Új privát üzeneted érkezett!

Reni! A bodykat azért éjjelre használtuk még, mert alapban éjjelre később lesznek szobatiszták. És jó volt, hogy nem mászott le a pelus, nem volt kint a dereka, mert Lackó folyton lerúgra a takarót.

Nekünk most van tizenvalahány hosszúujjú bodynk, rövidet még nem vettem, majd ha tényleg jó idő lesz, és tudjuk már használni. Már ha lesz rá szükség.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


No jöttem!

Angol végére belázasodott a gyerekem.Franc! :cry:
Csajok végig fut a hátamon a hideg ma már harmadjára megy el előttünk a koramentő.Front van?

Gab!Dávid akkor alszik ha akar,nem kényszerítem.Van olyan délután amikor nem is alszik,olyankor előbb fürdetem és fektetem.Jó tudom neked ott van Lackó is és nem tudsz ötfele szakadni.Azért nyüglődik Mesi mert álmos vagy azért,mert nem akar aludni?

Rita!Holnap gondolok rád!!!

Reni!Én pont ezért vettem mostanában Dávidnak atlétákat és kis alsógatyókat.Kombidresszet már nem veszek.

Juca!Néha tök jó cuccokat tudok venni Dávidnak a kínaiban,erre a kedves sógórnőm csak mindig lehurrog,"de az kínai".Ő márkásat vesz,használtat, agyon mosott sz..okat.Na de nincs nekem gondom a használtal,már én is vetten Dodónak tök jókat és szépeket.Poncsó nagyon jó lesz!Kinga bizti nagyon csini lesz benne.

Wawel!Hát ezek a fiúk!! :lol: Az én fiam is ezerrel udvarol a kis angolos csoporttársának.Kincső a neve,és az én pici fiam alig várja már hogy legyen a következő angol,mert akkor ott lesz a Kincső.Napjában kb.1000× halljuk a nevét. :D

Marcy!Még nem is gratuláltam az újabb kisfiúhoz.Nagyon irigy vagyok ám! :roll: Imádok fiús anyuka lenni!Bár ha lányom lenne akkor bizti az ellenkezőjét mondanám.

Na dobok pár képet,aztán visszaolvasom az előbbi oldalakat és annak is írok akit most kihagytam.

Kép
"égetni való"szó szerint mert a kandallóban ücsörög.

Kép csokizás

Kép kicsit szégyenlős

Kép imád nyalakodni

Kép Kerijével és mamival

Kép sunnyog

Kép
Kép
veráska
 
 


Veráska!

nos mostanában kényszerűségből megyek be, előtte meg azért, mert van, ami jobb!. Nem tudom hogyan csinálják, de itt Cactus Clone kabátokat árultak a kínaiban. A bodyk drágábbak, mint az Auchanban, de jobbak, mint a Prince Oliver minőségben. Magamnak néztem pár pólót, meg Kingának olyat, ami nem volt az amcsi pakkban. Na a fürdőbugyi és bikini szekción kész voltam, olvadoztam!

És meggyőződésem, hogy a Brendonban is egy csomó dolog kínai gyártmány nem kínai áron (ruhák). Vettem egy kismama pólót, hát nagyon elnyúlt. És a nacijaim sem híresek, oké 1,5 gyereknél tartanak. Alja szétment mindkettőnek. Nyárra vászon csípőn kötőst fogok majd nézni a kínaiban, mert szégyen vagy nem nem telik 10 ezer egy darab nacira, és legalább 2 kellene. Ruhát is nézek majd, hátha van valami "indusos gyönygös lenge" vagy lapszoknya. A minőségét azért nagyon nézem, mert nem az az olcsó, ami olcsó, hanem amit utána hordok is. Pl. pamut legyen, ne legyen macera a vasalás, úgy álljon, ahogy annak kell stb.

tjuca
 
 

 
 

Nagyon aranyos Dávid. Ugye ő barna gyerek. Én is barna csj vagyok, valahogy Kinga után mégis nehéz elképzelnem egy barna gyereket magamnak. :lol: Ilyen nagy bogár szemekkel. 8)

tjuca
 
 


Hali.

Hát csajok, az előbb ért egy hirtelen sokk, amikor ráálltam a mérlegre...megint 75 kg vagyok. :( Nem értem... Főleg, hogy az "etalogatyám" simán rám jön. :?
(Na jót fogtok röhögni. Közben kiderült, hogy Peti állandó mérlegütlegélésétől híztam ilyen hirtelen.)

Ma voltam nődokinál is. Újnál, mert a sajátom, akinél Peti is született, elhúzott külföldre. Jól összeszedtem valami fertőzést, olyan gyógyszert kaptam, amit majd Ferinek is szednie kell. Kétfajta gyógyszert írt fel egyébként, 3*3 szem és 1*2 szem van benne, ezért fizettem közel 8000, azaz nyolcezer forintot. :o

Lányok, nagyon jó, hogy feltettétek ezeket a képeket.

Preni, nekem is inkább mérgesnek tűnt Peti a porszívós képen.
Juca, Kinga nagyon aranyos, olyan cserfes arcocskája van.

A babanetes órát sk a profilban lehet átállítani.

Kimike, Peti nem visít, ha rátesszük a bilire, de nem szobatiszta.
A színek? Hát őszintén még nem próbálkoztam tanítani, de egy időben egész jól ment neki...szerintem még nem baj, ha keveri.

Bénianyu, köszi a privit, majd megnézem, de az órállítás miatt én is kómás vagyok egy kissé.
Jaj, én a férjem miatt nem bírtam ki anno, hogy ne kérdezzek rá, mert ő TUDTA, hogy fiú. Én meg nem, így rákérdeztem. És mivel most meg én szeretnék nagyon fiút, én fogok, magam miatt rákérdezni. Inkább akkor érjen "sokk", mint a szüléskor, hogy jé, kislány. :D
Figyi, Petinek is rövid lesz a haja, de most még hűvös van. Most is jól jött, hogy viszonylag nagy a sérója, mert bőrig áztunk, így legalább egy kicsit védve volt a feje.

Andy, jó, hogy jelentkeztél.
Szuper, hogy tudtatok kirándulni, nagyon jól sikerültek a képek is.

Gab, szupi ez a poncsó, olyan Kingásan tarka lesz!
Hát mivel napközben nem velem van Peti, nem tudok százas tanácsot adni... Régebben volt olyan, hogy ráhagytuk, de akkor látszott is, hogy nem fáradt. Viszont, ha látszik rajta, hogy fáradt, nyűgös, akkor alvás van, mondjuk Petivel mindig van valaki, amíg el nem alszik. Egyedül már sehol nem lehet hagyni, mert jön-megy. (Na jó, a kiságyából nem mászik ki, de abban csak este alszik.)

Wawel, azta, Kornél is korán kezdi. :)

Meteor, drukkok mennek!!!

Preni, én a múlt hét végén vettem jópár body-t, de szerintem az nem felejtős még a szoktatásnál sem. Én ma este levettem Petiről a pelenkát, és csak a body meg a harisnya maradt rajta. Szóval még gatya helyett is megteszi, aztán, ha eksön van, csak gyors kipantentolod. :)

Veráska, jók a fotók. Nagyon édes rajtuk Dávid, szerintem semmit sem változott az utóbi pár hónapban...

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Verásaka, te egy tündér vagy! Köszi, hogy bemásoltad a tutit! Dávid szép, formás kisfiú.

Mindenkinek köszi, aki írt!

Kmammy, te nagyon elit iskolában tanítasz, ugye? Magyar gyerekek is járnak oda? Tényleg olyan horror összeg ott a tandíj? Klassz lehet annak a gyerkőcnek, aki oda járhat.
Vendég
 


Sziasztok!

Leteszteltem a gyerekem és jelentem nem ismeri a színeket. Eléraktam 4 autót, amiből 3 piros volt, egy pedig kék. Játszottunk velük kb 10 percig, és folyamatosan mondogattam neki a színeket. Aztán megkértem – gondoltam kezdjük az egyszerűbbel – hogy adja ide a piros autót, erre elszaladt a játékos dobozhoz és boldogan futott hozzám a zöld traktorral! :twisted: Tehát van mit gyakorolnunk. :P

Veráska: Jók a képek! Nekem az utolsó a kedvencem.

Ex: Horror gyógyszerárak vannak. :evil: Én is jártam ma gyógyszertárban és 3 doboz gyógyiért 4.000-ret fizettem! Gyógyulj meg hamar.


nancsa
 
 


Sziasztok Csajok,

képek nagyon jók, úgy látom mindenkire most jött rá a hajvágás :) :lol: ! Nálunk is kb. 2 napja volt. Én nagyon szeretem, amikor olyan kis rövid Marci haja. Mi úgy vágjuk, hogy Marci az ölemben ül meztelenül és le vagyok takarva egy törölközővel, Isti pedig a hajvágójával lenyírja Marcit. Most 9 mm lett és nagyon édes. Fénykép most sajna nincs, de holnap dobok néhányat. Marcit nem igazán zavarja a hajvágás, csak először volt egy kicsit ijedt, de akkor is inkább a gép hangjától szerintem.

Juca: hát a napjaink mindig elég zsúfoltak, de egyenlőre babóka nem akadályoz semmiben. Simán cipelem Marci 13-14 kilóját ugyanúgy, mint eddig. Egyetlen előnye, hogy most már egy kis lurkó után kell futnom, hogy fele annyira sem jönnek rám a kilók, mint az előző babavárásnál. Persze a te helyzeted teljesen más, a vizesedés a szülés után teljesen elmúlik, dehát ezt te is tapasztaltad. Mindenesetre én nem bánom, hogy most kevésbé jönnek a kilók, mert először 17 kg-ot híztam. Nem gondoltam volna az elején...
A vírus sem viselt meg igazán, csak a gyengeség nem hiányzott...
Marci igazából nem emészti az energiáimat, bár a vírus óta sokkal nyűgösebb, hisztisebb. Remélem hamar visszaáll a rend. Inkább a suli az, ami így pluszban nem hiányzik, de én választottam :) .

Nagyon tetszett a kép rólad, főleg az otthoni laza :) !!! Majd én is dobok pocis képet, eddig talán egyszer csináltunk úgy képet, hogy a poci volt a központ, majd megkeresem.

Pil: hát tényleg van igazság abban, hogy a baj nem jár egyedül. Azért továbbra is mennek a drukkok és most már azt szeretném, ha kiderülne Petike baja és vmi olyannal állnának elő az orvosok, ha ezt és ezt csináljátok, akkor minden rendben lesz!!!

Veráska: tök jó Dávidról a nyalakodós kép, látom ő is szereti a pociját.

Ja csajok, Marcin teljesen ki vagyok akadva!!! Most már ott tartunk Istivel, hogy tudatosan majdnem fogyókúráztatjuk, mert megeszik egy tányér főzeléket, utána még egy kis háztartási kekszet, majd lenyom 1 babánt és fél óra múlva kéri a kaját. Hajnali 5 órakor úgy kelünk, hogy memme... tatá (kalács). Úgy érzem, vhol elrontottam és nem tud pihenni a pocija. Most megint rá akarunk állni a napi ötszöri kajára és nincs nasi és potyakaja!!! Szerintünk már nem normális, amit Marci csinál. Totál feszül a pocija és memméért üvölt!!!

Kimike: bilizés este nagyon megy, most már többször produkált kakit is, pisi mindig van, viszont a szineket nem ismeri még fel. Összekeveri. Én minden nap vmilyen összefüggésben kérdezem tőle, de nem igazán találja el. Mindegy, szerintem sem vagyunk elkésve semmiről, ne aggódj!!!

Egyébként mondókázást azért nem hagytam annyiban és azért elolvasgatom neki, ami a szép szines képekhez dukál, most már nem is tiltakozik. Úgy látszik, ez is csak vmi átmeneti állapot volt!!! Marci egyáltalán nem beszél összefüggően, mondókázni nem mondókázik, viszont nagyon sok szót ismer, persze vannak olyanok, amiket csak én tudok, hogy mi az :wink: . Mindent megért, simán lehet vele kommunikálni.

Minden séta alkalmával szed nekem virágot :) , hát van ennél édesebb dolog!!!

Ákosbenianya: mi szerettük volna tudni, hogy kisfiú vagy kislány!!! Én már csak olyan tervezgetős típus vagyok, szeretem tudni, hogy mi vár rám. Nem igazán szeretem a meglepetéseket!!! Csodálom azokat, akik másképp látják a világot :) !!! Tudod, igazi bak, bak aszcendenssel. Két lábbal a földön :wink: !!!
Szerintem nincs olyan anya, aki úgy tudna gondolni a babájára, hogy közben vmilyen kép meg nem jelenne elötte. Tehát gondolatban ő már eldönti, hogy kisfiú vagy kislány. De mi van, ha mégsem az, amire számított???

Juca: tényleg ti nem akarjátok tudni, vagy nem tudták még megállapítani, vagy nem publikus, vagy csak én vagyok lemaradva???

Gab: tök jók, hogy összejött a meló!!! Na és persze az új szemüveg, telefon, ruci :) :) :) !!!

Veráska: most nézem jobban a képet, HATLAPOS!!! Imádom!!! Az egyik kedvencem!!! Lehet, hogy hülyének néztek, de nekem az egyik kedvencem a Sparos hatlapos. Jobban szeretem, mint amit anyukám csinál :roll: :roll: :roll: !!! Pedig anya jól süt, főz!!!

Kismamaruci: még nincs, de most már szeretnék én is beszerezni néhányat, főleg hogy 19-én lagziba megyünk.
Hétvégén tervezzük a nővéremmel, hogy nyakunkba vesszük az üzleteket. Remélem szerencsével járunk!!!

Tegnap Mosonmagyaróváron voltunk Marcival a nővéreméknél, nagyon jó volt. Tök szép idő volt, csak éppen egyik gyerek sem tudott aludni :roll: . Mi lesz velem 2 gyerekkel 8) ????

Ex: fertőzést nem irigylem, szegény férjednek is kijut a jóból!!! Egyébként nővérem van így, hogy nem bírják kikezelni. Neked mi volt a problémád??? Írhatod priviben is én kiváncsi vagyok.

Kínai rucik: én Marcinak mostanában szinte csak ott vásárolok. Mondjuk tényleg jól meg kell nézni, mert sok olyan van, amit nem érdemes megvenni, de nagyon jó cuccok is vannak. Szerintem helyesek és nagyon jó áron!!!
Éppen a múlt héten vettem 2 pulcsit és 1 farmernacit Marcinak. Amikor Marci még nem született meg többször elmentem turkálni, de azért utólag rájöttem, hogy én nem vagyok egy fenomén, mert nekem minden tetszett ami pici, édes, tündérke kis ruha. Meg is vettem és utólag láttam csak, hogy bolyhos, hogy kinyúlt, hogy foltos...
Ja magamnak vettem kínaiban 3 melltartót és bugyit (együttes, vagy hogy írjam...). Darabja 800 ft volt 1 melltartónak és egy hozzá tartozó bugyinak. Én már régen rájöttem, hogy nem éri meg nekem a Triumph és a Sariana melltartó...
Ezektől pedig olyan boldog voltam, mint egy gyerek!!!

Meteor: holnapi vizsgához mennek a drukkok!!!

Reni: azért nem irigyellek amiatt, hogy viszonylag sokat van távol a férjed. Nálunk most az a felállás, hogy pénteken megy kosarazni Isti, de ezen kívül nincs külön probramja. Nem bánom!!!
Megértem, hogy téged is zavar, én is úgy várom Istit, hogy megjöjjön a munkából, mint a messiást :) !!!

Bocsi, ha vki kimaradt, nem szándékos!!!

Puszi mindenkinek és szép estét!!!

Eni
marcy
 
 


Marcy, hát nem mondott semmi konkrétat a doki, akinél voltam. De azért biztosan nagy lehet a baj, ha emelett a gyógyszer mellett döntött.
Igazából gombásodáshoz hasonló tüneteim vannak néhány napja, de a doki szerint már régebben fertőződtem meg... Most majd figyelek, elvileg a jövő hét végére rendeződnie kellene a dolgoknak.

Jövő hétről juteszembe (megyünk Pestre): talival hogy állunk? Állunk valahogy?

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Reni,
még cicizik. Elvileg már csak este, de most, hogy szarul volt felment napi 3ra is.

Pancsinak is a lila a kedvenc színe. Egyébként ő onnan tudja a színeket, hogy van ez a montessori rakogatósunk: azon mutogattam neki és van egy színes ikeás szőnyegünk és egy idő után mutogatta vissza, hogy ez a korong a szőnyeg azzal a színével illik össze.
Mondani még nem nagyon mondja, viszont szuper édes mostanában mondja, hogy egy-kettő...de hogye t hol szedte össze fogalmam sincs:))

Wavel,
nem szoktál te véletlenül a Naphegy környékén járni?

meteor
 
 


Ex,
Dedalonet (vagy vmi ilyesmi) kúpot írt fel a dokinő Panninak, az pedig kifejezetten hányás és hányinger ellen van.

meteor
 
 


Rita!Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Délután mennek a drukkok!!!!!!!!!

Andiék

Kép
Kép
veráska
 
 


Marcy!

Szűz szűz páros, és nálunk a gyerekek neme a 40. hét táján szokott kiderürlni. :roll: :lol:
Én amikor a hasamban levő gyerkőcre gondoltam/gondolok soha nem kislány vagy kisfiú, hanem baba, pláne Kingánál, valahogy nem tudtam nemet illszeteni hozzá. Ha koncerten voltunk tudtam, hogy melyik hangszereket szereti, ugyanakkor a keményebb részekre csápolt. Most kinn is ez jellemzi, abszolút lányos, de ha arról van szó a fiúkat lenyomja a kis termetével. :twisted:
Mi szerettük volna, ha meglepetés lesz, már annyi mindent tudunk róla, mekkora a feje, egy héten mekkorát nől stb. ez a kicsi dolog maradjon titok.

És olyan fura, amikor azt kérdik, hogy na de a szívem mélyén... nekem ezek szerint nincs szívem, de ha van sem mély. Egyik pillanatban azt szeretném, hogy legyen egy másik kislányom, aki ugyanúgy pörög a tükör előtt, billeg a kis lányos cuccaiban, hozza a baris csatot, hogy ez még hiányzik a kollekcióból, és egy évesen az idegenek lábköröm díszeiben, gyöngyeiben meg bokafityfirittyeiben gyönyörködik, hogy hű meg ha. Máskor meg azt kívánom, hogy legyen fiú, hogy kipróbáljam milyen a fiús makacsság, teljesen más egy fiú-anya kapocs, hogy hogyan menedzselnék egy fiú gyereket, meg ugye nekem nem volt fiú tesóm, és vajon hogyan jönnek ki egymással, meg ugye szeretném vagányabban öltöztetni stb. Egy szó, mint száz, nincs csalódás, mert mindkettőnek egyformán örülnék. Kofa dettó. :wink:

tjuca
 
 


Gab!
Feladtam az újságokat,meg a fonalat is,de van egy kis változás,másmilyen fonalat vettem mint amilyet először akartam,így csak egy sima pulcsit köss belőle.Ha meglátod rájössz miért. :lol: Előre is nagyon köszi!!!Ha kellenek méretek akkor szólj és mérek.
pussz

Kép
Kép
veráska
 
 


Oriandy! Nagyon tetszenek a kirándulós képek!

Gab! Jó apóló és jól áll a piros. Zöldet is vegyél, az is jól áll a hajdhoz!
Meske milyen hajasbaba lett!!!ÉÉÉdes!!!
Fú Kinga poncsó nagyooon vagiii!

Wawel!!!Beszarás a fiad, hogy már most hogy csókol?!Azért tipikius pasi, egy falat kaja, egy csók-hát hiába a hasuk ösztönből ott van a legfontosabb dolgok között!
Alziza!
Jó, hogy van segitséged, necces lehet hozni-vinni. Tegnap is olyan hosztit levágott Beni, mert apa éjszakából nem ért haza és nem tudta Blanit elvinni, így rekordidő alatt kellett elkészülnünk Benivel, de nem ment, mert ő épp azt szerette volna ha én könyvet olvasok neki. Fúúú, ketten fogtuk le Blanival hogy felöltöztessük, semmilyen figyelemelterelés, kaja, kimozditás nem hatott, így az egész házat felüvöltötte, és persze 3 percet késett Blani matek óráról.
Na ezeken a reggeleken nem örülök, hogy nagy korkülönbséget választottunk.

Gab! Ez őrület, hogy Te is minden nap főzöl!!!!
Én nem birnám. Mire areggeli sulijáratból hazaérünk én már hulla vagyok. Örülök, hogy a napi 3 felmosást(Beni eszik), a mosást, teregetést, ruhabepakolást, meg néha a bevásárlást el tudom intézni.
Pipihusi kockára főzve mindig van a fagyasztóban, volt, hogy tejföllel ette. De hamarosan nyilik a közelben egy főzelékfaló-a pestiek ismerik-imádtam 5 évig míg fent laktam. Na szerintem oda járok majd.Hétvégéről marad minden nap, az előbb csináltam brokkoli-répa-karfiolos tésztasalit, de 2 féle kaja minden délelőtt-ez nekem nem megy.

Rita! Boldog szülinapot! Remélem csillagos ötös, hibátlan vizsgát teszel!!!!+++++++++megy!!!!!

Preni! Az uram veregette a mellét amikor olvasta hogy azurad megint horgászik, hogy ugye összetehetem a két kezem, mert ő milyen rendes, hogy sehová sem jár.
Jelzem ma a melóban amerikai foci meccsük van. Hát meg nem szakadnak ma az tuti. Egyébként én ebben nincs apelláta tipus vagyok, nagyon szigorú elvekkel.Jelesül: a gyermek 50-50 százalékban hordozza az anya és az apa génjeit, kromoszómáit, így a körülötte felmerülő és vele kapcsolatos feladatok is 50-50 százalékban oszlanak meg, mivel mi is dolgozunk már. Nem az van mint régen, hogy az asszony otthon volt a férj eltartotta. Tehát nincs asszony dóga, meg felállunk az asztaltól oszt jól otthagyunk mindent. Vagy együtt, vagy egyik nap én, a másik nap TE.
Vonatkozik ez a főzésre, teregetésre, vásárlásra, játszóterezésre, mosogatásra, iskolába vitelre, balettra vitelre, fürdetésre, pelenkázásra, oltásra, orvoshoz vitelre stb.
És ha egy nap elmegy horgászni, következő nap én megyek barátnőzni ugyanannyi időre. Mondjuk ez ugye nincs, de elengedném ha akarna menni. Mi általában együtt megyünk. Ja és a hétvége egyik napján én hagyom aludni, a másikon ő hagy engem és addig babázik, biztositja a csendet reggel is és délután is.
Nekem valahogy ez így természetes, a kollégáim, ismerőseim is így élnek, ezért csodálkozom rá mindoig a régi típusú szerepmegosztásban élőkre. Bevallom Preni, kicsit sajnállak is, és arra buzditalak, vedd el az élettől ami a tiéd, menj kapcsolódj ki, töltődj fel, saját magad miatt. Élni kell az életet s nem elszenvedni.
Ami jár az jár, ráadásul egy töltött anyuci a gyerekkel is sokkal kiegyensúlyozottabb. Remélem nagyon jót fogsz bulizni pesten, 20 ruhát legalább felpróbálsz, iszol egy jó helyen egy kávét, visszamosolyogsz a pasikra ha megnéznek stb. :wink: Haajráááááá!

Gab! Részvétem a fősuli miatt! Elvileg előbbre visz, kell tanulni. Én is ezt mondom, gyakorlatban meg már tele van a hócipőm a 4 évvel, meg most a szakdogairásos, államvizsgás agymenéssel, hogy legyen csöndben a gyerek, mert nem tud gondolkodni, hogy 2 napra menjek el velük itthonról, mikor nem tudom őket visszadugni a hasamba. Az tuti, hogy ha kell kiverem mindkét gyerekemből a 2 diplomát családozás előtt, mert családdal iszonyú idegőrlő a tanulás. 52 hétből 27 hétvégét nem volt itthon, az itthoniban meg az ünnepek is benne voltak. 5 nap szabija maradt ránk, a többi a sulira ment el.
Majd gyere rosszabb napjaidon és vigasztalunk, támaszt nyújtunk.

Veráska! De édes Dávid!!!De jó, hogy tették fel képeket!

Nancsa! Ne aggódj, mi is így állunk szinek terén. De nem akarom tanitani, játszunk, aztán majd megtanulja.
Marcy! Mi ez a hatlapos!?
Örülök, hogy sokan meggyógyultatok, akik most betegedtek le, azok gyorsan gyógyuljanak!!!!

Pil!!!!Drukkolok nagyon, hogy keiderüljön végre valami konkrét és annak legyen megoldása!!!!!!!!

Gyógyszertár gáz, most 5 ezret hagytam ott csak az atibiotikum okozta károk helyreállitására, meg vitaminra.

Csajok én kivagyok ettől az óra állitástól: eddig Beni 5:15 kor kelt már a nappal –alig vártam a nyári időszámitást. Aha 2 napig 7 körül kelt, erre ma megint 6 körül, ami ugye egy hete még 5 volt. Szóval nem tudom mi van, de este fél 7 kor meg már elaludt a balett terem előtt a földön. Du. csak 1,5 órát alszik,akármennyire lefárasztom. Aludna ő kétszer is, 5 körül megint, de akkor meg már ugye sulijárat van. Szóval reggel korán kel, még a kávémat sem tudom meginni, este 7 kor (ami ugye még csak 6 volt egy hete) meg vár alszik. Ti mit csináltok????

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianya!

Hát, igen! Egy cseppet önző az uram. Számítógép és horgászat! E kettő élteti! Ráadásul a lépcsőházban összehaverkodott egy olyan fickóval, akinek a hal az első, aztán a család. De neki már felnőtt gyereki vannak, ráadásul semmi más érdeklődése nincs a horgászaton kívűl. De azért tud rendes is lenni a férjem. Pl. a fürdetés mindig az ővé, és ha nem vagyok K.O. az éjjeli tanuláshoz, akkor az altatás is! Ha meg itthon van, akkor Petizik, hogy nyugodtan végezhessem az itthoni teendőt. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg dolgot megszerel a lakásban és azon kívűl. Most például az erkélyt akarjuk megcsinálni. A vas rohad, az üveg törött stb. 27 éves lakás. Belül rendbe raktuk már. Az erkélyt 200 ezerért csinálja a vállalkozó. Mi megveszük az anyagot (ráadásul a jobb minőségüt) 80ezerért és az uram ingyér megcsinálja! Szóval van neki jó oldala is, csak amikor 4-5 napig folyamatosan én vagyok a gyerekkel, lefáradok, na!! :wink:
De majd a jövő héten kikapcsolódok!

Peti kezd köhögni! Remélem nem lesz belőle betegség!

Csajok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a bölcsihez milyen munkáltatói igazolás kell? Már mint, hogy mi álljon benne?

Reni
Kép
prenata
 
 


Jaaaaa! Marcy! Kaja és zabálás!!!Dettó a helyzet nálunk, diétáztatok. Napi 5 kaja és közben ha nagyon muszáj, pl. babakocsiban útjözben, vagy baletton nasiként főtt vagy most már nyers sárgarépa meg LIDL-s fokhagymás és natúr graham meg kukorica abonett. Imádja és nyugodt vagyok mert nem hizlal. Kicsit több előkészitést igényel, kénylemesebb(meg drágább)lenne útközben megvenni a pogácsát, de az teli van adalékanyaggal, meg ha minden nap azt nasizna, 20 kiló lenne. A túró rudi koszol, igy marad az alma, répa, abonett. Röhögnek már rajtam, mert iyen túlélőcsomag minden táskámban, pelenkázósban, babakocsiban, játszóteres homokozósban, mindenhol van!
Egyébként ma a fodrásznál épp erről olvastam egy újságban, hogy vagy a foguk-és rágnának, vagy a candida gombának van ilyen tünete. Meg is ijedtem, ezért vettem is ma normaflórt, mert elképzelhető, hogy az antibiotikum kiöte a normál bigyónkat. Ja, meg azt is olvastam, hogy hiányuk lehet valamiből. pl Beni rágja a falat is, erre egy öreg azt mondta mészhiánya van-adok most tojást meg calcium pezsgőtabit. Szóval próbálj meg valami multivitamint adni neki.
De szerintem ezek az olvasott dolgok csak pánikot keltenek, nem kell ezt túlspilázni, az is lehet hogy egyszerűen csak több tápanyagra van szüksége, mert fejlődésugrásban van, akár tetsileg, akár szellemileg. hát a piros szin felismeréséhez tudod mennyi energi kell???? :wink:

benianya
ákosbenianya
 
 


Preni!
A bölcsi adja ki az űrlapot, ki kell tölteni:anya és gyerek adatok, apa és anya munkahelye, foglakozása.Meg indoklás pár sor, hogy miért kéreda gyermek felvételét. Én pl azt irtam, hogy ősztől a gyed lejárta után vissza kell mennem dolgozni, a férjem dolgozik és tanul, igy nem megoldott a gyermek felügyelete-ezért kérem abőlcsődei elhelyezést.
ÉÉÉÉÉSSSS,munkahelyről csak pecsét kell rá,és csak az anyáéról aláirás nem! Tehát bemész a munkaügyre és rányomsz egy pecsétet. :wink:

benianya
ákosbenianya
 
 


Halihó, bocsi, ma egész nap odavoltunk Békéscsabán, telefon ügyben, az utca végén meg csörgött a teló, hogy kész a szemüvegem, tűz vissza Orosházára. Addig legalább Mesi aludt. Hazaértünk, már lehetett is menni Lackóért az oviba... Szóval kész vagyok. Apa meg elment számítógépet szerelni egy barátnőmékhez, tehát itt a két manó, elevenek, én meg fáradt, és itt a tegnapi mosogatnivaló...

Holnap jövök! Pusszanat!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Reni, nekünk ki kellett tölteni egy űrlapot, ezt a bölcsi adta, és a védőnővel kell aláíratni. Majd vinni kellett munkaviszony igazolást, ezt a munkahelyen a személyzetistől kell kérni. Ebben az szerepel, hogy igazolja, hogy itt és itt dolgozol, pecsét, aláírás. Ennyi. Nem tudom nálatok helyben mi a szokás, de a vezetőnő biztos elmond mindent. Lemaradtam biztos, Peti megy bölcsibe? Mikortól?

Jó éjt!
Vendég
 


Kimike!

Peti szeptembertől megy bölcsibe, de most lesz a beíratkozás. Én meg ugye jövő héten megyek Pestre, így meg tudnám kérni az igazolást, de már olyan verziót is hallottam, hogy csak szeptembertől kell igazolás. A legegyszerűbb ha megkérdezem, de nem akarnám a figyelmüket felhívni arra, hogy én Bp.-en dolgozom, innen 360 km-re, mert elég hihetelen!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Csak ámulok és bámulok! :shock: Nekünk semmilyen igazolás nem kellett a bölcsibe. Sőt. A "sétálós" barátnőm anyukája ott dolgozik, neki mondtuk, hogy menne a gyerkőc és ennyi. Kezdés előtt 2 nappal bementünk, a vezetőnő kérdezgetett és írogatott (személyes adatok, munkahely neve, címe, ki a gyerekorvos, stb). Másnap kijött a gondozónő családlátogatásra, aztán irány a dokihoz egy igazolásért, hogy közösségbe mehet, majd harmadnap már kezdődött a beszoktatás. Ennyi.

Marcy, Benianya: Komolyan mondom irigyellek titeket a diétáztatásért! :shock: Sokkal jobban menne nekem mint ez az állandó huzakodás a kajával. Ma is annyi volt az egész napi kajája, mint amit a ti gyerkőceitek egy délelőtt megesznek. Bármit kínálok neki, mást sem mond mint nem, nem, és nem. Hihetetlen. Még most is csak kilenc és fél kg. :?

Meteor: Boldog szülinapot!!! :P Remélem szerencsét hozott!

Dobok 2 képet. Ez a mai dilije - feküdjünk a játéktárolóba:

Kép Kép


nancsa
 
 


Csak viszonyításképp, mennyit nőtt egy fél év alatt. Itt még belefért a dobozba! :P

Kép


nancsa
 
 


Hali.

Meteor, tudom, Deadelonetta, vagy miszösz a neve. Nekünk is van itthon, hányáscsillapító, Deadelon "gyerekméretben". De nekünk nem ért semmit. Szerintem az ilyenek csak akkor jók, ha pl. valami olyasmi miatt hány valaki, mert szédül. Tehát nem betegség az oka...
Egyébként Isten éltessen!

Bénianyu, na ezért mondják, hogy akármilyen korkülönbség esetén a kicsit kell alkalmazkodásra szoktatni. ;)
Továbbra is csodálom, hogy milyen férjed van, ezt néha én is rázúdítom a férjemre (miszerint Peti ugyanannyira az övé, mint az enyém), de néha olyan, mint a falra hányt borsó. Vagyis akkor egy ideig segít, aztán megint le vagyok ejtve.
Szerintem a diplomakiverés lazán fog menni. Ha én már most korai anyukának számítottam a 24 évemmel, akkor a későbbiekben sem fognak 18 évesen szülni, ill. apává válni a gyerekeink. Hanem majd jóval később, amikor már mi fogunk unokáért könyörögni.
Nálunk alvás dettó, mondjuk én magam miatt vártam az óra előreállítást. Így is velem együtt kel Peti, én nem nézem, hogy mennyi lenne az idő, a mában élek. :) Ő nappal 2 órát alszik, de ő kettőtől alszik kb. Több igénye nincs. Mondjuk ő nem tartozik a sokat alvók közé.

Hm, számomra olyan érdekes, amit írtok. A gyerekink még bőven lemozogják azt, amit megesznek, benasiznak. Enyim gyerek simán benyúl a hűtőbe, és kiveszi a csokiszeletet, és már be is tömi, na nem vagyok Superman, hogy huss, kikapjam. Na meg szőrös szívű sem. De az tuti, hogyha nekem annyit kéne rohangásznom, amennyit ő futkározik, kidöglenék. Na meg, ha mondja is, hogy hamma. Én eddig nem olvastam olyat, hogy egy gyerektől meg kell vonni akármit is. Na meg ők nem is értik. Később el lehet nekik magyarázni, de amíg csak nevetnek a guruló embereken, addig nem hiszem, hogy van értelme az ezirányú nevelésnek.

Preni, hát nem kell azt tudniuk, hogy hol dolgozol. Te e tekintetben tudatlan vagy, menj be vagy telefonálj be, hogy náluk mi a szokás, mert hallottál már elég sokfélét, és a gyerek mellett nincs időd berohangálni a munkahelyedre. Oszt' jónapot.

Na megyek, fogmosás, Peti ágyba tevése és ledőlök én is.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Szép estét mindenkinek :) ,

most fejeztem be a tételek kidolgozását az egyik tantárgyból, gondoltam benézek egy kicsit.

Ex: nem arról van szó, hogy ha megkíván a gyerek vmit, akkor nem kapja meg (legalábbis eddig így volt), de komolyan mondom, már abnormális az állapot. Szerintem neked is furcsa lenne, ha annyit enne a gyereked, mint egy felnőtt ember (sőt szerintem én nem is tudnék annyit enni) és fél óra múlva úgy kéri a kaját, mint aki 2 napja nem evett.
Barátnőm lepődött meg múltkor, mert ugye mindig mondtam neki, hogy Marci képes egy "púpos" tányér főzeléket megenni. Amikor ott volt nálunk és látta, hogy én tulajdonképpen normális felnőtt mélytányérról beszélek és nem bébiméretről, akkor lefordult a székről...
Emlékszem, amikor Benianya írta, hogy Beni napjában képes 10-11-szer enni. Ez nem normális!!! Nem is az az indok, hogy el ne hízzon, hanem hogy pihenjen a pocija. Mi sem eszünk egyfolytában, ez egyáltalán nem egészséges!
Pont tegnap íram erről, erre Marci éjfélkor felébredt és fél órán keresztül remegve sírt, hogy adjak neki memmét. Nem adtam... elaludt utána simán. Kiváncsi leszek a mai éjszakára. Majd holnap megírom mi volt!!!
Szóval ez nem olyan dolog, hogy én vagyok a szigorú anya és szegény gyerek... hanem ez nekünk ugyanolyan probléma, mint azoknak, akiknek nem hajlandó enni a gyereke.
Barátnőm egyfolytában azon panaszkodik, hogy a kislányának minden evés alkalmával produkálnia kell magát a gyertyagyújtástól elkezdve mindennel, hogy néhány falat lemenjen a torkán. Mindenkinek más a probléma... Én úgy gondolom, hogy ezen még most kell változtatni, mert később még nehezebb lesz!!!
Egyébként erről az éjszakai 7-8 cicizés jut eszembe. Hiszen volt idő, nem is kevés, amikor képes voltam ennyiszer felkelni és szoptatni. Amikor azt mondtam, hogy kész vége elegem van, akkor úgy is jó volt Marcinak!!!
Próbálom megelőzni a későbbi problémákat, remélem sikeres lesz a vállalkozás.

Csak pontosítani akartam, nehogy félreértés legyen :wink: !

Szép álmokat, én is elteszem magam holnapra!!!

Eni
marcy
 
 


Sziasztok Csajok!

Nem jutottam ma géphez, de a talival kapcsolatban jó híreim vannak: beszéltem ma a nőcivel. A hely több, mint 100 m2. Lehet vinni kaját, piát, vannak asztalok, van kávégép stb.

A bérleti díj valóban 8.000,- Ft /óra. Viszont mivel nekünk 10-14 óráig kellene (gondolom ez nem túl jellemző időpont), és korán is szóltunk, megkapjuk 4 órára összesen 15 ezerért :-)

Még egyik napra sem jeleztek programot, de próbáljuk meg minél előbb tutira eldönteni, hogy ide szeretnénk-e jönni, mert akkor le kell foglalni. 5ezret kell fizetni a foglaláskor, a többit majd a helyszínen.

Ma csak ennyire futotta, majd holnap vagy hétvégén jövök még, addig is gondolkodjatok a fentieken!

tandika
 
 


Sziasztok! El vagyok havazva, dolgoznom kéne, neten is, itthon is...

Tandika! Nagyon jó az ajánlat, szerintem akkor mehet tutira, hogy ott lesz a találkozó!!! Majd útvonal tervet még kérünk tőled, mármint hogy merre érdemes menni.

Csajok! Akkor mehet a május 17. tutira? Hétfőn mindenképpen összeszedem magam, és lepontosítok mindenkit, írjatok ide, priviben, mélben, akárhogy, csak jelezzetek!

Bocsi, megyek, mert még főzni, mosogatni, porszívózni, teregetni, hajtogatni és felmosni kéne, mielőtt fél 2-kor lelépek a fodrászhoz. És tegnap meg ma se raktam még fel egy babás utazást se... Még a végén kikapok, és nem lesz fizum!

Pusszanat mindenkinek, nagyon szép hétvégét!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok,

Gab: nekünk tökéletes a május 17.!!! Előtte utána hétvége nem jó!!!

Eni
marcy
 
 


Helló!

Noi már énekel, gyorsan...Nekünk is jó a tali, bár Noi május 16.-án lesz kettő, de nem d.e. ülünk tort a családdal, d.u.( aztán lehet vasárnap tartjuk)
Azóta egy sitter se jött, holnap jön egy, de nem tóm, hangja annyira félénk, hogy szerintem Máté megeszi reggelire....nem hiszem, hogy kezelné a durva szitukat...

Kaja: Hát, Nojka is eléggé jól eszik, de ő sjana inkább rágó fanatikus. Simán rágja, és annyira tud érte hisztizni...Meg ha csokit lát, jajj-jajj. Még jó, hogy sokkal mozgékonyabb mint a bátyja.

Gabella: Megjöttek a rucik! Egyből föl is akarta próbálni, igaz egymásra a kettőt! Képet csinálnék, csak sose nem tesszük föl...vagyis én béna vagyok, uram meg lusta hozzá. De próbálkozom

Nancsa: Akkor neked mázlid van a böliddel, nekem már előre kérdezik, és mikortók dolgozik?

Képzeljétek, megint annyira felmérgesítettem magam az oviban! Jöttek, hogy akkor Máté ugye otthon lesz végig, mert én úgyis otthon Noival! Mondom, lehet, hogy júniusban már melózom. Erre, ja, lehet, hát az, csak lehet, és különben is összevont csoportok, az nekik se jó...Mondom, de az se, ha 3 hónapig otthon unja magát! És így, hogy menjek majd melót keresni?? Vigyem őket is???

Tlihelyszín: Most akkor hol lesz? Hányadik ker.?

Mentem, Noi már szétszedte a nappalit.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok,

köszönöm a köszöntéseket, jól estek.
Különben meg irtó pocsék kedvem van: pont egy olyan tételt húztam amit nem tudtam egyáltalán (két ilyen volt a 15ből), valamennyire kipuskáztam, de szerintem nagyon szar lett.
Olyan rossz kedvem van miatta, hogy még bőgtem is. Tudom hülyeség, de tényleg belefeccöltem egy csomó energiát...

Meg az is a bajom: de most lehet, hogy hülyének néztek, de annyira kiakadtam azon amit a férjemtől kaptam szülinapomra: egy kenyérpirítót.
És tényleg jól néz ki, meg utáltam a régit, de számomra egy kenyérpirító nem ajándék, főleg nem 35ik szülire. Ne értsetek félre, nem az ára miatt, mert tényleg apróság is totál tudtam volna örülni, ha jól eltalált (pölö van egy cd, amit régóta szeretnék és már csomót célozgattam is rá, hogy az nekem mennyire tetszik...vagy ha befizet egy masszázsra, mert már hetek óta fáj a derekam és a hátam), de ezt én annyira olyan cuccnak érzem, amit öreg nagyiknak vesznek már 40 év házasság után.
Ma ez is kijött belőlem a reggeli bömbölés során.

Nagyon hülye vagyok?

meteor
 
 


sziasztok!

Ma úgy döntöttem, hogy tanulás helyett Peti alvó idejében elmegyek bevásárolni!! Már herótom van a tanulástól!
Nem úsztuk meg a dokit. Egész éjjel ugatott Peti. Sinecod csepp, Fenistil csepp (bár ezt tegnap elkezdtem magamtól adni), na meg a szokásos Cedax bébi. Nagyon ronda a torka. Szerintem elkapta az unokabátyjától, mert a hét elején két délelőtt is együtt játszottak. Petinek jön a foga és ilyenkor hamarabb bekapja a bacikat! De az unokabátyó!! Szegény kisgyerek állandóan beteg!

Este találkozok a barátnőmmel! Hipp-hipp hurrá! 7-fél 10-ig kimenőm van!!!!!!!!!!!!!!! Már nagyon kivagyok Petitől meg az apjától! :evil:

Nancsi!
Nagyon cukker Zoló a ládában! :lol:

Eni!
Nem semmi diétáztatni egy ekkora kisgyereket! Mármint a gyakolati kivitelezés miatt gondolom, mert ők még nem értik meg, hogy nem lehet!
Petinek egész nap ki van rakva egy kis nasi elérhető helyen: kölesgolyó, sós keksz. Néha elfogy, néha hozzá sem ér. Persze a csoki érdekelné, de mindig beéri annyival, amennyit kap. Pl. húsvét óta kb. 3 nap alatt eszik meg egy Kindert tojit, ami nem egy nagy mennyiség. Nálunk tészta királyság van! :lol: Az a menő! Ma elé raktam a töltött káposztát és közölte velem, hogy nem, tééta hamm. Végül megette a káposztát és még volt egy kis maradék üres tészta, azt is.

Colett!
Nagyon rugalmatlanok a magyar óvódákban. Ezt hallom minden honnan!
Én nagyon bízok Peti felvételében. Itt pici babákat nem jellemző, hogy beadnának, inkább 1,5-2 éves kortól. 2006-ban 25-en szültünk, ebből 12-en szeptemberig és csak 6-7 gyerekről tudok, akit be akarnak íratni, így remélek!

Reni
Kép
prenata
 
 


Rita!

Nem vagy hülye. Én is kiakadtam volna, hacsak nem tisztázzuk előre, hogy ez van és kész!

Vizsgát sajnálom. A lényeg, hogy megvan! Én mindig törekszem minden tételből tudni (megtanulni) valamennyit, mert én tutira belehúzós vagyok!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!!!

SOS:

Nem tudja véletlenül valaki Benianyu telcsiszámát?
Én tudom, de vagy új telefonja van, vagy valahogy rosszul mentettem el.
Nagyon sürgős!!!
Ha nem publikus, akkor priviben valaki légyszi-légyszi.

Köszönöm.
Pussz.

Erika

Kép
viera
 
 


Meteor!

Nem vagy hülye. Mondd meg neki, hogy helyrehozhatja, ha befizet egy masszázsra. :lol:

Amikor én kaptam kenyérsütőt karácsonyra, Kofa képes volt becsomagolni az elosztót, mert ugye angol gép, kellett egy "átalakító" hozzá. Fingom nem volt mi az, de mivel mindig jót kaptam tőle, ezért tök örültem. Ő meg kérdezgette, hogy na tetszik? Meg és... ? Én meg csak bazsalyogtam. Aztán kibökte, hogy nem is ez az ajándék, és hogy látja rajtam, hogy fogszim nincs miről van szó... :lol:

Persze én akkoriban nagyon vágytam a kenyérsütőre, de én kuporgatós vagyok, és nem, majd, egyszer... Azóta is röhögés van, ha valami olyat kapok, amiről fogalmam nincs, hogy mi is az. :lol:

Én még nem is kívántam boldog szülinapot!!! BOLDOG SZÜLINAPOT! És üzenem G. úrnak, hogy legyen szíves revidiálja a szülinapi ajándékod, 8 napig még brillírozhat! :roll:

Hú én ma az apehban voltam. Huhhhh, inkvizíció.
Ha lesz időm beblogolom... :wink:

tjuca
 
 


BENIANYU!!!!

Ha olvasod:
Légyszi hívj már fel, ha te tudod az én számomat.
Én leírom neked priviben.
A tiéd is megvolt nekem, de szerintem valamit elütöttem rajta, vagy pedig új telcsid van.( :?: )

Sürgős!

Figyi:
Este 8 után hívj már ha tudsz légyszi.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Marcy, teljesen megértem a szitut. Milán is hasonlóan jó étvágyú, viszont tudod, ő sokszor beteg a bölcsi miatt, olyankor sajna napokig semmit se eszik. Én a helyetekben kalóriaszegényebb kajcsikat adnék a főétkezések között, tehát gyümi, zöldség, kölesgolyó stb. Na de úgy is tudjátok ti, nem okoskodok. :)

Meteor, boldog szülinapot! Nem lehet, hogy most amúgy is érzékenyebb időszakodban vagy? G-re már a mútkor is kiakadtál a suli megjegyzés miatt, na most jól kihúzta a gyufát nálad. :wink: Szegényke. Mármint Te. Na jó, G is, ahogy ismerlek ezt nem hagyod szó nélkül. :evil:
Na ezért nincs kedvem egy újabb sulit elkezdeni, egyszerűen már nehezebben viselném azt a feszültséget, amivel együtt jár, mint korábban.


Viera, ha kell még a telcsiszám megnézem. Lehet, hogy megvan, de nem tuti.

Gabi, úgy néz ki, ez az időpont nekünk is megfelelő.

Képzeljétek, felvették a kis bölcsisek napját dvd-re. Szétbőgtem magam rajta, annyira édesek.

Bocs, hogy másnak nem írok, fáradt vagyok. Jó éjt!
Vendég
 


Halihó!

Már annyira lelkifurdalásom volt, hogy képzeljétek, Veletek álmodtam. :lol: :shock: Valami találkozóféle volt, de elég zagyva.

Amúgy a május 17. eleddig jó, de mivel apa néha buszozik, nem tudom ennyire előre fixre ígérni, de nagyon szeretnék menni!

Bővebben majd jövök, zajlik az élet, mint mindenhol, kijött 3 szemfogunk, a negyedik is átlátszó már, jól vagyunk, sokat bandázunk, levegőn vagyunk, házimunka, apa ma vizsgázik (hétfőn tudta meg, kedden már könyve is volt :wink: ---nemzetközi buszvezetői vizsga), egész héten tanult meló mellett, meg angolra is jár, és ugye itt vagyok én a kölökkel :wink:

Ma jönnek a számcsigépcsit karbantartani, remélem, nem viszik el....

Ja, ráadásul letöltöttem gyerekkorom commodor 64es sztárjátékát, tegnap fél éjfélig nyomkodtam... :shock: :roll:

Gyorsan egy kép a széltoló csajozós pasiról:
Kép

Na, húzok is főzni, meg hajat akarok mosni.
Pussz mindenkinek

Ja, képek fantasztikusak, Pil mennek a drukkok, Rita: Isten éltessen, betegek gyógyuljatok!!!

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Sziasztok!

Rita! Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!

Veráska! Az újságok ideértek. Teszveszről ide küldi a csaj a fonalakat, vagy azt is te küldöd? Csak nem a cirkás fonalat választottad? :wink:

Akartam mutatni képet az új fejemről, de lefagyott a képletöltős program... :evil:

Era! Sikerült Benianyával beszélned?

Megyek, dologok kicsit!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

ITTHON VAGYUNK!!!!!OLYAN JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!Irok majd amint tudok!

Viera:beszéltél már Benianyával?

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Gab!
Remélem hasznát veszed az újságoknak.A fonalat is én küldöm,mert itt nálunk a kézimunka boltban vannak tök jók,-igazán nem is tudtam választani annyi szép van-,és inkább itt vettem meg.Azért is mert mindegyik fonalhoz van kötésminta és így legalább láttam milyen lesz.Igen azt a cirkásat vettem,a kéknek több árnyalata ,fehér és drapp színű,a kötésmintán naggggyon jól nézett ki. :lol:
Fodrásznál voltál???????????Már rám is rám férne.
És az új szemcsid milyen vagy hasonló mint a másik volt?

No majd még jövök.Mindenkinek szép napot és hétvégét!!!

Kép
Kép
veráska
 
 


PIL!!!!!!!!!
HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!PUSZI A TÖRPÖKNEK!!!!!!!!!
Jól vagytok most már???????

Kép
Kép
veráska
 
 


Halihó!

PIL! ÉLJEN-ÉLJEN! Várom, hogy mesélj, remélem, minden rendben mostmár!

Veráska! Várom akkor a fonalakat is. Az újságok szupik, általában ötletadónak szoktam használni, komplett leírást még sosem csináltam meg...

Colett! Azért reménykedem, hátha lesz fotó a csajsziról... Emailben is jöhet!

Na itt egy kép az új fejemről:
Kép
Nem olyan keret, mint a régi, az körbe fémkeret volt, és vékony, ez alul damilos, felül, meg a szára kicsit vastagabb, picit karakteresebb. A hajam vagy 15 centivel rövidebb, plusz tépett, mert nagyon el volt törve, festés nem volt, így csak a lenőtt kopott színe van, de majd sima barnára befestjük itthon. Plusz ki van vasalva, és annyira tetszett így! A ragyás képem meg a bozontos szemöldököt nem ér nézni, kozmetikába csak kedden megyek...

És a manócskák: a küszöbön ülve cipőhúzás után. Csak hát véletlen se tudtam elkapni, hogy mindkettő rendesen rámnézzen...
Kép
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!!

Köszi mindenkinek, sikerült Benianyut elérnem.

Este reagálolok, legalábbis megpróbálom.
Kettőt viszont nem tudok kihagyni:

1.) PIL: Nagyon örülök, hogy végre otthon vagytok. Jöhet a nyugis babázás és végre Amelizés. Puszi nekik.

2.) Gabi!!! Qrva jó a hajad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez az!!! Így tovább!!!! Ki van vasalva, vagy csak kiszárítva! Vegyél magadnak egy hajvasalót és egy héten egyszer hajmosás után, mikor még egy icipit nedves vasald át! EZ PARANCS!!! Vasaláskönnyítő krémet is vegyél és mindenképp előtte kenj a hajadra egy picit!!!

Este jövök!!!
Pussssz

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Mi ma reggel az ügyeleten kötöttünk ki! Ez a büntetésem, amiért tegnap este barátnőztem! Na meg jövő héten Pestre mentem volna!Éjjel Peti alig kapott levegőt, el kezdett hörögni. Hajnalban adtam neki Rectodelt kúpot, de nem javult. Azt mondta az ügyeletes doki, hogy begyulladtak a hörgői és beszükült a gége, azért fuldoklik. Írt fel hördőtágítót. Azt mondta, hogy mivel adtam neki kúpot, így ed neki injekciót, mert annak ugyanaz a hatóanyaga!És 6-ra vissza kell menni hozzá, de én már most vinném Petit, mert szegénykém nincs jobban. Hörög, sípol a tüdeje és minden lélegzetvételnél nagyokat nyőg. Erre most elaudt. Kivárom, hogy felkeljen, aztán startolunk. Persze szakad az eső. Ügyeletes gyógyszertát 30 km-re van!
Annyira sajnálom szegénykémet!

Pil!
Örülök, hogy otthon vagytok!

Gabi!
Tetszik az új frizurád!

Vicky!
Bálint nem kezdi egy kicsit korán? :lol:

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok.

Vettünk Petinek edzőcipőt, nem volt drága, 2000 Ft, de játszósnak megteszi, legalább nem sül bele a lába, mert a béléses már vastag a szandál meg vékony.
Én is kaptam egy lábbelit meg pár fehérneműt. :) Aztán, ha Peti felébred, megyünk a Burger Kingbe, mert eredetileg ebédelni akartunk ott, de Peti már nagyon éhes volt, így inkább hazajöttünk, itt nem kellett várni. ;)

Marcy, hát engem nem zavar, hogy Peti mennyit eszik. Ahogy írtam, szerintem ez nem abnormális. De mindenki maga tudja. Az az igazság, hogy vagy adok neki, vagy én eszek este tízkor. Na akkor inkább vegyen az enyémből is. ;)
Na jó, este nincs evés nálunk sem, de ebből sose volt gondunk, Peti este fél nyolc táján vacsizik (főzi+tápi), esetleg utána nasizik az én betevőmből, de este alszik, mint a bunda. Szóval este én sem adnék neki, akkor semmi sem indokolja, hogy egyen. És persze napközben nem töltött káposztát eszik a főétkezések között, hanem csak csipeget ezt-azt.

Gab, nekünk jó a május 17.!!!!!!!!!!! Helyszín?
Jó az új fejed! Az apróbetűs rész utolsó szavain jót mosolyogtam. :D

Colett, na igen, ez a mai helyzet, ha anyuka otthon van, akkor "kiutálják" a gyereket az óviból. Pedig nem tehetnék!

Meteor, nem hülye vagy, csak depis! Szóval fel a fejjel, a vizsga biztos sikerült, a lényeg, hogy görböljön! A kenyérpirítónak meg tessék örülni, és a masszázsra befizettetni magad. Hagyj egy cetlit a férjednek a masszázsszalon telefonszámával az asztalon.
(Nem tudom, hogy a te férjed mennyire intuitív, de az tuti, hogy én a kedvenceimre örök élet három napig célozgathatnék, se értené meg.)

Preni, Petinek javulást. Még mi sem vagyunk gyógyultak, Petinek jön a takony a nózijából és néha köhécsel (de nem ugatósan vagy ilyesmi). De dokihoz még nem viszem, mert maximálisan jókedvű, nem lázas.
De látom, nálatok rosszabb a helyzet. Őszintén én is rettegek, amikor Peti beteg, hogy mikor fullad be, mert öcsém is és a férjem is asztmás. De lekopp, eddig nem volt rá példa.

Pilchard, éljen-éljen!!! Majd fotót is tegyél fel, hogy láthassuk végre kicsiny családodat együtt!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Akkor itt lesz a tali! Szerintem tökéletes, 100 négyzetméter 4 órára 15ezerért!

Köszi a frizu dícséreteket, kár, hogy egy alvás, és inkább szénaboglyára hasonlítok. Gondolkozom egy hajvasalón, de még sose volt ilyen a kezemben, így majd inkább előbb kipróbálom az unokahugaimét.

Amúgy a szemüvegem is új, és szerintem ez is sokkal "trendybb" mint a régi!:oops:

Ja, igen, Era, ki volt vasalva az amúgy tök egyenes hajam, csak hát mégis hajlik a vége, de így tök menő volt!

Reni! Jaj, szegény kis Peti! Gyógyuljatok gyorsan!

Vicky! A kis csajozósod nagyon vagány neked is!

Veráska! Te! A fonalat akkor adtad fel, mint az újságokat? Csak mert még nem ért ide! Nagyon kíváncsi vagyok rá!

Juca! Kb. 5 centi hiányzik a poncsóból, úgyhogy várom Kinga karhosszát, hogy pontosíthassak! Meg majd priviben egy postacímet is kérek, és a hét elején küldöm is. Hátha jön a tavasz is!

Bocsi, megint megyek, kell még bevallanom két családtagomnak...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ja, nem nagyon látszik, de ha az ITT-re kattintotok fent, akkor beadja a Kincses Sziget Játszóház honlapját!

http://www.kincsessziget.hu/bemutatkozas.html

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Vicky! Jajj, de édes Bálint!!!!!Megzabálom!!!!!

Viera! Végigrohantam mindent. Sajnos sehol sincs, csak a nagy méret, abból is csak kettő van az egész városban. Sajnálom!
Lehet, hogy jobban járnál, ha vennél a kinaiban pamutot.

Pil!!!Jajj, de jó otthon! Amit délelőtt kérdeztél telefonon, arra irtam privit.

Gab! Nekem tetszik a hajad, én majd tetetnék bele neked szőkébb és élénk vöröses csikokat is. Nem sokat csak 4-5 db-ot. Nagyon feldobnáááá!
A szemüveg is nagyon jól áll!!!
Nekem legyantázza a kozmi a szemöldököm és utána én hetente utánacsipkedem azt a néhányat ami kinő, igy csak 1-2 havonta kell mennem gyantára. :wink:

Jajj, Meteor!!!Pont úgy jártál mint én ezzel a szülinappal. De legalább nem fejeltette el. Van egy mondás, amit én kiirtam a hűtőre: „Nem az kell amit kérek, hanem amire vágyom”
Hát nekem még sajna egyszer sem találta el, nem rezgett rám, ahogy most rád sem azurad.
De jóindulatú, szeret, kedveskedni akart. :lol: Mindenesetre ne hordozd a tüskéket, hanem ülj le vele egy nyugodt estén és kérdezd meg ugye ezt humornak szánta?Mond el nyugodtan, hogy sok mindenre számitottál csak erre nem.

Ex. Gyógyuljatok.

Preni!!!Jajj, de sajnálom!!!!Ez durva, de hidd el semmi köze ahhoz, hogy buliztál!!!!Egyébként milyen volt, mesélj!!!Ne legyen lelekifurdid!!!!

Hiszti+ szeparációs szorongás!!!!Új nálunk, de nagy erőkkel megy. Pénteken otthagytam anyuval a játszóbölcsiben, tök jól elvoltak, de amikor nyilt az ajtó állitólag kiabált, hogy ana.Aztán olyan 10 perces hisztit levágott anyucinak, hogy szegény sirva hivott fel, a többi anyuka nyugtatgatta, hogy ne csináljon semmit, majd abbahagyja. Aztán a kertész bácsi talicskája elterelte a figyelmét. Előtte nekem, majd másnap apának is produkált ilyen hisztit. Fúú, apa azt mondta, na most kell bekeményiteni és nem tutujgatni, hanem ráhagyni. Amikor a pelenkázón rugdosott peluscsere közben apa rászólt határozottam, hangosan, hogy hagyd abba-és képzeljétek csend lett!!!Nem értem. Ma pedig előbb őt öltöztettem fel induláskor és szegénykém orditva kéreckedett fel, mert azt hihette én maradok és ő megy. Szóval kezdődik az anyanyunyu, és ki vagyok borulva. Mi lesz a bölcsiben augusztustól? Most ne menjek sehová, vagy épp hogy most edzzem inkább és szoktassam a heti 2-3 óra hiányomhoz? Menjek el minden nap egy kicsit, hamar jöjjek vissza, hogy megszokja, hogy ha elmegyek is visszajövök???

benianya
ákosbenianya
 
 


Benia:
Küldtem neked privit. (De már sokat)

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Minden betegnek jobbulást kívánok!
Mi is túlestünk az elsőn :cry: Fosós-hányós... Mondtam is a páromnak, hogy tud a gyerekünk időzíteni. Most kellett életében először orvoshoz vinni, de ezt most jól beidőzítette húsvétra, amikor 3 nap alatt az egész családot végig kellett járnunk. Mindegy, ennél nagyobb baja sose legyen. :-) Végülis csak azért vittem dokihoz, hogy nézze meg, nehogy rámenjen a vírus torkára, fülére, tüdejére, meg mittudoménhova. Azt mondta, minden tiszta, csakhát járvány van, majd túllesz rajta. 4 nap koplalás. Aztán szerencsére ahogy jött, el is múlt :)
Ezenkívül egyszer volt lázas, persze akkor, amikor tavaly épp nyaralni indultunk. Szerintem direkt csinálja :twisted:

Pil, örülök, hogy otthon vagytok!!! :lol: ÍRJ!! Legalább 2 sort!!! Kiderítettek valamit?

Rita, fel a fejjel! Biztos most túl sok minden összejött, és talán Te is érzékenyebben reagálsz, mint egyébként tennéd. Szerintem ez a pasikkal nem könnyű eset. Én tényleg elég figyelmesnek tartom a férjemet, de ez az ajándékozás-dolog sose ment neki. Pedig én azt szoktam csinálni, hogy ha valami megtetszett, konkrétan azt mondtam :"Na, ajánlom a figyelmedbe, ez tök jó lesz majd névnapomra" Persze nem figyelt, mert "Á, még addig hónapok vannak hátra" aztán a nagy nap előtti estén megkérdezte, hogy mit szeretnék ajándékba? Én meg nem válaszoltam. :shock: Mióta Kíra megvan, inkább vágyok arra, hogy otthon legyen velünk, mint arra, hogy ajándék után rohangáljon, és hülyeségeket vegyen, ezért az utóbbi időben ezt úgy oldjuk meg, hogy elmegyünk és együtt veszünk valamit. Így biztosan tetszik :wink: és tutira nincs vita és sértődés.

Gabi, jó a hajad és a szemcsid is! És hihetetlen, hogy mennyit bírsz kötni :roll:

Hiszti: minden nap azt hiszem, hogy rosszabb már nem lehet, aztán kiderül, hogy igen. Régen jól működött a tereljük el a figyelmét valamivel módszer, aztán volt, hogy egyszerűen otthagytam a szoba közepén (bár ez Kíránál nem nagyon szokta megoldani a prblémát), bevallom, kétszer előrordult, hogy bedugtam a hideg víz alá (ez se jött be, mert amint kiértünk a fürdőszobából, újra ordítani kezdett), szóval most ott tartok, hogy egyszerűen nem tudok vele mit csinálni. Azt várom, mikor kezdi el az utcán meg az üzletben is :evil:

Benia, én nem tudok Neked tanácsot adni. Mi januárban kimentünk egy hosszú hétvégére Németországba, akkor anyósoméknál maradt Kíra. 3 éjszaka. Rögtön a mélyvízbe, mert még előtte sose aludt nélkülünk. Tök jól bírta, semmi gond nem volt, este a lefekvésnél emlegetett minket, de elmondták, hogy most nem vagyunk itt, majd jövünk, megnyugodott, nem sírt stb. szóval minden szuper volt. Aztán egy hónappal később anyósomék itt voltak Pesten, mi meg napközben elmentünk otthonról pár órára, és Kíra egész nap minket emlegetett, mindenről eszébe jutottunk, és mutogatta az ajtót, hogy mikor jövünk. Szóval azért mégiscsak megviselte az a 4 nap, mégha nem is látszott rajta. Kíváncsi leszek, most kezdem neki mondogatni, hogy áprilisban megint elutazunk egy hosszúhétvégére, és ő majd ott marad a mamánál. Egyelőre tetszik neki az ötlet. :roll: Majd kiderül.

Lányok, akkor jövő héten befizethetem az előleget? Tutira itt lesz a tali?

Gabella, megteszed, hogy a visszajelzések alapján megmondod majd, hogy mennyien leszünk előreláthatólag? Most úgy néz ki, hogy nekünk jó a május 17. Kírával, Kornéllal együtt 3 fő :-)

Most ennyi voltam, majd még jelentkezem!

tandika
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?