Na, megint itt vagyok egy minit.
Leányzóm krumplija fő, az anyatej lefejve hozzá. Nem tudom, mit fog szólni hozzá.
Az igazság az, hogy a dokinéni mondta tegnap, hogy kezdjek el adni neki most már főzelékeket, hiszen lassan 6 hónapos lesz. Bár ezt már kb 1 hónapja mondja, ő nem vonakodik a 6 hó előtti hozzátáplálásról.
A védőnénink viszont annál inkább.
Nem igazán azért adnám neki, hogy így jobban aludjon éjszaka, hisz szerintem rövid távon nem igazán volna rá hatással, hanem azért, hogy lassan kezdjen hozzászokni a pépes kajcsikhoz. No meg hosszú távon az a tervem, hogy így hamarabb leáll majd a szopiról. Ha meg napközben nem szopizik, akkor meg talán éjszaka sem kelne fel ilyen gyakran a cici miatt.
De persze nem erőszak semmi, erőszakkal nem fogom elvenni tőle a cicit, örülök neki, hogy van tejem.
Nem tudom már, mi volna jobb, ha magától hagyná abba a szopit korábban, vagy nekem kellene később elvenni tőle?!
Egyelőre még persze hagyom, éjjel is had csüngjön rajta, főleg ha tényleg a fogacskája miatt teszi ezt, de azért lassan jó volna, hogyha mérséklődne ez az éjszakai ébredés. Mert ezt így hosszú távon azért nem igazán fogom bírni.
Szóval talán ha majd leáll a szopiról... ami miatt meg a szívem fog meghasadni.
Ááá, nem egyszerű az anyák élete tényleg!
Látom, akkor ez az éjszakai ébredés és virgonckodás nem volt egyedi nálunk. Rég nem csinálta, és most 2 éjszaka egymás után. Először vasárnapról hétfőre virradóra kelt fel 1-kor és 2-ig volt fenn, tegnapelőtt meg 2-től 1/4 4-ig dumcsizott a kiságyában. Dobálta a lábait, húzogatta a takaróját... édes volt nagyon!
Lányok, akkor a jelek szerint pénteken találkozunk?! Szuper!!!
Gyöngyikém, képzeld, úgy néz ki, lesz autónk, Dani mégsem viszi Szegedre, viszont így lehet, hogy külön megyünk, persze egymás után, mert ha Eszteréknek nem lesz kocsijuk addig, akkor az Őrsön felvenném Őt Domival.
Húúú, de irigykedem az aerobik miatt!
Sára miatt meg ne szabadkozz, az igazat megvallva, nem is néztem az órára, nem is volt illő ilyen későn telefonálnom.
Timikém, jól összejött Nektek is ez a betegség. De látod, még jó, hogy így alakult nekünk is, hogy mennénk mi hozzátok így holnap?!
Remélem, jövő hétre meggyógyultok, és mi sem leszünk betegek, aztán lesz nagy traccsparti nálatok.
Jobbulást Nektek!!!
Sziszike, annyira sajnálom, hogy megint nem foglak tudni megismerni, pedig már tényleg időszerű lett volna.
Látom, alakul a következő heti programunk, akkor Momo után nem Sziszike jön, hanem Mesi? Mindegy, majd csak eljutunk hozzánk is.
Ez a minden héten valakinél tali úgy látom, nagyon bejött, annyira örülök neki, hogy ilyen sokan tudunk kimozdulni.
Jucikám, remélem, Ágiékat tudod hozni jövő héten, olyan jó volna már látni őket. Na, kíváncsi vagyok az "Erik helyzetre" is nagyon-nagyon!
Momo, számod elmentve!!! De sajnálom, hogy nem tudtam menni ma hozzátok. Legszívesebben ilyenkor mindig repülnék!
Aranyos vagy, hogy így küldenéd hozzánk is az Álommanót, de sajnos hol itt van, hol elröppen, látod, az alvások még mindig gondot jelentenek nálunk. De majd csak lesz jobb még ez!
Megyek, csinálom Kicsibébi hamiját, gyorsan, amíg odakint alukál még.
Lányok, minden kis betegünknek jobbulást!!! Jut eszembe, Kicsibébimnek 2 napja hőemelkedése van, este meg már kapott lázcsillapítót is, mert feljebb ment.
Voltunk dokinéninél, de semmit nem látott, hát remélem, most már tényleg kibújik az a fogacska!!! Talán végre tényleg az okozná a lázat.