Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Meg szeretném kérdezni,hogy közületek használt-e vki haskötőt,és mik a tapasztalatok róla?
Doki felírja?Mennyibe kerül?
Használtan is vennék...,ha vkinek van eladó jó áron.. :wink:

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Bea!
Üdv itthon!Édes pici Levikéd.:)Szépek együtt a gyerkőcök!
Sebed fájt/fáj még?
További sok boldogságot kívánok nektek!!!

Toncsi!
Hajrááá!Szurkolok!

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!!!

Bea!

Gratula a szép babaához kívánok nyugodt éjszakákat és sok tejcsit!

Szilde!!

Milyen haskötőre gondolsz?Nekem volt az ikrek után ilyen hasszorító féle tépőzáras ,azt lehet kapni gyógyászati segédeszköz boltban.Szívesen odaadnám az enyémet de le van amortálva jobb ha újat veszel.Egyáltalán nem drága max 1000 ft.

Képzeljétek tegnap elromlott a telcsim nincs rajta kijelző igy nem tudtam hívni senkit meg azt sem láttam engem ki hív.Elvittem szervízbe majd 11 után lesz kész addig meg ha valami van szívás mert nem tudnak elérni. :roll: Ja és tök új telefon alig pár hónapos és éppen harmadik ami jó volt mert az első kettő mindig lefagyott így azt még 3 napon belül kicsréltettem.Nesze neked Nokia.... :evil:

Enikő!
Bogi hogy van???

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu!
Igen olyan tépőzárasra.Akkor majd megnézem üzletben is.
1000Ft-ért tényleg nem sok,csak engem már egy ismerősöm azzal riogatott,hogy 8000Ft.Ő annyiért vett Pesten...

Sajnálom hogy így jártál a telefonnal.:(Nem semmi milyen hibásakat gyártanak..

Edit

szilde
Szeged

Szilde!

HA gondolod én odaadom az enyémet megnézed és legalább tudni fogod hogy milyet kell keresned.

Kép
Kép
zitacicu2

És azt honnan lehet tudni milyen méret kell?Lemérnek,v. felpróbálom,v. van vmi mérettáblázat hozzá?Pociforma számít?(úgyértem,mint a melltartóknál)

Igazából arra gondoltam,hogy szülés után is jóljöhet ez a kütyü,hogy a szerveim rendeződjenek,meg könnyebben visszamenjen a hasam...?

Szerinted/szerintetek?

Vagy ezen kívül van még bármi más ami használhaó erre a célra?

Na több kérdésem nincs.. :oops:

Edit

szilde
Szeged

Zitacicu!
Köszi.Merre laktok?
E.

szilde
Szeged

Olyan fura,hogy a fórum órája egy órával kevesebbet mutat,nem?

szilde
Szeged

Edit: Én is használtam haskötőt jóóóóó! Doki vényre felírja, méretre megcsinálják 1300 ft volt.

Felhívtam a neurológiáról, most hétfőre felszabadult egy hely koponya MRI-re úgyhogy beírtak bennünket!
Nagyon örülök, h nem kell júniusig várni (akkorra lett volna időpontunk) viszont be vagyok carva mit fognak látni :shock: :cry: :oops: áááááááááááááááááááááááááá

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!
De jó,hogy előbb juttok dokihoz!!!Azért rossz lett volna júniusig agyalni,meg cidrizni..
Szorítok.

Haskötőt csak nődoki írja föl,v. házidoki is?Mennyi idő alatt készül el?

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Enikő, ez nagyon jó hír! Ne parázz, ha találnak is valamit, inkább most derüljön ki, mint mondjuk júniusban, nem? Hajrá, szurkok mennek hétfőn!!! ++++++++++++ Bogi???

Edit, nekem nem volt haskötőm, de ódákat hallottam róla én is.

Zitus, na a konakiont én is megkóstoltam, nem értettem, miért köpi ki Lali, hááááát most már értem, büdösbogár íze van. :? Pedig én is anyatejbe rakom, kiskanállal szoktam beügyeskedni, egy óvatlan pillanatban legurítom a torkán. 8)

Tegnap este 38.5 volt a láza, de a kúp hál istennek levitte viszonylag gyorsan, tízkor sikerült lerakni és reggel hatig aludt megint. Olyan kis bágyadt volt szegény. Az oltástól volt, nem beteg. Be is dagadt a lábija a szuri helyén, pedig borogattam egész estig.
Voltunk babamasszázson, jól leszerepelt az én drága kisfiam. Kb a 2. perctől kezdve ordított. :roll: Úgyhogy a kezemben volt, végig ringattam, amíg a többiek nyomták a masszázst. Majd próbálom itthon is, hogy szokja, védőnő szerint kell pár alkalom, amíg megszokja és utána nem fog sírni.

Kép
szilcsi

Norus,nagyon rendi voltál,hogy mutattad a mellényeket!!!
ebay-nél,mindjárt a legelső barnás színű,nagyon tetszik 86-os felírat van rajta!!!
De onnan hogy kell rendelni???
Te szoktál,mennyibe kerül??
Én még a teszvesz-hez se értek....................... :oops: :oops:

Szilcsi,remélem jobban van már Lali!!!!
:wink:

Ma vittünk széklet mintát az Ántsz-hez!!
Csak akkor mehet,a Barni bölcsibe,ha lesz 2 db negatív mintája!!!!
Volt olyan,akinek a baci,2 hét alatt kiűrűlt a szervezetéből,de olyan is akinek 6 hónap....................... :shock: :shock:

Kép
bibi226

Szilde! Én kaptam de nem vált be, nekem a Tena hálos bugyi leszoritotta annyira a hasamat, sebemet hogy jobb érzés volt mint haskötövel

Timi! Igen, majd teszek fel képet, köszi hogy hiányoltad :D

Incit én is imádtam!

Szilcsi! Remélem az oltás miatt beteg csak Lali és akkor hamar meggyógyul!

Enikö! Örülök hogy kaptatok idöpontot ilyen hamar!

Képzeljétek, ma elgázoltam egy kutyust. Elöttem ment egy kocsi, kicsit lassitott, de azt hittem azért mert közel volt a várost jelző tábla, én is lassitottam, de a másik kocsi után kiugrott a bokrok közül egy közepes termetű kutyus és nekicsapodott a kocsimnak. :( Tükörböl láttam hogy az uton maradt fekve (remélem más már nem hajtott át rajta), igazábol nem tudtam mit csináljak, orvoshoz jo lett volna elvinni, de én (hát mondjatok akármit, aki ismer tudja mennyire imádom a kutyákat) a kocsimba igy sebesülten nem tettem volna be. Amugy meg siettem is már nagyon, nem is értem volna rá. A kocsinak szerencsére nem lett baja (ettöl is ideges voltam amig alaposan körbe nem néztem).
Hát lelkileg feldult hogy mennyire sérülhetett meg, de olyan hirtelen ugrott elö, hogy esélye sem volt hogy fékezzek még, igy olyan 80al bizony elcsaptam. :( :( 2 óra múlva már nem volt az úton. Nekem is volt szökös kutyám, mindig ettöl rettegtem valaki elgázolja (és lehet meg sem tudom).

Ha valaki megy a Tescoba meg tudná nézni nekem (vasárnap akkor elmennék, de feleslegesen ne utazzak már be) hogy lehet-e most kapni (esetleg mennyiért azt is) Avent 4 lyukú szilikonos cumifejet és Baby Bruin 250ml-es müa. cumisüveget? Nagyon köszönöm.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Amit Én irtam Avent cumi, azon nem 4 négy lyuk, hanem egy kis vágás van, annak a forditásával szabályozható a folyáserősség. Azt nem akarod megpróbálni? :wink:
Ott Mórán nincs bababolt, vagy a gyógyszertárba nincs esetleg Avent? :wink:

Zituska!
Néztem a kajás oldalt, nem semmi vagy 2 gyerek mellett ilyen guszta tortát sütni!
Nagyon ügyi vagy! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! itt is megnézem holnap, bababolt elég gyenge amugy horror árak. Még olcsobb ha bejövök Szegedre ha több mindent is veszek. Corában ma nem volt, azért irtam Tesco. Gondolom lehet itt valaki aki naponta odajár tejért, kenyérért. Gondolkodtam a tieden is de nekünk már nem kell lassú folyású (ha mégis kellene akkor van négy db 1-es (sosem és egy 2-es lyukum is), szoval nem sokra mennék a szabályozhatóval. A 2esen irtam nem tudta inni a Jo éjtet.

Ja és még egy cumigond. Ugy tünik most már mi is napi 1x délben cumizosok lettünk (néha este is potlok majd) de nem sikerült még rájönnöm hogyan lehet a cumifejet belülröl elmosni. A vége olyan keskeny oda sem a szivaccsal, sem a cumisüveg kfeével nem tudok belenyulni, akkor csak öbiteni tudom? (nem strerilizálok már fél éve azt nem is szeretnék). Más?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szasztok!
En Kriszta vagyok, szinten szegedi, de 9 eve Olaszban elek, van egy gyonyoru kisfiam Matteo, aki 8.-an tolti be a 8. honapot. Gyakran (minden nap) gyotor a honvagy, szivesen leveleznek...szegedi boszorkanyokkal. :lol: [/url]

sziasztok
matteo0808

Karmen!
Én oda az ujjamal szoktam benyúlni, ugy próbálom elmosni! :wink:

A cumit azért gondoltam, ezt a vágásost, mert Márk is elég sűrű(Milumil 3-as) tápszert ivott, és simán kijött belőle. A 4 lyukun lehet megakad, nem?

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Macsek: Privi ment!

Karmen: Nekem olyan cumimosó szettem van amihez van egy nagyon pici kis kefe kimondottan a cumivégekhez! Simán ki tudom vele pucaválni! :D
Kutyust nagyon sajnálom! :(
Mi egyszer egy sántikáló őzikét láttunk, a bajai bekötő úton sétált az autók kerülgették. De egyedül voltam a gyerekekkel (még terhes voltam Zalánnal nagy pocakom volt) és egyszerűen nem mertem kiszállni és berakni a kocsiba behozni a vadasparkba, mert féltem hogy megrúg vagy valami fertőzése van, meg a forgalom is bazi nagy volt :( . Azóta is lelkifurim van miatta :cry: :cry:

Ilcsi: A büdösbogárnak milyen íze van??????? :lol: :lol: :lol:
Bogi mamáéknál van, de hála minden oké vele. Hétfőn hozza vissza és viszi egyből a sebészetre. Nem mertem hagyni hogy itthon maradjon mert Vius állandóan le akarta tépni a kötést az álláról, és féltem nehogy kivérezzen.... Hja és persze Zalánt is irritálta ő is folyton piszkálni akarta :lol:
Hétfőn jön anyu és itt is marad keddig. Az altatás miatt este kb 6ig bent kell maradnunk a klinikán, ha gond van akkor másnapig. Ezért minden eshetőségre rákészülünk...

ceniko
Szeged

sziasztok
megvagyunk. csak vese tájékom fáj bal oldalt. ez tegnap du is volt, de aztán elmúlt. most is várom, hogy így legyen.
dokinál semmi. áramlás jó. meddig jó az áramlás :roll: nekem 2.3-2.7. tudja vki?

na, ma csak ennyi
csók
toncsi

toncsi80

Toncsi: 3ig jó az áramlás.....

kitartás :D :D és kapd el apát 8) :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Karmen!

Ettől én is félek hogy elcsapok valami nagyobb állatot bár múltkor egy fácánt ütöttem el olyan hirtelen jött ki elém nem tudtam volna fékezni de továbbment gondolom nem lett nagy baja.

Szilde!
Zákány utcában lakom és én csak akkor használtam amikor az ikrek megszülettek hogy ne legyen utánna "csúnya" a hasam .Sokak szerint
alig látszik hogy ikreket szültem bár a bőröm csíkos maradt sajna de azon nem segít a haskötő.Szerintem érdemes megvenni ,de mondom én odaadom próbára.Amúgy van táblázat is könnyű megkeresni a méreted.Amúgy én "kicsi" nagyobb darab vagyok he te vékony vagy akkor tuti nem jó az enyém.Jelenleg 175 cm és 70 kg vagyok csak hogy tudd mihez viszonyítani...(majd ha kibújt a pocalkaló )szerintem csak utánna érdemes venni.

Enikő!
Drukkolok nagyon hétfőn.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!!
A MÁV székházban vasúttörténeti kiállítás van. Nem egy nagy durranás (kicsi) de Visunak nagyon tetszett! :D Vonatbuzi :lol:
Néhány kép:
Kép
Kép
Kép
Aztán voltunk kajálni a tündér konyhába. Úgyhogy ma nem kellett főznöm :) Most szunyál az egész család. Apa icakás volt, most aludt csak el...

ceniko
Szeged

sziasztok
hát nem múlt el a fájdalom, vagy visszatér :cry: .
szóval éjjel alig aludtam, aztán napközben is van, hogy fél egy órát fáj a bal vesetájékom( eredetileg ott lenne, de most nem tudom, hogy hol vannak a belső szerveim :shock: ). aztán jó és nem fáj egy darabig, aztán újra. és ehhez meg sem kell mozdulnom.
már gondolkoztam, hogy ügyeleten meg kéne kérdezni, de nemtom mit mondanának, meg van amikor nem fáj.
a baba mozog, így gondolom neki semmi baja :) .
szerintetek? volt vkinek ilyen?

enikő
kösz az áramlást, akkor jó.

ja, és gondolom ma sem szülök, hacsek nem a fájdalomtól :?
toncsi

toncsi80

Hali.

Szilde, hát nem tudom, mennyire fontos a haskötő. Nekem nem volt, nem is mondta senki, hogy kell(ene). Oszt' még megvagyok. ;)
A babanet óráját a profilban tudod előre állítani.

Enikő, jó, hogy hamarabb bejuttok a vizsgálatra.
Örülök, hogy tartalmasan telt ez a nap számotokra. Végül is mi is elmászkáltuk a délelőttöt, vásárolni voltunk a Centrumban meg a NagyÁban.

Bibi, biztos minden OK lesz a mintákkal. Én azért durvának találom a hat hónapot, szerintem ott volt valami difi.

Kármen, hát sajnálom a történteket. Én is mindig attól rettegek, hogyha megyünk valahol, hogy ki ne ugorjon egy állat elém.
Mert ha elpusztul szegény, akkor OK, kiviszem az út szélére, de ha túléli, arra nincs pénzem, hogy dokihoz vigyem. :( Na meg mit kezdenék vele??? :?
Cumi belsejét én sosem mostam, csak az üvegmosó szivacsvégével átspricceltem rajta a mosogatófolyadékot. Egyébként nemrég rájöttem a legegyszerűbb módszerre, hogyha nagyon beletapad a cucc: ki kell fordítani.

Matteo, üdv közöttünk!

Toncsi, sajna, én nem tudok neked tanácsot adni. Nem lehet, hogy a baba nyom ott valamit, és néha elengedi, akkor jobb?

Ági és
KépKép
exdeus

Exi! Kiforditás is jó ötlet, még fültisztitó pálcikára gondoltam igy hirtelen.

Zituska! A Baby Bruinbol simán kijön a Milumil3, csak van egy csomo Avent üvegem, nem is használtuk még (eddig ugye nem kellett) és gondoltam inkább abbol igyon amig még szopizik.

Bibi! Én is ugy tudom pár hét alatt meggyogyulnak, 6 hónap jesszum gondolom erre is volt példa már, azért mondták!

Norbi meg este óta lázas. Kap felváltva Amidaz. és Nurofen kupot, 38-39,1 között van igy is. Ezek a fogak, már 1 hónapja taknyos is, de még csak 1 bujt ki, 2 még probálkozik. :( :(

Enikö! Hát gondolhatod azota is milyen lelkiismeret furdalásom van nekem is hogy mi lett szegény állattal. Ha életben maradt én akkor sem mertem volna felemelni és kivinni az utrol. :(

Toncsi! Nekem csak görcsök voltak a pocimban, ilyen nem.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi :)
Örülök, hogy Lalinak lement gyorsan a láza!
Hát a Konakiont én is úgy szoktam adni, ahogy írtad, de mindig öklendezik tőle, a múltkor sajna az öklendezésből jó nagy taccs lett.
Na mindegy, a Konakiont nem sajnálom, de ha a Rota elleni löttyöt hányta volna vissza (18000 ft) akkor asszem kicsit ideges lettem volna...mormoltam is az imát, míg a dokinő öntötte bele! :D

Karmen :)
Sajnálom a kutyit. :(
Én még nem ütöttem el szerencsére semmilyen állatot (kopp-kopp), nem is tudom, mit csinálnék... :roll:

Zita :)
Na azért a látszat csal! :lol: Amikor sütöttem a tortát Botit elvitte az apja, így csak a Nőci volt velem! :D

Toncsi :)
Nem lehet, hogy ez már fájás?
Nekem amikor kezdődött a menet, akkor időnként hátul, a derekamba hasított a fájdalom (vese tájékon! :wink: )
Ctg-d mikor volt?

Annyira szar idő van, én meg olyan nyominger vagyok.
Nőci 4-kor kelt kajálni, gondoltam milyen jó lesz 8-ig aludni. Ehhez képest fél6-kor már felébredt, büfizett, kakált, végül csak cicivel aludt vissza 7-kor, de akkor már én nem aludhattam. :roll:

Kép
Kép
zituska28

Karmen :)
Az Avent üveghez tökéletesen passzol a MaM Ultivent cumi, és nem olyan drága mint az Avent! :wink:
Az X-es-ből tök jól kijön a sűrű kajcsi is! Mi azt használjuk!

Kép
Kép
zituska28

Zituska! Köszi, megnézem azt lehet-e kapni és mennyiért.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zituska!!

Most látom hogy a nőci már két hónapos.Olyan mintha tegnap született volna.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok.Csatlakozom én is hozzátok.6 hetes terhes vagyok aminek nagyon örülök.
gombásné

Sziasztok!

Lalinak tuti a szuritól volt láza, azóta se semmi baja, pici csomó van még a szuri helyén, de már nem fáj neki. Őrület, hogy magyaráz, ezerrel gagyog, és olyanokat vigyorog, meg a legújabb: kacag hangosan, zabálnivaló!!! Ja és megfogja a takaróját és emeli a szájához, kapja befele. A keze már régóta sláger, ezerrel tömi befelé. :lol:

Zitus, hú az a torta, én is meglestem, mennyeien néz ki!!! Majd egyszer csinálok én is. :D A rota másik felét mikor kapja Noémi?

Enikő, új az avatarod. (A másik jobban tetszett,az olyan igazi enikős volt.) :wink: Drukkolok nagyon hétfőn, lehet majd telefonálni? Hányra mentek? Gyerekklinika? Eredmény azonnal lesz? Büdösbogarat még nem ettem, :lol: szóval olyan íze van, mint a büdösbogár szaga. 8) Kiállítás jó lehetett, kár, hogy Lali még kicsi hozzá.

Toncsi, szerintem is elképzelhető, hogy ezek már fájások, lehet, még csak jóslók, azért nem rendszeresek. Mikor mész ctg-re? Izgulok érted már!!! :D

Karmen, sajnálom Norbit. :( Gyors gyógyulást!!!

Mi voltunk ma a plázában, találkoztunk tesómmal, vásároltunk, meg voltunk bútorboltban ágyat nézni. Szuperjót találtunk, ha el tudjuk passzolni a mostani ágyunkat,meg is vesszük az újat. :D Arra gondoltunk, iwiwen meghirdetjük, hogy ingyen elvihető, hátha egy egyetemista jól járna vele. :wink: Lali nagyon jól bírta a hurcibát, 4 óra hosszat odavoltunk, a plázában szopizott egyszer, de majdnem végigaludta az egészet.

Kép
szilcsi

Karmen: Lehet a fogzástól ilyen magas láza? Én úgy tudtam, hogy 38 fölé nem megy fogtól, max hőemelkedés..... De nem egyformák a bébek ugyebár.... Jobbulást!+++++++++++++

Ilcsi: 9:40-től lesz (kb 20 perc maga a vizsgálat, de hogy az altatás/ébredés mennyi időt vesz igénybe?????? :roll: ). Nemtom mennyire leszek szalonképes :oops: Inkább sms jó?
Őőőő már untam a régi avatart a változatosság gyönyörködtet, tudod :wink: 8)
Édes lehet Lali ahogy hangosan kacag, én is én is hallani akajom :)

Gombásné: üdv itt, mesélj magadról :) Gratula a pocaklakóhoz! Dokinál voltál már? Mikorra írt ki?

Toncsi: Sztem is lehet már jóslófájás. Ha nagyon zavaró menj be a szülőszobára egy ctg-re. Van olyan nő aki a "hátában, derekában" vajudik! De télleg! Pl az anyukám :D Neki a hasa nem fájt, legalábbis a hátába sugárzott ki... már ahogy emlékszek a múlt évezredből... Nekem is máshogy fájtak, mindegyik szülés egy kicsit másképp...

Zalánom integet ha kérem rá :) Nagyon cukker. :D Felvettem videóra, és feldobtam a videára. Ha valakit érdekel írjon privit átdobom a linket :)

Rippl-Rónai kiállítás van Szegeden. Meg szeretném nézni, tervezi valaki???

ceniko
Szeged

Karmen!
én is úgy tudom h. a fogzás miatt nem lehet lázas!
max.hőemelkedés,

mi továbbra is betegek, a gasztrón nem, jutottunk előre Patival, figyelem mire allergiás, ha nagyon gáz a dolog, kapja a szereket, na nem mintha eddig nem ezt csináltuk volna...

lányok:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok! :)

Zita :)
Na igen, iszonyúan rohan az idő! :shock:

Szilcsi :)
Kacagó Lali tündér lehet! :D :D
Noémi még csak a mosolynál tart, de az gyönyörű! :D
A következő Rotát május elején kapjuk, minimum 4 hétnek kell eltelnie a kettő között.

Enikő :)
Nagyon drukkolok Nektek holnap!!!++++++++++++++++
Az altatás után, ha jól tudom, 4 óra intenzív megfigyelés van. A Gyerekkórházban ilyenkor nem lehet ott a szülő, de a Klinikán lehet, másképp van!

Zozo :)
Nagyon szépek a csajaid!! :D
Sajnálom, hogy Pati nem javul. :(

Pár friss kép :) :

Pizsamában medvetáncoló kisbocsom :D
Kép

Mosoly, kizárólag a bátyusnak :)

Kép

Tesók :)

Kép

És egy eladni való cucc. :oops:
Övterelő kismamának, alig használt, megkímélt állapotban. 5000-ért odaadom, 10000 az új ára.
Kép

Kép
Kép
zituska28

szisztok!
köszi mindenkinek az aggódást és a válaszokat.
aztán este 7-kor belgyógy ügyelet lett belőle (végig telefonáltam mindent, hogy hova menjek).
vagy vese kövem van(nem hinném ,mert nagy iszákos vagyok) vagy a baba nyomja, de a bal vesémben pang a vizelet, tágulat van még a húgycsövem(vagy vezeték)ben. és ezért görcsöl.ja, és rókáztam isa görcstől, így elmondhatom, hogy terhességem alatt én is hánytam(mondjuk nem nagy öröm)
kaptam infúziót, meg abba algopyrint. így az segített, hazajöhettünk. jót aludtam, de most megint kezd.
hát ez van.ctg-m pénteken volt, ahol semmi nem volt. holnap is kell, de a dokim még nincs 9.ig.

én egyszr tyúkot ütöttem kocsival, de túlélte :shock: (nemtom aztán a fazekat is megúszta-e :D ) majd elmesélem, de most fáj, így elhúzok.
toncsi

toncsi80

Zituska! Gyönyörűek!! :) Azta a husigombócot! :D Medvetáncoló kisbocs egy cukorbogár! Jól kijönnek ugye egymással? :)

Zozo! De tüneményes lányaid vannak! :) Sajnálom a gasztrós dolgot, de mégis mit mondtak? Figyeld, mire allergiás, ennyi?? :twisted:

Gombásné! Üdv itt! :) Mesélj magatokról.

Enikő! Vius mozdonyszerelő lesz?? :lol:
Hol van az a tündér konyha?

Karmen! Kutyus. :cry: (nekem ez egy rémálmom)
Fogzástól sztem csak max hőemelkedés lehet a babáknak, nem?

Bibi! Remélem gyorsan eltávozik a "szutyok" Barniból. :)
Találtál melót?

Toncsi! Drukk! :)

Lottika holnaptól megy úszni az ovival, 10 alkalom, heti 3x. Remélem nem felejtette el a tavaly már megtanuult dolgokat (siklás).
Lindikém a hét második felére már újra megbékélt a bölcsivel -de azért még mondja, hogy "anya ott maradsz".

Holnaptól újra "dolgozó nő és anya leszek egyben" címlapon ne keressetek. :lol: Rettenetesen aggódom, sajna maximalista vok, nem tudom, hogy fogom tudom kézbentartani a dolgokat.
Olvasni visszajárok majd tutira, de ha lesz erőm, adok is hírt magunkról -a héten sztem olyan leszek mint akin átment az úthenger-.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zituska!
édik a gyerkőcök :D
haláli ez a talpas pizsi is :D
Noémi tiszta Boti, de gondolom ezt sokan mondták már.

Melinda!
jó munkát!

igen, figyeljem mire jön elő a dagadás és társai, ennyi volt a nagy tanács.(jó sokért...)

1szer én is elcsaptam egy macsekot, basszus ne tudjátok meg mekkorát koppant ( a feje) , húdemorbid, nagyon sajnáltam, de sikerült pont úgy rohannia, h. kiszámolta mikor ér a kocsim alá középre, de centire belőtte, általában sikerül padlófékeznem.ekkor meg se próbáltam, esélytelen volt a túlélés.

Toncsi!
szüljél már, ez már nagyon szenvedés
:wink:
ki a dokid?
szólj neki h. jöjjön haza :lol: dolga van :lol:
Vendég

Sziasztok!

Zituska!

Nagyon szépek a gyerkőceid! :D Nem felejtettem el,hogy ígértem,megírom milyen a Hipp étrendkieg.,csak nem vettem,mert kaptam megint egy üveg Flavon Kids-et és így azt eszem tovább,nekem attól jó sok tejcim van! :D Nem is kell mind Málnusnak :cry: gyümölcsöt akar mindig! :cry:

Zozo!
Csajok is nagyon helyesek,sajnálom az allergiát,bosszantó,mi megy itt az eü-ben!

Kármen!

Norbinak lement a láza?Mitől volt?
Kutyát nagyon sajnálom,én is imádom őket,nekünk is van,tudom nektek is,nagyon bántja az embert az ilyen.Én egy nyuszit ütöttem el egyszer,ugye cikkcakkba szaladnak a kis hülyék,nem tudtam mit csinálni! :cry:

Enikő!

Klasszak a vonatkiállításos képek! :D
Mi volt ma a neurológián??????????
Meg tudnád légyszi írni a bölcsis daloskönyv szerzőjének a nevét??Elfelejtettem :oops: és Lacit akarom beküldeni megvenni és ő nem szerző nélkül nem hajlandó elmagyarázni,mit is akar,ááá,pasi :x

Melinda!
Jó munkát mától,hát biztos nehéz lesz visszazökkenni!Milyen volt az első nap???

Timika!
Szavaztam Incire,vagyis elküldtem a kitöltött papírt!

Gombásné!
Üdv,írj magatokról!

Mi megint hazamegyünk szerdán, vasárnapig maradunk,Málnának bulija lesz,a papa tartja neki,ez még a születésünneplő buli az otthoni baráti társaságnak.
Most meg megyünk baba-mama jógára!
Szép napot mindenkinek!
20140113113746

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen, hogy van-e olyan gyerekorvos aki előnyben részesíti a homeopata orvoslást?

Másik kérdésem, hogy valamelyikőtök még korábban eladásra kínált kengurut.....biztos nincs már meg, de azért próbálkozom....aktuális-e még?

Gyerkőcök édik!

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Mukika! Én is hirdetek, elküldöm priviben, jo?

Toncsi! Remélem már jobban vagy!

Enikö! Zalán nagyon ügyes, Norbi csak most tanulta ezt meg. Elküldöd a linket?

Láza este még volt, 39 fokos, ma reggelre már lement végre. Én ugy emlékszem Orsinak is láza volt fogzáskor, de olyan régen volt már hogy biztos azért nem vagyok benne. Amugy ha ma is lázas lett volna akkor elmentünk volna most már orvoshoz, mert 3 nap után el szoktam vinni öket. Elöbb nem, mert a kombinált lázcsillapitás azért leviszi nekik max.39,3-ra mindig. Norbi taknyos is már 1 hónapja, volt sürü neki és köhögött akkor nem kellett gyogyszer. Most megint vizes és nem köhög, igy azzal nem mentünk orvoshoz, szerintem az viszont fogzás. Na remélem már jol lesz ezek után, végre. Persze az a 2 fog még mindig nem tört át.
Tegnap megint probáltunk üveges fözeléket enni, ez volt a 3. alkalom most is azonnal kihányta. Még turmixolva is, igy megint hanyaguljuk. Csak az uj izek miatt veszek néha, de eddig csak kukában végezte

Gyerekek nagyon szépek, Norbi itt sikitozik rá!
A házat csinálják, már nagyon várom készen legyen, lassan halad. Kicsit izgulok mert a szomszédok mind azt mondták nekik a vakolat szine nem pont olyan lett mint amit választottak :o :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Számomra ez döbbenetes:
http://velvet.hu/poronty/2008/04/07/cso ... _tartalma/

Ezek után erösen elgondolkozok mikor válasszam el Norbit. :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

mukika

a mi jövőbeni gyerekorvosunk Dr. Sulyok Rita(gyermekgyógyász, házi-gyermekorvos, Tisza Lajos krt.20 , 425101,30/2663235- homeopáthiás gyógymódok- ez van a névjegykártyáján)
nem ismerem még, fiatal, és mondta, hogy homeopatiás orvos is. de csak ennyit tudok

este még jövök,tehát eddig nem szültünk, és akkor irok még.
toncsi

toncsi80

Toncsi, tessék már szülni!!! Irgum-burgum! Rosszullétek elmúltak?
Volt ma ctg? Mikor akarnak befektetni?

Zitus, micsoda kis pufókád van!!! Nagyon édes!!! :lol: Boti is ebben a pizsiben, olyan kis huncutka. :lol: Hú asszem én is leizzadtam volna, ha egy ilyen drága lötyit hányna ki a kölkenc. :roll: Még van egy körötök belőle, drukkolok, hogy az is bentmaradjon. :wink:

Karmen, döbbenet ez a cikk! Bár számomra van egy kis reklámszaga is a dolognak: jól elrettentenek, hogy vedd meg a biotermékeket. :? És az, hogy ne egyél húst, sztem egyenesen badarság. Egy vegetáriánus, csak biozöldségen és biogyümölcsön élő anyukának biztos jó tartalmas lehet a tejcsije... :roll: Jó, hogy végre lement Norbi láza. Orsi jól van?

Enikőék jól vannak, 5 óra után mehetnek haza, addig a megfigyelőben vannak Viussal, akit nem túlzottan viselt meg az altatás, azt írta Enikő, nagyon aktív, alig bír vele. Mire hazamehetnek, meglesz az eredmény is. ++++++++++++

Melinda, milyen volt az első munkanap?

Lali feje koszmós, most tutira az. Gyógytorna közben vettem észre, a feje búbján, szerencsére még csak kis területen, fürcsi előtt leolajozom neki. Egyszeri olajozástól elmúlik? Vagy ha nem, minden nap fürdés előtt le lehet ápolni? Szegénykém megint kidőlt a tornától, mire kikísértem a gyógytornászt, elaludt, ez volt egy órakor, azóta egyszer kelt szopizni, vissza is aludt.

Kép
szilcsi

Nem működik a régi vonalzó, két napja megállt. :x Erre viszont nem tudok képet feltölteni, hogy kell? :oops: Hiába kicsinyítem, nem teszi fel.

Kép
szilcsi

Szilcsi! Megint megy fel a höje. Holnap csak elviszem orvoshoz, inkább legyen felesleges. Húst nem enni kimondottan káros, én inkább csak azon akadtam ki amit Gira is nemrég ide irt hogy az anyatej nem is biztos olyan jo a babának :( Norbi meg már nagy kaphatna csak tápszert, de valahogy én is meg ö is ragaszkodunk még a szopihoz. Orsi jol van, köszönöm.
Norbi feje is koszmos egy területen, azzal ott sosem birok.
Nekem csak akkor tette fel a képet ha kis méretü volt.

Enikö! várjuk a hireket, az nagyon jo hogy már ma meg is lesz az eredmény, legalább ezért ne kelljen még napokat izgulni!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Köszi, sztem ilyesmi van nekem is, de az enyémet már Lizivel is feszt szidtam, mert az volt a bánatom, hogy lóg benne a gyerkő. Rolit tegnap beleraktam, hát a 6 kg körüli súlya alaposan húzta lefelé a mindent. Szóval annyira, hogy a baba feje simán a ciciim közt van ,én meg jóval fentebbre tudnám elképzelni. Persze lehet, h a tied az enyémnél jobb.

Toncsi!
Asszem érdekelne engem ez a dokinéni. Majd ha többet tudsz róla, írj már légyszi infókat. Előre is köszi.

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok

Melinda, jo neked, hogy dolgozol, en keresek, de nem talalok munkat. Milyen ujra dolgozni???

Toncsi, hogy vagy, remelem jobban. Kisfiut vagy kislanyt varsz...lehet, hogy irtad mar, de en meg nagyon uj vagyok. Sokan azt tartjak, ahogy az olaszok is mondjak ,,dolce attesa" az edes varakozas, mondjuk ez nem mindenkire igaz...ram sem volt az, hanyas, pocak fajas, dagadas...augusztusban szultem Szardinaa szigeten...nem volt valami kellemes a nagy hosegben. Jobbulast

Karmen, lehet laza a fogzastol, nekunk ugyan nem volt, de 3 honapig nem aludtunk ejszaka (marmint felorankent kellett Matteo agyahoz mennem, fognom a kezet, a cumijat elokeresni, vagy csak a karomba venni), mindennek vege lett mikor az elso fogacskaja atszakitotta az inyet. Most, holnap tolti a 8. honapjat, de meg csak 2 foga van, a napokban nyugos, ami nem ra vall mivel egy nagyon vigyori kis krapek, lehet jonnek a felso ketto fogai.

gombasne: Gratula a babahoz, hogy erzed magad, remelem nem hanysz....mikorra vagy kiirva? Az elso picur!

Lanyok! Valakinek volt dolga hugyuti gyulladassal. Matteo 3 honapos koraban 1 teljes honapot toltott korhazban, amikor kiengedtek antibiotikumot irtak fel, mondvan ,,elozzuk meg az ujabb fertozest", nemreg elvittem egy gyermek uruologushoz, aki azt mondta, hogy teljesen felesleges volt 4 honapig antibiotikummal tomni a fiamat, csak a futyije van osszetapadva. Nekem azt mondtak ne mozgassam, a doki meg azt mondta huzogassuk, meg egy kremet is irt ra....en felek ,,huzigalni" a futyijet, igy a parom csinalja ezt a ferfi munkat. Lokottek ezek az Olasz orvosok.

szilcsi, ha tenyleg koszmokend minel gyakrabban a buksijat, nekunk is volt, igaz nekunk nem hasznalt az olaj, kremet kaptunk, es abor a hajaval egyutt jott le es sajt szaga volt...eleg rondan nezett ki. De most gyonyoru haja van...az apja meg irigykedik is, hogy a fianak tobb haja van mint neki...mivel kopasz.

Irjatok recepteket, marmint a babaknak, ugy latom a fiam unja az altalam fozott pepeket.

sziasztok
matteo0808

Bocsi, csak holnap lesz eredmény Enikőéknél. :oops: Holnap délután.

Kép
szilcsi

Muki!
én volt az egyik kengurus, az már nincs meg, és Enikő a másik.

Enikő!
bocs, reggel el is felejtettem h. ma mentek Violával, drukkolok.

Autósülés:
Maxi-Cosi, Vagy Römer?
melyiket vegyem szerintetek, árkülönbség pár ezer a maxi javára(minuszban),nade találtam egy olyanszéééép römert h. abba nagyon beleszerettem, ez az egyik, sztem jobb a Römer, de nem biztos.
a maxiról még nem is hallottam konkrétan, csak tudtam h. van. van esetleg valakinek?
és a Römerben az a jó h. állítható a csípőszélessége, nem tudom ez mennyire fontos, lesz fontos a későbbiekben.
Vendég

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Megint sok a kép, szépek a gyerkőcök! :) Tényleg rohan az idő, teljesen elhűltem, hogy Noémi 2 hónapos, hogy Patti meg 8! Hihetetlen!

Bea! Édesek a tesók együtt, nagyon hasonlítanak! :)

Enikő! Remélem jók lesznek az eredmények! :):)

Felteszek pár képet, már régen megígértem őket Timikának:

Dénes és Krisfóf a Virág udvarában csibészkednek
Kép

A kedvenc napszemüvegben
Kép

A biciklin, amit a nyuszi hozott
Kép

Én egy kicsit paff vagyok, napokig hányingerem volt, fájt a hasam, már reménykedni kezdtem, hogy ketteske az, de kiderült, hogy mégsem. :( Minden hónapban nehezebb...

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?