Új privát üzeneted érkezett!

Mi az, hogy nem lesz előbb uh? Mi történt ezzel a dokival???
Úgy fogod beadni a tüszőrepit, hogy nem is tudod, mi a helyzet odabent?

i.kata
 
 


Kata,

szerintem nem beszélt a proffal. :cry:
Annyira elkeseredtem, hogy kb másfél órát bőgtem a kocsiban. :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Én is jelentkezem éjszakai műszakra, bár nem maradok sokáig, mert hulla vagyok.

Végre sikerült a párom mind a 30 feladatát megcsinálnom. Most lelkesen szidja a jó édes....át annak aki kitalálta, hogy neki ilyet kell tanulni, és másolja amit én leírtam. :)

A mai nap engem is paffra vágott. Ez a három rendelés amit végigültem idegileg kiütött.

Mindenesetre a párom kapott antibiotikumot: Rákérdeztem és a házidokim azt mondta, hogy ezek a bacik álltalában mindenkinél ott lehetnek, akár nála is. Nem nagyon függ a higéniától (bár a kézmosás wc előtt is utána is ajánlott szerintem.) Attól hogy a bacik jelen vannak gyulladás nem feltétlenül van a szervezetben, a kezelés azért kell, mert a bacik rontják a sperma minőségét (kevésbé lesznek mozgékonyak). A spermát inszem előtt kezelik, épp azért, hogy véletlenül se maradjon benne baci, mert ha marad az tényleg okozhat egész komoly gyulladásokat is. Kb ennyit a gyulladásokról.

Nekem van 1 domináns tüszőm (15 mm) A méhnyálkahártya 7,4 mm. Most úgy számolt a doki, hogy kb 9-10. napnak felelek meg. Azt monta a tojcsi nem számit, hogy a hét elején volt. Most adnom kellett volna magamnak még gonalt, de hazaérve a tűt nem birtam már felhúzni, pedig folyadék még van benne. Ki érti ezt. Hívtam a dokit, azt mondta, holnap menjek be a kórházba és kitalálnak nekem valami megoldást... de a baj, hogy én nem tudok eljönni a suliból, így majd reggel telefonálok, és Lala elrohan a szuriért, vagy receptért, vagy mit tudom én miért. Utálom ezt.... miért nincs nekünk szabadságunk :(

És ezt az egész hetet utálom: fáradt vagyok, szétszórt, hisztis...mint egy h.... picsa. És utálok orvosokhoz járni is, ráadásul két napon belül ennyiszer.... Még fodrászhoz se tudtam elmanni a héten :( Szép, kiegyensulyozott, és okos akarok lenni megint. ezek a hormonok felkavarják az egész életem...
De kibírom, mert egy CSODA lesz a kitartás eredménye.

És most befejezem a kisregényt.

Ja szombaton reggel újabb UH. Inszem hétfőn lesz, ha jól számolom.

hofeherke
 
 

 
 

Látom már nincs itt senki! Megyek én is alukálni! Álmodjatok ti is kiscicákkal, ahogy nagymamám mondta anno. Vagy kisbabákkal, csak hogy aktualizáljuk a kívánságot!

Pá!

hofeherke
 
 


Jó reggelt!

Kata!

Czinkivel mi titkolóztunk!!! :D :D :D Na jó, nem is, csak tényleg sárkányfüveztünk egyet.

Remélem a hasikód a bébibogyótól feszülget!!!!

Monic!
A dokidra no comment! Mi van ha a 17. cn-en már még megrepednek a tüszőidnek? AKár tüszőrepi nélkül is? Nem kéne úgy a 11-12. nap rád néznie?
Bakker! Hogy lehet ilyet mondani, hogy ápr. 16 inszem? Még totáél a ciklus elején tartasz.

A pizzát egészségetekre Drága!

Mara!
Sajnálom ,hogy megtréfált a gonál. Kedden újra UH?
7végén pihend ki magad!
20150601134430
 
 


Bumi, Némóka!
Nagy drukk Nektek mára!!!

Szezso!

Rég jártál felénk! Hogy érzed magad?
20150601134430
 
 


Mara,

az egész hete utálom résztől teljesen a szívemből szóltál, még a fodrászos rész is teljesen igaz rám :wink:

Viki,

ma megpróbálom felvenni az inszemes dokival a kapcsolatot és intézek magamnak uh-t inszem előtt 2 nappal.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Ügyi maci vagy!!!!
20150601134430
 
 


Kata,

drukk a vérvételhez, az elsőn már valószínleg túl is vagy. Kitartás!

Bumi, Némóka,

millió drukk mára!

Ma megint iszonyú sok a munka, de 10 óráig egydül leszek, úgyhoyg megpróbálok jönni. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki,

de az a legroszabb, hogy most szépen ki kell kerülnöm a dokit és hátulról támadok, amiért engem ott nem nagyon fognak szeretni. Az okoskodást eleve nem szeretik... De muszáj!!!!!!!!!!!!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Viki, köszi a hiányolást! :D Jól vagyok, és mióta a refelxológus által írt vitaminokat eszem, abszolút nem vagyok fáradt, simán megnézem a Dr. House-t, pedig ez régen nem ment :shock: Plusz még elhagytam a kávét is, és az sem viselt meg...Szóval tök jó! :lol:

Kata: én arra tippelek, hogy a palástfű is rásegített a méhnyálkahártya vastagításra és attól fájogat a hasad :D meg a bébitől :lol:

Monic: b@sszus :evil: a dokidnak jó hülye napja volt!!! Tényleg jó lenne még UH..(Az én dokim még olyanba sem megy bele, hogy egyik nap megnéz, és másnap beadom a tüszőrepit...A tüszőrepi napján mindenképp UH van...)

Évi: olvastam ám a jó eredményeket! Örülök! :-D

Czinki: Csibike!!! :lol: :lol: :lol: Ez édes!!

Bumi, Nemone: én is gondolok Rátok ma!

Mara: sajnálom a bacikat :( dehát azok sem élnek örökké :wink:

Többiek: puszillak Benneteket! :D

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Sziasztok!

CzinkeCsibike!

Tényleg fent voltam tegnap este a bneten, de akkor pont elkerültük egymást, mert már nem olvastalak :( Na majd ma! Főnőkbébi még alszik, de engem már kidobott az ágy. 5-kor arra ébredtem, hogy kialudtam magam, friss vagyok és harmatos :)
Itthon tornázom egyébként, vagy egy jó kis Kriston Andrea dvd-m, Testreform a címe. Három 15 perces részből áll, én az első kettőt szoktam csinálni, a 15 perc izzadást, és a 15 perc erősítést. Vagy ha nem tornázom, akkor lépcsőzőgépen nyomom. Tegnap meg pl. futni voltam, és ezt heti rendszerességgel tervezem is bevezetni. Ez elég, nem? Ja, és van egy 12 kilós "súlyzóm", hát az ő napi szórakoztatása sem épp pihentető :) :) :)

Monic!

Jól felhúztam magam a dokidon :evil: Ez elg nemtörődöm hozzáállás :evil: Jól farba kéne billenteni...

Mara!

Remélem valami tuti jó megoldást tud kieszelni nektek a doki! Majd mesélj, ha beszéltél vele. Inszemhez drukk!

Szezso!

Örülök, hogy ilyen jól vagy a vitaminoktól! Dr. House nekem is nagy kedvencem :wink: Drukkok és babatapik!

Viki!

A terheléses vérvételt nem ismétlik meg. Vagy a tsh-ra gondolsz? Mert azt ápr. 29-re tervezem.

Húzok reggelizni, mert már kopog szemem!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Monic!
Figyu! Megmondom a frankót! Azt írtad, hogy ha most véletlenül nem jön össze, akkor a Kaáliban folytatjátok, tehát a dokidhoz elvileg csak ebben a ciklusban mész utoljára. Ha sikerül azért nem kell hozzájárni, ha meg véletlenül nem akkor is léptek tovább.

Tehát nyugodton keresd meg az inszemes dokit. Van, hogy fel kell venni a pléhpofát. Nehogy már potyára stimuzzanak.

Évi!
Főnökbébit puszilom! A tsh-ra gondoltam. Isten ments még 1 lötyi ivászattól.

Szezso!

Nagyon örülök, hogy már hatnaka vitaminok!!! Csak így tovább!!! House-t mi is imádjuk, de mi a lusta fajtából származunk, mindig letöltjük (mi az USA-s évadot nézzük), és jól megnézzük szombat délutánonként.

Kata!
Milyen volt a lötyi ivászat?
20150601134430
 
 


Viki!

Mi is töltögetjük le a sorozatokat :) :wink: Kicsit sorozat-függők vagyunk :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi!
Mi is! Dextert láttátok?
Én azt szeretem, hogymi már a magyar tv-ben adás előtt látjuk őket, angolul, és itthon meg ha néha belenézzük szidjuk őket, hogy mennyire elbénázták a magyar szinkront.
20150601134430
 
 


A Dextert nem bírtam :oops: Az első rész első 20 perce után feladtam :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


A magyar szinkronok néha tényleg bénácskák...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Pedig érdemes nézni, mert egy aranyszívű sorozatgyilkos! komolyan a szívűnkbe lopta magát! :oops:
20150601134430
 
 


Helloka!

Némóka!
Leírod milyen bacikat találtak a kedvesednél? Hátha ugyanaz mint az enyémnél. Nekünk a papíron az van, hogy szexuális úton terjed, a két latin szóra nem emlékszem (a konkrét bacinevekre, de egyszer már leírtam korábban) a végén pedig a diagnózis sorba az van írva, hogy férfi meddőség. Na ezen voltam kiakadva. Hogy írhatnak ilyet oda. A doki azt mondta, hogy ezek nem rossz eredmények, és azt, hogy ettől még mehet a terhesedés, no meg azt, hogy az antalbiotikumtól el fog múlni, és akkor tuti lesz minden.
Évi!
Ez jó hír! +++++++++ az inszemhez. Hányadik is lesz? :oops:
Kata!
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem úgy feszült a pocóm legutóbb, hogy szabályszerűen rosszul voltam tőle, olyan terhes tüneteim voltak, hogy csak na, erre idő előtt megjött. Ezt kapd ki! Azért is nem számoltam be nektek ezekről a tünetekről, mert nem mertem magam beleélni. A múltkor nagyon nem volt jó, hogy két napig csak bőgtem, és most hogy nem éltem bele magam, csak egy pár órát szomorkodtam, nem is sírtam egy picit sem.
Viszont őszintén remélem, hogy nálad ez másképp lesz, és hamarosan megörvendeztetsz minket egy + teszt fényképével. :wink:
Monic!
Elég nem törődöm a doki. Engem kikészít az ilyen. Az én dokijaim is csak akkor válaszolnak a kérdéseimre normálisan ha a magánon vagyunk, azért ezt kicsit gáz. De legalább lesz inszem, és ez a lényeg. A reménysugár legalább meglesz, mert a spontánban már ti sem hisztek gondolom.
A többieknek csók, és +++++++++++++ hegyek! :lol:
De remélem, hogy nálad

dita75
 
 


Az utolsó mondatkezdemény nem tudom hogy maradt ott, vegyétek semmisnek. :oops:

dita75
 
 


Sziasztok Lányok,

esti műszak nagyon harmatgyengén pletykált, pedig még be is akartam kapcsolódni!

Monic: igen elég furcsa a dokid! a másik, meg nem tudom elképzelni, h ha csináltok 4 inszemet (most jön a 4. ?) és átmész a Kaáliba, előlről kezditek az inszemeket! :shock: én ezt kizártnak tartom! max megcsinálnak még egyet becsületből, de szerintem, ha ti már inkább lombikozni szeretnétek (tudom, h ez nem akarás kérdése sajnos) , akkor ne az lenne!

Kata: gyere számolj be a vv-ről!!

Szezso: jó megújulást, vitalizálódást!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic: most kerestem vissza! a 4. inszemed lesz 4. 16-án! csupa 4-es! hiszen a 16 = 4*4! most tuti siker!! erre gondolj!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csajok!
Ezt most olvastam egy másik fórumon. Azoknak, akiknél a kiskatonákkal van gubanc.

http://www.pharmafort.com/ferulant.htm

http://www.pharmafort.com/Ferulant-PatikaMagazin-1.htm
20150601134430
 
 


Sziasztok,

ismét eltemet a munka! :cry:

Czinke Csibike,

nagyon ari vagy, ha ez sikerül akkor nem a dokinak köszönhető majd hanem neke. Próbáltam hívni az inszemest de még nem sikerült elérni, de nem adom fel!

ÉVi,

te aztán egy igazi sportember vagy! Minden elismerésem a tiéd!

Viki,

köszi, hogy megmondtad a frankót, én is pont így gondolom.

Kata,

mi újság? Remélem jól viselted a lötyit!

Tegnap a 20 helyett 30 cspp propolis csepett vettem be, ma meg környékez a hasmenés.. Lehet, hogy ennyit nem szabadott volna, de én vastagítani akartam a mnyh-m. :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MOnic: a méhp-ről is olvastam,h egy hét után beindulhat egy tisztulási folyamat, ami hasmasként jelentkezhet! de lehet, h kicsit túllőtted a cseppeket!

Kata: remélem suliban van és nem a vv sikerült rosszul!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csajok!
Mit csináltok hétvégén?

Mi hazautazunk a szülőkhöz, vasárnap landolunk itthon.
20150601134430
 
 


már épp írni akartam, h leszidom itt az éjszakai műszakot, erre a nappali még hallgatagabb!! :shock:

nekem ma már jó napom van, itt hétágra süt a nap, péntek van és este megyek fodrászhoz! igaz lutri, mert még soha nem voltam itt, de a tel-ba kedves volt a csajszi hangja, remélem a keze is jól jár!

nekünk holnapra muszály órarendet írni, mert 2 napra való dolgot beterveztünk 1 napra!
-megyünk gyűrűnézőbe,
-beugrunk 1-2 utazási irodába (még mindig nem tudjuk a pontos helyet, de én már inkább ráhagyom a páromra! de ha nem csipkedjük magunkat, lehet, h Hévízre megyünk 2 hétre! :lol: ),
-szét kell olsztanunk a párom rokonságában a meghívókat (baromi nagy elmaradásban vagyunk!)
-elmegyünk párom öltönyéért, amit múlt szombaton vettünk és rászabtak. elvisszük ide aput és öcsémet is, h ők is nézzenek szét öltöny ügyében.
-majd megyünk haza anyuékhoz, mert anyunak hétfőn lesz a szülinapja, és holnap köszöntjük. útközben felvesszük a tortát!
hát ennyi a program csak szombatra! :lol: majd hétfőn megírom, h mit teljesítettünk ebből! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibike!
Ez aztán a mozgalmas program! Mi light verziót terveztünk.
20150601134430
 
 


hát azért nektek már kell is a lightos hétvége!!! ha már dolgozol, legalább hétvégén pihizzél!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Igen, mindig nagyon várom a hétvégéket.
Holnap max.egy kis főzés lesz részemről, mert anyumék ma éjjel dolgoznak, és szegénykém reggelre totál k.o. lesz.
20150601134430
 
 


Sziasztok lányok!


Jó hétvégét nektek! Mi végre kiszabadulunk a szmogból, megyünk hétvégén a Mátrába. :) Oxigéééén!!!! :lol:

Elkezdtem inni a cickafarkot, ízre nem vészes, a hatást pedig majd meglátjuk. :)

Kép
akszinya
 
 


Cinke!
Mozgalmas hétvége. Mi a változatosság kedvéért valszeg. kerítést építünk. Szerintem megőszülök mire kész lesz a ház teljesen.
Évi írta, hogy kitakarította gyerekszobát, és lám jött is a baba, el is határoztam, hogy megépíttetem a mi babócánknak a szobáját, mert lehet, hogy ő is azért nem akar jönni, mert látja, hogy nincs helye. (na jó, persze, nem ezért nem jön, de az, hogy mikor csináltatom meg a plusz szobát az végülis nem oszt, nem szoroz)
Viki!
Neked nagyon kellemes pihenést a light hétvégére. :wink:

dita75
 
 


Akszinya : jó hétvégét nektek! múlt héten voltak anyósék Mátraházán és hó volt, bár szerintem már elolvadt. jó levegőzést nektek!
a cickát, meg pé-ig idd, pé után palástfű! bár Viki a Sárkányfüvesasszonyunk! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinkili!
Te vagy a helyettesem!

Hétvégén a biztonság kedvéért ellősz 1 tesztet?
20150601134430
 
 


Dita:
Szerintem megőszülök mire kész lesz a ház teljesen.

ilyen mondatokat felejts el!!! az agykontrolos könyvben írtak eseteket, és volt egy nő , akinek rettenetesen hullott a haja. ő mondogatta mindig minden nehéz feladatnál, h mire megcsinálja a feladatot, addigra kihull a haja! miután felhagyott ezzel a neg mondókájával, megállt a hajhullása!!
szóval a neg gondolatokat űzzük ki a kis fejünkből és csupa poz gondolatokat mondjuk:
milyen szép lesz a ház, ha végre elkészül!!!! milyen szép lesz a kerítés, ha meglesz!! stb.....

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok Csajok!

Túléltem a lötyit. Belenyaltam és beleborítottam a citromlé felét. Így már meg lehett inni, de utána baromira fájt a gyomrom. Elég gyorsan eltel a 2 óra, mert utánam jött egy csajszi, aki hozott laptopot, és elkezdett fórumozni. Láttam, hogy tele van hőgörbékkel a képernyő, aztán megszólítottam, és majdnem végig beszélgettünk. Nekik azt hiszem 2 lombikjuk volt, és azt mondta, hogy a havi gyógyszere a lombiknál 250.000 Ft. Ez tényleg ennyibe kerül???

Czinki,
volt án éjjeles műszak, csak mivel te is elköszöntél, a Marát meg még nem láttuk, ezért msn-en voltunk.
Amúgy azon gondolkodtam, hogy miért nem mentek Balira? Nem sok szerintem a különbség Teneriffe és Bali között. Ott lehet búvárkodni is, ha jól tudom. Mi ott voltunk, és nagyon szép ésérdekes volt. A repülőjegyen múlik az ára, mert a szállás nagyon olcsó. Mi 10 napot voltunk ott, utazással együtt 12.

Dita,
nem élem bele magam, hogy ezek terhességi tünetek lehetnek-e, mert az elsőnél ugyanez volt, ugyanígy fájt a hasam.

Monic,
látod-látod... ésmég 40 cseppet akartál bevenni tegnap :roll: Még jó, hogy lebeszéltelek róla.


Bumi, Nemone
Drukk+++++

i.kata
 
 


Viki,
köszi a vitamin tippet, de szerintem azt próbáljuk beszerezni, amit a doki ajánlott a drágámnak.Van valami FER14 és Pollstimol

i.kata
 
 


Ja,és jelentem, voltam suliban is, de annyira uncsi volt, és fáradt is vagyok, hogy szünetben leléptem :oops:

i.kata
 
 


Kata!
Nem Veronikának hívták a csajost? Mert egy msáik fórumról is ment egy lányzó az MM-be (ráillik 2 lombik).

A lombik gyógyszerek tényleg drágák, bár tavaly óta van rajtuk több támogatás, és lehet, hogy nem kerül annyiba, kb. 150-ből kijön. Bár.... Nem mindegy ,hogy long vagy short protokollod lesz.
20150601134430
 
 


De szerintem Veronika,és van neki valami blogja, vagy saját topicja azon az oldalon (mert pszichológiát tanul), én endomet...bigyója van.

i.kata
 
 


Igen, ő az. Innen ismerjük Bumival:
http://125769.homepagemodules.de/

Endometriózisa van, és hamarosan műtik.
20150601134430
 
 


úh, 250e egy lombik??? :shock: nem semmi! de már a 150e is sokkoló!
nagy biznisz a gyerekgyár!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Igen, kedden műtik, ezt is mesélte.

i.kata
 
 


És a 250.000 állítólag csak a gyógyszer.

i.kata
 
 


Sztem nincs 250 e Ft.

Na majd rákérdezek, ha ennyire érdekel Titeket, mert sajna 2 ismimnek most volt, 1 még előtte van.
20150601134430
 
 


Viki,
te mindenkit ismersz?

i.kata
 
 


Nem, csak több helyen fórumozok elég régóta (nlc, BTOF, babanet). Hozzám hasonlóan több ember is kalandozik más fórumokon. Pl. Bumit ismerem a BTOF-ról és az nlc-ről is.
20150601134430
 
 


Nem rossz. Én nem tudnék ennyi emberre figyelni...

i.kata
 
 


Dehigynem!
Sajnos a meddőség tárgyköre eléggé összehozza az embereket.
20150601134430
 
 


Sajnos igen. Ez a csajszi úgy tűnt, nagyon képben van mindennel. Aranyos volt, de nem is tudom....

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: