Új privát üzeneted érkezett!

Én fagyasztott barackot vettem.
Amúgy Zsófinál is volt ilyen, hogy pár napig semmi kaki, szerintem az még nem gáz.
Vendég
 


Elnézést az OFF-ért, hátha valkit érdekel:

Sheila Kitzinger (1929), a szüléssel foglalkozó, világhírű kultúrantropológus, aki 1992-ben a magyar szülő nők, születő gyerekek és a bábák szülés körüli helyzetének humanizálására első lépésként megrendezett, Nemzetközi konferencia a születésről című konferencia egyik díszvendége volt, most ismét Magyarországra látogat.

Két előadást tart, egy könyve jelenik meg, amelynek bemutatóján részt vesz, dedikál. Az előadások szinkrontolmácsolással zajlanak. Az április 7-i konferencia akkreditálása folyamatban van szülésznők, bábák, védőnők számára. A belépőjegyek a helyszínen válthatók meg.

2008. április 5. 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Könyvbemutató és dedikálás Libri Mammut Könyváruház, 1024 Budapest, Margit krt. 87-89.

2008. április 6. 16 30-tól 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés helyzete különböző kultúrákban Előadás és beszélgetés
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 1500 Ft

2008. április 7. 9 00-tól 16 30:
A háborítatlan szülésről – kultúrák közötti megközelítés A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Konferencia
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 2500 Ft, illetve annak, aki pontszámot gyűjt, plusz 3000 Ft
További részletek a www.szules.hu oldalon.
judittka
 
 


Lamme! Vivinek jobbulást, remélem, hamar túl lesz rajta.
A martonvásári kép a párom műve :lol: De tényleg érdemes elmenni megnézni, szép hely. És itt van a jóidő is.

Babett: Esetleg vegyél fagyasztott őszibarackot és pépesítsd le azt Botinak. A kaisersban szokott lenni, és abban tuti nincs cukor.

Rigató: Ma voltunk Ringató foglalkozáson. Jó volt, dalokat, mondókákat tanulunk. Barnabás nagyon élvezte és nagyon tetszett neki a sok pici gyerek. És végre én is tanulok normális gyerekdalokat. :wink:

(Volt ott egy kisfiú, az picit gáz volt...Másfél éves volt, és időnként fogta magát és odament egy-egy gyerekhez és megtépte a hajukat, de nagyon durván. Anyuka, apuka meg nézte :twisted: Na az első ilyen után szemmel tartottam, hogy a közelünkbe se jöjjön. A foglalkozás végén a vezetőnő mondta, hogy hát jaj aranyos ő, meg minden gyerek ilyen, és majd a miénk is ilyen lesz. Mondtam, hogy na az enyém nem! Ok, minden gyerek probálkozik ilyenekkel, de a szülő dolga, hogy nevelje és megmutassa neki, hol vannak a határok. Eléggé felháborodtam.)

KépKép
kutyfül
 
 

 
 

kutyfül, ez durva. Szerintem ez a szülőn múlik. Oké, hogy van dackorszak, meg ilyesmi, de z nekem is durva. Persze könnyen jár a szám, Zsófi még csak fél évs, de akkor sem tudom elképzelni, hogy szó nélkül hagyném, hogy másokat bántson, csak mert ő most épp másfél éves...
Vendég
 


Ja, megyek tanulni :lol:
Vendég
 


hát igen, tudom, hogy van ilyen nap minden gyereknél, csak így először ijesztő...
a fagyasztott gyümi nem jutott eszembe,köszi, jó ötlet!
Vendég
 


megoldotta a természet a problémánkat :lol: :lol: egyben érkezett az elmúlt 2 nap adagja.... :lol: :lol:

panndi jó tanulást, nem irigyellek..... Én csak az adótv változásokat olvasgatom - csupán jókedvemből - de ezt is épp elég felfogni a lefojtott agyammal.... :wink:
Vendég
 


Babett!

Mi is fagyasztott gyümivel nyomtuk az elején. Most már eszi a cukros kecskeméti barackot is. :oops:

Kutyfül!

Egyetértek Veled, hogy kiakadtál. Itt Monoron mi több kismamával-babával összejárunk, sokszor van harc, hajhúzás, harapás, stb. (tegnap épp Lillát fejelték le :cry: ), de mi sose hagyjuk rá a gyerekre.
Lilla is húzza a hajat :oops: , de szoktatom le róla, és nem engedem neki soha. Ja meg bocsánatot kérünk érte stb. Az engem is kiakaszt, ha valaki csak tétlenül nézi. Mert az én gyerekem se jobb az átlagnál, na de azért ilyet nem hagyok rá.

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Az én nevem 9 karakter. Örök hála érte a szüleimnek! :D A nővérem már roszabbul járt, és volt olyan hülye, hogy eléje még a férje nevét is felvette -né véggel. :? Ír egy eposzt, mire aláír valami hivatalos papírt.

Hajtépős gyerek: gáz. Nem a gyerek, a szülője, aki ül és bambul, mint a birka. Én tutira megkérdeztem volna: kedves anyuka, oda mehetek Önhöz és megtéphetem??? Nem??? Nem-e??? Akkor a kisfiának miért hagyja? Mondjuk aki enyim Esztit bántani merészeli, az halálnak halálával hol, oszt kész. :-) Áááá, nem vagyok agresszív anyuka, épp csak mint egy anyaoroszlán és egy anya-grizzlimedve keveréke.


Babett, Eszti almával vegyített bébiételeket kap, így vezetem be nála az újat, mert magában szinte semmi nincs, csak almástul. Ó, ne félj, lesz olyan, amitől napi 4x termel majd!!! :D

Andi, Zsófinak gratula a foghoz, és csak lesek, hogy most már csak reggel és este szopizik, de agy legalább nagyobb a szabadságod, úgy értem, ha muszáj elmenned valahová, más is el tudja látni. Megmondom őszintén én már alig várom, hogy napközben ne kelljen a tejfejéssel töltenem az időt. Sőt, alig várom már az egész tejfejős hercehurcának a végét. :oops: Nem vagyok alkoholista, de néha nagyon jól tudna esni egy-egy pohár bor vagy Baily's. A csülkös bablevesről, a borsófőzelékről, a karfiollevesről már nem is beszélve.

Nálunk nagy újság van: Eszti be tudja applikálni a szájába a cumit! :) Így rendszeresen elaltatja magát, nekünk nem kell közreműködnünk. Hát ezt is megértük!!! (Homloktörlős smiley) (Persze éjjel, sötétben és hunyott szemmel a kiszolgáló személyzet aktív közreműködését igényli.)

Kép
waterlilly
 
 


agy=így

Kép
waterlilly
 
 


Nagyon ügyi Eszti!

Ja és ha már cumi témánál tartunk...
Mi ugye nem használtunk se ilyet, se olyat. Most tanuljuk a poharazást. Az úton, kocsiban ugye ez nem megy. Eddig mindig szoptattam, de most már jó lenne enélkül is kihúzni néha. Az aventes csőröspoharunk megbukott, Lilla nem tud belőle inni. :oops: Nem tudom, hogy a pohár szar vagy csak ő a kis bénabéka... Nincs valakinek valami jó ötlete, annyira nem szeretném most a cumiztatást elkezdeni... :?: :?: :?:

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


hajtépés: Persze, minden gyerek próbálkozik, ez így is van rendjén. Nem is gyerekre haragudtam, hanem a "kedves" szülőkre :twisted: A kissrácnak, na meg a szülőknek az volt a mázlija, hogy Barnusnak nem jött a közelébe :oops:

Babett: Megnéztem most a közértben és a Hipp bébiételekben sincs cukor.

Ildi: Nincs ötletem, Barnabás még csak a cicit ismeri :lol: Egyszer-kétszer kapott cumiból, ha el kellett mennem, de ennyi.

Lilly: Eszti cumi nélkül nem alszik el? Ja, már akartam kérdezni, milyen nyelvre, -ről fordítasz?

KépKép
kutyfül
 
 


Lilly: Én néha szoktam inni vörösbort, kb. 1/2-1 dl :oops:

KépKép
kutyfül
 
 


Kutyfül: nem, cumival alszik el, csak eddig az volt, hogy ha kipotyogott a szájából, akkor kitört a Palotaforradalom, most meg már visszaügyeskedi a szájába.

Azonban az elég riasztó, hogy mostanában szinte egyik pillanatról a másikra elfárad, és kacagós jókedvből átvált üvöltésbe. Most is sétához indultunk volna, félig sikerült felöltöztetnem, aztán nem bírtam a decibelt, beraktam a kiságyba, és elaludt...

Angol fordító vagyok.

Ildi: hát passz... :shock: Én Esztit pohárból szoktam itatni vízzel kaja után, hogy szokja. De biztos lesz csőröspoharunk is, a cumisüveg elhagyására, kiváltására, de az még odébb van. Bár jobb ha hamar elkezdem szoktatni, nehogy úgy járjak vele, mint te!

Kép
waterlilly
 
 


Lányok, néha nem irígylitek a férjeiteket, amiért fogalmuk sincs, hogy nekünk mekkora hisztiket kell kibírni nap mint nap??? Én néha ki tudnék szaladni a világból elkeseredettségemben. :(

Kép
waterlilly
 
 


Hát az én férjem mivel sokat van itthon, sok mindennek fültanúja, de ennek csak az az eredménye, hogy estére néha ő is besokall. Nagyon szeretem Zsófit, de pl a mai nap extra nyűgös volt, és egyedül vagyunk éjszaka is. Ja, és holnap vizsgázom, éljen :lol:

Hoztam két fotót :wink: Kép Kép
Vendég
 


Jaa, és a napi két szopira visszatérve: nagyon könnyen ment. Szerdán határoztam el, hogy leszokunk a nappali szopiról, másfél hete. Előtte minden kaja után volt cici is, de már evett mást is. Most már nem is igényli nappal a cicit, reggel kapja meg este, meg most ébredt a foga miatt hajnalban, így akkoris. Kicsit fura, hogy ilyen hamar lemondott rólam :roll: :oops: :cry: De örülök is, hogy simán ment eddig :lol:
Vendég
 


hipp: tudom, hogy ebben nincs cukor, csak nem találtam sima baracoksat

cumi
: Boti most kezdett rászokni, de csak alváskor kapja meg, és sokkal könnyebben elalszik, sőt tovább is alszik. A héten megszűntek a 40 perces délelőtti alvások, és 1,5 óra lett belőle. :lol:
Ja, és két napja Boti is már próbálgatja visszarakni a szájába.

bor: én most is épp azt kortyolgatom a vacsi mellé... :lol:

Zsófi cuki...még mindig!
Vendég
 


Zsófi végre kidőlt, az a baj, hogy én is kezdek.. pedig most kezdődik a tanulás a holnapi vizsgára :roll:

babett: én is szoktam bort inni, most is jól esne, de egyedül hülyén nézne ki, apa nincs itthon, na meg tanulnom is kéne...

Nem tudom mi van velem, de két napja egyfolytában eszem :shock:
Vendég
 


Panndi!: nagyon édes Zsófiról ez az almás kép!!

Bevallom nálunk eddig nem volt jellemző a hiszti és remélem így is marad! Kb. heti egy van, szóval én nem cserélnék apával :wink:

Cumi: Nálunk Barnus az ujját cumizza, de csak amikor fáradt. Éjjel, este nem szokta. Kb. 3x adtunk neki cumit, mikor szenvedett a pocija miatt, és ez segített beindítani az emésztését. De egyébként nem cumizik.

KépKép
kutyfül
 
 


Panndi: jó Neked, hogy csak két napja eszel egyfolytában :lol: :lol: Tessék tanulni! :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Tanulnom kéne, de nem bírok mozdulni innen... ha eddig nem tanultam, ez már mit segít rajtam? :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Megint csak néhány szóra ugrom be: Ildi, a tupper csőrös tanuló poharára sokan esküsznek! Kicsit drága, de állítólag a gyerekek imádják!Hmmm????
Hű, Anett, legalább tudom, h hol tudlak szemmel követni! Jaj de jó, akkor megszűnik a cumirabszolgasors?
Az én nevem szintén 9 karakter és azért nem vettem fel a férjem nevét, mert az téveszthető, ráadásul cz y. És hát Janka megnyerte! Szegény, már most eltévesztik a nevét! :?
Panndi, mit tanulsz?
Anett, Te összel kezdessz?
Babett! Találtál sima őszibarack bébikaját? A hippben is van cukor... :? Megírod, mert mi is pont itt tartunk most a hozzátápiban?
Öööö, nem baj ha néha benézek hozzátok? Ha már én is a Szabolcsban szültem... csak jöhetek, nem? :wink:

Kép
ermoni
 
 


Jó reggelt :)

ermoni, jöhetsz persze :wink: Hogy vagytok?
Én még a fősulis vizsgákat gyűröm, ez biztosítás volt, szerintem megyek még belőle... most szombaton jön a logisztika, utána héten meg három is lesz :shock:
Vendég
 


Ermoni!
Köszi a tippet, majd felhajtok egy ilyen tupperes tanuló cuccot, veszteni nem veszíthetünk. :D

Megértem cz y névtévesztést... én kiskorom óta úgy diktálom a nevemet, igen kt- a vége :oops: , most már azt is hozátehetem na meg a kötőjel... :shock: 10-ból átlag 3x-szor írják helyesen a nevem. De már feladtam, írják ahogy tudják! :D

Panndi kitartást a tanuláshoz!

Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ermoni! Gyere, persze! :lol: a Hippes cimkén nincs feltüntve, illetve az van rajta, hogy hozzáadott cukrot nem tartalmaz :?

Éjszaka: Barnabás még mindig nem alussza át :( Általában kétszer még kelünk, jó esetben egyszer. Lilly, én ezt cserélném el apával :wink:

KépKép
kutyfül
 
 


Na sziasztok :)

Egész nap takarítottunk, hulla vagyok :?
Zsófi is ébred éjjel kb három hete, mióta jön a foga, egy már kijött, szerintem készülődik a mellette lévő is, na de hát én elkényeztetett anyuka vagyok, és hozzászoktam az éjszakai alváshoz, és hiányzik :cry: Három hete még kétszer éjjel ébredt, most már jobb, mert 3/4 9-kor leteszem, és hajnalban ébred, három-négy fele. Az a baj, hogy lehet, hogy vissza tudnám altatni sétálgatással, meg ilyesmi, de annyira kóma vagyok, hogy csak arra futja az erőmből, hogy bemegyek a szobájába (kb kétszer koppanok útközben, sok az ajtófélfa :lol: ), kiveszem az ágyából, visszamegyünk a hálóba (visszafele már nyitott szemmel megyek, mert hát Zsófi is velem van), be az ágyba, és indul a szopi. Aztán kb másfél óra múlva felébredek, hogy fázik a cicim :lol: Na ilyenkor Zsófit visszaviszem a helyére, én meg alszom tovább :lol:
Vendég
 


panndi: nem lenne egyszerűbb, ha rászánnál 20 percet az ő szobájában, és visszatennéd egyből??? és a fogzáskor is szoptatni kell...??? :shock: egyenlőre még én sem tudok mást tenni, ha felébred hajnalban, mert szerintem éhes, de már jó lenne, ha sima megnyugtatással visszaaludna, de nem tudom, ez mikor jön el.... :? és hogy fogom kivitelezni????
Mi mostanában 4-6 között kelünk vmikor. Ha már fél 6 után kel, akkor nem igazán alszik sajna vissza, csak 1-2 óra múlva. Ma viszont pl. 5kor keltünk, aztán 20 perc szopi, és 8ig alvás, ez már baráti volt :)

Kutyfül: Te csinálsz már vmit a fütyivel? én eddig semmit sem kezdtem vele, mert vhol azt olvastam, hogy egy éves korig nem kell piszkálni. MOst meg jól elcsodálkozott az egyik ismerősöm, hogy 5 hónaposan nem húzogatom még??? állítólag nem szabad erőltetni semmit (ezt mondjuk tudom), de vmennyire, amíg könnyen megy, húzni kell hátra, mert a vizelettől is letapadhat. Te mit tudsz erről?? mit teszel vele??

Hipp: az is tartalmaz cukrot????? :shock: Lehet, hogy Ausztriában kellene megnézni az őszibarackot. Ott pl kis üveges sárgarépa is van, itt meg nincsen. Az is jó lenne a bevezetéskor majd.
Mi most a 2. gyüminél tartunk tegnap elkezdtük a banánt (a doki javaslatára), és ez is csúszik. Nem tudom mennyi gyümölcsöt kell majd enni, hogy ne legyen utána szoptatás, de egyenlőre kb uannyit szopik, mintha nem enne semmit. Pedig ma majdnem egy fél banán becsúszott neki.... :shock: Többet azért még nem merek adni, csak lassan... :wink:
Vendég
 


Szerencsére Barnus gyorsan visszaalszik. Éjjel én nem viszem át hozzánk, ott a szobájában gyorsan megszoptatom, aztán húzok vissza aludni :lol:

Rendeltem neki borostyán láncot, majd beszámolok a tapasztalatokról.

Babett: Nekünk azt mondta a dokinéni, hogy ne húzogassuk és több dokitól is ezt hallottam. Annyira kell a fürdésnél felhúzni, amennyire engedi a bőr, hogy meg lehessen mosni, de ennyi. Én úgy tudom, hogy olyan 5-6 éves korukra jön fel teljesen a bőr. De ez is olyan, mint minden más és megoszlanak a vélemények :?

Hát én remélem, olyan jól megy majd nálunk a hozzátápi, mint Panndiéknál. Én most még arról álmodozom, hogy majd kb. 2-3 hét alatt váltok ki egy szopit. De hogy mi lesz belőle :roll:

KépKép
kutyfül
 
 


De, egyszerűbb lenne, ha ébren bírnék maradni :lol:
Vendég
 


Ja, amúgy nem "kell" megszoptatni, de mivel nem használt neki az elején semmi más,, hát így maradtunk. Szerintem a vizsgák után visszaveszünk :)
Vendég
 


Hát Panndi, nálunk detto ez a helyzet, annyi, hogy én a hálóba nem cipelem át, hanem fotelban szopizunk a szobájában, majd amikor már kidőltem és még mindig nem alszik, letáborozok a matracomra az ágya mellé... :D Mi is a második foggal szenvedünk. Én az éjszakai szopit még nem akarom elvenni tőle, már az is eredmény lenne, ha nappal egy kicsit kevesebbet kérne.
Én is mindig ezen agyalok, hogy itt nyavalygok, más meg minden éjszaka ezt csinálja, én szerintem nem bírnám. :oops:

Tegnap itt voltak anyósomék, délelőtt nem igen volt lehetőség szopizni... szegény úgy kiborult, hogy délután, mint egy újszülött - csak cici-alvás-peluscsere - mondjuk este azért lenyomott egy nagy adag sütőtök-krumpli mixet.

Szegény megkapta, mennyire anyás. :cry:

ÚÚÚ nekem is tanulni kellene, de én sose haladok... szégyellem is magam nagyon. :oops:

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Amíg a fogával kínlódik, én sem akarom éjjel elvenni tőle a cicit, van elég baja. Így is rülök, hogy nappal már csak kétszer szopik, most ez az egy éjjeli belefér.

Anyás, persze, milyen legyen? Veled van a legtöbbet... Zsófi is az, sőt, sokszor sírva fakad, ha kimegyek a szobából :? De szerencsére apukájával jól el van :wink:

Mit kéne tanulnod?
Vendég
 


rülök=örülök

Nem ittam még kávét ma :lol:
Vendég
 


Hát itt rohad az asztalomon a doktori disszertáció... 17. századi leveleket kellene olvasnom, de csak a sorba rakásig jutottam... :oops:
Ehhez rengeteget kellene olvasni is...
Ja és még az angol felsőfokhoz is neki kellene rúgni magam és két-három hónapot intenzíven tanulni... Ehelyett max. Lillának éneklek bugyuta angol dalokat vagy az ötéves keresztlányomat tanítgatom néhány szóra.

Én már megittam a kávét :oops: és mivel minden nap próbálok csak egyet inni, így utólag mindig megbánom, hogy ilyen korán iszom. :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Hát nálam napi kettő az alap, és ez már csökkentett üzemmód :oops:
Vendég
 


Húúú Lányok, micsoda koraiak vagytok így hétfő reggel... :lol:
Ebben a csúnya esős időben.....mit fogunk ma csinálni??? ilyen időben csak shoppingolni lehet, valószínűleg ez is lesz, elmegyünk a Camponába.... :lol:

Én 2-3 hetes korában Botinak megelégeltem, hogy kényelmetlenül kucorgok mellette a kanapén (ami nem kihúzható - most már azt mondom - szerencsére), és megfogadtam, hogy inkább vhogy kibírok 20 percet ülve, és megszoptatom, majd visszateszem. És ez a mai napig így van. Talán régebben volt 30-40 perc is, de szerencsére ma már a nappali szoptatások ideje is 15-20 percre redukálódott, így az éjszakai is. Szóval nagy hősiesen relaxálok a 20 percben, próbálok nem bealudni, na de ülve ez nem is menne annyira, és vissza a helyemre. Ja, persze direkt nem fekszem le, mert akkor bealudnék.

Kávé: nálam napi kettő a tuti, de tegnap pl 3-at ittam. De ez ritka. Ja, és nescaffe-t iszom.

Újságoltam már, hogy Botond drága át tud fordulni hátról hasra?? Már a kezét is sikerül nagy nehezen kibányászni maga alól :lol:

Kutyfül: akkor én sem olvastam hülyeséget. Azt hiszem mi sem fogjuk nagyon piszkálni azt a fütyit. De szerintem tuti nem 5-6 éves korig várnak azzal a hátrahúzással, azért annak előbb szét kell válnia! De tény, hogy erről nem egységes a vélemény, aztán döntsük el, mit tegyünk... :? Hozzáteszem, hogy a dokink semmit nem mondott ezzel kapcsolatban.... :?
A netről rendeltél láncot? és melyiket találtad fiúsnak?? jó időben beszerzed... :lol: :lol:
Én most tartok a 2. hétnél az első szoptatás kiváltásánál, de egyenlőre Boti kb annyit szopik, mint ha nem is enne gyümit.... :shock: Hát remélem, azért egy hónap elég egy kiváltásra....
Vendég
 


Zsófi anno ezzel a módszerrel szokott le az éjszakai evésről, de most képtelen vagyok rá, főleg, hogy tanulnom kell ezerrel... :?

Hoztam egy fotót Zsófi új, hétvégi tudományáról, nagyon élvezi :lol:

Kép
Vendég
 


Én is Nescafézok jórészt, mondjuk csúszna-csúszik a sima is... Nálam is csökentett üzemmód ez sajna.... Lillával a terhesség alatt megálltam, hogy egy kávét se ittam... :shock: Erre majd most is szeretnék gyúrni, de nehéz lesz majd azt már látom... :oops:

Nagyon ügyes Zsófi és Botond is!
:D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Én Zsófival is ittam kávét, a 12. hétig nem, de uténa napi egy az lement :oops: De így legalább jó volt a vérnyomásom :)
Vendég
 


Hú, Ti megint jó korán keltetek!

Panndi!: Zsófi nagyon ügyes! Ez így időben van, hogy így áll, vagy később szokták elkezdeni?

Babett: Aha, arról a netes oldalról rendeltem, amit küldtél. Meggyszínűt választottam, de végülis a ruha alatt úgyis mindegy. Gratula Botinak az átforduláshoz! Barnus most a visszafordulást gyakorolja szerencsére, mert eddig mindig azt csinálta, hogy hasrafordult, és mikor elfáradt nyekergett, hogy tegyem vissza hátra. Aztán egy fél perc múlva megint hason volt :lol:

Én sem tudom mi lesz ma velünk ebben az időben :( Olyan jó volt már a hétvégén, hogy a szép időben lehetett kint lenni.

Kávé: Én a terhesség elején ittam (1/2 l jó kis tejeskávét), aztán mikor a cukrom miatt diétára fogtak ez kiesett. Mostanában meg a tej miatt nem akarok annyira inni, de azért néha lecsúszik, főleg ha Apa csinál jó kis habos tejeskávét. :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Babett: szopi előtt vagy után kapja Boti a gyümölcsöt?

KépKép
kutyfül
 
 


kutyfül: szoptatás előtt, mivel az a cél, hogy kiváltsam a szoptatást. Ha fordítva lenne, akkor nem szopna kevesebbet.
Miért nem iszol tejet? Szerintem terhesség alatt is engedélyezett 1-2 normál kávé, semmit sem okoz. Persze csak módjával. Én ittam, vagy ha nem, az meg azért volt, mert nem kívántam. Ezt megoldja a természet... :wink:
Egyenlőre Botit vissza kell fordítani, ha megunta a hasonfekvést :?

Zsófi ügyes! Ő húzta fel magát, vagy i állítottátok oda? én sem tudom, hogy ekkor már ezt "kell" csinálnia?? nem tudom...
Vendég
 


Sziasztok!

Hűha! Zsófi nagyon ügyeske! :D hamarosan már kis gyalogosként fog közlekedni. :wink:
Nálunk a lakás felderiitése, fiókok huzogatása megy, de főleg az utóbbi, nagyon-nagyon. Már nagyon oda kell figyelnem, hogy a kis felfedezőm mit is szemelt ki magának, de ez még ilyenebb is lesz nem is olyan sokára......

Képzeljétek el, hogy Gábor kenyerezik és zsemlézik. Ma már kis vajaskenyeret evett és sima forralt vizet ivott hozzá, persze a legvégén kapott egy kis anyatejet is, eredeti csomagolásból 8). Egész egyszerűen kibulizta magának, nem volt más választásom. Úgyhogy ennyit a riizsnyákról..... A vizet pedig jobban szereti, mint a teát, legalábbis egyenlőre.

Kávézni én is mostanság kezdtem ismét. Teljesen talán már nem is tudnék leszokni róla.

(Bocsánat, hogy most csak ennyit iirok, igyekszem hozzátok is kicsit sűrűbben jönni a közeljövőben.)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Babett: A doktornénink mondta, hogy ne igyak tejet :? Persze azért iszom, csak igyekszem kevesebbet. Nagyon tejes voltam/ vagyok, most ebből azért visszavettem.

Tücsi: Nem semmi, hogy Gábor már ilyen nagy fiú!

KépKép
kutyfül
 
 


Ő húzza fel magát, mindenhol, ahol csak lehet :lol: Igaz mászni nem tud, négykézlábra áll, de nem mászik, helyette ácsorog, nagyon kis vicces :lol:
Vendég
 


húú, hát akkor Zsófi marha ügyes és 6,5 hónapos!!! van, akinek kimarad a mászás, és egyből áll, majd megy...Mondjuk hihetetlen, hogy 1-2 nap alatt mennyi minden tud történni.

Tücsi: adsz nekünk tanácsot fütyi ügyben? ha vki, akkor Te sztán már csak tudod! :lol:

Kuytfül: a szoptatás miatt? én már nem igazán vonok meg magamtól semmit. És ez is nagy vélenymegolszlás, hogy mi megy át a tejjel....Én már eszem borsót, zöldbabot is...semmit sincs másképp...
Mondjuk a kávét próbálom szoptatás utánra időzíteni... :?
Vendég
 


Tényleg hihetetlen, hogy egyik napról a másikra mennyit fejlődnek. Olyan kis édesek!!! :lol:

Panndi!: Zsófi mióta ül?

Babett: Igen, a szoptatás miatt mondta, hogy ne igyak tejet. Egyébként én eszem mindent, de szerencsém van, mert Barnus nem hasfájós.

hajhullás: Nektek nem hullik a hajatok? Nekem olyan brutálisan hullik :( Tudom, hogy a szoptatás miatt, de kezd elkeserítő méreteket ölteni

KépKép
kutyfül
 
 


Kitartás, nekem már nem gázos a hajhullás, igaz én vágattam belőle pár hete, kb azóta hullik kevésbé. Vagy ezt csak beképzelem :lol:

Mióta ül? Hűha...Nem emlékszem pontosan, mert az ölünkben mindig elüldögélt, de talán öt hónapos kora óta üldögél, bár akkor még sokszor eldőlt, most már nem nagyon dől el, legfeljebb akkor, ha ülve el akar érni valamit, és lehúzza a feje :lol:
Vendég
 


Kutyfül!
Nekem is Lilla kb. ekkora volt, amikor nagyon hullott a hajam, kb. 2 hónap alatt rendeződött. Vágás, plusz samponváltás és hajápoló kicsit rásegített. 8)

Babett!
én is eszek rendesen, meg iszok tejet is. :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: