Új privát üzeneted érkezett!

Bridget!

Én megértlek... Nekem tökmindegy, csak szülessen meg és egészséges legyen! De biztos neked is van titkos vágyad! Én pl évek óta a kislány ruhákban gyönyörködöm és közben úgy gondolom, hogy mindegy a neme! :roll: Mivel van egy fiam, ezért a szívem mélyén kislányra fáj a fogam, asszem! :roll: A 3 kilo szerintem izmok formájában tünt el! :roll:

Ticsi!

Én eddig csak a fiukkal voltam rosszul! Iszonyú, nem aludtam lassan 3 napja, a hányadék csak a torkomig jön, tovább nem! :oops: Tegnap almát ettem, ez volt az egyetlen ami lement, erre az almadarabok jöttek vissza a torkomba! Tisztára olyan, mintha másnapos lennék valami hányásos virussal keverve, a gyomrom kiszakad, nem tok felkelni az ágyból, de aludni sem, mert mindig visszajön a cucc! Nem tudtam, hogy létezik ilyen! :roll:
Vendég

gröni

én is így jártam pénteken...hazajöttem a dokitól, és útközben ettem egy almát...hát alig értem haza, éreztem, hogy kijön...hát ki is jött, de vmi iszonyatos volt, alig tudtam kihányni, és folyton úgy éreztem, hogy nem kapok levegőt...és mintha ott maradt volna a torkomon egy darab...elhatároztam, hogy soha többet nem eszek almát...de ha eccer az esik jól!

nekem is lement aztán fel, aztán le...ezek a kilók! 1,5 kgt híztam eddig...hát ha elmúlik róka, végleg, akkor odafigy, hogy mit eszek, addig meg örülök, ha vmi bennem marad!

Kép
ticsimû

Ticsi
Orulok,hogy nem sertodtel meg...csak azert mert ha visszalapozunk tuti talalok olyan hsz-t ahol mindennel jobban vagysz mar a kistesora mind1 mi is lesz es nem szabad nem elegedetlenkedni...mert furcsa am az elet es visszut :roll:

Groni
A szivunk melyen valo vagyakozas es akozott,hogy valaki nem ertekeli vgy nem elegedett azzal amit kap oriasi kulombseg van :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget

most azt akarod mondani, hogy én nem értékelem eléggé, hogy gyermekem lesz?
ezt most magamra vettem, és na ezen kicsit kiakadtam!!!!!!!!!!!!!
nagyon jól tudom milyen gyermekért küzdeni, nem kell bemutatni!
az, hogy a második gyermekem hogy jött össze, isteni csoda, és kívánom neked is sikerüljön, még hogy nem értékelem! nem hiszem, hogy olyan hangnemben írtam írtam volna, hogy akkor most elvetetem, mert nem lány!!!!!!!!!!!!!!!!! eszem ágában sincs, még gondolatban sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de ha téged zavar, amit írok nem kell elolvasni, és a kedvedért nem is fogok beszámolni soha többet az érzéseimről...majd helyzetjelentek, hogy ne mondjátok, hogy nem jelentkezek, és ennyi

akinek szeretnék majd írni megkapja priviben...

amúgy is lassan csak mi írogatunk, akik babások, nem is tartozunk már ide!

millió puszi a többieknek...szorítok értetek, és olvaslak titeket, de ennyi voltam...

Kép
ticsimû

Kép
Vendég

Ticsi!

Jajj, ne már! :( Szerintem csak félreértitek egymást! Amit nekem írt azt álltalánosságban írta Bridget! :roll:
Vendég

Nem allt szandekomban meg mindig megbantani :roll: es ngyon probaltam odafigyelni a szavakra is de lehet epp nem a megfeleloket talaltam meg... :roll: sok szo nem jut eszembe,igy lehet mashogy hangzanak a szavaim...en nem ezt irtam az nem is neked szolt hanem Groninek arra volt valasz amit nekem irt :!: :idea: :roll: Nem szeretnek vitazni...legfokeppen bantani egy kismamat de ha epp ez a tema ehhez van hozzaszolas is :roll: foleg ha valami ilyen van sajna nem tudtam szo nelkul hagyni :roll: De miattam nem kell nem irnod...en csak 1vgyok a sok kozul...masnem majd en nem reagalok ra es te ugyanugy irhatsz a tobbieknek :roll: Nem szeretnek bovebben errol beszelni mert meg a vegen megint valami olyat irok :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gyugyitól minnyá kapok egy karot helyesírásból! :lol: :oops:

Bridget!

Neked nem ajánlom, hogy benézz a megterveztük harmadik babánk nemét és hasonló topikba! Szörnyű ami ott megy! Ott egytől egyig mindenki elmebeteg! :shock:
Vendég

Volt aki sokkot kapott mikor kiderült, hogy nem olyan a baba neme, mint amit várt! Közben azt írják, hogy a meddők ezt nem érthetik! Hát nem tom, nekem ha egy focicsapatnyi fiam lenne sem bánnám, csak lenne már!
Vendég

Gröni :)
Legfeljebb egy fekipontot! :wink:
Vendég

Gröni!

Én sem azért vállaltam 3. babát, hogy hátha kislány lesz, mert ugy nem szabad! Én azért vállaltam mert 3 gyerkőcöt szerettem volna mindig! Az hogy mind a 3 fiú lett csak hab a tortán. :lol: :lol: :lol:

Ticsi!
Privi ment!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hát ez az Nati, amikor valaki gyereket akar nem a neme miatt akarja! Ticsi csak őszintén leírja mi zajlik le benne, de mikor bevállalták a másodikat nem hiszem, hogy annyira fontos volt a neme! Főleg, hogy micsoda csodabébije van, igazi túlélő! :lol:
Vendég

kvt
Vendég

Én megértem Ticsit! annak idején én valószinű igy jártam volna ha zt mondják kislány, de biztos nem raktam volna ki az ajtó elé, szülésig valószinű lett volna időm megbarátkozni a gondolattal!

Nekem a férjemnek kb 1 hét kellett arra, hogy feldolgozza, neki sosem lesz kislánya!
Legalábbis tőlem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

De hülye vagy Nati! :lol: Te tényleg 3 fiút akartál? :roll:
Vendég

Gröni!!!!

IGEN!!!!!!

Annak idején anyukám akart 3 fiút, és lett egy lánya, csak sajnos ő már nem élvezheti a nagymamaságot :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Nahát, mik történnek itt, amíg én a fagyasztott epreimet zabálom!

Én is megértem Ticsit!
Tudom az előzményeket, és tudom, hogy mit érez!

Nagyon elszomorít, ha az ember már ide sem írhatja le a valódi érzéseit... ha támadások érik, ha őszinte...
Ki érti meg akkor, ha nem mi?

Nem értem meg, mi rossz van abban, ha valaki kislányra vágyik, és kicsit csalódott, amikor kiderül, hogy nem az lesz másodikra sem?

Attól még ugyanolyan boldog, és ugyanúgy értékeli a babát!

Ticsi, ezért ne menj el, látod, mások is bevallják amit éreznek, mi , többiek, nem bántottunk Téged!

Kicsit félreértettétek egymást, Téged rosszul érintettek Bridget szavai,hiszen mi ezekre a dolgokra jóval érzékenyebbek vagyunk... de azért nem kellene itthagynod minket! :cry: :cry: :cry:

Hú, inkább nem is írok többet erről a témáról, az lesz a legjobb... :oops:
Vendég

Gröni, én is hülye vagyok, 3 lányt akartam! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Luca!

Remélem én nem írtam semmi olyat! :roll: Én megértem ha valakinek van valamilyen vágya! Nekem az a durva, ha valaki lobbizik, hogy olyan törvény lehessen ahol a fogantatás előtt megválaszthassák a baba nemét! Egy esetben tudom ezt elfogadni, ha valami genetikai bibi miatt bizonyos nemű baba beteg lenne!
Vendég

Luca!

Akkor te most elárultál valamit? :wink: Apjuk beszélt a csajjal, ő az! Így külön élmény, hogy egy idegen előbb tudta meg megint, hogy babás vagyok! Hát, asszem nem kell sok idő, hogy mindenki megtudja! :roll:

Én Bridgetet is megértem! De nem Ticsi ellen irányult az a mondat!
Vendég

Gröni, Ticsi! :D

Úgy látszik, ez az almadolog tömeges :D
Ez nekem is visszajön :lol:
Egyébként iszonyúan kívánom a savanyú édességeket :) Pl. citromos fagyi, az nagyon nyerő :lol:

Én is nagyon kislányt szeretnék, de teljesen mindegy :)
Vendég

Jaj, Ticsi, ne vedd a szívedre a dolgot, lehet, hogy nekünk nem is ide kellene írogatnunk már? :?
Szerintetek tapintatlanság? :oops:
Vendég

Luca!!!!

Én nem azért voltam Gröni szerint hülye mert 3 fiút akartam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olvass csak vissza! Ugye Gröni???

Ticsi

Kép
Vendég

......én nagyon kedvelem ezt a kis topicot..... :)
és itt ismerlek legtöbbeteket már úgy-ahogy :)
és itt kezdtem pályafutásomat :D
Vendég

Gröni! :lol:
Mit árultam el? :wink:
3 lányt szerettem volna.Meglátjuk, mi lesz belőle. :lol: :lol: :lol:

A fiú azért nem lesz gond, mert a családom többi tagja fiúcskát szeretne, és engem boldoggá tesz, ha örülnek!És fiam még úgysincs, ha azt mondják az uh-n, hogy kisfiú, örülni fogok!!

De ez nem változtat azon, hogy szívem mélyén kislányban reménykedem!

Kicsit fura lenne a fiú, nem tagadom, de Gyugyi majd jön kukacka alól kakát vakarni!

Persze, én is tudom, hogy Bridget nem akart megbántani senkit!

Tetszik Melus mondata, ebben bent van minden :lol: : "Én is nagyon kislányt szeretnék, de teljesen mindegy."

Mindegy mi lesz, de lány legyen! :lol: :lol: :lol:
Melus, nem ám félreérted! :wink:
Vendég

:D :D :D
ez csak úgy natúre ..........jött magától :D
Vendég

En nekem nem allt szandkomban senkit megbantani...csak en is elmondtam a velemenyem :? Nem akartam rontani a hangulatot :? Megint...elnezest erte...ha igy tortent :? de ha jol lattam itt a babasak vgy akiknek mar van azok alltak ticsi melle :roll: Ami logikus :roll: Lehet en is igy gondolnam ha mar lenne bebim vgy gyerekem...de nincs ugyhogy en egyenlore mashogy gondolom :roll: De ez az en velemenyem ezert szinten nem kell megharagudni ram... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Kép
ticsimû

u.i.:Na nem am elmentek masfele :shock: Nektek itt a helyetek...en ugy tudtam ez a topik az amikor mindenki azert van ki mert megjott :? szal ha nem igy van az mar jo :D de attol meg jonni kell :wink:
Mentem aludni hajnal 2 lesz...szep almokat a kismamaknak :wink: na meg a babaknak is ha fiuk ha lanyok :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok,

hogy mik vannak itt...meglátszik a front.
én nagyon meg tudom érteni Bridgetet is.
mivel még soha nem voltam terhes nem tudom milyen érzés mikor kiderül, hogy az-e a mit vártunk, de talán pont emiatt én is kicsit vegyes érzelmekkel olvastam Ticsi írásait.
nem mérges voltam, hanem kicsit csalódott, hogy nekem nem sikerül.

mivel ez egy nyilvános fórum, ezért ha valaki leírja a vélemyényét, gondolatait akkor számítania kell akár nem tetsző válaszokra is, ez benne van. ezen nem megsértődni kell - bár lehet, hogy a kismamik tényleg érzékenyebbek - hanem egy kis empátia kell.

.. píííííííííííc :wink:

rólam:
úgy döntötem, hogy tegnap volt cn1.
csüt-ön volt rózsaszín, pénteken pár csepp piri, tegnap már kellett a betét, bár csak kevéske volt, szóval úgy döntöttem, hogy az már cn1. ugyhogy reggel bevettem a closty-t. majd meglátjuk.

de ma reggel nagyon sz@rul voltam.
amikor lejöttem a futópadról 1 perc pihi uán majdnem elájultam. pihiztem egy kcisit aztán mentem zuhanyozni és ott újra. annyira görcsölt a hasam, mint kamasz koromban, de alig vérzek. csirkemáj azért van :? :shock:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Nati, jé, tényleg!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
Vendég

örülök, hogy mire leírtam az eszmefuttatásom szent lett a béke :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi, azért egy mondattal Te is elárultad Magad! :wink:
Vendég

Luca!

Kismamaságod számlájra írom!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kösz, Nati! :wink:

Megyek én is aludni!
Vendég

Luca: jesszus, mit írtam :?: :shock: :shock: :shock: :lol:

Gröni: köszi, miattad hittem benne n is...nagyon jól esett :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

tetűűűűűűűűűűűűűűűűű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Nati!

Igen, én a zurad miatt hülyéztelek le! :lol:

Luca!

Egyre titokzatosabb vagy! :lol:

Gizi!

Mivel árultad el magad? :roll: Böngészem, de nem találom, hogy fijú-e vagy jány! :lol: Én tényleg nagyon bíztam és annyira sajnálom! :(

Melus!

Ez jó volt! :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol:
Vendég

drágáim

mi az émelygés elleni homeopátiás cucc???

segitséééég

8)
Vendég

Sziasztok! :D

Én imádom a képeket mint észrevettétek :oops: ...de tényleg Bridget, Gyugyi,Legyekmami és sorolhatnám. :D Jöhetnek minden mennyiségben.

Én ahhoz a táborhoz tartozom, hogy fogalmam sincs lányt szeretnék-e vagy fiút....de ...mégis...mindkettőt :lol: :lol: :lol:

Holnap megyünk Debibe...kivi leszek...mindenesetre veszünk újságot és viszünk kaját az tuti. :D Apa jobban van egy fokkal...de nekem is adott kicsit már a torokkaparásból..most mindketten nyomjuk ezerrel a lándzsás útifüvet (köptető, köhögés elleni szirup) stb.

Nyugodalmas jó éjt mindenkinek!!!pusz pusz
vizkriszisback

Mami!

Hányinger, hányás:

A leggyakoribb probléma, főleg a terhesség első harmadában, de előfordul, hogy végigkíséri a kilenc hónapot.
Hányás esetén mindig pótolni kell az elvesztett folyadékot és ásványi anyagokat!

COCCULINE tabletta
Napi 3-4x1 tabletta
A hányingert szédülés, sápadtság, gyengeség kíséri.
A hányingert bizonyos szagok provokálják.

Cocculus indicus 9CH
Napi3x5 golyócska
A hányinger szagingerekre rosszabbodik, szédülés, ásítozás és nagy fáradtság kíséri.
A meleg szobában, pihenésre javulnak a panaszok.

Ipeca 9CH
Napi 3x5 golyócska
Szinte állandó hányinger, sápadtsággal, alacsony vérnyomással.
A hányás nem hoz megkönnyebbülést, a nyelv tiszta marad a hányás ellenére is. Nem szomjas.

Sepia officinalis 9CH
Napi 2x5 golyócska
Már reggel ébredéskor hányingere van, mely ételszagra vagy az étel látványára fokozódik.
Gyomorégés, rossz szájíz kísérheti, melyet az evés csak átmenetileg enyhít.
A savanyú ízeket kívánja.

Tabacum 9CH Napi 2x5 golyócska
Nagyfokú sápadtság, hányinger, mely már enyhe mozgásra is súlyosbodik.
A hányás mellett hideg verejtékezés, szédülés, erős szívdobogás alakul ki.
Az állapot friss levegőre javul.
susy75

Nekem anno a Sepia segített! :wink:
susy75

Sziasztok!

Gyugyi :D

Miért kérdezted pénteken, hogy gépnél vagyok-e? Én is útálom a hétfőt. 3 órámba került(1 óra helyett), hogy beérjek dolgozni. :evil:
Éljenek a sztrájkolók! :evil:

Gröni :D

A fogigátlót márc. 30-tól szedem. :D Ápr.27-én kell bevennem az uccsót. :lol:

Ticsi :D

Gratulálok mégegyszer a kis tököshöz! Lehet még kislány! Ha nem ez a babó, akkor a 3-ik. Apa is meggondolhatja magát. :wink:

Bridget :D

Nagyon szép helyeken jártatok, NAgyon tetszenek a képek. :D

Vicuska :D

Köszi a hiányolást! Mi történt apával? Miért kellett megbékélnie? Miről maradtam le? :oops:

Zsófi :D

hagytál nekem egy ici-pici halat? Én imádom, bármilyen formában.(leves, sütve, pérolva, rántva :D )

Nati :D

Nagyon jók a vonalzók!

Én is hozzászólok ehhez a témához. Én egyszer fiút(inkább ez van többször), egyszer lányt szeretnék. Még magam sem tudom. :lol:
Apa viszont lányt akar, méghozzá ikreket! :lol:
Úgyhogy felköthetem a gatyám. :lol:

Pénteken voltam dokinál.

Pill. Lejárt a motyógépem, kiteregetem a ruhát.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Megyek gobleinezek tovább, s aztán megyek aludni. Ezért nem szoktam este benézni. :oops:

Holnap remélem leszek.

Jó éjt mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Pálinkásat :!:

Kép
Vendég

?
Vendég

Sziasztok csajok!

Úgynézem búcsúzni jöttem! Legalábbis egy időre.

Ok: Nem tudok szívvel-lélekkel írni egy olyan topikba, ahol sokan babáért küzdünk, mások meg azon rinyálnak, hogy már megint ugyanolyan nemű gyereke lesz. Ez engem nagyon mélyen érint, és szerintem ez érthető is. Ha azon kellett volna egy ilyen egyénnek átmennie, amin én átmentem akkor biztos hogy nem foglalkozna a nemével, csak legyen már és egészséges legyen. És aki nem érti, hogy miért nem való ide az ilyen rinyálás, az emlékezzen vissza arra, amikor egy csajszi beírt ide, hogyha két csík van a teszten, az azt jelenti e, hogy terhes? Na ki emlékszik milyen felháborodást keltett itt, hisz mi itt küzdünk, és a téma általában az, hogy már megint megjött!!!!!!!!!!!!!! Én tudom, hogy legbelül általában minden nőnek van egy olyan nem amit igazán szeretne. Legyen ilyen! Én nem mondom, hogy ne legyen. De vegyünk engem. Ha én legbelül lány szeretnék, de közben kiderül, hogy fiam lesz, akkor ugyanannyira fogok örülni neki, mintha azt mondták volna hogy fiú lesz, és egyáltalán nem lennék csalódott, mert már el is felejteném azon nyomban, hogy lányt szerettem volna. Na szerintem ez a természetes! Bár megjegyzem ez csak a vélemény példám volt, és nekem mindegy, csak legyen már, és legyen egészséges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ami még fura, hogy percek alatt mennyire változik itt egyes emberek véleménye a témával kapcsolatban.
Ja és arra is emlékezzetek vissza, amikor egy "nemét megtervező" topik megnyílt, az is milyen felháborodást keltett itt. Na szóval érhetetlen számomra, hogy miért legyen természetes egy ilyen megnyilvánulás itt!
Ha valakit érdekel majd, hogy mi van velem, az úgy is megtalál, aki meg elitél azért mert egy egészséges, és bármi nemü gyereket szeretnék, az ne is írjon nekem hozzákommentárt! Köszi!
Vendég

bocsi

11.sorban fiú=lány
12. sorban fiú=lány :oops: :D
Vendég

Szép napot!

Atyavilág! :shock: mi történt itt tegnap délután? :roll:
csajok, ne legyetek már ilyenek :twisted:

és én nem szeretném ha bárki is lelépne a topicból :(
szóval Ticsimű és Baba drága!
lécci maradjatok :P

Baba!
nem tudtam követni a 11.és a 12.sort :shock: 8)
uracskád itthon lesz peteérésre? :lol:

Zsu!
apjukkal kicsit összetűztük a bajszunkat, ő is csalódott a sikertelenség miatt és kicsit úgy érzetem, engem hibáztat mindenért(amiben persze igaza van :? ), csak nem kéne kimutatnia :evil:
olyan jó neked hogy már fogigátlózol :oops: 8)

Krisz!
millió megadrukk holnapra! 8) vajon lesznek megint orvostanhallgatók? :oops: :lol:

Gyugyi!
mi újság? :roll: :D

Gröni!
sajnálom a hányingert :?

Mami!
téged is elkapott a hányós nyavaja?????? :lol: :lol: :lol: ezt akartad :P :P :P szegénykém, vajon 3x-osan megkínoznak a babák? :roll:

Susy!
hogy vagy? 8)

Edinka!
milyen volt az ovi? :roll:

Luca!
remélem pihensz :P

Gizi!
hajrá closty :wink:

Hiányzóink?:Ditke, Kukac, Tücsök, Mofly, Babcsi, Littike is nagyon hiányzik... :(
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?