Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mókuska!
Köszi szépen, tündér vagy, már meg is kaptam. Kép

Momo!
Én azért egy esküvőre biztos elmennék, de ha gondolod, egyszer mi is meglátogathatunk, ha kibírsz annyi gyereket idegekkel. Kép
Egyébként Ti is jöhettek hozzánk soron kívül, szívesen fogadjuk a vendégeket. EZ MINDENKINEK SZÓLKép Én úgy tudom ISDN-re is rá tudják kötni az ADSL-t, vagy nem? Meg kéne kérdezni az 1212-n.

Sofka!
Kenyeret lehet sütni sütőben is, csak a legtöbbhöz kell kenyérforma, ami hasonlít az őzgerinc formához, csak sima szögletes. Egyébként én írtam nemrég linkeket kenyérsütéshez, a 3 magvas és a francia vágott zsömit már meg is sütöttem, csak nekem kevés volt a receptben írt sómennyiség, de különben fincsi volt.

Csucsuka!
Nekünk csak a 23.-a nem jó, aznap 50 éves anyósom és étterembe megyünk teljes nagy családdal. Kép Kép

Magdi
gallainémagdi
 
 


Sofka, Cegléd felé a 4-esen van, Cegléd előtt kb 20 km-rel. A kazetta jó ötlet, csak az én kisméretűimet még nem köti le annyira, hogy 1 óra döcögést nyafi nélkül kibírjanak, én meg nem vagyok annyira profi sofőr, hogy ez teljesen hidegen hagyjonKép Az meg nem hiányzik most, hogy a maradék tragacsot is összetörjem.

Franyó, csak azért borultam így ki nektek, mert olyan látványosan elfelejtettetek, de istibizti, nem haragszom ámKép

Csucsuka, a 23-a megerősítveKép

üdv
Momo, aki már nem is annyira szomorúKép


Momo
momo
 
 


Magdi, tudtam, hogy valakinek van egy félszázéves anyós a tarsolyban, csak azt nem tudtam, hogy neked, vagy Toffinak... Akkor jó zabbantást Nektek! A múltkor is lemaradtam rólatokKép

Zsófi
csucsuka
 
 

 
 

Itt vagyok megintKép

Zsófi
Jobbulást a kicsiknek, neked megy az anti-zombi drukkKép
Milyen mélről van szó?

Zulu
BokaborogatásKépKép

Franyó
Almáspite azután lesz, ha elfogy a máglyarakás, Szandi kívánságára. Most hívott Apa, hogy ne két máglyát süssek, mégsem megyünk haverjáékhozKép Késő bánatKép
Hess takonykór!
Nagyon jó képekKépKépKép AlvósKépKép

Sofka
Enyém Apa 80 alatt megúszta az alma kilóját és majd' megszólalnak, sajnálom is összevagdosni őket, olyan szépekKépKép
Én egy hete megyek gyantáztatniKép, talán ma összejön (remélem)

Első tepsivel sikerült megégetni az ujjamatKép

Kiszuny
Én nem próbálok sütőtököt, nekem fáj a hasam tőle, lehet, hogy Zsombinak is fog. Nem lehet, hogy Kincsőt is bántja a sütőtök? Próbálj mást.
HajhullásKép


HajvágásKép, ha muszáj inkább, mint a szemébe lógjon.

Kangi
Paradicsomos krumpliKép Csak nem éhezteted, dehogy, dehogy. Gyenge pipihusit próbáltál? Te főzöd Julcsinak a kaját vagy veszed?
Jókedvű RopiKépKép
PiskótaKép

Beu
Önaltatás Zsombi módra: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa csukott szemmel, amíg el nem alszik Kép Anyukám szerint abból jön, hogy énekeltünk neki altatáskor (ha közönség is volt, akkor csak dúdoltamKép)
MSN: leírtam, aztán kitöröltem, mert Magdi is leírta.
Almás: megbeszéljük és gyertekKép

Manó
Csokievő EmmaKép, jobbulást és drukk a gyors fogacskáhozKép

Ébredés van, milyen rendes Zsombi, sütöttem is, neteztem isKépKép

Réka
BíróságKépKép, de legalább túl vagy rajta. A mi ügyünk még mindig nincs lezárvaKép

Mókuska
Én használtam Gingisolt (nem voltam elájulva tőle, lehet, hogy a terhesség miatt).
Gratula a 8620 g-hoz, ez igenKép
Alváshoz nálunk is egy bizonyos dal van (lányomnál a Kicsi vagyok én, Zsombinál a Körtéfa...)

Magdi
Mi az MSN-es címed? Az enyém uaz, ami a táblicskuban van (Csucsuka félében). Mikrofon még nincs, de ha más nem, veszek én egyetKép

Momo
Ne legyen rossz kedvedKép
60 km nem a világ vége tényleg (anyósomék is ennyire laknak tőlünk, ez kevésKép)

Frissítettem, most nem ugrálok vissza...

Mókuska
LázKép
Én is kérhetek kenyérreceptet? KösziKép
Gyere, kész a második tepsi isKép Ahogy Apát ismerem, ma lájtosan ebédel, rákészíti a hasát, tutiKép

Tali: 23-a nekünk nem jóKép, pedig úgy mennénk!

Betegeknek jobbulást, fogacskáknak gyors és fájdalommentes kibújástKépKép

Puszi mindenkinek, megyek az én jógyerek ZsombimhozKép biztosan nyúzáshiánya vanKépKép
Egyébként angol után rohannom kell haza, mert ÉN hiányzok nekiKépKép És milyen szemrehányón tud nézni, a szívem szakad meg, amikor meglátom.

Szép napotKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Mekerültem, vagy megkergültem??? Kép Megvagyunk mi is, már jobb a helyzet nálunk, Édesapm, jól van,Zsani is alszik éjszaka (hálát adok annak aki feltalálta a dentinoxot) SŐt azóta jobban alszik nappal is.

Hzzátápi+ hascsikarás + ritkább kaki: Én is elkezdtem Zsaninak edni 4 hós kora óta leveket. Főleg almát, mert nálunk meg az volt a gond, hogy képes volt félóránként kakálni. Bennehagyni nem mertem, mert egyszer nem vettem észre ki is cspte a fenekét. A napi 12-15 pelenkát meg luxusnak éreztem, így én azóta adok neki leveket, és max 2-3 kaki van azóta egy nap. És megtanult cumisüvegből is inni!!! Sose tudott, csak rágta a cumit, a varázsitatóból ment, de üvegből nem. Hogy mire nem képesek, hogy a gyümilevekhez hozzájusson.

Tegnap meg bevittem az egyetemre (még előadáson is bent voltunk, ott igaz csak 20 percig, mert megunta a dolgot, így gyorsan leléptünk) Délután meg rámszakadt a házimunka teljes egésze, este 11-re végeztem is vele, még netezni se volt időm.

Na most visszaolvasok és remélem tudok jöni

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Csucsuka és Többiek!

Tali: nem lehetne 24, v.24, v. 26? Naaaaaaaaa!!!!

Toffi!
Túl sok máglyarakás, hol is laktok? Kép MSN cím mekérdezem, vagy megnézem a gépben, ha megtalálom. Kép

Magdi
gallainémagdi
 
 


Bocsi, 24, 25,v.26. Kép Kép Kép

Magdi
gallainémagdi
 
 


Nekem jó a 24.e, Toffi? Momo?
csucsuka
 
 


Zsófi
Enyém anyós öregebb, mint félszáz, nekem az anyukámék kerek ötvenekKép

Zsombinak beugrott a sárgabarack másik fele, kinyalta az üvegetKép, utána persze volt cici isKép

Toffi + jóllakott Zsombi
toffifee
 
 


Magdi
Mindjárt megkóstolom őket, lehet, hogy nem is jóKépKép

Nadine
Zsanka is jó korán kezdi az egytemetKép

Tali: nekem nem jó a hosszú hétvége, tudjátok, lakáseladási projektezek az apámmal (vidéken), de gondolok Rátok KépKép Na meg családi összevont szüli- és névnapozunk, okt. 24, 25, nov.8 és 11 (a nov. 11 szülinap is, névnap isKép

Toffi
toffifee
 
 


Toffi!

Mindjárt megyek a számtech. nagykerbe, hozzak Neked mikrofont? Legalább lenne indok egy rendkívüli talira. Kép Az asztali azt hiszem 800 ft körül van.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Hali,

Akkor ahogy olvasom a lemaradásom, sorban mindenki:

Psandi,
Szerintem az almához vegyél olyan műanyag reszelőt. Én a CBA-ban vettem kb 140 Ft volt - még ha nem is fogod használni, nem egy ökör ára Kép

Dé,
Hajvágással mi is küzdöttünk. Egy alkalommal pedig elvittem a fodrászomhoz. A gyerek kendőben volt, arccal arra nézett, amerre én - sapi le, kicsit megfogtam a fejét, és a fodrász csaj, ripsz-ropsz levágta kb 5 nyisszantással a frufruját. Szal ha félsz az ollótól (mint én is), akkor próbáld meg szakemberhez Kép vinni.

Momo,
Nekem még mindig áll az ajánlatom, hogy néha fussunk össze pl nálunk, akkor a lányaid is megismernek minket. Aztán ha vállalod a sofőrködést, akkor szívesen veletek tartunk bármikor bárhová, csak előtte egyeztessünk. Így nem vagy annyira apájára utalva. Fordítva is szívesen felajánlanám, de Twingóm csak 4 személyes Kép

Egyébként a tali engem is érdekelne, de nekem csak a 4napos ünnep utáni hét jöhet szóba. Rendszeres tali jó ötlet Kép

Magunkról: szerdán este 6-kor indultunk haza anyukámékhoz, csütörtökön HAJNALI 7-kor mise a mamáért, aztán du 1-kor temetés. Köztes időben szendvics és sütigyárat nyitottunk. Szerencsére jó sokan voltunk, így megosztottuk a melót. Időre minden kész lett Kép A "toron" is elég sokan voltak, nem volt semmi extra (műanyag pohár, vett sós és édes sütik stb), de nem reklamált senki. Egy szempontból volt rossz az anyukámnak, hogy estére mindenki húzott haza (mi is) mivel péntek ÉS szombat is munkanap volt. Sajnos ezt az anyukám nem gondolta végig, mert ha pl pénteken lett volna, akkor a szombatot is tuti mindenki kikérte volna szabira, de 3 nap ilyen hirtelen azért kicsit sok. Végül is megértette, de azért sajnálom. Tudjátok, a temetés után kell inétézni az anyagiakat (koporsó, pap, harangozó, előimádkozó asszonyok stb), és nem a pénz miatt gáz, hanem a rohangálás miatt. Na de csak megoldják vhogy. Tegnap szerencsésen hazaértünk, csak a gyerek még soha nem utazott sötétben, és ezért kicsit sírt útközben, azátn bealudt. Bizti rossz volt neki, hogy hiába van nyitva a szeme, semmit sem lát Kép Most kicsit fáradt vagyok, de azért elolvastam mindent. Inkább csak képbe helyezkedtem, nem akarok most okoskodni - ahhoz túl fáradt vagyok, ráadásul fél3-ra megyek kozmi-fodrászhoz nagygenerálra. Amikor időpontot egyeztettünk, mondták, hogy ne is számíccsak rá, hogy 7 előtt szabadulok. VÉGRE GYEREK NÉLKÜLI SZABIN LESZEK ÉS A VÉGÉN MÉG MEG IS SZÉPÜLÖK!!! Így a nagyi is kiunokázhatja magát kedvére Kép
Nagyjából ennyi dióhéjban.

Ma már nem ígérem, hogy jövök, de ti legyetek jók és vigyázzatok a babócákra

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Tali: Én nagyon szívesen mennék, de nem tudom hoyg jó e a hosszú hétvége, mi lehet hogy elutazunk vidékre. De ha nem akkor is csak iylnekor van családi program, és ilyenkor nem szívesen megyek külön programra az Emmával,a férjem meg nálunk nem ilyen baba bulira járóKép. Úgyhogy én nem tudom biztosra ígérni, azért ha itthon vagyunk és megegyeztek az időpontban lehet hogy megpróbálok elmenni.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Toffi!
Ha még erre jársz és aktuális a mikrofon, akkor hívj a mobilomon. A levlistás táblázatban benne van.
Puszi

Magdi
gallainémagdi
 
 


Sziasztok!

Mokuska, igen voltunk a nyaron is. Nagyon szeretjuk a Matrat. Talan egyszer ossze is futhatunk eleg surun megyunk (van ott egy csaladi nyaralo). Laz Kép

Toffi, biztos finom lett a maglyarakas Kép. Ki szulutett nov 11. en? Anyukamnak is akkor volt a szulinapja. Most lenne 62 eves. Doki kb. minden masnap lat Kép apukam. Mar jol vagyok.
Onaltato Zsombi Kép irigy nagyon mert Bori meg olyat nem csinalt.


Urszila mar megint egy napon kaptak a lanyaink az oltast. tornazni nem fogok menni de majd abban az idoben elmegyek setalniKép Vendegsereg Kép vagy Kép.


Kiszuny, Hajhullás Kép

Kangi, Piskóta Kép Regen 6 honapos kortol siman adtak! Ne aggodj mar allandoan az eves miatt, ha Julcsi is erzi a feszultsegedet a kaja korul az nem jo! Kristof is ilyen nem evos baba volt. Lattad mekkora lett. Persze anno en is agybajt kaptam amikor egesznap elvolt a reggeli es esti szopizassal. Napkozben nem ert ra enni minden erdekesebb volt mint a kaja. Aztan jott egy zabalos korszak, majd megmaradt valogatosnak.

Ma nem tudom mi volt Borival 5-6 ig ebren volt majd alvas fel 8-ig es delig nem aludt el pedig mar mindent bevetettem. Mar melyen szuszogott szem mozgato izmai is ellazultak (ez az elalvasanak az elso jele, hogy lefele nez) es amikor anya mar azt hiszi alszik a lanya akkor valamit mindig kitalalt (polo tepes, zokni rancigalas,) pedig nagyon faradt volt. A vegen (nem rohogni) a bezart tok sotet furdoben a kad szelen ulve szopiztunk hajszaritot hallgatva.

Irany a konyha! Meg nem tudom mit fozok Kép. Sokszor nehezebb kitalalni mint megfozni.

Udv Ari
ari
 
 


Csucsuka, Ti hol vagytok otthon?
Nekünk jó lenne 23 is 24 is, és igen, ha van kedvetek jöhettek hozzánk is. Magdi, különösen Rátok pályáznának a lányok!!!
Toffi, Te hogy csinálod a máglyarakást?
sofka
sofka
 
 


Sofka, Erzsébeten. Ahol a Soroksári már Grassalkovich út. A három manó miatt a Te szavad a döntőKép, ha vállalod, szerintem megyünk hozzátok csőstőlKép Akkor a lista:
Momo 24.?
Beu
GHMagdi
Zsuzsi?
Timici?
Sofka
Csucsuka

gyerkőcök csukott szájjal! durmolnakKépKép
Zsófi
csucsuka
 
 


Sziasztok csajszik,

melyik a végleges tali időpont? Nekem ugyan egyik sem jó a hosszú hétvégénKép, de Gombócnak elküldeném, hátha tudnak menni.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Ari
Az öcsém született nov. 11-én és akkor van a párom névnapja (aki egyébként egy napon született a húgommal, még az év is stimmel)
Doki: így könnyűKép
Főzés: nálunk mindig megy a szöveg, hogy találjam ki én, úgyis én csinálomKép

Sofka
Kaptam kb. 10 éve egy Horváth Ilona szakácskönyvet, az az alap. Csak annyit változtattam, hogy nekem az alma alatt is van kalács (általában abból szoktam) és rumos mazsolával és meggybefőttel csinálom.
Egyébként mindkettő finom lettKép. Lassan egy éve szidom a sütőmet, erre úgy néz ki, a tepsi a hibásKép

Megyek csuklást múlasztaniKép
Toffi + csuklósbuszKép Zsombi
toffifee
 
 


Nekem jó a 24 is, és igeeen, én is szívesen mennék Sofkáékhoz, akkor előtte vagy utána még anyukámékat is meglátogathatom SolymáronKépKépKép Így legalább lesz történés meg csavargás a hétvégénKép

pusssz
Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok!

Kendős csajok,
tőletek kérdeznék egy fogósat: hová pakoljátok a cicit, amikor a kendőben van a kölök (konkrétan az elöl keresztező pózra értem)? Nekem nem igazán sikerül elhelyezni, és kétszer is majdnem mellgyuszi lett belőle. Ilyenkor szorosabbra vagy lazábbra érdemes venni a kendőt, vagy mit lehet tenni?

Köszi!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Sziasztok!

Csucsuka!
Nekem bármelyik nap jó a talit illetően!Kép
Tudnál nekem küldeni egy Beu féle homeós kérdőívet?

Franyó!
És melyik év október 29-e?Kép Tök jó, még sose volt senki, aki egy napon született volna velem.

Réka
muki
 
 


Szasztok Lányok Kép
sajnos nekünk a jövő hét vége nem jó, utazunk Füredre, csak szombat este jövünk haza, mert vasárnap Börze. KépKépKép De majd bepótoljuk!!!

Mai kaja:
h5 szopi
n7 szopi
n10 kb 80 ml tejpép+alma-szilva pép (szegény, szegény átvert gyerek Kép)
n1 250ml par.krumpli (ez a max.adag egyszerre a védőnő szerint)
1 szopi
3 szopi, szendergés + f4 maradékszopi
5 100-110ml almásszilvás tejpép (Apacuka etette ügyesen)
Meg még lesz egy szopi fürcsi után, azaz 7-n8 felé.

Ennyinek már MUSZÁJ elégnek lennie!!! Ugye????

Pussz
Kangi és Megtömött Julcsi
kangi
 
 


Kangi!

Szerintem jol eszik Julcsi!
Elarulnad nekem a paradicsomos krumplid receptjet? Vagy ez bebikaja?
Az en Emmam meg nem eszi a fozelekeket, csak ha gyumi is van benne.
koszi
Kakukkfu
kakukkfu
 
 


Képzeljétek, ma OTP-rablás volt Gödöllőn. Ez még nem hír mostanában, de az már igen, hogy én is bent voltam. Áldom azt a pasit, aki idejében észrevette, hogy mi készül, és szó szerint kilökött az ajtón, mert a menekülési útvonalában álltam. Hát, azért más a tévében nézni, hogy üvölti egy símaszkos pasi, hogy hasra, és más hallani élőben. rendőrség 2 perc múlva jött, lövöldözés is volt. Egy biztos, gyerekkel ezután nem megyek olyan veszélyes helyre, mint a bank.

Nemtom Julkával mi volt az éjjel, üvöltve ébredt, sétálva csak sírt, néha összerándult, cici nem kellett, peluscsere, ruhaellenőrzés, hőmérő popsiba, szinte dokihoz vittem, végül a hasamon aludt, mint pici korában. Sárgabarackos almás sütőtököt evett, de már a II. nap volt, így az nem lehet. Ma semmit nem adtam, mármint szopin kívülKép

Felébredt. 20 percet aludt. Még jövök

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Bolti sárgabarit nem tudom, de a frisset tudtommal 1 év alatt nem tanácsos. Talán hajt, vagy csikar???? De nem tuti.

Tali: feltételesen beirhattok, de csak ha Pesten lesz, Budára nem vállalom az átbumlizást.

Urszila: ez rémes!!!Kép Brrrr.
Mondom én a páromnak, nem kell hireket hallgatni külön, elég a babanetet olvasni, minden érdemleges hirről innen szoktam legfrissebben értesülni (lásd még pl. Forma1).

Ancsi ma haladt előre, persze nem a földön, hanem Gergő ágyán. A technikája elég spéci: lába kinyújta, feneke égnek, feje teljesen lent (na emiatt nem csinálja szerintem földön, a szőnyeg durva ehhez, lepedőn oké), és igy tolta magát előre. A cél persze papir volt (könyv, Pokémonos!). Résen voltam, különben le is mászott volna az ágyról, igy még megfogtam a fenekét.
Ma 50 g barack ment be.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok,

Urszila,
ez rémes...én is oda szoktam OTP-be járni...ott is dolgozik az egyik ismerősöm.A móri eset óta félek ilyen helyekre menni,állandóan lesem,ki jön be az ajtón. Kép

Csucsuka,
felírnál légyszi a talis listára.Szívesen elmennék,ha jó lesz időpont.előre nyilatkozni sajna nem tudok,nekem melyik nap lenne jó,de ha olyat választotok,ami jó lesz,akkor megpróbálok elmenni.Most elvileg nekem bármi jó lenne,de hogy mi lesz a gyakorlatban,azt még nem tudom.

Kangi,
ne hibáztasd magad....egyáltalán nem vagy döganya,legfeljebb gyakorló anyuka.Hidd el Julcsi látványos jelét adná annk,ha éhezik,az tuti.Ahogy olvasom,hogy Julcsi mennyit evett ma is,szerintem sokan irigylik itt a topicban a jó kis étvágyát. Kép

jó éjt mindenkinek
Petra már alszik Kép
É+P

és egy játszó Petra Kép
Kép
Évi24
 
 


Réka,
1972! A te évszámod nyilvános? Kép

Urszila,
áááááááááá Kép, most hallottam a híradóban... én tegnap voltam Ankástul OTP-ben...

PIldi,
Anka is így kezdte, csak neki a távirányító volt a cél Kép

Kangi,
Anka is ennyiszer eszik, de nála a max. a fél üvegnyi! Tényleg ne aggódj! Kép

Toffi,
a milliomosban ma egy srác nem tudta, hogy melyik gyümölcs az alapanyaga a máglyarakásnak! Te jutottál eszembe! Ez már kóros? Kép

Évi,
de jó, akkor biztos élőben is hasonlítanak, ha nem csak nekem tűnt fel!!! Majd egy talin megnézzük őket egymás mellett, jó? Tök ari a lógó babás kép, amit beraktál!

Mókuska,
szép súlya van Lilinek! Kép

Na pussz, jóccakát mindenkinek!
F.
franyo
 
 


Akkor jöttök 24-én? De jó, de jó!!!
Csucsuka, küldök Neked egy útleírást, elküldenéd a többieknek?
Urszila, jajajaj!!! EZ olyasmi, amit az ember csak a tévében lát. Én még ott is csatornát váltok. Benne lenni, brrr. És Julka is ott volt? Még az Oktogonon nem szeretek járni, mióta lövöldözés volt a Burger Kingben. A fene tudja, pedig nem valószínű, hogy kétszer egy helyre csapjon a villám.
Zsizsa, én addig igazgatom a kendőn a csomót, míg kényelmes nem lesz. Nem szokta megnyomni. Bár olyat már vettem észre, hogy túlfolyás alakult ki, gondolom vmi érzelmi hormonok, meg az összebújás.
Kangi, ez a Julcsigyerek egy zabagép!!! Csak jól hasznosítja, amit bevisz. Meg gondolom nem az a típus, akit reggel leraksz, este ott találod! Milyen boldog tini lesz. Nem kell fogyóznia!
Évi, játszó Petra nagyon ari.
Nem hiszitek el, de a ma esti program megint vasalás. Viszont hetek óta egyedül közel másfél órát egyedül töltöttem. Vásárolni voltam, anyukám vigyázott az aprónépre. Kicsit talán furcsának tűnhettem, mert folyton idegesen pillantgattam magam köré, mint aki elvesztett vmit, de csak a szokás hatalma. Viszont úgy el voltam bambulva ettől a különös helyzettől, hogy nem vettem egy csomó mindent, ami kellett volna. Nem baj, majd apa vasárnap a tescoban!!! Anya itthon felírja, ő meg szelektál.

Na békés jó éjszakát!

sofka
sofka
 
 


Sziasztok!

Tali: oké, akkor 24-e Sofkáéknál? vagy Ildi miatt Zsófinál? Nekünk Erzsébet majdnem szomszédság Budához képest, de mi mindenképpen megyünk, az autó elvisz. Apukás tali lesz? Csak hogy hajtsam-e a páromat, vagy hagyjam itthon pihizni.

Urszila!
Most rendesen kirázott a hideg Kép, pedig még gondoltam is rád, amikor hallottam a rablásról és drukkoltam, hogy ne legyél ott.

Évi!
Jó Petra karkötője. Kép

Toffi!
Meg van a mikrofonod, holnap de. telcsizek és egyeztetünk.

Na megyek kiszedni Mikit a vízből. Kép

Magdi
gallainémagdi
 
 


ÉÉÉÉÉÉÉÉs megvolt a 300. hozzászólásom. Most előrelépek? He-he, középhaladó lettem. Kép

Magdi
gallainémagdi
 
 


Mókuska!
Én is Gingisolt Kép kaptam, amikor pár éve elkezdett nőni az egyik bölcsem. Csak arra emlékszem, hogy nagyon intenzív és rossz íze volt. Csodálkozom, hogy babának is felírták, de a doki csak tudja... Szerintem kérdezd meg telefonon ha még nem adtad neki mostanáig.

Maci_2! Akkor mi is összefogunk apával és játszunk fodrászosdit. Kép Szemüvegesnagyi Kép .

Toffi! Majd beszámolok milyen voltam, mint fodrász, apa meg mint segéd. Kép Máglyarakás! HMMMM

Heppi! Részvétem a nagyid miatt.
Először megprópáljuk apával nyírni, aztán majd meglátjuk. Kép

Urszila! Még jó, hogy pont útban voltál! Ez borzasztó! Kép

Virókám szunyókál én meg várom apajáját, aki éccaka ér haza és már kedd óta nem láttuk. Kép Ma vásárlós napot csaptunk és vettem egy csomó mindent a csemetének. Tudjátok, nincs itthon a macska, cincognak az egerek. Kép Azért nem fosztottam ki teljesen a kasszát. Kép
Lányok, van arra vmi szabály, hogy mikor kell megijedni a sok bukitól? Mostanában annyit, de annyit bukik Virókám, hogy csuda.


 


Sziasztok!

Extra rossz passzban vagyok, már egy jó ideje. De sokat gondolok rátok, néha olvasok is, csak gondoltam beszólok, hogy élünk még.

Mindenkinek minden jót!

Miszike
miszike
 
 


Megvan az éjjeli viselkedés magyarázata! Kibújt az első fogacska, méghozzá végigKép Én most kezdek teljesen zombi lenni, azon drukkolok, hogy a másik ne a most köv. éjszakát válassza.

Köszi az együttérzést, hatása alatt vagyok most is, hát még ha hasra is fektettek volnaKép Julka szerencsére nem volt most velem, itt vannak anyukámék a vasárnapi keresztelő tiszteletére. tévéből tudtam meg én is, hogy a lövöldözés a biztonsági őr és a rabló között zajlott, én szerencsére már kívülről hallottam. A pisztolyt különben az őrre fogta a nyavalyás símaszkos, arra emlékszem. És SofkaKép ide már 3x csapott a villám.

IldiKép én is úgy tudtam, hogy sárgabarack nem jó babának, de lehet, hogy az csak a nyersre vonatkozik? Bébikajában pasztőrözött van.

MaciKép ittam szilvát, narancsot, aszalt szilvát még nem ettem, kipróbálom.

KangiKép menjetek el szépen UHra és minden egyéb vizsgálatra, eredményektől megnyugszol és rájössz, hogy szimplán Ropi. Ha szülő-gyermek arányokat nézünk, szerintem Julka kisebb, mint Julcsi.

Kép gyomorszájerősítő torna: feküdj hanyatt, lábakat fel, sípcsontodra fektesd rá Virókádat és mozgasd le-föl, meg körözz, mint a mozdony kereke. Közben énekelheted is a Megy a gőzös KanizsáraKép Amikor többet kezdenek mozogni, többet is buknak.

Tali: mi jövő héten biztosan nem, sajnosKép

Megyek aludni, merevfáradt vagyok a múlt éjszakától.

Urszila
urszila
 
 


Na akkor tali 24.e Sofkáéknál, útleírás majd megy mindenkinek mélben:

Momo
Beu
GHMagdi
Timici
Zsuzsi
Réka?
Manó?
PIldi?
Évi24
Csucsuka

Részemről nem jön apa, hanem kap egy szabadnapot (szegényke megint halat akarna fogni karácsonyra).

Urszila, ez rémes...

Toffi, sajnálom, hogy nem tudtok jönni, és drukkolok, hogy menjenek a dolgok!

Kangi, nem úgy tűnik, mintha sajnálnád a kajcsit a csajszitólKép. Nekem Danó 9 hónaposan 300-350 ml húsos kajákat zabbantott ebédre. Aztán leszokott róla.

Miszike, jaj, ne!! Tudom, most nagyon rátok jár a rúd, de ennek ellenére jöhetnél gyakrabban! Csimota hogyvan? Nagyon lefáraszt? Párod melóval hogy áll? Jöhet persze mélben is, ha nem publikus, én tudok titkot tartaniKép

Franyo, ígérem bepótoljuk a talit!

Réka, homeós cucc megy, amint hagyja a gép.

Dé, dobjál mámeg egy méllel lécci, hogy tudjam a mélcímedet, oksa?

MAnócskát tudja vki értesíteni a taliról?

Zsófi
csucsuka
 
 


Sziasztok!

Nem vesztünk el, még élünk!:-o
Rendszeresen olvaslak benneteket, de mire oda jutnék, hogy képben vagyok és írnék, addigra kidőlök és nincs erőm írni.Kép

Azért rövid helyzetjelentés rólunk:
Liza 6 hónaposan felállt, mostmár mindenhol gyakorolja a tudományát és nagyon gyorsan mászik, sokszor alig tudom kibányászni a kis zugokból. Ma a számítógép alá sikerült bevennie magát a rengeteg kábel és elosztók közé.Kép Majdnem szívinfarktust kaptam.
Ja, ma reggelre kibújt az első fogacskája. Olyan édi recés.
1 hónapja így nézett ki:
Kép

2 hete kezdtünk próbálkozni a gyümölcsökkel és a sütőtökkel. Egyenlőre nem sok sikerrel. A kanál nagy ellenség, nagyon utálja.Kép
Nekünk a banán és a sütőtök jött be a legjobban, bár ez is erős túlzás. Jó nagy előkét használunk, mégis evés után mindig át kell öltözni teljesen.

Urszila: ez szörnyű!!!Kép Brrrr.
Mondom én is a páromnak, akárcsak az Ildi, hogy nem kell hireket hallgatni, elég a babanetet olvasni, minden érdemleges hirről innen szoktam legfrissebben értesülni.Kép

Szofka!Kép
Sokat gondolok Rád és Marcipánra. Jó lenne ismét összehozni az ifjúságot, no meg nekünk sem ártana egy kis etyepetye lepetye.KépKép
Persze azóta sem voltunk úszni, viszont hétfőn kezdődik babás mama torna amire szeretnénk járni Lizával. Van kedvetek jönni Marcipánnal?

Toffifee!Kép
Mindig olyan finomakat sütsz, hogy csorog a nyálam. Hogy is kell máglyarakást csinálni, már sok éve nem ettem és nem is csináltam, pedig a gyerekek mindenevők ha édességről van szó.Kép

Mókuska!
Úgy sajnáltam Lilit, hogy belázasodott, de biztos a fogával küzdött. Nektek már sok kis rizsszem kibújt, ha jól emlékszem. Örülnék ha tennél fel képet Liliről, hiszen Ő kiemelt helyet foglal el a szívemben Szofka Marcipánjával együtt, hiszen egy napon születtek Lizával.Kép

Igyekszem utolérni magam, hogy mindenkivel képben legyek, de ez komoly kihívás.Kép Be kellene iratkoznom valami szuper gyorsolvasás tanfolyamra, hogy utolérjelek benneteket.Kép

Igyekszem!!!!!!

Még két kép az én Lizámról:
Ezen nagyon huncut, imád játszani, a lényeg, hogy mindig legyen társaság.Kép
Kép

És így tud sírni, ha ébredés után nem vesszük ki azonnal az ágybólKép
Kép

Mindenkinek szép álmokat, jó pihenést!!!!!!!!!KépKépKép

Zsuzsóc
zsuzsóc
 
 


Toffi,
Néha tényleg több van az előkén, mint a pocakban.
Máskor ne az ujjadat süsd, hanem a kajátKép (bocs)

Mókuska,
Köszi. Még nem kaptam meg (a mail címemben van egy kis változás, ha a régire küldted nem kapom meg).
LázKép

Nadine,
Nem korai még ilyen "idősen" (Zsani) az egyetem?Kép

Ari,
Nekem is a kaja kitalálás okoz gondot.

Urszila,
Hú, amikor a hírekben hallottam gondoltam a gödöllői csajokra. De álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen közel voltál.
Gratula a fogacskához. Szegény szenvedő Julka, és nem_alvó anyukája.

PIldi,
KúszásKép

Évi,
Petra-képKép

Miszike,
Hát ez nem sok, már amit írtál. Csak nincs valami gond? Hogy vigasztaljunk, ha nem tudjuk mi a baj? Remélem csak fáradtság. Azért drukk!
Házzal mi újság?

Sofka,
Épp most megy a dalnokok ligájában az InflagrantiKép

Csucsuka,
Küldtem neked mailt.

Roni ma megevett ebédre közel 150 ml sütőtököt. Ki éri ezt? Gyümi továbbra sem kell neki.

Maci_2
maci_2
 
 


Mókuska!

Ha jól emlékszem Te írtál valami szupi kenyérreceptről. Kép Nekem is küld el légyszi!!!

Köszi
Zsuzsóc
zsuzsóc
 
 


Maci_2
Korai???? Az előző két félévet már velem együtt járta a lány. Már túl van 2 szigorlaton, meg vagy 8 kolokviumon is. Kész profi Kép Mindegyiket lapítva izgulta végig Kép Mondjuk az utolsó szigorlatnál 10 perces fájásam voltak (amik persze vizsga után elmúltak, pedig elvileg már szülhettem volna 39. hét volt) Így most rutinos egyetemre járó. Kép

NA megyek megnézem az ágyam közelebről, mert mintha hívogatna Kép

Nadine + ma nagyon jó kislány Zsanka

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Csucsuka: irtam neked mailt valamelyik nap, megkaptad? A lenyege az, hogy erre a mailcimre kuldd el nekem leci az osszes cuccotKép kaiser.orsolya@vnet.hu (Beu-fele homeopatas kerdoivet is leciKép)

Heppi: neztem DL-t, szerintem apa nagyon jo szoveget irt, itt kuncogtam, hogy nagyon friss meg neki ez az elmeny, hogy nem lesz 8-ig alvas, 8 fok kell meg...stbKép

orsoly
orsoly
 
 


Heppi: Én is ezt akartam írni, hogy jól lebukotta férjedKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Lassan szaladgálhatsz a gyerkőc után és nem lesz semmi pihi. Kép

Miszike!
Ne legyél így elkeseredve, tessék sűrűbben jönni. Kép

Zsuzsóc!
Szóval bujkál a gyerek? Kép

Mai vacsimenü: rakott zöldbab és Mókuska féle receptekből a mazsolás kalács. Sajnos nem maradt annyi, hogy le tudjam fényképezni. Kép

Mindenkinek szép, jó éjszakát.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Jo reggelt mindenkinek!
Kepzeljetek, Kincso meg mindig alszik, megyek is es megnezem, hogy mi tortent? Ugy tunik, hogy megbukott a feltetelezesem, miszerint a hozzatapi miatt nem alszik, mert tegnap is 1/2 8-kor ebresztettem. Ket teljesen ataludt ejszaka Kép Mindjart jobban erzem magam Kép
Tali: nekunk jo a 23-24-25 es apaval mennenk, remelem nem o lenne az egyetlen!
Pussz,
Kiszuny es Kincso

Kép
kiszuny
 
 


Sziasztok!

Felteszem ide a kenyérreceptet, mindenkinek jó sütkérezést!Kép
Majd még jövök csak szalad a ház, Lili kakis....

Mókuska

<!--attachment: keny_rrecept-40034.txt*mime_txt.gif*text/plain*2.6**keny%e9rrecept%2etxt --><center><pre>
Kép
kenyérrecept.txt (2.6 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok,

Tegnap este sütöttem kenyeret Kép Apát jól megleptem vele. Gépinduláson volt a nyomdában, úgyhogy csak fél éjfélre ért haza. Nemsokkal előtte lett kész, úgyhogy egyből be is faltuk a felét éjszaka. Fincsi lett.
Ezen felbuzdulva ma kalácsot sütök.
Mókuska,
Köszi a receptet, bár még nem jutott el hozzám, mert tegnapelőtt lett meg még csak az új mélcímem, de majd felhívom Magdit a hozzávalók miatt, és ha felkel a család, megyünk bevásárolni.

Tali - lehet, hogy mi is el tudunk menni. Mivel Apa itthon dolgozik, nálunk nincs olyan, hogy Apás hétvége. Kocsival meg szerencsére el vagyok látva. Továbbra is fel tudom ajánlani valakinek, hogy elviszem. (Budáról megyek...)

Urszila,
Nem piskóta ez a bankrablás. Valahogy az ember azt gondolja, hogy ilyesmi vele nem történhet meg. Jó, hogy kitaszigált a pasas.

Tegnap voltam fősuliban Lilivel. Imádták. Kép Viszont mint GYED-en lévő kismama köteleznek arra, hogy megvegyem a tankönyveket, különben nem vizsgázhatok. Szerintetek ezzel nem sértik a jogaimat? Kép

Dé,
Nem vagyok képben, hogy Viróka miket csinál, de ha mostanában kezdett forogni, kúszni-mászni, akkor átmenetileg megszaporodhat a bukások száma. Majd egyszercsak elmúlik.

Miszike,
Tényleg rossz passzban elhetsz, ha csak ennyit írsz Kép Tessék megosztani velünk, hátha jobb lesz utána.

Csucsuka,
Én is szeretnék homeos mélt. A címemet elküldöm méleben.

Magdi,
Milyen volt a kalács? Mindjárt hívlak a hozzávalók miatt. Kép
...most látom, hogy már Mókuska feltette a recipéket, úgyhogy hagylak még aludni.

pusz,
gömb és az alvó család
gombolyu
 
 


Urszila! Gratulálok a fogacskához és drukk, hogy tudj a következő előtt egy picit pihenni! Köszi a tornaötletet, no és a zenei aláfestését is! Kép

Csucsuka! Mailt mindjárt küldöm. Viszont a profilom teljesen eltűnt. Kép Nem mintha túl sok infó lett volna benne, csak bosszant. És az is, hogy írtam a szerkesztőnek jópár napja, de semmi. Na mindegy, végül is a frisskismamákba is profil nélkül írtam. Nincs kedvem újat csinálni... Apucitoknak jó horgászást és jószerencsét a fogáshoz. Kép

Zsuzsóc! Gartula a kis recéshez! Liza nagyon édi abban a hintában! Egy hónapja még ilyen jó idő volt? Nahát!

Kiszuny! Mekkora szemei vannak ennek a nőszemélynek! Kép

Gyönyörűen süt a nap, igyekszem a házimelóval, hogy minél előbb ki tudjunk menni sétálni. Mindenkinek hasonlóan ragyogó napot!

Pusza,


 


Sziasztok!

Zsizsa
Nekem nincs útban a cici a kendőben és elég szorosra kötöm.

Kangi
Elégnek tűnik a kajcsimennyiség, de ezt Julcsi dönti elKép

Urszila
Gondoltam Rád a hírekben, de reméltem, hogy nem vagy ottKép
Gratula a fogacskáhozKép

PIldi
Sárgabari: az van az üvegen, hogy 4 hónapos kortól (barátném alig 3 hónapos csajszinak adja), Zsombit nem hajtotta megKép (nem is csikarta)
Ancsi-haladásKép már PokemonozikKép

Évi
Játszó PetraKép

Franyó
Én is 1972, csak nem 29-eKép
Láttam a milliomost, érdekes voltKép Máglyarakás alig van, Apa kiéhezve jött haza, már nem volt ebéd a kajáldájukbanKép, de így telerakta a pociját itthonKép

Magdi
Köszi-kösziKép Már néztem a térképen, hogyan juthatnánk el hozzátokKép
Gratula a 300-ik írásodhozKép
(MSN: Elméletileg e-mail cím alapján meg kellene találnod engem, nem? Mi a Te címed? Vagy neved?)


Fodrászolás sikerült?Kép
VásárlásKépKép

Miszike
Gyere kicsit gyakrabban, ha tudszKép, itt kicsit kikapcsolódhatszKép

Zsófi
Remélem, ha már kihagyjuk a talit, legalább sikerélményem lesz lakás-ügyben (ámbár ahogyan apámat ismerem...)
Mindig beírom, hogy Csucsuka, aztán az írás végén átjavítom Zsófira KépKép

Zsuzsóc
Mobil Lizához gratulaKépKép És a fogacskához isKép
Máglyarakás recipe megvan begépelve is (barátnémnak kellett és még nem töröltem ki), küldjem?Kép

Maci_2
Túl nagy volt a tepsi és kicsi a konyharuha (na meg rossz fogás esett rajta, de elpasszolom és veszek másikat)

Nadine
Elsőben én is kismama voltam, másodikban meg kisgyerekes anyuka. Mondták is a TO-n, hogy Szandi is kap egy okleveletKép

Mennem kell, Zsombi nem díjazza most SzanditKép
PusziKép
Toffi + ordi_Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok!

A talira hozzatok apócákat is, mert a férjem majd megint túlháziasítva érzi magát, ha egyedül lesz pasiKép Léccci!
Megpróbálok még jönni, de tegnap délután óta elég szerencsétlen passzban vagyunk. Zsebi nem alszik napközben, ettől viszont tök ütődött már délreKépKépKép És csak nyafog, nyafog....

pussz
Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok!

Ancsa!
He-he, hagysz aludni, már haza is jöttünk az usziból, mert 8-kor kezdődött. Kép

Toffi!
MSN a párom után... jajj inkább küldöm emilkében, nehogy váratlan látogatónk legyen. Kép
Máglyarakás recipe nekem is jöhet. Kép

Na megyek, mert nem bírnak magukkal a gyerkőcök.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Sziasztok!
Nekünk jó a 24-e! Akkor Sofkánál?
Apucit mi nem visszük, végre hódolhat a fotózási szenvedélyénekKép

Franyó!
Publikus, 1976. Egy olimpiával később születtemKép

Kenyérreceptet elmentettem, köszönöm, ha végre költözünk és lesz sütőnk kipróbálom.

Urszila!
Ez szörnyűKépKép Az ember mindig azt hiszi, hogy ilyen csak méssal tröténhet megKép Fogacska Kép vagy Kép

Most megyek ebédet készíteni, mert délutánra apa kirándulást tervezKép

Réka
muki
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?