Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok! Sikerült nekemis befutnom :lol: MÁRTINAK HATALMAS NAGY GRATULA :lol: :lol: Marika szia neked is :!: Mi 8-án megyünk oltásra,ma nálam is volt a védőnő,hála istennek sikerült egy nagyon rendeset,kifogni :lol: Ma voltunk megbeszélni a plébánián a kislány keresztelőjét,és 20-án vasárnap keresztelik meg :lol: Beszéltem a védőnővel a füllyukasztásról,és ő azt tanácsolta,hogy a harmadik oltás után lyukasztassam ki a baba fülét,mert akkorra már ellenállóbb lessz a bacikkal szemben :!: Majd meglátom :!: Timi :!:Férjecskével nem kell nagyon foglalkozni,ez baromság,hogy nem fogtok tudni megélni,ha születik még egy baba!Nekem három van,és mise vagyunk feldobva anyagilag,de megoldjuk,lényeg az hogy egészség legyen :!: Mindenkinek jó pihenést :!: PUSZI:KRISZTI

Kép
flacsikriszti
 
 


Sziasztok!

Timi!Nem hagyom magam,de már alig várom,hogy hó vége legyen mert akkor megyünk.Remélem addigra a párom eredményei is készen lesznek,de ha nem az sem baj a lényeg,hogy velem csinálja meg a vizsgálatot!Nem semmi,hogy mit művelnek az anyósoddalRemélem a férjed meggondolja magát és ő is akarni fogja,hogy legyen még gyerkőcötök!

Remélem a többiekkel is minden rendben van!

Kép
rena85
 
 


Márti!Gratulálok!Jó egészséget kívánok!

Kép
rena85
 
 

 
 

FLACSIKRISZTI, TULIPÁN: Édesek nagyon a kislányaitok! Írigykedek rendesen :)
Vendég
 


[color=cyan]Szia Batsy! Már azt hittem,hogy elvesztél :!: Mostanában be se kukkantottál hozzánk :!: Miújság van felétek :?: Üdv:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


MÁRTI kislánya DOROTTYA:

Kép
Vendég
 


KRISZTI: Köszi, jól vagyunk. Peti már nagy óvódás, ez a 4.hét, hogy jár. Nagyon jól érzi magát, nem sír, hétfő óta már ott is alszik :) Bence továbbra is nyugis kisfiú, már lassan 5 hónapos, el sem hiszem, hogy így rohan az idő. Rakok én is pár képet (bocsi, hogy ha sok :oops: )

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Ha még nem láttátok, érdemes megnézni.
Mindenkinek ilyen pocaklakót kívánok!

http://www.youtube.com/watch?v=fyFrGbAvfHc

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


Sziasztok csajszik!

Marika!
Project jövö hoban indul, mert igaz voltam dokinál és minden rendben, de mielött teherbe esnék megcsináltatom a rákszürést, ami jövö hoban esedékes. Hogyan fogjuk csinálni kérdésedre a válasz most a pozra vagy kiváncsi? hát elölröl- hátulrol, ahogy jol esik utána gyertya. HIHIHI.
Tudom nem erre gondoltál.
Rástartolunk, ezért bevetem az lh-t, pont mátol, van mikroszkopom is és már iszom a málnalevél teát, majd folytatom a palásttal. Jonás ebbe a hoban 8.-a, de még nem veszem igénybe, hát nagy vonalakban ennyi.

Flacsikriszti!
Az én 2 csajszimnak még 1 hos korukban szuratattam a fülcsit, mert minél kisebb a a baba, annál jobban nem fáj neki. Nem érez fájdalmat. Van aki már a korházban beteteti.

Kix!
Milyen vagány srácaid vannak, le se tagadhatnád, hogy tesok!
encike 2
 
 


Sziasztok!

Élek még csak nem egyszerű az élet. A gyerekemet elvittem dokihoz mert takony. Kiderült rtg-en, hogy tüdőgyulladás és arcüreg gyulladása van. Szerintem nem gyógyult meg a januári beteségből teljesen. Az a fura, hogy nem lázas, nem bágyadt. De hát a röntgen kimutatta.

Anyósomnak annyi van a lábával, hogy tegnap közölték, hogy amputáció, annyira elhalt a lába. Még ma is arra várunk, hogy legyen rajta túl végre, megműtsék. Ezek az orvosok! Bocs, hogy ezt így leírtam, de most nem egyszerű az életem. Nem csodálkozom, hogy nem jön össze a baba. Anyósom már kb. 1 éve betegeskedeik mással is, és engem hív ha a baj van, felidegesít. Szóval ennyi.

Egyébként jövő héten pénteken megyek uh-ra, ma szedem be az utolsó clostit.

Rena hamarosan eljön a hó vége. Csak ilyenkor lassúnak tűnik.
timejka
 
 


Kitartás Timejka!
Tudod a rossz után jön a jo!!!
encike 2
 
 


Betsy!
irigykedsz?! :shock: Nem szabad irigykedni, ilyen szép gyerekekből nem elég a kettő. :lol: Akár már rá is startolhatsz a kislányra. Legalább nem lesz nagy korkülönbség közöttük. :wink: Ja! Most jut eszembe, hogy császárod volt. Egyébként ilyen esetben mennyivel másabb a dolog? Én még nem érdeklődtem utána, ugyanis eddig engem ez nem érintett. Most pedig ugyan császárom volt, de valószínű, hogy már nem lesz több babám. Egyszer emlékszem, hogy azt írtad, hogy lehet, hogy neked is lesz még. Ahogy elnézem a fiacskáidat, a kislánykád egy tündérke lenne.

Encike!
A következő ciklus is eljön hamar. Szerintem nagyon gyorsan telik az idő. Nem tudom ti hogyan érzékelitek.

Timi!
Ma már be is kaptad az utolsó clostit? Hát tényleg gyorsan telik az idő. Sajnálom anyósodat, biztosan nem lehet könnyű neki. Legyél hozzá türelmes. Azért ne haragudj rá, mert téged hív ha baj van. Lehet, hogy rád jobban számíthat mint a kisfiára. Erre pedig büszke lehetsz.

Kriszti!
De jó, hogy lesz keresztelőtök! Nekünk sajna nincsenek megkeresztelve a gyerekek, mert a helyi pap nem keresztelte meg az elsőt, mivel nem házasodtunk templomban. :evil: Mondtuk neki, hogy akkor egyszer adjon minket össze. Erre ő: dehát nem is konfirmáltunk le. :evil: Azt mondta, hogy járjunk hittanra, és néhány istentiszteletre menjünk el, aztán lekonfirmálhatunk. Na erre azt mondta a férjem, hogy ő nem bohóckodik felnőtt fejjel. :( Úgyhogy így maradtak pogányok a gyerekek. Viszont amikor a kislányt vártam, akkor sokat imátkoztam én is és a férjem is, és megígértük, hogyha kislány lesz, akkor az összes gyereket megkereszteltetjük. Úgyhogy valahol szerzünk egy normális papot, aki örül neki, hogy 4 kis báránykával több lesz neki, és tartunk egy óriási keresztelőt. :D

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok!

Timi!Nagyon sajnálom az anyósodat!Mégcsak 4.-e van nekem szörnyű lassu!

Mindenkit puszilok!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok csajok! Ideértem én is :lol: Batsy!Ne irigykedj,hisz a harmadik neked is kislány lesz :lol: HAJRÁ MINDENT BELE :lol: De büszke lehetsz a fiaidra,mert gyönyörűek :!: Marika!Nálunk is bekevert a pap,mert nem lehetnek keresztszülők azok akiket szerettünk volna,mert nincsenek megbérmálva.Ez valami új agyszülemény,mert a másik kettőnél nem volt gond.Attól függetlenül megkereszteli a Kingát,csak apukával mi tartjuk a keresztvíz alá :!: De előtte való nap névadója lesz a babának a "keresztszülőkkel". Encike!Én csak nyáron ,mikor már picit nagyobb lessz a Kinga,csak akkor lövetem ki a fülét.Tudom,hogy most se fájna neki,csak én parázok egy kicsit :oops: Mindenkinek jóéjszakát :!: Megyek megtámadom apukát,mert csak hárman vagyunk :oops: üdv mindenkinek:KRISZTI

Kép
flacsikriszti
 
 


Sziasztok csajok! Sehol senki csak én vagyok itt :?: KRISZTI

Kép
flacsikriszti
 
 


Sziasztok!

Kriszti én itt vagyok!Nagyon kihalt lett a topic!Mi újság veletek?Velem nincs semmi dolgozom és várom a hó végét.Puszi mindenkinek!

Kép
rena85
 
 


Rena!
Most nézegetem a vonalzokat, hogy majdnem együtt "ciklusozunk".

Jol vagyok. Hétvégén anyuéknmál voltunk, nem voltam net közelben,
encike 2
 
 


sZIASZTOK LÁNYOK!Már keztem aggódni,mert egész hétvégén rajtam kívül senki nem nézett ide be :twisted: Akár mennyire imádok itt csevegni,azért egyedül kicsit uncsi :!: Nálunk különben minde rendbe van,majd holnap megyünk oltásra,bízom benne,hogy nem lesz probléma a kicsivel :!: Legyetek jók puszi:KRISZTI

Kép
flacsikriszti
 
 


Sziasztok!

Encike!Tényleg majdnem egyszerre van a ciklusunk.Ebben a hónapban akkor nem próbálkoztatok?Majd csak jövő hónapban?

Kriszti!Remélem holnap nem lesz gond az oltáson!Remélem a kislányod is jól fogja bírni!Majd írj,hogy hogyan viselte!

Kép
rena85
 
 


sziasztok!
Én is létezem még. Sajna mostanában nem biztos, hogy minden nap jövök. Ugyan a gépet be kell kapcsolnom, de sajna irodalomtudományban szörfözök :? Most már megkezdődött az egyetemen a hajrá. Júniusban államvizsga, a szakdogakészítés kellős közepén vagyok. ráadásul májusban is lesz egy csomó félévzáró vizsga :twisted: Ezt modjuk nagyon hülyén csinálták meg így, mert egyelőre úgy érzem,hogy ez emberfeletti. Főleg ennyi gyerekkel a nyakamon :shock:

Szóval amikor éppen minden gyerek békén hagy, akkor vagy könyvet bújok, vagy a neten keresek anyagot. :evil:
A házimunkát már nem is számítom. Az már csak pihenés, és felüdülés. :lol:

Rena!
mennyire volt aktív a hónap? Már el is felejtettem, hogy dokihoz mész, mikor is?

Encikének pedig már csak két hét és újra indulhat a projekt. Én amúgy nem a pózra voltam kíváncsi, (de tudom, hogy csak vicc volt), csak arra, hogy mennyire hajtotok rá, vagy hagyjátok a természetre. De most már tudom, és jól teszitek, hogy odafigyeltek. Így biztosan lerövidül az idő.

Kriszti!
Szegény Kinga :cry: Biztosan fog sírni :cry: Nekem mindegyik úgy sírt az oltásoknál, én meg annyira sajnáltam őket. :cry: A barátnőmnek nemrég kapta meg a kisfia az oltást, ő nem lázasodott be. Az enyémekre már nem emlékszem, hogy ennél belázasodtak-e. Azt tudom csak, hogy valamelyiknél igen, valamelyiknél nem. :oops:

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok csak nem egyszerű mostanában az élet. Pénteken megtörtént az amputáció. Körülményekhez képest jól van, de biztos lesz még nagyon sok rossz napja, ami érthető. Fiára is számíthat az anyósom, csak olyan rossz, felhív sírva, hogy fáj, de én hogy segítsek neki? Mindegy, már nincs mi fájjon sajnos.

Pénteken megyek tüszőket nézni. Remélem, hogy lesz pém is.

Rena belegondolok, tényleg lassú most az idő. Még csak 7-e van. Nem tudom, hogy vegyek lh tesztet vagy ne. Bízzunk a véletlenre a babát? Nem is teázok most. Closti elfogyott pénteken, csak méhpempőt szedek.
timejka
 
 


Marika!
Remélem tényleg nem kell sokat probálkozni.
De ma nagyon összevesztünk a férjemmel. Igy még soha nem beszélt velem, mint ma!
Nagyon szomoru vagyok! Lehet válunk, akkor nem lesz több baba. De még lecsitulunk, átbeszéljük. Veletek szokott ilyen lenni, ha összevesztek azt vágja hozzátok a párotok, hogy költözz, és ezt még szépen is irtam???!!!!

Amugy csináltam lh-t és pozi lett, de érzem is most, hogy zajlik benn vmi. Derekam is fáj, de lehet az idegtől. Na majd lesz vhogy, de jo kiönteni a szivem nektek.

Bocsi, ha untattalak a bajommal.

Szép álmokat!
encike 2
 
 


Sziasztok!

Marika!Szerintem aktívak voltunk rendesen! :oops: Hát még nagyon soká megyek dokihoz majd 29.-én!Nagyon sok kitartást kívánok neked a tanuláshoz meg a gyerkőcökhöz!

Timi!Nagyon sajnálom az anyósod!Remélem szép nagy tüszőid lesznek!Majd írj,hogy mi történt!A clostit ki tudod iratni a dokival nem ha mész uh-ra?Hát ha gondolod vegyél Lh-t.De lehet,hogy az hozza meg a gyümölcsét ha nem csinálsz semmit.Mert így nem figyeled minden rezdülését a szervezetednek!

Encike!Fel a fejjel!Ne keseredj el,remélem rendeződik köztetek a dolog.Hát ha mi veszekszünk eléhg hevesek vagyunk volt hogy kicsúszott a száján,hogy menjek de mikor indulni akartam bocsánatot kért és kibékültünk!Nem untatsz!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok csajok! Encike!Nagyon sajnálom,hogy összevesztél a pároddal,de remélem,hogy annyira sikeres lesz a békülés,hogy 9hónap múlva ott fog sírni a kiságyba nálatok :lol: Nemrég értünk haza mi is a védőböl,megkapta a kicsilány az első oltását.Csak egy picit sírt,és most alszik,és remélem,hogy nem lázasodik be :!: A védőnő azt mondta,hogy ettöl a fajta oltástól nagyon ritkán lázasodnak be a kicsik.Képzeljétek el,hogy van egy újfajta védőoltás,ami nem kötelező,de ajánlatos az un:ROTA-VÍRUS ellen,szájon át adják be a gyerek 6hónapos koráig(2 oltás),POTOM 34000FT az ára :!: Ja,és mondja még valaki azt nekem,hogy ne higyem azt,hogy ingyen van az orvosi ellátás :!: Bocs,hogy kicsit hosszú voltam :oops: Sziasztok,üdv:KRISZTI

Kép
flacsikriszti
 
 


Rena bocs, de nem értem a clostis kérdésed. Ha nem megyek uh-ra, akkor is felírja-e? Ezt akartad kérdezni?

Encike a pasik hülyék. Remélem csak pillanatnyi elmezavar volt a párodnak.

Bencének be akarom adatni a tüdőgyulladás elleni injekciót. A felnőttekét támogatják a gyerekekét nem. 15000 ft körül van.
timejka
 
 


Sziasztok!

Kriszti!Akkor nagyon ügyes volt a kiscsajszid!

Timi!Azt írtad,hogy a clostyd elfogyott és azért kérdeztem,hogy uh-n ki tudod e iratni.De közben rájöttem,hogy a clostyt pár napig kell szedni és azért írhattad,hogy elfogyott.

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!

Bocsi, most nincs időm visszaolvasni, de később jövök. Addig is jó szórakozást mindenkinek, póbáljátok ki, nagyon jó :)

http://www.myheritage.hu/look-alike-meter

Nekünk az jött ki, hogy Peti mindkettőnkre egyformán hasonlít, Bence pedig 4%-kal jobban hasonlít az apukájára.
Vendég
 


Kriszti!
jó, hogy könnyen megústátok az oltást. Na majd mi kíváncsi leszek mit művelünk. Remélem, hogy az én kislányom is olyan bátor csaj lesz.

Encike!
Azért nem kell mindjárt a válásra gondolni. Sajnos minden házasságban van vita :( Azóta?

Rena!
köszi a jókívánságokat. Neked is kitartást. Tudom, hogy kitartásod az van. Most már aztán igazán megérdemelnéd azt a babát.

Timi!
Biztosan nem könnyű most neked. Legyél nagyon megértő az anyósoddal. Szerinten ilyenkor a lelki támasz is sokat segít. Mást úgy sem tehetsz. A lábát már úgysem adhatja vissza senki, de egy megértó szerető családban talán könnyebben feldolgozza.

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok!

Marika!Aranyos vagy!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok, mely oldalakon tudnám megnézni a Jónás napjaimat?
micike3
 
 


Sziasztok!
Köszi a drukkokat, de már legalább beszélünk a férjecskémmel, de nem szent a béke. Válás nem lesz, csak hirtelen fellángolás volt.
Az jo, ha az lh 3 napig pozi?

Micike!
A jonás naptárat az astro.com-on ill. a lunarium.co.uk/jonas.php-n tudod megcsinálni a pontos szül. dátumoddal. Esetleg kell segitség szolj, igaz már nagyon régen csináltam az enyémet.
encike 2
 
 


Rena már értelek, igen csak 5 napig kellett szedni. Lehet, hogy hülyén fogalmaztam. Előfordul. Rena megint eltelt 1 nap, így már 1 nappal kevesebb van 29-ig. El fog érkezni az a nap is. Csak nehéz kivárni, igaz?

anyósom egész jól van lelkileg. Rosszabbra számítottam. persze, hogy segítek neki, másra nem is tud számítani igazán csak ránk. Meg kell tanulnia ezzel együtt élni. Biztos lesz majd kiborulás ha nem úgy sikerül valami, ahogy szeretné, de ez érthető.
timejka
 
 


Timejka, köszi szépen, megtaláltam!
micike3
 
 


Micike igazán nincs miatt, de az Encikének köszönd.
Sok sikert egyébként!
timejka
 
 


Micike nem tudok írni. Azt akartam írni, hogy igazán nincs mit, ehelyett azt írtam, hogy igazán nincs miatt. Van ez így.
timejka
 
 


Tényleg, én sem tudok írni! :lol:
Köszi Encike!
micike3
 
 


Szivesen Micike!
Szerintetek, ha lh szerint van pé, de a hő nem megy fel, akkor progihiány lehet?
15. cn 36,3 pozi
16. cn 36,4 pozi
17. cn 36,3 pozi
18. cn 36,4 nega.
encike 2
 
 


Rena! Hol vagy?

Encike mi a pálya otthon, férjed megnyugodtott?
Erről nem tudok nyilatkozni - a pé-ről, meg a hőről - én ilyeneket nem szoktam csináli.

Képzeljétek ma 3 gyerekem volt. Tesóm lányaira vigyáztam, az egyik 7 hónapos a másik 5 éves. Tök jó volt! Anynira édik. Nemtudok írni mostanában, ennyi hülyeséget írni.

Marika hogy van a család? Végre itt a jó idő, mehettek a tóhoz kacsákat etetni. Egyszer voltam a gyermekemmel kacsát etetni a tónál nálatok, tök élvezte.

Csupa fölösleges dolgokat írok.

Na jó éjt mindenkinek, illetve aki csak reggel jön, annak jó reggelt.
timejka
 
 


Én úgy tudom, hogy ha megvolt a pé, utána megy föl a hő!
Lányok? Hogy van ez?

mina29
 
 


Miért nem megy a vonalzóm?????,, :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:

mina29
 
 


Sziasztok!

Timi!Nem voltam mert nálunk is ment a fesztivál a párommal.Nem tudom mi van megbolondultak a pasik?Mára rendeződött de még mindíg feszült vagyok! :evil: Ma bejelentkeztem a nődokihoz hála istennek volt is 29.-re időpont.Tényleg nagyon lassan megy az idő!

Encike!Szerintem is pé. után megy fel a hő!

Mina!Üdv a mi kis csapatunkban!Ti mióta próbálkoztok?

Marika!Jól vagytok?Gyerekeknek megvannak a dolgozatok?

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!

Lenne egy körkérdésem, hogy ez a Jónás módszer mennyire megbízható? Nektek aszerint lett kisfiú vagy kislány? :shock:
Ez komolyan érdekel!
micike3
 
 


Meg volt az uh. Mnyh és tüsző (2 db 18 mm-es) jó. Kaptam coragon szurit, meg gyógyszert szedek 10 napig, beágyazódást segíti. Duphoston, valami ilyesmi a neve.
Majd kiderül, hogy mi lesz. Nem idegesítem magam. Tök lenyugodtam.

Rena megint eltelt 1 nap, lassan elérkezik a 29-e.

Marika tanulj sokat! Nem egyszerű, igaz? Gyerekek, háztartás, férj, tanulás!

Encike hogy vagy?

Egyébként az én férjem se lelkesedik megint, hogy gyereket akarok, de marhára nem érdekel. Ha jön a baba, akkor jön. Majd belenyugszik.

Tényleg meghülyültek a pasik.
timejka
 
 


Sziasztok!

Timi!Ez nagyszerű,jó az mnyhád is és két petécskéd is van! :D Remélem valamelyikből baba lesz!Hát igen még csak 1 nap telt el!Képzeld az eggyik ismerősünktől kapok méhpempőt majd májustól lesz nála és minden nap mennem kell hozzá mert állítólag frissen jó.Remélem használ!Remélem a párjaink mostmár normálisak lesznek!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok lányok! Jelentem az én férjecském is gyagyás :twisted: Biztos van valami a levegőben :lol: Mindenkinek jó hétvégét :!: Puszi:KRISZTI

Kép
flacsikriszti
 
 


Helló lányok!

A pasik most jól összeszervezkedtek ellenünk. Az enyém tegnapelőtt este hülyült be. Tegnap pedig én suliban voltam, aztán amikor hazajöttem ő ment dolgozni, úgyhogy azóta is semilyen a helyzet. Nemsokára jön haza, kíváncsi vagyok milyen lesz a hangulata. Képzeljétek ketteském pénteken egy ofői figyelmeztetéssel jött haza. Na mit gondoltok hogyan reagálta le a férjem? Úgy, hogy ez a te nevelésed! Gondolhatjátok mennyire felhúzott :twisted: Na de én sem hagytam magam. :wink: Úgyhogy most elég fagyott a hangulat. :(

Na de ti lányok hamar békítsétek ki a férjeiteket, mert nálatok szükség van az apára :wink: nálunk már nem számít. Ugye Kriszti? :lol: (legalábbis egyelőre :wink: )

Én csinálom a dolgom, pörgök egész nap. Arra gondoltam, hogy sokkal könnyebb lenne ha egy nap nem 24 órából állna :lol:

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok!

Marika!Akkor sajna nálatok is áll a bál.Lehet,hogy valami pasi bolondító vírus van a levegőben!Remélem rendeződik nálatok is meg mindeggyikünknél a helyzet!Sokat gondolok rád,hogy hogyan bírhatod a sulit,háztartást meg mindent!Nem semmi,hogy mennyi energiád van!Holnap megyek vérvételre majd írok,hogy mi lett az előző vérvételem eredménye.

Kép
rena85
 
 


Rena majd kiderül kb. 2 hét múlva, hogy lesz-e baba vagy sem.

Hát ténylg teljesen meghülyültek a pasik akkor. Én férjecskémmel nem igazán van most gond, csak amúltkori beszólását nem tudom elfelejteni, hogy miből nevelünk még egy gyereket. Eddig azt mondta, hogy jó, orvoshoz jártam, gyógyszert szedtem, idegeskedtem, most meg ilyeneket mond. De nem érdekel, én harcolok a szervezetemmel a gyerekért. Apa lehet, hogy Berényi Mikit játszik és ő is szed fogamzásgátlót? Már kérdeztem, de azt mondta nem szed.

Képzeljétek el én kicsi ördögöm ma született, 6 éves. 6 éve ilyenkor ott feküdt már az ágyamba mellettem és csak csodáltam és nem tudtam betelni vele.
timejka
 
 


Timi!Boldog szülinapot kívánok a kisfiadnak!

Kép
rena85
 
 


Köszönjük szépen Rena! Már csak 15 nap és mész dokihoz ugye? Nagyon kíváncsi vagyok mit mond, mit csinál. Gondolom te már nem bírsz magaddal. Párod lehiggadt?

Encike hogy állsz a bébivel?

Marika néha nekem is jó lenne ha nem 24 órából állna a nap, pedig nekem csak 1 gyermekem van. De mire hazamegyek melóból vége a napnak, gyerekkel játszani (mindig játszani kell vele), az otthoni házi munka ez miatt nem megy. Anya ez kell, az kell, hát így aztán nem lehet belekezdeni semmibe.
timejka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: