
Ari vagy. A pocaksimi megy, arra mindig elmúlik a hasfájás.
Tetszett az unokaöcsis sztori. :lol:

Tündi
Remélem Barni kukijával minden rendben lesz.

Ágica
Jobbulást a kislányodnak!

Ildi
Remélem jobban van már a lábad

Krixta
Nagyon szép ez a kép rólatok. :wink:

Szilvi
De jó! Ezt a házat mennyivel könnyebben sikerül megvenni mint a másikat. (talán mert ezt el is akarják adni? :shock: )
Nagyon örülök neki. :wink:
bessy76
 
 


Jó estét!

Csajok taliztam Mártival Schwarczinál. Megilyedtem amikor megláttam. Megint vérzett és azért mentek a dokihoz. Most hívtam hogy mi a helyzet mert ott nem tudtunk vele beszélni mert váltottuk egymást. Szegény férjecskéje már be se ment mert kicsit mérges volt a dokira. Na a lényeg: megvizsgálta dokker, nincs gond! Csak már most bezárult a méhe (vagy valami ilyesmit mondott) ami nem jellemző még ilyenkor és lasabban részletekbe ürül neki a kaparás maradványa. Megnézte a doki UH-al, kézzel és kacsával is. Na de majd ő rendesen elmeséli ha tud jönni. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neked Márti, puszilunk.

Nati, köszike alakult a helyzet. Apa is bejött velem, mondtam neki hogy szoknia kell a látványt. Viszont mivel múlthéten vizsgált a régi dokim, így azt mondta ha nem ragaszkodom hozzá, nem vizsgál meg. Mivel panaszom nincs, nem kértem. UH-ot csinált és dvd-re is felvette.

Ildi, örülök hogy már jobban vagy.

Kriszta, nagyon jó ez a kép.

Szilvi, örülök hogy jöttél. Gratula a házhoz. Nagyon szupi Huncutka sarka, és szép nagy már a pockosod.

Andesz, természetesen megértjük ha nem tudsz jönni. A tali jó ötlet, csak legyen már jobb idő.

Enikő, huuuuu nincs kép a ruciról? Melyik szalonból kölcsönzi? Vagy talán varatja?
Én biztos nem bírnám hogy nem tudom a nemét. Meg is szivatott ma Schwarczi, azt mondja -kislány úgye? erre én -hát eddig fiú volt, erre ő -hát ekkora zacsikkal nem is lehet máskép, csak teszteletem a kismamit.

madiani
 
 


Bessy, :) :) :) hát igen az az egészbe a pláne hogy még jóképű is a tanár :) Hogy vagy? Pihizgetsz?

madiani
 
 


Köszi, jól vagyok. :D A hasfájásom egész ritka lett. De a fekvéstől már beszakad a hátam. Na, de nem baj, pihizek, hogy minden OK. legyen. :D
bessy76
 
 




Jó reggelt Mindenkinek!

Gyorsan pár szót. Tegnap vettem másodkézből egy otthoni UH készüléket, de nem találtam meg a baba szívverését :(
Majd talán később amikor már nem tud menekülni :) Bár ha menekül kérdés piszkáljam-e.

Az lenne a kérdésem hogy ki tudja annak a krémnek a nevét ami a terhességi csíkok megelőzésére van. Milupi vagy mi? Az nekem az első babánál bevált. Szerencsére (kopp-kopp) nincsenek csíkjaim.

Kriszta: Az a kép gyönyörű. Nagyon szépek vagytok :) Remélem rólunk is tud majd készülni ilyen szép kép :)

Enikőr: Kettes? Lesz az több is. Örülök hogy szerencsésen vizsgáztál. Lesz még vizsgád vagy az az oninózus vizsga lesz az utolsó? Tényleg! Az államvizsga vagy milyen vizsga ami necces?

Kata: Sikerült a Manócskának produkálnia? Hogy vagytok? Remélem jobban. Én nem is emlékszem hogy Barninak lett volna ilyen gondja a tápszertől, bár az egyik ismerősömék is ugyanezzel a gonddal küzdöttek.

Enikő: Bár nekem lenne ilyen gondom hogy nem hízok. Szerintem a babának most még inkább vitamin kell csak minimális szénhidrát. A vitamin pedig nem hízlal (tisztelet a kivételnek) Szerintem sem kell aggódnod.

Szilvi: Örülök hogy jelentkeztél és hogy alakul a ház dolog :) Titababa már alig várja hogy láthassa anyukáját? :) Intsd egy kis türelemre :)

Márti: Gyógyulj meg gyorsan!!! Kitartás :)

Na dolgozok is egy kicsit :) Sziasztok:

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Ma itthon maradt apa velünk,reggel volt egy helyen állásügyben és ha minden jól megy összejön! :)

Tundike
Nekem volt magzati szívhangvizsgálóm (olyanod van?) azzal már kellene hallanod,kitartó legyél és próbáld meg akár miliméterenként arrébb húzni a készüléket..az elején mi is nehezen találtuk meg..

visszaolvasok gyorsan :)
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?