Új privát üzeneted érkezett!

Timcike: BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK ATTICYNEK!!!
Vendég
 


nagbri-angyon szépen köszönjük nektek is! :wink:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike: nagy gratula Atticynek, biztos nagyon ügyes lesz továbbra is!

Mi is akarunk venni mégegy babakocsit, egy könnyű esernyőkocsit a nyárra. Nem akarom a chiccot nagyon lestrapálni, mert a tesónak is jó lenne a mózeskosaras része, meg a babakocsi. Szóval Sára kap egy egyszerű esernyőkocsit, ezt meg eltesszük a tesónak. :D

Kép

Kép
falevel2
 
 

 
 

falevél-köszönjük szépen. :wink: Akkor ezek szerint te is már a tesóra gondolsz,ijenkor. :lol: Én nagyon szeretnék neki egy tesókát,de ha belegondolok,inkáb nem.Félek tőlle.De az idő mindent megold.Remélem. :roll:

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike: mitől félsz? Gondolj arra, hogy milyen jót teszel Atticyval, ha adsz neki egy testvérkét! Minél hamarabb annál jobb. Mi azt szeretnénk ha kb.két év lenne közöttük, úgyhogy fél év múlva próbálkozunk... :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Hát nem lesz egyszerű akkor sem két kisgyerekkelmég ha két év van köztük !

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Tényleg, most olvastam vissza régebbi hozzászólásokat és láttam, hogy B.lin babája Gréta egy hete múlt 1 éves. BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

Kép
falevel2
 
 


b.lin-sok boldog születésnapot a kislányodnak!!!!Igy utólag. :oops:

Falevél-félek attól,h.nem lesz olyan jó kisbaba,mint Atticy,meg a szüléstől,hisz nekem nagyon nehéz és fájdalmas volt,meg attól,h.egyedül nagyon nehéz lesz nekem 2 babával.Igy is nehéz,de könnyebb azért egyel.De nem szeretném abszolut egyedül hagyni a nagyvilágban.Szeretnék neki tesót,de majd csak,ha nagyobb lesz,h.nem kell 2 picire figyelni.Mikor már Atticy el tudja mondani,h.mi kel neki stb.Meg,h.elölről kell kezdenem mindent,remélem,h.nem fogja felkölteni éjszakánként Atticy-t stb.Meg,h.jó tesok lesznek-e,szoval rengeteg minden. :oops:


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Timcike: boldog hófordulót Atticynek! Tartok én is a kistesótól, de én inkább azért mert két ilyen rosszasággal már nem bírnék. :) Meg nem is tudom, hogy hogyan tologatnék két picit egyedül. Szóval mi is várunk még. :wink:

Noémi: szerintem is szebb a narancssárga, és a helyedben én is megrendelném, biztos nem lesz gond! :)

Mogyó: azért szerintem nem lesz ujjszopós, ne aggódj! Aziz 2 hónaposan szokott le a cumiról, és nem kell neki az ujja sem, sőt, az unokatestvéreinél ugyanez volt a helyzet. Megköszönném, ha tudnál valamit vizsla ügyben. Igazából nincs szükségünk olyan hejjde milyen jó nevű szülőkre, de nem is valami kereskedőtől szeretnénk, szóval köztes. :wink:

Falevél: milyen a tankinid, megjött?

Nagbri: biztos szép lehetett a névadótok, nekem is szép emlékeim vannak róla. Nincs képetek, feltenni?

Mi ma hajón voltunk, megvolt az első tengeri kirándulás! :) Aziz nagyon élvezte, és kikötöttünk egy gyönyörű fehérhomokos szigeten is. :) Pancsizott picit, de nem volt elég meleg a víz, így csak a szélén csücsült. én meg jól leégtem. :?

Jó éjt!

K.

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Én is tartok egy picit a másodiktól. Az első két hétben azt is mondtam, hogy nem is lesz még egy. Aztán persze, ez változott. Én is arra gondolok, hogy Bálint olyan jó baba, hogy a másodikkal lehet, hogy több gond lesz. Aztán eszembe jut, hogy a Máté Krisztina mit nyilatkozott nemrégiben. Hogy ők is azt hitték, hogy óriási szerencséjük van az első gyerekkel, aztán kiderült, hogy a másodikkal még nagyobb! :-)
A fene se tudja, hogy mikor lenne jó a következő. Én sem szeretnék túl nagy korkülönséget, mert egy szobában fognak felnőni, de túl hamar se lenne jó.
Az biztos, hogy lesz második. Falevél! Tökéletesen egyetértek Veled! Nem jó egyedül maradni a világban. Én így jártam... Aztán megismertem a férjemet... Azóta nem vagyok egyedül


Kriszta!
Klassz lehetett a hajókázás!

Manó!
Merre vagy???

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Hát nem is újszopos és még azzal sem alszik el!
Ma megint olyan rentettően jó éjszakánk volt remélem mostmár kijön az a fogacska mert nem csak én faáradtok ki hanem ő is!

Kriszti:örülök ,hogy jól sikerült a kirándulás!
Képet tudsz-e majd feldobni!
Véletlenül apa nem szokott a mélyvilágról fototkat készíteni engem személy szerint érdekelne egy párkép! :wink:


hát én pont ezt mondtam apának ,hogy ha lesz mégegy csak akkor ha a lány 5-6 éves lesz én nem bolondulok meg kettőtöl!
Anyu mesélte most hétvégn és ugy a két kisebbik bátyám között 15 hónap van és mikor hazavitték a kisebbiket emez elkezdte huzgálni ki az ágyból ,hogy ez az ő kiságya mmit csinál benne , de volt olyan is ,hogy bemászott mellé és behúzott neki egyett!
De akkor már nagyobb volt4-5 hós körül!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


jaj Lányok!

Megrendeltük a kocsit, végül egy másik webáruházból és HÉTFŐRE ITT IS LESZ! :-)))))))))))))))))) HÚÚÚÚÚ, nagyon várom! :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Úristen, Mogyo!

Micsoda sztori!!!!!!!!!!! :-))))))))))

Nekem a két unokabátyám között van 14(!!!) hónap!!! A kisebbik lányai között ugyanennyi!!!!!!!!!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


És akkor még nem is voltak testvérbabakocsik! Nagggggyon húzós lehetett!!!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


noémi-amikor megérkezik a kocsi,tegyél már föl róla képeket.Nagyon kiváncsi avgyok.Szivből kivánom,h.ne csalodj benne,és használjátok egészségel. :wink:

mogyo-most méginkáb várok a tesóval. :lol:

kriszti-köszönjük szépen.Hát neked sem könnyű egyedül,az biztos,én már csak tudom.De neked még néha ott a párod,aki átveszi Azizkát,de az én párom mindig valami más elfoglaltságot talál magának.Ő ugy van vele,h.majd mikor járni fog,meg tud kommunikálni,akkor többet fog vele foglalkozni.Ugyogy én még magamra vagyok utalva.És nem is marad meg nálla,fojton engem keres és hozzám akar jönni,ha el is veszi.Ez azért van,mert velem van csak egész nap.Ez érthető. 8)


KépKépKép
Kép
Kép

Teszek föl pár este készitett képet. :wink:


Kép
Mostmár egyedül is megy.
Kép
He he,már figurázok is közbe
Kép
Megkostolom a kiságyat
Kép
Nem akarok még aludni
Kép
Játszunk még egy kicsit,jó?

Kép
Tévedtem,mégsem...

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timci!

Tündéri a kisfiad! Nagyon ügyes! Még egyszer gratula!

Persze, teszek majd fel fotókat! Szinte tűkön ülök addig! :-)))


Bálint nagyon jól elvan az apjával, Balázs is nagyon igényli a társaságát! Édesek nagyon együtt! Bálint igazi vitustáncot jár, ahogy Balázs hazaér a munkából! :-))))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Éjszaka azt álmodtam, hogy Bálintnak hirtelen meglett a két alsó fogacskája. Reggel megnéztem, de nem voltak ott! :-D :-D :-D :-D :-D

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Szerintem jobb a kis korkülönbség a gyerkőcök között. A testvérem és közöttem három év három hónap van, s valahogy soha nem tudtunk együtt játszani, én ezért szerettem volna még kisebb korkülönbséget, de a két év is jó még. Petike nem szokott felébredni Dorkára, pedig egymás mellett alszanak, igaz két ágyban, most még nem zavarja őt. Most már van, hogy együtt játszanak, Petike mesél neki, beszél hozzá, s viszi neki a játékokat. Nekem sokkal jobb a kettővel, Peti sokszor lefoglalja Dorkát, így könnyebb dolgom van. Petikével nehezebb volt ennyi idősen, állandóan csak én kellettem neki, bár nála ilyen idősen indult a betegsége, így nem tudom, hogy az volt-e az oka. Remélem Dorka nem lesz tejallergiás, nagyon bízom benne. Bár vannak apró jelek, talán nem arra utalnak. Majd kiderült.
Képzljétek Dorka ül! Mászogat, s a mászásból felül. Igaz még sokszor támaszkodik, meg van, hogy eldől, de egyre ritkábban. Tegnap már kapaszkodás nélkül ült, s nagyon élvezte.
A fogakat már mi is nagyon várjuk. :lol: Remélem csak amiatt nyügike.

Noémi
Örülök, hogy sikerült a babakocsi! Már csak pár nap s tologathatod az új kocsiban! :lol:

Timci
Boldog hófordulót Atticinek! Nagyon jók a fotók! Ügyi kisfiú nagyon!

Szép napot mindenkinek!

Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


noémi-várom a fotókat. :wink: Atticy is izeg mozog,meg rögtön odamászik,ahogy hazaér az apja,Ő felveszi megpuszilja,de jönne is vissza hozzám. :lol: Köszönöm a gratulát,ti is nagyon ügyesek vagytok.

Andi-köszönöm szépen. :wink:


KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a jókívánságokat! Kedvesek vtok! :D

Timi! Gratula a felálláshoz! Atticy még mindig gyönyörű kispasi! :lol:

Andi! Dorka már mászik és felül? :shock: Nagyon ügyes kislány! :D

Noémi! Bizti jó címre küldtem, de majd átküldöm újra! Kíváncsi vok a babakocsira! Ez vízszintesre is dönthető?

Mogyo! Ma éjjel nálunk is volt egy nagy bömbi! Pedig nem jellemző rá. Nálunk is teljesen kitapintható a két fogacska az ínye alatt.
Cumit miért erőlteted annyira? Vagy így könnyebben visszalszik? Patrik utálja a cumit, bár én sosem vágytam arra, hogy cumizzon, inkább az ujját szopja, az legalább kéznél van, nem veszik el és tiszta. De mostanában már azt se szopizza, inkább a kendőjét cuppogja, gyűrögeti. :)
Nem tudsz Helvécián vmi jó kertes házat eladót? :wink:

Brigi! Köszi az infókat mégegyszer! :D Még végignézzük a kméti házakat, aztán ha itt nem jön össze, akkor marad Helvécia, Ballószög, vagy ahol Ti laktok. Anyáék nagyon szeretnék, ha közelebb lennénk, már mondták, hogy ők el sem engedik az unokájukat. Majd mi jöhetünk látogatni. :lol:

Kriszta! Nagyon csini a napszemcsis Aziz! Majd én is szeretnék Patriknak, nagyon rosszul bírja a napot.

Mindenkitől kérdezem! Nektek milyen ETETŐSZÉKETEK van? Mképp oat szeretnék, ami 45 fokig dönthető, amíg nem ül önállóan fel, addig nem szeretném ültetni.
Ti milyen kajcsikat és hányszor adtok a Manóknak? Mi a féléves szülinapját egy sárgarépa-krumplis-borjúhúsos Hipp kajcsival ünnepeltük, nagyon bejött neki! :lol:

Kép
honey78
 
 


norri, noémi

Köszönöm a privit megkaptam, csak közben elkaptam Lilitől ezt a hányásos-hasmenéses nyavalyát, így az ágyat nyomtam én is.
Tulajdonképpen nincs semmi bajom a mostani dokinkkal(Fisher), csak nagyon szimpi volt a Judit, meg Lili mindig sír a dokitól, így gondoltam hátha egy nő más lenne.

Kép
emoke27
 
 


honey-köszönöm szépen.A mi házunk eladó.Ha gondolod. :wink: Csak ez Nagykőrös,18 km-re kecskeméttől.

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike: gratula a nagyfiadhoz és egyszerűen tündéri szép ksifiú!Tiszta anyja! :D

Honey: hát igy nem nagyon és is ugy mentem be egy ingatlanoshoz és ott van egy csomó!
Meg mennyiért , milyent?
Egy van itt az utca végén kivűlről nagyon jól néz ki és nagy!
7,8 milla!
Ha jól emlékszem!
nem erőltetem a cumit de azon alszik el! :? Az ujját meg ilyenkor valahogy elfelejti szopni! :?
De fő az optimuzmus ezen is túljutunk!

Manó:???

Andi: gratula Dorkának nagyon ügyike!

Timi: hogy-hogy eladjátok a kérót?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Manó jajj nem akartam oda azt a jelet!Bocsi

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Hát, igen, alig várom, hogy hétfő legyen! Aztán csak robogok az új kocsival! :-)

Honey!
Majdnem vízsszintesig dönthető. De az összes többi kritériumnak is megfelel, amit szabtam a sportkocsinak. :-)
Tényleg nem kaptam meg a képeket, nagyon elvesztek valahol! :-)
Patrikot hallottam az éjjel, mert szokás szerint fölvertem magam valami hülyeséggel!

Manó!
Már én is nagyon hiányollak!

Andi!
Gratula Dorkának!


Egyre jobban aggódom, hogy Bálint még nem mászik. És nem ül csak az ölünkben. Még nem kéne? :roll:
3-4 métereket is gurul, meg a hátán fekve a lábával lökdösi magát, és úgy jut előre. Ez már jó jel, nagyobb babások?

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Elszállt az előző hozzászólásom... :evil:


Noémi:
Sára sem mászik még, kúszni kúszik,meg forgolódik,de a négykézlábmászás még nem megy neki. Én úgy tudom, hogy 6 hónapos korig a forgás (hasról hátra vagy hátról hasra) elkezdése a minimum, a többi meg majd jön utána. Minden gyerek másképp fejlődik, ne aggódj, fogsz te még Bálint után rohangálni... :D

Andi: szerintem is a kisebb korkülönbség jobb... És szerintem ugyanúgy hozzászokik az ember két gyerek neveléséhez,mint az elsőhöz, nem hiszem hogy sokkal nehezebb kettővel... Meg olyan jó lehet látni, ahogy együtt játszanak... :D

Kriszta: még nem jött meg a tankinim... Nem kapkodják el! :cry:

Kép

Kép
falevel2
 
 


Timci! Boldog mini szülinapot Atticynek utólag is!

Kép
Kép
mandula82
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám, csak ezerrel készülünk a keresztelőre. De jól esik ,hogy hiányoltok. :)
Noémi, megnéztem én is neten, tök jó lesz a kocsitok! :D

Testvér: mi is hasonlóan 2 éves korkülönbséget gondoltunk, de majd kiderül.... ha hamarabb jön, az sem baj, de ha később, akkor az sem. :lol: Pillanatnyilag nem félek attól, hogy nehéz lesz 2 gyerkőccel. Biztos nem egyszerű az elején, de utána annál jobb nekik, hogy tudnak együtt játszani, és nem minden pillanatban én kellek, hogy lekössem a figyelmüket. :)

Bende is már stabilan ül, és a héten elkezdte emelgetni a popsiját és hintázik. :D Jókat mosolygok rajta! :D Persze az egész nappalit körbe csússza-mássza, de legfőképp hátra halad... Néha attól félek, úgy kell majd kihalászni a kanapé alól. :lol: :lol:

Kertes ház: mi is álmodozunk róla. Most próbálom rábeszélni apát egy telekre.... :wink: :roll: de ő belvárosi gyerek, így nehezen megy a győzködés. :( de nem adom fel! :lol: :lol: Építeni meg majd ráérünk később is....

na megyek, mert ma nagyon elfáradtam a takarításban, pedig anyum jött segíteni. Mi lett volna, ha nem jön? :roll: És még holnap is vár rám egy-két feladat. Pedig nem is itthon lesz az ebéd (csak a desszert és a véndégvárás...). Milyen jó, hogy legalább főzni nem kell ennyi emberre... :wink:

puszi mindenkinek!

keresztelő után jövök + a képek is!

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


mogyo-mert,Attila barátai mind kecson laknak,meg hát nekem is Adri és vásárárolni is bejárunk,Attila meg helvécián dolgozik.Ugyhogy vissza szeretnénk menni.Mihejst eladjuk a lakást,bemegyünk albérletbe,és kezdünk épitkezni. :wink: Nincs smmi gond ezzel a lakással.Jó nagy meg miden,csak gyözd takaritani. :lol:

Adri-köszönöm nagyon szépen.
:wink:

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

noémi: ne aggódj, majd idejében meg ő érzi ,hogy mikor ért meg rá!
Emlékszek mikor Timcike is irt ,hogy nem csinálja Atticy a dolgokat és egyszer csak mászott ezerrel most meg már felállt!

Nállnuk sem ül még egyedül és még mászni sem csak gyakorolgatja a dolgokat!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Meg egyébként Bálintka sem egy vékonyka kisbaba!
Azok állítólag egy kicsit lustábbak!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


mogyonak igaza van.Nem kell aggodni.Hamarosan minden baba bepotolja a lemaradást.Atticy már körbe is járja az ágyikót,igaz még instabil,de erölködik. :wink: Nagyon ügyesek a babáink.Amiben kicsit lemaradtak,hamar bepotolják,és olyan is előfordul,h.egy hét leforgása aladt behoznak mindent. :wink: Ne aggodjon senki.

KépKépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike: megvolt a bevásárlás az auchanben?

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Noémi
Egyáltalán nem kell aggódni. Petike kb. két hónappal később csinált mindent, mint most Dorka. Állítólag a lányok mások illetve szerintem az is sokat jelent, hogy második gyerek, s van aki megmutatja neki a dolgokat. :lol: Ha valami izgalmas tárgyat, nálunk a tv távkapcsolója és a telefonom a sláger, teszel egy kicsit messzebbre, azzal a mászásra ösztönözheted. Ha akar, és elég erősek a csontjai el fog indulni érte. Utána rohangálhatsz majd! :lol:

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok
Andi

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 


Manó. boldog hófordulót Bendének!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Apával!
Kép

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Köszi Mogyó!
Nagyon jó lett a kép! :D

Noémi, boldog hófordulót Bálintnak! :D

Amint kipihentem a mai napot és sikerült rendet varázsolni, jövök és beszámolok a keresztelőről. Na meg teszek fel képet is. :wink:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Bálintnak nagyon boldog hófordulót kívánunk!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Manó: Boldog hófordulót Bendének!!!
Várjuk nagyon a képeket!

Noémi: Boldog hófordulót Bálintnak!!!

Mogyó: Nagyon jó ez a kép!
Vendég
 


Fogas kérdésre a legújabb válaszom: Dana szájában koccan a kanál, kint van az első fogacska! Most vettük észre, egy fél órája!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs, hogy így eltűntem, de Székesfehérváron voltunk a férjem szüleinél. Sajnos nem vagyunk túl jól, ma az ügyeleten kötöttünk ki, mert Sárának tegnap délután óta 39 fokos láza van... A lázkúp se vitte le neki, úgyhogy elmentünk dokihoz. Nem talált semmit,piros a torka, de ennyi, még az orra sem folyik, úgyhogy antibiotikumot kapott.
De az étvágya jó, meg nyűgös se volt nagyon,inkább csak bágyadt, kevesebbet mosolygott... Úgy sajnálom szegénykét!

Mondjuk egy szavam se lehet, mert eddig jóformán nem is volt beteg... Lehet, hogy azért is aggódom most ennyire...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Ilyen jó kedvem volt ma este!!!
Kép

Itt tik-takozom!!! (fejbillegetés, ha vki mondja, hogy tik-tak) :lol: Kép
Vendég
 


Nagyon köszönjük a köszöntéseket! :-)

Manó!
Nektek is boldog hófordulót!

Falevél!
Javulást Sárikának!


A hétvégén történt velünk egy nagyon jó és egy rettenetes dolog.
Kezdem a rosszal.
Szombat este, pont miután kiörvendeztük magunkat a jónak, Bálint a kezemben volt és hirtelen elkezdett fulladni. Mikor még nagyon kicsi volt, sokszor előfordult ilyen, így tudtuk, hogy mit kell csinálni, de nem nagyon használt. Azt láttuk, hogy levegőt végül is kap, de olyan furcsán nyelt és annyira sírt, hogy mégis azt gondoltuk, hogy nagy baj van. Úgy intenzíven 5-6 percig bajban volt a gyerek. Így utólag azt gondoljuk, hogy egy büfi nem a száján, hanem az orrán akart távozni, amivel persze, szegénykém nem nagyon tudott mit kezdeni. Végül kiprüszkölte-köpködte az anyagot, de azt hittem, hogy ott helyben megőrülök, hogy hatékonyan nem tudok rajta segíteni. Már az ügyeleten gondolkodtunk, mire normalizálódott a helyzet. Annyira megrémült Ő is meg mi is. Bent is aludtam vele a szobájában.



A jó pedig az, hogy elkezdett mászni. Egyelőre hátrafelé, nagyon édes. Ennek örvendeztünk előtte.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


El kellett rohannom etetni.

Szóval, utána Bálintnak kutya baja sem volt, de én még tegnap is a dolog hatása alatt álltam.


Norri, Manó!
Jöttök holnap?

Manó!
Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő! Várjuk a képeket! Miket kapott Bende?


Még a testvér kérdésre visszatérve. Nem tudom, ki mennyire jártas könyvelésben meg ilyen dolgokban, de nem tudjátok, anyagilag hogy jobb, ha az ember még visszamegy dolgozni a második előtt, vagy úgy is jó, ha GYED-en van az ember. Akkor jár majd GYED a másodikra is? A gyes kevéske lenne...
Andi! Brigi!
Nálatok hogy van ez?

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Brigi!

Tündéri Dani a fotókon! :-))) Gratula a fogacskához!


Mogyo!

A Tieid is nagyon aranyosak! :-)))))))))))))) Látszik, hogy nagy a szerelem! :-)))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Lányok, tudtok valamit a Giraffe Clubos babakocsikról? Szeretnénk venni egy esernyőkocsit és ez tetszik a legjobban... Várom a véleményeket!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Noémi: Én helyben infarktust kaptam volna! Nem tudom ilyen helyzettel mit kezdenék, tényleg szörnyű lehetett átélni!

Kérdésedre válasz: Bence után vissza kellett mennem dolgozni, mert ugye közben megszűnt volna a munkaviszonyom.
Most viszont ha lesz harmadik, mi is úgy tervezzük, hogy még a GYED alatt, és akkor marad a pénzed, nem lesz kevesebb. Legalábbis én így tudom.

Köszi! :D
Vendég
 


Noémi: hát én nem tudom pontosan de a sogornőm is hamarabb szült és akkor már gyest kapott és hiába szült mégegyet csak a családi lett pluszba!

Na szóval én ugy határoztam pedig eddig nagyon elenne voltam ,hogy visszamegyek dolgozni és utánna jöhet a következő! :oops: :D

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Valszeg!

Kép


Kép
mogyoland
 
 


Hát, Brigi, valóban, majdnem én is rosszul lettem. Nagyon megijedtünk. Mondom, nagyon piciként fulladt az anyatejtől tápszertől, de még a saját nyálától is, arra tudjuk, hogy mit kell csinálni, de ez a mostani volt a legrémisztőbb.

Ennek a pénzkérdésnek jó lenne pontosan utánanézni. Hol lehet szerintetek?

Falevél!
Én sajnos, nem ismerem ezt a típust.


Tegnap vettünk Bálintnak egy nagy játszószőnyeget a Tescoban. Tudjátok az a szivacs-puzzle. Leraktuk, nagyon tetszik neki. A pléd nem volt, jó, mert állandóan össze-vissza gyűrődött.



Most az előbb meg szegénykém bevágta a fejét a járóka rácsába. :shock: :-(((

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?