Új privát üzeneted érkezett!

én nem szeretnék locsolót!!!!!!!!!
kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Kellemes húsvéti ünnepeket sok sonkát és kalácsot egyetek ,had nőljön a f..tek! :lol:

Adri!
Nagyon jók a képek tünemények a gyerekek és szuper jó a beállítás(vagy a véletlen).Hihetettlen milyen gyorsan nőnek.

Szép hétvégét nektek!
Poci Kép

Kép

Kép

Kép
pocilo

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!!!!

üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

szia mesi jól vagytok?
kis Lara is? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló Mindenkinek!
Bár látom hogy a húsvéti fáradtságot pihizitek ki nem a számítógép előtt.
Mindenki túlesett a locsoláson? Én már a ruháma is kimostam pedig csak három kölni keveredett rajta.
A férjem annyira utál locsolkodni, hogy nem tudom ki mutatja meg Nándinak a hagyományokat. Lehet, hogy majd a nagybátyát kell megkérnem rá. Most még kicsi volt ilyesmire, de mi lesz jövőre? :?:

Adra! Megkaptam a privit! Úgy látom megint apósomhoz kell mennem a képeket megnézni, mert ez a fránya gép nem hozza be.

Dóri! Voltak locsolók? Meglocsolták a hölgykoszorút?

Szandra! Nálatok?

Finike?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

SZIA POCILO!!!

MEGKAPTAM A PRIVIDET!!!
IGEN ÉN VAGYOK AZ AKIRE GONDOLSZ!!!
PUSZIKA!!!
ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Hál'isten nálunk nem volt egy locsoló sem. :) Én már olyan hülyeségnek tartom ezt a locsolás dolgot. Sajnos a mostani fiatalok pénzt várnak legtöbbször és én ezt nagyon nem szeretem. Persze vannak kivételek, de azt sem szeretem, mikor a szomszéd öregapó átjön csak vedel, mint a kocsmában itt tölt másfél órát,és semmiről sem tudunk beszélni, de az istennek sem menne el. Szóval mi menekülünk, így már leszoktak róla, hogy minket meglocsoljanak. Most itthon voltunk, vasárnap anyuéknál, hétfőn itthon pihiztünk.

Képzeljétek, Vicus nem bírja a tejet. Most beszéltem a védőnővel és azt mondta, hogy lehet valami a tejben, valami összetevője amit nem bír, így hagyagoljuk egy kis ideig. Ha kajába teszem akkor semmi baja, de ha külön kell megigya (persze forralva, vízzel hígítva), akkor a nyakán és az arcán és néha a mellkasán is pici piros pöttyök vannak. Úgyhogy mi hanyagoljuk, helyette tápszer.
Próbáltam felcoffozni a hajacskáját, tisztára úgy nézett ki mint én kicsinek. Egy az egyben. Hihetetlen ez a hasonlóság. :oops: :shock: :D Remélem az apja természetét örökli, de ahogy látom inkább az enyémet. :( :?

Csajok! Majd gondoltok rám április 4-én és 11-én? Akkor lesz a nyelvizsgám. 4-én az írásbeli, 11-én a labor(magnó) és a szóbeli. Nagyon be vagyok parázva tőle!!!!!!!! :roll:

Kinek hogy telt a Húsvét?

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok Csajok!
Kellemes Húsvétot így utólag is, de bocsika most is rövid leszek, mert rengeteg a munkám - még húsvét hétfőn is dolgoztam :cry:

Adra!
Még mindig nagyon édik a picik! Zsófinak elmúltak a haematómái?

Finike!
Egy nagy kalap sz@r a két napra, persze hogy gondolunk Rád!
Csudi édes lehet Vicus, a tejes dolgot pedig még ki is nőheti!

pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

lányok hogy telt a húsvéti ünnepetek??????????
locsolók voltak? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Hahóóóóó Csajok hol vagytok???

Ma is kajtattam cipő után,de megint csak azok a hegyessarkúak vannak én meg abban nem tudok menni. Annyi helyen voltam már és semmi. Majd még elmegyek az Ázsia Centerbe, ahogy Sid írta, meg mégegyszer körbejárom a körutat. Van még időm, csak jó lenne ezt is letudni, akkor nyugodtabb lennék. Ti nem tudtok valami jó kis cipőboltot?

Szandra,
Én még nem kaptam meg a számodat. Elkülted már?

Most megyek hív a zuram!
Jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Nitácska!

jól vagyunk,köszi! múlnak a pöttyök is az arcocskájáról :) Ma van a kis édesemnek a névnapja(csak nem jelöli a naptár :? ) megyünk veszünk neki játszószönyeget :lol:
Ti mikor költöztök?

Finike!
nem készült kép a copfos Vicusról?? úgy megnézném :lol:
ja és drukkolok majd áprilisban :)

Adra!
nagyon édik a törpik!!!!

üdv Mindenkinek

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Helló Csajok!

Úgy látom az ünnep alatt nem sok időtök volt netezni. :wink:

Köszönöm a dicséreteket Zsófi és Zéti nevében!

Finike!
Hajrá, cipő ügyileg! Nekem lenne egy tippem, ha még nem voltál ott. A keletinél van egy nagy cipőbolt a sarkon. Ha a pályaudvar van a hátad mögött, akkor jobb oldalon a sarkon a Blaha felé. Elég nagy a választék, és ott mindig vannak ún. hagyományosabb fazonú cipők. Remélem mielőbb megtalálod a neked valót!

Remélem Vicus hamar rendbe jön, és esetleg kinövi ezt az allergiát. Bevallom én még nem adtam a törpiknek tejet, mert reggel még tápcsi van, napközben pedig csak vizet isznak, néha-néha egy kis gyümilevet, de ezt inkább desszert helyett adom nekik.

Naná, hogy szorítunk a vizsgákra! Én is egy nagy kalap k@kit kívánok Neked!

Mesi!
Hogy teltek az ünnepek a pici Larával? Nagyszülők babáztak sokat? Kengurut kipróbáltátok már?

Többiek merre vagytok?

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Adra!

köszi,jól teltek az ünnepek :) igen,sokat babáztak a nagyszülők,sőt Anya még itt van :lol: így pihizek még kicsit. tegnap voltunk csavarogni és Larát a kenguruban vittem. aludt,mint a bunda :lol: ma is megyünk,veszünk neki ajándékot :wink:

képzeld! szerepeltél az álmomban a törpikkel! Te vigyáztál vmiért Larára,mert el kellett mennem vhova :D hogy ezt miért álmodtam,nem tudom :shock:

szép napot!

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

....és a beígért képek:

Kép

Kép

Kép

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Előkerültünk mi is, majd később jelentkezem még, most csak gyorsan, hogy a kiscsaj által szabott időbe beleférjek! :D :oops:

Mesi, Lara babának nagyon boldog névnapot!
Kép

Finike, kívánok neked egy kicsit, de az minőségi legyen! :D :D Sok sikert! Cofis Vicus? Tünemény lehetett, kép nem készült?

Adra, írtam privit!

Pusszantás mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Adra,
Az a cipőbolt amiről Te írtál, az egy normál cipőbolt vagy kifejezetten esküvői cipőbolt? A nevét nem tudod?

Ma voltunk vásárolni délelőtt az Auchanba és vettem a kislánynak csattot és hajgumit. Az egyik hajgumit hagyta, hogy beletegyem a hajába és végig benne hagyta. Olyan édes volt. A telefonommal csináltam róla fotókat nem túl jó minőségűek, de azért látszik.
Akkor a képek:
Kép Kép Kép Kép
És a végére rólam egy szemüveges kép közkívánatra, de nem ér röhögni! 8) :lol: :
Kép

Kép
Kép
finike

Jaj, én butuska!

Lemaradt...
Mesi,
Mesésen gyönyörű a kis Lara!!! Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Neki!!!
Kép

Kép
Kép
finike

Helló Csajok!

Mesi!
Gyönyörű továbbra is Lara baba! És nem akarlak elkeseríteni, de a képeket elnézve a párodnak új "szerelme" van! :wink:
Szupi, hogy még ott van Anyukád, így legalább magadra is van egy kis időd!
Lara babának kívánunk mi is nagyon boldog névnapot!
Kép

Hexina!
Privit megkaptam! Milyen volt vidéken? Merre jártatok? Hanna Sára hogy érezte magát?

Finike!
A bolt neve asszem Corso Cipőáruház, de nem esküszöm meg rá! Nem esküvői bolt, de ott mindig nagyon sokféle körömcipő, és kényelmesebb sarkú bebújós cipő szokott lenni. Elég nagy bolt, ezért gondoltam, hogy esetleg ott találsz neked való cipőt.
Vicus nagyon édi a copfjával!
Nem értem miért görcsöltél!Szerintem a szemcsi tök jól néz ki, és jól is áll Neked!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok Lányok!

ÖRÖMMEL TUDATOM ,HOGY NUTELLÁÉK BABÁJA MEGSZÜLETETT MA 20:57-KOR!!! KISLÁNY LETT, NÁDAS PETRÁNAK HÍVJÁK, 3100 GRAMM ÉS 49 CM! Idézem az anyukát: "Csodaszép nagyhangú kislány!" MINDKETTEN JÓL VANNAK!
GRATULÁLUNK HOZZÁ, SOK EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT ÉS SOK-SOK TEJCIT!!!!!

Nutella a kislányoddal egy napon születtünk, csak én reggel kilenckor! :lol: :D 8)

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Adra, este jövök mesélek! A kisasszony felébredt, így jelenésem van! :D Nem szólhatok semmit, éjjel mindössze egyszer kelt fel!!!! (kopp-kopp-kopp)

Hatalmas nagy gratula Nutellának és kis Petrának! Kívánunk neki sok boldogságot, tejcit, átaludt éjszakákat! Isten hozott ezen a világon Petra!

Szép jó reggelt mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Fini!
Nem is vagy gáz szemcsiben! Még jól is áll, de tényleg!
ja, és neked meg boldog szülinapot!

Nutella!
Itt is gratulálok mégegyszer!

Mesi!
Nagyon szépek vagytok, boldog névnapot Larának!

Most megyek is, sajnos májusig meghalni sem lesz időm :cry:

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok,

MEghalt a gépem, már megint...tele van a hócipőm, ill. az is :x
Most is csak csak gyorsan jövök-megyek, mert rengeteg dolgom van.
AZ egyáltalánnemgázszemüveges Finikének nagyon boldog szülinapot, Nutellának pedig itt is sok-sok boldogságot pici lányhoz.
ik.

Gyönyörűek a manók, de hát ez így van rendjén!

Fricky,

Ugye milyen jó érzés, amikor először megszólal a törpe angolul?

Nemsokára jövök megint!

puszik.
judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Nutella nagyon sok boldogságot a kis Petrához sok-sok tejcsit. Kép
Finike nagyon sok boldog születésnapot ! Kép
Nagyon jó a szemü na és Vicus jjaajj miért nincs nekem lányom :cry:
Lara babának sok boldog névnapot.
Kép
Mindenkinek szép napot.
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sok boldog névnapot a Larának!!!!!
finike nagyon csini vagy a képen!!!!!!!!!
hatalmas gratula nutelláéknak!!!!!!!
sok boldogságot nekik!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Judit, remélem hamarosan meggyógyul a géped. Bejelöltelek. :oops:

Finike, szupi a szemcsó! Vicus meg egy tündérbogár! Én is gyúrok már arra, hogy frizurát csinálhassak a lányomnak, csak nőljön ki a haja! :D :oops:
Isten éltessen születésnapodon! Sok boldogságot!
Kép

Pusssszantás mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Még egy elgondolkodott fotó, ezt annyira szeretem. :oops:

KépKép
hexina

Ja, béna vagyok, csak a fotó maradt le... :oops: :oops: :oops: Kép

KépKép
hexina

Sziasztok!

köszönjük Mindenki8nek a köszöntést!! :lol:

Nutella!
Gratulálunk Petrácskához!! Isten hozta!

Finike!
nagyon jól áll a szemcsi :lol: Vicus pedig Tündéri :wink:
ja és Boldog Születésnapot!! :)

üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a bókokat és a köszöntéseket! Arik vagytok!

Képzeljétek ma elmentem oda amit Adra mondott, az a Corso Cipőáruház, de ott is csak tűsarkú vagy nagyon ormotlan cipők voltak, az eladó is mondta, hogy itt olyat ami kényelmes és menne is a ruhámhoz olyat nem fogok találni, csak ilyen hegyesek vannak. :? :x
Így elmentem a Teréz krt-ra és ott megtaláltam az igazit. Igaz jó drága volt, de baromi kényelmes. Már nem nagyon érdekelt mennyi, csak KÉNYELMES legyen. Na hát ez az. Nem túl szép, mert a sarka kicsi de elől az orra elég csini. Szóval nagyon boldog vagyok, végre van cipőm. Most már nyugodtabban megyek nyelvvizsgázni is. 8) :lol:

Vicuskám most már annyit értelmes szót mond, hogy hihetetlen. Egyik napról a másikra annyi szó mondott, hogy mi csak lestünk. :shock: :roll:

Hexina,
Hanna Sára gyönyörű, tényleg olyan elmélkedős fejecskéje van a képen. Nagyon édes. :lol: :D

Szandra,
Rég írtál. Megint rossz a gépetek?

Most megnézem kész van e már a húsleves, amit anyukámnak csináltam, mert nagyon beteg, és holnap megyek meglátogatni, csak délelőtt játszóház a kisasszonnyal ( ezért csinálom most este)és utána megyek viszem neki a finom marhahúslevest, majd az meggyógyítja. :)

Jó éjt mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
finike

Helló Csajok!

Nutella!
Gratulálunk Nektek! Isten hozta Pertra babát! Kívánunk sok örömet és tejcit!

Finike!
Szupi, hogy találtál végre cipőt! Akkor most már csak a meghívókat kell szétküldeni, igaz?
Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Neked!

Hexina!
Nagyon édes Hanna Sára! Olyan kis ábrándozó arcocskája van a képen!

Judit, Szandra!
Remélem, most már hamarosan meggyógyul a gépeket és tudtok sűrűbben jönni! Hiányoztok!

Sid!
Johannának Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!
Kép

Dóri, Szami, Dalma, Poci, Mazsuzs!
Mizujs veletek?

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

A barátnőm tegnap adott életet a babájának a SOTE II-n. Képzeljétek, 9 óra vajúdás után a baba még mindig rengetegett mozgott, de nem akart kifelé jönni az istennek sem. Ekkor a dokija konzultált egy másik orvossal és végül délután háromkor úgy döntöttek, hogy császár. Aha,csak tele volt a műtő, így várni kellett. Délután 4 óra 20 perckor kivették a babát és akkor látták, hogy a nagy ficánkolásbana köldökzsinór rátekeredett a lábára és emiatt nem bírt kijönni. Eszméletlen hogy mik vannak. Tényleg bármi megtörténhet.
Azt szeretném megkérdezni, hogy olyan hasleszorítós bugyit hol lehet, kapni, mivel ő természetes szülésre készült, így nincsenek nála ilyen dolgok. Szeretnék neki venni. Írtátok, hogy enyhíti a vágásnál a húzódásokat (azt hiszem ezt Adra te írtad). Milyen jó tanácsaitok vannak még, amivel tudnék neki segíteni? Méretben milyet nézzek neki. Kicsi a dereka, de a csipője egy kicsit széles és popsi is van egy pici.
Segítségeteket előre is köszönöm!

Adra,
A meghívókat várjuk, de csak a jövőhéten érnek ide. Még a tortát kell megrendelni, de azt ott Lajosmizsén fogjuk, a dekoráció, anyakönyvvezetővel beszélni, vőféllyel beszélni a programról.
Tényleg csajok! Lenne egy kérdésem. Nincs valakinek ismerőse aki italnagykerben dolgozik? És még annyi, hogy akinek esetleg 100 fő körüli lagzija volt, ott mennyi és milyen szeszesital fogyott?
Szóval ennyi amit még addig el kell intézni, de ez már nem is olyan sok, és van rá bőven idő.
Ja és még egy, aztán tényleg eldugulok esküvő témában. A bevonuló zenéje kinek mi volt? Nem szeretném a nászindulót, így valami mást szeretnék. Tudok valami jó ötletet?
Eldugultam....

Kép
Kép
finike

Sziasztok Lányok!

Nutellának Sok Boldogságot és még több tejcsit kívánok! (A másik topikon képet is lehet látni a kislányról!)

Adra! Aranyos vagy hogy hiányolsz! :wink: A héten anyukám szabadságon van és sokat voltunk nála Nándival. Ilyenkor este érünk haza, apát felszedjük a vasútállomáson - szintén akkor jön haza - és utána már fürdetés, evés és alvás. Van mikor csak beesem az ágyba. Ma már mindenféleképpen jönni akartam topikolni.... Írtad, hogy csak reggelire kapnak tápit a törpikéid. Mit adsz nekik vacsira? Nálunk is aktuális lesz a kérdés mert Nándi még reggel-este tápit kap.

Mesi! A képek nagyon szépek Laráról. Utólag is Boldog Névnapot neki, és nagyon tetszik az a kép ahol apával van és a csíkos szerkós kép is ! De persze jó mindegyik!! :)
Finike! Nagyon jók és kivehetőek a képek amiket a telóddal készítettél! Vicusnak jól áll a copf. Egyébként mit mondott a dokinéni, Mitől jött ki ez az allergia? Én is még csak főzve, forralva adtam tejet Nándinak. És már nem HA-s tápot eszik. Néha egy-két kisebb pötty van a lábszárán de csak ennyi.
A nyelvvizsgádra szorítok, már be is írtam a naptárba hogy el ne felejtsem!
Az italfogyasztás nagyban függ attól, hogy az esküvőtök napján milyen lesz az idő, hiszen ha nagyon meleg, akkor jobban fogy minden pia...
Nálunk már nem is emlékszem mi volt a bevonuló zene :oops: , de lehetett választani több közül ha jól emlékszem. De sajnos nem emlékszem arra sem hogy mik közül. Nem vagyok egy nagy segítség. Mióta gyerekem van, valahogy visszafejlődött a memóriám.... :roll:
Anyukád jobban van? A szemüvegben pedig nagyon csini vagy.
Na és persze még egy fontos dolog. Boldog Szülinapot! (Csak két hét van közöttünk, ha '76-os vagy...)

[b]Hexina!
Ezen a topikon is megdícsérem Hanna Sáráról felrakott képet! Néha én is úgy visszaforgatnám az idő kerekét és még babáznék egy kicsit tovább!

Röviden ennyit, majd leragad a szemem.

Többiek?

mazsuzs
[/b]

Kép
mazsuzs

Finike! Bocsi, véletlenül jelöltem ki a Neked írt szövegrészt és nem vettem észre, hogy úgy küldi el... :oops: Nem akartam nagyobb figyelmet... :D

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Vagyok, vagyok. Teljesen behavazva azt hittem sokkal több időm lesz majd ha a Tami ovis lesz, hát nem így van mert minden hülye betegséget elkap, majd tovább adja jobb esetben csak egy valaki, rosszabb mikor mindenki elkapja.....
Arról meg nem is beszélek, hogy kegyetlen sok feszültség van bennünk apával :roll: :( , biztos most jön ki minden, az meg minden nap idegesít, hogy tudom mennünk kell, de aaaaaaa......

Így sajnos nincs túl jó kedvem mostanában, remélem ez nem tart ki addig amíg el nem költözünk :roll:

Finike!
Leszorítós bugyit a legegyszerűbben kínai boltban tudsz venni, vagy akár a gyáli piacon anyukádéknál. Olyan torpedós bugyit. Ott elég jó áron van és a célnak tökéletesen megfelel, felesleges a Brendonban több ezerért venni.

Ne hari, hogy nem írok senki másnak csak megpróbálom magam összekaparni és akkor majd hozom a régi formám, okes?

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Finike! Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából. sztem is tök jól áll a szemüveg. Vicus gyönyörűséges a copffal. Örülök, hogy találtál cipőt végre!!! Sajna én sem tudok segíteni, fogalmam sincs mennyi pia fogyott és a bevonuló zenére sem emlékszem :oops:

Nutella! Nagy gratula Nektek!!!!

Adra! köszönjük a névnapi köszöntést!!!

Mesi! Larát Isten éltesse sokáig névnapja alkalmából.

Johannának tegnap kihúztuk a felső fogát. még a másikat is ki kell szedni hamarosan, mert azalatt már jön a maradó.

Szandra! nem csodálom, hogy nem vagy topon mostanában.

Én is elég rossz paszban vagyok, mert barátnőmnek /ikerszomszédunk/ kedden elmentek a babái :cry: Sajna még most sem tudom elhinni!!! komolyan úgy vártam Őket mintha az enyémek lettek volna.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Helló Csajok!

Mazsuzs!
Jó, hogy jelentkeztél! Szupi, hogy most többet tudtál találkozni anyukáddal. Így talán volt egy kis időd magadra is.
Bevallom vacsi ügyben egy kissé kényelmes vagyok, így pépet szoktam nekik adni. Nálunk a Milupa pépek mennek, mert a Nestlé pépek szerintem túl édesek és ők sem szeretik. Milupából a kekszes-piskótás és a sztracsatella a kedvenc, de szerintem a többi is finom, mert megeszik azokat is.

Finike!
Az ital témában nem tudok segíteni. Szupi, hogy már tényleg csak néhány apróság van hátra az előkészületekből.
Hasleszorítós bugyi témához én még annyit tennék hozzá, hogy méretben akkora kell, amekkora méretet egyébként is hord. Miután állítható a bugyi pántja, először úgyis a legbővebb kell, és kb. 2-3 nap után tudja egyre kisebbre állítani. Megjegyzem, nekem a végén már anyósom bevett a pántból, mert már nem volt annyira szűk, és így tényleg sokáig tudtam hordani (kb. 2 hónapig).

Muszáj mennem, mert a törpik baléhznak...

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Már megint rohannom kell.....
Csak beugrottam boldog névnapot kívánni Johannának!
Ugye, most van?

puszik.

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Én is vagyok,vagyok.
Köszi, Adri hogy hiányolsz.
Sajnos betegek a lányok,így nagyon nyűgin,nehezen telnek a napok. Lekopogom,talán ma már jobban van Jázmin is. Flórám már kifele megy belőle. Még múlt vasárnap sikeresen megtartottuk Jázmin szülinapját(majd rakok fel valamikor képeket is). Másnap már előjött rajta a betegség. Nagyon csúnyán köhögnek mind a ketten,nagyon nehezen szakadozik fel nekik. :(
Tegnap Jázminkámnak majdnem 39 fokos láza volt. Annyira sajnáltam szegénykémet. :cry:
A doktornéninél mindkettő alakított egy kis hisztit,a ti gyerkőceitek is ezt szokták ott csinálni,vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? :roll:
Hát nem várom az ovis korszakot,a rengeteg betegséget. :? Megértelek Szandra,nem lehet könnyű most nektek,annyi minden összejött. :(
Várjuk hogy gyere minél többet,amikor tudsz.(tudom,bagoly mondja........) :oops:

Nutella!
Gratulálunk a kis Petrához! Sok Egészséget és tejecskét kívánunk!

Mesi!
Larának SOK BOLDOG NÉVNAPOT kívánok utólag is!
Nagyon szép kislány! Megint meg kell állapítanom.

Hexina!
A kis Hanna nagyon édes a képen! Jól látom hogy nyaklánca is van? :D

Finike!
Nagyo aranyos a kis Vicus a képeken!
A szemüvegért pedig ne aggódj,mert tényleg jól áll. :wink:
Utólag is kívánok neked még SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
(ezek szerint csak három nap van a szülinapunk között,az enyém 23) 8)
Az ital témában és a haselszorítóban sajnos nem tudok segíteni.
A nyelvvizsgára pedig majd én is szorítok,nem is tudnám azt a dátumot elfelejteni(4.-e, ugye jól emlékszem?). Ez Flórámnak a születésnapja. :D
Már biztos nem emlékszik senki,tavaly 4.hó 4.-e,4óra 40perc:megszületett Flórám(4 óra alatt) :D

Na, mennem kell,esti program van......

Szép estét!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, hogy ma hazajöttünk, "kidobtak" bennünket a kórházból :D . Annyian szültek most, hogy kellett a hely.

Petra szépen eszik, nekem sincs problémám, így jöhettünk.

Köszi mindenkinek a gratulációkat. Bővebben majd később.

Nutella

Kép

Kép
nutella

Kedves Dalma!

Olvastam, hogy a pici duplaüregrendszerű vesével született. Azért gondoltam, hogy írok neked mert az én kisfiam (ugyan Ő már 8 éves) is ezzel a problémával született. Mi már túl vagyunk a nehezén, de azt gondolom, hogy ha van kérdésed nagyon szívesen válaszolok. Dávidot 2 évesen megműtötték és azóta teljesen (lekopogom :) ) egészséges és nem szed rá gyógyszereket. De 2 éves koráig nagyon sok mindenen mentünk keresztül, nagyon szívesen segítek ha bármilyen kérdésed van.

Sziasztok!
kati10

sziasztok lányok.Mindenkinek jól telnek ezek a szép tavaszi napok??? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló Csajok!

Sehol senki? :(
Úgy látom mindenkit kicsalogatott a jó idő a szabadba! :D

Mi is sétáltunk ebéd előtt egyet. Most először indultunk neki babakocsi nélkül. Így nem jutottunk túl messzire, mert ketten 4 felé akartak menni. Én nem is tudom mi lesz később. A kezemet se Zsófi, se Zéti nem akarja megfogni, és tuti nem arra akarnak menni amerre szeretném, hogy menjük. :?
Szerintetek ez javulni fog, vagy rosszabb lesz? :?: :?: :?:

Nutella!
Nagyon várjuk a képeket Petráról és természetes a születése történetét is!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

adra muszály kihasználni ezt a szép időt,merthát kitudja mikor kezd el megint esni a hó! :? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Adra,
Nagyon sokszor kell nekik mondogatni, hogy "kérem a kezed" meg ilyenek és a végén maguktól adják oda. Most élvezték, hogy mehetnek, de minél többet mentek ki annál jobb lesz. Kitartás.

A kislány képzeljétek el reggel fél 10-kor kelt. El sem akartam hinni. :shock: 8) :lol: Úgy szuszogott, hogy csak na, olyan mélyen aludt. Pedig már este 8 körül már alszik is.
Mi is délelőtt egy barátnőmmel és Vicussal kimentünk a Népligetbe és ott sétáltunk. Amikor kiértünk még szépen sütött a nap, de 10 perc múlva már el is ment. :? :( Amikor meg jöttünk hazafelé kisütött a nap. :? Voltak ott lovasrendőrök is és Vicus megsimogathatta őket. Nagyon rendesek voltak. Láttunk mókust is. Simogatott kutyust is, úgyhogy egyben az állatkertben is voltunk. :P Piknikeztünk is egy kicsit, úgyhogy nagyon jó volt. Vannak már tök szép új hinták is.
Ebéd után alvás, aztán megint kimentünk sétálni az utcára, másfél órát gyalogoltunk aztán fürdés. Szóval ma egész nap kinn voltunk, kivéve azt a 2,5-3 órát amíg aludt. :lol: :lol: Holnaptól már rossz időt mondanak. :x :cry:

CSAJOK!!!! Mizu Veletek????
Most megyek mert még sok dolgom van.
Jó éjszakát!

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

SZIA ADRA!!! :lol: (csak, hogy mindenki értse a csajok mikor játszottak a telefonommal akkor felhívták őt :) )

Sétához annyi, a Tami már tök jól jön mellettem, ha babakocsival megyünk akkor folymatosan fogja azt, az Edó meg zsivány, elmászkálós így vele mindenhova babakocsival megyek, jobb a békesség :wink: .

Finike!
Eddig mikor kelt Vicus? Nem csak az, hogy az óra átállítást még nem szokta meg, mert ugye ez a régi szerint 8:30. Nálunk még nem álltak át. Ma reggel 8kor keltünk, fél 9kor már az oviba voltam a Tamival, nem kicsit volt reggel pörgés itthon.

Tegnap kaptak szurit a csajok (kullancs elleni) és az Edót emiatt nem altattam akkor mikor szoktam, akkor jött a dokinéni. Utána már nem aludt el, este meg pancsi után mikor törölköztettem meg elaludt, úgy törölközőben az ölemben ülve. Nagyon édes volt.

Tami sírt a szurinál, Edónak mondom- néz ott van az Elmo a tv-ben, odanézett erre szól a dokinő, hogy készen vagyunk, semmi reakció nem volt tőle, ennyire nem vette észre csk a mesét nézte.

Hát ma elég sokat esik az eső...

Szandra

szandrakiss

szandi küldök sok gyógypuszit a szurik helyére!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mi nagyon jól vagyunk, eddig minden olyan "gömbölyű". Igyekszem időt szakítani Rátok is, de ez ma este (amikorra terveztem) pont nem sikerült. De kitartás, jövök.

Petra egyébként jó kislány, ügyesen szopizik és az eddigi 3 éjszakánkból 2 nagyon szépen alakult (a harmadik sem volt annyira gáz). Cserébe a késlekedésért, majd több fényképet kicsinyítek le.

Jó éjt!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Már olvaslak benneteket egy ideje, de eddig nem láttam véleményeket dr.Kollár Zoltánról. Esetleg tud róla valaki valami infót? Milyen a szülésnél? Milyen szemléletű? stb. Nemrég került a Dél-Pesti Kórházhoz, előtte a Schöpf-i ben volt......

Sly
sly78

Helló!

Adra, Finike! Én is vagyok de mikor látom hogy milyen kevés a látogatottság akkor már nincs kedvem annyira írni. Lehet hogy más is így van ezzel? :(

Finike! Szerencséd van hogy Vicus ilyen sokáig aludt? Azóta is tartja ezt az időpontot? Én nagyon szeretném ha Nándi legalább hétvégén aludna 8-ig vagy 9-ig, mert akkor az apja kitudná pihenni magát. De sajnos ő már fél 7-kor kukorékol (a régi óraállás miatt akár fél 6 is lehetne.) És hiába etetem meg, és teszem vissza, nagyon ritka hogy visszaalszik. Igaz, cserébe délelőtt még alszik 1,5 vagy 2 órát de inkább reggel aludna tovább. Lehet hogy valamit rosszul csinálok? Nem kellene megetetnem olyan korán? Esetleg van tipped?

Nutella! Tényleg várjuk már a képeket és a történeted! Írtad, hogy minden "gömbölyű". Ezek szerint Andris is jól fogadta a kistestvért? Kapott tőle ajándékot mikor megérkeztetek a kórházból vagy nem vetettétek be ezt? :)

Sly! Sajnos én nem tudok semmit a dokiról, de a másik Jahn-os topikon több a kismama, lehet hogy ott is kellene érdeklődnöd ha eddig nem tetted még meg. :wink:

Üdv mindenkinek!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!
A kétgyerekes anyukáktól kérnék egy kis segítséget :wink:
Ti hogy oldottátok meg az alvást, amikor érkezett a kistesó? Mert mi most azt tervezzük, hogy egy szobába lesznek a manókák, mi meg a mellettük lévőben. Persze ha nem fog működni, útközben változtatunk a dolgon. A nagylányom nagyon jó alvó, viszont ha a kicsi sírós lesz, valószínű nem lesz jó így nekik. Szóval várom a tapsztalatokat :)
Sly, én sem ismerem Kollár Zoltánt.
Sziasztok,
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?