Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu:nagyon bízom benne!Igazából ez most nekem nem rossz mert jó hogy nem kell azt éreznem hogy "bűn" terhesnek lenni!!!!!
Lehet ez is gátolta a teherbe esésemet!
De most egy kicsit felszabadultabban tudok arra gondolni,hogy ha kismama leszek nem kell paráznom a főnökömtől és a buzi megjegyzéseitől!

De azt érzem hogy előttem az élet és megváltozik az életem :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Már azzal vicceltem tegnap a munkahelyen hogy a csúcson kell abba hagyni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee: Igy igaz a csúcson kell abbahagyni. Jó a hozzá állásod nagyon:)

Kép
csucsu05
 
 

 
 

:D :D :D :D

KépKép
lyndee
 
 


Annyi dolgon van itthon.Még mindig nagy a felfordulás és mosnom is kellene.De most olyan jól esik kicsit netezni. :lol:

Csucsu:Ti mikor költöztök?

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee: Jövő pénteken:) :):)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu:az már nem sok idő!Ne nagyon emelgess az a lényeg!Nem lesz kis munka,de szép lesz biztos és már gondolkodhattok hová teszikek az új házban a tesószobát :lol:

KépKép
lyndee
 
 


csucsu: kérünk képeket ám az új lakásról :D :wink:
Vendég
 


lyndee!!

Igen-igen jól beszélsz! :lol: ábról fázunk fel!! Én életem első felfázása után mindig odafigyeltem, hogy ne üljek hidegre (a mai napig odafigyelek rá) viszont utána mégis felfáztam újból. Akkor jöttem rá, hogy a lábamról fázom fel, úgyhogy azóta sűrűn van nálam még pótzokni is ( :oops: ciki, de nem érdekel), mert van hogy a munkahelyemen is nagyon hideg van, én akkor képes vagyok dupla zoknit is húzni. Arról nem is beszélve, hogy cipőügyileg is hadilábon állok. :roll: Szerintem olyan cipőt még nem találtak ki, ami nem ázik be. :evil: Pedig nem olcsó cipőket veszek, biztosra megyek. Ráadásul már a múltkor inkább vettem egy keményebb bőrből készültet (több hónapig törte a sarkam :evil: ), mert az csak nem ázik be. Hát rosszul gondoltam. Aztán utána meg lehetek egész nap vizes lábbal! :evil: Mondjuk a múltkor is volt váltócipőm és ott szárítottam a radiátoron a másikat, hogy legyen mibe hazamennem. :lol: Meg a zoknimat is! :lol: Még jó, hogy senki nem látta! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


tabati: most látom, hogy neked ma van a az utolsó nap a ciklusodban. Mi újság pirivel? Remélem elkerül:D :wink:
Vendég
 


Sziasztok.
Elmentem ma a kórházas dokimhoz hogy ne csak úgy betörjek mikor megvan a kiskönyvem.
fél centis magasságú babócám van és dobogott az egész gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: Adott papírt a kiskönyvhöz már.
És mondta a doki hogy ha a szervezet úgy érzi akkor kész a fogantatásra a műtét után még így is.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Vera:Itt is Gratulálok a kislányodhoz :lol:

tabati:tényleg!Piri?


Én az előbb annyira émelyegtem hogy le kellett feküdnöm.ma vagyok a 9dpo-n.Máskor is volt már hányingerem ezért nem élem bele magam.Most már nincs sok hátra....... :roll:

KépKép
lyndee
 
 


vera: gratula :D
Vendég
 


Még nincs, de ez még semmit nem jelent, mert mostanság 29 napra jön meg, úgyhogy holnap reggelre várom. Ha nem jön meg akkor lehet, hogy tesztelek a bizti kedvéért, mert hétvégén megint táncizni megyünk, és jól akarok szórakozni, nem pedig aggódni, hogy ha mégis babás vagyok, akkor megerőltetem magam.

Vera!

Akkor te egy óriási szívet fogsz megszülni 9 hónap múlva? :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Na ez az, hogy néha én is émelygek, de szerintem ez eddig is volt, csak régen nem figyeltem fel rá, úgyhogy nálam tuti semmit nem jelent.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Hatalmas gratula Verának és Csucsunak!!!!

Lyndee, Szilvi, most már ti következtek!
Képzeljétek, egy gólya az én fejem felett is elrepült, a minap, de olyan közel, hogy szinte megijedtem.

Igaz, most megint megjött, de egyáltalán nem keseredtem el, elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát, remélem segít. Sőt, hiszek abban, hogy a gólya jó jel. És a minap a dédimamámmal álmodtam,és azt üzentem neki, hogy küldjön egy babát a pocakomba, és a dédipapámnak is üzentem vele. Nagyon különös álom volt.


Sajnos a munkahelyem miatt nagyon keveset tudok jönni, de azért olvasgatlak ám titeket.
Lyndee: az én munkahelyem sem túl jó. a napokban majdnem felmondtam, de aztán átgondoltam, hogy ki kell tartanom, mert ha babás leszek, el tudok menni táppénzre. 12 órázom, 3nap munka, 3 nap pihenő. és is sokat stresszeltem a munkahely miatt, de már engem sem érdekel. a sok stresssz is gátolhatja a babásodást. lehet nálad is ez lehet. Nem?


Mindenkinek mielőbbi babásodást!
mónika23
 
 


mónika:nagyon örülök neked hogy jelentkeztél!Szoktam ám rád gondolni és tudom hogy olvasol bennünket! :wink:
Szerintem biztos sokat jelent hogy a munkahely milyen,mert ha eleve arra gondolunk hogy" mi lesz ha iderül" összeszorul a gyomrunk.legalább is nekem így volt. Plusz egy olyan kolleganővel aki számon tartja kinek mikor van meg és nézi a kukában a betétes zacskót és ha nincs benne akkor megy jelenteni a főnöknek........ :evil:

Szóval nálunk ennyire komoly dolgok voltak.De már megoldódott :lol:

A minap nekünk is a fejünk felett repült a gólya és ugy mint neked,csak nekünk a kocsi felett,azt hittem rárepül a kocsi tetejére :D

Igen most már mi következünk,beleértve Téged is!!!!! :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Csucsu: Nagy-nagy gartula!!!

Én is állandóna kapom az ívet a főnökömtől, aki ráadásul nő, és gyereke is van... Nem is értem.... akárhányszor beszélni akarok vele mindig megkapom, hogy "ha terhes vagy, akkor az nem érdekel"....
Hogy lehe ilyen???? :evil:

Nemsokára megyek nőgyógyászhoz, és jól kifaggatom... Kíváncsi leszek milyen ötlete lesz a 43 napos ciklusomhoz.....
Na majdcsak mond valamit!!!

Nagyon szorítok a tesztelőknek... Reméljük, hogy mostmár a zebrák fognak röpködni a sok gólya után... :D

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


amy:el tudom képzelni az én főnököm is ilyen volt,de olyat nem csinálhat hogy ha terhes vagy nem érdekli.Bizony hogy érdekelnie kell,mert onnantól kezdve védett vagy és semmit nem tehet ellene.

Egyébként ez egy nagy fokú bunkóságra vall!


Szorítok a nőgyógyihoz! :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Sziasztok!
Megjöttem a dokitól, kaptam semicillint (nem tudom, hogy így kell-e leírni) meg a változatosság kedvéért egy kis canesten kúpot. :roll: Most már annyira ingerült vagyok, hogy állandóan valami bajom van, hogy az nemigaz!
Egyébként azt mondta a doki, hogy a terhességet a pé-től számítva kb. a 20 napon lehet uhun látni. Ezt különösen Tabati figyelmébe ajánlom.

Lyndee: annyira ki vagyok akadva a munkahelyedtől! Szerintem a főnöködnél is gázabb az a nő, aki képes a betétes kukában turkálni a seggnyalás miatt.

Vera: gratulálok én is!

Csucsu: tényleg vigyázz magadra a költözésnél. Remélem AZONNAL lesz internet-kapcsolatotok! :lol:

Szilvi: én is szeretnék olyan kütyüt, ami az együttlét után rögtön kimutatja, hogy mi a helyzet! :lol:

Amy: a nemsokára azt jelenti, hogy ma voltál a dokinál? Mit mondott?

Egyébként pont reggel hallottam a híradóban, hogy egy csomó feljelentés érkezik az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz kismamakirúgások miatt.

Kép
németh
 
 


Ja és még aminek nagyon örülök, hogy a cisztám nem tűnt ugyan el, de kisebb lett!!!

Kép
németh
 
 


Kinga: Az tényleg jó ha kisebb lett:)

Kép
csucsu05
 
 


Halihó!

Én is itten vagyok. Nem vesztem el, de tegnap átköltöztettük az irodánk felét és nagyon-nagyon elfáradtam mire hazaértünk! Pénteken megyek HSG-re :shock: :shock: para van ezerrel, de ezen is túl leszek, mint annyi minden máson!

Csucsu:
Gratula itt is!

Vera:
Nagyon örülök,hogy babóval minden rendben, és hogy már dobogott a pici szíve!

Németh:
Örülök,hogy kisebb lett a ciszta! Kívánom, hogy mihamarabb tűnjön onnan el!

Kép
anda81
 
 


Anad: mi az a hsg??
Vendég
 


bocsi : Anad=Anda
Vendég
 


Sziasztok!

Voltam dokinál, mindent rendben talált... Szépen sorakoztak a tüszők mindkét petefészkemben, és ez annyira feldobot... :D
Azt mondta, hogy ha most nem jön össze a baba, akkor a következő ciklus 10. és 20. napján csinálunk hormonszint vizsgálatot, de hogy ne parázzak, mert minden rendben... Inkább csak meg akar nyugtatni, hogy minden ok...
Olyan nagyon rendes doki........

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Sziasztok!

Kinga!

Szupi, hogy összébbmnet az a fránya ciszta!! :D

Viszont velem meg szórakozik a mensi, mert most akarja behozni a lemaradását, amikoris a múltkor 26 napra jött meg, most meg 30 nál előbb már tuti nem. Ma reggel teszteltem, hogy nyugodtan menjek bulizni, és negatív lett, úgyhogy valahonnan mégis sejthette az a doki... :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Kinga:Szuper hogy kisebb lett!Remélem amire legközelebb mész már nem is látszik :wink:


Tabati:Piri a lényeg hogy nem jött meg.Egyébként késhet a gyógyszertől is.

KépKép
lyndee
 
 


Hol vagytok csajszik?

:oops:

KépKép
lyndee
 
 


lyndee: én megjöttem :D egy barátnőméknél voltunk egész nap. tündéri kislánya van :D
Vendég
 


Sziasztok!

Gyors bekukk, aztán rohanok tovább!

Szilvi:
A HSG a petevezetők átjárhatósági tesztje. No,ebben a nem igazán kellemes vizsgálatban lesz részem pénteken! :shock: :shock:

Kép
anda81
 
 


Hát még mindig nem jött meg! :evil: De most, hogy mondod, tényleg késhet attól a kúptól? Mert akkor ez a megoldás, mert bevallom egyik pillanatban aggódom, hogy mi van, a másikban meg reménykedek, hogy hátha mégis, és csak a teszt nem mutatja ki. De párom realista, és mivel a doki is megmondta, meg a tezt is full nega lett, mindig lehűt. De már annyira feszült vagyok ettől. Rég volt 30 napos a ciklusom, ráadásul ez már 31 ha ma sem jön meg. Igaz nekem mindig reggel szokott, de már abban sem vagyok biztos, hogy nem a délután kellős közepén jelenik meg. Derekam leszakad, hasam puffadt, melleim is kidurranak! :evil: Jó kilátások... :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Anda!

Elég eltérőek a vélemények a hsgről! Valaki meg sem érzi! Úgyhogy csak pozitívan, és nem rágörcsölni, mert állítólag a miatt is fájhat. Drukkolunk!!

Kép
Kép
tabati
 
 


átjárhatóság? el sem tudom képzelni, hogy nézik meg, de nem hangzik túl kellemesnek a dolog :(de drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!
Vendég
 


Valami anyagot fecskendeznek a petevezetőkbe asszem, és ha el van záródva, és szerencsés az ember, akkor ezzel ki is tudják tisztítani. Így olvastam valahol. De tényleg eltérő vélemények voltak. Valaki csak enyhe mensis görcsökről számolt be, van aki semmit nem érzett, másnak csak órák múlva kezdett el görcsölni, van akinek meg tényleg erősen görcsölt közben. Van egy ilyen topic, ott olvastam, mert szó volt róla, hogy a méhen kívüli után nekem is csinálnak ilyet, de aztán nem kellett.

Kép
Kép
tabati
 
 


Anda!

Miért van szükség átjárhatósági vizsgálatra?Én is hallottam már róla de nem tudom hogy milyen lehet.



tabati:Én azért reménykedem. :wink: Igaz hogy késhet a kúptól is de nem gonolnám hogy ilyen sokat.Szerintem még várjunk egy kicsit és ha nem jön meg érdemes csinálni egy újabb tesztet.

KépKép
lyndee
 
 


Szilvi:Te érzel valami különöset?

Én semmit.Azt mondhatnám hogy a múlt hónapban nagyon hányingerem volt és megjött,most viszont annyira nincs hányingerem.Néha olyan menszi szerűen érzek kicsi poci fájást,de csak egy pillanatra és utána elmúlik.
Nem reménykedek.
De már kezdek berágni erre az egészre hogy nem sikerül! :evil:

KépKép
lyndee
 
 


ja,még egy kérdés!

Mikortól kell számolni a dpo-t?
A pé napjától vagy utána lévő naptól?
nekem szerintem a 15.napon volt pé-m.A 10. vagy 11. dpo-n vagyok? :shock:

KépKép
lyndee
 
 


lyndee: én se érzek semmi különlegeset. kicsit feszülnek a melleim, de nagyjából ennyi. nekem szerdán kellene nem megjönnie.

szerintem a dpot a pé utáni naptól számítjuk.
Vendég
 


tabat: köszi, hogy leírtad mi is ez a procedúra.

anda: most már még jobban drukkolok, hogy minden rendben legyen és ne is fájjon!!!
Vendég
 


úgy látszik nem tudok mostanában gépelni: tabat=tabati
Vendég
 


hahó lányok? nagyon kihalt mostanság a topic :(
Vendég
 


Anda: nagyon drukkolok, hogy rendben legyen minden és ne is érezd meg! Majd légyszi írd meg,hogy mi volt, mert úgy néz ki, hogy nekem is akar csinálni a doki.
Szilvi, Lyndee: drukk nektek!
Tabati: gondolod, hogy attól a Pimafucintól késik? Csak mert én is használtam, lehet,hogy nekem is fog?
Én már jobban vagyok, éjszaka már nem kellett felkelnem pisilni! :roll:
Egész hétvégén Máté 2. szülinapját ünnepeltük, nagyon elszaladt a hétvége, az uram sikeresen lezáróvizsgázott!!!
Holnaptól visszaáll az élet a régi kerékvágásba, majd tudok jönni többet is.
Puszi
Kinga

Kép
németh
 
 


kinga: gratula a férjednek! :D

Örülök, hogy már jobban vagy! tudom,milyen jó érzés, ha az ember csak akkor pisil, amikor akar :D

szoríts nekem, hogy szerdán ne jöjjön meg! sőt! hogy hosszú időre ne jöjjön meg! :D
Vendég
 


Én itt vagyok csajok,csak még rengeteg dolog van a házon amit be kell fejezni.

Nekem csütörtökön kellene nem megjönnie.
Nem tudom de nekem ez a ciklus második fele olyan hosszúnak tűnik.
Lehet azért mert el vagyok foglalva,csak néha-néha jut eszembe milyen jó is lenne ha babás lennék.
Annyi minden történt az elmúlt másfél hétben,mégis nagyon hosszúnak tűnik még jövőhét csütörtök.

Kinga:Örülök hogy alakulgatsz és Gratula a férjednek!

KépKép
lyndee
 
 


És még az a jó hogy nincs itthon hcg tesztem(ami az elmúlt fél évben még nem fordult velem elő) és nem is lesz csak akkor ha nem jön meg csütörtökön.
Máskor már régen teszteltem volna,de most kipróbálom magam kibirom e a végéig. :lol:

Az az igazság hogy a múlt hónapban is nagy volt a pofára esés mert tüneteim megvoltak és a jóstesztem is kicsit zebrás lett.Majd piri lerendezett mindent :oops:

KépKép
lyndee
 
 


Csucsu:Hogy vagy? Tünetek?

KépKép
lyndee
 
 


lyndee: bevallom őszintén, hogy én csináltam 2-3 napja egy lh tesztet jóstesztként és az zebrás lett,igaz a másik vonal halovány de jóllátható. viszont pont amiatt, ami nálad is volt, nem nagyo reményeket fűzök hozzá.
Vendég
 


szilvi:Én megtanultam a leckét,nagyon rosszul esett hogy akkor zebrás volt és piri meg jött rendes időben.Viszont 1-2 nap mulva már hcg-t is érdemes csinálni :wink:

KépKép
lyndee
 
 


szerintem megvárom a szerdát a hcg-vel. úgyis a lányeg, hogy piri ne jöjjön:D :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: