Új privát üzeneted érkezett!

köszönöm csajok,en is örülök nektek :!: pusz pusz

Ediske,1000 bocs,hogy nem vagy mar az ismeröseim között(bevallom örült felindulasbol hatalmas ismerös-pusztitast vegeztem-gyerekes modon,bocsanat)-ha nem veszitek rossz neven,majd visszajelölgetek mindenkit

Tünderkisfiu-igen,remelem megismerjük ezuttal jobban egymast-hianyoztatok,ja :wink:

Zsofi-ma front van sztem(vagy nem?)amugy szülnel mar szived szerint?vagy varnal meg egy picit?en nagyon sokat gondolok a terhesseg idöszakara es alig varom,hogy ujra pocakos legyek :wink: a szüles emleke a mai napig könnyeket csal a szemembe-sokat nosztalgiazunk apaval arrol a naprol.. :lol:

a 7vegen költöztünk uj alberletbe,gondolhatjatok mi van nalunk-kaosz :lol: 8) ugyhogy megyek rendezgetni a dolgokat kicsit :?
Vancsi eppen jatszoszönyeg-akrobatat jatszik,az elöadas "hogyan forduljunk hasra a pocakunk alatt egy plüss macskaval es az egyik kezünkben egy cumival?" cimen fut,hehe :lol:

KépKép
evu

Sziasztok!

Üdv Evu, én még teljesen friss vagyok ebben a topicban de ettől függetlenül én is örülök hogy jöttél,remélem ezután gyakrabban fogunk látni és megosztod velünk gyönyörüséges Vanda baba mindennapjait.

Klári-örülök,hogy jól ment a vizsga,mennek a drukkok csütörtökre is de szerintem nem lesz gond.Nagyon ügyi vagy,hogy nem paráztál,az sokat segít.

Niki-sok sikert a cipővásárláshoz, majd mutizd meg,hogy milyet vásároltál.

macarella

Zsófi-örülök,hogy kipihented magad,rád is fért rendesen.
Samu remélem jobban van,szegénykém sajnálom nagyon.Mikor mentek vizsgálatokra?

Ági-gondolom megy ezerrel a tanulás,kitartást és szorítunk holnapra!!!!!!Remélem a babafelügyelet megoldódott.

macarella

Szia Evu, örülök hogy újra köztünk! Gyönyörű szép Vanda, igazi kislány!!!
Hogy hogy új albérletbe költöztetek? A terhességed vége felé költöztetek az előzőbe.

Zsófi: de jó hogy kipihented magad! Ha megvan a titok nyitja, talán könnyebb lesz az élet most már. :D

Nelly

Kép
breeki

Nelly! jol emlekszel :wink: sajnos a tulaj szomoru csaladi okok miatt(nem reszleteznem)el kell,hogy adja a lakast,igy utilapu került a talpunk ala :cry: egyebkent ki is nöttük a lakast,igy meg kapora is jött a dolog,most teglaban lakunk(vegre)es sokkal nagyobb a lakas,7 m erkellyel( :lol: ),Vandanak is sokkal szebb es nagyobb a szobaja,ugyhogy nem csüggedek,jo ez igy :!:

jön a hugim keresztlanyozni,hehe,en meg legalabb tudok jobban pakolaszni 8)

csajok,jar/jart valaki a Rubin hotelbe babauszni? :?: tapasztalat/velemeny?jol jönne az info :wink:

KépKép
evu

Micsoda meglepetés! Evu újra köztünk! :lol:
Szia Evu, remélem már nincs rossz érzés benned.
Itt semmi sem a régi, gondolom ezt Te is érzékelted :) nagyon jó a hangulat, azt hiszem mindannyiunk nevében kijelenthetem, úgyhogy jó h. Te is újra itt vagy!!!

Vanda milyen szép nagylány lett, és nemsokára már fél éves lesz.
Ahha, megint költöznötök kellett, értem. Hát a nagyobb tégla lakás naná h. jobb. :)

Csajok, megvettük az első cipőnket. Sikerült!
Az első üzlet egy babacipőbolt (pólusban), első cipőpróba hibátlan, pont rá illett, 17-es superfit cipellő. Akciósan 8000-,
Na de körbenézek én azért még. Hát visszamentünk, mert mindenhol drágábbak voltak, a humanicban is ugyanez a cipő 9000-, volt akciósan.

Na mutatom:
http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?productid=174230&groupid=30&mainid=2

Kép
niki30

sziasztok!

Most csak nagyon roviden

SZIAAAAAAAAAAAAAAAAA EVU... nagyon jo hogy jottel egy kicsit engem is bantott hogy akivel egyutt pocakosodtam lelepett de en nem szerettem volna akkor sem belefolyni.... szo mi szo jo hogy itt vagy pusszabtom Vano babat majd meg kerunk kepeket

Niki szupcsi a cipo kiralynohoz melto :lol:

most nem tudok tanulni sem nincs semmire idom majd meg jovok
puszi mindenkinek agi

Kép
cica_1

Szia Evu!!! :D Vanóbaba gyönyörű kiscsaj! Jó pakolászást, remélem hamar belakjátok az új lakást!!!

Niki szuperszép a cipő! Utólag jutott eszembe ez a bolt :oops: , a tesómék mindig itt veszik unokahuginak a cipőket! A Tescotól 1-2 bolttal a kijárat felé, nem?

Klári: csak így tovább!!!! Gratula! :D Milyen nyelv??

Zsu
svs

éljenek a superfit cipősök!!! emma és samu cipőtesók lettek :) :)
kerekpocak

evu: én nem hallottam sok jót a Rubin hotelről, igazából azért, mert rengetegen vannak. Többet vállalnak, mint amivel elbírnak (helyileg). Nyomorogni meg nem érdemes szerintem. Merre laktok most?
Csak azért kérdem, mert ahol én dolgoztam ott is van babauszi.

Niki: édes ez a cipő!

Edis

Kép
ediske

Na újra itt.

EVU nagyon jó hogy jöttél!!! :wink: Vanóbaba csudaszép!!!!

Julinak is superfit csizmája van ám!!!

Ági szuper hogy neked is sikerült a vizsgád!! És a többi is fog!!!

Én élvezem a tanulást hogy van más is Juli mellett, elég pörgős vagyok. Csak most ezt a sok szivatást nem bírom, de jún. 20-án lesz az államvizsga, addig már féllábon is.

ZSu: angol volt, vendéglátós szakmai (konkrétan pl. egy rántotthúsról kellett beszélnem :lol: ) Gazdasági szakmaim már van, meg német felsőm, de ezeket itt nem fogadják el sajnos.

Viki remélem Beninek hamar elmúlik az ekcémája. Doki mondott valamit?

Nelly nagyon szép Szonja!! És nagyon ügyesen porszívózik... :wink:

Éljen Tarek a címlapon!!!

Niki na aki ebben a cipőben is fiúnak nézi Emmát :twisted:

Zsófi pénteken gyertek!!! A délután 4 után még mindig jó nekünk. Szóval ha Samu felébredt, várunk szeretettel!!!

Rólunk majd később, még mindig nagyon fáradt vagyok....

Klári
Kép
ganti

Ááááááááááááááááá! Nincs időm semmire!!!! :(

Csak Evu barátosnémnak! Jajjj de szép meglepetéééés! Nem is tudod mennyire örülök!!! :) Igaz, mi azért tartottuk a kapcsolatot idáig is, de most ennek annyira-de annyira örülök!!! :) Hogy-hogy? Én nem is mertem kérni, hogy gyere. :( Tök hülye vagyok! :oops: Na de az a lényeg, hogy jöttél és maradsz.

Bogi is jönni fog! Csak most elutaztak. De azt ígérte, hogy jön! :)

ÉLJENEK a régi új topikosok!

A régi-régiek meg menjenek csak priviben, sutyiban talizni. Nekünk itt ez így jó, ahogy van!

UGYE??? UGYE??? UGYE???

fatima

Fatima drága, felcsaptál kerítőnőnek?????? :lol: :lol: Mi mindent vállasz még? :wink:

Klári hol, mit tanulsz, vendéglátós vagy? Én is!

Zsu
svs

Ez a második diplomám lesz (és az utolsó az tuti), a Kvif-en tanulok. Sose dolgoztam a vendéglátásban, csak megszállottan gasztromán vagyok :lol:

Klári
Kép
ganti

Nekem az első diplomám Kvifes, vendéglátós szak! Kicsi a világ! Nekünk nem vendéglátó szakmai kellett, hanem gazdasági szakmai! Vagy akkor még nem volt vend.sz. vizsga??

Zsu
svs

hah az öcsém is kvifen tanul, de ő turisztika és idegenforgalom szakon az angol részén. magyarra is felvették, de a szüleim az angolost nyomatták neki. most épp angliában van gyakorlaton és nagyon szenved mert a bnője otthagyta..
kerekpocak

Én Mauritiuson voltam gyakszin..... 8)
És én is pasiztam.......(csak én hagytam ott, amikor hazajöttem)

Klári, most esik le, h ezért tervezel éttermet! Ha hamarabb rájöttem volna, szívesen odaadtam volna az enyémet! Még talán megvan valahol!! :wink:

Zsu
svs

Nagyon almos vagyok es meg semmit sem tanultam nem is tudom van-e ertelme mennem hiszen meg alig vettem elo :(

Ma voltunk statuszon 6950 gr es 71 cm :shock: hat mi sem a kissulyu babak koze tartozunk aszthiszem...
Kepzeljetek eppen magyarazom a vedononek hogy terdre emelkedik de meg nem maszik erre a pelenkazon elkezdtett maszni es ott nevetett a vedono hogy most mar akkor ezt is tudja :) itthon azota nem csinalta :roll: es addig sem szoval nem ertem csak megmutatta hogy tudna ha akarna vagy mi?

na megyek hatha tudok egy picit tanulni :?

Aztan ha mar igy orulunk egymasnak jo lenne egy talit is szervezni... itt bejartam a jatszohazba ujpesten es nagyon helyes kis jatszo, tiszta, kedves nocik vannak, kavezo van kozepen vagyis lathatod kozbe a gyereket szoval nekem nagyon bejott bar meg sose voltam mas jatszoba szoval ha gondoljatok itt talizhatnank valamikor...

puszi agi

Kép
cica_1

EVU: Szia itt újra! Vandó gyönyörű nagylány lett! Mondjuk kicsinek is szép volt :wink:

Nelly: Szonja nagyon szép a képeken. Tök helyes ez a kis füles kapucnis szívecskés kardigán. Beninek mutiztam és vigyorog. Annyira kiváncsi lennék, hogy érti és felismeri-e hogy az a gép monitorán egy helyes kiscsaj és azért vigyorog e!!!
Ekcémáról mégis kell majd még beszélnünk, már nagyobb és csúnyább :cry: Felírt a doktornő hidrocortizont, de nem tudom kenjem-e??!!! Most ajánlották a Lipobase-t, avval kenegetem 3x egy nap és közben a karbamidossal. Ma kért időpontot apa egy bőrgyógyásznál akit ajánlottak addig várnék a szteoridos krémmel. Te kented avval? Állítólag hozzá leht szokni, de hát ha viszket neki akkor muszáj lesz, nem hagyom szendvedni....

Niki: Csúcsszuper a cipő! Jó az ízlése Emmának! :lol: :lol:

Zsu: Mauritius nem lehetett rossz még dolgozva sem! :wink:

Klári: Pihend ki magadat!!

Ági: Újpesti játszóház okés! Mikor??? Hol van pontosan?

Kép
viky30

Edis,megirod hol van ez a babauszi?
csajok,pakoltam ma 1000rel,ejjel reagalok mindenre,most seta..

pusszancs

KépKép
evu

Sziasztok!

Evu! Jaj de jó, h újra itt vagy! Milyen sokat nőtt Vanó baba!

Niki! Én is tegnap ezt a cipőt néztem ki :lol: , na meg egy ciciban-t. Majd a hétvégén megyünk megnézni élőben, h melyik is lenne jó.

Edis! megkérdezhetem, h hol dolgoztál? Mi is szeretnénk úszni vinni Petrát, csak még nem tudom hova.

Fatima! Jövő hét szerdán megyünk a vizsgálatra, de semmi jele nincs h baj lenne vele. Nem tudom: 2-2 az állás a dokiknál, azaz 2 hallott vmit, 2 meg nem. Most majd jól kiderül.

Ági! Tali részünkről ok.

Nelly! Nagyon szép Szonja! Jó, ha az embernek ilyen segítsége van. És rendesen ki is takarít?:wink:

Egy pocakos kép:
Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Jelent Balázs popó javulóban. Tegnap estig óránként cseréltem a pelust,a ztán már csökkent a hasmenés. SUdocremmel jó alaposan kentem a problémás részt. Aztán boraxos ecsetelés. No arra láng vörös lett. Többet nem is tettem rá, hanem folytattam a Sudocremet. De már van itthon egy patikányi cucc a probléma orvoslására :)

Kriszti!
Köszi a javaslatot és az érdeklődést!

Ganti!
Neked is köszi a gyors választ! Melyik pelus "natúr"? A kamillateás dolgot megjegyeztem, Bepanthen már a polcon :)

Szia Niki! Akkor kezdtem titokban a Szülészetes fórumot olvasni, amikor kb. 20 hetes terhes voltál :)

Fúúú! Most mennem kell. Bébi ébred!

Zsófi! HOgy vagytok pocakilag? Köszi a tegnapi tippet!

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

Cipő tutteróni, kipróbáltuk a kifutón:) Éljen a superfit!

Eszter
:lol:

Nem is tudom már ki kérdezte a Rubin hoteles babaúszást.
Barátnőmék oda járnak és csak jókat tud mondani. Minket is csábítotttak, de nekük az nagyon messze van. Meg drága is picit.
Viszont, összeszokott "csapatokkal" úsznak, mindig ugyanaz a gárda, ezért fontos, h. ne maradjanak le a kicsik.
Ott szigorúbb szabályok érvényesek, de hatékony a módszerük.
Érdemes kipróbálni akinek közel van, én azt mondom.
A XIII. kerületi tanuszoda is nagyon jó és olcsó! Mi oda járunk.
Kriszti, jöttök tényleg?

Édes pocakos Petra, tök cuki!

még jövök...

Kép
niki30

Teri: a XII. kerületben dolgoztam, Hóvirág Wellness a neve.
De édes ez a pocis kép, tündéri!

A Rubin Hotelről csak annyit, hogy mindenkinek más a jó. Én azt hallottam, hogy zsúfolt, rengetegen vannak, de lehet azóta változott.

Eszter: örülök, hogy javul a popsi, ez jó hír nagyon!

evu: írtam privit

Edis

Kép
ediske

Eszter inkább Klárinak szólíts :wink: A Libero pl. natúr. Nekünk a Pampers pont a krém miatt nem jött be, folyton kifolyt a pisi a krémen. De csak azért írtam hogy hátha ettől van a pirosság.

Húúú Zsu az jól jött volna :wink: De tökmindegy, tanultam belőle és egy csoporttársam nővérével megcsináltatom szgépen, azokat alig nézte meg, csak a kézzel készítetteket kritizálta. :twisted: Mauritius nem semmi!! Nekünk már nincs gyakorlat csak nappalin.

Ági próbáld meg a vizsgát!!!! Akkor van esély hogy sikerül!

Petra nagyon édes, kis husi. :lol:

Zsófi szegény öcséd! Milyen kegyetlen az élet (Az én öcsém is volt már hasonló cipőben, aztán én vigasztaltam)

Klári
Kép
ganti

Klári mit mondtál, jövő héten lesz nyelvvizsga eredmény?

Kép
niki30

Edis! Köszi!

Niki! Ahova ti jártok úszni, oda kell orvosi igazolás? Vagy mit kell vinni? Lehet h jövő héttől megyünk mi is oda, elég szimpinek tűnik.

Teri

KépKépKép
pruci

ááááá Niki csak május elején. De egyáltalán nem aggódok, tutira meglesz. A szóbeli volt még picit mumus, az írásbeli már sokkal jobb lesz.

Klári
Kép
ganti

Viki: én kenem neki ha muszáj szteroidos krémmel, mert hiába mondják mumusnak, meg hozzá lehet szokni stb. mástól nem múlik el. Ha megvan a tuti krém, és előjön újra, akkor én szoktam várni 1 napot, és ha nem húzódik vissza magától bekenem a szteroidossal. 1 nap 1x, de ha utána is ugyan olyan csúnya, 1 nap 2x. Többször nem szabad, mert a bőr pigmentációját megváltoztatja. 2-3 napig kell kenni, és elmúlik. Ettől nem fog hozzászokni a bőre. Hova mentek bőrgyógyászatra? Nekünk nem kellett időpontot kérni. Odamentünk, és kész.
Szonjusnak is tetszik Beni! :wink:

Niki: nagyon jó a kis cipő!

Teri: nagyon cuki a pocis kép!

Nelly

Kép
breeki

Ági: mi is ma voltunk méretszkedni 71cm, 7100 g, csak van köztük 3 hónap! :D

Nelly

Kép
breeki

Nelly, Viki! Isten ments, hogy okoskodjak, de az ekcémával az a baj, hogy egy írtó makacs allergiás kiütés, ami nehezen szüntethető meg. Alapvetően nekem az a bajom az orvosokkal, hogy nem az okot keresik, hanem a tünetet szüntetik meg. Nyílván én is kenegetném mindenféle kenőccsel (még szteroidossal is) a gyerekemet, ha hasonló gondunk lenne, de én mindenképpen az OKOT keresném meg.
Nelly- tudom, hogy te sokat kísérleteztél, hogy mire jöhet ki Szonjusnál. Nektek ez mióta is van? Rögtön az elején jelentkezett? Már akkor is amikor még csak anyatejesek voltatok? Csak mert ha azóta van, hogy elkezdtétek a tápit is stb, akkor lehet, hogy a tej is okozza.
Viki- nálatok szerintem nagy valószínűséggel az új ételek (esetleg tejes dolgok) váltották ki Beninél.
Azért tudok ezekről, mert az anyósom természetgyógyász és sok ilyen beteggel találkozik. Majd megkérdem tőle, hogy mit lehet tenni. De én mindenképpen elvinném allergológushoz a gyerkőcöket, addig meg persze kenjétek őket.

Na dugultam... Csak ezt le akartam nektek írni.

Jó éjt!

fatima

fatimának igaza van. samunak is ekcéma szerű kiütése jelenik meg ha déligyümit, tejes dolgokat (tápira nem) pl tejszín ilyesmi adok., + hal.
ezeket tesztelem + megyünk allergológiára.
kerekpocak

Nálunk az a baj, hogy akkor alakult ki, amikor már egy jó ideje szopizott, és kiegként kapott tápit, de mást még nem. Szóval ha tej allergia lenne, az hamarabb kiderült volna már, nem?
Amúgy nekünk karácsony után csináltak allergia vizsgálatot, és még mindig nincs eredmény!

Nelly

Kép
breeki

Húúúúúh csajok!

Termeltetek amióta nem voltam. Nincs is ezzel semmi gond, csak így tovább, de én mostanra hulla vagyok, pedig úgy elolvasnék mindent, de nem megy. Holnap pörgős napunk lesz. Meg már Zsebi is az ágyat követeli a pocakban.:)

Tőlünk így most csak két gyors Bala-szösszenet a napokból:
Bala egyre többször hozza szóba a Tesót, s simizi vagy puszilja a pocakom.

Story1:
Pisiltetem reggel, rajtam még csak egy bugyi:
- Anya innen, a cicidből fog enni a Picibaba?
- Igen Drágám! Te is innen ettél amikor pici voltál.
- És mivel kanállal?
( :lol: :lol: :lol: )

Story2:
- Anya! Ez a köldököd?
- Igen.
- Itt fog fogat mosni a Picibaba?
( :shock: :?: :lol: )

Puszi nektek: Timi

Kép

Kép
timtom

hu csajok,soha nem vacsizzatok bundaskenyeret :shock: ...eg a gyomrom azota is :cry:
mindenkinek köszi szepen tenyleg a kedves fogadtatast :!: :lol:

Niki,nagyon cuki a kiscipö!!!furcsa lesz majd,ha mar Vaninak is kell :shock:

Rubin hotelröl köszi a velemenyket,jaj Edis mindjart elolvasom a privit(ha ezt megirtam) 8)

Vandanak soha nem volt(kopp kopp)kiüteses a popoja,sajnos ehhez nem tudok hozzaszolni.

Fatima,anyosod tenyleg termeszetgyogyasz?de joo :!: en voltam termeszetgyogyasznal,amikor sajnos mar nem tudtam tovabb szoptatni ,biorezonancias vizsgalaton.nagyon meghatarozo elmeny volt,valoban sokkal jobb az okot megtalalni es azt kezelni.ja,es maradok,persze :lol: öleles :wink:

Agi,szepek a meretei Annacskanak :D

Petra,nagyon edi Petra,ahogy meregeti a pocojat :D

Zsofi,hogy vagy?szegeny tesod,azert remelem hamarosan jobban erzi majd magat Angliaban.

na elolvasom gyorsan a privit

KépKép
evu

huuu,ennyi elirast-Jezus

szoval ne vacsizzatok-nem nem vacsizzatok
Teri-Petra :oops:
velemenyeket-nem velemenyket...

Edis,valaszoltam

kesö van mar nekem a gep elött-folytatom,ha mar felkeltek a tyukok :wink:

remelem mar mindenki kergeti a barikat :D

jooooooooo ejt

KépKép
evu

Timi: isteniek ezek a Bala aranyköpések! Még, még, még!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!
Na végre én is géphez kerültem,itthon most nagyon felpörögtek az események.
Először is a vizsgázóknak sok sikert,Ági remélem elmentél vizsgázni,próba szerencsealapon.

Teri-Petra baba pocakos képe nem semmi,rögtön eszembe is jutott,hogy beküldhetnétek a kismamába,ott van most valami verseny,és tuti ti nyernétek meg ezzel a képpel.

Niki-csudaszép a kiscipő,örülök,hogy találtatok a kiscsajnak,biztosan élvezettel fogja viselni.

Benikét sajnálom,hogy nem akar helyrejönni a makacs ekcémája,a szteroidos kenőcsöt kipróbálhatod úgy is,hogy belekevered egy kis hydrophylos fürdetőkrémbe,íés úgy kened rá,hátha az a kis mennyiség is elmulassza.
Amúgy csatlakozom Fatimához.szerintem is jó lenne elmenni egy allergológushoz megnézetni.

Bala aranyköpésein jót vihogtam,és tényleg kérünk még ha lehet.

Mauritiuson gyakorlatozni hmm...hol is kell beiratkozni ebbe a suliba :D ?

macarella

Balázsnak 2 napja görcsöl a pocija,már mindent kipróbáltam amit csak lehet de semmi sem akar használni.Szegénykém annyira szenved és én olyan magatehetetlen vagyok.Erre kiderült,hogy apa hétfőn utazik el és egyedül maradunk itthon,ami nem is lenne akkora gond,csak épp én kell helyettesítsem a munkahelyénTeljesen kétségbe vagyok esve,mert nem tudom,hogy mi lesz babócával,hogyan fogok én helyt állni,tudniillik sokat felejtettem már mióta itthon vagyok a picivel és azóta változott is sok minden.Úgy volt,hogy később kell elutazzon,és fel tudtam volna kicsit készülni erre az egészre,és most itt vagyok áááááááááá....
Bocsi,hogy rátok zúdítottam a dolgokat,csak olyan jó volt kiírni.
Jaj és Niki emiatt sajnos csúszik vagy 3 hetet a babaúszás :twisted: ...a francba

macarella

na,az ejjeli komamban mar nem is irtam,hogy tenyleg mennyire edesek Bala aranyköpesei,en is meg,meg :wink: imadok ilyeneket olvasni :!:

Kriszti,sajnalom a pocifajos Balazst,en sokat massziroznam a helyedben,de csak talalgatok,mert Vanda nem volt hasfajos,igy nem is tudom a megoldast :cry: a lanyok bizti adnak majd valami tuti tippet
mit dolgozik a parod,ahol helyettesiteni kell?(erröl lemadtam)

mutizok egy tegnapi kepet
Kép
egyem meg,fürcsizett a lelkem,kölcsönben van nalunk ez a karika,nem tud benne meg ülni,nem ir eröltetem(persze,hogy nem)de a foto kedverert belecsücsültettem :wink: olyan ediiiiiiiii :lol:

KépKép
evu

Sziasztok!

Timi! Bala aranyköpései nagyon édik!

Evu! Vanda is már nagy kádban fürdik? Tök cuki!

Kriszti! Köszi a tippet! Megy és meg is nézem azt a versenyt. Nekünk hasfájásra a colocynthis homeós bogyó vált be, és a kamillatea.

Ekcéma: nálunk a narancs és mandarintól volt egy kicsi, de nem kapott többet és elmúlt.

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok Anyukák

Ha nem bánjátok csatlakozom hozzátok.Eddig csak a szülészetisbe írtam.

A pocaklakóm múlthét kedden bújt elő, nem túl könnyen, de ma már elmúltunk egy hetesek és ő nagyon jó baba :D

Azt szeretném kérdezni nem tud e valaki valami tuti tippet aranyér ellen így szülés után. Esetleg valamelyikőtöknek voltak hasonló problémái utána.

Ági

Kép
hági

Evu-tök jó ez az ülőke,és persze Vanó baba benne a legaranyosabb,még bíztosan furcsa neki,szerintem ha megszokja és fog már tudni ülni benne fogja szeretni.Gyógyszerészek vagyunk mind a ketten a férjemmel,sőt még anyósom és apósom is,csak hát utazik az egész család.
Hasfájásra kipróbáltuk a masszirozást,hasrafektetést,infacolt,Gripe water-t ,nem ettem semmi megterhelőt,de ezidáig semmi sem jött be,ha esetleg valakinek lenne még valami ötlete szívesen veszem.

macarella

Szia Hági!Isten hozott a topicban :D !Végig követtem én is az eseményeket a szülészetis topicban és nagyon Gratulálunk Lara babához.Sajnálom,hogy ilyen nehéz szülésed volt,de bíztos vagyok benne,hogy ez a kis csöppség gyorsan feledteti a kellemetlen élményeket.
Aranyérre csak patikai kenőcsöket tudnék ajánlani:Reparon,Mastu esetleg a doki írhat fel Aurobin kenőcsöt.

macarella

csak gyors helyzetjelentés-bejelentkezés.

ÁGI SZIA!!!!!!! GYERE GYAKRAN!!!!!!!! aranyérre én a gyógyszertárban vettem vmit- sárga volt. ill nekem az váltotta ki (mivel tolófájásom nem volt) h túl nagy betétet hordtam, ami irritált. kisebbre váltottam, gyorsan el is múlt.

evu: vanómanó tündéri, ahogy ücsörög. kérnék róla még még képet!!!!!!! annyira szép kislány!!!!

reggel samunak nagyon piros volt a szeme, így elrohantam vele a dokihoz, h ez még allergia, v már kötőhártyagyuszi, szerencsére allergia. hétfőn megyünk szakrendelésre a fiatalemberrel. utána felvittem bölcsibe, lerohantam a gázművekhez ezt-azt intézni, majd fodrászhoz. most értem haza, ettem és most megyek aludni (hasam hatalmas!!!)

szal jó kis mozgalmas délelőtt ;) ja, apa tegnap volt fodrásznál (mi ide járunk : www.hairpoint.hu) ahol a főnök megkérte, h legyen a ffi arca a kampányuknak. szal nagy plakátokon (nem óriás azért) lesz rajta.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

puszi mindenkinek, majd még írok, ahogy felkeltem.
klári a holnap jónak tűnik!
kerekpocak

Zsófi-nem semmi micsoda pörgős délelőtt.Én nagyon csodállak,hogy ilyen nagy pocakkal még mennyire fitt vagy.Szegény kicsi Samu,nagyon rá jár a rúd mostanában.Remélem hétfőn kiderítik,hogy mitől jött ki ez a fránya allergia.Addig is sok gyógypuszi neki.
És gratulálok apának is,nem kis dolog ha az embert ilyenre kérik fel.Gondolom büszke vagy rá-én az lennék nagyon:D

macarella

sziasztok lányok !

már száz éve... de jelentem mi is megvagyunk.

gondoltam csak beköszönök - én nem léptem le szó nélkül 8) :roll: , csak nincs időm és energym írni.
nem tom mikor tudok hosszabban jönni, de ígérem, h. jövök vmikor.

addig is zugolvasok - ha nem baj.

Laura is jól van, (tő)mondatokban beszél, napról napra rádöbbenek, h. ő már TÉNYLEG egy különálló lény, önálló akarattal, elképzeléssel , és a többi.

dobok egy képet is.

Zsófi, tök vicces - a fodrászszalon tulaj srác a körmöscsajomnak volt nagy szerelme. heheh. kicsi a világ.

puszik

Marcsi

KépKép
alon

némi öniróniával: úgy látszik ez a nagy visszatérések hete... :lol:

Marcsi

KépKép
alon

Kép

Kép

Marcsi

KépKép