Sziasztok!!
Sensi!
Itt is lehet kapni olyasmi könyvet, Pocakosnapló és babanapló címmel is. nekünk van, még Ábinál kaptam, de valahogy sajnáltam beleírni, így üres. Viszont a képeket nézegetem (4D-s Uh képek vannak benne)
Kalózlány!
Köszi! Én is remélem, h írásban is megkapom a vérteszt eredményét. persze már a telcsis infónál megnyugszom
Mint irták a lányok, a vas okoz székrekedést. Nekem is a rostos gyümilé vált be, bár még azért nehéz.
Barifelhő!
Nekem a 12 hetes Uh papiron CRL 50mm és 12. terhességi hét szerepel. Most a vértszten a CRL alapján 11+4 naposnak mondták. Vagyis Szegeden csak "egész napokkal" számolnak, kerekítenek. Összenéztem Ábi Uh leletével, Ő nagyobb volt egy picit. (talán mert pocaklakó kiscsaj??!!
)
Próbálj meg nem félni
SOK BOLDOGSÁGOT előre is!
Dragonfly!
Sajnálom a rosszullétet, kitartás!!!!
Andi!
A babamozi az babamozi és nem genetikai UH! Én legalábbis ezt gondolom. Mi azért akarunk menni, h apa láthassa a babát. Persze kíváncsi vagyok Ábel mit szól hozzá
Nekem azt mondták, h mindenkinek indokolt lenne a vérteszt. A legtöbb beteg baba 25-35 év közt születik, ahol ugye nincs javasolt genetika..... A szomorú az ,h önköltséges.... (szerintem sokat spórolhatna ezen az állam, a beteg gyerekek gyógyítása sokkal többe kerül)
Mi is a Bolgárkerékben voltunk, Sejtbank KFT.
Marek!
Kölcsönösen nyugtassuk meg egymást!!!!!! Mi is 29-én megyünk a 2. vérvételre (9-15 óra közt lehet menni) Az AFP-s vérvétel nekem is 21-én lesz!!!!
Én csak azon agyaltam, h pont máj. 1-én lesz a 2. nap, amikorra eredményünk lesz és így vajon megkapjuk-e.
Tudsz valamit az eredményközlésről?? telcsi aztán írásban is??????
Igen, könnyen megtaláltuk. Jó a mitfahrer
Korábban odaértünk (50 perccel előbb) , bementem , megcsinálták és mire az időpontunk szólt már robogtunk hazafelé
Nyugtonmalac!
Szuper hírek!!!! Azért próbálj pihenni is!!!!!
Szöszke!
Nagyon voltál-vagy
SOK BOLDOGSÁGOT!
Bettike!
Aranyos! És KISBABA nem ufó...
Panaszkodom kicsit, ugorjátok át!
A 12. heti Uh leletemen rajta van, h keressem fel a genetikust, a korom miatt. Kaptam beutalót is hozzá. Mi eldöntöttük a férjemmel, h vérteszt. A dokim tud róla. Felhívtam a genetikust és megkérdeztem, h a vérteszt ellenére is javasolt-e Nála megjelennem. (gondoltam megkérdem, nehogy bajom legyen belőle). Hát mit mondjak számomra elfogadhatatlan hangnemben beszélt velem a nő. Közölte, h nem vagyok tisztában mi az az integrált teszt és a vérőnőnél irjam alá, h válalom a down kóros babát. Erre közöltem vele, h egészséges a kisbabám és letettem.......
Nagyon elszomorodtam. AZ a baj, h Szegeden nincs más genetikus. A férjem szerint én vagyok a dinka, miért kételkedem a babánk egészségében. Persze nem kételkedem, csak nem szeretném, ha hátrányubk lenne abból, h nem megyek el a genetikus csajhoz. Ezek után prersze nem megyek el....
Bocsi, de jólesett kiirni magamból!