Új privát üzeneted érkezett!

Most megyünk anyáékhoz kajálni, de azért dobok egy képet. nagyon profi géppel csinálta az ikerlányos haverunk, úgyhogy amit szabad szemmel nem látnál, azt is látni (majd az én pofázmányomat nézzétek... :lol: )

Kép

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Ani, nagyon szupi lett a szülinapos táblicsek! Ebben a hónapban egyszerűbb, ha minden nap azzal kezdem: boldog szülinapot!! :lol:

Krixta, mit vettél apának? És a Joy kuponnal mire jutottál??

Nibcsike, ti mikor rendezitek be Gergő szobáját? Vagy veletek lesz egy szobában??

Tündi, mindjárt bemásolom ide, mit (nem) lehet enni-inni szoptatás alatt. Lesz benne ellentmondás, mert van, ahol azt írják, hogy lehet, a másik pedig, hogy nem. Ja, és van olyan orvos, aki azt írta, bármit lehet enni mértékkel. Van, akinek semmi nem jó, van, akinek semmi baja semmitől.


Rólunk: nem voltak unalmasak a napjaink... Még kb. 2 hete észrevettem, hogy Geri füle mögött, meg a nyakán jobb oldalon meg vannak duzzadva nyirokcsomók. (mivel para-anya vagyok, ezért nem voltam benne biztos, hogy nyirokcsomók...) Rákérdeztem a dokinőnknél, ő akkor nem érezte. Most szerdán felhívtam, hogy most jobban érzem őket, elvittük hozzá, megnézte, azt mondta, szerinte nem kóros, de elküldi vérvételre, amit úgyis csinálnánk nemsokára... (vagy csak én értettem félre? :shock: csinálnak ilyen pici babáknak vérvételt?) :roll: Felhívott a kórházban egy gyermekorvost, elmentünk hozzá, ő is megnézte, véleménye ugyanaz. De akkor már menjünk vérvételre... Ott levették. A drnő mondta, hogy az ilyen piciknek a fejéből szoktak vért venni.... Tudnotok kell, hogy én amúgy is irtózom a vérvételtől, és, hogy az én pici, egyetlen kisfiamat "bántsák", az meg végképp kiakasztott... Szóval a kiscsaj kijött (vérvételnél), Katika azonnal elkezdett sírni, hogy nagyon finoman bánjon a drágámmal... :wink: Pedig nem akartam sírni, de jött. Aztán bevitte Gerit, mondta, hogy anyuka nem is kell neki, majd hozza, ha végeztek. Na, bent aztán pár pillanat után Geri bent sír, anyukája kint zokog, hogy bántják a kisfiát. Amikor kihozták, bújt hozzám a drágám, én meg csak szorítottam magamhoz :wink:
A lényeg, a bilirubinja magas, a sárgaság miatt van, mert még mindig kicsit sárga, meg picikét vérszegény, de amúgy rendben van. Még egy eredménye csak jövő pénteken lesz meg.

A másik dolog, kb. 1 hete semmit nem adok neki hasfájásra, és (így???????????) hasfájás sincs. Viszont 4,5 napig kaki sem volt. Nem fájt neki semmi, de pukkantgatott sokat. (mint mindig :wink: ) Szóval 4,5 nap után tegnap este adtunk neki egy negyed kúpot. Szerencsére sikerült is produkálnia.... :lol: Ne tudjátok meg, amikor a kezemben fogtam, akkor jött nagy robajjal a kaki... apával egymásra néztünk, és rettentő boldogok voltunk. Háát, sosem hittem, hogy valaha ennyire fogunk örülni egy darab sz....... :wink: :wink: :wink: :P :oops: (bocs, ezt nem hagyhattam ki)

A dokinál meg is mérték Tökit: 5.14 kg. (3,66-tal hoztuk el a kórházból, és 3.92-vel született)

Na, ezt most megint elküldöm

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Bessy-kismam hogy vagy? Remélem megbeszéled a babáiddal, hogy jó helyük van, maradjanak bent még legalább 8 hónapig! Edd a túród, és igyál-igyál!! Drukkolok!! :lol:

Márti, olyan édes Kisati!! És olyan picike!! Még hozzál képeket róla. Mesélj, milyenek a napjaitok?? Tejci van rendesen??

Tand? Veletek mi újság?? Még mindig jó baba a szép kislányod?? tejci??

Alexa, jöhetnek képek Martinkáról is! :wink: Hogy telnek a napjaitok??

Vikike, szép lassan elkezd majd nőni a pocid, gondolom várod már! Leviről új képek??

Vicuska, gondolom várod már a pirit. Ritka eset az ilyen,de most gondolom szeretnél mielőbb lépni! Drukkolok nagyon. Ez az életjel király volt!! :wink: :lol:

Nati, akkor Peg Perego piros hordozó-gyerekülést keressek?? :roll:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 

 
 

Még képek Geriről:

Kép

Kép

A tappancsom :wink:
Kép

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Na mostmár elcsitulok, teleraktam az oldalt magammal :D

További kellemes hétvégét! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


szia Kata,
nagyon jó volt, hgoy jöttél és írtál!!!!
Szegény Geri baba, nem lehetett könnyű se neki se neked!!!! De szerencsére akkor nincs komoly baj, igaz? Mitől sárga még mindig? És mikorra múlik el a sárgaság?? Vérszegénységre kaptatok valamit? És mi volt csípőszűrésen? Te voltál BB-nél 6 hetes kontrollon? MInden rendben volt???

no most aztán lesz mire válaszolnod :P

Örülök, hogy jól vagytok, Geri csodaszép baba a képeken (is)!!!! Lászik, hogy imádjátok és szeret veletek lenni!!!!

Igen, piros Peg Perego Primo Viaggio hordozót keresünk, én már végigpásztáztam a netet délután, de csak olyat találtam ami már lejárt... de még keresgélünk, bár az outletben egész jó áron van...

Na megyek, mert ez a show a tv2-n nagyon idegesít, inkább felmegyek a szobánkba :wink:
Vendég
 


Nati, nem, nincs semmi baj igazán, csak én vagyok túl parás.
A sárgaság nálunk valószínűleg a vércsoport összeférhetetlenség miatt van, én rh negatív, Geri pedig rh pozitív. Előre tudtam, hogy valószínűleg így lesz. A dokink azt mondta nem olyan vészes a sárgasága, majd elmúlik. Minél többet kell szoptatnom, annál hamarabb távozik a sárgaság.
Vérszegénységre azt mondták, adjuk neki továbbra is a Vigantol olajat (gondolom már te is szeded). Ennyi, mást nem kell, mert nem komoly a dolog.
Csípőszűrésen is minden oké volt, teljesen egészséges.
Holnap megyek 6 hetes kontrolra, majd megírom, mi volt.

Én sem találok már létező hirdetést a piros bébihordóra, de azért keresgélek még! A Babyoutletben sincs rossz ára.

Na, asszem mindenre válaszoltam.
Még nem írtad, hogy hol turiztál babacuccokat!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Sziasztok!

Kata
Mintha magamat olvastam volna...én is sírtam mikor elvették tőlem a szemészeten a Rékát és amikor az inkubátorban először láttam hogy a fején kapja az infúziót..szóval teljesen átérzem a helyzetet..örülök hogy végül minden rendben volt!
És a hasfájással pont így vagyunk..mióta én sem adok semmit neki nem is szendved úgy..kaki gondok is vannak nálunk is én is kúpot adok vagy Laevolac szirupot...Vigantol nekünk is szednünk kell..a sárgaság miatt ne aggódj Réka 2hétig volt sárga..ez csak amiatt van hogy megváltozott a vérkeringése születése után és a vörösvértestjeinek egy része szétesik, és a máj csak lassan tudja ezeket feldolgozni.Valami ilyesmi...amúgy meg nagyon szépek vagytok,Geri baba nagyon aranyos rólad meg árad a nyugalomés a boldogság..

Na eldugulódok csak gondoltam írok a képekhez :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Szerelmeim alszanak addig gondoltam leírom hogy mit nem lehet enni szoptatás alatt..mondjuk valószínüleg mindenkinél más de nekem ezt adta a védőnő...azért a gyakorló anyukák véleménye is fontos..


Amik tiltottak szoptatás alatt:

-Dohányzás
- Alkohol (egy-egy pohár bor, vagy sör még nem a világ vége, de égetett szesz pl szigorúan tilos!)
- Gyógyszerek (mindig tájékoztassuk az orvosunkat hogy szoptatunk, mikor gyógyszert készül felírni)
- Kávé - ez persze nem tilos, csak ajánlott módjával fogyasztani, és ha lehet inkább koffeinmenteset, vagy csökkentett koffeint tartalmút igyunk, ha nem akarjuk h a kisbabánk esetleg ne tudjon aludni.
- Fekete- és zöld tea - természetesen nem tiltott, csak érdemes odafigyelni rá, ha a baba szokatlanul élénk, ingerlékeny, rossz alvó, lehet hogy a teában lévő anyagok okozzák ezt.
Bizonyos ételeket eleinte óvatosan együnk, és ha hasfájást tapasztalnánk a hatására érdemes teljesen elhagyni.
Ezek az ételek/italok:
- K-betűsek: kelbimbó, kelkáposzta, karfiol, karalábé, stb... egészen extrém esetben akár a krumpli is
- Száraz hüvelyesek: bab, borsó, lencse, sárgaborsó, stb...
- Hagyma - ez egyben általános hashajtó hatással is bír a kicsire, módjával fogyasztva székrekedésre kiváló lehet
- Cseresznye, esetleg sárgadinnye
- Citrusfélék: narancs, citrom, grapefruit, stb... hashajtó hatása is van, ha érzékeny rá a babánk nézzük meg mindig a gyümölcslevek dobozát, szinte minden vegyes gyümölcsös lében (pl multi) van valami citrusféle
- Tejtermelést serkentő szerek - főleg a laktoherb-bel és az UU-val érdemes vigyázni (nekem is mondta a védődnő hogy kömény van benne és az némely babánál hasfájást okoz)
- Tej - ebből maximum napi fél liter iható, ám ha kisbabánk szűnni nem akaró hasfájással küzd, átzokogja az éjszakákat, gyanakodhatunk laktóz-intoleranciára is esetleg
- Tojás - allergiát válthat ki de módjával fogyasztható
- Aprómagvasok: eper, szeder, málna, ribizli stb...- igen komoly allergizáló hatásuk lehet, ezektől jó darabig óvakodni kell

Reggel láttátok mekkora köd volt?Most meg ragyog a nap.. :wink:

Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Hú mennyit írtatok..... vagy csak én voltam régen?

Chrissy, nagyon szupi az autótok, ebbe aztán simán be fogtok férni. Nyugodtan jöhet majd a kistesó is. lehet ez kicsit zavarja.

Vicuska, de jó hogy jöttél. Nagyon ari vagy köszi. Apukámat sikerült rávenni, és protekciót is találtunk, így nem kell várnia. Kicsit furi még mindannyiónknak a helyzet, de remélem azért majd belejövünk. Aggódunk érte és asszem ez kicsit zavarja. Gáboromnak megint fáj a dereka, valószínüleg rossz mozdulat miatt és a sterssz is rátesz (melója miatt).
A macska szereti a papgájokat (megenni) ? Hát igen a melóba én még a hétvége után is utálok visszaszokni.

Kata, de jó te is szakítasz ránk kis időt. Írj csak nem baj ha tele lesz veled a topic. Nagyon jók a képek. Köszi a tábli dícséretet, így talán nem felejtünk ki senkit. Bár nem tudom mi lesz ha megszületik Roni. Látom neked se sok időd marad netezni. Nagyon sajnálom hogy ennyi mindenen kell keresztül menjetek. Én is paramami leszek (hisz már most is az vagyok). Nagyon szépen fejlődtök. Nekem is mondta a védőnöm hogy valószínű be fog sárgulni a pici mert RH- vagyok apa meg Rh+.

Nati, kedden megyek tornázni. Ott talizunk oksi? Hu madártej.....nyam nyam de szeretem.

Kriszta, jól vásároltál. Apácska örült neki? Köszi a szopis infót.

Nálunk, felfordulás van. Képet a szobáról majd csak akkor kaptok ha teljesen kész lesz (kb. 1-2 hét) :) Viszont Leviről és a festés mozdulatairól azért kaptok egy-két képet.

madiani
 
 




Na és egy kicsit más.

Ha egyszer nyerünk a lottón ezt a villát fogjuk megvenni :) :) :)

(Az a fehér a tetején :) )
Kép

És a kilátás a ház elöl:
Kép

madiani
 
 


Jóóóóó-jóóóóóó, azért álmodozni szabad...... :)

Mindjárt frissítek táblikat is! Bár ahogy elnézem sehol senki, de mit is gondolok ilyen gyönyörű időbe. :D

madiani
 
 


Sziasztok!

Én itt vagyok! :D Ma még szobafogság, de holnap már sétálhatok. Na jó, annyit azért voltam kint, hogy a ruhákat kiteregettem. :roll:
Remélem nem lesz holnaptól rossz idő :roll:

Ani
Rendezel majd kertipartit a villátokban? :wink: :D

Vicuska
Jó munkát holnaptól. Nem lesz könnyű visszaszokni. Már nem kell sokáig. :wink:

Kata
Szépek vagytok a képeken.

Vikike, Ani
Levi nagyon édi.

Vikike
Hogy vagy? Vannak kismamis tüneteid?
bessy76
 
 




Sziasztok!

Bocs, hogy nem tudok visszaolvasgatni. :(
Tegnap voltunk kint Fehérvárcsurgón, úgy néz ki, sikerül megbótolni az újabban kiszemelt házikót. :) Ott lesz net is. :D
Titababa ágyikója is felkerült, tegnap hozták fel a szüleim. Apa majdnem egész nap legózott vele. Vettünk babahordozót, mellszívót, tejgyűjtő kagylót... Jól kiköltekeztük magunkat. :?
Nagyon élvezem, hogy nem kell mennem dolgozni, bár estére fáradtabb vagyok, mint ha melóznék. :) Mosom a ruhákat, lassanként készítem össze az úticsomagom. :) Olyan furcsa, hogy nemsokára lakója is lesz a kiságynak. Most is itt tornázik, néha majdnem kilép a hasamon. Nagyon élénk, Őhuncutsága :D
Még egyszer ne haragudjatok, hogy senkinek nem írok külön, de igyekszem majd pótolni.
Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Szia Szilvi!
De jó, hogy jöttél! Örülök, hogy jól vagytok. Csak szép lassan! :wink:
Csak sikerül megvenni a házikót. Nagyon drukkolok! Másik ügyvéd meg van?
bessy76
 
 


Sziasztok!

Nemrég hívott Márti! Bent van a kórházban, mert elkezdett vérezni, valami bent maradt, kikaparták és ha minden oké, akkor holnap hazajöhet. Azt kéri mindenkitől, hogy szorítsunk neki, hogy ne menjen el a teje. KisAti egyelőre tápszert kap, de feji a tejet. Reméljük kisAti sem felejt el szopizni. Mondtam neki, hogy nyugodjon meg, gondoljon a kisfiára, meg a tejcire, hogy ne menjen el.
Mielőbbi felépülést kívánok neki és sok-sok puszit!!!
Vendég
 


Ez hihetetlen megint hívott engem is szegény Márti de mivel Réka aludt némán volt a telóm és nem hallottam..a fenébe :evil:

Márti nagyon nagy drukk neked!!Nem lesz semmi gond!
Vendég
 


Na sikerült elérnem.
Azt mondta jól van,nem fáj semmije csak a kaparás volt rossz mert mivel evett nem altatták el csak érzéstelenítették...kérdeztem tőle hogy mit hagytak bennt?Mondta hogy semmit csak valami szövetet kellett kikaparni ami okozta a vérzést..mondta hogy mentővel mentek be mert annyira vérzett...szegénykém :(


Vendég
 


Kriszti
Szerencse hogy legalább téged elért a Márti :wink:

Bessy

Sajna én is úgy tudom hogy jön holnap a rossz idő de hátha lesz pár óra napsütés!

Ani
Ha megveszitek a villát rendeznél ott egy fórumtalit?Légyszi.. :wink:

Szilvi
Klassz hogy ennyi mindent megvettetek és jó hogy írtál!Drukkolok a házhoz nagyon!!

Vicuska

Visszatér az állatkák Tündére :)

Velübk semmi különös nincs apa örült a pólóknak:D ,Rékababa meg annyira tündér hogy éjjel 5-6órákat alszik..(most már 4napja egyfolytában) csak egyszer kel fel enni és így tudunk mi is aludni..a pocakfájásra meg a nagy semmi ami eddig a leghatásosabb volt..néha ha fájogat neki simizem pár percig,tornáztatom kijön 1-2 puki és megnyugszik.. :D

Szép álomkat nektek!

Drukkok:
04.11 1évvel öregebb nyanya leszek
04.15 Réka oltás
04.17 Koraszülött gondozás
04.18 Szemészet
Vendég
 


Kriszta! Pont kint voltunk sétálni és rajta volt nekem is a hang, így tényleg szerencse, hogy elért engem. De a lényeg, hogy nem fáj neki és jól van!
Vendég
 


Jó estét!

Hu mirre kell jönnöm......

Márti, millió-billió drukk. Remélem holnap már ismét kisAtival lehetsz. Minden rendbe lesz!!!!

Kriszta, persze lesz forumtali :) ;)
Örülök hogy találtál jó megoldást a pocifájásra.

Chrissy, köszike az infót Mártiról.

Szilvi, de jó hogy jöttél. Drukk az új házhoz! Kérünk képet Huncutka új cuccairól is (meg az elmaradásokról is). Tudom hogy most nem nagyon tudsz nekünk írni, de lesz lehetőséged várjuk.

Most megyek csicsikálni. Jó éjt mindenkinek.

madiani
 
 


Jó reggelt! :lol:

Márti, remélem gyorsan rendbejössz, és Kisatival lehetsz minél előbb!

Kriszti, köszi a hírt! Tegnap nagyon jó idő volt, gondolom jót sétáltatok! :wink:

Krixta, mintha én írtam volna. Gerinél ugyanez a helyzet. Nem kap semmit pocifájásra, ha mégis szenved, akkor pocaksimi, pukihegyek (jó férfiasan :lol: , anya majd elájul :P ), és minden oké. Remélem pár nap múlva az alvásról is ugyanazt tudom írni, hogy 5-6 órákat alszik.... :wink: 10 nappal vagytok "öregebbek" nálunk, remélem így lesz nálunk is. Most 2-3 napja este 9 körül kaja, aztán 4 óra, 3 óra, majd 2 óra alvás. Ilyenkor reggel mindig korábban kel. Bár most is visszaaludt, de másfél, két óránál nem alszik többet. AZtán egy alvás kimarad, mert ilyenkor (fél 9, 9 körültől) már fent van délig. Aztán kaja, és nyüglődés, mert olyan fáradt, hogy nem bír elaludni.

Ani, szólj, ha mehet a tali a villában!! :wink:

Szilvi, ennek már sikerülnie kell! Remélem ez a ház már tutira összejön!

Nálunk esik az eső :? ....úúúúútálom ezt az időt, remélem délután azért kisüt a napocska!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Ja, és a legfontosabb:

bár nem jöttél mostanában, Évi, de boldog szülinapot! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Na, megváltoztattam az avatarképemet :lol:

Vikike, szívtipró kisfiad még mindig szívtipró!

Bessy, pocaksimi-pocaksimi. Ez a lényeg! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Jó reggelt!!!

Évi, nagyon boldog szülinapot kívánok!

Útálom ezt a nyavajás időjárást! :evil: És hogy még szarabb legyen a napom ma mindenképp Pestre kell mennem, de ma mindenki sztrájkol. :evil: :evil: :evil:
Mondtam apácskának hogy kocsival megyek, de nem enged, így ő fog felvinni. Szegénykém az egész délutánját elrontom. Nem tudom mit fog csinálni addig amíg suliba vagyok. :evil: :evil: :evil:

Na nem nyavajgok, megyek Roni szobát takarítani.

Kata, remélem nem baj hogy a tábliba kicsit körbevágtam a képet, de így jobban látszik a kis gyönyörűséged. :)

madiani
 
 


Sziasztok jó reggelt!

Köszönöm az érdeklődést Barnika azóta nem pródukált újabb hasfájós tüneteket, és úgy tűnik mostmár le is szokott az álhasfájás mondogatásáról is.
Ellenben nemsokára megyünk dokihoz mert sajnos - már elnézést - 3,5 éves és csak a makkocskája fele van kinn.
El viszem már háziorvoshoz hogy mit tanácsol mit tegyünk.
Szegénykém :(

Márti: Jobbulást! Próbálj meg nem idegeskedni és nem aggódni!

Évi: Boldog szülinapot!

Kata: Sajnálom a tortúrát. Barnitól i svettek vért anno a buksijából. Szegénykék. Ez a sz..-ros dolog megnevetetett :) Egyébként pedig tényleg így van. Kisbaba mellett a pukiknak meg büfiknak örülünk :)
Nagyon jó lett az a a kép ahol Geri hozzád bújik és mindketten mosolyogtok :) Megható és nagyon jó sikerült kép :) Szépek vagytok!

Chrissy: Martinka gyönyörű, és amikor alszik olyan mint egy kisangyal. Amikor ébren van gondolom akkor i sde tudod hogy értem :)
Az autó nagyon tetszik. Nem volt túl drága?

Hoppá: Én néha meg is teszem. Vagyishogy nem veszem ki a kisfiamat amikor lszik de orvul bizony sok sok puszit adok neki. Képzeld olyankor néha félálomba még át is szokott ölelni :)

Kriszta: Lehet hogy egyszerűbb lett volna megkérdeznem hogy mit lehet enni szoptatás alatt. :(

Madiani: De komoly az a számítógépes kép :) Nagyon édes kis huncut kisfiú Levi :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Hívott a Márti hogy saját felelősségre hazamegy..most reggel kitalálták hogy mégsem mehet haza még pár napot bennt kéne lennie,erre mondta hogy van egy 1hetes babája hazaszeretne menni hozzá..erre mondták hogy a babát is felveszik az osztályra..aztán mondta hogy saját felelősségre inkább hazamegy...

Szóval nemsokára indul haza és jól van!
Vendég
 


sziasztok,
nálunk már süt a nap :P :P :P


Márti engem is hívott tengap, de muskátlikat ültettem odakin :shock: De most hívtam, már hazafele tartanak... A nagyfőnök vacakolt, de hazament, amit mondjuk meg is értek... De majd biztos jön és mesél ő is.
A lényeg, hogy jól van, és legalább olyan dinamikus a hangja alapján, mint szülés előtt volt :wink:

Tündi,
drukkolok mára a dokihoz! Remélem nem rántják vissza Barnusnak :shock: Ezt nevezik fitymaszűkületnek?? Kicsi korában nem volt, vagy akkor azt mondták, hogy még várjatok???

Ani,
no, milyen lett Roni szobája??? Milyen színűre festettétek????
A mai pesti látogatás miatt nem irigyellek... Vigyázzatok magatokra!!! Privit írok :wink:
Azért a takarítással vigyázz, nehogy Roni kopogjon belülről, hogy most már elég :P

Kata,
tényleg nagyon jó, hogy jössz mostanában!!!! És én még mindig várom ám a születéstörténetedet!!!
Örülök, hogy Tökimanó is egyre jobban van és csípőjével sem volt semmi. Vasat én még nem szedek, majd jövő héten megyek vérvételre, gondolom utána...
Bár ebéd után alszom 2 órát, így este fenn tudok maradni 10-ig. Ugyanis engem a vashiány kiüt és nagyon fáradékony leszek, de így egész jól bírom :wink:
Reméljük Geri baba alvása is hamarosan rendeződik!!!

Szilvi,
de jó, hogy ennyi mindent beszereztetek!!!! Most aztán gőzerővel készülsz már gondolom!!! Reméljük a ház is mielőbb rendeződik és a tietek lesz!!! Azért majd gyere és írj, hogy mi a helyzet!!!

Kriszta,
látod a kitartó munkának meglett a gyümölcse, Réka baba lassan már "csak" enni és aludni fog :wink: Reméljük most már neked is jut időd egy kicsit pihenni!!!
Köszi az infót a szopis kajákról... hát, tényleg elég "sovány", amit lehet enni, de azért majd csak-csak kibírjuk - a cél a fontos :P

Ani,
látom Levi segített a hétvégén!!! Csak nem ő pingálta a micimackót a falra???? :P

Évi,
nagyon sok boldogságot és valóra vált álmokat kívánok neked!!!!
Vendég
 


Képzeljétek, este beleírogattam a kölcsönkapott rucikba a neveket, ma meg rávasaltam (állítólag így lehet véglegesíteni a textil filcet :shock: ) és az összeset nagyság szerint összehajtogattam - hát, nem semmi, azt sem tudom hogy fogom majd szelektálni őket!!!

Gyakorló anyukák ti hogy csináljátok???
ok, egyik szelekció a méret... aztán - hosszú és rövidujjú??? body és rugi???
Hát, lesz mit pakolni, azt hiszem, de nagyon, nagyon jó érzés!!!!!

Bencus pedig pár napja rászokott, hogy a hólyagomat rugdossa vagy a méhszájamat... néha tényleg olyan érzésem van, hogy most ki fog sétálni :oops: :shock: No de reméljük vár még vele pár hónapot!!!!!

Szép délutánt nektek, nálunk már gyönyörűen süt a nap!!!!
Vendég
 


Sziasztok! :)

Kata
Nagyon aranyos Geribaba! :)
Úgy tervezzük, hogy külön szobája lesz, már be van botorozzva neki.Csak nemtudom, hogy kezdettöl fogva külön lesz-e. :oops: Félek, hogy nehogy valami baj legyen!A melletünk lévö szobában lenne amugy.

Chrissyy
Martinka nagyon tüneményes! :) Gratulálok az új autóhoz!!!

Márti
Jobbulást kivánok!!!

Évi
Boldog Szülinapot kivánok!!! :P

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Sziasztok!

Jujj,milyen hírek!Márti!Nagyon megijedtem amikor olvastam,hogy mi történt veled,na meg az elég durván hangzik,hogy altatás nélkül kellett műteni!! :shock: Örülök,hogy jobban vagy,nagyon erős csajszi vagy! :wink: Én amilyen betoji vagyok,biztos bentmaradtam volna. :oops:

Tündi
!Én is félek a kukikérdéstől,mert Martinkának sem lehet teljesen visszahúzni a bőrt!Minden este fürdetéskor húzni kell,hát nem tudom meddig kell megoldódnia ennek.Mindenesetre rettegek a visszarántástól,vagy műtéttől. :(

Kriszti
!Nagyon teccik az autótok!Irígy-irígy!!
Martinka nagyon helyes!!És ti is! :wink:

Kata
!Geri baba is tündéri,sajnálom a vérvételt,én is zokogtam volna,az tuti!!!

Alíz!Martinka is kezdettől fogva külön szobában van,szépen megszokta,hogy az az ő kis kuckója,birodalma!Nem lesz semmi gond!

Nati!Látom benne vagy a pakolgatásba!Isteni érzés!! :D Nekünk eleinte csak 62-es és 68-as méretű ruháink voltak,úgyhogy nem nagyon kellett szelektálni.Ja,és csak h.ujjúak voltak.Mostmár úgy rakom,ahogy írtad:r.ujjúak,h.ujjúak,alvósak és itthoniak,szépek...
A méhszájrugdosás érdekes érzés,én is attól féltem,hogy egyszercsak kinyúl!!
:D :shock: Persze tudtam,hogy ez lehetetlen,csak furcsa volt! :D

Na most megyek,lefektetetm a Kismanót...
Vendég
 


Nibcsike, nekünk is a melletünk levő szoba Geri szobája, de van egy tologatható rattan mózes, amiben van egész nap, abban alszik éjszaka is, az ágyam mellett.... én is nagyon féltem. Meg, amíg 3 óránként kel éjszaka, ez így nagyon kényelmes. Csak kikapom, megciciztetem, böfi, peluscser (az mondjuk az ő szobájában), vissza, és alszik tovább.

Nati, én méret szerint válogattam szét a rucikat, aztán body, rugi, polók, gatyák.

Márti, vigyázz magadra!!! Jelentkezz, amint tudsz!

Ja, Ani, és a táblicsekbe léccci írd be, szülésznő: Bozsa Anikó, és apácska is ott asszisztált :wink: , és a végén még nyomott is velem a drága! :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak most irok, de Dorkám eléggé szarul volt s van még mindig. Szerdáról csütörtök hajnalra arra ébredek, hogy iszonyú forró Dorka homloka, 40fokos volt, nagyon megijedtünk, gyorsan lázcsillapitó, s reggel megint, akkor "már csak" 39, egész nap nem ment le, igy délután bevittük a dokihoz (pont nem a mienk rendelt) megvizsgálta és közölte, hogy most valami virusos torokgyuszi van, na szegénykémnek megint megmérték a lázát s kapott injekciót, mert se a hütőfürdőre sem a lázcsillapitókra nem reagált a kis Dorkám szervezete, szerencsére a szúri segitett estére jobban lettünk, viszont képzeljétek nem tudott lábra állni tőle, nagyon fájt s sirdogált szegénykém miatta. Délutánokra mindig felment a láza már-már azt hittük jobban van, erre ma reggelre mérem a lázát s megint 38 :-( teljesen el vagyok keseredve, de ezt még tetőzte hogy tisztába tevésnél észrevettem, hogy piros foltok vannak a pocakján :-( talán a láztól vagy a gyógyszerektől :-( nem tudom majd a doki megmondja :-(
Most alszik szegénykém, ha felébrdet megyünk vissza megint a dokihoz :-( szoritsatok nagyon remélem nincs komolyabb baja, remélem csak a torkától makacs ez a láz :-(
Mondanom sem kell alig birtam enni ebben a pár napban, teljesen kimerültem, kiscsajszim is mindig "követelte" hogy mellette legyek, szóval alig volt időm bármire is :-( ja és még meg is jött, igy nem sikerült a kistesó projekt megint :-( :-( :-(

Megpróbálok majd visszaolvasni s válaszolgatni mindenkinek,

puszi Nektek

Ágica
ágicaa
 
 


Ágica!!

Nagyon szorítok,hogy mostmár meggyógyuljatok!!!!2 hónapja Martinkának is 5 napig makacs láza volt,teljesen kikészültünk,olyan gyenge lett már,hogy lefeküdt a padlóra,és nem tudott felkelni!!
Sajnálom pirit is,húú,elhiszem,hogy eleged van!!!!

Jobbulást!++++++++++
Vendég
 


Sziasztok,

Márti,

Remélem már otthon vagy KisAtival és minden renben van. Pihizz sokat. :lol: :lol: :lol:

Vikike,

Kis vőm egyre szebb. Csak nehogy elhalásszák Barbika orra elől. :lol: :lol: Hogy érzed magad??? :lol: :lol:

Ani,

Hát egy ilyen villát én is elfogadnék. :wink: :wink: Szupi kis kertiparty-t lehetne csinálni.
Várjuk a képeket.

Krixta,

Örülök, hogy a pocakfájás rendeződött és szépen alszik Réka baba.
:lol: :lol: Most már talán te is töbet tudsz pihizni.

Kata,

Nagyon szépek vagytok. nekem főleg az tetszik amelyiken puszilgatod Gerit. Olyan megható. :lol: :lol:

Chrissy,

Szupi az új autó. A törlesztőrészlet viszont elég húzós.
Tényleg jöhet még 1-2 baba ebbe az új járgányba. :wink: :wink: :wink:

Szilvi,

Örülök, hogy minden kezd a helyére kerülni. :lol: :lol:
Titababa hogy van?? Rugdos ezerrel??? :lol: :lol:

Bessy,

Ebben a pocsék időben remélem nem mentél sétálni?! :roll: :roll:
Inkább pihizz a meleg szobában és simogasd a kis lurkókat. :lol: :lol: :lol:

Tündi,

Sajnálom Barnikát. Remélem nem kell neki felrántani, mert az nagyon fáj.Bazsival keresztülmentünk ezen, hát nem volt kellemes. Még én is sírtam a gyerekkel együtt.

Évi,

BOLDOG SZÜLINAPOT

Nati,

Én külön fiókba raktem a bodykat, előre a kicsiket hátrébb a nagyokat, külön a rugikat ugyanilyen szisztéma szerint. Külön tettem a nadrágokat, pulcsikat, és külön a sapikat, harisnyákat és zoknikat.
Ugye milyen jó érzés pakolászni a babruhákat?? :lol: :lol: Én utána minden nap megnézegettem őket.

Rólunk,

Katát olvasva tegnap én is abbahagytam az angol vizet és csak a kamilla tea maradt. Az ugye nem árt csak hasznára lehet a gyereknek. És láss csodát tegnap is és ma is olyan nyugodt a gyerek. :roll: :roll: :roll:
Nincs hasgörcs, helyette én is tornáztatom egy kicsit utna szépen jön a puki és megnyugszik. Ennyit a csodaszerekről.

És ami a lényeg, ma rámmosolygott a lányom. A könnyem is kijött. Olyan gyönyörű mosolya van.

Kép

Kép

Kép

Kép

Itt meg félrecsúszott a sapim.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy!

Egy tünemény a kiscsaj!Gyönyörűűű a mosolya!!! :D :D

Ani!


Köszönjük a képeket Leviről,látom nagyon érdekelte,hogy mi történik Roni szobájában! :D Gondolomˇsegítettˇis volna! :D :D

Na,megyek vasalni... :?
Vendég
 


Judy
Annyira szép Barbika..és ahogy mosolyog..:)
Én még mindig megkönnyezem ha Réka mosolyog..örülök hogy alakulóban a pocakfájás úgy látszik a semmi a leghatásosabb...nem lehet véletlen hogy már 3an mondjuk ezt :)

Kata
Nálunk is így megy hogy éjjel tovább alszik a Réka nappal meg szinte semmit és a 3órát is épphogy kibírja...egyik nap azt mondta nekem egy anyuka hogy a 2-4hónap a legjobb aztán megint jönnek a nehéz napok :)

Nati

Én is úgy szoktam hogy rövid ujjú külön,rugdalozó külön,body külön..én mindennap kivettem és összehajtogattam őket..(most már erre nincs időm :P )

Évi
Boldog Szülinapot neked!

Ágica

Sajnálom hogy ilyen beteg a kiscsajszikád jobbulást neki neked pedig sok erőt..a pirit is sajnálom de majd a következő hónapban :wink:

Ani
Milyen lett Roni szobája??Vikike Levije pedig annyira gyönyörű..és tök jó szöveget írtál a képekhez :D

Tundike
Örülök hogy Barnikának nem fáj a pocakja..a makk dolgohoz nem tudok hozzászólni de remélem a doki mond valami okosat és nem lesz gond.(legközelebb kisfiút szeretnék már előre rettegek hogy fogom ezt a kuki húzogatást stb.megoldani :oops: )

Szakad az eső :evil:


Drukkok:
04.11 1évvel öregebb nyanya leszek
04.15 Réka oltás
04.17 Koraszülött gondozás
04.18 Szemészet
Vendég
 


Judy
Nagyon aranyos Barbika!Aranyosan mosolyog! :)


Kata
Lehet, hogy nekünk is ez lesz a megoldás! :)

Ágica
Dorkának jobbulást kivánok!

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Sziasztok!
Egy gyors bekukk, így vizsga előtt (->este 6-től, cégjogból)!

Márti, nagyon rám/ránk ijesztettél! Remélem, hamarosan jobban leszel és tejci is van bőven Kisatinak!

Judy, tündéri a kislányod! Én is nagyon várom már az ilyen pillanatokat!
A többiektől elnézést, hogy nem írok, még rohanok egyet tanulni... :roll:

Mindenkinek szép napocskás délutánt!



Puszi

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Judy,
hogy Barbikából milyen mosolygós baba lett!!!! zabálnivaló!!! Nagyon boldog babának tűnik!!!!
Remélem egy kicsit már Te is többet tudsz majd pihenni!!!

Ágica,
hát, elég szőrnyű pár napotok lehetett... még olvasni is rossz, amiket írtál. Drukkolok, hogy Dorka most már javuljon és RL nektek is "meghozza" a várva várt kis csöppséget!!!!
Gyere és mesélj, mi volt a dokinál!!

Enikő,
hogy sikerült a vizsga?

Kriszta,
milyen oltást kap Réka baba jövő héten???

Képzeljétek, állítólag holnap hozzák végre az új telcsimet :P :P Bár, hiszem ha látom!!! De remélem végre összejön és lesz sajátom, nem kell Apáét használnom... Majd küldöm az új számot is :wink:

Itt az idő pocsék, borus és iszonyatosan fúj a szél...

Lányok, köszi a szelektálási tippeket, most már csak a szekrénykéket kell beszerezni :wink:

Alexa,
Martinkának mi a legújabb huncutsága?? Nem küldenél képet a szobájáról (akár priviben is). Nagyon kíváncsi vagyok rá!!!

És lányok, Ti is küldjetek légyszi, úgy szeretnék babaszobákat nézegetni!!!!! :P :P

Bessy,
hogy vagy ma??? Pocidat simogatod??? Vigyázz ám a drágaságokra!!!

Vicuska,
meg se kérdezem milyen volt az első nap... Inkább írd meg hogy milyenek a papagájok!!! És tegyél fel képet róluk!!!

Kriszti,
no, milyen az új autó? Kipróbáltátok már? Martinkának tetszik??
Vendég
 


Nati, még mindig nem írtad, hol turkiztál!??? :roll: :shock:

Enikő! Ügyes legyél a vizsgán! Egy kalappal neked estére!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Kata,
bocsi, már rég meg akartam írni, csak mire magamhoz térek az írásban, mindig kimegy a fejemből...
Szóval itt csákváron van egy magánháznál egy angol turki, nem olcsó, egy rugi 5-700 ft, de a múltkor annyit vásároltunk, hogy 17e helyett 12e-t fizettünk, kaptunk kedvezményt :P
És amin ma ledöbbentem, hogy a turkis dolgok sokkal de sokkal jobb minőségűek, mint amiket kölcsönbe kaptunk.. Pedig azok sem "agyonhasználtak"...
Vendég
 


Csak egy gyors bekukkra van időm. Azt látom, hogy Geri és Barbika is gyönyörű.

Ma voltam védőnőnél, mert tegnap elkezdett fájni a pocakom alja, meg a bal lábam. Mára már csak a lábam fáj, de rákérdeztem a védőbe. Azt mondta, valószínű a baba nyom egy idegszálat, és az sugárzódik ki. De nagyon beijedtem.
A babóval minden ok, a szívhangja is, de én azért Schwarczinak is megmondom, hogy mi van, mégha el is múlik jövő hétre.(a védőnénim szerint napokig is fog fájni, elő szokott ez fordulni). Vagy szerintetek hívjam fel Schwarczit előbb?? Jövő keden mennék hozzá amúgy.

Ja, igen! 5kg-t híztam már. :(

Puszi mindenkinek!
Ha tudok, jövök
n.k.ildi
 
 


Ja, Márti! Gyógyulj meg minél hamarabb! Pihizz sokat!

Mindenkinek jobbulást, aki betegeskedik!
n.k.ildi
 
 


Ezt kuksizzátok meg:

http://www.xn--csi-5xa.hu/

A gyerekszoba a lényeg! Nagyon ötletes nem?

Majd jövök ám csak suliba vagyok (lopva írok).

madiani
 
 


Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?