Sziasztok!
Viri, én az Aloe Berry Nectar-t iszom, mint Magdolnam, én csak az áfonyásat vettem meg, meg az A Beta Care kapszulát. Azt olvastam róla, hogy a DNS mutációkat kijavítja. Szóval ha az volt a gond, akkor remélem legközelebb ilyen nem fog előfordulni.
A Multi maca-t sztem már Magyarországon is lehet kapni, mert én neten nagyon sok helyen láttam, hogy meg lehet rendelni, meg a dokinőmnél is kapható. Nekem nem mondta, hogy szedjem, csak az említett kettőt kell. Azóta viszont rengeteg zöldséget eszem, és kevesebb szénhidrátot. A műtétkor a magzatvédő vitamint abbahagytam, de most gondolkozom, hogy legalább a folsavat tovább kéne szednem. Ezt meg is kérdezem tőle kedden, akkor megyek a dokihoz.
Márti, már nagyon izgulok a gyerekek műtétje miatt. Te jól vagy?
Ditta, én a Jané babakocsikba vagyok belezúgva, olyan 130 körül vannak, de isten az atyám, össze fogok spórolni egyre.
Nagyim már mondta , hogy adni fog egy 100-ast a babára, szóval a nagyobb része meglesz. Már csak egy baba kéne.
Magdolnam, nagyon örülök, hogy meglesz a malacka, tudtam én, hogy párod egy arany ember!
A szobáról kérünk képeket ám! Nekünk is narancs a babaszoba, csak én laminált padlót akarok majd berakatni a szőnyeg helyett.
Holka, remélem szeptemberre már nekem is lesz egy baba a pocimban. Én akkor szültem volna.