Új privát üzeneted érkezett!

Nita: ha akarod neked is megálmodom! :wink:

Kép
németh

persze hogy akarom !!!
Álmodd csak meg nekem!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga: Mikor álmodtad meg?

Kép
csucsu05

jóéjt lányok! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu: Visszakerestem, március 14. péntekre virradóra álmodtam meg, hogy terhes vagy. Miért?
Krisztinka: gyakorlatilag már rendszeresen járok dokihoz, volt már egy clostys hónapom (az előző ciklus). De talált egy cisztát, most nem szedhettem. Elvileg van pé-m magától is, nem tudom mi lesz. Szerintem lassan eljön a rettegett átjárhatósági vizsgálat. :(

Kép
németh

Sziasztok!
tegnap nem tudtam jönni. (du tanfolyam volt, előtte meg Anyukám jött.) és MICSODA HÍREK-re jövök.

Csucsu
halk GRATULA. ha megvolt az uh- akkor már óriási gratulát küldök virtuálisan. :wink: :lol: a végén tényleg úgy van ahogy írtam korábban, új ház- és beköltözik a baba. :D nagyon örülök neked.

Betsy
jók a képek, látom már nyári szerkóból is bevásároltál Bencének, tényleg jó - vidám- színei vannak a pólóknak. Látom Bence továbbra is mosolygós baba. Ügyes Peti, hogy ilyen gyorsan beilleszkedett az oviba.

Nita-Csucsu
hétfőn voltam Halásztelken. egy ismerős-ismerőse adott nekem munkát (számítógépes) pont azzal kapcsolatos, amit a tanfolyamon tanulunk. Ott nemsokára vizsga lesz, úgyhogy most 2-3 hétig megpróbálom visszafogni magam és nem babanetezek annyit. :oops:

Krisztinka
de jó lenne, ha te is jönnél a talira. :D

Kép

Kép
syrynx

Kinga: azért kérdeztem mert akkor fogant meg a baba:) Lehet éjjel az álmoddal serkentettes a fogantatást:)

Kép
csucsu05

Csucsu: úgy örülök, mintha tényleg lenne valami közöm hozzá! :lol:

Kép
németh

Kinga: De ari vagy:) De lehet van is közöd hozzá:)

Kép
csucsu05

Betsy
Mártiról van valami híred??????

Kép

Kép
syrynx

SYRY: Még nem üzent..
Vendég

[quote="MÁRTI sms-ben"][ írta:MÁRTI sms-bencolor=red]Megérkeztem Bukri Dorottya 3440gr 53cm 9 óra 15-kor.
Jól vagyunk. Márti80
[/color]
Vendég

KINGA: Máténak boldog 2.szülinapot!!!!
Vendég

Mártinak sok tejet és boldogságot kívánunk. Dorottya szép nagy baba lett:)

Syrynx: Ó hogy nem mondtad előre, hogy itt jársz!!

Kép
csucsu05

Betsy: köszönjük szépen!!!

Kép
németh

Máténak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!! :D :lol: :D

Mártiéknak sok tejcit és nagyon jó egészséget!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla: köszönjük szépen, átadom! :wink:

Mártiéknak sok örömet és egészséget kívánunk!

Kép
németh

:D :lol: :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

mártinak és a kis dorinak gratulálok!!!!!!!!!!!!!
Sok Boldogságot nekik!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Márti: de boldog lehet most:)

Kép
csucsu05

csucsu te is hamarosan boldog lehetsz ujra!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok ma a teszt igen szépen pozítív. csütörtökön megyünk dokihoz este.
Fel is teszem bár lehet nem sikerül akkor majd Betsynak elköldöm:) Ő az én segítőm:)

Kép
csucsu05

Márti
szívből gratulálok nektek! :D mielőbbi felépülést és jó egészséget, sok tejcit! :lol:

Kinga
Boldog Szülinapot kívánok Máténak! Hétvégén ünnepeltek?

Csucsu
ez aztán nagyszerű hír!!!!!!!!! várjuk a képet. (én se tudok feltenni. :evil: ) Azért nem szóltam, hogy Htelken vagyok, mert későn voltam ott, fél7-fél8 között. de majd egyszer megírjátok (priviben) hogy melyik játszón szoktatok lenni Nitával és akkor mi is odamegyünk Mátéval. (amúgy nézegettem - amennyire vezetés közben lehet- az újépítésű házakat, lakóparkot, hogy vajon melyikbe költözhettek)

Képzeljétek Máté egyre hosszabban lépked egyedül. eddig csak kétkézen lehetett vezetni, de most már egy kézzel is biztosan lépked mellettünk. úgy meg voltam hatódva tegnap. kétoldaról fogtuk kézen Mátét, ő meg szépen lépkedett közöttünk. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Syrynx: Na nem muszály játszón talizni:) Ha legkközelebb jössz ide akkor szólj ésmegadom a címemet. Jó lenne talizni. Nem ott vettünk házat ahogy bejössz Halásztelekre és vannak a lakóparkok megikerházak. De majd elmondom merre is kell jönni. Nem nehéz az új házunkhoz találni.
Lassan Máté egyedül fog szaladni. Max 1hét szerintem:)

Kép
csucsu05

Márti,

ÓRIÁSI GRATULA A KISLÁNYODHOZ. SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

MÁRTI kislánya DOROTTYA:

Kép
Vendég

Jajj de édes és az a hajszerkezet :) Megzabálom:)

Kép
csucsu05

ERA, JULI: Küldjétek nyugodtan a képeket, majd én felteszem!
Vendég

Betsy: Küldöm igérem délután:) Köszönöm :)

Kép
csucsu05

Syry: köszönjük szépen! Igen, hétvégén ünnepelünk. Egyik nap a férjem családja jön, másik nap meg Anyukámék. Már rendeltünk tortát meg a férjem vett egy csomó kelléket: Micimackós pohár, szalvéta, stb. :D Máté szerintem is nagyon hamar el fog egyedül indulni, majd kapkodhatod a fejedet! :wink: És te ilyen ügyes vagy, hogy Htelekre elvezetsz? Annyira irigyellek érte. Nekem kb. egy hónapja van meg a jogsim, de annyira félek. Eddig még csak a Duna partra mertem elmenni, azt is úgy, hogy a férjem ott ült mellettem. :roll:
Csucsu: örülök a csíkoknak!
Márti: nagyon édes a kislányod! És milyen csini!

Kép
németh

Syry: látom nemsokára tesztelhetsz! Hajrá!

Kép
németh

csucsu gratula a 2 csíkhoz!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Márti! Hatalmas gratula a pici lányodhoz! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK TEJCSIT!!!!!

Csucsu! Nagyon szupi erős csík!!!! :lol: De izgi!!!!

Titanilla!JMK OVI!!! KEDVES SZÜLŐK! Az óvodai beíratások előtt, az óvodánk iránt érdeklődő új szülőknek tájékoztatót tartok 2008. április 21-én (hétfőn) és április 23-án (szerdán) 9.30-tól. A tájékoztatón a pedagógiai programunk tömör ismertetése mellett körbevezetem a szülőket az óvodában és megismerhetik speciális feltételrendszerünket. Minden érdeklődőt szeretettel várok! Pintér Éva óvodavezető
http://www.jmkovoda.fw.hu/

Egyébként nála, semmi extra, most várom, hogy jövő hétvégén megjön-e vay sem és aztán ha megjön az új ciklus közepén cisztakukucs, ha meg véletlen nem jönne meg , akkor meg majd valamikor babakukucs!

Syry! Húúúúúú de izgi, ciklus vége!! Mikor tesztelsz? Vagy van valami megérzésed???

Pusza!
Vendég

Krisztinka,
végre megtaláltalak! :D Drukkolok nagyon! :wink: Kár, h. nem nagyon jössz a topicunkba. :(
Vendég

Krisztinka: remélem babakukucs lesz belőle, nagyon szép a görbéd!

Kép
németh

sziasztok csajok!
csucsu várjuk a képet!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betsy: elküldöd az email cimedet? Sajnos a gépünkben nincs benne a multkori elszállás óta:(

Kép
csucsu05

hu csucsu jön a kép??? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu
én is várom ám a szép kétcsíkost, példát akarok venni rólad. :lol: :wink:

(többieknek--------Csucsu már tudja: ma hirtelen felindulásból csináltam egy tesztet, igaz nem reggel és csont nega lett. :( Máté születése óta ez az első tesztem. át kellett esni újra a tűzkeresztségen... mindenesetre legközelebb tuti nem csinálok tesztet a 35-36. nap előtt!!!!!!!)

Krisztinka neked nagyon szorítok!!!!!!!!!! most rajtad a világ (topic szeme)! :lol:

Kép

Kép
syrynx

syrynx a másik tpokba ott van már a teszt kép!!!!
spontán vetélés topicba
jóéjt mindenkinek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Syrynx: Az én dokim azt mondja ami biztos, hogy a mensitől a 10napon már ki kell mutatnia. Amig viszont nincs mensi van remény:)A barátnőmnek 6hetesen mutatta ki előszőr.

Kép
csucsu05

CSUCSU pozitív tesztjei:

Kép Kép Kép
Vendég

Betsy: Köszi, hogy felraktad:)

Kép
csucsu05

Csucsukám!
Gyönyörűűűű a zebrád!!! Tiszta sherlock vagyok...először Krisztinkát találtam meg, most meg a zebrádat!! :D Azért a babaproject-be is betehetnétek, hagy gyönyörködjenek ott is a lányok! :wink:
Vendég

Nita: merre vagy?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Márti[color=red][/color]
Szívbol gratulálok a kislányodhoz, sok boldogságot és persze rengeteg tejcit

Csucsu
Gratulálok, nagyon szépek a zebráid :wink:
Olyan jó ilyen jó hírekre jonni. Veletek orulok :P

Én mostanában nagyon ritkán tudok jonni. Bálint nagyon nyugodt baba továbbra is. Délelott általában ébren van, így egy kicsit nehezebb beosztani az idomet, hogy még fozni is tudjak. Bár nem panaszkodhatom, mert ha ébren van, akkor sem sír vagy nyugolodik, hanem nyugodtan elnézeget. Csak már elvárja, hogy beszélgessenek vele. Este 9 korul alszik el, aztán kb. kettokor és hat-fél hétkor kel szopizni.
Már megvolt az elso mosoly :P . Olyan édes volt, majd elolvadtam. Azóta mindennap kapok "mosolycsokrot". Ádám szerencsére nem féltékeny, nagyon szereti a kisoccsét.
Szombaton tartottuk az Ádi szulinapját. Rakok fel néhány képet.
Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.0614.jpg[/img]
Kép
Kép
Vendég

Kép
Vendég

Bocsi, elfeljtettem a talihoz hozzászólni. Jó otletnek tartom én is, csak sajnos nem tudok elmenni :cry: , mert elég messze van. Azt nem tudom, hány km-re, de azt igen, hogy mi kb. 40 km-re vagyunk Gyortol. De lélekben veletek leszek, és majd számoljatok itt be róla, hogy milyen volt
Vendég

Carpediem: Jó szülinapozást a nagyfiúnak :) Mindkettő gyerek nagyon szép:)

Kép
csucsu05

sziasztok.carpediem gyönyörűek így együtt a gyerekek!
Ádámnak utolag is boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?