Sziasztok!
Vera!
Köszi! Megvagyunk!
Olivér három hét után, egy hétig volt oviban, most megint itthon tartottam három napot, de ma délelőttre már bevittem. Tulajdonképp nncs semmi komolyabb, csak szívni kell az orrát, szerintem most ürül ki az, ami előtte bene volt a fülében. Akkor ugyanis közel sem jött le ennyi cucc.
Marci nő. Eszik. Magyaráz, néha még értem is.
Kutya eszi a házát. Még mindig. Szereti a hungarocell szigetelést a szentem.
Kaja
Olivér ilyen kacifántosat nem mond, de attól még nem eszik.
Még Csicsinek (az én gyerekkori moncsicsim) három napig kellet magyarázni, hogy a szószosnokedli (tejfölös csirkepöriszósz és noki) milyen finom, és mennyire szereti. Merthogy régebben begette, de most... aztán az utolsó pillanatban, az utolsó darabokat megettttttte. Majd közölte máskor is ilyet én szeretem....
És még va hajam!
Manóci!
Hanna baba tudja mit akar, és egy második gyerkőc /nekem úgy tűnik/ nem olyan engedékeny, mint az elsők. Ugyanakkor ugyanolyan határozottsággal is fejezik be a dolgokat, így lehet, hogy még te fogod siratni a szopit két és fél hónap múlva, amikor szépen hátatfordít neked.
Sosem lehet náluk tudni!
Bár az tényleg nagyon gáz, ha szédülsz.... és a fejfájás....köszi, akaratlanul is megnyugtattál, már azt hittem megint összeszedtem valami nyavaját, mert ez nagyon gáz volt. Ma már egész jó, bár így kinézve az a hóesés...
Orsi!
Porckopás! Jujj!
Kicsit kezd lapos lenni a Vészhelyzet nem? Vagy csak az évadkezdés ilyen nehézkes a gárdacserével?
Mire próbáltok most?
Kostyika!
Pihizz, amennyit tudsz!
Bár remélhetőleg tényleg csak ijesztgetnek. Keményedsz is?
X láb. Érdekes, én azt olvastam valahol, talán pont egy márkás gyerekcipő tájékoztatójában.... hogy 3-4éves kor között normális az X lábtartás, ugyanúgy, mint a csecsemőknél az O láb. És remélem is hoghy így van, mert Olivérnek is X!
Egcsi!
Kitartás, te leszel a legokosabb!
Istenem ezek a husi pofik! Olivérnek sosem volt, Marci meg kezdi kinőni. Pedig olyan jó, kemény kis almái voltak!
No, idő van, Emberem is jönne ide, engem meg vár odalenn a honlap. Küzdelmes, de remélem azért megéri!
Bocsánat, akinek most nem írtam! Pótolom!