Új privát üzeneted érkezett!

Gumimaci, szerintem majdnem midegy milyen pelenkába teszed a babát, ha egy amplyan istenes adagot termel akkor az bármiből kijön :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Emma, emlékszem a képekre, nagyon tetszettek, azért gondoltam,h. esetleg tehetnél majd fel olyat is, amin már a legkisebb lányka is rajta van :)

Kép
Kép
mango.
 
 


Bambi, én is mindig egy mellből szoptattam csak, ha van rendesen tejed szerintem bőven elég neki az!
Nem lehet, hogy fájdogált a pocija, azért sírt? Szerencsére Szandi nem volt sírós, de ha néha előfordult, és evett, büfizett, tehát elvileg minden rendben volt, akkor az segített, hogy picit "megtornáztattam" a lábait, ilyenkor kijött egy-két puki, vagy utána még tudott büfizni, és már minden jó is volt!
Próbáld ilyenkor ki, hátha a pociját feszíti valami :roll:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 

 
 

Gumimaci: Köszönöm a biztató szavakat! :) Amúgy a barátnőm se érezte semmi jelét, hogy szülni készülne.
Egyszercsak minden előzmény nélkül elfolyt neki a magzatviz.
Az egész várrandóság problémamentesen zajlott és az orvosa is mondta, hogy nem jött korán a pici.
Mindketten nagyon jól érzik magukat, a pici elérte a kivánt súlyt, szerdán már jöhetnek is haza.
Nagyon boldog az egész család.

Edina


Kép
medina83
 
 


Medina, grat a barátnődnek!
Nagyon sajnálom a kutyudat, mi már lassan 3 éve elvesztettük a kutyusunkat, de mai napig nagyon hiányzik, és nagyon sűrűn emlegetjük :?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Szőlő!
Ebben lehet valami. :lol: De mégis hallottam olyat, hogy a Pampers újszülött csomag pont ezért nem jó. A nagyobb pelusokat már sokan dícsérték. Nekem a Liberot ajánlották, mert hátul gumis és elöl van egy kis olyan része, ami a köldököt kikerüli, nem bántja. Na, ezt jól megmagyaráztam. :lol: :oops: :lol:
Szóval ezért kérdezgetem, mert pelusból nem vásároltunk egy vagonnal, pont azért, mert nem tudjuk melyik fog beválni.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Nici: Köszi! Ma is akartam kivinni neki egy kis maradékot.... :(
Nehéz megszokni a hiányát! Olyan okos kutya volt. Pacsit adott, bújos és édesszájú volt. Szerette ha gyömöszkéljük, ráadásul nagyon ragaszkodó is volt, ugyanis úgy fogadtuk be.
Rosszat nem tudok rá mondani. Már alig vártuk, hogy mit fog szólni a kis jövevényhez... Erre tessék....

Edina


Kép
medina83
 
 


A hétvégén csak átfutottam a hozzászólásokat, megcsodáltam a képeket, de csak most olvastam el mindent részletesen. (Igaz, így meg az ebédkészítés csúszik...)

Először is Felsőanak és Bebének garatulálok a babábkoz, Isten éltesse őket, jó egészséget és sok boldogságot kívánok nekeik!


A babák csodaszépek: véres, mosolygós, fürdetős-sírós, apás... nekem mind nagyon tetszik. Anyukák, ha van időtök, akkor ne kíméljetek minket a képekkel!

Benettkére én is gondolok, szorítok nekek, de talán már túl is van rajta.

Mezsóék Blankájának pedig remélem nem lesz gond a kis veséjével.

Nono! Igen is, nagy szám a 36 hét! Én is már nagyon várom, hogy ott tartsak (de még jobb lenne a 37)

Lituka! Szép a szobátok, a ruhák, meg a részben megtelt szekrények miatt ne aggódj. A szekrények miatt irigyellek is kicsit, nálunk minden dugig van. Szerintem nálunk annyi ruha összejött, ami 3 újszülöttnek is elég lenne. Pedig mi alig vettünk valamit, a többségét kaptuk. Át se látom őket, kicsit gáz... Ruhákat meg biztos visznek majd a látogatók is.

(Én annyira tudnám értékelni, ha megkérdeznék majd előre a látogatók, hogy mire van szükségünk... Nekem ez mindig evidens volt, ha már veszek valamit, akkor az olya legyen, aminek hasznát is veszik. Már most is kaptunk olyan ajándékokat Emmának, ami ... hát, én nem akartam pl. 4 db cumi, 3 újszülött cumisüveg. Cumisüveget mi is vettünk, csak, hogy legyen, biztos ami biztos alapon, cumi is volt egy, bár én nem szeretném, ha kellene.)

Nici! Akkor a a hétvége most igazán Szandié volt! Biztos nagyon élvezte, és jók a képek is.

Mentő! Tudom már eléggé kiveséztétek a témát, de ettől én is tartok. Erre nem is gondoltam, mivel mi meg tudjuk oldani az autót. Ahogy Gabcika is írta, én is hallottam, hogy az orvos is beírhatja a kiskönyvbe, hogy hova vigyen a mentő. Remélem tényleg figyelembe veszik, végülis én amúgy is a hozzánk legközelebbi kórházba mennék.

Gabó! Én a magneB6-tal kapcsolatban inkább az orvosra hallgatnék, mint a védőnőre.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Medina!
Hát ha most már azt mondják, ha jön, az nem lesz korán... akkor állok elébe. :D :lol:
A méretei szerintem a mi babánknak is jók. Bár az utolsó uh-on súlyt nem mondtak, már biztos megvan 3 kg. Néha mikor úgy elengedi magát, majd leszakad a pocakom. :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Gumimaci, ez "jó" mert mi meg pont Pemperst vettünk :D (Amennyire tudom egyébként Szösszeneték is)

Mi majdnem egyidősek vagyunk, Mazsi a csütörtöki UH szerint 2800-3000 gramm 8) Te hol fogsz szülni?

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szőlő!
Szolnokon, úgyhogy biztos nem leszünk egy szobában. :(

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


:lol: Ja, nem is azért kérdeztem, csak eddig úgy láttam "csak" Ollemmel vagyok egyidős, de most veszem észre hogy veled is meg Gabóval is. :) Meg egyébként Ercsivel is, csak neki tuti az április 25., úgy néz ki. :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Hát... az előzmények alapján itt már nem lehet tudni ki kivel lesz "egyidős". :lol: :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Szőlő! Akkor megnyugodtam, mert Zsófi is kicsit kevesebbet mozog már. Inkább nyújtózkodik, időnként rúg, vagy a popóját helyezi át a másik oldalra! (ez tök jó látványos! :lol: )
Hát, majd kiderül mikor jönnek. Mindenesetre tök félelmetes, hogy bármikor. Én elkezdetm félni már 1-2 hete.... hogy fogom bírni a fájásokat, stb...

Mi pont tegnap vettünk pelust. 2 kis csomag pampers-t New born (2-4 kg), meg 1 közepes csomag Liberot. (3-6 kg)

Kép
gabo001
 
 


Szerintem ezt a pelus dolgot nem lehet annyira általánosítani minden babára. Biztos függ attól is, hogy mennyire duci, fiú vagy lány, stb. :? Majd meglátjuk...

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Köszi a válaszokat magnézium ügyben! Én is amondó vagyok, hogy ki is kell ürülnie a szervezetből. Meg hát én nem is nagyon keményedem, fájás, görcs nulla. Max. akkor szedném tovább. de így nem.

Kép
gabo001
 
 


Még egy kérdés a fülbevalóról:
Ha nem a kórházban teszik be, akkor később hol érdemes megcsináltatni? Kozmetikus??
Nézegettünk mi is a hétvégén, de nem nagyon láttunk oylat, ami igazán picike lenne. Olyan nayg mindegyiknek a kapocs része. Én igazából kis "pöttyikét" képzelnék el, de az meg nem kapcsos, hanem "szúrós". Igaz (szt hiszem Nono írta), hogy annak a végére lehet húzni műanyagot. Én nem tudom...

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Pumpóka!
Nekem reggel 7-kor csináltak CTG-t, és a doki mondta,hogy rossz a pulzusa a gyereknek, délben ismétlés,és ha nem jó,be kell feküdni 1-2 napra megfigyelésre.A déli CTG már jó lett,úgyhogy hazaküldtek.Inkább menj be, minthogy valami baja legyen a kicsinek, meg akár neked is!

Kép
ágnes27
 
 


Gabo igen, azt én is szoktam röhögni mikor a popóját átnyomja A-ból B-be, múltkor mondtam Janinak hogy olyan mintha golyót görgetne a hasfalamon, azt mondja még az is lehet :lol: :lol: (mi ugye nem tudjuk hogy kukis vagy nunis lesz Maszi :) )

Gumimaci, a pelus dologgal én továbbra is tartom hogy bármit egyik sem tud bent tartani :lol: Mi is két kisebb csomag (a negyvenx darabos) Papmers New Babyt vettünk, de abból egyet be kell vinni a kórházba.

Tegnap meg egy ilyennel állított haza Uram:

http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?a ... nas_366940

Egyelőre szerintünk a hozzá adott tölthető elemek nem jók, mert nem nagyon akar bekapcsolni a kis vevő része (pedig töltöttük vagy 14 órát). Itthonra fölös. de nyárra tök jó lesz, ha az emeleten alszik majd Mazsi Gárdonyban :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Gumimaci: jó, hogy írtad a libero köldök-védős pelust, olyat akartunk venni, de nem volt csak pampers amikor mentünk és elbizonytalanodtam, hogy biztos jól emlékszem-e hogy láttam hirdetni ilyen köldök-védőset... de mi még csak egy csomaggal vettünk, úgyis fog még kelleni, akkor váltunk liberora.

Bambi: elsőnél én is egyszerre egy mellből etettem, aztán vicces volt szopi után meg lehetett mondani ránézésre (pólóban) hogy melyikből :lol: aztán hamar normalizálódott a helyzet, de persze addig nem szívesen mentem ki a lakásból :oops:
Laurának még az segített amikor éjjelente nyugtalan volt, ha nézegethette a kinti fényeket (tőlünk messzire ellátni és nagyon megnyugtatta amikor apa mutogatta neki melyik fény mi lehet)
Ő régen az időjárásváltozásokat nagyon megérezte, a hideg-esős-szeles időt vagy 1 éves koráig utálta, rosszul aludt :(


Zsuzsa: eredetileg a kuponos brendonos pólóért mentünk, de elfogyott már (váci u.) pedig elvileg 1-től volt akciós és mi 4-én mentünk :shock: elvileg rendelnek még majd...
Ott egy másik rövid ujjú szopis volt, ami sima fehér és nekem rééémesen állt.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25 Persze a képen a kismamának nem áll olyan bénán, mint nekem, de persze nem vagyok modell-alkat :? :wink:
Mindenesetre ez sem kimondottan szopis póló, csak az eladó szerint az ilyen áthajtós pólók is jók -egyébként két másik bababoltban is ilyesmiket mutattak, meg sima pólókat, mondván, azokat könnyű felhúzni :roll: (akkor már inkább lenyúlom párom pár uniszex pólóját)
Szóval végül is a C&A.-ban találtam olyan átlapolós megoldású, nem szopist, de annak szerintem tökéletesen megfelelő pólót (2500 és 3500 körül voltak és többféle szín-fazon is volt) dobok fotót:
Kép

a piros fazonja nem nagyon látszik :? de olyasmi, mint a barna, csak olyan csomó-szerűség nincs a közepén.
(amúgy a próbafülkében kipróbáltma, mennyire könnyű ilyenben előkapni az egyik mellet úgy, hogy a másik ne látszódjon és nagyon könnyen ment)

Kép Kép
celesztina
 
 


Szőlő! Ó, de figyelmes a férjed! Biztos jó, legalábbis annak tűnik, meg márkás is.

Kép
gabo001
 
 


Multifunkciós kis készülék. :D És még zenél is. :D
Mi csak légzésfigyelőt vettünk. Egy szobában leszünk mindenhol a babával.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Mentő nekem be van írva a kiskönyvem hátuljába,h. vigyen a Kútvölgyibe (mert ott már csak szülészet van és sokan azt hiszik az iis megszűnt, ahogy a szülésznő mondta, "fantomkórház" szülészet szempontjából)

Kép
Kép
mango.
 
 


A zenélő része iszonyat idegesítő, ha arra bármelyik baba elalszik az maga a csoda. :D Olyan mint a régi mobiltelefonok csörgése :lol: Velünk is egy szobában lesz egyébként a baba, tőlem kb fél méterre fog aludni (meg amúgyis 1 szobás lakásunk van), csak nyárra leköltözünk a velencei-tóhoz, ott meg fent van a háló :)

(EGyébkétn csak azért lett ilyenünk, mert nem került igazán pénzbe... Az eredeti árát nem adnám ki érte, pont azért mert nem 300 nm-en lakunk hanem 30-on...)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Celesztina!
Jók a pólók, amiket vettél. Szerintem sem érdemes csak azokat keresni, amire az van írva, hogy szoptatós, mert akkor jóval több pénzt kérnek el érte. Mindig megnézem a Kismama magazinban a szoptatós pólókat és 4900 ill. 5300 Ft-ért rendelhetők meg. A Skálában, kínaiban, vagy más üzletekben a hasonló pólók 2000-ért is kaphatók.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Mango, nekem csak a kh neve, címe van beírva de nem a mentősöknek hanem nekem... (dokim korábban a MÁV-ban volt, és mikor mentünk szülőszoba látogatásra akkor firkantotta oda) Vajon ezt is elfogadják? Vagy rendesn pecséttel minden egyébbel kell benne szerepelnie? (olyan hülye dolog hogy ezt is így túlbonyolítják... Nálunk pl a mentősnek tényleg tökmindegy hogy balra vagy jobbra indul el, csak balra a MÁVba jut, jobbra a SOTE-ra és nekem meg egyáltalán nem midegy...)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Bamibi, nekem sajnos 2 mellből kellett Csengét etetni mert nem volt túl sok tejcim, de az volt a lénye,h. a kisasszony ne legyen tápszeres (legalábbis nekem fonfos volt) Persze, ha úgy adódna, akkor tápszerezném, csak ne maradjon éhes....

Szőlő olyan golyógörgetős érzésem nekem is szokott lenni, de nekem a bal oldalamon föl-le.. szerintem akkor a térdét érzem, mert hajlítgatja a lábát.. vagy a kis öklét ??? nem tudom :oops: :oops:

Tőlem megkérdezte Apa, h. hazajöjjön-e és dolgozzon inkább itthon, de én mondtam,h. ne. Erre érzem,h. keményedik a pocakom.. Nem akarok állandóan vaklármázni!!!!

Kép
Kép
mango.
 
 


Sziasztok!

Mai állapot: reggel óta barnás nyákfolyamatosan, meg folyamatos keményedés, ici-pici fájás...teljesen más, mint az első. Voltam ctg-n, persze semmit se mutatok, most megyek a dokimhoz, majd utána írok, hogy mi volt....drukkoljatok!!

Gyönyörűek a babák!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Klarka! Drukkolok!!!!!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Szőlő, nekem ez van beírva (plusz pecsét is van)

T. OMSZ!
Kérem, hogy a gravidát a SE Kútvölgyi Kórházba szállítsák!

Köszönettel: Dr. Tóth

de nekem ezt a szülésznő ajánlotta, mert sokan azt hiszik,h. a Kútvölgyiben már szülészet sincs. Nem tudom neked elég-e a kórház neve, címe :oops:

Kép
Kép
mango.
 
 


Mango, nem hinném mert ezt akár én is beírhattam volna :) Na mindegy, vagy küzdünk, vagy megvárom míg Apa hazaér :)

Klarka most nzem 40+6 :shock: Nem semmi!!! Drukkolok nagyon ohgy ma magáról meginduljon a szülés!!!!

Kép Kép
szõlõ
 
 


Klarka, drukkolunk! Majd jelentkezz, ha van valami!!!


Jajj, Ercsi, már rég akartam írni,h. nagyon tetszik a szobátok, olyan szép színes, vidám szoba!!!


Blani, téged meg szavadon foglak :) Apum biztos örülne, ha szép lányok puszilgatnák :) Te hogy vagy mostanában?? Nem keményedsz?

Kép
Kép
mango.
 
 


Szőlő, én meg nyomok mellé egy pecsétet :)

Kép
Kép
mango.
 
 


Sziasztok Mamik!

Maszat alszik, gondoltam addig benézek, h van-e új baba!!

ÉS VAN

BEBe
Nagy Gratula Nektek, SOk Tejet és Jó egészséget Kívánunk!!

Benettkének mennek a drukkok, remélem könnyű szülése lesz!!!


Első éjszakán is túlestünk, 3x kellett kelni, mert bealszik a cicin, de az utsó kelés 6 előtt volt, kb. egy órát fenn voltunk, és utána úgy bealudt, h 10 után kelt fel Maszat!

SZÖSZ
Én is örülök, h találkozhattunk bennt!!!! Kár, h Alízt nem láthattam, de a képek magukért beszélnek!!! :D

Megtennéd, h a tábliban kijavítanád MAszat méretét. A súly jó, de nem 58 cm, hanem csak 49!

MA is ráadtam egy 50-es rucit, és az is nagy volt rá... :shock:
Jól lemérték!
MA a gyerekorvos mikor kijött, megmérte 2x is, és ennyit mutatott..

Pumpi
Párom beírásán én is nagyon meghatódtam, mert nekem nem mutatja ki ennyire az érzéseit!! De nagyon örülök, h beírt, nagyon jól esett ez tőle!!

Klarka
Drukk NEked! Remélem dokinénink jó híreket mond!

Mamik
Olyan furi, h ennyire megosztott már a topik! Egy hete még nagy hassal ültem itthon, mostmeg..
De olyan jó!!

No most ennyi.
Képeket csinálunk majd, és rakok fel!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Szia Kiscica!!!! De jó,h. Maszatka alszik, remélem a mi fiunk is ilyen csendes lesz, mint az eddigi topik-babák, Csenge nagyon rosszul aludt eleinte (ebből kifolyólag mi is :) )
KÉPET-KÉPET-KÉPET KÉRÜNK!!!!

Kép
Kép
mango.
 
 


Szi Kiscica!

Örülök, hogy Beni ilyen jó baba. Én is megmutattam a férjemnek a párod írását, neki ugyanis jól jön mindenfajta bizatatás.

Tényleg furi, hogy a múlt héten még itt írogattunk a magzatvíz dologról, aztán most meg babázhatsz. (Szeretnék ám én is, de inkább még ne kelljen, nekünk korai lenne!!!)

Sok tejecskét kívánok nektek!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


kiscica, ez komoly, azért nem mindegy hogy 58 vagy 49 centi :o Kissé tényleg benézték....

Olyan jó nktek is hogy már babáztok, és igen KÉPET KÉPET!!!!!! :D

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nekem lassan mennem kell, de előtte feltennék még egy számomra nagyon fontos kérdést..
Többgyerekes Anyukák! Légyszíves írjatok arról, hogy a "nagytesó" hogy fogadta a kicsi érkezését!!!

Kép
Kép
mango.
 
 


emma, nici, celesztina
köszi a reakciókat...sajnos nem tud böfizni, így kipróbálom majd a lábtornát...pedig sétálunk vele sokat, meg simogatjuk a hátát, paskoljuk a fenekét...

szőlő-fájások,
megint Téged szúrtalak ki.
amikor elkezdődtek a fájásaim (amik még enyhék voltak), beküldtek a zuhany alá, hogy meleg vízzel zuhanyoztassam a hasamat. Ha ezek jóslófájádok, akkor a meleg víz hatására elmúlnak. Ha szülési, akkor beerősödnek és gyakoribbá válnak.
Nekem volt 2 db 10 perce, 2 db 6 perces, 8 db 4 perces, majd be a zuhany alá és ott pár 4 perces után átmentek 3 percessé.
Szóval érdemes a melegvízzel tesztelni, ha vannak fájások, a kórházban másoknál is működött ez. (Csak az én esetem mutatja, hogy nagyon gyorsan zajlottak a dolgok, de persze otthonról is beértünk volna. De ezeket majd egyszer bővebben is leírom.)

pelenka,
mi babánk nem túl nagy. a huggies new born (2-5 kg) tökéletes eddig.

Lituka, Szöszke
Megható látni a táblázatban Dani Baba adatait. Csak az anyukája már 33 éves. A statisztika miatt nyugodtan javítsátok át!

Klarka,
Drukk!

TAJ kártya,
Ma volt a férjem a Teve u-ban. Nagyon gyorsan sikerült elintéznie.

Kép
1bambi
 
 


Mango
Remélem én is, h ilyen nyugis lesz! Olyan édes, ha fennt van csak leskelődik! Csak akkor sír, ha már nagyon éhes!!

Atiz
Örülök, ha tudott Nektek ezzel segíteni! Majd mondom, h írjon még pár bíztató hozzászólást!! :wink:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Kiscica, majd ha lesz időd, írsz a szülésről??

Kép
Kép
mango.
 
 


Bambi, köszi megint :)

Nekem fájásaim még nem voltak csak keményedések tegnap este meg ma reggel kb 2.

Éppen a Babyfun miatt morgolódok itt magamban, 2 hónapja nem jött meg az a hüye adapter a hordozóhoz, írtam nekik mailt, de ha nem jön rá válasz holnap felhívom őket és elküldöm valahová a bácsit..... Ilyet mond nekem a nő hogy "jaj nem szokták ám nagyon a hordozót a vázra tenni", mondtam neki hogy ez engem pont nem érdekel, mert mi meg FOGJUK, azonkívül ha már egyszer így adják el hogy "vázra csatlakoztatható hordozóval" akkor az legyen is olyan. Nem érdekelnek a kifogások. Na.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Bambi! Jó, hogy te is jeletkeztél! Gratulálok még egyszer Danihoz!

Kiscica! A férjem azért tart a dologtól, mert azt hiszi feleslegesen lesz ott, nem tud majd segíteni, és majd csak zavarja a szakemberek munkáját. Mondtam neki, hogy nekem viszont rá lesz a legnagyobb szükségem, még akkor is, ha csak a kezemet fogja. (De biztos tud majd másban is segíteni.) Úgyhogy jöhet még a biztatás :wink:

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Gumimaci - Hát .. az elején elég fájdalmas a szopi, de mivel a babáról süt, hogy neki ez kell, és megnyugszik, ezért kb. mindent elvisel az ember érte :lol: :lol: Nekem már nem vészes .. az első 3-4 szívás, ami fáj, utána már csak kellemtlen picit.

A pelusból nem folyt ám ki a kaki .. csak maga a pelus ér kb. a háta közepéig :lol: :lol: :lol: :lol: és azon belül volt minden csupa szötty :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy Pampers Minit használunk, nem pöttyösödünk, nem pirosodunk, és még semmi nem jött ki belőle :)

Emma - Igen, ezért várok én is .. már nem feszül annyira, így szerintem is jók lesznek ezek .. de majd kiderül. Köszönjük a dícséretet :)

Marjan
- Priviben küldd az adatokat, és mindenképp! :)

Szőlő - Nem vettetek rossz pelust .. nekem a kezdeti bénázást is szuperul bírta .. semmi nem jött ki belőle. Pedig Alíz végigmozogja a pelusozást .. állandóan küzdünk közben, nem vmi precíz a csomagolása így a kiscsajnak .. mégsem folyik mellé :lol: :lol: :lol:

Bambi - Már 33 éves vagy??? Menj máááááááááárrr .. simán letagadhatsz fél évtizedet!!! Azért átjavítalak, ha így ragaszkodsz hozzá :lol:

Kép
szösszenet
 
 


Klarka:

Drukkolok, hogy ma már legyen valami!

Mangó:

Köszi, hogy érdeklődsz. Jól vagyok, néha keményedek. Szombaton azért elég durva volt, mert egész nap keményedtem, ráadásul a baba is egész nap nyomta ki magát, mintha az oldalamon akarna kijönni. De ma már jó.

Kép
blani28
 
 


Ilyenkor örülök hogy nem az István kórház mellett döntöttem végül :) Így nincs vita, mert a Bajcsy a körzeti kórház :)

LÁnyok én továbbra is ramatyul érzem magam, van bennem egy olya nérzés is hogy ma történni fog valami... szinte minden percbe nvárom, hogy mikor folyik el a víz.... :shock: :shock: :shock: És most nem tudom hogy ez anyai megérzés-e, vagy pedig csak be akarom magamnak beszélni :)

Majd kiderül végülis :)


Én is szeretnék babázni :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Szössz, akkor jó, köszi :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Kiscica:

Az nagyon jó, hogy Maszat ilyen nyugott baba, és tudsz mellette mást is csinálni. Maradjon is igy.
Várjuk a képeket, és szüléstörténetet!

Kép
blani28
 
 


Szösszenet, robbanós kaki még nem volt? Nálunk egyszer Csenge átlőtt a másik szobába, amikor a popiját törölgettük :)

Blani, neked sincs sok hátra a 36. hétig, bár sztem már most se lenne nagy baj, ha megszületne... Remélem tudsz otthon is pihenni, nehogy be kelljen feküdni

Szofi nem holnapra van kiírva császárra????????

Babyteve??? hol vagy?

Lituka, olyan furcs,h. már nincs kinn a képed!

Kép
Kép
mango.
 
 


mango! Nálunk már volt anno Szo-val! :D Szerencsém volt végig nézni....apa pelusozta épp és tisztára mint a Mátrix lassított felvétele apa felkapta a kezét odébb lépett és Szo lőtt egyet! Kiakadtam rendesen emléxem! Mondtam apának h őt könnyebb lett volna kivakarnom a carból (ill. csak a pólóját kellet volna) mint az anyatejes kakit a fehér(!!!!) szőnyegből és a krémszínű szopis székből. Mert naná h azokat találta telibe! Így utólag baromi muris....no de akkor....
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?