Új privát üzeneted érkezett!

Illetve, ha olvas minket, írjon nyugodtan :)

Najóvan, inkább olvasok...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasz!


Nohát, Olga, egy cukrász veszett el benned, tök jó a tortád!
Nekem jjó a jövő hét a bizniszelésre! És a kis unokaöcsihez gratulálunk (én nem is tudtam, hogy a családban poorntyot vártok... :oops: )
Forgót már mi nem használjuk,de tartogatjuk a kistesónak, úgyhogy én nem tok neked segíteni!

Kati, anyud fantasztikus fiatalos! És nekem is ismi valahonnan...
Amit meg írtál: sztem mindenkit érdekel mindenki hozzászólása, mégha nem is reagálunk esetleg rá... :oops: Én is tudom, hogy sokszor lusta vagyok mindenkinek reagálni, de attól még télleg figyelemmel kísérem a hozzászólásokat! Mea culpa....

Erika, rég jöttél, mizujs veletek???

És Márti, Betti, és mindenki! Meséljetek!

Judit, ti merre voltatok? Anyudéknál?

niki, még minidg a fogacskára gyanakodtok?

Szami, még a végén válogathatsz a vevők közül! :)
Máté biztos ügyesen tanított, Jázmin is ügyi lehetett! Már kérdezni akartam, hogy milyen ez a Gekkó? Milyen programokkal telik el a foglalkozáás?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Kata!
én si kíváncsi vagyok, ki az az anyuka, bár van rá tippem.... :wink:

Jaj milyen fiatalos anyukád van, már magában a hastánc sem semmi,d e milyen csini a ruhában, és hasonlítasz Rá!

Olga!
Hajrá hajrá sógornőnek! Miylen játsziszőnyegre gondolsz? nekünk van egy eladó, majd megnézed? mennyire sűrgős? majd előkaparom valahonnan. a héten összeszedtem azokat a ruhákat, amik már nem kellenek, sé bevittem ide a bizibe. 55000 Ft-ba állapodtunk meg, közben itthonról is árultam, szóval meg vagyok magammal elégedve...

na mentem elzavartak innen....

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

 
 

Dorka!
Küldök mailt!

Anyuka tessék írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Olga!
Jó ez a torta nagyon!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


CSákó!

Csatlakozok.... :D
Judit!
Köszke meggyógyultam.......igaz nem most kérdezted.....de válaszolok tugggyad!!!!!!!!

fanna3
 
 


Judit, te most elírtad, vagy télleg 55 ezer Ftért vittél be rucit??!!!
Aztaaaa, a csajoknak van ám akkor ruhatára!!!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Katlina, ment a válasz!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Nah, megint ennem kelle egy kis képviselőt ezután a torta fénykép után, oly gusztusos ...nyam-nyam... :oops:

Kati, akkor most nem is az új házban laktok? És amúgy az mekkora?

Dorka, elvileg a Gekkó lényege az, hogy azt fejleszti, amivel gond van. De mert Jázminnál szerencsére minden rendben van, ezért vegyesen vannak általában a nagymozgásos és finommotorikát fejlesztő feladatok, amik nagy részét otthon is lehet játékos formában gyakorolni: alagút, labdafürdő (egyensúly fejlesztése), tölcsér (limbikus rendszer) , nagylabda, hintalovazás, trambulin (a pici súlya miatt segítséggel - ritmusfejlesztés), mérleghintán (ellentartást ad, erőteljesebb, határozottabb mozgásra készteti), padon mászás (útirány behatárolása) a nagymozgásos gyakorlatok; aztán volt ma olyan, hogy egy nagy papírra nyomdázott az ő tenyere méretű nyomdával, volt olyan feladat, hogy golyókat kellett rakosgatnia egy több emelet magas pályára, amin azok legurultak (tárgyak elengedése, szem- és kézkoordináció fejlesztése), tépőzáras két játék szétszedése, összerakása, kosárba visszapakolás, aztán volt olyan játék, ami egy fa lap, azon mintha különböző méretű és színű cintányéroknak (fogóval) lenne helye és azokat kell berakni, különböző hangszerek használata (dob, különböző hosszúságú és hangú sípok egy sorba fűzve, cintányér, csörgő). De volt már ujj- és tenyérnyomdázás, papírtépkedés, különböző apró tárgyak felszedése ujjal, játék huzigálása (izomtónus fejlesztése), meg még rengeteg minden.

Minden alkalommal kapok a foglalkozásról egy leírást, pl. a mai egy része: A mai napon szem-, kéz koordinációs gyakorlatokkal kezdünk. Először kosárból pakolgatunk ki tárgyakat, majd megpróbáljuk visszahelyezni. Ezek olyan játékok, amelyek a tapintás során megismertetik Jázmint a különböző anyagok minőségével.... Tárgyak megtalálásával a megismerő tevékenységet fejlesztjük, majd formaegyeztetést végzünk színes korongkirakóval....

Szerintem nagyon jó, mert sok-sok ötletet ad, hogy itthon mit is lehetne úgy játszani, hogy az a javára is váljon, s változatos is legyen.

Mindenkinek gratula a családokba érkező csöppségekhez! Bezzeg az én tesóim nem kapkodnak, pedig az öcsém már 32 éves, a húgom meg 24 lesz augusztusban... :cry:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Olga: nagyon boldog szülinapoooot! :D

Kata: Gratula, de Zimelda lesz az, merthogy lányod lesz! :lol:

Reagálni holnap fogok, nem baj? :oops: :oops:

Önző módon inkább magunkról írok.

Szami: Voltam dokinál, minden rendben. Csak a tejem fog előbb utóbb elapadni, nade azt még meglátjuk. 8) 8)
Küzdünk a tejcsiért mint egy oroszlán. Hétfőn megint megjött...már harmadjára február eleje óta....továbbá marhára fáj a hasam. Amióta megjött , jelzem nem...Szóval megint megjött, van egy ilyen topik, lassan oda is írhatnék... :) Ez az összevissza piri, hormonháború okozza a hasfájást és egyben sajnos
nem használ a tejnek, sőt... Kevesebb tejcsi van, fejek, gyakran szopik Réka, de már van itthon táp is, remélem még soká nem kell hozzá nyúlnunk. Röviden ennyi a hír rólunk, a másik szolnoki topikban végigkövethető agóniám és vinnyogásom pontról pontra, nem fárasztok senkit vele itt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Réka hétfő óta forog, pörög!! :D :D

Fotót teszek fel ide is!

Cuppppp!

Kép

Kép
jaimee1
 
 


Olga!
Azt nem is sírtam, mennyire guszta az a torta! én is én is!

Dorka! Nem írtam el sajnos, vagy hála istennek, nem tudom, ez három zsák ruha meg egy szatyor cipő. örültek neki, mert nem használt cuccok, inkább oylan amiket kaptunk, de vagy a színük nem jött be nekem, vagy még én vettem Grétire, de már nem adom rá Letire.
Azért egy zsák már fent figyel a padon, ha netalán jönne majd a harmadik. azokat sajnálom leadni... :oops:

Szami!
Kár, hogy itt miklóson nincs ilyen, ez nagyon érdekesen hangzik. most adtál pár ötletet, köszi!

jaj igen most is rendeltem, nagyon ügyesen kitaláltam, hoyg a fűnyírás közben a frissen mosott cipő totál zöld lesz , a nadrág alja dettó, szóval gumicsimma és találtam, rózsaszín dorásat! 100n-ért, na meg egy pár együttest/pólót, csakhoyg ne magában utazzon a csimma.!

Jaimee!
Már megint el vagyok ájulva a láynodtól, meg a fotóktól!

Hát ez a piri jól megkínoz hallod-e és akkor ez normális? mármint a doki szerint?

Szilbee!
:cry: és a lakás az ajtóval, vagy a házzal szemben lett volna.. és ki kapta meg? vagy azt még nem lehet tudni?

Judit!
Miért volt szar napod?

fanna!
ok vettem!

jaj és kijött a már régóta mutatkozó második fog!!!!! végre !!!!a de a felső 4 helye erősen begyulladva továbbra is, szóval orrfújás/dugulás, nyáladzás marad....

megyek houset nézni....
na azt már nem, most lett vége akkor jakupcseket. Tényleg ki menne be?

jó éjszakát!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jaimee, elolvastam, hááát, nem semmi! :shock: :( De Te vagy olyan ügyes és erős, "csakazértis" lyány, hogy ezzel is megbirkózol, sőt! :lol: De ez a kis hölgy és az ő frizurája! :lol: És az a fülbevaló! :lol: Imádnivaló! A pörgés-forgáshoz külön gratula! :lol:

Judit, 100n-ért? Az mennyi? Most én is rendelgettem mindháromnak (Máténak és Annának már szigorúan az ő hozzájárulásukkal, miután megnézték a kiválasztott darabokat) az angol babaruhásból, máshonnan még nem mertem...

Gekkó: azt nem is mondtam, hogy Jázmin még egyedül van egy foglalkozáson, Annáék már hárman. Bár a fejlesztő pedagógus szerint hamarosan jó lenne Jázminnak is egy társ. (egy negatívum: nem túl olcsó, mint a fejlesztők általában) Ma meglátogatott Németországból a barátnőm, s bár tényleg villámlátogatás volt az ittléte, de azért Jázmin hangosan sikoltozva, hatalmas vigyorral az arcán ölelgette, simogatta a kétéves Robit :lol: Szegény meg nem értette, mit is akar tőle ez a visongó kis csöppség :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Fél 6kor jött a telefon, megszületett Marcika! Mivel Peti beszélt az újdonsult apukával, túl sok infóm nincs. :roll: Jól vannak, tegnap este 11 körül mentek be a kórházba. 3600 g körüli súllyal született. ennyit tudok. :lol:

Oké Dorka, akkor jövőhét.

Judit! Annyira nem sürgős a szőnyeg, húgomnak nézném, de ő még odébb van a szüléstől. Gratula a második fogacskához Letikének!
Én egy ilyen buzi showra se mennék be. Akkora köcsögöknek tartom azokat akik ott alázzák meg a másikat. Otthon négyszeközt miért nem lehet elmondani, hogy megcsaltalak/elhagylak/nem a tiéd a gyerek, stb.? Ezt a Jakupcsekeset sem nézem, csak a reklámot látom. Ez a szőke csaj is nem tudom mi a f*szt bőg, mikor nyílván ő adott meg magáról infót (Jobban szereti a nagymamáját, mint az édesanyját?) Nekem ne bőgjön ott az az álszent! Ha jól tudom valami egész nagy összegért hurcoltatják meg magukat, meg a családjukat. Azért én lehet többé nem állnék szóba azzal, aki lealáz a tv-ben, néhány százezer ember előtt. Bocsi a csúnya szavakért, csak ezektől a kibeszélő és egyéb műsoroktól kéééész vagyok.

Jaimee! Rékuci baba olyan gyönyörű!!! És gratula neki is a forgáshoz-pörgéshez! :lol:

Na üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


jó reggelt!


Erika, még nem olvastam el a másik topikban, hogy mi is történt veletek tejcsi-ügyben, de tudom, piszok nehéz időszak ez most, szóval csak ösztönösen miindent!
Réka babó nagyon ügyesen fejlődik! Most volt, hogy született, aztán lassan az első udvarlóról számolsz be itt nekünk! Apa majd hajthatja el a fiúkat a portáról! A mosolyával mindenkit levesz a lábáról!

Olga, gratula a babához! Majd mesélj, ha neked is van infód!
Itt született Szolnokon?
Jól kibuktál ezen a showműsoron, mondjuk megértelek!

Judit, Misi leszedte a padlásról a járókát? :D Egyre aktuálisasbb lenne, a kis ragadozómnak! :) újabb fogacskához gratulálunk!! meg kitartást a többihez!
Ez meg jó dolog, hogy ennyir rucit pénzzé tudtál tenni, amik már nem kellenek! Mi mindent majd csak a második (harmadik?) gyerkőc után kezdünk el árulni.

Anna, játszóztok már? Merrefelé?

Szamóca, köszi az infókat, nagyon hasznos lehet, de én is hallottam, hogy nem occsó mulatság!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Réka! Gratula a forgáshoz! :lol:

Olga! Hogy hívják a család legifjabb tagját? Vagy már írtad? :oops:

Judit! Az ajtóval szembe. Túl logikus lett volna a hivatalnak, hogy oda költözzünk át! :twisted:
Mikor indul nálatok a baba-project?

Dorka! Át tudnád venni Olgától az "én" bodymat is? Én nem tudom még, hogy is lesz nekünk a jövő hét... valszeg Ed túlmelózni fog... én meg így max. a játszóig tudok kimozdulni.
szilbee
 
 


Szép reggelt! (legalább az szép)

BalwinJudit: biztosan örülni is tudnék Zimelda/Zebulonkának, ha nem öklendeznék egész nap, ebéd utántól fokozódva, este álomba sírva magam. Elég nyomorultul tudom érezni magam. Még ilyenkor délelőtt ki is tudok menni levegőzni gyerkőccel... délután már a túlélésre megy. Nem bánnám, ha már elmúlna.

BbJudit: nem tudok vonalzót csinálni. Ha valaki leírná mailben pontosan... lehet.

Jaimee: köszönöm a név választást :lol: Lehetséges. Bence 23 hétig Panka volt, csak akkor derült ki, hogy fiú :roll: , most fiúnak gondoljuk..lehet, hogy tényleg lány lesz.

Kösszönöm Mindenkinek a gratulációkat.

Menek, lefexem, úgy jobb.
szolkata
 
 


Ja, Szilbee... szólhattál volna....lakás ügyben...
szolkata
 
 


Jó reggelt!

Szami!
A 100n az 1000 akart lenni :oops:

egyedül? az lehet csak igazán jó!

én most innen rendeltem, ma kezdődik a fiú töltés. már rendeltem a csajszitól, nagyon meg vagyok elégedve, bátran ajánlom! magával a lappal is:
http://www.evcaruci.hu/index.php

Olga!
nagy nagy gratula a babához!

jó akkor a szőnyeget majd előbányászom, ahoyg pakolom össze a többi ruhát....és lefotótom aztán addig még csak talizunk!

Dorka!
Ennyire sos? mindjárt írok privit.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Kata: RÉka is Tibi volt egy ideig. Azt éreztem (már nem tom meddig) hogy fiú. :D

Tudom, nem vígasztal, nekem napi 18 órás hányingerem volt. Este egyenesen pokol volt, csak fekve bírtam ki. Nagyon vártuk a picit, de így is nehéz volt. Mindig sóvárogtam, hogy mikor lesz már este, hogy elaludjak, mert éjszaka legalább nem szenvedtem. Kb. 3 x hánytam az irodában az asztalom alá, ugyanennyiszer a mosdóban és a lakásban nincs olyan helyiség, ahol nem rókáztam volna a terhesség valamelyik szakaszában.

De a legrosszabb mégis az émelygés ill. az öklendezés volt, ami folyamatosan jelen volt az életemben. És akkor még nem beszéltem arról, hogy vadászkutyát megszégyenítő orrom volt...Lehet, hogy szarvasgombára kellett volna szakosodnom. Hehe...

És az őrületbe tudtak kergetni a következővel.
- Hanyadik hétben is vagy? 10? Ó, mindjárt el fog múlni, rá se ránts! - ez így ment a 20.hétig, szinte minden nap elmondta vlaki, majd váltottak a Szakértő ismik:
- 20. hét??? Jó ég, még mingig hánysz? Na, akkor ez így is marad! - fenyegettek vészjóslóan. - Még a szülőágyon is hánysz, mint a lakodalmas kutya (Nem rókáztam szerencsére....)

Na szóval kitartás!!!!!!!!!!!!! Persze Ketteskével mindez sokkal nehezebb, hiszen ott van Egyeske...
jaimee1
 
 


Olga: Kibeszélős műsor fronton nagyon egyetértek.

BBJudit: Hehe...Jót nevettem, azon amit írtál. Nekem csorgott a nyálam a SZőke kajájától, kívánós maradtam. :shock: :shock: :shock: Éva pedig szegénykém....hát ő (nem) tudja, mit csinál. Ennél még a Sütő Enikő volt érdekesebb felfogású, de az legalább konzekvens.
jaimee1
 
 


Kata! Köszi, de volt 4-5 emberke a PH-ban, aki támogatta az ügyünket... Úgy voltam vele, hogy ennyi csak elég lesz.
szilbee
 
 


Szilvi: :shock: :cry: Sajnálom a lakásügyet! Csak most olvasom...

Szolnokon miért nincs GEKKO? Nekem tetszene....

Á, feladom a reagálást, nem kell nekem mindenbe belekotyogni...

Fanna: Figyeled a pontpontpont-jaimat? :D
jaimee1
 
 


Judit, köszi a pü-t, ment a válasz is!

Szilbee, persze hoyg elhozom a tiéteket is!!!

Most rohantam tovább.....

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka! Köszke! Hétvégén adok lét! Ja és addig míg Dévid belenő, szerintem nyugodtan használhatja Szabi! Ténylge ő most hanyas méretet hord??

No én meg menek venni pizsit meg trikót Leventének... Ed ma csúsztat. :) Készül lelkiekben a nagy túlórára!
szilbee
 
 


Szilbee, jó vásárlást!
Merrefelé veszed az irányt?
A lé ráér! Hétvégét hogy tervezitek?
Játszó valamelyik nap?
Szabi most növögeti ki a 74-eseket...De van 86-os pólója is, nem is túl nagy rá....
Ja, megen van egy adag rucika!

Ma fél 10-re kikészültem a Gyerektől... :? :oops: Igazi RosszcsontPEti volt.... ÁÁÁÁÁÁÁ.....tök ideg voltam már, aztán bepakoltam a babakocsiba, és másfél órát aludt! :shock:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

KÖszönöm anyukám nevben is a dícséreteket! :D
Honnan lehet ismerős? Hát nemtudom. Társasházi közösképviselettel foglalkozik. Több mint 20 társasház az ,,Övé".

Szilbee!
DE sajnálom! Sokat kell várni egy újabb lakásra? MIkor lehet újból reménykedni.

Kata!
Annyira átérzem. Én is piszok szarul voltam VÉGIG!!!!!
KOmolyan monom ha lett volna rá lehetőséh végig aludtam volna a 9 hónapot. Inkább 10 szülés mint a terhesség. Gondolom ezzel tökéletesen rávilágítottam, hogy mennyire rosszul viseltem. :roll:

,,másik anyuka"
végül is a másik szolnoki topikba írogatott

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Szamóca!

Már itt lakunk az ,,új" házban, január óta csak az átalakítás, felújítás várat még magára.

Olga!

Gratulálok a babaócához!


JAimee!

Réka: :D :D :D
szépséges

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Kati: ezt mondom én is a férjemnek, hogy inkább szüljek, mint a 9 hónap. Annak legalább tudom nagyjából, mikor lesz vége...de ennek?!
szolkata
 
 


Dorka! Tesómat köszöntjük hétvégén... Ma 35 éves! :) Meg ugye Ádmot is... mert ő meg holnap 30. :P Ja és még nem tudjuk mikor lesz túlórája... :roll:
szilbee
 
 


Kati, hát persze! Anyud a mi közös képviselőnk! :)

Szilbee, akkor majd csak talizunk! tesódnak boldog szülinapot!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szolkata! De sajnálom, hogy ilyen nehéz ez a terhességed.

(Én szerencsés voltam, kb.két hétig volt émelyhés, de csak délelőtt, hányni soha nem hánytam, csak a szülőágyon). :oops: Én ÚGY SZERETTEM állapotos lenni!!!

Csajok! :oops: Én meg meg sem írtam a bodyk méretét: (Vasalatlanul)

nyaktól az ujjhosz: 29 cm
begombolva a hossza: 37 cm
mellkas: 24 cm

Szilvi! Ha nem baj, akkor a kimosott, de nem vislet bodyt kapnád, mert ma a cimkéset becserélték a Ficánkában. Egyébként igaz, hogy Dávidotok gyorsan nő, szép fejlett baba, de elvileg egy éves kor körül jó ez a 80-as méret, ti meg novemberben töltitek, szóval szerintem ez a hosszúujjú body jó lesz a nagyfiúra.
A lakást én is sajnálom. Sajna vannak olyan megmagyarázhatatlan döntések, hogy sokszor csak gúvad a szemem. Tesómék önkörmányzati lakásban laknak 2 gyerekkel kaptak egy 1+felest, egy ismerősük meg 1 gyerekkel kapott egy 1+2 félszobást+ebédlőset. És még csak hátszelük sem volt. Aztán szerencse a szerencsétlenségben, hogy az ismerősék elváltak, anyuka egyedül maradt gyerköccel, és a lakáskezelő megengedte a cserét a két bérlő között.
Frissen született unokaöcsikét Novák Márton-nak hívják (az apai nagyapa után).

Ja, a tortát is kérdeztétk. Igen, olyan vakondtúrás szerű, csak nehezítette a recept, mert a piskótatörmeléket a tejszínbe kellet keverni (meg a szamócát) :oops: , a tetejét pedig olvasztott csokival kellett leönteni. Na az nem is lett szép. Szomszédoknak ma dobtam szét, hát azóta nem hallom a hangjuk... :oops:

Mintha közelítenénk a 200. oldalhoz, nem? Pedig nem is olyan régen még a 100ért írtunk!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Csa :)

Pár sor, amíg Huncim alszik - szegénykém kidőlt az egész délutános útonlevés során... Jah, Fanna, láthattunk a posta környékén? Világos kabátban, egy vörös hajú nővel? :)

Judit, már nem lényeges :) Nem vót jó nap, kész, elmúlt :)

Kata, mostanában írogatott? Mer azt még spec láttam, hogy egy nemrégóta oda írogató anyuka feladta a "harcot"...
Általánosságban: hátnemtom, azé nem lehet elvárni, hogy mindenki igya mindenki szavát... Nem szabad mimózáskodni :)

Nyah, meggen kakukktojás vagyok, mer mi jókat röhögünk a Zigasság árán is :mrgreen: Nekem nem fáj, hogy vannak ilyen emberek. A hülyeséget csak a saját szintjükön űzik.

Lestem a Hal a tortán-t, Dopeman főzött...nem bírtam nem észrevenni, hogy az etetőszékük is, meg a járókájuk is olyan, mint a miénk :D Mondtam is Attinak, hogy nem bánnám, ha a zenekari keresete is annyi lenne, mint Dópmenpapának :)

Biliztetéshez még: olvastam valamelyik újságban, hogy egy kislányt pelenkanélküli módszerrel neveltek újszölöttkorától kezdve, és 2 éves korára szinte teljesen szobatiszta... :shock: Ehh...ezt pelenkával is el lehet érni, nem?! :roll: És a szülőnek is kényelmesebb :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szilbee, lakás :( Szokták ezt indokolni? Hogy ménem? Vagy ne legyek naiv...

Kata, ez gáz :( Nekem csak kis émelygéseim voltak :oops:

Olga, gratu a legifjabb családtaghoz :D A húgodékkal mi újság?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit, éljeeeeeeen a második fogacska! :D Be van durranva több is? Azé hátha nem egyszerre akarnak kibújni...

Jaimee, újabb fajin Réka-fotók :) Olyan édes :lol: Apa megbékélt már a fülbevalóval? :wink:

Ugyan mit felejtettem még el...?! :?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


[quote="balwin"]
írta:
balwin
Biliztetéshez még: olvastam valamelyik újságban, hogy egy kislányt pelenkanélküli módszerrel neveltek újszölöttkorától kezdve, és 2 éves korára szinte teljesen szobatiszta... :shock: Ehh...ezt pelenkával is el lehet érni, nem?! :roll: És a szülőnek is kényelmesebb :oops:


Hát ja. Kár volt a gőzért.... :lol:
jaimee1
 
 


"Harc"...... Hm. Sajnáltuk is.

Olga: Márton? Nagyon jó kis név! :)

Apa megbékélt e? Ó, nem, apa nem felejt. :D :D

Kati: Te is VÉGIG?? :D Mindkét lánnyal? :shock: Megint lányt szeretnék pedig. :? :? De apa vétója még tart. :(
jaimee1
 
 


Lányok, megjött végre az új mosógépem!!! Na, gyorsan neki is állok behozni a lemaradásom, szerintem holnapig mosok egyfolytában :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Dorka!

Na látod, én mondtam, hogy bizti ismered. :D

Jaimee!

Ja, ja! MIndkét csajszival. Bár Szonjával ha lehet fokozni, még rosszabb volt és a szülés is hosszabb, nehezebb.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Sziasztok!
Gréti beteg. de ezt már a fél topik úgyis tudja (már akikkel ma taliztam.) hőemelkedés, délután volt egy kicsit lázas. na most valaki biztos :shock: , hoyg akkor minek cipeltem magammal, egy kis levegőzés neki is kell, ahhoz fáradt volt, hoyg az apjával 2 órát sétáljon....

Judit!
én is azért néztem, mert oylan jól szórakoztatott, akkorákat röhögtem, egyik másik kérdésen/figurán.... vagy csak nagyon tv-függő vagyok?

hol csavargyároztatok?

mit felejtettél el? magatokról írni!!!!!!

ja és a másik topikos anyuka adta fel a harcot, nem lrtem....

Kata!
habár azt szokták itt mifelénk mondani, hoyg a lányok kínozzák az embert, meg az anyjukat, de nálam csak Letivel volt olyan émelygés egyszer- kétszer, a wc-re is kijutottam, de öklendezésnél több nem jött ki belőlem. aztán gondoltam feladom. Grétinél a szülőágyon sikerült majdnem behányni, de a tettlegességig ott sem jutottam el....

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Olga, utólag is nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok! A kis Mártonnak és családjának pedig jó egészséget és sok boldogságot!

Kati, nem semmi anyukád van, én is ilyen szeretnék majd anno lenni! Hastánc...hát nem sokan vállalnák be, az biztos! Jó a felsőd, nagyon jól állt neked!

Kata, gratulálok még egyszer :wink: :lol: Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, drukkolok, hogy mihamarabb elmúljon!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Csákó!

Jaimee!
:D


Dorka!
Még nem naon játszótereztünk....bár egyelőre szinte még csak a hintát tudjuk birtokba venni....várjuk a jóidőt...és széjjjjel nézhetünk együtt is :lol:

Judit!
Egen!... :lol: akkor nem láttam nem hallottam??....mér nem szóltál rám?....többnyire ha nem ketten sétálunk és még beszélgetek is...az már meghaladja a képességeimet. Gatyát vettem mert már nem volt mit felvenni.... :oops: :shock: :D

fanna3
 
 


Judit! Ugyan! Levegőzni kell a gyereknek.. azt a pár esetet kivéve, amikor nem... de egyébként meg igen!

Olga! Nem baj! Azért majd ha taliztok szóljatok már, hátha én is el tudok ugrani. Mi még nem is találkoztunk! :(

Ja egyébként én is vacakul voltam Déviddel... úgyhogy nem csak a csajok bántják az ember gyomrát! ;)
szilbee
 
 


Judit, a "harc" idézőjeles, így gyütt a számra a fogalom :) Nemrég volt a másik topicban egy anyuka, aki pár hétig (?) írt, aztán úgy érezte, hogy nem fogadják be, nem illik a csapatba és nem írt többet (legalábbis nem láttam). A topiclakók persze írták, hogy ez nem így van, de úgy látszik nem sikerült meggyőzni...
Nah, remélem nem veszik ezt kipofázásnak... :oops: Csak azé írom ide a közösbe is, mert valszeg ilyen sok topicban előfordul, nem egyedi eset.

Grétinek jobbulást, gyógypuccok mennek :(

Eheheh...najah, a lányok állítólag mekkínoznak minket...hát nálunk (még) nem jött be; télleg csak 2-3-4 hétig émelyegtem, hányásig nem fajultak a dolgok. A szülőágyon engem is elkapott a rókázhatnék, de abból sem lett semmi - monnyuk mit is, amikor előző este kajáltam utoljára :roll: De amikor hányingerem volt - asszem az oxi bekötése után -, akkor aszonta egy arra kóborló doki, hogy az jó, hányinger 3 ujjnyi tágulásnál jelentkezik.

Szamóca, hajrá :lol: Én is most kapcsoltam be... És szabad vagy sem (házirend, zajtilalom), még egy adagot letudok mámae!

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Fanna, nem voltatok hangtávolban :) Legalábbis az enyémben :mrgreen: A Zút mellett parkoltunk, a postánál, ti a másik ódalon, a Hild tér felé menet, és nagyon nem voltam benne biztos, hogy téged látlak :oops:
Milyen gatyeszt vettél? :D Farmer, egyéb? Nekem lenne mit felvenni, csak nem férek bele :? Vagy lepattogtak a gombjai :mrgreen: :(

Judit, hát vótunk a kínaibae, gyóccertábae, nagyszülőnéle. Szal a városban :) De olyan szívesen felmennék kicsit pöstre nézelődni :roll: :oops:

Rólunk? Hm, hát Hunci egyre ügyesebb, főleg, mióta leköltöztettük a földre :lol: Vettünk szőnyeget, most már nyugodtan fetrenghet a padlón is :wink: A pokrócozás nem vált be, marhára csúszott a parkettán (párdón, laminált parketta). Rendszeresen betornázza magát a tv-szekrény alá, vonzza a hosszabítós elosztó (vagy mi a hivatalos neve), nameg a mérleg!
Hopp, most eszemben van: valaki adott már Nestlé-s Yogo-izét (joghurt, gyümivel, vaníliával) a gyerkőcének? Kipróbáltuk, és nagyon bejött neki; csak az a bibi, hogy úgy olvastam a címkéjén, hogy adnak hozzá cukrot (nem csak a gyümölcs cukortartalma van benne)...

Játszóterezés: fajin jóidőben már mi is benne lennénk :) De asse tudom, hova lenne érdemes...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szilvi: Ja, emlékszem. Csak neked elmúlt "időben". Nálam meg itt ragadt a róka. Irigykedtem is, mint a fene. :lol:

:shock: :shock: Akkor én 2 ujjnyi után rögtön 4-be kapcsoltam. :D Egyáltalán nem volt hányingerem.

Balwin: Én nem veszem annak. :) 8) 8) 8) Topikokba írni nem mindig könnyű. És ahogy asszem Évi írta, topiklakók jönnek mennek, mindig van egy mag...stb.

Kati: Biztos "visszaugrottak" a csontjaid, izületeid és már a 2. szülés is mintha első lett volna. Nincs szüléstörténeted?

Szabi: Sok boldogságot az új mosógépnek/-hez! :)
jaimee1
 
 


Szabi=SZami :? :oops:

Bocs, Dorka, fiacskád nem vett lopva egy gépet, én nem tudok gépelni.
jaimee1
 
 


Sziasztok!
Felmerült két munkalehetőség. Egyik sem most azonnali. Amikor nagyfiú két éves lesz, olyan tájt szeretnék visszamenni, dolgozni. Régi munkahelyem megszűnt.

Egyik lehetőség: Börtönben is lenne hely Eü személyzetként. Gőzöm sincs, hogy gyakorlatilag mi lenne a dolgom. De fix és elég jó (állítólag) fizi, 15 év múlva mehetnék nyugdíjba. (ez azért ennyi, mert már 10 évet eltöltöttem fegyveres testület tagjaként). Két műszak lenne. Nappal/éjszaka. Lehet, hogy meg tudnám szokni a helyet. Na de, azért tanultam, hogy "börtöntöltelékek", bajain próbáljak segíteni? (Protival tudnék bejutni).

Másik lehetőség pedig valamelyik környékbeli kórházban. Már ha lesz hely. Ami persze bizonytalan. 2 vagy 3 műszak. Lényegesen kevesebb fizi. Bizonytalanabb jövő. Ugyanakkor ezt tanultam, ezt szeretem. Ez az, amiben jól érzem magam, és akkor is szívesen csinálnám, ha még kevesebbet keresnék vele.

Mi a fontos, vagy legalábbis minek kellene annak lenni? Egy fix fizetés, viszonylag stabilabb jövő, és lehet, hogy olyan munka, amit nem végzek szívesen, vagy kevesebb pénz, viszont azt csinálom, amit szeretek.

Ha az eszemre hallgatok, akkor az első meló. Ha a szívemre, akkor megyek ápolni beteg embereket.
Jó lenne ész érvekkel dönteni. Vagy a mai világban nem szabad ilyenen vívódni, hanem azonnal a több pénzes melót kéne választani? Döntésre kéne jutnom, viszonylag rövid időn belül. Ennek okát, most nem írom le, mert így is hosszú lett a levelem.
Tudom, hogy nekem kell eldönteni. Azért jó lenne érvek, ellenérvek, mindkét munkával kapcs.-ban. Ezt kérném/várnám tőletek.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Mosógép isteni, azóta alig áll meg! :lol: Halk, szinte csak duruzsol a fülembe, mintha odabetonozták volna a helyére, a ruháim meg tiszták, illatosak :lol: Egészen beleszerelmesedtem, ha nem vigyázok, vele fogok álmodni :lol:

Jaimee :lol: :lol: :lol:

Erika, olyan variáció nem lehet, hogy kipróbálod a börtönt és ha nem jön be , akkor a kórházat? Lehet, hogy menet közben megszereted mégis az új helyzetet vagy olyan lesz, amire Te is azt mondod, hogy kibírható az előnyeiért. S ha mégsem, akkor közben is tudsz számodra kedvesebb , (de ha jól értem, most teljesen bizonytalan) munka után nézni.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Réka baba nagyon bájos.

Olga! Bocsi, hogy így utólag, de annál boldogabb szülinapot kívánok.
Új családtagnak gratula, sok boldogságot, anyukának mielőbbi felépülést, és sok tejcsit, meg minden jót, amit ilyenkor szoktak.

Judit! Gratu, az új fogacskához.

Csak úgy:

„ - Anya! Szedtem neked virágot!
- Jaj de aranyos vagy! Köszönöm szépen! De miért szedted le?
- Mert tudtam, hogy örülni fogsz neki!” :) :)
(szedett egy csokor jácintot, a kertben).

Tegnap kapáltunk a kertben:
- „Anya! Én tudok egy kézzel kapálni!
- Te is tudsz?
- Nem kislányom, én csak így előre hajolva, két kézzel tudok.
- Nézd! Így kell! Megmutatom!
- Anya figyelj már! Megtanítalak!...”


:lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


na már megint én, sé a hülye tv műsoraim....

Gréti közben összehányta a kádat, aztán alszik nyugodtan tovább, remélhetőleg reggelig (a slejmet köhögte fel)

na vártam a tereskova botrányt... és semmi. megnéztem a neten a vágatlan verziót! háát nem tudom, tény hogy nem normális a nő, (bár a Magyarország című dal szövege közelebb áll a valósághoz, mint a zeredeti) de amikor még fényes délután félmeztelen nőket mutogatnak, akkor ez a dal miért nem fért bele, (amúgy sincs bizonyos dolgokra normális szavunk, (vagy infantilusan gügyögünk, vagy professzort megszégyenítő szakszavakat használunk.... a kettő közt semmi.)

meg különben is!

nem látta valaki a társ-műsort (szulák, mostanában claudia kontra ciccolina), na hát abban is voltak szakszavak, és gügyögések!

Judit nyilatkozz!

na csak azért mertem a témáról írni, mert már elmúlt 11!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Biliztetésről!

Amikor én tanultam fejéődéslélektant nekem egy gyerekpszichológusvolt a tanárom. Nagyon jó fej volt. S akkor volt ez a téma pont a tv-ben S azt mondta meg ugy a szobatisztaságra való szoktatásra, hogy nem szabad ietettni meg erőszakkal rávenni hogy már most igenis pisiljen hanem szépen meg kell várni az időt még ő érzi mert ennek egy valamilyen központi fejlődés van a hátterében. S ha nagyon sietettjük akkor komoly pszichés sérüléseket tudunk neki okozni. Ami nem most lehet hogy majd a későbbi szexuális életében vagy akárhogy az egész jelenére kihatással lesz!!!!!

Hát én tuti nem nevelném Bettikét pelenka nélkül. Én is voltam anno pelenkás éreztem a pisit meg a kakát a fenekem alatt s szerintem ez kell a gyereknek ahhoz hogy ténylegesen megértse meg felfogja a szobatisztaságot!!!

de most nem írok többet pláne igy reggel korán

puszika

Kép
kbernadett
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?