Hahó!
Megjöttünk Hévizröl, és sikerült visszaolvasnom, jegyzetelnem is.
A pihi nagyon klassz volt, néha kicsit hiányoltunk Nándit (ilyenkor idézgettük a "szavajárásait"
) de nagyon jó volt pihenni. Kicsit kirándulgattunk is, wellnesseztünk, massziroztattunk, sószobáztunk, uszikáztunk, és iszonyatosakat zabáltunk szóval minden jó megvolt.
Na, a jegyzetek:
fürdés: ha nem forró a viz, akkor lehet fürdeni benne, nekem annó a dokim is annyit mondott, hogy nyitott méhszájnál nem ajánlják, viszont a kellemes, testmeleg viz izomlazitó hatású! Én is sokszor fürdök kádban, mert jólesik elnyúlni.
szénsavas üditök: nem csak a puffadás miatt nem ajánják, hanem mert a szénsav kivonja a kalciumot a szervezetböl. Természetesen ez nagy mennyiségre vonatkozik, és nyilván, ha csak ez esik jól, akkor inkább igyad, mint kiszáradj... (és most nagyon vészmadárkodok, de anno a férjemnél a vastagbélrák egyik
valószinüsithetö okaként a hajlam mellet a túlzott kóla és szénsavas üditö fogyasztást jelölték meg
.ami modnjuk nála napi másfél liternyit jelentett. de ez csak valószinüsithetö, természetesen nem tudják pontosan megmondani, mitöl alakult ki.)
légzésfigyelö: nekünk volt Nándinál, mi Angelcaret vettünk, és én azért ragaszkodtam hozzá, mert anno az utcánkban meghalt egy baba bölcsöhalálban.
Mi is résztvettünk tanfolyamon, szerintem ez légzésfigyelö nélkül is hasznos egyébként. Nálunk 1x beriasztott, persze azóta sem tudjuk, hogy valós vagy téves riasztás volt. Mikor berohantunk a szobába felkaptam a picit és finomat "megráztam" akkor ébredt fel. Szegény, azt sem tudta, mi van. Hogy most csak aludt, vagy nagyon mélyen aludt vagy túl mélyen aludt, azóta sem tudjuk, de én nem bántam meg, hogy vettünk.
Volt/van külön "babaörünk" is, asszem ez a neve a kihangositónak, ezt én is azért vettem, mert kertesházban lakunk, igy nyugodtan kimentem a teraszra, vagy a kertbe, és hallottam, ha felébred.
cukorteszt: no, ez nálam anno érdekes volt, mert a buzgó belgyógyász már kisterhesen (értsd ezalatt 10-11 hét) elküldött a tejes-kiflis dologra, pedig akkortájt iszonyat rosszul voltam. A nögyoygi csodálkozott is, hogy mi a péknek kellett mennem. Aztán 24-26 hét körül volt a cukros lötyis pfuuuuuuj. Ja, mindkettö ugy volt, hogy elöször éhgyomri vérvétel, aztán enni-inni, és talán másfél, 2 óra múlva megint vérvétel.
alvás: alapvetöen jól alszok, éjszaka 1szer pisi, utána ált. vissza tudok aludni, ma hajnalban és is csak forgolódtam utána
szex: hát nekem mostanság nem nagyon esik jók, vagyis nem tudom úgy elengedni magam, féltem a babát is, és be is keményedek utána
Na, most ennyit jegyzeteltem.
Hétfö du megyek dokihoz, majd utána jövök tudósitok.
Pusz mindenkinek!