Sziasztok lányok!!!
Tücsi és aki még vígasztalni próbált munka ügyben: képzeljétek, ma jöttek egy cégtől (többen jelentkeztünk hozzájuk külsősnek) és le stressz interjúztattak!!!
A tegnapi stresszemhez még jól fel is idegesítettek, de álltam a sarat, a végén a csaj elnézést kért, hogy ilyen kemény volt, de átmentem...
(ő nem tudja, hogy 1 perc és megütöm!!!
)
Szal holnap kezdek!
Sokkal barátibb körülmények között és több pénzért...kiváncsi vagyok, ha érdekel benneteket akkor megírom!
(ja és tegnap azt mondta a Jani, hogy ne dolgozzak, de én szeretnék, csak nem így...)
Lei-szép a pocid, és alig híztál tényleg!
Ügyi vagy nagyon!
Timi-már mindenki leírta a tanácsát, ami teljesen ugyanaz, úh. én nem mondok már semmit csak ezt: a barnázás nem biztos hogy rosszat jelent, nekem mindegyik terhességemnél volt, és hát van egy nagy lányom, akivel a barnázás után semmi problémám nem volt a terhesség során! Úgyhogy próbálj meg egy kicsit megnyugodni...tudom nem könnyű! De felesleges idegesítened magad olyan dolgon, ami meg sem történt...és remélem nem is fog!
Írd meg mindenképpen mit mondott az orvos utro ügyben...
Wruska-irigy-irigy!!!
Na elsősorban a baba miatt, másodsorban Velence miatt!!!
Köszi a képeket....hmmm de jó lehetett!!!
Annus-olyan jól elbeszélgettek a görbékről...de nekem ez még mindig kínai...
pedig ezerszer elolvastam, mikor és hogy és miért kell mérni...
Elképzelem hogy te voltál a Máv egyetlen utasa, aki mosolyog!!!
(
ja és Eperkét és Babát én is összekeverem a hasonló lányka miatt)
Baba-tök jó, hogy legalább kiderül(t) mi a baj...így azért jóval könnyebb a helyzeted!