Új privát üzeneted érkezett!

Pinkiné,

én ezt találtam:

"Belsőleg nem ajánlott, mivel a májra toxikus (mérgező) hatású pirrolizidin-alkaloidot tartalmaz! A borogatást nyílt sebre ne használjuk! Áldott állapotú nők ne használják a nadálytövet."

Ez azt jelenti, hogy a főzetét nem szabad meginni, mert terheli a májat.
Az igaz, hogy ki kell kérni a kezelőorvos véleményét..

de amiért inkább ezt, mint a szalicilsavast (ha muszáj valamit..):

www.safefetus.com-on szoktam megnézni a hatóanyagokat
ott különbözőképpen osztályozták a veszélyesség szerint
ez cseppet sem veszélytelen.. ehhez képest a gyógynövény angyali..

de a legjobb, ha nem kell használni..
Javuljon az a forgó mihamarabb!!!! sok-sok pihit Neked!!!
jó börzézést!!
csak óvatosan gyömöszöltünk, még törpe gombócok, esznek-alszanak a kutyik.. :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

továbbítom:
Anyukák figyelmébe ajánlom ezt a pár sort FONTOS!
"Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) előtt. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Óvodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodtam ide, gondoltam, hogy töbet segitek, ha ide is kiirom, mint ha csak egyszerüen feltenném az iwiw-en az üzenőfalra.
Mégegyszer millió bocsánat!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Na, hát megvolt az uh. :):):) Hát, a ragyogok a boldogságtól kevés leírás az érzéshez :) Olyan gyönyörű fiunk van :) Tiszta Apa, de tényleg :) Ahogy alszik, a pofija, mindene :) Olyan édes volt, mert bebújt teljesen a méhfenékbe, totál hozzám simult, a hóna alatt szorongatta a köldökzsinórt, sőt volt olyan, hogy alvás közben a méhfalba kapaszkodott :) :lol: :lol: :lol:

A súlya tökéletes, megfelel a korának, 950 gr. Gyönyörű vállai és combjai vannak :) és nagy férfias "lapát" tenyere :)

Na, elég az ömlengésből, íme a képek:

Íme a vállam
Kép

Kép

Kapaszkodom Anyába

Kép

Ilyen arcom van nyújtozkodás közben

Kép

Ekkora kezem van

Kép

Ja és a combom

Kép

Ja és magáról a Genesisről csak jókat tudok mondani. Kedvesek, aranyosak, udvariasak és alaposak. Tényleg látszik a szonográfuson, hogy él-hal ezekért a Manókért és élvezettel vizsgálja őket :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné,
Peti baba gyönyörű!!!!! Gratulálunk a csudaszép felvételekhez!!!
ha meg tiszta Apa, az külön öröm!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Bodzi, sajnálom a kutyátokat. Én úgy tudom, ha egy állat elpusztul, akkor a családból valakiről vitte el a betegséget. Feláldozza magát. Mármint, ha betegség miatt megy el.

Marietta, remélem úgy sikerült a napotok, mint terveztétek!!!!!!!!!!!!

Meri, nem lenne jobb betegállományba menni? Nagymamád hogy van, remélem minél hamarabb felépül!!!

Hajni, remélem minél hamarabb rendbe jön a kezed.

Pinkiné, Peti gyönyörű!

Vicky, nagyon jól hangzik ez az út! Kérünk képeket!

Szüli, név, hónaposoknak sok-sok boldogságot, így utólag is!!!

Arwen, jó lehet tervezni a házat! tervek nekem is megvannak, de az építkezés még eléggé várat magára, ha egyáltalán lesz. :lol:

Én ma reggel végeztem a melóval, innentől betegállományban vagyok. Tegnap reggelre véreztem picit, kicsit be is pánikoltam. Nem tudom, hogy ez mennyire természetes, közölte a doki, hogy magnézium és pihenés. Hát én pihenek, úgy gondoltam, amennyit lehet, annyit fekszem, legalábbis egyenlőre. Még jó, hogy ezt simán meg is tehetem. :wink: Nagyon jó volt hallani, ahogy dobogott a szíve. Sajnos Zoli nem tudott eljönni velem, majd legközelebb. Amúgy jól vagyok, nagyon kicsit émelygek, azon kívül semmi. Ez nem tudom jó-e vagy sem. A hasam szokott fájni, ezért is gondoltam, hogy jobb, ha pihizek.

Na, most ennyi. Pusz mindenkinek:

Nikó

Nem tudom mennyi látszik, de megpróbálom feltenni:
Kép

Kép
nikóska

A nagy körben, a kis gömb a mi Golyónk :lol:

Kép
nikóska

Nikó, a legjobb most amit tehetsz a kis Golyónak ha pihensz :) Én az első 10 hetet végig aludtam :) a 8.-tól megspékeltem egy kis hányással :)

A dícséreteket köszönjük Peti nevében is, átadjuk :)

Vicky, nagyon jól hangzik az út, s Én felnézek rád hogy repülőre tudsz ülni. :) ÉN olyan tériszonnyal küzdök, hogy bizony a Jó Isten se tudna rávenni, hogy repülőre üljek :)

Bodzi, sajnálom a kutyusotokat :( Nekünk 2 kutyusunk is betegségben halt meg, az egyik tüdővizenyőt kapott, a másik meg Bobler szindromás lett (összecsúszott a gerince a nyaki- és háti csigolyák találkozásánál). Sajna mindkettőt el kellett altatni :(

Marietta, remélem szuperül sikerült a napotok! :)

Meri, tessék pihenni! Nem jó a túl sok munka! :evil: :evil: A nagyid meg reméljük nagyon hamar kikerül a kórházból.

Arwen, jó lehet tervezgetni :) Meg persze fárasztó is, dehát a saját kuckótok lesz az eredmény, ami mindenért kárpótol :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

megvagyok én is de ez a dög nátha ráment a hangszálaimra szokásos gyulladás van,kalciumot iszok és csöndben vagyok..

voltunk ma is úszni nagyon jó volt teszek fel majd képeket

Bodzi nagyon sajnálom kutyuskádat!!(hülyen hangzik de jó gyógyír egy új kutyuska)

Nikó: nekem is ez volt ,nagyon tartsd be a pihenést lassú séta,semmi emelés.nekem rutascorbint kellett szedni és e vitamint

Pinkiné Peti milyen aranyos és rendes baba is mert megmutatta az arcát
én imádok repülni csak unatkozom de a le és felszállást imádom

Porsika szépek az unokák!

Bridzsi

Kép
esztora

Na, persze tagnap ahpgy megnéztem Kiskeresztfiam, lemerült a laptop, Apa most hozta meg az aksit....:D
Ninoka:D
Dönölűűű ez a Gyerek! Tényleg tiszta Lackó:D

Niko:D
Pihenj sokat, és próbálj nem aggódni! PErsze, ezt könnyű mondani, de Anyum velem a harmadik hónaptól végig vérezte a terhességet, aztn csak meglettem;) Úgyhogy nyugi, sok pihi, az csak jót tehet! Nagyon szép a kis Gombóckátok!

Arwen:D
Jajjj, mi is ezt csináltuk, hónapokon keresztül csak rajzolgattunk....ez a z egyik legjobb része szerintem:D

Szintén csatlakozom az Ikea-fanklubhoz, nálunk a kanapét meg a kiságyat kivéve minden onnan van....:D

puszik

porsika

Sziasztok!

Pinkiné!

Peti csuda édes!!! :D Szupik a képek! Börzén voltatok?

Köszönöm lányok a jókívánságokat! Csuda jól sikerült az esküvőnk. Amennyire tartottam tőle olyan jó volt. A szülők is szimpik voltak egymásnak. Sok képet csinált a hugom,nagyon jók lettek. Mutatok egy párat,de azért nem árasztom el a topicot. :D
Kép csokrom Kép Kedvesemmel Kép Kép Kép Férj és Feleség Kép Kép Hugommal Kép Itt ettünk

Bocsi ha túl sok lett de alig bírtam választani. 8)
csipcsab

A minőségéből igencsak vesztett mert nagyon lekellett kicsinyíteni hogy feltudjam rakni.
csipcsab

Sziasztok!

Marietta, csuda szépek voltatok és nagyon örülök, hogy minden úgy sikerült, ahogy szerettétek volna :) Sok Boldogságot! :)

Igen, voltunk Börzén. Már reggel 8-ra kimentünk, annyian voltak a bejáratnál, hogy az Expo hotelnél állt a sor vége (azoké az embereké, akik már rendelkeztek jeggyel és a bemenetelre vártak). Szerencsére mi máshol mentünk be, mert tesóm kis teherautójával mentünk (azt hittünk tudunk kiságyat, pelenkázót venni) így bent parkoltunk.

Két szóval minősítve a dolgot: RENGETEGEN VOLTAK! :shock: :shock: Mondjuk úgy Isten igazából 10 óra körül jött meg a tömeg, de akkor annyira, hogy mozdulni sem lehetett már.

De elég jó sok mindent vettünk, a párom és a tesóm 3x mentek ki az autóhoz, hogy a kezükben lévő cuccokat berakják :):):)

A listáról kipipálható az utazóágy, a hinta, az ágynemű, a törölköző, légzésfigyelő, mellszívó, sterilizáló és cumisüveg szett + ajándékba kaptunk orrszívó-porszívót. Vettünk még kiságyhoz forgót, baldachin-vasat, játszószőnyeget, pelenkázólapot, ja és olcsóbban pelenkát :) Nagyjából ennyi :) 11 óra után jöttünk el és hát be kell valljam én bizony totál elfáradtam. Nem fájt semmit, csak nagyon fáradt voltam. :roll: :roll:

Még a jövőhéten elmegyünk megvenni a kiságyat, pelenkázót, matracot meg egy-két apróságot és utána befejeztük. És örülök hogy úgy döntöttünk, most megvesszük amit tudunk és nem majd csak az uccsó 1-2 hónapban. Már most totál megterhelő volt, pedig mindent a fiúk hoztak-vittek, én csak válogattam :) és kisfiam is nagyon aranyos volt, mert rugkapálás nélkül viselte a dolgokat.

Esztora, jobbulást Neked! :wink: :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok, üdv újra itthonról!
Szüleimnél voltunk, aztán Debrecenben, majd rokonoknál. Minden jól sikerült, hozok majd képeket is.

Fiús anyukáknak írom, h az én kisfiam egészen mostanáig úgy locsolkodott, h egy szál virágra raktunk pár csepp vizet és azzal locsolt. Így sem én, sem a kedves meglocsolandók nem aggódtak az esetleges kölnizuhatag miatt. A virágot is oda lehet aztán adni, ha épp nagyon kedveltük a meglocsoltat. :)

utunkról:

Gyuzso, nagyon kösz a tippet! Debreceni játszótér:

Kép

A Nagytemplom:

Kép [img]

Integetek: :)

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.0046.jpg[/img]

Erről csak homályos kép van, de muszáj megmutatnom! Ilyen szép idő volt, h Doró levette evés közben a zokniját.
Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Akkor újra az integetős a gyönyörű cívisvárosból:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, jobbulást a kezednek!!!
És Isten éltessen!

Esztora, remélem, azóta meggyógyultál! Jobbulást Neked is!

Bodzi, nagyon sajnálom a kutyusodat! :( :(

Pinkiné, nagyon szép kisfiad van!
Hozzál képet a vásárolt holmikról is, ha van kedved, régebben mi mutogattuk, milyen rucikat szereztünk be pl., szívesen nézném most is!

Marietta, csodaszépek és láthatóan nagyon boldogok vagytok a képeken, nagyon sok ilyen szép napot még Nektek!!!

Meri, hát ez szomorú. Kapod a munkát és nincs kiút?! Vmi megoldás kell, h legyen!
Sokat gondoltam, Rád, h kicsit Felétek utaztunk.
Remélem, Nagymamád jobban van már!

Porsi, szépek a kutyuskák! Még-még!

Krisz, Csenge nagyon csinos és nagyon ügyes is!

Gyuzso, édi Mica a quadjával! Mit csinál már vele?

Adri, nálunk is van kapaszkodás és vécébe is belátogat a kislány. Néha már olyan furákat csinálok, csak h ne kelljen kimennem a szobából, mert akkor a békésen játszogató babám ordítani kezd, és akkor már az sem elég, h visszajöttem. Komoly logisztikai szervezéssel el tudom érni néha, h egy db-ig elvan így... :)

Orsi, gyönyörűek a fiúk, és ahogy egymásranéznek...! Boldog szülinapot, milyen nagy már Domi!

Szeri, jó, h jöttél! Kép esetleg?

Arwen, jó tervezgetést! :wink:
Klassz, h ilyen jól alszik már a fiú!
Szopisztrájk: én azért próbálkoznék időnként, nálunk a fiúval volt olyan, h a világ borzasztó érdekes volt, elforgott, de többszöri kínálás után belemerült a szopiba. Ha más nem, azért testreszabott immunizálóként pár csepp is jól jön. De úgyis kialakul, mi a legjobb mindkettőtöknek.
És kösz a rámgondolást, tényleg hosszan voltam távol, gondoltam is rá, h szólhattam volna előre.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Nán-Dorka!

Boldog 10. hónapot Dorkának!:)

Nagyon klasszak a képek! Nálunk is gyönyörű idő volt ma,de Gáborom beteg(halálán van egy kis náthától :D),úgyhogy itthon kellett ápolnom...3 fiam van... :shock: :D :D

Bodzi!

A kutyust nagyon sajnlom. :(

Bencéről nem teszel fel képeket?:)

Pinkiné!

Peti gyönyörűűűűű!!!!
Szerintem is jobb ha nem az utolsó pár hétben veszi meg az ember a baba dolgait.

( Tényleg egy szép zöld babakád nem kell valakinek?:D Oda adom ingyen,ha eljön érte valaki :lol: :lol: :D :D :D )

Marietta!

Nagyon jók a képek,szépek vagytok!!!!!

Porsika,Gyuzso!

Kutyik nagggyon édesek!!!!
Kiscica nincs esetleg??? Én makka mániás vagyok :D

Nálunk minden IKEA-s!!!Bútor,szőnyeg,dekoráció,ágynemű,takaró,evőeszköz,MINDEN!
Még a szabadidő rucim is!!!:lol: :D :D
Imádunk ott kajálni is...Svéd húsgolyó??? 8)

Nikó!

Nagyon édi a kis pocakpöttyöd!:D

Vicky!

Nagyon szuper helyekre mentek!!! Majd kérünk sok sok fotót!:)

KépKépKépKép
*orsi*

Sziaztok!

Tegnap hívtam a dokit, azt mondta, hogy menjek be ma, megnézi, hogy minden rendben van-e. Tegnap és tegnapelőtt reggelre is barnáztam, kicsit aggódtam. Úgyhogy majd tájékoztatlak benneteket mire jutottunk.

Kép
nikóska

Nikó, biztosan nem lesz semmi baj! :) A kis Gombóc ott virgonckodik a pocidban ezerrel.

Dorka, Boldog 10 hós a kis csajszinak! :) Tegnap nálunk is olyan szép idő volt, hogy megváltam a kardigánomtól, pedig mióta Peti beköltözött, folyton fázom :)
Ma még megyek a barátnőmmel (talán) megvenni a kiságyat, pelenkázót, matracot, aztán ígérem, csinálok fotókat Nektek :) Egész jó kis babaholmi kupac van már a Peti részlegében :)

Orsi, ha nálunk lesznek kis cicák, akkor jelzek :) Ugyanis nálunk 9 macska van :):):):) (ebből egy miénk, 8 anyóséké), úgyhogy lehet válogatni párzási időszakban. Bár a lányok nagy része szerencsére ivartalanítva van, talán 1-2 van, akit nem tudtunk még megfogni és elvinni a dokihoz :)

Na, megyek fürdeni, mert 10-kor indulunk tornára. :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Nikó!

Nem lesz semmi gond!!!! Én is barnázgattam Samuval a 12. hétig kb.

Pinkiné!

Vörös kiscicát szeretnék nagyon... :D ááá még rá kéne beszélnem apát a macska dologra...nem hiszem,hogy sikerül,de próbálkozom.:D

Eszembe jutott valami...már régóta kérdezgetem emberektől,de senki sem adott rá választ,sőt konkrétan hülyének néztek :D
Szóval én a szavakhoz,eseményekhez,látok színeket...hát ez most tényleg hülyén hangzik... :D Pl kimondom,hogy Dávid és egyből beugrik egy szín...a bézs...vagy a Budapesthez a világoskék...stb... Na ez miért van szerintetek? Nem zavar,csak fura...kis korom óta ez a helyzet. :)

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

semmi hangom továbbra sem ráadásul tiszta herpesz a szám szóval szarul vagyok rendesen
viszont isteni idő van sokat vagyunk kint Nyunyival

Marietta nagyon szépek voltatok!!Sok boldogságot nektek!!

Niko várunk a hírekkel!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, jobbulásenergiák nyomulnak ezerrel: ++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én ki nem bírnám, ha nem bírnék beszélni...!
Mi is egész délután kint voltunk a gyerkőkkel nagyszülőknél. Ilyen időt el tudnék képzelni most 2 hónapon keresztül. Persze éjjelente essen néha, h ne hiába vessük el a borsót... :wink:

Orsi, fekete és szürke cicák születtek a rokonságban :D pénteken, ha érdekel!
Színek: izgi! Sztem összefügghet a vizuális tehetségeddel. Minden szóhoz van? És mindig uazok a színek az adott szavakhoz? Elképzeltem, amint verset hallgatsz - milyen klassz lehet, h még színes is!
Amúgy ismerek vkit, aki pedig azt mondja, h neki a nevekhez ízek társulnak. Azt hiszem, ez önmegfigyelés-önismeret magasabb fokát is jelzi. Úgy értem, lehet, h sok embernek vannak ilyesmi társításai, csak nem jut el a tudatáig.
Gyerekeid nevéhez is van szín?
Dorka milyen szín neked?

Kép

Kép
nán-dorka

Köszönjük a köszöntéseket!

Nikó, annyira akartam írni, h nagyon örülök Golyócskának. És milyen a szabadság - akarom mondani, táppénz? Ízlik?

Kép

Kép
nán-dorka

Esztora!

Hú de rosszul hangzik...küldöm a pozitív energiát!!!

(narancssárgát!! a pozitív szót narancssárgának látom...:D :roll: :D)
Na abba hagyom mielött tényleg zizzentnek néz valaki.:D

Nán-Dorka!

Köszi,hogy írtál a színekkel kapcsolatban!
Igen,minden szóhoz van, és mindegyikhez mindíg ugyan az.
Dorka nevéhez a barack színt látom. A Te nevedhez(nem a Nán-Dorkához, az igazihoz):) a sötétebb lilás kéket.
Dominik, fehér, Samu piros. :) De ez is attól függ,hogy milyen formában van a név...pl a Sámuelnél már sötétkéket látok...

Cicusok nagyon édesek lehetnek,de sajnos apát nem tudom meggyőzni... :( Persze igaza van, kicsi a lakás hozzá...sajnos.

Képzeljétek ma Samcit letettem a játszószőnyegére a szoba közepére, és pár perc múlva már a parkettán evezett, és rágta a fal mellett található tv zsinórokat. :D
Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Így múlik el a játszószőnyeg dicsősége... :D Gratulálunk Samcinak! Pedig még féléves sincs, de már így közlekedik!

jaj, én meg úgy örülök! már öszekarmolta a képét a kisasszony, én mégse bírtam levágni a karmocskáit. Most a tévé elé ültetve sikerült!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Ti Drágák!

Dorka:D
Üdv újra itthon!
Klassz lehetett a kirűndulás a képek alapján! Doró nagyon édi, ahogy megszabadult a feleslegesnek ítélt ruhadarabtól ;) Boldog 10 hót Neki így egy nap késéssel!

Orsikám:D
Én is vmi hasonlót gondolok erről, mint Dorka:D Eszembe jutott az is, hogy olvastam egy nagyon szép novellát (sajnos már nem emlékszem a címére, egy novelláskötetben volt, aminek Lányok fényben és árnyékban a címe) , ahol a főhős szintén színeket lát a szavakhoz....sajnos nem erről a képességéről szól az írás, csak megemlíti...meg az is eszembe jutott, ogy élt egy csodás Elisabeth Haich nevű nő, aki a Beavatás c- könyvet írta. Nem tom, Nektek ismerős-e nekem az egyik legnagyobb spirituális élményem....szóvak ahgy ez a lelkileg nagyon toppon lévő embereknél lenni szokott, Ő is univerzális tehetség volt: először zongoramívészi diplomát szerzett az Akcsin, majd festő- végül szobrászművészként ténykedett...meg melllesleg visszajött Neki egy előző, egyiptomi élete (nekem ezért isvolt nagyon nagy élmény), amikor is átesett a Beavatáson, ezt írja le a könyvben.
Szóval Ő is látta a zenét pl, csak Ő nem színeket, hanem geometriai alakzatokat látott.
Mondom én, hogy boszi vagy;) MEgismerem a fajtád ;) :D:D:D:D:D

Ezer drukk, nem lesz semi baj!
Pihizz sokat!

Marietta:D
Nagyon szépek voltatok! Hipercsini kismama-asszonyka vagy!

Esztora:D
Húh, ez télleg nem hangzik túl jól....mihamarabbi jobbulást!
Mi is kiköltöztünk kival a kertbe;) :D

Zsu:D
Köszi! Miklósnak meg boldog 10 hót így megkésve... :oops:
Többiek? Nagy a csend......puszik

porsika

Marietta: sok boldogságot kívánok! Nagyon szépek voltatok.

Nán-dorka: Debrecen 120 km-re van tőlünk.

Esztora: jobbulást!

Nikó: minden rendben lesz, csak pihenj sokat.

Annyi mindent akartam még írni, de a memóriám még mindig kihagy. A többit majd ha eszembe jut. A fényképek annyira klasszak, azokat mindig megnézem.

A héten lehet ultimátumot adok a főnökömnek, vagy tényleg elvesz a munkámból, vagy letészem a lantot. Mazsola a legfontosabb és leszűkültek a fizikai korlátaim nagyon, akár tetszik akár nem.

Bemutatom Nektek Mazsolát. Minden rendben vele és úgy rúgott-vágott uh alatt, hogy öröm volt nézni. A fejecskéjét is emelgette folyamatosan. Azt hittem jobb lesz a fotó, mert a monitoron annyira mindent lehetett látni, de a semminél ez is jobb.

Kép

meriann

Még annyit, hogy Orsi fantasztikus lehet ez a látás.

meriann

sziasztok,

olvasok, de írni nincs erőm, kedvem, bocsi :oops:

nikó:
gyere, aggódom értetek.

Kép
Kép
h@jni

Hajni, akkor küldöm az energiahegyeket, h jobb legyen! Aranyos vagy, h azért olvasol minket.

Meri, egy picit még közeledtünk Debrecenből Felétek! Legalábbis azt hiszem.
Mazsola nagyon édes! Látni azért jól, ha szokva van az ember szeme az uh-khoz. És milyen nagy már, csaknem 7 centi.
Lányok, ha sokat olvaslak Titeket, nem bírok megállni két gyereknél... :D Tisztára odavagyok, h milyen fantasztikus!
Munka: drukk, kívánom, h jól alakuljon, de a leglényeg úgyis Mazsola.
(Amúgy én is mazsolázom mindkét gyereket. Édin hangzik. )

Nikó, gyere, ugye nincsen semmi baj?

Kép

Kép
nán-dorka

Gyuzso, mi újság? reméem, jól vagytok!

Szia Porsika! És a Te babád nem eszi a kertben a füvet? Mert az enyém szabályosan legel! :shock: :lol:

Ragota, jól vagytok?

Kép

Kép
nán-dorka

Ragota, kérdezted: egy anyukától vettük a szandált, így nem tusdok segíteni, hool kéne keresni. De nem is olyan jó ez, mi inkább zoknizunk bent, ez csak leesik vagy leveszi, inkább dísznek jó, de annak se, mert milyen dísz az, amit perceken belül elveszítünk...?! :D
És úgy látom, h a mozgását is korlátozza.

Kép

Kép
nán-dorka

jaj csajok, mi lehet nikóval??
iwiwen se volt azóta. nincs meg valakinek a száma??
porsika, neked????

Kép
Kép
h@jni

Hello Csajszik!

Én is eléggé aggódom már Nikóért, remélem nincsen semmi baj :roll: :roll:

Dorkának tett ígéretemnek eleget téve mellékelek néhány képet a börzén vásároltakról.

Nem bírtuk ki, összeraktuk a kiságyat (amit ma vettünk) hogy nagyjából hogy fog kinézni az Úrfi birodalma :) A pelenkázó komódot holnap hozza el a tesóm, ami kék-fehér színben pompázik.

Kép

Kép

Ez pedig a hintánk

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok!

Nikóért én is aggódom...bár ő régebben is eltűnt hosszabb időre, remélem, minden OK velük!

Meri, nagyon helyes Manócska :lol: Ugye nem haragszol, ha most picit irigykedem? :oops:

Hajni, hogy vagy?

Pinkiné, nagyon szupi cuccokat vettetek! Rád is irigykedem, de ezt már megbeszéltük :wink:

Orsi, ígérem egész fotóalbum lesz a neten, élménybeszámolóval :wink:

Jó hírem van, sikerült bekéredzkedni konzira 3 hét múlvára! :D

Puszi mindenkinek,

Kép
vickybabe

Meri, mi lett melóügyben?

Viki, örülök, h sikerült konzira bekéredzkedned!

Pinkiné, nagyon szép ez a babaágyikó! Jó dolga lesz Peti babának.

Kép

Kép
nán-dorka

Lányok, szerintem minden rendben Nikóval, ha baj lett volna már tudnánk. Csak szigorúan fekszik. Bízzunk ebben. Azért drukk nekik, hogy minden rendben legyen!!!++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És nemsokára számon kérje, hogy miért is nem szerepelnek mindketten a táblában!

Peti baba nyugodt lehet, mert nagyon szép a kiságya és hogy már a hinta is várja.

Hajni: hogy van a kezed?

Vicky: dehogy. De nemsokára a Ti babátok uh képét elemezzük majd meglátod. Hátha hárman értek haza az utazásról. De jó lesz Nektek! Majd gondolj ránk és hozz fotókat!

Nán-dorka: ahogy beláttam, ha nem megy a meló elmegyek táppénzre, most egész elégedett vagyok magammal. Egész sokra haladtam, bár tegnap késő estig dolgoztam. Úgy érzem, mintha most kezdődne a kicsattanok az erőmtől szakasz. Szóval ha látok kiutat, akkor már nem is látom akkorának a problémát.

Gyuzsó: már rég voltál.

szép napot MINDENKINEK!!!

meriann

Nikoert en is nagyon aggodom!De probalok nem gondolni semmi rosszra!Remelem csak fekszik es nem netezik!
Kuldjuk a +++++++++++++++++++++++++++ ezerrel!

Nem nagyon vagyunk itthon mostanaban,vagy nalunk van mindig valaki :lol:
De jovok azert :wink:

Attila elkezdett maszni,de nagyon viccesen csinalj,eg ykis maszas,aztan kuszas,majd ujra :lol: De majdcsak begyakorolja :lol:
Az ejszakaink nagyon jok,este 8-reggel 7-8ig alszik,mondjuk ma ejjel kelt 1x,de az semmi :wink: Soha nem hittem volna,hogy valaha at fogja aludni az ejszakakat!Persze gondolom majd lesznek meg hullamvolgyek...... :roll: hisz azoknak a fogaknak ki kell majd jonniuk :? ....nekunk meg csak 2 fogunk van :roll: :roll: :roll:

Na megyek,Attilam elaludt,en meg keszulodok,mert ha felebred,indulunk baratnomhoz osszeereszteni a gyerekeket :wink:

Bocs,hogy most nem irtam senkinek,de most nincs idom... :oops:
pusz

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Jaj csajszik, én most úgy fetrengek az önsajnálatban. Délutántól szalma özvegy leszek 3 napra :( :cry: :cry:
Apának el kell utaznia Szlovákiába a kollégáival csapatépítő tréningre és nem vihetnek hozzátartozót. :roll: :roll: Persze menni kötelező, nem maradhat itthon. A vicces, hogy nincs is kedve menni. Ráadásul kedden délelőtt szóltak, hogy menni kell. Idáig próbáltuk megbulizni, hogy mardhasson itthon, de nincs kegyelem.

Szombaton vagy vasárnap jönnek haza. :cry: :cry:

Olyan furi lesz nélküle, akkor voltunk utoljára külön, amikor anyut ápoltam az utolsó napokban és nem jártam haza. De egyébként minden éjszaka együtt voltunk. :roll: :roll:

Ráadásul a szülőfelkészítőn holnap pont a csecsemőgondozásról lesz szó, a tesóm ma hozzá el a pelenkázót (ami egyben van, nem lapra szerelve, mert bemutató darab volt), hogy hogy kerül fel az emeletre hozzánk, azt nem tudom.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok Ti Drágák!

Gyere, ha tudsz, persze ha Manónak a fekvés kell, akkor inkább izgulunk még egy kicsit;)

Arwen:D
Annyira jó olvasni, hogy rendbejöttek az éjszakák! Én is mindig mondom, hogy legrosszabb esetben azért 3 évesen már csak végig fogja megint aludni az éjszakát, az már csa két év és 4 hó :):):):): De azért remélem előbb is lesz javulás. Most az utóbbi két nap horror volt, volt egy olyan időszak (kb 1-3 között), amikor negyedórűnkánt kelt.....de lesz ez jobb, tuom. :D

Dorka:D
Még nem eszi, mert most vannak a nagy kerti munkálatok, h. nincs fű...sőt, most akkora a felfordulás, hogy kb egy hétig még ki sem mehetünk a kertbe....földmunkák mennek ezerrel Doró tündér lehet, ahogy legel! Szerinem Áki is fog majd, mert a szobanövényeket is szívesen fogyasztja;):)

MEri:D
Gyönyörűűű kis Mazsolád van!Szép nagy már! Hihetetlen, hogy 13 hét alatt egy komplett kis emberi lény lesz belőlük, nem? Mindene megvan már, ami egy felnőttnwk is, csak icipiciben!

A Fiamnak meg olyan humora van már most...ma a 6 órai szopi után hasravágta magát az ölemben, és ebben a pózban kezdte el lelkesen mesélni a mellettem ülő Édesapjának a nap eseményeit aktuális kedvenc szavajárásával, miszerint "hö". Apa egy darabig figyelt, majd egy picit másfele mert nézni. Erre Ákosom kinyújtotta a kis nyakát, hogy az arcocskája Apáé elé kerüljön, és nyomatékosan közölte, mélyen a figyelmetleen célszemély szemébe nézve: "hőőőőőőő"! Annyira röhögtem......

Vicky:D
NAgyon drukk három hét múlvára!

Hajnikám:D
Nekem sajna nincs meg Niko száma :(
Hogy van a kezed?

puszik

porsika

Sziasztok!

javulok,tegnap már a városban is voltunk :lol:

Niko merre jársz????????????
száma nekem sincs meg

Bridzsi

Kép
esztora

Fioona: nagyon boldog születésnapot !!!

meriann

Fiooo:D
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!

Esztora:D
ÖRülök, hogy javulsz :D

porsika

Fioo Isten Éltessen Sokáig!

Esztora, örülök hogy végre gyógyulsz! Továbbra is hajrá, hajrá! :):):):)

Tegnap tesóm elhozta a pelenkázót, be is állítottuk a helyére. Jó kis meglepetés lesz Apának, mire vasárnap hazajön :)

A hülye vodafone-nak nincs lefedettsége Szlovákia ezen részére, így tegnap du. 5 óta (hogy átlépték a határt) nem beszéltem Apával :( Az egyik kollégáját tudom utolérni, de Ő meg másik szobában van, meg másik kocsiban utazik. Szegény, már biztosan frászt kap Tőlem. :roll: :roll: Bár, hívtam Őt tegnap este 10 körül, meg most pár perce. Ez nem mániákus, ugye?
Egyébként meg nem ellenőrizni akarom, csak hallani a hangját, úgy hiányzik :(

Csajszik nem tudom eldönteni hogy éjjel jóslófájásra ébredtem (eléggé fájt a derekam éjjel 1-2 percig) vagy álmodtam :shock: :shock:

Mondjuk valószínübb hogy ébredtem rá, mert pár napja napközben is érzek mensis fájdalmat.

Végre tudtam beszélni Apával 2 percet! :lol: :lol: :lol: Olyan jó volt hallani a hangját! :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

egy kis Nyunyi szavazás:http://www.mosolymozgalom.hu/index.php?pid=4

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi

Kép
esztora

Irtam Fionanak iwiwen,hogy aggodunk erte,es mindannyian boldog szulinapot kivanunk neki,es visszairt,hogy minden ok veluk,es majd valamikor benez,na meg koszoni a koszonteseket,es az aggodast :wink:

Irtam Nikonak is,de o meg nem valaszolt.... :roll: nagyon kuldom nekik a +++++!

Kép

Kép
arwen07

Attilam maszik,es ma tobbszor is felallt :lol:

Sajnos nekem sincs idom mostansag annyi,amennyit szeretnek,de azert mindig benezek,es ha van idom irok :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen, nagy-nagy gratula Attinak a mászáshoz és a felálláshoz!!!
Kösz, h tudósítottál Fioonáról, reméljük, hamar jön majd! És Nikó is!
Esztora, klassz, h jobban vagy már!

Szülinapodra, Fioo:

"Kiskertemben mandulafa virágzik.
Mandulája vízbe hull és elázik.
Terem még a mandulafa mandulát, mandulát,
Komáromban nevelik a szép leányt." :D

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Aki szeretné, otthoni mondókázáshoz jó kis segítség:
http://www.szirkababa.blogspot.com/
Itt a vonatozás címszóhoz van egy videó, és ha azt megnézted, kis képeken még egy csomó jó kis mutogatós mondókát nézhetsz meg Szirka és/vagy anyukája előadásában. Nekem nagyon tetszenek!

Kép

Kép
nán-dorka

Mi is megvagyunk, olvaslak rendszeresen benneteket, de írni nincs erőm :oops: :oops: még most sem alszom. nagy sirás rivás volt idáig... rágófogak.. :(

Gabi baba tegnap teljesen egyedül megtett 4 lépést!!! :lol: :lol: Azóta is próbálkozik. Időről időre elindul, megtesz kapaszkodás nélkül pár lépést majd mosolyogva néz ránk, mi meg persze jól megdicsérjük. :lol: :lol: Próbáltam ide feltenni képeket, de képtelen vagyok úgy kicsinyíteni a képeket, hogy elfogadja a rendszer. Az iwiw-en viszont megnézhetitek 8)

Kép
Kép
adrienna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?