Új privát üzeneted érkezett!

Még az jutott eszembe, hogy a szervező ajánlott egy kisebb, de a gyerekeknek megfelelő termet. Nem láttam, nem tudom milyen.

Beu
beu
 
 


Andy,

átküldtem amim volt. remélem megkaptad

törpi
törpicur
 
 


Sziasztok,

HELP!!!!!!
Kisdednek adtam kúpot,mert 37,2 volt a láza,vagyis a hőemelkedése.Tegnap kapott oltást.nem baj ugye,hogy adtam neki?
Most alszik a pirinyóm.... Kép

Ildi,
csakis a családunkban+ férjem családjában tapasztalt évtizedekig tartó cumizás riszt el.Aggódom egy kicsit emiatt,de tudom,hogy most még úgysem tudok mit kedeni vele.Már nem is foglakozom vele igazán,mert olyan kis édes.

ajaja felébredtünk
Évi+Petra
Évi24
 
 

 
 

Evi,
En is adtam szuri utan Borinak kupot nemcsak laz hanem fajdalom csillapito is.

Ari
ari
 
 


Sziasztok!
Hát jó régen írtam már, de időnként beleolvastam, és a fotókat természetesen mindig megcsodálom, mert a babók mindig őrületesen cukik! És tudom ám, hogy vannak újabb fogacskák, mozgások, hófordulások, amikhez nagy gratula. A betegeknek jobbulást és minden gond hussanjon (Sofka után szabadon) a Marsra!

Igyekszem gyakrabban jönni és szemet vetettem a talira is, ha nem bánjátok, hogy mi is megyünk. Bár most úgy tűnik, hogy nem is lesz? Majd lesem az időpontot. Nekem az ünnep alatt a péntek tutira nem jó, de legfeljebb megyünk a következőre.

Édesdedem 1-2 hete elkezdett ordítani az idegenektől, sőt, sajnos a családtagoktól is. Nagyikat hetente látja, úgy látszik ez kevés neki. Mi lesz, ha apajája elutazik egy hétre? Meg ha vigyázás céljából otthagynám anyósomnál??? Meddig tart ez az állapot? (Ja, és akkor a talin is ordítani fog nyilván. Remélem azért nem vagyunk nongráta perszónák... Kép ).

Maci_2! Ti levágtátok Roni frufruját? Csak azért kérdem, mert Virókám haja már a szemébe lóg, de nem merem levágni, mert még csak 4 hónapos és félek, hogy mocorgás következtében bajt okozok... Egyébként képek Kép sőt Kép !

Kaska! Ne aggódj a súly miatt! Nekem egy gyerekdoki azt mondta, hogy ha minden egyébként oké, akkor nem kell aggódni és ne is méregessem olyan sokat, ha nem akarom paráztatni magam. Az acut éhhalált pedig nem ismeri. Kép Másik fogdokihoz megyek időponti és egyéb okból, de azért köszi!

Tündér! Üdv itt, és tegyél fel képet, lécci!

Menek főzők, etetek, stb.



Ezt nem értem. Nem fogadja el a jelszavamat. Lehet, hogy törölték a profilom?

 


Jelentem, kölkök megvannakKép Ma reggel eszembe jutott a nagy nyugiról, hogy milyen gyorsan nőnek a lányokKép Még a végén megint egy ordító babát akarokKép

Toffi, nekünk nem fix díjas a net (vacak ISDN axelerós csomaggal), így nekem nem nyerő az MSNKép
Azt sajnálom a legjobban, hogy 2 évre lekötöttük magunkat az ISDN szerződéssel, pedig már itt is lesz ADSLKép

Na mennem kell.
Momo


Momo
momo
 
 


Sziasztok!

Tali
gáz lenne, ha a 27-i héten lenne? Mert ahogy olvastam a jövő hét többeknek nem jó.

Beu
szerelő Lőrinc Kép nem akarta megenni a szerszámokat?

Tündér
üdv itt és gratula a 8 hetes Ilanghoz! Kép

Sofka, Manó
Hogy van Kata és Emma? Jobbulást nekik

Nadina
és mi a teendő egy ilyen cisztával Zsani ínyén? FElszívódik? szegény!

Urszila
gratula a kutyázáshoz, zokni lehúzása nálunk is műsoron van Kép

Réka
hogy sikerült a tanuskodás? biztos jól csináltál mindent Kép

Évi
37,2 levonva vagy levonás nélkül?

Apa is Augmentint szed a vésett foga miatt, és most direkt megkérdeztem tőle, de neki nincs hasmenése Kép

Gyerek tegnap bevágott egy egész almát Kép igaz, kicsi alma volt, de akkor is! ha nem a megszokott ritmusban nyújtottam felé a kanalat, már hangot adott a nemtetszésének Kép Kiváncsi vagyok, ma mit szól hozzá?

ATtól tartok ma kihagyjuk a sétát, szutyok idő van Kép

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Mindjárt megszállnak a rokonok! Ma csak anyámék+anyós, de holnap jön az erősítés! Ui vasárnap keresztelünk. Kisebbfajta lakodalom-csak +szülőből 4 db+az 5 gyerekük-, szerencsére a templom melletti szeretetvendégség teremben.
Kakitlanság továbbra is idegesít, vasárnap óta ma volt, óriási erőlködéssel egy pici, majd lázmérős rásegítéssel egy nagy adag. De a lázmérőt nem szeretném sűrűn bevetni. Dokinénink cukros kamillateát javasolt kaja előtt, az sem használ. Nincs valami ötletetek?

BeuKép salikat megrendeltem, kösz a címetKép És én hogy nem vettem észre a Lőrinc félszülinapját, amikor pont a Mariann-féle talin volt fél éves? Milyen férfias azzal a szerelőládávalKép Ilyen pasi kell JulkánakKép

AriKép Kép hogy még mindig beteg vagy! Jövő keddi tornáig, gyógyulj meg, jó?. Most mi sem voltunk, oltás után 4 órát aludt Julka.

MaciKép Roni látom már egészen szilárdat eszikKép és tündérke továbbra isKép

HeppiKép részvétem nagymamád miatt. Milyen jó, hogy el tudtatok menni, és láttad.

NorkaKép 10 perc nagyon sok szerintem. Andrisnak sűrűn vérzik az orra - egy kis érgyengeség - de ált. 1-2 perc alatt eláll. Egy ki hideg vizes vatta is segít az orrnyergen.

ToffiKép hozzátápival volt 8 nap rekord kakitlanság? Mert Julka azóta csak, amióta cicin kívül mást is fogyaszt.

MomoKép Zsebikéden mindig elcsodálkozom, hogy milyen édes, Timikéd meg gyönyörű.

Urszila
urszila
 
 


Hali Csajok!

Jelentem, olvasok, jegyzetelek, csaképp zombisodom is. Mindkét csepp takonykóros, bölcsit hanyagoljuk, éjjel egy fix ébredés van, általában a nagy kezdi, a kicsi folytatja... De mintha javulást látnék...

Tali, akkor maradjunk 23.-ában? vagy legyen 24.-e? Cserepesházat akkor hivogatom, majd beszámolok róla.

Beu, kellemes utat, majd küldök smst a fejleményekről, nehogy lemaradj!Kép

Bocs, hogy nem reagálok, de kezd nekem is telítődni a bucóm...

Pussz
Zsófi

ui.: akik kértek mélt, azok kapnak, csak ma nemszeret a mélszerver engemetKép
csucsuka
 
 


Sziasztok,

mink is élünk, kicsit zűrösen, Malacka tegnap kapott oltástKép. Persze amúgy férfiasan viseliKép. Ma már a bokáját is borogatnom kellet, állítólag ott is fáj a szúrásKépKépKép.

Tali: az szuper lenne, ha a 27.-ei héten lenne, akkor tudnánk mi is menni!Kép

Majd megpróbálok még benézni, de most mennem kell ápolni oltott MalackámatKép.

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Andi,
hónaljban mérem digi hőmérővel,mint a nagyok... Képúgyhogy levonás nélkül kell érteni.Azóta már 37,3....még jó,hogy adtam neki kúpot.
Megint elaludt,remélem nem lesz durvább....nagyon nem szeretném.

Tali időpontot én is várom. Kép

Csucsuka,
csemetéknek jobbulást!!!Gyorsan gyógyuljanak meg!!!

Múltkor téma volt,hogy kell-e menni minden nap sétálni a gyerkőccel...már akkor is írni akartam,hogy bizony én ilyen szempontból a zord anyák közé tartozom,mert nem szoktunk menni minden nap.Nálunk mondjuk ez a "babkocsit nem szeretem anya,értsd már meg!!!" című dolog miatt elég nehézkes is.A kenguruhoz meg már hideg van. Kép De ma előkeresem a babakocsi lábzsákját és,ha már nem lesz lázas a kis dedem,akkor lemegyünk.

és egy kis délelőtti Petra vigyor Kép

Kép

É+P
Évi24
 
 


Sziasztok!

Manó,
hogy van a kis beteg? Remélem, jobban! Puszi a buksijára!!! Kép

Nadine,
hát ez nem a te napod volt Kép... És mi lesz azzal a cisztával???

Virga,
én nagyon sajnálom, hogy ezt a következtetést vontad le, hogy akkor nem írsz ide olyat, ami bánt vagy bosszant. Hiszen azért is van ez a fórum, hogy egymást megvigasztaljuk, ha kell, lelket öntsünk egymásba. Persze nyilván ha ismerős is olvas minket, akkor óvatosabban bánunk a szavakkal, de azért... én remélem, hogy jössz még, és nem gondolod úgy, hogy benned van a hiba.

Urszila,
gratula a féléves Julkának!!! Kép Érdekes, nekünk épp a hozzátápi oldotta meg a kakiproblémákat.

Momo,
hát már múltkor én is bosszankodtam, hogy megint lemaradok rólatok. Nehogy már megint!!! Kép

Nem lehetne, hogy ne a négy nap alatt legyen a tali, hanem egy átlag hétköznap??? Én annyira szeretnék veletek találkozni, de Apával lenni is nagyon-nagyon!!! Naaa...

Norka, Timici,
a háztartási keksz az a sima bolti? Nem gáz, hogy mindenféle térfogatnövelő meg ilyen izébigyó szerek vannak benne? Adhatom a gyerkőcnek?

Norka,
túlélik simán??? Hát, nem tudom, nekem abban a percben nem tűnt simának a dolog. Sőt Kép.
Én meg most vagyok Kép.

Toffi,
almás süti nyammmm... de ennék egy kis almáspitét mostazonnalderögtön... Kép

Sofka,
nagylányod is beteg? Szegény, jobbulást neki!!!

Anita,
múltkor nem is írtam, nagyon édes a kis háromhónaposod az újabb képeken is!!! Kép

Elli,
én is lassan úgy érzem, hogy nincs is szükségem annyi alvásra Kép. Bár ma egész jó volt, csak fél 1-kor és fél 3-kor keltünk, így egész kibírható volt az éjszaka. Mozgásfejlődés miatt meg tényleg ne aggódj! Minden baba más és más, ki ezt, ki azt "tudja" előbb. Ankának pl. foga nincs még mindig, Miszike Bekijének meg már nyolc, pedig alig van köztük pár nap.
Nyulatkozni Kép

Réka,
drukk neked, ne izgulj, minden o.k. lesz!!! Kép

Maci2,
rakok fel majd képet. A 10 perces orrbefogásról én azt hittem, elírtad, és 10 másodperc akart lenni, mert így még érthető lenne...
Roni tök aranyos maszatosan is!!! Nálunk nap mint nap van olyan, hogy "most megeszem-most nem eszem meg", teljesen logikátlanul, amit egyik nap bevág fél üveggel, azt másnap az első kanál után kiköpdösi. Attól is függ, hogy épp mennyire álmos, mikor kakilt előtte, fáj-e éppen a foga (helye Kép) stb.

Ari,
Mátra, óóóóóó... de irigy vagyok...

PIldi,
Anka mint szupergyerkőc Kép, köszönjük! Te, figyusz, az éjszaka-nem átalvása nálunk is kb. a hozzátápival együtt kezdődött. Nem lehet valami köze hozzá? Habár ezt cáfolja Beu és Lőrinc példája Kép... Na mindegy, csak "hangosan" gondolkodtam.

Dé,
sziasziaszia!! Kép Nem lehet, hogy csak addig ordít, míg ott vagy, és 5 perc múlva abbahagyja? Nálunk volt ilyen, amikor kiléptem az ajtón, Anka visított utánam, mint egy kismalac, de állítólag rövid idő múlva elfelejtkezett rólam, és elvidámkodott apjával vagy a nagyijával. Kép

Rólunk: Anka még mindig taknyol, nem tudom, mikor múlik már el ez az állapot Kép. Utálja szegénykém az orrszívót, ami nem csoda, én is utálnám Kép.

Na megyek, aztán keresek még újabb képeket Kép

Pusza
Franyó
franyo
 
 


AKkor legyen a 27-i héten! De melyik napon? Kedd? Mikor? (Ha lehetne késő de, kora du magasságban, nekem ugyanis 4-re gyermekekért mindenképp ide kellene érnem, at Örs meg tőlünk...Hát több mint egy óra, az sicher.
Zulu, pasik így születnek, vagy mi tesszük őket ilyenné?
Toffi, Miapánk Nyíregyházát járta meg, autóvásárlási célla. Aztán felfedezte, hogy almát árulnak az út mellett. Itthon meg kiszámolta, hogy legalább 200 Ft-ot adott kilójáért, most úgy esszük.
Bolhacirkuszom éppen alszik. Micsoda béke!! Ebédidőre úgy éreztem, felmondok. Mind engem akartak. az egyik inni, a másik játszani, a harmadik beérte volna azzal, ha folyamatosan simizem a lábát... És mindhárman éhesek voltak. Vannak ilyen napok. Ja, és boltba csak holnap jutok el. Talán apa hazafelé.. Úgyhogy a túrógombócot joghurttal ették. Micsoda reformmenü! (Marci kért volna, de nem kapott.)
Csucsukáéknak és összes többi sorstársaknak jobbulást! Bevetettem egy adag patikában ajánlott homeós cuccot, és édes gyermekem szó nélkül nyelte le!! (különben minden gyógyszertől öklendezik. ) Újabb érv az újszerű házikuruzslás mellett!
Urszila, Marci répához, banánhoz mindig szőlőlevet is kapott, az megoldotta a nagydolgot!
Réka, remélem már túl mindenen, boldogan, felszabadultan.
Évi, 37,2 popsiban? ha igen, akkor sem ártottál, legalább nem fáj neki, de az nem láz. Az hónaljban 5 tizeddel kevesebb lenne.
Momo, különös. Én akkor szoktam ordibáló, tejszagú baba után vágyakozni, mikor a kölykökből mindeféle csecsemős báj kiveszik, és folyton visszadumálnak, és már csak a többi gyerek izgatja őket, anya uncsi. Na ez jó három év. szerencsére, különben már nem férnénk el az asztalnál!
Maci, ugyanaz a tök vót? Mert úgy tűnik, minél narancssárgább, annál édesebb. Mindenesetre a képen jól mutat!
Elli, nagysúlyú babák nehezebben emelik a hátsójukat. Annál tovább van béke a mamáknak, úgyhogy ne siettesd a fiadat, csak nyugi!

Na megyek, mindenféle hangokat hallok. Mivel igazán nem vagyok egyedül, ebből arra következtetek, hogy indul a második műszak!!! (Dilidoki meg egyelőer máshonnan kereshet pácienst.)
sofka
sofka
 
 


Na, közben látom, írtatok még páran. Látom, másoknak is jobb lenne a következő hét. Nem lehetne...??

Évi,
vigyori Petrád tündéri, és szerintem kicsit hasonlít az én Ankámra Kép.

És akkor a képek:

Ez akkor készült, amikor Apa az erkélyen biciklit szerelt, és Anka a csukott erkélyajtó üvegén át nézte. Kb. negyed óráig állt ott, és visítva követelte, hogy Apa jöjjön be Kép, vagy hogy ő mehessen ki hozzá (persze nem mehetett, fújt a szél, ő meg taknyos volt Kép). Amint Apa bejött, csend lett Kép. Szóval az én lányom most már apás is Kép, nemcsak anyás. Ez a kép egy békésebb pillanatot örökít meg Kép.
Kép

Itt meg megtalálta a hátizsákomat, és érdeklődve vizsgálgatni kezdte:
Kép
Kép

Ez pedig egy alvós kép, jógiAnka ilyet is tud:
Kép
Azt hittem, megzabálom, mikor megláttam, hogy a lábát szopizza Kép.

Na puszi mindenkinek, felébredt az én tündérkém!

F.
franyo
 
 


Sziasztok!
Mostanaban csak kukkolo uzemmodban vagyok, ahogy elkezdek irni, Kincso nekiall orditani, de ezt nem hagyhatom ki.

Franyo, PIldi, kepzeljetek, 3 napig kihagytam a hozzatapit es ataludta az ejszakat, aztan tegnap kapott 1/2 uveg sutotokos almat, az ejjel mar ordiba volt. Akkor most mi van ??? Olyan tanacstalan vagyok, meg kiserletezzek egyszer, hatha csak puszta veletlen?

Olyan merges vagyok, tegnap vettem 2 par terdzoknit Kincsonek, most szedtem ki a mosogepbol es latom, hogy mind a negy lebomlott es a szalak osszetekeredtek a ruhakon, ugy kellett szettepaszni, hogy ne egy nagy tombben szedjem ki Kép
Mar napok ota menstruacios fajasaim vannak, de semmi eredmeny. Ez szerintetek normalis? Kincsonek pedig hull a haja, minden tele van vele, szuletese utan nem hullt, doki neni szerint most hullatja el az ujszulott hajat. Akkor most kopasz lesz az en kis hajasbabam? Mar eleg jol latszik a fejbore KépKépKép

Na megyek, mert Kincso ujabban ordit, ha nem lat, pedig itt van mellettem a foldon, de bekuszik az asztal ala, utana meg reklamal, hogy eltuntem. Kép

Urszila, gratula a féléves Julkának!!!

Franyo, Ankanak jobbulast!

Maci_2, Roni nagyon aranyos kis maszat!

Evi, Petra cuki, ilyen konyvunk van nekunk is! Kincso mar gyurottre ragta. Kép

Csucsuka, gyogypuszi a csoppsegeknek Kép

Pussz,
Kiszuny
kiszuny
 
 


Franyo! Eddig pont úgy sikerült itthon hagynom, hogy végig aludt. Amikor jön vki, vagy mi megyünk vendégségbe, akkor elég ha ránéz nemanya, és már ordít is. Persze a kezemben többnyire megnyugszik... Jógi Anka Kép

Kiszuny! Nálunk is tele a lakás hajjal, és kezd kopaszodni a kis drágám, de szerintem nem fog kihullani az egész, mert közben valség már jön az új hajuk. Vannak foltosabb részek, de nem olyan vészes. Elöl viszont a szemébelóg és azon gondolkodom, hogy ott le kellene vágni.


 


Franyo,

már volt,hogy én is úgy láttam,hogy ezek a csajszik hasonlítanak egymásra,de tényleg. Kép
A jógiAnka tarkója is olyan,mint Petrusé...szinte össze lehet őket keverni. Kép

É+P
Évi24
 
 


Sziasztok, jöttem vigaszért, mert elmentünk, hogy beutalót kérjünk hasi UH-ra, hogy kizárjuk a görcsök-ordítások szervi okát, erre meg kiderült, hogy az elmúlt 3 hétben sem nem nőtt, sem nem hízott, sőt, fogyott 10 dekát KépKépKép Az amúgy is egetrengető súlyából ...
Persze továbbra is csak a par.krumpli a menő. Nade abból ma is megevett 2 és fél decit, és most uzsonnára szopi után még bevágott 60 millit, eddig még nem kínáltam főzivel ilyenkor, és most leég az arcomról a bőr, hogy éheztettem a gyerekemet ...
Húst meg nem merek neki még adni, mert annyira kiborította múltkor ... de azért lehet, hogy hétvégén újra megpróbálom.

Most nem írok senkinek, mert olyan rossz kedvem van.

Döganya Kangi
kangi
 
 


Kangi! Egyáltalán nem vagy döganya! Ne tessék ilyet mondani! Gondolj arra, hogy nincs semmi baj, csak átmeneti időszak. Pár hónap múlva már el is felejted, hogy volt ilyen gondotok! Tessék egy kis pozitív energia és mosoly, hogy jobb kedved legyen: ++++++++++++++++ Kép


 


Kangi,
nyugiKép. Elmentek szépen UH-ra, ott minden létező kórokot kizárnak, Kangianyuka pedig szépen megnyugszikKép.
Fogyás: Macókám is képes -10-20 deka fogyásokat produkálni. Ilyenkor több lehetőség van:
1. gyermek tologatása a mérlegen, amig a dög mérleg a kívánt súlyt nem mutatja.
2. megetetni a kölköt, és utána mérniKép
De most komolyan, mi lánykáink ugye kínosan őrzik vonalaikat, azt a 10 dekát akár mérési pontatlanságnak is fel lehet fogni. Meg a szokásos kaja-kaki-mérés összefüggés, ha nem ugyanolyan körülmények között méred, akkor nagy különbségek lehetnek.
Na meg az éltkori sajátosságok, ilyen szipirtyó korukban már hajlamosak alig hízniKép. Nézz csak be a ropitopicba, Beszti Nátánja mennyit rántott magára 7 és 12 hós kora közöttKép. Aztán egy gyönyörűséges, egészséges kis fickó.

na cupp
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Bakker, de az furkál, hogy most még szopi után megevett még egy kisadag főzit is ... eddig meg csak éhezett ... KépKépKép

Azért persze nem nagyon aggódom, mert továbbra is jó kedélyű és élénk.

CSAK ROPIIIII!!!! Kép

Kangi
kangi
 
 


Franyó,
Anka továbbra is gyönyörűKép, jógiAnkaKép

Zulu,
oltott Malackának gyógypuszit küldök!Kép
bokaborogatásKép igazi minipasi!

Maci2,
Roni maszatosan is nagyon helyesKép

Évi24,
vigyori Petra csuda édesKép
kutyus báb honnan költözött Hozzátok?

Norka,
örülök, hogy Jázinak is bejön a háztartási kekszKép, mi már csak azzal közlekedünk, különben nem marad meg a babakocsiban, így viszont 3keksz/óra a menetünk.Kép
Csak az a gáz,hogy nagyon maszatol...ma is levittem a tiszta overáljában és úgy nézett ki hazafele, mint a kismalac. De a nyugalmas séta nekem ennyit megér.

Kangi,
nem vagy döganya, hogy mondhatsz ilyet. Lehet, hogy eddig nem is ette volna meg a kajcsit szopi után. Na fel a fejjel!!!
Most én is sírjak, hogy Bence meg iszonyat módon elkezdett enni és nem is igen kell neki a cici, ezek szerint nem volt neki eddig elég a tejcsi, csak épp nem reklamált. Mázsára jövő héten megyünk és szerintem nálunk sem lesz gyarapodás, DE látom rajta, hogy jól van és vidám, mozgékony. Ha nagyon éhes lenne tuti reklamálna.nem?

tali: most akkor mi a végleges? Zsuzsi a jövő héten még itthon van, de utána? nem tudom. Zulu? te esetleg tudod???

Momo,
boszik nagggyon édesek.

Urszila,
boldog félévességet Julkának

most ennyi, megyek, mert törpi szétszedi épp a lakást, utána nézek hol tartKép
pusza
Timici
timici
 
 


Kangi!

Pasztinákot próbáltad már? mintha Lőrincnek ízlett volna.
Nem döganya Kangi! Próbáld akkor mindig paradicsomos krumplival etetni, amikor csak kéri. Anyatejjel együtt minél többet. Ebből baj nem lehet. Milyen hússal próbltad? Próbáld másfélével, hátha nem lesz baj. Lehet, kellene már neki a hús. Nincs igazán jó ötletem, de ne szomorkodj! UH-ra mikor mentek?

Ari! Jobbulást és jó pihenést. Szerintem Borinak nem kell az akciós fa etetőszékKép

Tündér! Üdv itt! Gratula szépnevű kislányodhoz. Nálunk még mindig nem nagyon van rendszer.

Nadine! ApukádKép ZsaniKép szegény TeKép. Drukkolok, hogy el múljanak a bajok.

Momo! Köszi a képeket, felderítettek! Meddig aludtak a csajok?

mindenkinek, aki kérdezte: Cserepesház a Füredi út és a Vezér út kereszteződésénél van, az IKEA mögött nem messze. Gyalog elérhető az Örsről. Ha lesz ott valami, részletesen elírom, hogy hogyan kell menni.

Norka! Könyvet nem felejtettem el. Hogy mikor, az még rejtély. BillentyűzetKép

Toffi! Lőrinc is megeszi a szerszámokat (mint mindent, ami nem kajaKép), csak pont egy olyan pillanat, mikor épp nem. Amikor reggel olvastam az írásod, Lőrinc már túl volt az első alváson. Most megint alszik, itt a hordozóban mellettem altatta el magát. Egyszer meghallgatnám Zsombit önaltatás közbenKép A bébiételekre ráírt hónap szerintem nem túl meggyőző. Vagyis apa felül szokta bírálni, és eltolja az adhatóságot. Mi az az MSN? Almásba szívesen besegítenék. Na, nem a sütésbeKép

Anita! Remélem jobban van már Robó!

Elli! Szerintem tudnál (aludni 6-8 órát) Szegény.Kép Altatás napközben is van, hogy szopival. Időnként elalszik magától, máskor meg szétesik a fáradságtól, de nem alszik. Akkor cici, és öt perc múlva alvás. Aztán van, hogy este sem alszik el, még cicin sem, de leteszem az ágyába és láss csodát. Szóval nagyon változó. Igazából nem szoktatom, lesz, ami lesz. Előbb egyen, aztán meglátjuk az alvást. Éjszakánként ő is gyakrabban kel megint. Úszáson most főleg labdázás lesz, meg kéne a labda után menni a víz alatt. Mi ezt még nem csináltuk. (szerdán is voltunk pótolni.) Remélem, megszereti a merülést Kevin is. ViccKép Kaki ügyben meg véletlenül se nyulatkozzKépKépKép Látom, észrevetted. ApávalKépKépKép

Andi! Az üvegreszelő nekünk bevált.

PIldi! Örülök, hogy Ancsinak tetszett az úszás. Lehet, hogy a hozzátápi csak ront az alváson? Én azt remélem, hogy ha tele lesz a hasa, jobban alszik. Mondjuk most valóban hasfájósabban ébred néha, meg nagyokat durrogtat.

Évi! Jól van már Petra? Nagyon édi a képen!

Dé! Jó, hogy megint felbukkantál. Gyere gyakrabban!

Andi! AlmaKép Nálunk ma bejött a pasztinák, de inkább nem írok semmit, holnap biztos utálni fogja. Szerintem elég vacak, bár azt sem tudom, micsoda az.

Urszila! Réka-féle szőlőlé? Keresztelőről majd kérünk képeket. Mi lesz a lányon?

Csucsuka! Ezek szerint szervezed? De jó. Nap mindegy, sms-t előre is köszi. Skacoknak jobbulást, zombi anyának tündéresedést.

Zulu! Jövő hét nektek nem jó?Kép Oltottfiúnak jobbulást! Nem kis szenvedést kell átélnie.Kép

Franyó! Neked se jó az időpont? Kép Orrszívás nem olyan rossz, kipróbáltam.Kép Gyönyörűűűűű Anka babaKépKép

Most már mennem, kell, lassan indulunk. Bocsi ha valaki kimaradt. Minden betegnek jobbulást!

Beu
beu
 
 


Csajszik, ha már Cserepesház, mit szólnátok keddhez (28-a)torna után? Mellesleg, akkor egyben megünnepelhetnénk Dani félévességét is KépKép

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

HOzzátápi+alvás: Háát minden lehet. Anno kisebb fiamnál én is reménykedtem, hogy a több kajától majd jobban alszik, nem jött be. (a végén drasztikusan szoktattam le, nem voltam hajlandó fölvenni x óráig, szerencsémre egy hét alatt leszokott) Ancsi az alma után nem csinált érezhető változást, most a barack után olyan érzésem volt, hogy bántja a poci, de egy kisérlet nem kisérlet, ma is barackot kap. Biztos, hgoy szokni kell a pocijuknak és biztos , hogy vannak kaják, amik megbolygatják jobban őket. Mondjuk a nagyobb gyerkőcöknél nem vettem szisztematikus változást észre.

Évi:mint már irták a többiek, fájdalomcsillapitó hatása is van a kúpnak, szóval bizti nem baj. Én egyébként úgy szoktam, hogy popsiban 38.0-ig (ami hónaljban 37.5) nem adok semmit, csak felette. Mondván, hogy hőemelkedés még hasznos is lehet. Persze elalvás előtt, este, és fájdalomcsillapitást is figyelembe véve néha "engedékenyebb" vagyok.

Tali időpontnál én is támogatom, hogy ha nem a jövő hét, hanem utána, akkor úgy, hogy nekem az Örsről legkésőbb 3-kor távoznom kell a nagyok végett. Jövő hét mindegy, akkor szünet van, viszont akkor vinném a nagyokat is valószinű (még ők nem tudják, bár kettő itt áll és olvassa amit irokKép)

Na, megyek vacsit adni a bandának.
SZiasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Beu Kép
zsenge, husilevesben főtt csirkecicivel próbálkoztam. De azóta már elgondolkodtam, és lehet, hogy aznap is körtét kapott, és az volt a bibi, nem a husi. Ezért holnap főzök leveskét és újrázom a husit, körtét meg nem kap jövő őszig Kép

Mindenkinek szerfelett köszönöm a vigasztalást. Még annyit, hogy az én kajcsidaraboktól fuldokló kislányomat (Franyo, figyelj!!! KépKépKép) délután belöktem a szomszéd nénihez, mert esett és a lány úgis utál mostanában öltözködni, így nem kellett elvinnem vásárolni. Mire visszaértem, mit látok? Kislányom ádáz képpel szopogat egy babapiskótát és nyammogja a morzsáit. Aszittem, rosszul leszek! De a tojás miatt nem aggódom, mindjárt 8 hónapos, különben is, végre jóízűen evett valamit. Döganya vagyok megint? Annyira azt látom rajta, hogy azt eszi, ami kell neki és nem bántja ...

Pussz
Kétkedő Kangi és Piskótátrágott Julcsi
kangi
 
 


Kangi, biztosan nem véletlenül nevezik BABApiskótának!!! Ami tojás meg abban van, attól nem hiszem, hogy a falnak mennénk. ÉLjen!!!!
sofka
sofka
 
 


Kangi!

Emma ugyan nem hsafájós már, de emlékszem hogy eleinte a húslevestől neki is volt pocigondja. Miért nem próbálsz a jól bevált paradicsomos krumpliba mixelni sima vízben főtt pipihúst? Akkor kiderülne hogy a leves vagy a hús a gond.

Babpiskóta miatt ne aggódj, biztos nem evett oylan sokat. Nálunk a buláta és a biscotti keksz volt menő ennyi idősen. De ma pl Emma alig akart valamit is enni (a betegség+ jöna foga), erre a férjem kapott egy tábla csokit és abból meg belakmározott. Még eddig nem nagyon adtunk neki csokit, csak max kóstolót, de most úgy megsajnáltuk amikro egész nap alig eszik a csokit meg jóízűen nyalja befeléKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Gyors leszek, mert hulla vagyok, tegnap este 12-ig dolgoztam, ma is ez vár rám, nem is nagyon tudok reagálni.

Csak annyit szeretnék mondani, hogy köszi a bíztatást, szerencsésen túléltem a tárgyalást, ugyanis elnapolták, de volt lehetőség a bírónő előtt írásban tanuvallomást tenni. Így nem kellett találkoznom a tolvaj kissrácokkal. Azért elég megrázó volt így is a nap, mert ez a fiatalkorúak bírósága volt és pont előttem vittek el egy kisgyereket bilincsbe verve, miközben az anyja sírva kiabált utána, hogy ne féljen, kihozzák.

Nekünk a tali egyenlőre mindegy mikor és hol, bár 29-e a szülinapom és remélem férjuram elvisz valahova minketKép

Jó éjt, hív a munka!

Réka
muki
 
 


Ja még annyit, hogy ilyen homeós kérdőívet küldene nekünk valaki. Jövő héten megyünk dokihoz és érdekelne, hogy milyen témában legyek profiKép

Köszi,

Réka
muki
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk tanácsadáson, Lili 8620gKép Dokinő megdicsérte, hogy szépen fejlődik, hamarosan felül is lesznek fogai-legalábbis már nagyon duzzadt az inye. Ennek hatását ma éreztem, majdnem egész nap fognom kellett mert ha letettem mindjárt sirni kezdett, folyamatosan hozzámsimult.
Lenne egy kérdésem!
Ismeri valamelyikőtök a GINGISOL nevü foginyecsetelőt? A dokinő ma irta fel nekünk, itthon olvasom a papirt: csecsemőknél nem alkalmazható csak 2 éves kor felett! Akkor most mi van? Csak természetes anyagokból áll, megnyalogattam, de borzasztóan füszeres (szegfüszeg).

Anita
Mekkora már Robó! Nagyon aranyosKép 3 hónaphoz gratulaKép

Beu
Magamelé képzeltem Lőrincet ahogy taperolja a kislánytKép Nagyon édi lehetettKép
Fényképek nagyon jókKép

Psandi
Igaz már sok választ kaptál a cukrozással kapcsolatban azért leirom, hogy valahol azt olvastam, hogy fölösleges izesiteni a babók ételeit mivel még nem ismerik az izeket szóval azt eszik és ugy ahogy hozzászoktatod.
Az almát én csak reszelve szoktam adni-müanyag reszelőm van.

Mariann
Csak ámulok Marci milyen adagokat képes megenniKép

Kaska
Ügyes ViolaKép Szerintem jó sulyban van és szépen gyarapodik.

Magdi
Tündéri ZsuzsiKép

Nadine
CisztaKép és apukádKép, gyors jobbulást nekik!!!!!!

Heppi
Részvétem a nagymamád miattKép
Sapi nagyon klasszKép

Maci_2
Nem semmi volt az a bizonyos reggeli torturaKép
Roni nagyon cukorfalatKép Ahogy látom hamarosan megint lehet vágni a hajátKép

Manó
Jobbulást Emmának!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Momo
Nagyon szépek a gyerkőcökKép

Évi
Mosolygós PetraKép

Franyó
Jobbulást Ankának is, fényképek nagyon jókKép Legfőképpen az ülve alvás lábszopivalKép apának is nagyon tetszettKép

Ari
Gyorsan gyógyulj meg! Ti voltatok a nyáron is Galyatetőn? Csak azért mert én egy Gyöngyös melletti faluban éltem, a szüleim meg még mindig ott laknak. Sajna most nem megyünk pedig szivesen taliztam volna veled!

Tündér
Üdv. közöttünkKép Gratulálok a kislányodhoz, szép neve vanKép

Sofka
Jobbulást a gyerkőcöknek, neked meg sok-sok kitartást és energiátKép

Urszila
Gratula Julkának a félévességhez és a kutyázáshozKép Ja és a jó étvágyáhozKép

Elli
Az esti elalvás nálunk cicin történik (nagyon ritka, ha nem). Napközben ugy próbálkozom, hogy lefekszek mellé és dudorászok, közben simogatom. Persze először azt hiszi szopi lesz néha még sirva is fakad, de ált. sikerrel járok. Én születésétől a bóbitát éneklem v. dudorászom neki altatáskor, de ezt CSAK altatáshoz!!!! Igy már tudja, hogy ilyenkor aludnia kell.

Kiszuny
Lilinek is hullott a haja, de nem lett kopasz mert folyamatosan cserélődött a hajaKép

Kangi
Dehogy vagy döganya!! Szerintem minden gyerkőc tudja mennyit kell ennie, szóval ha éheztetnéd biztos kikövetelné magának a jussát!
Fel a fejjelKép

Látom sok babánál bezavart a hozzátápiKép
Mi meg pont forditva vagyunk, mióta mást is etetek Lilivel átalussza az éjszakákatKép
Este 1/2 8-8-tól reggel 7-igKép
Ki érti ezt?

Azt hiszem ez egy kisebb regény lett, ugyhogy befejezem!

MókuskaKép

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Beu: a Furedis boltot a neten talaltamKép Most is irja valahol hogy balabontas volt, ugyhogy ha erdekel, nezz el arrafele, hatha talalsz valami jo cuccotKép Ja es most szombaton a Csrepeshazban borze lesz, en is akartam menni, erre ugyebar munkanap, apa megy meloba, nincs automKép De azert majd meg probalok szervezniKép

Minden baba nagyon cuki, de azert kulon megemlitenem a kis menyasszonyunkat, Ankat, aki gyonyoruKép Hiaba, van izlese a fiamnak (vagy nekem?Kép)

orsoly
orsoly
 
 


Orsoly Kép, köszi a bókot!

Többieknek is, Anka nevében!

Réka!
Férjemnek is 29-én van a szülinapja! KépKépKép

Voltam tornázni!!!!!!!!! Nem konditeremben, és jó volt! Kép

Pussz
F.
franyo
 
 


Gömbölyü

Küldtem Neked egy mailt, kenyérreceptek

Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Heppi!
Nagyidért részvétem. Kép Orsisapi Kép

Maci2!
Látom, nagyon megy a hozzátápi. Kép

Törpi!
Husi a kis törpid. Kép

Momo!
Tündériek a kis boszik. Kép

Beu!
Lőrinc már most profi szakember. Kép

Urszila!
Boldog félévességet Nektek. Kép

Toffi!
MSN: megkérdezem a páromat, hogy hogyan műxik és oké. Kép Nekünk asztali mikrofonunk van (Genius)
és még a másik szobából is tudtunk beszélgetni. Kép

Anita!
Boldog 3 hósságot. Kép

Elli!
Zsuzsi utál hason lenni, háton, meg az oldalán jól elvan, de nem fordul hasra. Ha hasra fektetem akkor pedig üvölt, pedig legalább akkor átfordulhatna a hátára. Szerintem ne aggódj, úgy látszik, hogy a ducibb babák lustábbak. Kép Kép

Momo!
Az ADSL-hez szükség van vezetékes vonalra, ezért nyugodtan bevezettethetnétek és akkor többet tudnál jönni "olcsóbban". Kép

Évi!
Vigyori Petra Kép Kép

Franyó!
JógiAnka a legjobb. Kép Kép

Beu!
MSN: neten keresztül úgy tudsz kommunikálni, mintha telcsiznél, csak egy mikrofon kell hozzá (mikrofon nélkül chatelhetsz vele). Sőt ha van webkamerád és a másik illetőnek is akivel beszélsz, akkor még látjátok is egymást. Kép

Mókuska!
Nekem is küldjél kenyérreceptet, vagy kérjem a hugicámtól(Gömb)? Nem tudom, hogy meg tudja-e nézni az emiljét, mert egy ideje nem tudott hozzáférni.

Lányok!
Miért nem talizunk jövő héten is, meg azután is? Naaa??? Kép Kép Kép

Végre végig olvastalak Titeket, most megyek aludni.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Magdi
Küldtem Neked (is) a mailt, kishugod nem kapta meg már jött a visszajelzés.
Majd add át neki is légyszi.

Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


Lányok!

Rólam mindíg elfeledkeztek a taliszervezésnélKép Én csak a férjemmel tudok nekiindulni, mert a két gyerekkel nem bírok el egyedül, vezetés közben, jó egy órás útonKép És ő meg, ugye, dolgozó ember, és hát mégse kérhetem, hogy miattam vegyen ki szabit? Szóval ilyenkor van herótom ettől a helytől, mert sehova nem jutok el, ide meg nem jön senki, mert messze van (szerintem azért 60 km nem a világ vége) Az esküvönkre is csak 10 ember jött el, mert hát Pestről csak nem vánszorognak el idáigKépKépKép
Nem haragszom, csak nagyon el vagyok keseredveKép
Franyó, így azt hiszem végképp semmi esélyünk összefutni, mert nekem csak a hétvégék és ünnepek jöhetnek szóba, és bár én is akkor lehetek a férjemmel, mi ilyenkor szívesen csavargunk, ha már senki nem nyitja ránk az ajtót.

Magdi, beköthetnénk az ADSL-t, csak az a gond, hogy 24 hónapos szerződést írtunk alá tavaly dec.-ben az ISDN-re és most nincs kedvem 50000 ft. büntit kiperkálni (hacsak nem változott valami Matávéknál) De ha valaki tud valami kibúvót, ne tartsa magában!

Majd még jövök, ha oszlik a rosszkedvem.

pusssz
Momo, aki sose jut el talizniKépKépKép


Momo
momo
 
 


Sziasztok!

Tőlem lehetne hétvége...

Tudom már, mit akartam még irni tegnap:
Alma: érdemes figyelni a fajtájára, főleg azoknak, akik még szűrögetik. pl. a jonatán nagyon jó lédús, azt az almareszelőn lereszelve utána nagyon klasszul ki lehet szűrőn nyomni, sok leve van. Ugyanakkor pl a starkingból nem igazán lehet igy levet csiholni.

ANcsi ma éjjel nem csinált hasfájásra utaló dolgokat, ellenben nem aludt. Rengeteget volt ébren, dumcsizott, sikongatott, jól érezte magát. Most meg még alszik....
(és este egy egész barackot -átszűrve, kb 30-40 ml - bevágott.)

SZiasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Momo, most lusta vagyok utána nézni, de Albertirsa merre hatvan km? Ha gyerekekkel autózom, mindig a magnókazettákra hagyatkozom. Váltogatom a mesét és a zenéket. Végső stádiumban Republic!!! Szállj el kismadárra többnyire énekelnek, ettől kimegy a feszültség. Matávot kérdezd meg, nálunk szoktak ajánlgatni cserelehetőségeket is.
Franyó, ez a lány valóságos akrobata. Lassan itt az ideje, hogy kinézzetek neki valami sportágat, tuti a jövő bajnoka!!!
sofka
sofka
 
 


Mókuska,
én is szeretném kérni a kenyérrecipéket, ha lehet. lehet???Kép
köszi előre is
Timici
timici
 
 


Mókuska! Én is szeretnék kenyeret sütni. Lehet spéci gép nélkül is?

sofka
sofka
 
 


Momooooooooooooo,
ne már, ne legyen rossz kedved!!! Bocs-bocs, ne haragudj, hogy elfeledkeztem róla, pedig írtad, hogy csak a hétvége jó nektek... Bénahülyefranyó Kép. Igazán, ez a hétvége még jó is lett volna nekem, ha a 4 napból nincs már 3 eleve lefoglalva Kép. Szóval van esély azért, hogy egyszer még mi is összefutunk! Tavasszal veszünk végre kocsit, és akkor már mobilisabbak leszünk, még Albertirsára is kivitetem magam!!! KépKépKép Jó???? Csak ne búsulj!!!!!!!!!!!!

Ne kavarjunk akkor, tényleg több embernek jobb a hétvége, én meg majd talizok veletek valamikor!

Na, puszi, és Kép

F.
franyo
 
 


Timici-Sofka
Küldtem mailt

Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


MókuskaKép
köszönöm, megkaptamKép
Timici
timici
 
 


Dé,
Igen, már 2-szer vágtam Roni frufrujából, lassan megint vághatok. Alig múlt 3 hónapos, amikor először nyírtam megKép Persze apa segített lefogni.
Idegenektől Roni is tart már egy ideje. Ráadásul ő nem látja hetente a nagyit. Aranyos sztori volt, amikor jött az anyukám. Roni meglátta elkezdett sírni. Anyukám meg: "Nem ismered meg a mamát, mert rajta van a szemüvege, le is veszem."Kép

Beu,
Akkor nem csak a sütőtököt nem szereti már. Ma az almához banánt is reszeltem. Hát így sem evett jobban, azt a keveset is tömni kellett.

Urszila,
Sajnos az evés mostanában küzdelemmé vált. A pocakba nem sok megy le.Kép
Kaki: Próbáltál szilvalét inni, vagy pl. aszalt szilvát enni?

Csucsuka,
Jobbulást a gyerekeknek!

Évi,
Édes PetraKép
Roni sem szereti a babakocsit, az öltözést, és a vastag ruhát. Séta néha kimarad.

Sofka,
Igen ugyanazt a tököt szeletelgetemKép És megkóstoltam, finom édes.

Franyó,
Jaj, nagyon édes képek. Anka zabálnivalóKép

Kiszuny,
Anya_hol_vagy nálunk is megy.
Hátha nem hullik ki mind. Majd nő másik hajacska.

Kangi,
Nyugi, nem lesz semmi gond (drukkk). Julcsi legalább a par.krumpliból sokat eszikKép Izgőmozgó manócskák fogyni is képesek átmenetileg.
Nem vagy döganya. Néha én is csodálkozom, hogy ez vagy az miért nem jutott hamarabb az eszembe. De az önvád nem segít, sőt! Különben is első baba, még nincs rutinunk (meglátod majd a másodiknál is lesznek ilyenek, mert addigra meg elfelejtjükKép)
Mi lassan ott tartunk, hogy semmi nem kell a lánynak. Fagyitejcsit meg nem tudok neki adni, mert semmit nem fogad el (pohár, csőrös, cumisüveg).

Mókuska,
Szép súlya van Lilinek. Kíváncsi leszek mi lesz a jövő heti mérésen.
Receptekre én mindig vevő vagyokKép
Látom Sofka már leírta ami engem is érdekel (gép nélküli sütés).

Momo,
Nem a világvége. Ha majd jóidő lesz nálatok is szervezünk egy talitKép

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!

Több részletben jövök, mert sül a máglyarakás és még nincs rajta a hab (ráadásul két tepsiKép)

Elli
lsd: jó viccKépKép

Ari
A két hét már elég sok, nem? Doki?

Ildi
Próbálgatjátok a hozzátápit? HascsikarásKép Nálunk tegnap a sárgabarack nagyon menő voltKép Le is csúszott kb. 80 g-nyiKép

Maci_2
Ez igen, több van Ronin, mint benne, nem?

Miért, le van fújva a tali? Pedig naprakész vagyokKép

Évi
Én csak oltás után adtam kúpot. Másnap ennyire én nem adok, de egy kúp még biztosan nem árt. Betegségnél fonots, hogy kicsit dolgozzon a szervezet, akkor figyelni kell, hogy ne szökjön fel hirtelen a láz.

Momo
Kár, hogy nem fixek vagytok, beszélgethettünk volnaKép

Urszila
A 8 napos rekordot csak anyatejesen tartjuk, amióta uszizunk, sűrűbben van (most kíváncsi vagyok, a sárgabarack meghajtja-eKép)
RokonmegszállásKépKép

Megyek habot verniKép, még jövökKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Visszajöttem mert a kis drágám már több mint egy órája édesen szunyókálKép

Momo
Anno rengeteget jártunk Dánszentmiklósra tollasversenyreKép
És mindig ott vettünk finom almátKép
Ha esetleg még járok arra valamikor szólok és talizhatunkKép

Tegnap este Lili belázasodott, majdnem 39 fok volt!Kép
Biztos, hogy a foga bántja szegényt mert előtte voltunk dokinőnél, alaposan megvizsgálta és kutya baja. Mondta is, hogy készüljek hőemelkedésre, lázra mert nagyon duzzadt az inye. Szerencsére használt a kup és este már csak 37,2 volt.
Reggelre meg visszatért a jókedve is, ugyhogy nem lehet nagy bajKép

Na megyek vasalok egy kicsit amig nyugi van, bár ahogy ismerem éppen akkor fog felébredni mikor bekapcsolom a vasalótKép

Szép napot mindenkinekKép

MókuskaKép

Kép
Kép
mókuska
 
 


Toffi
Ez nem volt szép!Kép Máglyarakás az egyik kedvencem!

Maci_2
Irtam Sofkának is, hogy én még csak a gépben sütöttem, de elküldöm a receptet és ha gondolod próbáld ki. Szerintem sütőben is ugyanugy meg lehet csinálni.

M.

Kép
Kép
mókuska
 
 


Hali Csajok!

Naszóval, tali:

Azért vetettem fel a 23.át, mivel többeknek hímnemű, dolgozó ember a sofőrje, és hogy utána még van 3 nap, jóesetben, amin lehet együtt apával a család. Cserepesháznak és aktívszülésközpontnak utánanéztem, a jövőhétre egyik se jó, viszont a cserepesházba később mehetnénk rendszeresen, majd Beuval megbeszéljük, hogy rendezze le, jó?Kép És akkor aki nem tud jönni az egyikre, meg lehet oldani, hogy jöjjön a következőre.

23.-án hányan lennénk? Kezdek egy listát, iratkozzatok fel. Ha nem találok vmi normális helyet, akkor még nálunk is "bulizhatunk" (nem akarok Sofkával szemtelen lenni, nemtom az Ő felajánlása mennyire végesKép). Szóval a teljesség igénye nélkül és a visszaolvasás hiányában a lista:

Momoék
Beuék
GH Magdiék
Csucsukaék
Timiciék
Zsuzsáék

Akiket kihagytam, tessék kiabálni!!!

Kangi, a döganyaság legszembetűnőbb nemléte, ha aggódsz a csimotádért! Gyere talizni!

Kenyérsütés, milyen ketyerétek van? Nálunk kenwood figyel, nagyon imádjukKép

Na megyek, mert nagyfokú anyahiány van, gyógypuszikat köszönjük, ma éjjel már nemvolt műsorKép.

Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Sziasztok,

az egyik újság elején találtam.(bocs a minőségért)Nem hagyhatom ki,hogy ne lássátok,olyan kis békés... Kép

Évi+Petra

Kép
Évi24
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?