Sziasztok!!!
Jó sokat írtatok, csak győzzem követni és válaszolgatni mindenkinek!!!
Kincs: Meséljél magadról, hol laksz? Nevekre én is kiváncsi vagyok! És a babakocsira is! Nem tudnál képet fel tenni! Milyet vettetek???? Köszike az oldalakat! Megnézegettem! Ténleg jók!
Már nagyon kevés van hátra, bizti nagyon izgi! Milyen érzés????
Pave: én is nyugodtabb vagyok hogy van egy dokim akihez bármikor fordulhatok!! Nem tudom mi lesz a szülésnél de akárhogy is alakúl szerintem nem fogom megbánni hogy választottam! Örvendek hogy neked ilyen könnyen ment a szülés! Remélem mindenkinek ilyen lesz!
Olgi: Jobbulást Zozinak, szegénykét nagyon sajnálom! Tündike hogy van, remélem nem kiflizik már!
Andi: Ne aggódjál, megcsinálják a mosogatót és aztán el is felejted hogy milyen volt kézzel fél órát mosogatni!!
Bár én is ott járnék már! Utálok mosogatni. És ablakot pucolni, ez a kettő amit nagyon nem szeretek csinálni!
Dorka nem is kócos, hanem gyönyörü a kis göndör fürtjeivel! ÉS ténleg megérteti magát, ,ár én is értem sokszor hogy mit mond!
Sok pihenést nem hagytok magatoknak, de igazatok van, minnél hamarabb túl vagytok a felújitásokon annál jobb! És annál jobban fogjátok majd érezni magatokat. Szerintem a konyhával nagyon hamar végeztetek! Ügyes csapat vagytok!
Ja, amit kérdezni akartam, az ablakot kivel rakattátok be? És menyibe került? privibe is jó. skypon is jó lesz, holnap be kapcsolom most már4 Mindig elfelejtem! Be állitom hogy magátol be kapcsoljon!
Mi is ki akarjuk cserélni itt az anyum lakásánál, az ablakokat és jó lenne egy j szakemberrel csinálni! Itt 4 nagyobb ablak van, vagyis nem széles hanem hosszú, egy fürdő és egy speiz ablak.
Zsuzsi: Gyönyörü a kiscsaj, anyumnak is megmutattam a képeket nagyon tetszett neki!!! Nekem is a farmer ruci tetszett a legjobban!
és az a kalapos kép is nagyon édes. Játszószönyeg is tetszik!
Jó hogy tudtatok vásárolni te is és Panka is! Aki rucikat vett annak megérte, az ténleg nagy választékba volt de más nem nagyon!
Anita: Vigyázz magadra, ne eröltesd meg magad, ha lehet semmit ne cipejél, max 2 kilót! SAjnos sok bajt okozhat a cipelés. Vigyázz a kis manóra! De jó hogy ilyen hamar költöztök már, anyósnál ki bírjátok ezt a kicsit úgyis a legtöbbet az úl lakásnál lesztek! Örvendek hogy már lassan mindenetek megvan ami a picinek kell, mi még nem tartunk ott, nekünk még csak a rucik vannak meg! De remélem pesten sikerrel járunk! Poci fotót miért nem teszel már fel??!!!!
Olimami: Nagyon kivánccsiak vagyunk a pocidra, az Otiba nem sokat látam belőle mert siettünk! Nagyon édes a kis Száva, és Olivér is! Én nem tudok hozzászólni a szüléshez, még nem tartok ott hogy féljek, de el jön annak is az ideje! Csak anyit tudok mondani hogy kibujik onnan a kiscsaj, és meglátod nem is lesz olyan nehéz!!!
pANKA: nAGYON SZÉPEK A FOTÓK, NAGYON ÖTLETES A 3 x! Ki találta ki? Anyira más az arcod ezen a fotón mint az Emilis fotozáson! Vagy csak én nem látom jól ?!
Emili is nagyon édes amikor a fűbe csücsül!
Aliz: Hiáynoltalak ám, fura mikor nem írsz egy pár napig, de hát jó hogy szórakoztok is néha!
Az a játszóteres tali jöhetne már!!! Kezd egyre jobb idő lenni!!! Ma is szép idő volt amig el nem kezdett esni!
Éva!!!!!!!!!!!!!!!! Mikor lesz már géped???!!!
Patrícia sokat mocorog már, reggel játszottunk vele!!! Sanyi is érezte és most már nagyon szépen látszik ahogy kinyomja a pocim, anyira élvezem, el tudok szórakozni vele órákon át. Én bögdödöm, Ő meg vissza rug! Imádom!!
Olyan jó hogy itt van anyum, végül is majdnem egész nap nálam van, csak este megy át anyóshoz! Kertészkedünk, főzünk, sétálun k nagyokat!!!
Na puszika, mert Sanyi hozott egy kis munkát nekem és meg kéne egy órán belül csináljam!
Puszika