Új privát üzeneted érkezett!

Desviki: fogsz te eleget futni Pocak Lackó után!! :lol: nem kell neked futópad! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinkus!
Már régóta szeretnék, meg mire az én kis ördögöm beindul már fitt lehetnék. :D
20150601134430
 
 


Pocid hogy van?
20150601134430
 
 

 
 

Viki!
Az én álmom is egy futópad, de nagyon drága. A lábbal hajtósat már 25-ért meg lehetne venni, de nekem olyan nem kell. Az elektromos pedig ugyebár 100 fölött van. Amig nincs rendben minden a ház körül, fontosabb dolgok, addig csak álom marad a futópad.
Amikor itt vannak nem használom, pedig nem szólnának érte, de sajnos olyanok, hogy amikor összeveszünk akkor meg felhánytorgatnák.
A falakat már elkezdték felhúzni. Felmentek a főnökök, és elmesélték, hogy megálltak a nappaliba, és mondta az egyik a másiknak, hogy gyere menjünk el a mosókonyhába. Kb. 5 percet gyalogoltak míg odaértek. Nekem nem kéne ekkora ház.
Nekem egy amerikai konyhás nappalim van, étkezővel. Két háló és egy nagyobb fürdő, összvisz 85 m2. Ha meglesz végre valahára a babókánk akkor még toldunk egy plusz szobát. De ezzel együtt sem fogja meghaladni a 100 m2-t. Igy is elég takarítani. A nyelvem lóg sokszor mire végigérek.

dita75
 
 


Jó persze a főniknek takarítőnéni van, így a takarításról le van a gond. Na ezt az egyet irigylem tőlük, mert néha nagyon rühellem a takarítást. Főleg a tavaszi nagytakarítást, függönymosással, megy szekrényteteje leporolással. Amikor padlótól a plafonig mindent ki kell suvickolni.
Brrrr! :!:

Szerintem a főnököm felhívja a feleségét a nappaliból, hogy drágám lefeküdtél már a hálóba, mehetek?! Képes rá! :lol:

dita75
 
 


megy=meg

dita75
 
 


Én is elektronyosat szeretnék, de jelenlegi lakásunkban (2 szoba + étkező) nincs hová rakni, csak álmodozom szépen róla.......

Hány gyerekkel lakják majd be a 600 m2-t?
20150601134430
 
 


Viki: köszi jobban! tegnap még fájt, hisztis is voltam miatta, nem nagyon bírt velem este a párom! :oops:

Dita: szerintem is tök hülyeség ekkora ház!!
a 85 is nagyon szép!!
nekünk 74, és nem nyomorgunk! bár jelenleg a kisszoba (gyerekszoba) kész káosz, oda van minden nem és alig használatos cucc! mondtam is már a páromnak, h lehet , h a gyerek nem mer jönni, mert szegény látja, h ez lenne az ő szobája!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


mint az Amerikába jöttem-ben a bazi hosszú asztalnál kihangosítót használtak, h hallják egymást, pedig 3 ültek ott, emlékeztek! :lol: nemrég ismételték!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Mi 55 m2-en nyomjuk, de majd a tesó projektnél szeretnénk cserélni.
20150601134430
 
 


Viki, Cinke!
Én azon voltam kiakadva, hogy ez előtt egy 53 m2 panelban laktam, de jobban elfértem mint ebben a házban. Fontos ám az elrendezés.

Amúgy a főniknek 2 gyerekük van, és nem is lesz több, azt mondják. Két fiú!

Az Amerikába jöttem, az nagyon durva volt. Magam elé képzeltem a szócsöves részt, úgyhogy most jót rötyögtem. :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Viki te még meg sem szültél, de már a tesóprojekten agyalsz? :!:

dita75
 
 


Dita!
Mivel most fokozottan bízom a medőségi kezelésekben Baba Lacinak hála, igen. A férjem most is pedzegette a lakás cserét, de lebeszéltem róla. 2 év múlva lejár a kocsi törlesztésünk is, és nagyobb bátorsággal vághatunk bele a lakáscserébe.

Megmondom nektek én nagyon örülök, hogy már 4 éve a sajátunkban lakunk. Még ha most félig a banké is.....
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Két rohanás közt épp van egy kis időm benézni.... :)

Viki: Nálam csak barnább lehetsz.... :)

Kata a páromat én is neten ismertem meg... :) Az is csoda volt. Egy mellékattintás eredménye. :)

Voltam bent a kiskatona vizsgálat eredményéért. Egy lyukasórán ugrottam el érte, és majdnem lekéstem az órámat annyir várattak. Ma még két rendelést kell végigülni, és a párom feladatait is be kellene fejeznem, mert hétvégén le kellene adnia. Ilyen sűrű napom rég volt...

de látom ti jól szórakozok... szoli...kirándulások... talik...együttszülések :lol: Én meg a fránya munka miatt kimaradok mindebből. Sőt még a délutánom is foglalt... Ez borzalom.

hofeherke
 
 


Mara!
én is nagyon fehér vagyok....

Nagy drukk ma neked a tüszőleséshez, remélem a dokinál ma kevesen lesznek. Mi múltkor tök hamar végeztünk, kb. 4en voltak előttünk, de jutottam már be hozzá fél 8kor is.

Milyen lett a párod eredménye?
20150601134430
 
 


És tessék. Már ide is ért a tanítványom, így már megint állhatok fel a gép mellől, és rohanhatok tovább. Ez nem ér! Szabadságot akartok!!!!!!

Jók legyetek, majd este végigolvaslak titeket!

Pá!

hofeherke
 
 


A páromnál találtak 3 bacit. Ma azt viszem a házidokinak, hogy adjon antibiotikumot. Ott volt Csillánál a Gál doki is, és azt mondta mehet mellette az inszem. :) Most már tényleg lépek! Sziasztok!

hofeherke
 
 


Én is hófehérke vagyok! :D
Meg szeplős is. :?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ez nem ér, hogy az én párom bacija mellett nincs inszem, másnak meg igen. Egy hét múlva reklamációval fogok élni a dokimnál. :twisted:

dita75
 
 


Mara!
Gondolom a doki nem akarja kihagyni, hogy már stimuzva vagy... Bár nem értek egyet vele, de én csak egy kis mezei nyuszi vagyok ezen a téren.

Neked volt átjárhatósági vizsgálatod?
20150601134430
 
 


Mara!

Sajnálom a bacit :cry:

Nálunk a BMC-ben sincs baci mellett inszem, mert kismedence gyulladást okozhatnak a bacik, és az sokkal kellemetlenebb, mint kihagyni egy hónapot. Előző hónapban nekünk is úgy volt meg az inszem, hogy mire mentünk, addigra produkálni kellett egy bacimentes eredményt.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone!
Engem megnyugtattál.... bár BAROMIRA UTÁLOK VÁRNI, de ha nem tesz jót a babának akkor érte mindent!
Mennyi idő míg elmúlnak ezek a fránya bacik, és mi okozhatja őket, jó lenne ha elmondanák a dokik, mert akkor az ember kerülné azokat a forrásokat ahol össze lehet szedni.

dita75
 
 


Ditus!
Én sem támogatom, hogy gyulladt szervezettel legyen inszem.
20150601134430
 
 


Vikike!
Te is megnyugtattál. Hát akkor várakozunk!
MA nincs túlóra, úgy nézem, tehát repülök haza, úgyis egy csomó dolog van.
Hellóka Mindenkinek!
Kép

dita75
 
 


Dita!

Én a legutóbbinál rákérdeztem a dokinál, és azt mondta, hogy ezek a bacik mindenhol ott vannak (bőrön, szájban). Nálunk pl. kiderült, hogy a párom wc után megmossa a kezét, de előtte nem. Na, én ha idegen helyen megyek el, akkor még előtte is megmosom a kezemet, mert sose lehet tudni, hogy mi ragadt rá... Szóval, kiokosítottam a páromat, hogy legyen szíves előtte is kezet mosni, mert nem jó a gyomrának sem, ha 3-4 havonta 3 hétig antibiotikumot kell szednie. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka!
Holnapra nagy drukk neked, hogy szépséges tüszőket lássatok!

Bumi!

Neked pedig gruppen drukk az inszemhez! ;)
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Kata!

Örülök, hogy jó lett a zh-d, akkor jól drukkoltunk! (Úgy csinálok, mintha a mi érdemünk lenne, hehe) Apának drukk az uh-hoz!
10,000 Ft-ért egy recept?! Akkor mennyi egy vizsgálat?
A Mensbe 6-ra lehet már menni vérvételre, de a szerdai vérvételes mondta, hogy ő már fél 6-or ott van, lehet menni. Ha sietsz, ne várj fél 7-ig.

Viki!

Jó ötlet a tali, én tuti benne lennék :)

Monic!

Jól faggasd ki a dokit! Drukk!

A csoportos szülésből ki ne hagyjatok :twisted: Egyébként a gruppen fodrászlátogatásból sem lógok ki, én holnap megyek, de most csak vágatok :)

Czinke!

Nálunk is ilyen kis parázós volt anyu az esküvő előtt :)
Ismerős a szitu: Mi is a Dorci szobájában tartottunk minden kacatot, miután beköltöztünk. Pont ez jutott nekem is eszembe, hogy szegény gyerek azt hiszi, hogy ez a kupleráj lesz a szobája. Inszem után kitakarítottam, és láss csodát, télleg jött is a terhesedés... Milyen véletlenek vannak!

Csajok, a Kaáliban jó híreket kaptam: ha rendben lesz a tsh-m, kezdhetjük az inszemet. Doki szerint az inzulinom ellátja a feladatát, nem kell gyógyszer, mivel a cukrom jó, és egyéb bajom sincs. Na erre varrjatok gombot...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi anyu!
Ez remek hír!!!!!

Mikor ismételik meg a vv-t?
20150601134430
 
 


Viki!

Köszönöm szépen, remélem úgy lesz! :lol:

Évi!

Tényleg ezt mondta Neked a doki? Akkor én sem parázok már annyira az eredményem miatt, de azért be fogom tartani a diétát, és a mozgást. Te azért fogsz diétázni, és tornázni?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Köszi csajok, nekem is mázsás kő repült le a szívemről...

Nemone!

A diétát mindenképp csinálom, mert már pár nap alatt érzem, hogy jót tesz. A tornát se hagyom abba!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi : örülök, h megnyugtatott a doki! nagyon remélem, h a tsh rendben lesz!!! tornázni tornázz szorgosan, a diétát azért ne vedd túlságossan szigorúan!! amúgy otthon tornázol, v eljársz vhova, mit csinálsz?

Kata: holnapra a vv-re egy profit intézek neked
Kép
(bocsi Dita, h ellopom !! :oops: )

az én párom kiröhög , h én túlzöttan higiénia mániás vagyok! és tessék, kell is! és valóban tönkre teheti a gyomrot az örökös antibiotikum, ráadásul a szervezetnek sem jó!
apropó, antibiotikum mellett jó inni normaflora-t , mert az antibiotikum mindent megöl, még a szükséges, hasznos gombákat is! a normaflora meg védi ezeket !

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


bocsi: normaflor!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Bekukk.

Moncsikám!
Mire jutottatok?

Finom volt a pizza ;)
20150601134430
 
 


Viki: küldtem egy privit! itt vagy még???

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Nézem!

Te még bent?
20150601134430
 
 


Válaszoltam ;)
20150601134430
 
 


Viki: megint én! bocsi! :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok...

Czinki,
először nem értettem, milyen profira gondolsz, meg hogy jön ehhez egy repülő állat? Aztán leesett ám és jót nevettem a denevéren is, de még nagyobbat magamon :oops: :lol:

Monic,
mi volt a dokinál?

i.kata
 
 


Viki, Czinki
Ti aztán jól elbeszélgettek itt :lol: Írtam....válaszoltam...

i.kata
 
 


hol van az éjszakai műszak?? nem pletyiztek rendesen!!
mit fogok holnap reggel olvasni a mhelyen??

Kata: bocsi! :oops: veled is szívesen beszélgetünk ám!! és bárkivel! csak füves tanácsot kértem a Sárkányfüvesünktől! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


ja, anyóséknál vagyunk! és kihasználom a helyzetet! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,
legalább nem anyóssal kell foglalkoznod :lol:

Én mióta iszom a palástfüvet, azóta esténként fáj a hasam és feszül is...

i.kata
 
 


Ha a Monic nem jön, akkor nincs éjjeles műszak sem... :cry: Magamban nem szoktam beszélni.

i.kata
 
 


Kata: nekem nem feszült a pocim, csak most 2 napig volt menszis fájásom. mióta iszod a teát?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


pedig Évi is fenn van!!! látlak Évi!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


a párom most látta először az avatarom.
azt mondja, h hát ez egy őrült csibe!!! :lol:
szóval Csibikézhettek is! :lol:

na megyünk mi is ágyikóba, megbeszéljük a nászutat! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok,

éjjeli műszakra jelentkezem.

Megjöttünk a dokitól, a nagy felbuzdulásból nem lett semmi, azt mondta, hogy mivel minden rendben velem folytatjuk az inszemet.
Most végre felírta a tüszőrepit, így időben beadatom majd anyuval aztán a többit meglátjuk.
Úgy éreztem, hogy nem igazán volt a helyzet magaslatán :?
Kérdeztem a vékony mnyh-t, megvonta a vállát. Kérdeztem, hogy most ugyan mitől lett 6 tüszőm amikor mindig 2 szokott lenni, megvonta a vállát.
Úgyhogymarha jól elbeszélgettünk.
Kérdaztem a lombikot is, erre kiderült, hogy ők lombiknál a KAáliba irányítják át a betegeket.
Szóval egy nagy semmi amit ma intéztem!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ja, és a 4. inszem 04.16-án szerdán lesz a 17. cn-on, uh csak közvetlen előtte lesz, úgyhogy fogalmam sem lesz arról, hogy mennyi tüszőm lesz addig mert ki lesznek repedve mire néznék uh-n.
És még azt is mondta,hogy mivel teljesen egészségesek vagyunk a Kaáliban is lehet, hogy inszemeket csinálnak majd először. Úgyhogy örülök, hogy még nem mondtam le a május 29-i időpontot. Úgyhogy hazafelé eldöntöttük, hogy ezt az inszemet még megcsináltatjuk itt, utána a május a Kaáliba szükséges vizsgálatokkal fogtelni, aztán Kaáli és a többit meg majd akkor megtudjuk.

Csibike,

jó tervezgetést az ágyikóban! :wink:

Viki,

pizzát most ettünk a városban, mert apának dolga volt még Szolnokon úgyhogy Pestről egyenesen oda mentünk, úgyhogy jól körbeautóztuk fél országot.

Kata,

itten vagyok ám! A hasfeszülés jó!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Nekem olyan soha nem volt, és látod eddig még nem is sikerült.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Halló, van itt valaki?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Csibike :lol:
pénteken volt inszem és szombat óta iszom. Nem biztos, hogy a teától van, lehet,hogy az inszemtől...

Monic,
akkor semmi változás nincs ezek szerint. Nem beszélt a dokid a professzorral?
Én kérdeztem a dokimtól, hogy összeadódnak-e astimuk az egymást követő ciklusokban? Azt mondta nem igazán, viszont a petefészkek minden hónapban máshogy reagálnak.

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: