Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

jAJ, nem olvastam vissza azt a pár hsz-t és most látom Zsu, hogy már dobtad a receptet. Köszi!

Képzeljétek, pár napja, Gergő úgy megy dél körül nagyaludni, hogy összegyűjti a párnákat amit talál, beteszi a kiságyába, megszámolgatja, mert már vagy 8-ig számol, aztán egymásra helyezgeti, elégedetten ráhuppan, és kb. ülve alszik el. fél óra csekkolás után látom legurul róla, akkor kiszedegetm a párnákat, 1-et hagyok neki, hogy ne legyen bőgés emiatt, hogy nincs párna alatta, amikor felkel. nem semmi pasi, mi? :lol: 8) :lol: :D :D

Kép

Kép
katherina

Timi, jól áll Bibus nagyhajú lánynak a nem is rövid rövid haj! :wink:

Kép

Kép
katherina

Hello!

Gabci: szerited én meghargudtam és ne kérj bocsánatot! :lol:

zSU: GYERE ÉS NYUGODDTAN MOND MEG A MAGADÉT.

Szerintem itt nincs helye a haragudásnak!Akinek nem tetszik hát szólval.......

ja és Zsu nállunk is ölben van a csaj és ül probálnám lefektetni azt hiszem adna nekem!

Ja most ettünk és ráharapott a kanálra volt ám sirás szegénykémet nyúzza már ez a fogfájás!Majd csak kibújik!

Adtam neki egy üvegbébiételt meg még benyomott 30 milli tápit de apa mondta hogy ivott volna még! :shock:

Kép

Kép
mogyoland

Kertészkedtünk és a csaj ha nem látottminket akkor túlsikitotta a fűnyírot! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Kat! Öööö, most Te engem Zsunak fogsz hívni? Hát, na jó! :lol: ("Receptet" én raktam fel!) Mizujs a szakdogával?
Itt esik, és 20 perc alatt 7 fokkal lett hidegebb! F*sza, nem győzöm hordani ki a plédeket a gyerekre! (Mer' amikor kivittem még vidáman sütött a nap!)
Hajni! Jelezd, h megkaptad-e a pííízt, meg az emilt!
Ú, Andi. És mi volt az a valami? Mondták vagy szövettan? Vagy nem kell vele foglalkozni? pü ment!
Balra el vasalni!

Kép
ermoni

Hát mi is igy jártunk mikor kivittem akkor borult volt az idő utánna kisütött a nap akkor melegebb lett de megint beborult!

Kép

Kép
mogyoland

Bocsi Móni, Rád gondoltam csak közben Zsunak is írtam áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá bocsi!

Kép

Kép
katherina

Ja szerintem a szakdoga miatt vagyok ilyen izééééééééééééé nem tom még mi lesz, szenvedek vele.

Kép

Kép
katherina

hi
mrá megint megjártuk a dokit,tököm ki van hogy hetente megyünk.Mert Maja ma fájlalta a torkát,orra még mindig folyik és megint pötyis a mandulája.nem tüszös.mától kapja az antibiot,mert nem tud az orrmanulája miatt kitisztulni.ecsetelős drnéni meg csak péntekr adott időpontot.hát ennyit a homeós cuccokról,már majdnem hittem benne,de enkünk semmire se jó,se az osc. se eza hepar se a tejserkentésre való.Ha Maja kapott volna gyógyszert a bogyó helyett már nem lenne semmi baja :evil:

és Bibus igenis nem fiús 8) ő hölgy

a hölgyet kis ordítással álomba ráztam mert semmi se tezsett neki

fája a hasam :cry: már rég meg kellett volna jönnie

Maja kergetőzik egyedül :-) izgi

Móni
hogy hogyan fogyózom?még sehogy :-) gondolkodom :-) azon hogy kéne neki állni,asszem úgy kéne ahogy Zsu is mondja hogy mindenből enni csak sokkal kevesebbet és este már nem kéne zabálni,meg no csokika és tásai

Ma eddig ettem egy tányér bablevest egy zsemlével meg 3 kis krumplis pogit.de már éhes vagyok :-)

Vicuska
Rami nagyon szép .nálunk is menő a flakon,papír

Zsu
szia :-) tudtuk hogy háziwellneszen vagy :-)

Bibuka ülne de avval a lendülettel esik előre :-) állni akkor szok amikor fürcsi elötti meztelenkedés van.Már amikor vetkőztetem vigyorog,röhög sikogat ireg-forog (tegnap sikerült leesnie is) aztán néha jön a tánc,áll fálig a lábán és rugózik mi meg röhögünk :-)

Gabci

Ádika olyanmint egy buddha :-)

Kat
Maja úgy számol egy -kettő-három-hat-kilenc

Anett
kaptam csúnyább vicceket,de nem mertem felrakni,nehogy :oops:

NADIN,RAMIKA
BOldog felediket :-)
Vendég

Hát én is álltatam múltkor a járókába és megkapaszkodott és akig birtam kiszedni a kezéből a hálót mondván elég lesz az állásból és olyan orditást rendezett mert neki tetszett!
mi lesz itt ha elkezd menni!

Egyébként kislány Bibus! :D

Hát nekem is fáj a hasam és már nekem is meg kellet volna jönnie! :shock: :?

Hát akkor Majcinak gyógyulást !

Kép

Kép
mogyoland

most meg alszanak apával a lány persze a hintában!
Most nyerő ,hogy kidobálja a játékokat és nem győzőm visszapakolni neki!

Kép

Kép
mogyoland

pár kép :-)
Kép
Kép
Kép
Kép
háttérben a rend egy része látható
Vendég

Na tehát a képek

séró:
Kép

Csabival kendőznek (Cs itt még tudott állni szegénykém :cry: )
Kép

Már veszélyben vannak a cuccok a nappaliban Kép

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Huh, nem is tudom, hol kezdjem...

Bibusnak, Nadinnak, Raminak boldog felediket! Puszi a fejükre!

Nem hiszem, hogy mindenre tudok reagálni, bocsi, mostanában hamar eltelnek a napok nálunk is. Sokat vagyunk kint, már ha épp jó idő van.

De jók nagyon a képek azokat meg tudtam kuksizni!

Kiri! Igen, egy idő után semmi nincs biztonságban... :lol: Drukk a férjednek! Az enyémnek gerincsérve van, nem operálható, volt már, hogy csuklott össze a térde, mert egy olyan ideget nyom, amitől néha elzsibbad a jobb lába! Na, az is király! Neki a masszázs, gyógytorna válik be, már amikor...
Timi! Bibi még így is csajos!! És gyógyuljatok mán meg!!!!!!!!!!!!
Kat! Gergő cuki! Jókat tudnak néha kitalálni!
Zsu! De jó, hogy jöttél! Tudtál pihizni?
Móni! Örülök, hogy jól sikerült az út! Jók a havas hegycsúcsok! (Persze a letarolt erdő nem annyira...) És Ti is szépek vagytok!
Marek! De jó!!!!!!!!!!!
Jutta! Csak lenne már biztos diagnózis!
Ciripke! De jó, hogy Te sem tűntél el!
Kati! Aranyos az uszis kép!
Vicuska! Rami mennyit nőtt!
Mogyo! Ágikának meg a foga jöjjön mán ki!!!!
Prücsi! Benedek egy szívtipró! :lol:
Andi! Keresztelő: szupi képek! Gondolom, a papnak sincs sokszor ilyenben része, azért is élvezte a fotózást, látszik rajta! :lol:
Hajni??
Jolka! Megértem, hogy nem tudsz annyit jönni! És igen: Réka szülinapja előtt voltam 33, jól emlékeztél!

Nekem fogam OK. Jövő csütörtökön műtét! Jajj, csak lennék már túl rajta.
Szülinap megvolt, csak a gépünkben kifigyott az elem, vagy nem tom, mi volt, mert a töltőből vettem ki másikat, de az sem volt OK, lehet, annak van baja...Így csak az apámék normál fotógépével készült kép a tortázásról...Kicsit ideg voltam. :twisted: Réka amúgy kapott babát meg azt a fa szétvághatós kaja szettet, amit már Timi is írt egyszer, de legjobban egy rózsaszín lufival játszott...Ő amúgy totál ilyen, nem érdeklik annyira az ajándékok, mikor kérdeztük, mit kér, azt mondta, hogy Levikének chipset. Ennyire jószívű és szereti a bátyját!
Én nem ültetek, nem állítok, de ezt már mondtam...
És mi is már fél almánál tartunk, és enne még többet is, de fő a fokozatosság...Nagyon szereti, én egyelőre még a délelőtti szopi után adom. Az én botmixeremhez van egy átpaszsírozós rész is, azon csinálom meg az almapépet, mert reszelve még túl darabosnak találom.
És: Botika egy hete végigalussza az éjszakát, nincs hajnali szopi. Így akár kipihent is lehetnék, de Réka alszik ebéd után, mert sokat vagyunk levegőn és elfárad, de ennek az a következménye, hogy este 11-kor alszik el... :twisted: Én már néha totál kivagyok. Reggel meg már 7-kor fenn van. Így aztán se magamra, se egymásra nincs időnk a férjemmel, mert örülünk, ha bedőlünk az ágyba, és ez kezd kicsit stresszelni. No, mindegy, hátha lesz ez még máshogy is!

No, bocsi, ha josszú volt! Majd jövök, ha tudok!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Bea
micsoda összefogott nőci vagy te :-)

képek :-( ez nagyon bosszantó

Maja is inkább egy lufival játszik,főleg ha ki van szakadva :lol:

Kiri
Nadin nagyon cuki :-)

jó ez a majmos rugija :-)
Vendég

Sziasztok!

Timi: jó a szerkója Bibusnak és a haja is jó! :D

BEa: én is mostmár rászánom magamat a foghúzásra inkább anyagilag amugy nem félek ilyenektől!

Nadin meg szuper !
Nekünk is van ilyen majmos szerkónk csak rózsaszínben!

Kép

Kép
mogyoland

Timi! Mér vagyok én összefogott??

Gabci! Bocsi, tudtam, hogy valakit kihagyok! Ádi ismét egy sármos kispasi a képeken. És igen, a habtapiból le tudnak harapni, vigyázni kell!!! :lol:

Mogyo! Nekem ezt a műtétet a kórház szájsebészetén csinálják, így fizetnem nem kell. Amúgy én sem félek...annyira...! :lol:

No, megyek, vki sír...asszem Réka...megint kakigondok is vannak nála...már mér is ne... Szép az élet! :? Pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Hát beszéltem ismerősökkel Gabci és azt mondták, hogy 6 hósan adtak ilyeneket ,hogy danonio!

Hát nem tudom csak tajtermék ,majd azt hiszem megkérdezem a védőnőt mit mond!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!
Hú, de csendes az este.

Nadinnak és Raminak boldog féléves szülinapot!

Zsu, jó hogy jöttél megint! :)
Móni, köszi újabb remek kis receptet!
Gyerkőcök mind-mind nagyon édesek és szépek, hihetetlen hogy már ennyi idősek.

Ezer bocs, hogy nem reagálok, nagyon kaki napom volt, úgyhogy nem tudtam rendesen visszaolvasni. Mindjárt felteszek egy képet kis angyalkánkról, nos a látszat csal, sajnos nem mindig ilyen tündibündi. Írtózatosan szenvedünk a fogakkal, hogy miért, azt nem értem, mert gyakorlatilag mindkettő kint van. Ma majdnem leharapta az újjam hegyét, úgy fájt azt hittem falra mászok. Viszont azért rendes gyerek, mert ha harapni támad kedve, kiköpi a cicit, elkapja az újjam, aztán mindent bele. :D

Képzeljétek, mivel április nálunk halmozottan ünnepléses, szülinap+házassági évforduló+Marci féléves, férjecském, aki Babanet lelkes olvasója, mint tudjuk kedvet kapott Ciripkétől és elvisz minket Kehidára vasárnaptól szerdáig. Ciripke ezúton is köszi-köszi! :D
Úgyhogy most ez éltet, meg az hogy holnap jön haza egy hétre a hugocskám aki Hollandiában él és dolgozik már egy pár éve. Sajnos csak évente 3-szor jön általában, úgyhogy ez most ünnep.

Mentem is, jó éjszakát.

Kép Marcika

ukati74

Timi, má hogy lenne Bibus fiús? Olyan kis csajos a pofija, még rövid hajjal se mondanám fiúsnak!
A 2. képen Bibus olyan kis mánökenes :lol:
Majcinak meg pusszancs, gyógyuljon meg!

Mogyo, ez kb nálunk is igy van, ha megpróbálom lefektetni, akkor visitás van :oops:
Ágikának jó kis huzata van :lol:
Hát, ez a Danonino szerintem még nagyon korai, én tuti nem adnám, de később se nagyon, gondolom tele van mindenféle E betűssel, szóval műcucc, nem?

Kriszti, Nadinnak levágtad a haját, vagy mitől áll igy?
Lehet, hogy Csabi dereka ettől a kendőben cipeléstől készült ki?

Bea, fogműtét? Jajjjjj, te szegény!
Amúgy nem csodálom, hogy 3 gyerek mellett kialvatlan és fáradt vagy! Én 1 mellett is az vagyok :lol:

Marek, nagyon örülök nektek!!!!!!!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Marcika zabálni való :lol: :lol: :lol: Annyira jó ez a kép! Igazi kis boldog baba, tényleg nem látszik a fogfájás!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Én is teszek 2 képet, már rég raktam. Kép Sapka proba
Kép Fürcsi

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, na ne csináld már! Én is legalább kétszer hiányoltalak... És mi ez a depis hangulat? És már miért lenne baj ütköztetni a véleményeket?
LÁtom, Másenyka Szibériából rábukott a teknőchúsra :lol: Imádom az ilyen sapikat, PP tündérkének határozottan jól áll. Ábel is örökölt szásásat a tesójától, talán jövő télen jó lesz rá.

Móni, szóval csigázod még a közönséget, vagy színt vallasz, vagy szálljunk le rólad, úgysem árulod el ki volt a szaunában?
És igen, épp ilyen félórás receptekre gondoltam! És imádom a brindzát...
Pirossal üzenem neked: Petra és Huba 7 hósak. Puszi nekik!

Én is próbálkoztam először az alma reszeléssel, de macera,meg nem is lett a gyermekemnek megfellelő állagú, így azóta mindent botmixerrel turmixolok szép sima állagúra. Kivéve a krumplit, mert az a keményítő kiválástól nyúlós cucc lenne, azt villával töröm össze.

Vicuska, végre Ramiról ismét fotók! Nagyon Aranyos :wink:

Kiri, Nadin milyen kis műszaki zseni! Nálunk az erősítő a favorit :lol: Apával nagyon helyesek.

Jutta, mi újság? Dorka alvászata, meg evészete?

Gömbi, hol vagy? Ugye Te nem depiztél be?

Gabci, Ádi haver már így ül? Magától?

Kati, Marci fotója annyira szupi, és csak lesek, hogy milyen szívtipró ez a kispasi 8)

Timi, milyen jó cuccai vannak hajas-Bibusnak, hol találsz rá ilyenekre?

Azt hiszem ma túletettem Ábelt. Íme a mai adag: 3 sült alma+1 őszib a mélyhűtőből+ egy kis köles hozzá, ez tízóraira és a maradék az uzsi-vacsi időszakra, 1 répa bébiétel+ hozzá dúsításnak 1 krumpli+ csirkeshusi.... ez ebédre, a maradák vacsira, és mindemellett 4x szopi. Szegénykém, csak evett és evett, annyit eszik, amennyit adok neki.

Fogyókúra? Most este, vacsi után még benyomtam egy sajtkrémes zsőmlét és egy adag saját készítésű pudingot. Persze azért bele kéne férnem nyáron valami nyári cuccba...

Andi005 , merre vagy?

Jó éjt!

KépKép
KépKép
prücsi

Jobb reggeleket mindenkinek!!!!!!!!!!!! Tegnap délután óta depis is vagyok. Kicsi lányom betaknyosodott, éjjel is kb kétszer vagy háromszor kellett orrot porszívózni. Annyira sajnálom. A kedve annyira nem szar csak hát nehéz cumizni és orron át levegőt venni egyszerre. Tettem vizes törölközöt a radiátorra, hátha. Ja és orrcseppezem nasivinnel. Valakinek valami jó ötlet??? Aki már ilyeneken túlesett??? plííííííííííz help :( :roll: Nem volt túl jó éjszakája természetesen nekünk sem. Ja és hogy még szebb legyen az élet a nagy is fújja az orrát ezerrel. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem vagyok én ilyen felkészült még ezekre. Szóval ez van. Timi!!!!!!!! Majcinak jobbulást Neked meg kitartás!!! :wink: És minden babának (felsorolni most nehezen tudnám) nagyon boldog 6 hósat kiívánok. Na el megyek besavanyodni... pusz

kikuka

Jó reggelt!

Bejött nekünk ez az óra átállítás. Így rendszerint fél nyolckor kelünk :D
(jajj, kiskutyám megeszi a térdemet miközben próbál bele lesni a topicunkba :D )
Kriszti: a férjed is ilyen profi kendőzésben? Jól fest Nadinnal.
Tényleg milyen kis sérós lett Nadi. Ééédi.
Timi: nekem is a 2. képen tecc Bibu legjobban. Olyan szépen néz. Majci meg változatlanul szívtipró. Nem irigylem a leendő ovis társakat. :wink:
Kati: Marci a képen pedig tényleg tündér. Tud másmilyen is lenni? Nem is hiszem. :wink:
Zsu: ezt a sapit idén már nem hordja Panka ugye? Nagyon ari ő is
Prücsi:ennyi kaját. Számomra követhetetlen volt. És nem lett fosi a dologból?
Bea: annyira aranyos Réka, hogy a bátyának kér ajándékot.
És a fogfájást meg te terjeszted??? Pedig Apa nem is olvassa a babanetet. Hajnali 4-kor volt ébresztője, mert beindult a foga.

Tegnap nagyon kiszúrtam Ádikával. Tízóraira körtés fruttapurát kapott. Mivel kérte még, adtam neki még egyet. Végig fosta szegény gyerek a napot. 5x kakilt, amiből 3x volt hasmenése.
Ennek öröméra döntöttem bele a teát minden pelenkázáskor összepisilta a pelenkázót, időnként a ruháját is.

Kép
Kép
gabcii

Kikuka: Osscillococcinum. Fél fiolával oldjál fel és add Vivinek.
Panninak is adhatsz, de neki már nyugodtan a betegtájékoztató szerint.
És unguentum nasale orrkenőcs. Meg porszívózd ha kell, mást egyelőre nem tehetsz. Ja, meg cebion cseppek. Én napi 6 cseppet adok Ádinak minden nap.

Kép
Kép
gabcii

Többben kérdeztétek. Egyedül még labilisan ül Ádi. És nem hasról fordul ülésbe, én teszem le. Szal, én ritkán szoktam ültetni és tegnap pár másodpercre álltattam is. De ez nem rendszeres

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

AKKOR PETRÁNAK ÉS HUBÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!

egyébként én látam most is Andi 005 ,hogy fent van!
Irjál ám!Te csaj!

Hát ma nagyon rossz éjszkánk volt 2 -ig szinte alig aludtunk állandóan kellet a cumi aztán felsirt nem bánnám kijönne az a fogacska mostmár mert nagyon nyúzza nappal elvan mert ugy mindent rág de éjszka kell a cumi és mivel ugye nem tanult meg cumizni fognom kell!
Na most az egyszer nem bánom ,hogy velünk alszik de jó volna állni kiságy melett fél éjszka!

Kép

Kép
mogyoland

Zsuzsa: hát nagyon édi Panka látom apa fürdeti!

Kép

Kép
mogyoland

Kat:Marcika nagyon szexis ezekkel a kis fogakkal! :D

Kikuka: én még tengeri sóssprayel is fújtam és az feloldja a cuccot!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Kikuka, én is a sósspray-t akartam még írni.
Lányok, ezt a Frutapurát mikortól lehet kapni? Férjem hozott és nem tudom adhatom-e. Ha jól nézem ebben mindenféle gyümi van.

Dzsuzsa
, Pankáról ez a sapis kép!!! Isteni!!!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Hát vicuska rá van irva a dobozra ,hogy mikortól van 4 -6 - és 8 hóstól!
Ha jól tudom bár én még nem vettem én az univeres bébidesszertet adom neki tizóraira!

Kép

Kép
mogyoland

Bocsi:vicuska=Vicuska

Kép

Kép
mogyoland

Vicuska, kis sárga szívben az elején benne van 4-36 vagy 6-36 hóig. Szerintem a vegyes gyümi 6 hótol, alma-banán, körte 4 hótol.

Petra és Huba! Boldog hófordulót!!

Mogyo, kiságy mellett állni fél éjszaka ismerős. Már majdnem magunk közé fektettem, csak aztán győzött a félelmem, hogy összelapítjuk szegényt,mert csak 140 széles az ágyunk. Drukk, hogy bújjon ki a fogacska.

Zsu, Panka és teknős. :D Nagyon édes. De a sakpis is tetszik!

Gabci én azt hittem körte fogja a hasit, azért nem is adtam. Vagy túl sok volt neki?

Kikuka, fel a fejjel, C-t én is adtam egész télen.

ukati74

sziasztok
köszi a köszöntéseket előre is utólag is :D
ma nem nagyon leszek, mert irtó sok mindennel elmaradtam (főzés, takarítás, kisebb papírmunka, alvás, ilyesmik).

baromi jók a képek. Nadinnak jól áll a kócos haj, meg a nyuszifül is (Csabinak meg Nadin- tényleg, mekkora méret ez a kendő? az enyém lehet, h túl kicsi ilyesmikhez?), Panka nagyon cuki még mindig (maradt a hihetetlen mennyiségű nyál? fog? lassan Hubát is meg lehet találni, ha követem a nyálcsíkot, fog meg még sehol. ikrek... naja), Bibi meg szörnyelladefrász... de nem frász és nem szörnyű és nem ella... jobb, ha megyek is.

kajaötlet: Móniéból kiindulva én a maradék spenótot csinálom meg csőben sült spenótos tésztának (kösssz! ;) )

Kat, kitartás a fogzáshoz. ismerős a téma 8) cuki Marci a fotón. és mentek! dejóóó. kehida nekünk is bejött (bár akkor még csak két pötty voltak a gyerekek, mikor ott voltunk :lol: )
na, tényleg lépek, mert eldumálom itt a délelőtti alvásidőt. pedig utolérhetném magam
csá

:arrow:

Kép
an°°di

ja, még egy
éjszakák: ma éjjel rendesen átvágtam magam. Petra sírt (gondolom a felső fogak kínozzák), én rendes anyukaként felkeltem, megszoptattam, evett is rendesen, gondoltam, Hubát majd ha akarja, v mielőtt elmegyek dolgozni. visszafektettem Petrust, pisi, vissza az ágyba, de olyan gyanúsan sötét votl. megnéztem az órát. fél 2!
ergo: bárkinek szívesen adok tanácsot, ha vissza szeretné szoktatni gyermekét az éjszakai kajálásra :oops: :twisted: :lol:
na, tényleg :arrow:

Kép
an°°di

Andi: ismerős én is azt hittem éhes áááááááááááá fogzunk ezerrel!De Ágika is jó szívvel megete az adagját!

Kati:hát nekünk 200*220 az ágyunk de mégis nekünk jut a kevesebb hely az ágyon lány rendesen ki tud turni!
Múltkor apával ketten aludtunk az ő helyén lány meg teljessen kisajátitotta az enyémet! :D

Kép

Kép
mogyoland

Halihó!
Kati, Marci egyszerűen gyönyörű! Kehida szuper, majd számolj be, mi is akarunk menni nyár elején. Hány napra mentek?
Timi, Bibus szerkója nagyon tuti. Tegnap én is bevásároltam turiban, nagyon jó kis cuccokat vettem. 5e Ft-ért két farmert (egyik bélelt, és mindkettő édi virágos a lábán), egy kimenősgatyát ami nagggyon divatos, egy kapucnis mellényt ami nagyon sportos, egy szupi rózsaszín kapucnis tavaszi kabátot, meg két hosszú ujjú felsőt, ja meg egy tipegőt. Mindegyik újnak néz ki.
Andi, kendő képzeld M-es (kölcsön), én magamnak L-eset veszek. M-essel az elöl hordós zsebes pozíciókat nem tudtam megkötni, de a csípőt és hátot igen. Hajrá rendrakás! Ikreknek boldogot!
Kikuka, ha vizes fehér a takony, akkor ne tengerisprézd, és napi max 3-szor szívd, nem túl erős fokozaton. Inkább Te szívd meg ha porszívós. Ha sűrű sárga, nehezen kijövős, akkor tengerispré, szívás és nasivin. Homeobogyókat én is adnék, ahogy Gabci írta az oscillot.
Zsu, nagyon édik a Panka képek!
Prücsi, nem semmi mennyit eszik Ábel!
Mogyó, ha jól emlékszem Ágikával voltatok kardiológián. Mennyi ideig tartott a vizsgálat, és mit csináltak vele? Köszi
Cirip, hogy vagytok?
Anett??!!!
Jutta, hogy megy most az alvás? Kaptatok új időpontot HP-ba?
Gömbivel tényleg mi lehet? Meg Ebivel?

Nadi tegnap este kutyapozicióból kiült oldalra pár másodpercre, és a kezével támasztotta magát a padlón. Asszem így indul a felülés :lol: És anyatelefonnak használja a babaőrt. Ha felébredt beleliheg, vagy kapargatja, és láss csodát anya azonnal megjelenik :lol:

KépKép
kertikiri

na akkor éjszakai etetésből már konferenciát tarthatunk. Ha védőnéni megtudja, hogy pár napja éjszaka is szoptatok kitér majd a hitéből.

200x220? :shock: Nem semmi. És tükör is van felette? :wink: Amíg nem volt gyerekem, azt gondoltam az csak szexcsatára való, pedig dehogy. :D

Na mentem rakott zsömlét gyártani, ismétlést kértek belőle ugyanis. :)

ukati74

Andi, nekem inkább az átalváshoz adjál tanácsot. Meg mindenki. Mostmár a leghosszabb idő az 3,5 óra, amit éjjel alszik. Nem állítom, hogy éhes éjjel 3x, de mi a fenét csináljak vele ha felkel? Sírni hagyni éjjel... hát azt nem akarom. Cumira átszoktatni nem akarom. Egyelőre marad a cici, amin visszaalszik általában, kivéve azt a kb. heti 1 alkalmat amikor a 3 kelésből egyszer azon sem.
Minden átalvós baba anyukáját kérdezem: csináltatok valamit szisztematikusan és tudatosan, hogy a dolog megtörténjen, vagy csak úgy magától ment?

KépKép
kertikiri

Kriszti, Nadin, rohamléptekben halad! Szuper ügyes. :D Kehidára 3 éjszakára. Április végéig akciós.
Kardion mi is voltunk. 10 perc, meghallgatja és EKG. Hp-ban nagyon kedvesek voltak, szerencsére csak a korral járó szívzöreje volt, semmi utóvizsgálatot nem igényel.
Miért kérdezted? Nincs semmi baj ugye?
Na megyek tényleg.

ukati74

Sziasztok!
Csak annyira van erőm, h az ikreknek nagy puszi! (Köszi Prücsi! :wink: )
És hová jártok Ti Kehidára? Eláruljátok?
Na el, mert se kedvem, se idegzetem most irogatni!
(Ja, a képek szuperek, de tudjátok, h én nem vagyok egy nagy dicsérgető. Ezért nem megbántódni... :wink: Ez van!)

Kép
ermoni

Sziasztok!

Petrának és Hubának boldog hófordulót!

Kiri:Miért csak napi 3- lehet porszívózni? Én annyiszor szívom, ahányszor szörcsög? Lehet, nem kéne?
És Nadin nagyon ügyes :lol:
Nekem éjszakára nincs jó tanácsom! Sokszor átalussza most már, ha meg felébred szopi van. De én otthagyom, még ha hallom is, hogy fent van. De nem sír. Nadin sír? Mert ha nem, akkor hagyhatnád... Sztem, de ez Vilkóval műkszik, ő meg más, szóval hajrá!

Hajni: megjött a cucc, köszi :lol: :lol: Csomagolás 8)

KépKép
1macsek

Halihó! Csak gyorsan én is!

Hubának és Petrának boldog 7. hót!!!

Kikuka! Én is csak a szívást tudom javasolni, nehogy a fülére menjen! Nekünk Botinál a multkor csak 1 napig tartott, kívánom, hogy Nálatok is hamar lemenjen ez a dolog!

Kiri! Átalvás: tippem sincs, hogy kell csinálni. Boti, mióta hazajöttünk a kórházból, egyszer kelt éjszaka, és most egy hete már átalussza. Pedig csak szopizott eddig, tehát nem kapott úgymond laktatóbbat estére! Nekem is csak most, 3-adjára jött így össze! (Bíztató, nem? :lol: ) Főleg Levivel én is simán szoptattam ennyiszer éjjel. Aztán egyszer csak (ne kérdezd, mikor), lesz olyan, hogy nem kel fel annyit... Tudom, hogy ez így nem annyira megnyugtató, de én csak a szoptatást tudom javasolni (Kati, ez mér nem tetszik a védőnőnek?), vagy majd később nyáron a sima vizet meg lehet próbálni, ha szomjas a gyerek. Ha a szopitól megnyugszik, minek ordíttatni, csak felkelt mindenkit, még magát is! Réka meg 15 hónaposan (nyár volt) még szopizott hajnalban, és egyszer egyik napról a másikra elkezdett sírni, mikor magam mellé vettem, megfeszítette magát és nem kérte. Viszont szomjas volt, ivott egy kis vizet, és visszaaludt. Csak lestem, mert Levi 2,5 évig szopizott, Réka meg akkor úgy döntött, nem kéri tovább. Szóval előre semmit nem lehet kiszámolni. Mindenesetre sok erőt a sok keléshez, tudom, mennyire fárasztó...

Mogyo! Te is jól bírod!

Nos, mennem is kell, majd ha tudok, jövök! Szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Fúú, én is rendesen el vagyok maradva a házimunkával. Mindjárt neki is látok.
Andi: akartam már kérdezni. Ha egyikük felébred és sír, nem ébreszti fel vele a másikat?
Kati: mióta kel megint éjszaka Marci? És hányszor?
Kriszti: kétség kívül Nadin a legügyibb topic baba.Gratula neki. és a fogakhoz is.
Férjed hogy van?
Prücsi: Ábel mennyit eszik és mit, mikor?

éjszakai átalvás: a tudatosság annyi volt, hogy le akartam szoktatni Ádit az ölben ringatásos altatásról. Szerencsém volt, mert partner volt benne. Én nappal sem altatok, elalszik magától. Az éjszakát is önállóan átalussza, tehát a gyerek érdeme, nem az enyém. Ezgyerek függő, nem hiszem, hogy van rá recept mit hogyan kéne csinálni ezügyben. Tudom, nem voltam túl nagy segítség. Húzok is a dolgomra

Kép
Kép
gabcii

Ja még annyit hogy
Petrának ésHubának Boldog 7. hót

Kép
Kép
gabcii

Kriszti, nem hinném, hogy tudatosan lehetne szoktatni sírás vagy cumi nélkül, de a tudatosságban amúgy sem hiszek túlzottan. Inkább, ha lehet ki kell deríteni miért kel és azon változtatni, ha akarsz és tudsz egyáltalán.
Gabci Marci kb. egy hete nem alussza végig újra az éjszakát, ami nekem elég furcsa, mivel 4 hónapon kersztül el voltam kényeztetve.
Bea, védőnéni szoptatás tekintetében retro. Éjjel ne vegyem ki csak adjak egy kis teát stb. szöveg. Ez nálunk eleve nem működik, mert teától óriásit büfizik, ami fekve nem megy, tehát mindenképpen ki kéne vennem. Aztán nekem egyszerűbb is szoptatni+örülök, hogy valamikor legalább jól szopizik.
Igazából úgy megy, hogy kétszer-háromszor óránként felkelek hozzá cumit beadni, aztán végül hajnalban már nem bírom cérnával, akkor megszoptatom. Utána reggelig legalább alszik. Ezek után most döntsem el foga bántja, vagy éhes. Szerintem éhes, és mivel a foga bántja felébred rá. :roll:

Móni, Thermál Hotel Kehida. Bent a strandon, korlátlan belépessel a teljes fürdőbe. 8) Ha lúd legyen kövér. :wink:
Ezt neked küldöm, hátha a nevetés is ragadós, sajnos a vicceket én nem tudom megjegyezni.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ukati74

Nincs tükör az ágy felett! :lol: :lol: :lol:

Kardiólogián: hát ekg , meghallgata és fel kelett menni nekünk az emeletre ahol a betegek vannak mert csak ott van utlrahang azzal is megnézte minden okés de ő is hallota a szívzörejt igy vissza kell menni még májusba nekünk!Egyébként kétszer is megnézte az ultrahanggal és nem látott semmit ami persze jó de hallota a szívzörejt!

Na

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!!!!!!!!!! Valamivel jobb a kedvem és nagyon szépen köszi Csajok az ötleteket és az infókat. Szívunk ezerrel, csak egyszer kapott orrcseppet ma, úgyis csak max 3x-or lehet. :? Evett is, nevetgélt is, úgyhogy én fújom fel a dolgot, dehát az anyák ugyebár... Ilyenkor nemtom Ti hogy vagytok vele, mindig azt kívánom, inkább nekem lenne ez most (vagy inkább az apjának :D ). Most :arrow: majd még.....

kikuka

Érdekes egyébként én is csak a betegségektől rettegek!
most néztem a fogazatát a csajnak hát nagyon fehérlik majdcsak kijön.

most meg játszik na a mai ebéd egy üveg sütőtök csirkével és még 60 milli tápit ráevett igy kibirja a majdnem 4 órát!
Hihetetlenül tud enni de büfi, fing is van !
(bocsi)
Szerintem valami ugrásszerű növekedés van mert már volt ilyen ,hogy többet evett!

Kép

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?