Sziasztok!
Enci!
Hangya...
Detto, de most már lassan egy féléve nincs.
Nekünk is anno a tatarozás után jöttek elő. Állítólag meglettek bolygatva, ezért. Gondolom nektem sem a tipikus mezei hangyátok van, henem a kis vörös fáraóhangya. Úúúúgy utálom őket!!!!!Kiírtani nehéz Őket, mivel több anyakirálynő van, nem egy. Ezt kell elpúsztítani, vagy medővé tenni, ahogy az egyik írtó mondta. Próbálkoztam a falra ragaszható kis műanyag csapdával is, az első adagot elhordták, utána szabályosan kikerülték...
És csak 3 hó után kezd el hatni, mikor már bevitték a vészekbe, és elcsócsálták.
Majd a többi spray formátumot is próbáltam, de az csak helyi kezelésre jó. Mortein jött be. Séta előtt befúlytam a falakmentén a földön, majd ablak ki, mi meg el. Legutóbb a biokill-t vettük. Azóta nincs, most köszönhető annak, hogy Apa véletlenül a felét a konyhában kiborította.
nem tudom. De ez nem káros a gyerkőcökre, persze ez sem fogyasztásra van.
Nyilvános bünti...Néha kell, de egyszer tuti. Otthon nem hiszem, hogy kapnának a gyerkőcök, sőt. De mikor már az egész tér visszhangzik, a gyerek már azt sem tudja miért bőg, na akkor már lehet okot adni rá, és talán magához is tér. Bocsi, most tuti megbotránkoztok, de akkor még nem voltattok ilyen helyzetben, de még lehetek. Legutóbbi téren való kitörésnél, hagytam sírni, vergődni, bőgni, szó nincs rá, amit ott művelt...Itt már nem segít, hogy mi a baj, mert baj nincs, legfeljebb más motora kell, és már nem elég kipróbálni...hanem enyém...Na és minden akalommal nem is lehet újat venni. Nem szeretem mikor elveszi más játékát.
A menekülés sem megoldás, miért mi menjünk haza...mindig.Legutóbb is kezen fogtam, inkább karon, mert ilyenkor elengedi magát, és félő, hogy kimegy neki. Így mentünk egy jó darabig, majd magához tért. Figyelem elterelés sem jön már be, mert ilyenkor olyan jól eltudja játszani a süketet.
Tehát ezt a korszakot túl kell élni, mi most nagyon nagy dackorba vagyunk. Ha nem sír, imádnivaló, de imádom a műkönnyeit is, csak ne nyilvánosan csinálná sokszor.
na ennyi voltam.
Amúgy minden ok. Áruljuk a lakást. Ki melyik környékre költözni, vagy sem, várom a tippeket. Kertváros, borbánya, lakóparkok, sóstó környéke, Rozsrét, Újkistelekszöllő....belváros kilőve, most sem nyertem a lottón.
Jók legyetek, szép napot!