Új privát üzeneted érkezett!

Siasztok!!

Én is itt!

Bangham! Igen ez az átkozott miki mindig nagyon megvisel!! :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry: És biztos, hogy nagy lesz az öröm, ha elmulna egy darabig mondjuk ugy 9hónapig!

Magika!! Nagyon hamar kidobtak???!!!!!!!!! :D :D :D Ennyire teltház van???? Gyere hamar a szüléstörténetddel és sok-sok fotoval!!!

Zsuzska! Ezek aztán tényleg remek hírek!! Most akkor aztán tényleg hiánytalanul szeressétek egymást apácskával!!!

Gabi!! Olyan jó, hogy nem vagy ugy elkenödve!! Már azthiszem én is tul vagyok azon, hogy azon görcsöljek mikor jön már!! Már csak írigykedem és kész!! Majd jön ha jönni akar!!

Vera!! Nagyon nagy gratula a dobogó kis szívecskéhez!!!!!!!!!! :D :D :D :D Pihizz nagyon sokat és vigyázz nagyon magatokra!!! :D

Viki! Nagyon arik a gyerköcök így eggyütt!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Miért mindig enyim a laptetö???????????????

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Nos itt vagyok.
Szulestortenet nem lesz, mert nem akarok rosszat irni.
Az orvosom szerint es a szuleszno szerint is gyonyoru volt, de en ezt nem igy gondolom.

Szoval mikor elmentunk innen a korhazba, feltettek CTG-re.
Ott voltak rendszeres fajasok, de a gep szerint nagyon gyengek.
En nem ereztem semmit, majd este 6-kor jott az ugyeletes megvizsgalni, mert hat ugye nem lehetett tudni, hogy az magzatviz volt e vagy sem.
Na akkor ugy elontott, hogy mindent cserelni kellett alattam.
Ekkor voltam 2 ujjnyi.

Felhivtam a szulesznot, aki 20 perc mulva ert be, ekkor kezdodtek az enyhe fajasok. Megvizsgalt es 3 ujjnyi voltam.
Felhivta az orvosom, aki mondta, hogy majd 8 korul er oda.
De ugy felgyorsultak az esemenyek, hogy hivta a szulesznom, hogy jojjon elobb. Megerkezett es mar 4 ujjnyi voltam.
Ekkor mondta, hogy ha nyomnek egyet akkor a baba feje elsimitja a mehszajat es johet ki.
Igy is lett. Ezek utan gatvedelemmel megszuletett Katalin.

Ez egy rovid beszamolo volt.

Akkor a kepek. Termeszetesen a datum rossz a kepen, mert mikor is allitodik el?
Hat ilyenkor.

Itt meg csak felig szuletett meg.
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Magika szerintem írd meg a rosszat is ahogy te átélted mert egyrészt kiváncsi emberkék vagyunk másrészről meg talán tanulságos.
Jó nagy baba. Érdekes nekem semelyik gyerekem nem volt véres. Vajon ez mitől függ?
Nagy gratula még egyszer nektek

harivera
Budapest XXI. kerület

Magika!!

Egyszerüen tök jók a képek!! Istenem!! Nagyon sok boldogságot eröt egészséget, és persze nagyon sok tejcsit kívánok nektek!!! Gyönyörü a kis Katalin!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Zsuzska!
Örülök a jó híreknek.Nagyon szorítok nektek!Kívánok mielőbbi zebrás tesztet!!!

Vera!
Gratulálok a dobogáshoz :lol: :lol:

Gabi!
Megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++Mi ai adidas cipőt vettünk a Vikinek 5.500-Ft -ért egész jól nézki.

Magika!
Nagyon helyes Kata!!Gratulálok én is nektek!!Jó egészséget és minden jót kívánok!Tényleg megírhatnád a rosszélményt is.Az is nagypn érdekelne.

Móni!
Írnál az ottani bölcsis élményeitekről bőlebben?Hogy működik ott az intézmény,hányan vannak 1 csoportban,hány gondozónőre stb.Nagyon érdekelne mennyivel vagyunk lemaradva :shock: :roll:

edóci?Kata?dodó?Többiek merre vagytok??????????????

Kép
Kép
a.ibici

Rólunk:Mencsinek egyenlőre eddig semmi jele,de persze még hétfő odébb van,akkor szokott mutatkozni a drága.Nagyon remélem,hogy most elfelejt mutatkozni :lol: :lol: Anyóséktól nemrég értünk haza kint voltunk a telken.7-re megyünk moziba.Holnapi program a háztartás :shock: :(

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
Ismét vagyok, és tudok majd rendszeresen jönni! Hazamentek tesómék ma. Holnap vagy hétfőtől egy kis takarítás (vagy nagy). Aztán babaszoba berendezés, és mosás, vasalás. Rengeteg dolgot kaptunk!
Majd ha be lesz rendezve a szoba, rakok fel képeket!

Sajnos nem tudom mitől, de ma a 17. hét óta ujra hánytam! :( remélem csak gyomorrontás volt, és nem a hányinger tér vissza.

Magika!
Gyönyörű a kislányotok!! Tényleg, mit szól a család, hogy lány lett??

Gabi!
Ez a hő nagyon jó!!! Remélem igy is marad!

ibici!
Drukk, hogy ne jöjjön meg!

d.dodó

Sziasztok!

MAgi
Gratulálok mégegyszer,gyönyörű kicsi (nem is kicsi) lánykád született.:) Kicsit nosztalgiáztam is a képek láttán.:)
Jól szopik?Van elég tejcsi???Nyugodt baba? Zoli,hogy fogadta?

Vera
Gratula a szívdobbanásokhoz!

Zsuzska
Akkor hajrá!Most ez a Te hónapod (is) lesz!!!!Mindent bele! :wink:

Ibici
NEked is drukkolok.Mit néztek moziban?

Viki
Tündériek a gyerekek.Már mondtam,de ismétlem magam Eszti kiköpött PEti.:)

Betti
Írhatnál többször is.
Bocsia múltkori msn-ért....szétszakad a kapcsolat és nem tudtam visszajelentkezni....:(

Velünk minden oké.Dorkám kicsit náthás,bágyadt,reméljük nem lesz rosszabb.:( Hétfőn kezdi (kezdené) az ovit..... :roll:

Hédi pedig már 4800g!!!Tegnap mértem.Hihetetlen sokat nőtt.

Szép hétvégét továbbra is.
Vendég

Sziasztok!

Magi!
szerintem gyönyörű volt a rövid szüléstörténeted szerint a szülés!
Gyönyörű a baba!
sok-sok tejcsit és legalább addig szopizzon mint a réka ha te is akarod

Legó!
széppen nőttök!

móni!
hogy vagytok?

mi voltunk ma 4 d uh és annyira más mint a réka a doki mikor arcát megnézte mondta is olyan kisfiús de a feneke mást mutatott!
Szóval kisasszony!
legó a Dorka név mellett döntöttünk úgy néz ki!

mindenkinek sok puszi jövő héten szabin vagyok így jövök többet
reszkessetek!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

ja és 5 nappal kisebb mint a mencsi szerint hát nem vagyok meglepve mert nem igen tudom mikor fogant!Szerintem ez is túlhordás lesz ha az előző császár miatt hagyják

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szisztok!

Magika!Nagyon szép Kata és olyan formás :lol: :lol: Zsófim is ilyen volt.Engem is elkapot a nosztalgia.Milyen baba?Zoli mit szólt?Család?

Ibica!Nagyon szorítok,hogy a hétfői mensi elmaradjon.Mit néztek a moziba?

Lego!Jól összekapta magát Hédi de hát most ez a dolga :wink: Éjszakáitok milyenek?Dorka várja az ovit?

Betti!Az a lényeg,hogy egészséges majd a 3.fiú lesz :wink: Réka várja a tesót?Nagyon szép a Dorka név :lol: :lol:

Én elmentem a Dokihoz a gomba miatt és sajna az ,kaptam kupot magamtól nem mertem használni.Bekukantotunk a babához aki nagyon jól van és nagyon aktív a drágám mutatta a fenekét de a doki mondta,hogy ilyenkor még szinte semmi nem látszik (mi puncisnak látjuk/gondoljuk)Crl:65mm megszámoltuk az újjait a bordáit láttuk a gerincét meg a kis agya meg a koponyájának azt a vonalát aminek most nem tudom a nevét :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Orulok, hogy mindenkinek tetszett a tortenet es a kepek.

Sajnos ugy nez ki hasfajosak vagyunk.

Tejem volt, de veres lett, a sok sebtol es le kellett allnom 24 orara, hogy meggyogyuljon, mert Kati vert hanyt tole.
Ezert a tej meglehetosen vissza apadt.

Most kezdtem ma reggel ismet fejni, kemeny 10 g jon, ami furi, mert igy legalabb tudom, hogy nem apadt el.

Szerintem a tapszertol vagyunk hasfajosak, de ez ugy is egy ket napon belul kiderul, mert akkor mar csak szopi lesz.

Azert nem irom le hogy mi volt a rossz, mert mindenki tudja.
Az egesz rossz a fajdalomtol.
Pl. mikor megkaptam a beontest, raultem a wc-re es olyan fajasaim lettek tole, hogy csak ultem es f**tam es tallal a kezemben egyszerre hanytam fel oran keresztul. Gatvedelmet kertem en balga, ami sikerult is, de most jobban faj, mint amikor vagtak, mert olyan odemaim, beverzeseim lettek, mind akit tobbszor t*kon rugnak.

Az egesz annyira fajdalmas volt, hogy ezt az ido sem fogja megszepiteni, ugy mint ahogy Zolinal sem.

Raadasul most is nagyon faj lent. Nem a gatam, hanem az egesz.
A melleim is rojtosra vannak szopizva.
Az utofajasok is nagyon gyotornek.

Ennek ellenere megeri, mert ha Katiert hoztam ezt az aldozatot.

Nagyjabol ennyi.

Magi
Vendég

Jó reggelt!

Hát sikerült ismét semmit se aludni...:( Vagyis a Csajok felváltva keltek,majd aludtak,de mindig valamelyikkel fent voltam.:( Dorka nagyon náthás lett,ami miatt nem tudott nyugodtan aludni,Hédi meg a szokásosnál többször ébredt.... Ez van,majd 4-5 év múlva remélem ez is megoldódik. :lol: :lol: :lol: Addig meg megtanulok ébren aludni.... :D

Magi
Annyira szép még így is minden.:) Ügyes voltál és a lényeg,hogy egészséges Kati baba.:) Amúgy nagyon ismerős az egész. A beöntés után detto így történt nálam is.Ültem a wc-n és kapartam a falat 2 perces fájásokkal,amik másfél percig tartottak,szóval volt fél percem magamhoz térni és üríteni..... :shock: :shock:

Betti
Szép név a Dorka.:) :wink: :wink: :wink: :wink:
És igen,majd a 3. fiú lesz. :P :P :P

Még jövök,csak Hédi ismét ordít....
Vendég

Sziasztok!

Legó!
Ki tartást a lányokhoz :lol: Tetszett
[quote]m írta:egtanulok ébren aludni
:lol: :lol: Szegényke!!Egyébként a Hortont néztük meg és nagyon édes kis rajz film,ajállom mindenkinek aki teheti nézze meg.

Magi!
Biztos beindul a tejcsi is,ha azt veszed 5 napja szültél.Igyál sokat.

Kata!
Örülök,hogy minden rendben van a babával.Mentek majd 4D UH-ra?

Betti!
Szuper,hogy nálatok is minden rendben.Nekem is tetszik a Dorka szép név.

dodó!
Hányás :( Reméljük tényleg csak gyomorrontás!!Hogy vagy??Jó takarítást :roll: :lol: Várunk a képekkel.

Mencsinek még mindíg semmi jele bár csak így maradna,olyan boldog lennék. :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

a.ibici!
Hát este már tudtam enni...szóval nem tudom mi lehetett. Amugy nemrég keltem fel! :lol: Este 10-től reggel 10-ig aludtam mint a bunda. Egyszer sem keltem fel!
Nem tudom, hogy már ma délután nekiállok e takarítgatni vagy csak holnap, majd kiderül :)
Neked meg drukk, hogy ne is jöjjön meg!

d.dodó

Hoztam már most egy-két képet!
Ruhácskákról majd csak ha már mosva vasalva vannak!

Kép babakocsi

Kép babakocsi sport része

Kép kiskád

Kép kiságy (még a baldachin és a takaró nélkül)

Egyenlőre ennyi kép van!

d.dodó

Sziasztok

Ibici megy a drukk neked.

Dodo nagyon jók a képek:)

Magi gyönyörű a kislányod.

Nálam helyzet, hogy a teszt negatív, hőm 37,1. Lh teszt a tegnapitól egy kicsit erősebb.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok

Vagyok én is,csak megint szarakszik a netünk :twisted: ,de most már végre beismerte a szolgáltató hogy a modem a rossz és a jövő héten kicserélik! :D
Pénteken beszéltem a nőgyógyászommal,szombatra behívott uh-ra.Végülis minden rendben volt,azt mondta a petefészkemben sok tüsző van,csak kicsik.Felírt Clostyt és Utrot.

Gabi
Drukk! :D

Dodó
Jók a képek,szép a babakocsi,kiságy,meg minden! :D

Ibici
Drukk,drukk,drukk! :lol: Csak így tovább! :lol:

Lego
kitartást! :wink:

Magi
Gyönyörű a leányzód! :D

Kata
Örülök hogy minden rendben van odabent! :D Szép neveket választottatok! :D

Betti
Gratula Dorkához! :D

Viki
Édesek a gyerekek! :D

Nócika
Örülök hogy minden rendben van és megúsztad a kórházat!

edoci

Hát lányok, nagyon ugy néz ki, hogy nálam visszatér a terhességi hányinger és hányás! :( Pedig nagyon nem hiányzott!! De ma már ujra bevettem abból a gyógyszerből amit a terhesség elején a dokinő adott.

d.dodó

Sziasztok lanyok!

Bocsi, hogy nem reagalok meg senkinek, de el vagyok havazva nagyon.

Katalin, rendkivul jo mostanaban.

Eszik, alszik, kakil.

Ejjel egytol reggel 8-ig aludt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Van egy par uj kepem.

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Hűűű MAgi,elképesztő kreatív vagy!!!NEkem nincs ehhez türelmem és jó gyermekem sem.:D:D:D:D
NAgyon szépek a tesók.:)

Dodó
Klassz cuccokat kaptál.:) Jó a babakocsi,én is gondolkodtam ezen a tipuson.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a drukkokat,nagy szükségem van rá.aranyosak vagytok.Mencsinek még mindíg semmi jele gyorsan le is kopogom kipp-kopp :lol: :lol: Aki teheti a tömegközlekedést kerülje,mert brutális!!!! :roll: :roll: :shock: :shock:

dodó!
Tények szuperjó kis cuccokat kaptál.Milyen jó,hogy van egy tesód aki hamarabb szült nálad :lol: :lol:

Magi!
Nagyon édesek a gyerekek.Tetszettek a bady-n a felírat,jó pofa :lol: :lol:

Edóci!
Örülök,hogy jóhíreket kaptál a dokitól.Nagyon drukkolok neked.Reméljük hamar rendbe hozzák a gépet és tudsz jönni sűrübben!!

Gabi!
Mi a helyzet nálad?Piri elkerül remélem!!!!!Megy a drukk++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

dodó!
Sajnálom,hogy rosszul érzed magad!Ma hogy vagy??

Kata!
Meg lestelek iwiw-en a képeken,de még nem látszik ott a pocid :lol: :lol: :lol: Hogy vagy ma??

Többiek merre vagytok???

Kép
Kép
a.ibici

Ibici
Drukk,drukk,drukk! :lol: Mikor fogsz tesztelni?

Magi
édesek a gyerekek! :D

Dodó
Hányinger?

Gabi
Mi a helyzet?

edoci

Lekopogom, de eddig ma szerencsére nem volt még hányingerem! :)

d.dodó

edoci!
Ha kíbírom akkor csütörtökön és,ha persze addig nem jelentkezik a drága :lol: :lol: Szerencsére nincs itthon tesztem,mert különben már nem bírnék magammal.Egyébként csütörtökön lenne "nem" aktuális a dolog.

dodó!
Örülök,hogy ma jobban vagy!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Ide értem!!!

Viki, Móni, Ibici, Lego: Köszi a drukkokat :wink: :lol:

MAgi: Tényleg gyorsanhaz engedtek benneteket :roll: :shock: Gratula Katalinhoz. Gyönyörűséges. Sok tejcsit és boldogságot nektek :!: :!: :!: Zoli mit szól hugihoz :?:

Móni: Nagyon ügyi fiacskád van :wink:

Lego: Dorka hogy van :?:

Ibici:
Drukk++++++++++++ Valami hír?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

reggel csináltam tesztet, és akkor épp nem láttam semmit rajta, félre raktam, aztán amikor megint megnéztem akkor már volt rajta egy halvány csík, hogy ez most a kontrollcsík e vagy sem kitudja, meg azt se tudom hogy mennyi idő után lett rajta.

Belinkelem azért. A hőm 37,2 volt Kép

Kép

gabi1

Kép

gabi1

Gabi: Szerintem holnap vagy holnapután próbáld meg megint, hátha erősödik az a csík :wink: (nem mintha most nem látszódna :lol: :lol: )

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hahó

No ilyen még nem volt.Fél órája mindkét Csajom kidőlt,remélem éjfél előtt egyik sem ébred....Persze Apának szupi...ő most egyedül alszik,én meg a lánykákkal.:)

Zsuzska
Köszönöm,hogy érdeklődsz,de sajna nem javult Dorka.:( Szegényem alig kap levegőt és már köhög is.Hát ennyit az ovikezdésről.:( PEdig annyira készült....
Hogy teltek a napok???Remélem kihasználtátok a pároddal. :wink: :oops:

Gabi
Szerintem is ismételd majd meg....Holnap (nem) kéne megjönni a mensinek???

Viki
MErre vagy????Jól telnek a napok????

Móni?

És Lexa ismét nem ír???:( Vagy igazolt távolléte van?

Megyek fürcsizni...végre nem kell 2 perc alatt végeznem....
Vendég

sziasztok!

mi apa nélkül csütörtökig sajna
Talált új munkahelyet és ilyen elutazós de a lényeg hogy dolgozik mert én már kevésbé bírom még április vége és nem dolgozom tovább

legó!

Jó fürdőzést!apát is kényesztesd kicsit

magi!
édesek a képek!

gabi!
szorítok!
nagyon-nagyon!

ibici!
neked is szorítok!

reméllem sok kismamával bővülünk és tényleg csajos ez a topik!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Lego!

Köszi a hiányolást, vagyok, csak kicsit taknyosak a kicsik orrszívás és orrfújás hegyek vannak, meg tea dömping! :( Ez azért is gáz most, mert holnap kapná Eszti az első oltást! Meg mehetek oviba beíratni Petit, mert persze az is 7.-8.-9-én van itt Pécsett, szóval bocsi, de most kicsit betegeskedünk :? :? :(

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Mostanában velem semmi különös nincs! Csak annyi, hogy találtam a jobboldali mellemben egy csomot meg a bal oldali honaaljamban is! :( A párom szerint egy patti csak de én azért félek!! Nem is kicsit! Ugyhogy jövöhéten megyek dokihoz beutaloért és megyek mamográfiára! Az fájdalmas??? Meséljetek rola, ha ismeritek a vizsgálatot!!

Magi! Nagyon jok ezek a képek!!!!!!!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Nocika!
En is remelem, h csak patti :? Nem tudom miben all ez a vizsgalat :roll:

gabi!
Ugy szoritok neked! Ho nagyon jo, teszt igeretes, ugyhogy ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magi!
katalin gyonyoru es bar mondod, h nehez volt, ugy latom a kepekbol, h mar formaban vagy :wink: Szoritok nektek, h a szopi alljon vissza es a melled is jobban birja! nekem is ez volt Zsoltinal az egyik legnagyobb gondom, nem is tudom mikorra alltak vissza a dolgok :roll:
orulok, h mar kezd alakulni a napi program! hatha megsem lesz hasfajos! :)

betti1
gratula az ujabb adatokhoz, Dorka szep nev :wink:

lego!
Megvagyunk, eleg sokat utazgatunk, ezert nem vagyok gyakran, de gondolok ratok :wink: nem lehet konnyu ket csajjal aludni! en most ket pasival alszom, ami nagyon uj fejlemeny, eddig ugyanis zsolti meg veletlenul sem volt hajlando velunk aludni. most meg nem tetszik neki a matraca es jon hozzank, remelem ahogy visszaterunk oxfordba, visszaszokik az agyacskajaba.
Lexat en is (ujra) hianyolom :roll:

lexa!
haho, ha olvasol legyszi jelezz, nehogy mar megint megijedj tolunk csak azert mert nem tudsz gyakran jonni :wink:

Koszonjuk mindenkinek a dicsiket, zsolti ma is volt bolcsiben es minden rendben volt. kicsit taknyol, de nem lazasodott be.

hetvegen voltunk Washingtonban, nagyon szep hely, mindenki elvezte! Volt sok seta, muzeumozas, korhintazas (na, nem en) es egy kis izgalom is: majdnem bentmaradt a kocsink hetfoig egy foldalatti garazsban es alig talaltuk meg, ejfel korul, a szallashelyunket... Ma nyugis nap van, max delutan setalunk egyet. :)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Ibici!

nem tudok tul sokat mondani az itteni rendszerrol, annyira nem melyedtem bele. (az angliairol inkabb) MIvel csak nehany delelottre adtuk be (5), csakegneztuk a helyet, az embereket, es szimpinek tunt, a fo erv meg az volt, h kozel van. Ugy kb 10en vannak a zsolti csoportjaban, ket not lattam korulottuk, de olyan mintha az egesz szemelyzet foglalkozna mindegyikukkel. ja, es akademianak hivjak magukat, nem bolcsinek, mert tanitanak ilyen-olyan dolgokat :lol:

bangham

Jó reggelt!!!

Hát nem ecsetelem az éjszakát....:( Mire a fürdőbe kerültem Hédi sírva ébredt,alig kap ő is levegőt. Ha merném és nem sajnálnám 10 percenként szívnám az orrát. Hát elkapta....így nekünk is ugrott a holnapi oltás.
És nagyon félek,hogy megcsappan a tejcimennyiség.:( Nehezen szopik,ezért 2-3 perc kínlódás után abbahagyja és másfél óra múlva újra ébred...Hozattam More Milk kapszulát,muszáj tartani tejet....

Viki
Látom hasonlók a gondjaink. Jobbulást a gyerekeknek és kitartást Neked. Az oltásról nem késtetek le,mi is csak most kapnánk a 2hóst,de látod ez is elmarad.
Éjjel tudtok aludni????Sokszor ébred Eszti?

Móni
Jó,hogy írtál.Tök szupi,hogy ilyen világlátók vagytok.:) Én annyira szeretnék eljutni pár helyre,de nem biztos,hogy valaha is megengedhetjük magunknak.

Betti
Grat az új melóhoz a párodnak.:)
Most már jó lenne ha Te is pihiznél!!!Réka várja a Tesót???
Nem jó a vonalzód,mikor lesz a szülinapja????MEgy oviba majd?

MAgi
Hogy telnek a napok?Írj ha lesz időd.
Vendég

Sziasztok

Rendeltem 10-es érzékenységű teszteket, ami reggel megis jött, megcsináltam, de teljesen negatív. Annak már régen ki kellene mutatnia, úgy hogy most már várom hogy megjöjjön. Új hónap új remények, ráadásul a következő ciklus, nem lesz ennyire görcsös, mert pakolunk a költözéshez, idő se lesz annyit gondolkozni, hátha csak ez kell.

Kép

gabi1

Gabi!
sajnálom!

Én hoztam egy mai...27 hetes pociképet.

Kép 27.hét

d.dodó

Lego!

sajnalom hedit :cry: zsolti is kuszkodik a megfazassal, remelem megussza :roll:
nehogy azt hidd am, h minket felvet a penz! nagyon szerenyen elunk, ahol lehet sporolunk, zsolti is a legtobb cuccot orokolte es igy lesz ez ezutan is! :wink: ez az utazasos dolog inkabb egy eletforma a ferjemnek es most mar nekunk is, es arrol szol, h nincs megfelelo munkahely otthon, megsem vagyunk hajlandok teljesen mashol elni. rengeteget koltunk a joves-menesre es arra, h min. ket helyen tartunk fent lakast, nem is fog ez mar sokaig menni. :roll: persze, ha mar ez van, probaljuk kihasznalni es mindent megnezni, megelni, amit lehet, ez tenyleg nem mindennapi lehetoseg... de nagyon faraszto tud lenni, erzem, h egyszercsak feladom... :(

Dodo!
Gyonyoru a poci! :lol:

bangham

dodó!
gyönyörű a pocakod szerintem kisfiút rejt

móni!
hát nem lehet könnyű de azért irígyellek!
mikor nézeted ki lakik benn kisfiút érzek neked!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lanyok!

Gyorsan reagalok egy ket dologra.

Betti!
Hogy telik az ido!
21 htes vagy mar.
Kerunk pocakos kepet.
Kitartas meg erre az egy honapra munka teren.

Moni!
Nagyon szep es jo helyeken jartok, kicsit irigy vagyok emiatt.
Kicsit honvagyam is van, mert en is eltem amerikaba pontosabban Chicagoban.

Dodo!
Pocakod gyonyoru.
Sajnalom a rosszul leteket.
Engem vegig kisert a terhesseg alatt es meg most szules utan is megvan minimalisan, igaz hanyni a korhazban hanytam utoljara.

Gabi!
Sajnalom, hogy nega a teszt.
Ellenben teged is kicsit irigyellek, mert nincs is jobb, mint koltozni egy uj hazba es abba vasarolgatni. En ugyan ezt csinaltam 4 eve, csak akkor meg nagyon szukos volt az anyagi helyzetunk, igy sokat nem vasarolgathattam.

Lego!
Sajnalom a betegseget. Nem lehet konnyu. Nalunk Zoli volt beteg, szerencsere Kati meg nem kapta el. Remelem mar nem is fogja, mert Zoli mar gyogyuloban van.

Nocika!
En is ugy gondolom, hogy csak pati. Ne idegeskedj annyit, a mammografia, csak egy rontgen szeru valami. Pontosan en sem tudom.

Viki!
Sajnalom nalad is a betegseget. Remelem hamar meggyogyultok ti is.

Ibici!
+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++

Edoci, Zsuzska, Vera!
Hogy vagytok? Mi van veletek?

Lanyok!

Koszonom a sok dicseretet es drukkot!
Nagyon jol esett es nagyon sokat jelentett es jelent nekem.

Most van par percem es megosztom veletek a boldogsagom.

El sem tudom mondani, vagy leirni, hogy mennyire boldog vagyok.
Van ket szep gyerekem, raadasul vegyes paros es van egy nagyon jo ferjem. Mindenben segit es mellettem all, igaz nem hibatlan, de vegulis ember.
Boldog vagyok, mert Kati igazan jo gyerek. Eszik, alszik, kakil es bufizik. Ejjel egyszer kel, 5 perc alatt megeszik es alszik tovabb.
Zoli nagyon orult Katalinnak.
Bejott a korhazba es meglatott, teljesen oda volt. Elso kerdese az volt, hogy ugye mostmar kisebb lett a hasam es beferek melle az agyba este. Masodik, mikor meglatta Katalint, dearanyos picike.
Harmadik, hogy hazavihetjuk e?
Nagyedik, hogy akkor beteheti e a kocsiba?
A vonat, amit 9 honapon keresztul kert nem is erdekelte, csak miutan elmentek. Szoval nagyon orult es most is orul a kistesonak.
Annyira finoman banik vele, finoman simogatja, es ovatosan ad neki puszit. Nagyon szereti es ovja. Minden dolog elott, megkerdezi, hogy a kisteso is?
Mar tobbszor megetette uvegbol, ugy hogy ult a kanapen, parna a keze alatt, igy az olebe tudom tenni Katit es uvegbol megeteti, ha megevett kiabal, hogy megette.
Annyira aranyosak.
Amit elterveztem azok is bejottek.
Az egyutt furdes, hogy Zoli a nagykadba jatszik mig en az allvanyon megfurdetem es rendbe teszem Katit. Kati turelmesen megvarja, mig megmosom Zolit, megtorlom es megmosom a fogat.
Fekveskor, a szopi alatti mese is jol mukodik. Egyszerre sikerul letudni a kettot.
Egyszoval egyenlore a vilag legszerencsesebb embernek erezem magam.

A kepeket itthon keszitettem, mar jol vagyok, ma Zolit vittem a Bethesdaba, az arcureg kontrolra, majd haza es utana angolra vittem. Minden siman ment.
Vasarnap az Auchanba voltam bevasarolni igaz nem nagybevasarlas, csak kicsi. Anyukam van ilyenkor egy vagy ket gyerekkel.
Anyosomek meg csak penteken jonnek haza.

Nos roviden ennyi, ahogy erzem magam.
Bocsi, ha nagyon hosszu lettem.

Magi
Vendég

Magika!

Nem vagy semmi az tuti! Már 5-6nappal szülés után ilyen aktív vagy! :D Azért pihenj amennyit lehet, nehogy visszaüssön a dolog később!
Képek nagyon szépek, a baba gyönyörűséges!

Lego!

Általában Eszti 2x kel éjjel, először éjfél körül, aztán meg fél 4-4körül, végül fél 7 körül kel és akkor már nem mindig alszik vissza.
Ma meglátjuk mi lesz,mivel dokinéni azt mondta, nincs baja olyan baja Esztinek, ami miatt ne lehetne oltani, ma megkaptuk az első két oltásunkat, este már eléggé sokat sírt, adtam neki Germicid c-t, így nehezen elaludt, kíváncsi vagyok meddig!

Dodó!

Szép pocak! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!

Magika!! Nagyon szép lehet a ti kis életetek!! Biztos mindenki csak titeket írigyel és ez nem is csoda!! Én nagyon remélem, hogy fél év mulva is ugyanigy fogsz mesélni mindenről!! :wink: :D :D És nagyon örülök, hogy boldogok vagytok!!! Csak igy tovább! Kérünk sürün fotokat a picikről és rólad is, hogy mennire ment le az a hatalmas pocak!!!

Dodo!! Ez aztán már igen szép nagy kerek poci!!

Gabi! Ne is törödj a nega tesztel!! Majd a csomagolás közben görcsök nélkül minden sima ügy lesz!! :D :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!! Na eltelt egy nap és nem írt senki!! hát ez kész!! Itt a szép idő és nekem a munkahelyemen kell dekkolni!! Ez is röhely!! Na jo remélem holnap írtok!! Legyetek aktivak!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Tegnap tényleg nagyon leengedtünk :( Sajnos nekem késéssel,de megfog jönni.Tegnap óta mutatkozik a drága.Ezzel az a baj,hogy ha ez így marad júlisban pont a nyaraláskor lesz meg :( :( Ezt én már nem bírom :( :(

Magi!
Nagyon kiegyensúlyozott,harmónikus család vagytok!Kívánom,hogy így is maradjon :lol:

Gabi!
Te hogy vagy?

dodó!
Nagyon ari a pocid.

nóci!
Ne félj a mammográfiától nem fájdalmas vizsgálat.Remélem minden rendben lesz.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Csak egy gyors bekukk. Ibici sajnálom a menszit. Én is már azt számolgatom hogy a nyaralás alatt hogy lesz. De remélem addigra már pocaklakó lesz. Ti mikor és hova mentek nyaralni?

Nekem sajna nega a tesztem. Menszi még nincs, szerintem holnap vagy szombaton, aztán hajrá új clostys hónap.
Egész jól viselem, nem vagyok szomorú, csak jönne már meg, hogy ne kelljen ennyit várni.

Nócika szerintem sem kell félni, nekem is volt már egyáltalán nem fájt.

Kép

gabi1

Sziasztok lányok!!!

Bocsi az eltűnésért, de most éppen dogát kell írnom holnapra :roll: :roll: Könnyűnek tűnt, de rájöttem, hogy csak annak látszott.... szóval szívás :roll: :roll: :evil: :evil: :evil:

Igyekszem képbe kerülni és vissza olvasni!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dodo: Nagyon szép pocid van :lol: :lol: :lol:

Magika: Annyira jó olvasni, hogy a párod így törődik veletek és melletted áll teljesen :lol: Biztos nagyon aranyosak együtt a tesók :wink:

Ibici: Fel a fejjel!!!!! Fránya piri :evil: :evil: :evil: :evil:

Gabi: sajnálom a nega tesztedet :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?