Új privát üzeneted érkezett!

Fúú Bettó!Irgum-burgum Apának! :D Hát az ő lánykája is!Pké hogy rajtad a cici,de a többibe ő is besegíthet!NA BOCSI EBBE NEM KELL BELESZÓLNOM!!!! :oops: :roll: De így nem kell csodálni ha kicsavart rongynak érzed magad! :wink:

Nálunk Janesz rengetegett segít!Tominál is +Levinél is.Nem is győzném egyedül.Este Tomi az Apájé.Én fejek amíg ő megeteti+büfizteti+peluscsere+elaltatja.Ez kb 30-40 perc.Annyi idő alatt én is végzek a cickókkal és együtt kelünk,együtt fekszünk :D.A hajnali evésnél nem keltem fel,akkor cicizik Tomi,így még 2 órát kibír a hasika.Olyankor nem fejek,beájulok én is mellette. :wink: Reggel szintén fejek+etetem Tomit.Ő felöltözteti Levit,ad neki enni,fogmosás ,majd ő elmegy dolgozni.Délután hazajön,addigra lelkileg kicsavar Tomi a sírásával :roll: .Janesz eteti szintén,felvátva pelusozunk.Mellette játszunk Levivel,séta.Este Tomit én fürdetem,ő Levit.Majd altatás.2 gyerek 2 szülő.Mikor melyiket ki.És így tovább....

Lili a tegnapi kérdésedre a válasz.Nálunk nem lesz több gyerkőc.2 gyerek ,2 szülő,2X2 kézzel,ez így optimális még!!! :lol:

Vivien:MINDEN TISZTELETEM A TIÉD!!!!

Kép

Kép
lecso

Vivi! Hű ez kemény lehet :shock: .
A fürcsit szereti a csajok? Nálunk nagyon szeretik.
Az éjszakai fent létek nálunk már csak kb 30perc + nekem még fejek az is annyi. Ma éjjel Zalán 1-kor kellt (Annát felébresztettük) utána 4-kor, Anna 6-kor Zalán is felébredt Ő már nem is nagyon aludt vissza csak szunyokált, Anna 8:30-ig aludt még vissza.
Mennyit esztek és hányszor? Mi most 100 körül, de van hogy csak 50-et , de olyan is hogy 180-at.
A korunak megfelelően fejlődnek? Úgy értem hogy pl. 6 hetesen már vissza mosolyogtak? Érdeklik Őket már a zenélő pörgös játék? Nálunk Zalánt minden érdekel és el is van velük, de Annát csak 5-10 percig érdekli.
Zalán most tipikus kisbaba napközben, eszik játszik kb 1 órát, utána picit szundít.
Anna napközben nagyon keveset alszik és sokat nyüglődik és sír.
Csak akkor alszanak napközben együtt mikor babakocsival sétálunk.
Ja és éjjel képesek egymást felébreszteni, pedig külön ágyban alszanak és az én ágyam van középen.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Én mindennap főzök vagy ritkán marad másnapra is az előzőből!

Fogyás?52 voltam a+ tesztkor,59-cel mentem el szülni.Most ismét 52 vagyok.Én egy héttel később már ennyi is voltam.Tök happy érzés is volt a régi ruháimat felvenni,végre belefértem,férek.A párocskám viszont kicsit aggódik :lol: hogy el fogok hízni,szét fogok folyni,mert rengeteget bírok enni! :? :wink:

Kép

Kép
lecso

Ja és tessék akkor engem is írigyelni :lol: Én is szoktam napközben alukálni.Igaz nem sokat 1-1,5-2 órát max,de jobb mint a semmi.Na persze nem mindennap jön össze nekem se! :wink:

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!
Jó régen jártam már erre. :oops:
A két gyerkőc eléggé lefoglal. Ha Lili alszik Bulcsú felébred, ha az egyik rákezd, mire megnyugtatom kezdi a másik. Szóval nehéz a két kicsi. Ráadásul Lilinek jönnek a rágófogai, és hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog nem is egy. :shock:
Bulcsú baba eléggé hasfájós még mindig, és nagyon társasági gyerkőc. Nem nagyon lehet magára hagyni. Elég neki az is, ha csak mellette ülök, és beszélek hozzá, de ez is időigényes. Részben ezért romokban a lakás. Mosatlan hegyekben, ruhák elpakolásra várnak.
Teszek fel képeket róluk, ha már ilyen ritkán tudok jönni. :? :D
Kép
Így elaludt rajtam a kis muki. :)
Kép
Lilimanó eszi a húsvéti tojást.
Kép
Nagyon örült a csokibáránynak.
Kép
Bulcsú egy hatalmas ásítás közepette.
Kép
És már alszik is. :wink:

Kép
Kép
giga1

Hát én irigykedek is azokra akik tudnak napközben aludni. Nekem sajnos még nem sikerült összeegyeztetnem a két gyerek alvását. :( Így amikor Lili alszik egyet délután Bulcsú akkor van fent.
Éjszaka meg... Van hogy elég jó, és akkor Bulcsú csak kétszer kel fel. De van, hogy katasztrófa és 4szer is fent van. Ilyenkor mindig meg is etetem a kis haspókot, ez kb fél óra alatt megvan.

Tegnap mértem a legényt. 4800 gramm. Hosszra nem tudom, hogy mekkora, de 17-én megyünk oltásra, ott majd lemérik pontosan. Nagyon kíváncsi leszek! Meg a lány méreteire is!

Kép
Kép
giga1

Ági de jó hallani felőletek!Nem csodálom,hogy nincs időd szinte semmire!Nekem is azért van mert Levi bölcsiben,na meg nem kell elfelejteni hogy nálatok Lili még elég kicsi.Az egyik kicsi a másik pici!
Nálunk Levi 3,de ha itthon lenne akkor lenne nekem ne mulass :wink:

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

De irigyellek Lecsó!!!! Én 55 voltam amikor megfogant, most 68, amint már írtam. De nem baj, majd lemegy. A nagymamám meg is jegyezte, hogy szépen asszonyosodom! Hát, mint aki szült......Nagy popó, nagy has, óriás tejcsárdák.

Asszem a mellékelt ábra szerint nekem van a legjobb dolgom Milán mellett. Éjjel alszik, csak 1x kel fel, napközben is elég jól elvagyunk, nem sírós nagyon, és jókat tud aludni. Bár, mostanában kezd egyre többet fent lenni, és akkor egyre nyűgösebb is ahogy fárad, most is csak nagy sírás után az ölemben tudott elaludni.

Na, megyek is gyorsan, kihasználom, hogy alszik, gyors ebéd, aztán megyünk 6 hetes kontrollra!

Pussz

jutiboszi

Lecsó!

Nagyon rendi párod van, de szerintem Bettó Gézuja is azért sokat segít Bettónak. Nekem Csabi magától nem sok mindent csinál, nem azért mert lusta, csak nem nagyon tudja, mihez nyúljon. Mindig megkérem valamire, és akkor készségesen segít. Mosogat, főz, elaltatja Milánt, pelusozik, és az esti fürcsi az mindig közös. Egyedül még sosem próbáltam. Amíg én tartom a kádban Millit, addig ő mosdatja, vagy fordítva. És ha már nagyon kidőlök este, akkor ő altatja el, engem meg hagy aludni. Nagyon rendes hapsi!!!

jutiboszi

Hát... 100at eszünk minden alkalommal. Éjszaka ha látom, hogy mocorgás van, és már letelt az idő, akkor gyorsan megmelegítem a kaját, ripsz-ropsz peluscsere és már teszem is vissza büfi után. Kb 2 hete kisebb nyöszörgés után alszanak is vissza. :)

A zenélő-forgót figyelik kb 3 hete, van, hogy 2 percig, de már 10-ig is elvoltak vele. A babahordozó fogójára lógattam fel játékot, és raktam rá egy karácsonyi csengőt. Azt ütögetjük, de ha én lóbálom, az is vicces szokott lenni. Lili jobban elvan ezekkel. Ő többet mosolyog, Jázmin inkább nagyon-nagyon komolyan értékeli a helyzetet. :D

Sokat beszélgetünk, Ők gügyörésznek és nevetgélnek. Olyan édesen formálgatják a kis szájukat a szavakra :lol: :lol:

Kép
Kép
labasv

égre van olyan képem, amin Jázmin is mosolyog :lol:

Kép

És Lilicicó

Kép

Kép
Kép
labasv

[quote="bettó"]J írta:bettóuti! Ezt én úgy tudom, legalább is nekem aki ajánlotta azt mondta, hogy a mi gyógyszertárunk keverte ki és a városban, aki tejcsit akar leadni az is itt veszi meg. Szóval én úgy tudom, hogy ez a gyógyszertár keverte ki vagy mi. De szólj te is és akkor eljuttatom :wink: Ja és az ára sem kutya 200 alatt van egy zacsival és jópár adag kijön belőle :wink:
Én sem igazán szeretem a bolti tejet, de házi tejcsit végképp nem merek inni :roll:

Adri! Jó, hogy apa ilyen segítőkész. Nálunk sem pelenkáztt még a férjecske, este annyit segít, hogy felkapcsolja a lámpát és a fejére teszi a párnát, mert Kincső hangosan eszik :lol:

Jti én csak erre írtam :roll: bocsi ha félreérthető voltam! :oops:

Kép

Kép
lecso

Vivien milyen egyformák ezek a lányok! :D

Kép

Kép
lecso

Lehet én voltam már megint félreérthető! :wink:
Janesz sokszor szokta is mondani:hogy lehet így fogalmazni?! :D

Kép

Kép
lecso

Micsoda pörgés, lányok!

Lehet, én is félreérthető voltam, a férjem is nagyon szerette volna mindkettőt persze, és mindent csinál, sőt, éjjel, ha nem alszik vissza szopi után, ő altatja vissza, hogy tudjak aludni, mert bizony szopi fél óra+ fél óra visszaaltatás. És 2x kel Ábris: az éjfélinél ő szokta visszaaltatni, a 4 órásnál meg én.

Ági, de jó, hogy jelentkeztél, gondoltam, hogy nehéz kettőjükkel. Magamból kiindulva. :lol: Bár nekem még ezen a héten van segítségem, de utána már egyedül leszek, és Szonja is bölcsis ugyan, de csomót hiányzik, mert mindig elkap valamit. És ugyan ő 3 éves, nagyon sok dolog van vele, mert nagyon igényli, hogy foglalkozzak vele, gondolom a tesó miatt is. És nekem is ritkán alszanak együtt, most éppen igen, de ez a kivételes pillanatok egyike.

Vivien, édes ez a mosoly. Olyan szépen öltözteted a lányokat, már akartam írni!

Juti, ha ez vigasztal, én is a terhesnadrágjaimat hordom. A régi nadrágjaim kisebb erőltetéssel összemennének, de akkor a császársebet nyomnák, ami egy kicsit érzékeny még. De katasztrofális a helyzet. Terv a következő: este 6 után nem enni, a gyermekágy letelte után 12-ig csak gyümölcs. Ez szopi mellett is mehet...

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Pilhard!
Én biztosan vinném dévényeshez is, mert nem tennék föl mindent egy lapra. Szonja járt dévényezni + egy neurológus is látta mindig, aki tornáztatást írt elő. És akkor a légzéssel már minden rendben? "Csak" a hypotonia maradt?
Egyelőre van segítségem, de biztosan nem fogok tudni minden nap főzni, ha Szonja itthon van. ELVILEG úgy látom kivitelezhetőnek, hogy Szonja segít, Ábris meg alszik, vagy hordozókendőben van rajtam. Szonjával is mindig hordozókendőben főztem. De gondolkoztam már a Gastroyalon, a menü ott 500/nap.

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Halihó!

Lecso! Gézu is sokat segít az estin kívül. Szó nélkül mosogat, stb. Kapok mindig reggelit, hogyha Kincső ölben van és kérek valamit ugrik egyből. Este azért nem szeretem zavarni, mert mint régen is írtam tékánk van. Minden nap bent van, még hétvégén is 11-21-ig. Ritkán van segítség, akkor tud csak pihenni. Így úgy gondolom, hogy este legalább tudjon kicsit pihenni :wink:

Juti! Megkérdezted? Szerintem mindenkinek lehet amúgy inni, hogyha nem akarsz nagyon sok tejcsit, kevesebbet iszol, hogyha többet akor többet :wink: Szerintem.
Én 44 vagyok. Picic poci maradt csak, lassan minden gatyó rámjön. Változó, mert a sportosak (nem bemcsi) már összeér simán. A nőcissel van gondom :? De hidd el le fog menni hamar.

Nálunk éjszaka annyira álmos Kincső, hogy még altatni sem kell. Sajna ilyenkor a büfiztetés is kimarad, mert annyira mélyen alszik. Szerencsére gondunk még ebből nem volt.

Kép
bettó

manka79 : Köszi :D Úgy vagyok vele, hogy most még az én izlésem szerint öltöznek, azt adom rájuk ami nekem tetszik. A csajos rucikat szeretem. Nemsokára úgy is azt kell rájuk adni ami nekik tetszik elsősorban. Kihasználom az időt :D

Amúgy a Tescóban múltkor állati aranyos kisruhákat vettem. Igazi csajos-szoknyás :) És nem is kényelmetlen nekik, ami az egyik legfontosabb szerintem.

Kép
Kép
labasv

Cső csajok!

Bettó!

Megkérdeztem! Nem is hallottak ilyenről. Tea, meg homeós bogyó van, más nincs! (Vagy csak nem akart recept nélkül???) Ja, meg azt mondta, hogy a nőgyógyászaton írnak fel hormontartalmú gyógyszert, ha nincs elég tej!

Na, most sietek, majd jövök, fejni kell!!!

Pussz

jutiboszi

Juti! Ezért mondat, hogy én úgy tudom ,hogy a mi gyógyszertárunk keverei ki. Aki nekem ajánlotta mondta, hogy a városban mindenki ide jön, akinek kevés a tejcsije és ismeri a keveréket. :wink: Ezt recept nélkül lehet venni :wink:

Kép
bettó

Értem! És Te tudsz többet is venni? Meddig kell ezt használni? Ha küldesz Lilinek, kíváncsi vagyok a hatásra, mert képzeld, ma megint kapott cumisüvegből is amit délelőtt lefejtem, mert éhes maradt. Szóval ha nem gáz, lehet, hogy majd én is kérnék belőle! Majd jelzem priviben, oks?

Most épp sír, mert tuti fáj a hasa. Tegnap ettem babgulyást! Nem kellett volna! Többet nem eszek!!! És apa kezében van, és megnyugodott. Ügyesek!!!

jutiboszi

Sziasztok Lányok!

Hú nagyon nyügös volt ez a hétvége egyszerűen semmi nem volt jó.
Nappal semmit nem aludt ,éjszaka 2 óránként kelt úgyhogy mára teljesen kidőltünk mind a ketten.
Jutti én is a súlyommal küszködök 48kg-ról indultam 72kg-val mentem szülni és most 60kg vagyok már vagy 3 hete.A régi gatyók nem jönnek rám /a sebem engem is gátol/a kismama nadrágok pedig már nagyok.

Bettó köszi hogy minket is feltettél a listára nagyon jó érzés.Majd írd meg hogy sikerült az első külön töltött éjszaka a kiságyba nálunk is úgyanez a probléma.
mazsola2784

Juti! Én minden nap iszom mióta tudom, hogy hatásos. Szólj nyugodtan, sms-ben akár. Tudok többet is, mert nem receptes :wink:

Mazsola! Tegnap nem sikerült a külön alvás. Buták voltunk apával. Hintában aludt és fürcsi időben felébresztettük, pedig mostanában este ráhúz mindig egy órát. Nos nem volt álmos sem és nyűgös sem. Így sírás volt ezerrel :roll: 2 órával később aludt el így is. Remélem ma más lesz :wink:

Kép
bettó

Na tessék, csajok!

Úgy látom nem csak nálunk vannak nyűgös napok. Nálunk vasárnap és hétfő eddig. Ma délelőtt nekem is a "sehol sem jó" élményt kellett átélnem. Közben mindig az járt a fejemben, hogy le kellene szedni a ruhákat, mert megszáradtak, meg át kellene öltözni, stb. , aztán egyszer csak bemérgesedtem magamra, és rájöttem: első a gyerkőc!!! Kit érdekelnek a ruhák, ha Milán a kezemben szeretne lenni!!! Úgyhogy utána már nem is aggódtam, elgagyorásztunk, hintáztunk, ringattam, ölelgettem, szerettem. És ő nagyon boldog volt. És én is!!! És a ruhák megvárnak!
Egy másik topikban írta egy anyuka:
Inkább a gyerekem szeme legyen fényes, ne az ajtókilincs!
Asszem így szólt! Igaza van!!!

jutiboszi

Betti
Ádám alszik akkor is, ha csak kézben van... popsiringatás nincs...

Lecsó
Nálunk is tejömlés van... ezért tértem át a fejés+cumisüveg variációra...

Pilchard
Nagyon drukkolok, hogy minél előbb végetérjen ez a szörnyű időszak... és jó legyen a vége...

Nekem muszáj főznöm... itt nincsen kajarendelés...
Ha éppen nem alszik Ádám, akkor a konyhapultra teszem a pihenőszékben és beszélgetünk közben...

Takarítás az apa feladata... vasalni is szokott... vagy éppen lefoglalja tökit, hogy én vasalhassak...
Vendég

sziasztok!

Fúú csajok olyan estét nemkívánok senkinek minta milyet tegnap csinált nekünk Tomi.kb 18:30-tól 22:30-ig ordított,de szó szerint torka szakadtából,naygon picike szünetekkel.Talán a hasa fájt,de cak talán.Már majdnem elkezdtem levakarni a vakolatot kínomban ,hogy nem tudom megnyudtatni a gyerekemet! :cry: Most is tiszta nyomott vagyok!Levi beteg lett mára,folyik a szeméből a könny+az orra,köhécsel.Apa itthon maradt végül,mert Tomit ma viszem hallásvizsgálatra(nem kötelező 6 hetesen csak a kórházunk felajánlja minden anyukának.) és nem merészeltem beválallni 2 nyüszis gyereket.Kifacsartnak érzem magam.

Laura mi is ezért cumisüvegezünk,néha be-be próbálkozunk a cicivel,de utána fáj a pocak jobban.Tényleg neked megy a diéta most is?Elméletileg a pcos miatt diétáznom kellene de nekem nem megy,éhen halnék :roll:

Juit nálunk is nyűgös időszak van már 1 hete.Remélem nem akar ilyen maradni Tomi :? :(

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Hű, Lecso...szegény gyerekek. Én ezt 3 hétig csináltam :cry:
Fogalmam sem volt mi a bajuk, minden rossz volt. Viszont 2 napja viszonylagos csönd van...
A ti babóitok nem nyálaznak? Ők eléggé, ráadásul rendre félrenyelik. Aztán köhögnek. :? :(
Már mondtam a dokinak, azt mondta azért van a nyálazás, mert felfedezték, hogy van nyelvük, és játszanak. A tüdővel rendben van minden.
Amúgy tök arik, mikor gügyörésznek, csak úgy bugyborékol néha:)

Kép
Kép
labasv

Pilchard megtaláltalak végül, küldtem privit!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Lecsó
Igyekszem tartani a diétát... már annyira hozzászoktam... és tartok tőle így is, hogy met nélkül mi lesz....
Vendég

Vivien! Nekünk is nyáladzik sokat Kincső, ma az ölemben aludt el és amikor letettem még a nyála is folyt a pulcsimra :lol: Ja és ébren is. Apa kezét ma pl. harapgálni próbálta :shock:

Szegény Lecso. Sajnálom. :(

Laura már régen akartam kérdezni, hogy a kórházban sem szopizott már Ádám?

Kép
bettó

Betti
Már úgy jöttünk haza, hogy inkább cumisüvegeztünk, mint ciciztünk...
Még K. adjunktusnő se tudott velünk mit csinálni... pedig ő aztán profi...
Vendég

Kép
Ádám alszik
Kép
Megfogom a verebet
Kép
Kicsit sokat ettem
Kép
Vendég

Sziasztok csajok!

Mar jo reg voltam.. :oops: Sajnos a kis Mark egy kicsit megfazott,ugyhogy eleg nyügi mostanaban.Remelem mindenki jol van,majd visszaolvasok ha lesz egy pici idöm.. :oops:
Gyönyörüek a babak!!!!! :D
Egy gyors kerdes:mikortol sirnak a babak könnyekkel???????????

Kép
ami6

Kép Kép

Kép
ami6

Jutikam,en 80 kg-os voltam szüles elött,most pedig 67,szoval nyugi,majd leadjuk. :wink: Meg en sem ferek be a regi nadragaimba. :P Fogyozni egyenlöre meg nem akarok,amig szoptatok..Amugy terhesseg elött 58 kg voltam.

Az en manom is hangosan gagyaraszik es nagyokat nevet.Nagyon jol elvan neha.Most rendeltünk neki elektromos hintat,remelem tetszeni fog neki. :) Amugy ölben szeret lenni.. :roll: ,mar leszakad a hatunk.
Ejjel jol alszik,egyszer kell csak fel,de lehet hogy azert mert mellettem alszik meg.Mar elöre felek ha a kisagyaba teszem ejszakara :roll:

Betto,ha melletted alszik,akkor kevesebb ruhat adjal ra,mert különben beizzad.

Puszi csajok,majd jövök.

Kép
ami6

Sziasztok!

Még mindig nyűglődünk, holnap majd többet is írok, most fürcsi, alcsi! Kééééész vagyok, de legalább Manócska is alszik.
Voltunk dokinál is, tegnap én 6 hetes kontrollon, ma Manócska és minden rendben van mindenkivel. Na, most megyek, holnap írok még!

Puszi

jutiboszi

Sziasztok!

Edina! Szegények! Levinek jobbulást!

Ami! Marknak is jubbulást! Nagyon aranyos!

Nálunk is nyáladzanak a babák, főleg Anna, volt már olyan, hogy át kellett öltöztetnem.

Laura! Nem próbáltad mostanában cicire tenni? Én mostanában sőt szinte mindig újra próbálom és most már lehet, hogy tudnának szopni, csak nincs mérlegünk így nem tudom mennyit esznek.

Nálunk du. 6 után mindig nyügi van, és olyankor szoktam őket cicire tenni, hogy lenyugodjanak :wink: .

KépKép
KépKép
jadika

Ja! Laura nagyon édi Ádám nekem a 2 utolsó kép tetszik amin folyik a tejcsi és fintorog :lol: .

KépKép
KépKép
jadika

Ami, de örülök, hogy előkerültél! Mark olyan nagyfiús az összes képen. Biztos a haja miatt.
Ábrisnak kezd kihullani, asszem lecseréli a "hajkoronáját". :lol:
Talán a könnyekkel sírás fél év körül rémlik, de egyáltalán nem biztos, csak arra emlékszem, hogy nagyon nem könnyedzik, akkor esetleg átmossák a könnycsatornájukat. De ez nem tuti infó.

Vivien, én is csajszisan öltöztettem Szonját, és a teszkós rucik tényleg édesek. Csajruhákat sokkal jobbakat lehet kapni, mint fiúkat. Ja, és nincs sok időd, mert Szonja már most beleszól, hogy mi vesz föl. Legjobban a baseball sapkák és a deszkás nacik jönnek be neki. :lol: Szóval éld ki magad!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Juti, nagyon köszi, amit írtál!!! Ki kéne függesztenem a lakás több pontjára, hogy "Inkább a gyerekem szeme...", mert valóban így van. És én olyan sokszor idegeskedem amiatt, hogy kupi van, nincsenek felöltözve 10-re, meg ilyenek, pedig tök hülyeség. Mert szűz vagyok, és alapból nagyon idegesít a rendszertelenség. És annyira lejön a gyerekeken, ha ideges vagyok, sőt, még a tejcsi is kevesebb akkor ofkorsz.

Betti, nem tudom hogy legyen, talán levélben elküldhetnéd, ha lapos a zacskó. Én meg átutalom neked az árát. Mennyi ideig elég egy zacsi? Nem akarok neked többletmunkát.

Puszi

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!

Rémes volt az éjszaka :( Nem elég, hogy a lányok belázasodtak a szuritól, még meg is fáztak valahol :(
Lilien szürcsög és köhög :cry: Jázmin kicsit jobban van, de neki is vannak tünetei. tegnap a doki azt mondta nem komoly, de ha 1 hét múlva is köhögnek, elküld valamelyik kórházba egy másik doktornénihez, hogy ő is rájuknézzen. Sztem csak jól megfáztak, de hol??? Nálam is köhögéssel kezdődnek a betegségek :?

Ma veszek olyan orrszívót,ami porszívóra köthető. Mi a véleményetek róla...Elég drasztikusnak tűnik, de ha ez kell, hogy jobban legyenek, én takarítok a nóziban ezzel is!

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Ami! Nálunk már van mindkét gyerkőcnek könnye min. 2 hete.

Vivi! Hát igen ez az orrszívó-porszívó drasztikusnak hangzik, de nem az kipróbáltam magamon is. Mi már használtuk és használjuk egy ideje, mert elég szörcsögösek voltak eleinte. Kipróbáltam a kézit is de nem ért semmit, sőt van ilyen adapteresem is az sem jó nekünk, és ha nincs rendesen kitakarítva a kicsi orra könnyen középfülgyulladást kaphat, mert hátra folyik a váladék. Nemrég olvastam erről a Baba Patikában kapom ajándékban a gyógyszertárban.

Pussz

KépKép
KépKép
jadika

A porszívós orrszívóról én is jókat hallottam, de nekünk még nincs. Pedig néha jó kis dolgokat tudok az orrából kibányászni, és szürcsög sokszor. Valszeg mi is beruházunk egyre hamarosan.
Ja a kilókról... én 54 voltam, amikor megfogant, aztán kicsit fogytam - 52re, majd 78 kilóval mentem be szülni. Kb. 2 hét alatt lement reólam 16 kiló, azóta tartom a 62 kilót. És jó sokat eszem, mert amint nekiáll szopizni, érzem, hogy szinte szívja ki a gyomromból a kaját, és egyből éhes leszek. Persze ez éjszaka is.
Ja és tejci!!! Én néha megiszok egy egy pohár sört este. Szerintem nagyon jó hatása van a tejtermelésre!!!! Legalábbis nálam!

Panka

KépKép
pankamama

Kép

Kép

Kép

Panka

KépKép
pankamama

Sziasztok!

Lili,ma voltunk a 6 hetes kontrollon,a gyerekorvos is mondta hogy jo nagy baba. :) Azt mondta ugy nez ki mintha mar 3 honapos lenne,nagyon tetszett neki a Mark. :) Jaj szegenyke,annyira sajnaltam ahogy lattam hogy mit müvel a doki vele. :roll:
A megfazasra meg azt mondta hogy ez nem rendes megfazas,az ilyen koru babaknal normalis ez a taknyosodas... :shock: Amugy minden rendben a kis dragaval.
Ket het mulva megyünk elöször oltasra.Olyan furi,itt 2 honaposan kapnak a babak elöször.Ja,es D vitamint most kell kezdeni szedni,a csontok es fogak miatt.

Adri,en a DM-be vettem egy orrszivot,de a sima kezit..semmit sem hasznal,teljesen igazad van.Hol lehet venni az "orrszivo-porszivo"-sat??

Kép
ami6

Panka,a sörröl en is hallottam mar hogy jo hatassal van... :D
Nagyon edi a babokad! :wink:

Kép
ami6

Én is orrszívó-porszívózom Ábris orrocskáját. Mert ő is taknyos lett. És nem annyira drasztikus, mint amilyennek tűnik, bár nem tartozik a kedvencei közé. Szonja is utálta. De inkább, mint egy arcüreggyuszi.
Ami, ez magyar "találmány", szerintem kint nem lehet kapni. Hozass valakivel itthonról, gyógyszertárban is lehet kapni, nem drága 1000 fölött van kicsivel.

Az alkoholmentes sör nekem is bevált! :wink:

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!

Csajszik, hát én azt vettem észre, hogy egyik nap van, másik nap kicsit kevesebb a tejcsi, és semmi nem használ, max. ideig óráig. Tegnap 150ml plusz lett, pedig semmit nem csináltam, sőőőőt, alig ettem, és keveset ittam, szóval nem ezen múlik nálam. De azért kipróbálok mindent, hátha ezek a próbálkozások nélkül még ennyi sem lenne.
Milcsi már jól van, nincs nyafi, csak most meg korábban fürdettük, mint szoktuk, és nem álmos még, igényli a foglalkozást. Édes, vigyorog, meg magyaráz, nagyon csípem.
Napközben is sokszor dumálgatunk, én mostanában semmit nem tudok csinálni ha ébren van, mert rettentően látszik rajta, hogy szereti ha beszélek hozzá, és igényli is. Olyan elégedett, mosolyog, és próbál kommunikálni, formálja a kis száját, és hallgat engem. Csodálkozva nézi, ha énekelek, nagyon cuki. Ha nyugodtan ébred, képes fél órán keresztül mosolyogni, persze csak ha dumálok neki. Lassan elkezdek mesét mondani neki, akkor tudok egy csomó "arcot vágni", nagyon figyeli az arcom, miközben magyarázok.

Orrszívós porszívót már 1 hetes kora óta használunk, meg se nyekken, ha meghallja a porszívót, már behúzza a kis kezét, és mozdulatlanul várja, hogy kiszippantsam a nózit. Ha nem jön ki, akkor Sterimart szoktam befújni neki, az fellazítja, és akkor kijön.

Na, mára ennyi, megyek, elaltatjuk Milli tejet, (ez az evős beceneve), aztán nekiállok annak, aminek napközben nem tudok.

Cső csajok!!!!

jutiboszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?