Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, Patrícia. Segítség volt, akkor az Ergo-t nem veszem be a pakliba, mert az alapfelszereltségbe tartozó újszülöttszűkítő miatt nekem a Manduca kedvezőbb, ha nem a kendő lesz a választás.
Móni
norsi
 
 


Én is nagyon jól éreztem magam a talin! És hasznos is volt, hogy végre megfoghattam, kipróbálhattam a sokféle kendőt és hordozót. Úgy érzem, jól döntöttem, mikor megvettem a horror árú Didy seidét. :wink:
Egyre nyitottabb vagyok a rugalmas kendő és a meitai iránt, valószinű, hogy nemsokára be is ruházunk...:) . A bamberoo és a Livia féle is szóba jöhet.
Rugalmasban a gypsy mama a nyerő!! Szuper a zöld kendőjük!!!! MIkorra is foglalt, Orsi? Esetleg júni-júli-aug környékére nem kaphatnám meg? Ill. hogy lehet ilyet venni?

Móni: sztem pici babához valóban jobb a rugalmas, de utána pedig a mei tai. Azt nagyon könnyű felkötni, nem bonyolult. Viszont az ergo ill. manduca sem rossz. A csatok mondjuk nekem kicsit furák, jobban tetszik a sima "köteles megoldás". Különben pedig a sima kendő sem nehéz, nem kell nagy kézügyesség hozzá, csak határozottság.
Ha elszántad magad, amúgy is bármit meg tudsz tenni, nem?

Orsi: várjuk a sok fényképet, de csak ami előnyös :) :) :)...

KépKép

KépKép
kkriston
 
 


Sziasztok!

Igen, igen, semmi rosszat nem akartam írni! lehet, hogy valami félreérthető volt? Tökéletes volt a tájékoztatás, meg minden, nekem most is szuper a babaslings.
Gale, képzeld, már nincs abból a hipseatből:(
Szia Liv! Te is pécsi vagy!? Mi az a didy?
Köszi!
ÜDv!
beszilva
 
 

 
 

Sziasztok!

Dehogy írtál rosszat, Szilvi, csak én akartam elkerülni, hogy bárki (közte Te is) úgy gondolja, nem "felelősen" cselekedtem, ezért magyaráztam meg...

A mai klubon is nagyon jól éreztük magunkat, mint eddig is, még nem számoltam össze a résztvevőket (remélem, a nevek is meglesznek...), de szerintem annyian voltunk, mint múltkor, és most rengeteg gyönyörű kép készült! És nem a fotóst dícsértem ezzel! Ide rém nehéz megfelelő méretű képet betenni, úgyhogy a blogon lesz a képes beszámoló, majd szólok, mikor.

H Szilvi (mályvacsiga), dehogy kell előre jelentkezni, csak azért kérdeztem, előre láthatólag ki jön, mert 20 felnőttnél több már nem szerencsés egy rakáson, a nyüzsgés miatt. Én így is többször szem elől tévesztettem Kamillát, aki egyszer csak egy darab korhadt parkettával a szájában jelent meg... :) A következő alkalommal még többet lehetünk kint, lenyírják a füvet (ígérték :) szeretnek minket, biztos, hogy nem a magas bérleti díj miatt... :) ) Mi utána a barátnőmmel kimentünk a nagy játszóra sétálni, a bébik meg bealudtak rajtunk! Szóval készül a beszámló, TBW-re (Thebabywearer) is írok majd egy thread-et, (új téma) hogy lássák, hogy hordozunk Magyarországon :)

kamcsatka
 
 


Kriszti, gypsymama kendők jelenlegi foglalása a következő:
kék géz: április-Cerceluska
zöld rugalmas: április - Saara
fekete fürdős: július - Sáfrány, augusztus - Cassyo

Jelentkezhettek nyugodtan a szabad hónapokra! Díja: fotó hordozás közben+ egy rövid beszámoló a kendőről és használatáról. Kendőátadás-átvétel :) : a klub idején.

kamcsatka
 
 


Manduca: nagyon bevált!!!!!!! Érdekes amit a háti felvételről írtok nekem ez a legkönnyebb, max. 5 másodperc alatt rajtam van. És kizárólag háton hordozom, mert 4 hónapos és 7,5 kg kb. Ti hogy veszitek fel?

kisvic
 
 


Kérdés: Jól értettem, hogy a Lana valamennyire nyúlik hosszában és így kényelmesebb? És a Nandu?

kisvic
 
 


Kamcsatka,
oké, akkor remélem eljutok a május 2.-i talira

Igen, lehetek Mályvacsiga, hogy Beszilva lehessen Szilvi, ha gondolod.

Fotók: várom én is!
h_szilvi
 
 


Orsi, legalább néhány fotót tegyél fel, legfeljebb lekicsinyíted...De 4-6 kép is elfér itt, nem baj, ha a helyet foglalja :).
Akkor még nem tudom pontosan, de szülés után rögtön ki is próbálnám a zöld kendőt. Júniusban sztem el tudunk menni érte a klubba. Vagy apa vagy valaki beugrik érte, jó? Csak legalább egyszer hadd használjuk nyáron, mert a vékonysága miatt nagyon tetszik!. Pár napos bébivel még nem hiszem, hogy autózunk majd... Meglátjuk.

Beszilva: a didy = DIDYMOS német megkötős kordozókendő. Sokunknak van a fórumról... NAgyon szupi! :) Bővebben itt:
http://www.didymos.de/index.php

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston
 
 


[quote="kamcsatka"]S írta:kamcsatkazóval készül a beszámló, TBW-re (Thebabywearer) is írok majd egy thread-et, (új téma) hogy lássák, hogy hordozunk Magyarországon :)


Budapesten, nem úgy akartad írni, Orsi? :wink: :(

Livi, Nóri (3), Sári (1.5), Peti (2008.10.23.)
liv731
 
 


Külföldön, de főleg a tengerentúlon tökmindegy nekik, hogy Magyarország vagy Budapest, úgyis Bukaresttel keverik...:( Hiába magyarázod, nem jegyzik meg (ritka a kivétel). Sajnos...
Pl. én sem tudom, hány tagállam van az USA-ban, mi az egyes tagállamok fővárosa...Alabama? Oclahoma? New Mexico...stb. Hol vannak?
Szóval hiába, buták vagyunk. :oops: Én. Ők.

k

KépKép

KépKép
kkriston
 
 


Nagyon OFF, csak úgy érdekességként, bocsi :)

Kép

K
kkriston
 
 


Kamcsatka! Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat a klubnapon ma, köszönjük a szervezést :-)

Kérhetnék majd Roland kézfogós barátkozós képet Kattix kisfiával e-mailben? varda_tintalle@yahoo.com

Nagyon megihlettek a gypsymamás kendők, erősen gondolkozom némi beszerzésen.

Kriszti! Én szívesen vállalom, hogy elhozom neked a kendőt nyáron :-)

Varda
www.hanami-teahaz.hu

Az igazságnak sok arca van.
varda tintalle
 
 


Mindenkinek, aki Didy beszerzésen gondolkozik.

Felment a szállítási költség, az eddigi 9.50 EUR-ról majdnem a duplájára 18 EUR-ra, és sajnos nem programhiba, komolyan gondolják. Esetleges megrendelésnél össze kellene fogni, így lehetne megtakarítani.

Varda
www.hanami-teahaz.hu

Az igazságnak sok arca van.
varda tintalle
 
 


Livi, Budaörsön :) És Pécsen...????
Olyan szép volt, ahogy a klub végeztével kivonultak a mamik a bugyraikkal!
Varda, küldök! Nagyon édesek voltak! És mivel ki is próbálhatod a gypsyket, könnyebb a választás... Melyik tetszett?

kamcsatka
 
 


Kriszti! Ez nem érdekes számodra?

"Gruppenbestellungen
Wenn Sie eine Sammelbestellung für mehrere Eltern ausführen erleichtert das uns die Arbeit. Dafür bedanken wir uns mit einem Rabatt".

Varda
www.hanami-teahaz.hu

Az igazságnak sok arca van.
varda tintalle
 
 


Köszi, Orsi!

Az a helyzet, hogy mindhárom gypsymama megihletett (csak más színűt szeretnék). A kis 6 kilósnál még teljesen stabilnak tűnt a rugalmas kendő, a géz sem vágott elöl (azért kíváncsi vagyok a beszámolóra a háti hordozásról). Mivel mi nem vagyunk fürdőzősek, nem szoktunk strandra járni, ezért a water wrapnél bizonytalan vagyok, de mivel lehet, hogy a baba azért élvezné, ez is piszkálja a fantáziámat. Csupán kézben fogva nem gondoltam volna, hogy ilyen jól tart, ha felkötöm.

Varda
www.hanami-teahaz.hu

Az igazságnak sok arca van.
varda tintalle
 
 


Kisvic! Szerintem a Lana nem ilyen miatt kényelmesebb, hanem, mert sűrűbb a szövése, így az egész anyag puhább, lágyabb, és jobb súlyelosztást biztosít. Szerintem nem nyúlik hosszában, azt nem is szabad egy hordozókendőnek. Még rugalmasnak se.

Varda
www.hanami-teahaz.hu

Az igazságnak sok arca van.
varda tintalle
 
 


[quote="varda tintalle"]K írta:varda tintalleriszti! Ez nem érdekes számodra?

"Gruppenbestellungen
Wenn Sie eine Sammelbestellung für mehrere Eltern ausführen erleichtert das uns die Arbeit. Dafür bedanken wir uns mit einem Rabatt".


Hordozo tanacsadoknak 15% kedvezmenyt adnak, ha legalabb 10 kendöt rendel. Ugy tudom, hogy masoknak nem szivesen adnak kedvezmenyt.
A 18 € nagyon durva. Nem ertem mit gondolnak :?

Klub: mar nagyon varom a kepeket :-)
smzsgalf
 
 


[quote]B írta:udapesten, nem úgy akartad írni, Orsi?


Miért, csak Bp-en hordoznak? Vagy csak Bp-iek voltak a klubban?

Orsi, majd klinkeld be légy szíves a TBW-ről, jó? Hadd irigykedjek. :)

Viru
Kép
viru
 
 


Illetve linkeld be, ne klinkeld, jó? :D

Viru
Kép
viru
 
 


Nem csak pestiek voltak, mi Ráckeresztúrról érkeztünk :). Mondjuk tény, hogy Pécsről nem vállaltam volna az utat...
Orsi, köszönjük a lehetőséget, jól éreztük magunkat, sajnálom, hogy előbb el kellett jönnünk. Mi is várjuk a képeket! És igen, jó, hogy arcokat tudok kötni a nevekhez (legalábbis egy részükhöz).

Eszter
ikra
 
 


biobaba: az Ikeás (vagy Kikás?) Léna mennyire vált be neked anno? Mennyire volt kényelmes? Meddig használtad? Milyen volt a szövése? Mekkorát vettél?

kisvic
 
 


Varda: tényleg sajnálatos ez a 18 Euro!!! De csomó hivatalos dolgot most felemeltek, pl. nekünk a ház engedélyeihez az önkormányzatnál 2200 Ft helyett 15000 Ft (!!!)-ot kell illetéknek befizetni! Rablás minden már a világon! :(
Akkor ez a sokat rendelek-olcsóbban kapom, nem is nagyon jöhet szóbal nekünk, ha jól értem, mert nem vagyunk tanácsadók. Vagy? :wink:

Zsuzsa, te biztos vagy benne, hogy nem magánszemélyekre gondoltak?
Mindenesetre én már nem szándékozom új didyt venni....
Inkább egy gypsy mamát vagy moby wrap-et. :oops: Vagy. vvvvvagy. vagy.......őőőőőő Vannak ötleteim :wink:

ORSI: hol vannak a képek? Mindenki tűkön ül már... Vagy a TBW-s klink :lol: :lol: :lol: is jó volna.

Kriszti
kkriston
 
 


Ja, Varda: köszi, nagyon örülnék, ha nem kéne elmennünk Börsre... MAjd megbeszéljük, mikor hozd el. Nagyon aranyos vagy.

K
kkriston
 
 


Orsi, köszönjük a szervezést, jól éreztük magunkat! (Daninak, úgy tűnik, kicsit nagy volt a nyüzsgés, de a Villányi úti játszótéren már nem volt harag, vígan nézelődött másfél órát, míg a nagyok játszottak :))

Livus, finom volt a süti! És nagyon szégyellem magam :oops: , amiért Miló ilyen csúnyán elbánt Bogival...

Judit
Kép
patonayj
 
 


Egyébként mi sem pestiek vagyunk :)

Judit
Kép
patonayj
 
 




Nagyon-nagyon off.:

Zsuzsa, Kriszti! Nem is maga a 18 EUR bosszantó, hanem egyrészt, hogy egyik pillanatról a másikra duplája, hogy Ausztria továbbra is 9.50, és hogy még Görögországba is olcsóbb. Arról nem is beszélve, hogy nincs olyan áruérték, aminél azt mondják, hogy innentől ingyenes még No-n belül se. Pedig tudnék rendelni tőlük még pár babacuccot...így mondjuk nem fogok. Én sokat rendelek neten keresztül és van olyan website, ahonnan rendszeresen rendelek Japánból és 38 dollár feletti rendelésnél ingyen házhoz hozzák 3 napon belül...

Kriszti! Nem akarsz tanácsadó lenni?

On

Varda
www.hanami-teahaz.hu

Az igazságnak sok arca van.
varda tintalle
 
 


Kisvic,
IKEAban vettem. Mar v masfel eve parnahuzatkent funkcional:)
Nagyon merev ehhez, nem lehet konnyen mozgatni az anyagot. Szoval jo anyag, de nem erre van kitalalva. Es csondben megsugom, h azzal volt a hatamra teve a gyerkoc, mikor leejtettem, mert nem ereztem jol az anyagot.

Biobaba
biobaba
 
 


ezt muszáj, gyerekszáj rovat helyett apaszáj:

mesélem itthon a klubot, hogy mi minden volt ott, rengeteg fajta kendő is. erre apa: "de hát a kendő, az nem mind egyforma? az a nagydarab vászon?" :) én: "húúú, hát nagyon sokféle van" apa: "sokféle? hogyhogy? van, amelyiken van zseb vagy mobiltartó is?" :lol:

és ezt tök őszintén kérdezte!
gale
 
 


Kamcsatka: jól éreztük ma magunkat :) Köszi a szervezést, meg köszönjük a régiségbúvároknak is, hogy befogadnak minket! Igazán jó fejek, szuper a hely, kár, hogy Budaörsön van :roll:
ÉS: KÉPEKET KÉRÜNK!!!! :)

Judit: Nemá! Már én is elfelejtettem a dolgot, hát még Bogi! :) Fogják még őt nagyobb megrázkódtatások is érni.

KépKép
livus
 
 


gale: végül csak megvettem a teszveszes easy rider övet... mondjuk lealkudtam előtte az árát így 5100-ért elvittem.

Előtte mondjuk körülnéztem a német e-bayen, alig voltak paypal-es eladók (az meg ugye kb. 8EUR különbség) aki meg az volt az egy sem volt hajlandó Mo-ra postázni plusz a végén átlag 10 EUR volt a cucc (több aukciót is meglestem) ára így postával ugyanúgy 5e Ft-ra jött volna ki... úgyhogy megvettem. Nagy mázlid volt a tiéddel és én már csak azért is örülök, hogy megvetted magadnak mert így legalább felhívtad rá a figyelmem:) (mondjuk nem értem mi ez a finnyásság... már többször is vásároltam az e-bayen és soha nem húzták az orrukat... igaz nagyobb tételekről is volt szó)
Vendég
 


Gale: De ugye tudod, hogy nem kérdezett hülyeséget! ;)

Kép

KépKép
livus
 
 


biobaba: :-(((

Nincs valakinek egy használt eladó Lanája??????????????? Persze Didy is lehet. :-)

kisvic
 
 


livus: na, ha ezt megmutatom, akkor jön majd a "na ugye, én megmondtam, még ehhez is értek..." nézése :roll:

úgyhogy inkább bölcsen hallgatok... :oops:
gale
 
 


Gale, bocs, Kozy végén a zseb hivatalos funkciója: hitelkártyatartó... Tudod, amikor csak úgy mész nyaralni, hogy egy kényelmes ruha, a kabrió, meg a kártya...

kamcsatka
 
 


Csakegy! Szerintem az a fontos a pocakos hordozásban, hogy figyelj Magadra és kövesd a tested jelzéseid. Az, hogy 5-10 perc múlva húz a hasad, számomra egyértelmű jelzés és egyben válasz a kérdésedre.
Kisvic! Lana nem nyúlik semerre, Nandu sem.
Gale! Lanán is van zseb.

hordozo
 
 


[quote="kamcsatka"]G írta:kamcsatkaale, bocs, Kozy végén a zseb hivatalos funkciója: hitelkártyatartó... Tudod, amikor csak úgy mész nyaralni, hogy egy kényelmes ruha, a kabrió, meg a kártya...


jaja, tudom, megvan a fíling, mi mindig így járunk nyaralni Bázakerettyére, kicsit unalmas is már... 8)
gale
 
 


A XIII. kerben nincs valakinek Manduca-ja, amit esetleg megnézhetnék?

A liliputi és a babahordozó oldalán rendelhető rugalmas kendők között van minőségi különbség?

Kisvic, Kriszti, köszi a véleményeteket!

Móni
norsi
 
 


Kész vagyok ettől a Bázakerettyétől :D
Most szerkesztek, Gale, idézhetek férjtől? Lécci...

kamcsatka
 
 


Tavaly mi is Bázakerettyén nyaraltunk majdnem 2 hetet :))) (a férjem csak buzirekettyének hívta:)))))))
Vendég
 


Orsi, koszi a klubbot, jo volt!
Livus, csokis suti isteni volt! kakaos csiga is finom volt (ki sutotte?).

Banya, te hogy oldod meg ket kicsivel babakocsi nelkul?? mekkorak a gyerkoceid? erdekel! nalunk nem megy b.kocsi nelkul, mert a "nagy" nyugdijas csiga tempoban kozlekedik gyalok, kb. meterenkent megall (ami nem baj csak nekem 20 percre van az civilizacio, gyalog, neki tobb ora lenne. ha bevasarolni megyunk vagy jatszora nem tudom maskepp megoldani). Kettot viszel magadon?

Kisvic, esztercicanak van 2 hasznalt didyje elado :), kb egy hete irta :?:

Liv, csak te hordozol Pecsett??!?:o :(
Katyas kep :D

Zsizsa, kep szinten nagyon aranyos!

Moni, en nem cipelnek ujszulottet ergo/maduca/yamo feleben. kendo? tenyleg elhatarozas kerdese, nem olyan bonyolult (sztem).

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Holnap totálkáros leszek, de megérte: elkészült a "jelentés":
http://hugipakk.blog.hu/2008/04/04/7_ba ... k_jo_fejek

A TBW-re is írtam, bár szűkszavúan: azért talán megértik:-)
http://www.thebabywearer.com/forum/show ... ht=hungary

kamcsatka
 
 


Sziasztok!

Igaz,hogy még csak pár hónapja kendőzünk, és én nagyon sajnálom, de úgy tűnik meg kell válnom a Lana kendőmtől,férjem nem hajlandó kendőzni, és csak akkor vennénk Manducat-ot,ha a Lanat el tudom adni...azt meg nagyon nem szeretném ha a férjem kimaradna ebből a jó érzésből, így a valamit valamiért elven, meg kellett hozni ezt a döntést. :cry:
Tehát ha valakit érdekel egy 3-as méretű Csillag Lana akkor írjon privit!
A részleteket megbeszéljük.
Mindenkinek gyönyörű napot!

Réka

Kép

Kép
rékaróka
 
 


Orsi, nagyon jók a képek! HÁt, rólam kevésbe, de ezt tudtuk kihozni...

K
kkriston
 
 


Hordozókendő-tanácsadás: sztem valaki más jobban megfelelne, pl. aki már régóta csinálja... Én nem vagyok profi, az tuti.

K
kkriston
 
 


Sára : én teljesen megértelek...Az én nagyfiam is megáll minden bokornál, ha sietek, nem tudok vele közlekedni. Bár babakocsi már nem kell neki (másfél éves kora óta), igy főleg motorozik. Mondjuk nehéz féken tartani, az útra nem megy ki remélhetőleg :shock: . Akkor a kicsit majd kendőbe teszem és kész. Csak BKV-zni nem hiszem, hogy tudnánk, szerencsére nem is kell.

Kriszti
kkriston
 
 


Hu szuperek a kepek! Ferjemnek is nagyont tetszettek (aki meg azt is tudja, hogy miert ertekesebb egy lila feher indio mint egy kek feher) :lol:

nem tudom, hogy magyarul hordozo tanacsado-e a neve, csak ez jutott eszembe, valojaban olyanokrol van szo mint Agi, szoval tanfolyam vezetökröl. Csak pl. NO-ban nem igen tartanak tanfolyamot, hanem szemelyesen mennek el "tanacsot adni", ezert irtam ezt, nem tudom ertettetek-e, hogy mire gondolok.
smzsgalf
 
 


Orsi!
jók a képek (persze szerény - csukott szemű - személyemet leszámítva), apa meg dagadhat a büszkeségtől, hogy már idézik is... :D
gale
 
 


SZiasztok!

Köszi Mályvacsiga a felajánlást, maradhatsz Te a Szilvi., mert nekem jó a beszilva.
Köszi a felvilágosítást a dydiről. Én sajnos antitalentum vagyok a kötözéshez. Csak a csatos hordozók jöhetnek nálam számításba.
Kamcsatka, örülök, hogy ne mvolt félreértés, és ne aggódj, még csak hordozógyűjtőszenvedélyt sem indítottál be:) Bár azért egy-két darab az én fantáziámat is megmozgatja. PL ugye a bamberoo. Biztos tök szuper a klub! Most irigyellek Titeket ott Budapest környékén!
Üdv!
beszilva
 
 

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?