Új privát üzeneted érkezett!

Manó!

Szerintem nagyon sok visszaélésre ad lehetőséget, ha utólag bele lehet szerkesztgetni az üzenetekbe! Indokolt esetben a Moderátorok segítenek, nem indokolt esetben pedig nem biztos, hogy jó, ha pl. az ember a hozzászólásával elindít egy vitát, aztán gondol egyet és "visszaszívja". Mert biztos, hogy lennének ilyen problémák.
De ez persze csak egy vélemény, úgysincs beleszólásom Kép

Annamari
muter
 
 


Kedves Ata!
Ezt irja ki, ha azt csinalom, amit javasoltal: NOTE: Activation Key Sent To kikk@onemail.at Ma delelött ota nem jött egy eMail sem a babanetröl.Kép
Akkor most jön az, hogy megkejelek, hogy aktivald legyszi a profilom? Ha ugy gondolod, itt nincs mar mit tenni, megköszönnem, ha megtenned!
Kryss
Kryss
 


APA!
Ma kerestem egy topikot a keresővel, de nem találtam (mert rosszul emlékeztem a címére), de nem is ez a lényeg.
Viszont rákerestem a nick-emre a "szerző nevében" és rengeteg olyan topikot és hozzászólást hozott ki, ahova sosem írtam. Próbából rákattintva nem is volt ott tőlem hozzásólás.

Phaedra
phaedraa
 
 

 
 

Attila!

Nálam pedig az a helyzet, hogy nem fogadja el a jelszót, nem tudok belépni a profilszerk.be, és így az aktivációs kódot sem tudom újra elküldetni. KépKép
Találj ki valami segítséget!

Köszi!

Betti ( fodbetti@freemail.hu )
fodbetti
 


Visszaolvasva elég idétlenséget írtam Kép Az előző hsz-om első mondata arra akar utalni, hogy a keresett topikot a nick keresésre sem tudtam megtalálni. Hagyjuk már magam sem tudom hogyan is akartam Kép a lényeg az, hogy a feljött hsz-oknak nem vagyok szerzője.
Köszi Kép
phaedraa
 
 


Csatlakozom az előttem szólóhoz, bár ez a gond már minimum 4 hónapja fennáll, és még egy egy biztató szót sem kaptunk, hogy rajta vagytok, én türelmesen darálom időnként, hogy nem jó a kereső! A jelenséget Phaedra már leírta.
Kíváncsi
kíváncsi
 
 


Annamari!

persze, tudom hogy nem te döntöd el. csak amit épp írsz, hogy a hozzászólásával vitát indít el, aztán visszaszívaj, na iylet már láttam sé törölték a moderátorok, épp avita miatt, mígy az én beírásaim amikből semmi vita nem volt, csak épp nem szeretném ha ismerős olvasná, hoygmiért aza magánügyem és mivel a fotóalbum lapján tökéletesen beazonosítható vagyok, ezért szerettem volna törlést. De ha nem megy nem megy, tanultam az esetből, reménykedem hogy nem olvassa olyan akit nem szertnék, és soha többé nem írok olyat ami nem szigórunaa gyerkőcrő szól. ennyi, számomra tanulság volt ez a hozzáállás.Ennyi. ja, és azt hsizem keresek msá helyet a fényképeknek.Kép Csak ezt szerettem mert olyan egyszerű volt feltölteni.Kép

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Bocs a félregépelésekértKép

M.
manó
 


Manó!
De miért, nem hajlandók a Modik törölni??? KépKép
Annamari
muter
 
 


Szia Manó!
Így ebéd után vettem a fáradságot, ismét megnéztem, hogy miket is szeretnél töröltetni. Lehet, hogy a kajától lelassult az agyam, de a beírásaidban az égvilágon semmi különöset nem érzékeltem... Talán az egyedüli kényes dolog az a telefonszámod megadása volt... Azt, ha gondolod kitöröljük, a többivel kapcsolatban meg légyszi írd meg nekem (kgb@007.hu), hogy mi a ciki...
Egyébként ilyen alapon nagy bajban lennénk, mert a Társalgót naponta 2000-2500-an látogatják. Ha csak minden tizedik látogató moderáltatni szeretné a társalgását, mi csődbe jutnánk, a Társalgó meg értelmetlen zagyvasággá válna.
Szerintem, szerintünk az ilyen fórum tipusú írásos párbeszédeknél mindenkinek adva van a lehetőség, hogy átgondolja a beírását. És pont ezért, valamint a többiek iránti tiszteletből korlátozzuk a moderálást a törvénytelenségekre és a közizlést sértő beírásokra.
Üdv, apa
apa
 


Szia Phaedra!
Bár nem vagyok programozó, de a kollégák elmondása alapján kezdem érteni a keresési gondok okozóját...
A Társalgót néhány hónapja új programverzióval frissítettük. Ez akkor volt, amikor pofásabb arcot is kapott a Társalgó... Akkor a programfrissítéskor újraindult egy bizonyos háttérkód leosztása a hozzászólásokhoz. A kereső többek között ennek alapján is szűr, így jelenleg ez a kódismétlődés okozza a galibát. Remélem valamikor meg tudjuk oldani ezt a programozásilag eléggé bonyolult feladványt. Remélem érthető voltam, abban meg csak bízni tudok, hogy nem hordtam össze sok-sok baromságot!Kép
Üdv, apa
apa
 


Apa!
Köszi Kép

Phaedra
phaedraa
 
 


Apa,
köszi a biztató szót! Kép
Kíváncsi
kíváncsi
 
 


Meg mindig nem tudom magam regisztraltatni!Kép
Segitseg Ata!!! Pedig megprobaltam, amit javasoltal!
Kryss
Kryss
 


Kedves Ata!
Azert azt meg kideritettem, hogy az eMail cimem csak 23.-atol valtozik, tehat addig a kikk@i-one.at es utana meg a kikk@onemail.at lesz ervenyes. (persze ezt csak rakerdezesre mondtak, az ertesitöben datum nem szerepelt)Talan ez is közrejatszik a dolgok bonyolodasaban!
Ugy tünik, hogy olyan ritkan jar erre Valaki!Kép
Kryss
Kryss
 


Képköszönöm szepen!!!
MAjd meglatjuk mi lesz, ha ujra valtoztatnom kell...Kép
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss
 
 


Apa!
Kérlek töröljétek a "Gyerektartás" című topicot! Sürgős lenne!!! Kép

titati
titati
 
 


Betti,
elküldtem az új jelszavad a regisztrált címedre.
Attila

:-)
ata
Eger
 
 


Attila!

Köszi, köszi, működik!!! Kép

Kép

Betti
fodbetti
 
 


Attila!

Megtennéd,hogy az általam indított "Mérgező növények képtára" c. topikot átpakolod úgy,hogy a fa nézetben is a Mérgezés topik mellett legyen?
Mert ugyan a topikok nézetbenúgy van,de egyébként a gyerekneveléscímszó alá kerülKép.

Köszi

Anyapoc

anyapoc
 
 


Attila

Már megvan!Csak azt nem tudom,hogy tényleg Te csináltad,vagy engem szívat a gépKépKépKép?

Anyapoc
Névtelen
 


Kedves Gabi (iletve akit illet Kép)!
Kérlek töröljétek két berakott képemet a Fényképtárból (Ismerjük meg egymást!- rovatban van):
2000 nov 8-án 23h 54-kor illetve 2000 nov 8-án 23h 59-kor raktam fel őket.
Köszi
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Kedves Szerkesztők!

Valami baj van az archiválásokkal...
Az Elmúlt napon rengeteg kinyitott archivot hoz fel.

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Nálam pedig amikor az új zeneteket akarom megnézni (utolsó ellenőrzés óta), vagy két napja rendszeresen olyan hsz-okat is kihoz, amit előzőleg is kihozott...

Zsóka
zsóka
 
 


Zsóka, ilyet hogy lehet csinálni?
solya
 
 


Solya,
katt ide:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/search.cgi

Itt a keresés dátum szerintben a registered users-t bejelölöd, beírod az azonosítód-jelszavad, és kiadja az utolsó ellenőrzésed óta beírt hsz-okat. (már ha működik, persze). Nemtom, a legelső beírásnál-ellenőrzésnél mit csinál, de utána már jó Kép.
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Hányszor kerestemmár, de vhogy ez fel sem tűnt! Kép Köszi! Kép
solya
 
 


Mindig öröm a régi olvtársaknak segíteni Kép.

Zsóka
zsóka
 
 


Kép
solya
 
 


Kedves szerkesztő,vagy bárki aki tudja a választ!
Próbálltam regisztrálni,de valamiért nem sikerül.
A mail címemre nem érkezett semilyen kód,amivel registrálltatni tudnám magam. Ma újra próbálltam,de semmi. Mi a teendő?
Köszönöm! Noémi
Névtelen
 


Noémi
a profil szerkesztőbe belépve alúl próbáld megadni újra a pontos e-mail címed. Ha nem érkezik válasz, írd meg a szerkeszto@babanet.hu címre.

Attila
Névtelen
 


Attila!
Most sikerült,mégsem tudom használlni a regisztrállt nevem. Nem fogadja el a jelszót.
Mit tegyek?
Írjak erre a címre?
Köszönöm
Noémi
Névtelen
 


Kedves Szerk!
Kérlek, töröld a csupán ügyetlenségből kétszer, de mindkétszer feleslegesen megnyitott topikomat! Arról beszélek, amelyiknek a címe: ez nem az én napom, de nem az a változat, amelyik már régen fut, hanem amelyiket ma este nyitottam meg kétszer is, de nem ezzel a szándékkal. A lényeg az, hogy csak az maradjon meg, amelyik úgy kezdődik, hogy kíváncsi vagyok a Babanet kezdeteire!!! Kérlek, kérlek!
Kíváncsi
kíváncsi
 
 


Ja, azt nem írtam, hogy a meghagyandó topiknak öreg rókák, ide, ide a címe... De jó lenne, ha gyorsan törölnétek a felesleget, mert közben elkezdenek írogatni a rosszakba, akkor meg majd az lesz, hogy mostmár késő! Kép
Kíváncsi
kíváncsi
 
 


Névtelen
 


Noémi
Mi az azonosítód?

Attila
Névtelen
 


Attila!
Citromka
Noémi
Névtelen
 


Kedves Szerkesztő!

Lehet, hogy én bénázok, de nem találom az egyik topicot. Az Anyaságról részben volt és vmi Újpesti családok vagy ilyesmi volt a címe. Rá is kerestem, de nincs meg.Kép Tudsz róla valamit? Úgy 1-2 hete még megvolt.

Előre is köszi.
Gorsi
gorsi
 


Kedves Szerkesztő!

Kérlek, hogy a Gyermekek » 2001. június 1 -- 2002. május 31. közötti gyerekekKép topikban a szeptemberi archívból vedd külön az augusztusit, ha lehet, és légyszi az októbert archiváldKép.
Ezer köszönet érteKépKép.
Szila
szila
 
 


Noémi
A citromka regisztrációjakor lemaradt egy h betű a mail címedről. Ha így jó neked, törlöm a citromka001-et, kijavítom a citromkát és küldök egy jelszót a mail címedre.

Attila
Névtelen
 


Attila!
Persze,hogy jó! Nagyon szépen köszönömKép
Noémi
Névtelen
 


Sziasztok!
A keresésnél ez az oldal jött elő többször. Pld. ének, stb-re is.
Access is Denied
Host 157.181.71.2 has accessed this page too often.
Kérlek jelezd, Társalgó Adminisztrátor ha ez a probléma továbbra is fennáll/megismétlődik.
Névtelen
 


Kedveseim!
Egész délután nem tudom kinyitni az egy gyerek nem gyerek topikot, csak félig. Névtelen első bejegyzése után már nem ír ki semmit. Orvosolnátok? A többi mind nyílik.
Kíváncsi
kíváncsi
 
 


Miért lehet a keres kinálban megint topikot nyitni???? Vége az egyetlen rendbetett szakasznak!!!
(és rögtön van kettő ugyanolyan)

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Kedves Szerkesztő
Nyitottam egy új felhasználónevet, amelyet szerettem volna arra használni, hogy Pocaktalálkozót szervezzek és az azon készült képeket publikáljam, de a képkeresőben azt írja felhasználónév-jelszó párosításhoz, hogy 'ilyen nick nincsen', pedig a profilba be tudok lépni, és ott változatni is tudok. A felhasználó: pocaktali lett volna.
Segítségedet és válaszodat várva köszönöm
Judit, alias Holophernes (ld friss kismamák topic)
pocaktali
 
 


Pocaktalalkozo mit nevezel kepkeresonek? A foto albumrol beszelsz? Oda chat-es regisztracio ervenyes nem a tarsalgos. Regisztralj a chat-be ezen a neven es sikerrel jarsz.

Napocska
Napocska
 


Kedves Szerkesztő

Érdeklődőm, van e lehetőség az üzeneteim végére automatikusan beilleszteni egy egy idézetet, amennyiben igen, akkor hogyan tudom megtenni.

Köszi

Zoli
bbendi
 
 


Sziasztok!

A fotóalbummal kapcsolatban lenne két problémám:
1. az albumok címeként mostanában nem jelenik meg a space meg az ékezetes betűk. Nagyon durva címek lesznek így Kép
2. a betűkön belül nem lehetne abc-rendbe szedni az albumokat? Így megtalálhatatlanok.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Szerkesztők!

Sziasztok kérlek töröljétek az Életmódból a fütyigondok című topicot!

Köszi Dikó

KépKépKép
dikó1
 
 


Kedves Szerkesztök!
Elnézést a zavarasért, de lenne 1 kérdésem. Mostanaban sokszor elöfordul, hogy nem tudok belépni bizonyos topikokba, visszamegyek a Babanet föoldalra, s amikor vissza akarok jönni a Tarsalgoba, nem sikerül... MIERT???! Tudja valaki???Kép
üdv-Kép
Vendég
 

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?