Új privát üzeneted érkezett!

Tesztelünk ebben a hónapban? Annyira egy időben vagyunk, hogy igazán csinálhatnánk közösen :D :D

Kép
szilzi
 
 


Azt elfelejtettem, hogy az Univer-es, üveges öntetek nagyon finik, főleg a kapros és a joghurtos. A fokhagymás nekem picit erős.

Kép
szilzi
 
 


És mint friss laptetős, közlöm, hogy én ezt megérdemeltem! :D Mármint a babát! Mi mindent megtettünk a párommal! :D Ti szorítottatok peteéréskor, kell ennél több? :D :D :D :D

Kép
szilzi
 
 

 
 

Gratula a laptetőhöz!!!! :D :D :D :D :D :D
Igen, teszteljünk együtt, ha nem jön meg, a te -1. napodon, jó?

KépKép
benó
 
 


Neked szokott késni? Mi van az endodokival? Nem hívtad?

Kép
szilzi
 
 


Még nem hívtam, bocsi. Azt írta Évi, hogy a sima nőgyógy is megcsinálja, az valószínűleg olcsóbb. Inkább oda kellene menni. Egyébként meg fogalmam sincs. Hívjam föl, nem? Na, jó, majd felhívom.
Késni? Hát, a 36 nap a legtöbb. Tehát az már késés. Vagy nem tudom. Folyamatosan csúszik. 36-nál hosszabb még nem volt, ezért írtam a 36 napot, de persze, erről sincs fogalmam. Semmiről. Puff neki.

KépKép
benó
 
 


És neked?
Flóra, piri? :evil:
Buckalakó, Tancsu? Mi a helyzet?
Évi?

KépKép
benó
 
 


Hát múltkor mikor késett, én is bedurvultam és a maximummal számolok! Ha ennél több és nincs nyomós oka, akkor pfúúúú kiakadok! :? :!: :evil:
Hívd fel a dokit, én kiváncsi vagyok mennyit kell gyüjtenem. Átküldtem az esketésünkről szóló meghívót az e-mail címetekre. Oriás fájl-ként, mert ez a gép egy sz...r, és csak így engedte!

Kép
szilzi
 
 


Köszönjük, még nem néztem meg mondjuk. :oops:
Ehhez a dokihoz nem megyünk, rendben? Elküldött a sunyiba, hogy miből gondolom, hogy hormonvizsgálattal kell kezdeni, és különben is, először rákszűrés meg különböző vizsgálatok és nem nála kell vért venni, hanem máshol és .... na, hagyjon békén! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Legalább tudjuk, kihez nem kell menni! Menjünk az Évi dokijához! Hm? Bár én azért fel fogom hívni azt a nénit, akinél én voltam a múltkor.
Nem akarok szenyáskodni, de olyat is olvastam, hogy:
- valakinek nem jött meg egy csomó ideig, és az azért volt, mert ciszta volt benne
- valakinek kétcsíkos lett a tesztje, és az meg a baba nélküli petezsákot jelentette!!!! Úristen! Horror! :twisted: :twisted: :twisted:
Tehát: nem örülni előre! Csúnya voltam, mi? Csak nem akarom, hogy megszívjuk!!!!!!!!

KépKép
benó
 
 


Háháháhá!!!!!
Az én férjem ugyanezt csinálta mindennel! Á, nem is volt olyan nagy ügy, tényleg, hát, igen stb. És én szerveztem mindent, még az étterembe is egyedül mentem lefoglalni!!!! Na, jó, a meghívót tényleg ő csinálta, de noszogatni kellett. :D :D Bár én nagyon élveztem az előkészületeket, mondtam, jó lenne, ha sose lenne vége, de közben arra is gondoltam, ha így folytatom, már mínuszban nem bírok tovább menni! :oops:
Egyébként nagyon szép lett, gratulálok, bár kicsit nehéz az olvasása. Gyönyörű a betűtípus, csak nehéz olvasni, bár gondolom élőben teljesen más!!!! :D :D :D Csodaszép lehet! Majd fényképezzétek le őket összehajtva, hogy megmaradjon örök emléknek! :D

KépKép
benó
 
 


Na látim már hiányolva vagyunk...:)
Miskolcon voltam dokinál, ott fogok szülni is.
Sikeresen kaptam engedélyt a kismama-tornára, igy lehet hogy már holnap mehetek is, ah sikerül elkapnom a csajszit és egyeztetek vele....)

Szerencsére volt ma uh is....:)
Buckalakó egyre szégyenlősebb!!!!
Éppen édesen hasalt és nem volt hajlandó megmozdulni.A kezét nem is találtuk most meg, annyira maga alá húzta.
A combját is csak úgy tudta megmérni a doki, hogy az uh-fejjel ütögette a hasamat, akkor nagy álmosan megemelte a fejét először, aztán hajlandó volt kicsit behúzni a lábát....:)
Sztem tuti éppen aludt, mert nagyon nyugton volt... :lol:

A fej szélessége 43mm
A fej hossza 52mm
Combcsont 26mm
A haskörfogat 131mm
A becsült súlya 261g

Megvan az Afp vérvétel eredménye is, 1,94 MOM (0,5-2,5 között jó)

Na most menek kicsit, majd jövök még....:)

tancsu és buckalakó 18+1 :wink:
tancsu
 
 


Örülök, hogy minden jól ment és minden rendben veletek! :D :D :D :D :D :D :D
Buckalakó a nemét még nem szeretné tudatni a külvilággal? :?:
Ne szégyenlősködj, Buckalakó, úgyis minden kiderül egyszer!!!
Majd gyertek.

KépKép
benó
 
 


Látom, hogy itt vagy, Szilzi! Az iwiw-en találtam egy olyan topicot, amelyikben valamilyen homeopátiás szert reklámoznak, megkérdeztem, honnan lehet beszerezni, várom a választ. Ez majd jó lesz, ha meglesz a baba
Egyéveseknek való torta

KépKép
benó
 
 


Ez szörnyű! Nálam fiatalabb lányok (vagy asszonyok, bocsánat), akiknek van 1-2 gyerekük, főznek, takarítanak, elrakják a gyümölcsöt télire stb. Én miért nem vagyok ilyen!!!!! Én diszfunkcionális vagyok, ahogy Bridget Jones mondaná. És milyen igaza lenne. Nem azt várom, hogy mondjátok: á, nem is, csak úgy leírtam az érzéseimet. Köszi.
Ja, és mondta a szókimondós barátnőm/kolléganőm (ig.h.), hogy most már kattanjak le a témáról (ti. babatéma), mert meg fogok őrülni. Oké. Nem kattanok le, csak be! :twisted:

KépKép
benó
 
 


Petevezeték átjárhatósági vizsgálat, ha érdekel, ha nem:

"Sokan azt mondják kellemetlen érzés, de azt kell mondjam , hogy a katéter felhelyezése volt az, amitől céklavörösre gyúlt a fejem, olyan méhösszehúzódást idézett elő. BRRRRRRRRRR. De legalább a szülésre kicsit előkészít Maga a vizsgálat kb. fél perc. Abban csak annyi "rossz" hogy egy hideg fém "asztalra" kell felállni, amit vízszintesig ill. lejjebb döntenek. Utána befecskendezik az anyagot és nézik egy képernyőn. Ha kell a nyomáson kissé tudnak állítani így az esetleges szűkületeket kicsit ki lehet tágítani. Ennyi. Valójában nem nagy ügy, de mivel a hashártyát ingerelheti a dolog, utána előfordulhat hányás (én belefutottam, és a szobatársam is), de túl lehet élni!!!!!!!!!!! Egy babáért megéri!!"

KépKép
benó
 
 


Bombázlak benneteket:

Dr. Ács Nándor szülész-nőgyógyász, egyetemi tanársegéd
Semmelweis Egyetem, II. Női Klinika

Szakterület: terhesgondozás-szülészet, hormonzavarok,
meddőségkezelés, változókori problémák, endometriosis, onkologia

Rendelés: csütörtök délután: Bp. I3.ker., Szent István krt. 20. fszt
Bejelentkezés: 06-30-9520-861

-------
Idén is Születés Hete Gárdonyban, Agárdon és Székesfehérváron és persze Pesten is
2008. május 5-11. között
Jön valaki? Megígértettem a férjemmel, hogy elmegyünk Gárdonyba vagy Agárdra.

KépKép
benó
 
 


De mi a francnak megyünk el? Nem megyünk mégsem inkább.
Nincs itt senki? :cry: Nincs kedvem mosogatni, postára menni stb. :P

KépKép
benó
 
 


Erre az átjárhatósági vizsgálatra én is godoltam! Nem tudom mitől záródhat el a petevezeték, de nekem régebben annyi problémám volt, mindenféle gyulladás... De ezt sem csinálják meg csak úgy, ha jól tudom. :?
Benó, dehohy fogsz belkattanni, már bevagy, vagy kivagy, vagy megvagy, kinek ahogy tetszik :D De mi így szeretünk! :D Nem ér leállni, Te tartod bennünk sokszor a lelket! :P

Kép
szilzi
 
 


Benó, én is szívesebben beszélgetnék veled, de engem is zargatnak a kedves utasok. Néha nagyon fárasztó a sorsom! :? De gondolom a Tiétek is!
Tancsu, mekkora babád van már! :P :P Nem kaptál róla képet? Mi is megnéznénk ám... :P :P Kiváncsi vagyok milyen a terhestorna! :D

Kép
szilzi
 
 


Sziasztok!
Itthon vagyok végre. Munka után a kolléganőmmel kicsit schoppingoltunk, meg fagyiztunk egyet.Tudom,ez nem fér bele a fogyóba, de hát néha bűnözni is kell, nem? :oops:
A legkisebb fiam olyan jól durmol itt mellettem,jó őt hallgatni. Biztosan kifáradt szegény a suliban,mert mikor hazaértem már aludt és még mindig húzza a lóbőrt.

Kép
flóra 11
 
 


Lassan a párom is megjön.Ez volt az első napja az új helyen, így most gyorsan írok, aztán megyek is,mert biztosan igényli,hogy kicsit foglalkozzak vele. :D
Jelentem piri még sehol, de azért előjelei már vannak. Gondolom holnapmár jelentkezik. :cry:
Tancsu: Én sem tudtam sose aludni,amikor terhes voltam. Sokszor fenn voltam éjjel és babaholmikat kötöttem. Lett is elég babacucc,mire kibújt a kis jövevény. :D

Kép
flóra 11
 
 


Most nézem a vonalzómat. Tegnap -1 napot írt. Ma meg ezt. Na, majd ha lesz piri,átállítom. Addig úgysem tudok mit beírni.
Nekem soha nem vacakolt a ciklusom,aránylag pontos volt. Ez a tünet nálam a baleset óta van. Tudom,írtam már párszor. Ma vettem a patikában egy homeopatikus szert, tablettákat, ami épp a ciklus rendezésére van. Agnucaston a neve. Egy havi adag kb.1500 HUF-ra jön ki. Hát ha megjön a piri, akkor majd szedem. Aztán, ha jó lesz,majd veszek jövő hónapban is. Valaki ismeri ezt?

Kép
flóra 11
 
 


Én terveztem itt is endokrinológiai vizsgálatot, de... Nálunk ez úgy m
ködik,hogy a körzetinek kell hogy írjon ajánlást, csak ezzel lehet továbbmenni szakorvoshoz. Na én rögtön itt elakadtam,mert az én körzetisem nem akart ilyet írni. Mikor végre megkaptam,akkor az endokrinológus mondta, hogy kész véreredményekkelmenjek oda, aleleteket vigyem csak magammal. Na itt megint probléma volt, mert a körzetis nem akar ilyen vérvizsgálatot csinálni. Mert még csak vért sem akart tőlem venni, mert ősszel vett,és azt mondta,hogy "nemrég" volt csinálva vérképem, tehát nem indokolt. És hogy olyan vizsgálatokat,amiket az endokrinológus kért ő nem is fog csináltatni,mert az drága, ha neki kell,csináltassa meg ő. Na én befejeztem, elegem van az orvosokból. Egyik sem akar drága vizsgálatokat csináltatni,egymásra hárítják a feladatot. Pedig szerintem a javát mindenképp a beteg fizeti meg.

Kép
flóra 11
 
 


Rákeresek a neten ennek a bigyónak, amit vettem. Aztán ha még addig nem lesz itt a párom,majd jövök.

Kép
flóra 11
 
 


Flóra, én hallottam erről a bogyóról és állítólag nagyon jó! Ugyanúgy mint a terhességi hányingerre való. Két kolléganőm pedig esküszik rá, az egyiknek a fia semmilyen fájdalom csillapítót, érzéstelenítőt nem kaphat, mert allergiás, de homeopatiával szinte mindent megtudnak oldani. Az egyik barátnőm is szedett ilyen "ciklus beállítót", bár nem baba miatt, de szinte teljesen rendszeres lett neki! Kiváncsi vagyok mit találsz..

Kép
szilzi
 
 


Én most megyek tornázni. Semmi kedvem.
Viszont kiakadtam, megnyúlt a fejem, mert képzeljétek, a sógorom főnökéék is szerettek volna babát (2. gyerek), és mondták, hogy márciusban lesz terhes a nő!!!!!!!!! Mondtuk, hogy na, azért az nem úgy működik.... Én meg mondtam: hidd el, hogy neki előbb lesz gyereke, mint nekem. Erre most kiderült, hogy 6-7 hetes terhes. Inkább nem mondok semmit, megyek tornázni. Puszi Majd jövök.
Flóra, szerintem ez nálunk is így van, ezért volt a doki ilyen szemét, amelyiket felhívtam. A háziorvos meg azt mondta, hogy nem csináltathat vizsgálatot, csak a pajzsmirigyre vonatkozóan. Nekem is elegem van az orvosokból. Majd holnap felhívom azt, akinél voltam (nőgyógy.). Most megyek, mert el fogok késni, mindig elkések.

KépKép
benó
 
 


Húúú Benó, ez szar érzés lehetett! :cry: De nem tehetünk semmit, csak várunk és kipróbálunk mindent! Hívd fel a dokidat és légy határozott! Nem értem, ha egy ilyen hormos vérvételt nem csinának megy egy év próbálkozás után akkor mit????? Egyből valami drasztikusat??? Nem hiszem!
Évinek jó választás volt ez a doki!

Kép
szilzi
 
 


Hát igen, Évinek szerencséje volt vele. Látod,nekem az enyém nem akarja levenni a vért,mert ők ezt nem veszik le,mert drága meg stb. Az endokrinológus pedig csak akkaor fogad,ha van lelet. Akkor most mi a sz... t csináljon az ember lánya? Vesz bigyókat,meg öngyógyítást végez. Tényleg csajok,nálunk nem tudok róla, hogy lenne, de a neten sokat olvastam már egy bigyóról, nálatok kapható, de csak receptre. Clostylbegit azt hiszem a neve. Na, aki ezt szedte, annak egy vagy két hónap után jött a baba. Ezen kívül azt olvastam,hogy az Aviva torna hasonló jó eredményt hoz. Állítólag a rendszeres torna, az Aviva, már egy hónap után eredményes lehet.

Kép
flóra 11
 
 


Ja,én erről a bigyóról, amit vettem azt olvastam a neten,hogy nagyon jól beállítja a ciklust,viszont terhesség alatt nem adható. Na, most légy okos! Ha most megjönne a piri, akkor kezdhetem szedni. De akkor meddig? Pé-ig? Aztán hagyjam abba? Vagy egyáéltalán ne szedjem? Őrület! A patikus azt mondta, hogy szedhető. Én is elolvastam a patikában a papírt is, nincs ott ellenjavallatként a terhesség. De a neten kimondottan ez volt írva. Ha a patikában ezt tudom,akkor nem vettem volna meg. :twisted:

Kép
flóra 11
 
 




Benó: Nem föladni!!!!Tessék kitartani a baba mellett, a tornával meg legalább levezeted a felgyülemlett idegbajaidat....:)
Én is nagyon kiváncsi vagyok ám a terhestornára.Holnap reggel megyek a védőnénihez a telefonszámért, aztán hivom is a gyógytornászt, és lehet, hogy a holnap estin már én is ott leszek....:)

Sajna a kép megint nem müködik itt, és még mindig nincs meg az a progi amivel kiucsinyiteni tudom, de a régi nlc topicra felteszem még ma este....:)

Na majd holnap mesélek mit sikerült intéznem...:)

szép álmokat mindenkinek... :lol:
tancsu
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Tancsu, megnéztem a fotót, hát a múltkori ehhez képest egy teljesen tiszta, kivehető kép volt! :D De rájöttem, hogy kell nézni :D
Vigyázz Rá nagyon!

Kép
szilzi
 
 


Na voltam a védőnénimnél, meg sikerült beszélnem a gyógytornász csajjal is.
Ma még nem megyek, mert már más beteg van neki arra az időpontra, de jövőhéten csütörtökön fél2-re megyek tornázni.
Már nagyon hiányzik a mozgás.
Plusz mondtam neki, hogy jó lenne legalább itt helyi kismamákkal ismerkedni, na erre aztán jót nevetett!!!!
Közölte hogy az itteniek lusták, én vagyok a városban az egyetlen aki mozogni akar terhesen is..... :lol:
tancsu
 
 


Azért ne add fel Tancsu! Biztos va azért aranyos kismami a környéken. :) Az tök jó dolog lehet, mikor együtt sétáltok a babákkal :)

Kép
szilzi
 
 


Hát majd csak akalul valami, még van időm őszig.....:)
tancsu
 
 


Puszi nektek!
Az Aviva torna engem is érdekelne, de Pestre nem tudok eljárni. A Clostylbeg vagy mi is érdelne, de biztos nem írnak fel. Majd jövök.
Nem vagyok elkeseredve, majd lesz valami. Együtt kibírjuk a várakozást. :P

KépKép
benó
 
 


Flóra, ezek a gyógyszerek olyan idegesítőek! Ez szörnyű!! :twisted: :twisted: Tudjátok, mit látok? Ha egy évig nem sikerül, akkor ne aggódj, de nem is segítenek semmiben, ha viszont több mint egy év eltelt, akkor meg már csak a meddőségi rendelésre mehetsz, mert nem vagy normális ember! Mert a babavárás nem baj, az csak luxus! :twisted: :twisted: Nem így van?

KépKép
benó
 
 


Tancsu, remélem, találsz kismamikat! Van ezen az oldalon olyan is, hogy lakóhely szerint. Keress ott helyi mamákat! :P

KépKép
benó
 
 


Családtervezési Tanácsadás
1148 Bp. Boglárkerék u. 3.
Tel: 363 2229
Genetikai Osztály tel: 363 5272
Kismama telefonos tanácsadás: 06 80 200 339
Tanácsadási idő: H: 8 - 16 óra, K: 14 - 16 óra
Sz: 9-13 óra, Cs:14 -16 óra, P: 10 - 12 óra

A helyi aranyos védőnéni ezt ajánlja nekünk, és drukkol is! Azt mondja, hogy ingyenes is!
A szolgáltatás neve: optimális családtervezés. Ki hívja fel? Czeizel Endrének a találmánya ez.

KépKép
benó
 
 


Az óráim után felhívom (2 után). Jó?

KépKép
benó
 
 


Megnéztem lakhely szerint, de ez is veszett ügy.
1 hozzászólás van 2005-ből....:(
Ki akar halni ez a város???????
tancsu
 
 


Kiváncsi vagyok mit mondanak Benó.. Remélem ott adnak normális tanácsot és legalább megvizsgálnak mindenre!
Szerintem már az is felháborító, hogy csak egy év után foglalkoznak veled! Ok-ok nem azt mondom, hogy két hónap után rohanjon mindenki, de szerintem van egy csomó olyan kiszűrhetőő dolog, mivel értelmetlen egy évet várni. :evil:

Kép
szilzi
 
 


Csinálj te magad egy topicot, Tancsu! Hátha úgy írnak!
Egyetértek, Szilzi!
De én arra gondoltam ám, hogy együtt megyünk, nem én egyedül!

KépKép
benó
 
 


Én ha nem is vizsgáltatom még magam, de ott leszek veled és fogom a kezed! Megígérem!!! Csak szólj időben!

Kép
szilzi
 
 


Köszi! :D :D :D És miért is ne vizsgáltatnád meg magad? Ha ingyenes?

KépKép
benó
 
 


Hát akkor uccu neki! :D

Kép
szilzi
 
 


Tancsu, iwiw-en fent vagy?

KépKép
benó
 
 


Helló Mindenkinek!

Megjöttem....
Sajnos egy nagyon rossz dolog történt velünk. Elhalt a baba, kedden műtöttek.

Betthee

Kép
betthee
 
 


Kedves Beetthee!
Nagyon-nagyon sajnálom, ne haragudj, nem találok szavakat. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
benó
 
 


Csak azt tudom mondani, hogy mi bármikor itt vagyunk, ha le szeretnék írni az érzéseidet. És én ígérem, hogy kussolok közben, nem beszélek baromságokat, és nem adok tanácsokat. Egy nagy ölelést küldök neked.

KépKép
benó
 
 


Lányok, óóóóóóóó! RETTENETESEN sajnálom szegényt!!!! Borzalmas lehet és főleg utána az újrakezdés! Annyira félelmetes és szörnyű! Viszont azt olvastam és azt hallottam mindenhol, hogy vetélés után általában nagyon gyorsan szeretne jönni a második. Én is így akartam jönni, jöttem is, pedig szegény anyukám 9 hónaposan vetélt el. :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon-nagyon remélem, hogy Betti nem adja fel, persze, kell neki idő, érthető, de aztán, amikor még egyáltalán nem is gondol rá, akkor már kopogtat a gólya. Mocskos szemét dolog ez, akárhogy is nézzük! Csak erőt kívánok neki és kitartást, nyugalmat, hogy túlélje és hamarosan tovább tudjon lépni!

KépKép
benó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?