Szija mindenki
Jó sokat írtatok, alig győztem visszaolvasni. Szerencsére a főnök most jól elvan, remélem békén is hagy a délutánra
Kezdve az újonnan jött fórumtársakat szívből köszöntöm. Nika ne törődj a korral, én 32 leszek, és akkor kerül sor élesben a babaprojektre, most a felkészülős szakasz 1. ciklus 1 hét 3 napján járok
Érdeklődni szeretnék nálad, mivel 93 kiló vagyok a nőgyógyászom rámpirított, hogy 80-ra le kell mennem mindenképpen. Úgyhogy éhezem, zöldet eszek mint a tengerimalacaim, és tornázom. (Meg vedelem a vizet, teát amit épp találok, hogy ne kapjak gyomorfekélyt) Neked nem mondta az orvosod, hogy nagy súllyal nehezebb babát vállalni? Vagy te is mindig ilyen súlyban voltál?
Bölcsöde:
Én ha valaha lesz babám szeretnék vele otthon maradni, bár lehet egy évet be kell majd adnom, hiszen a gyed semmire sem elég.
Itt jó, és szép, sok gyerek jár oda, de mindenképpen otthon szeretném fejleszteni a kicsit. A nővéremnek van csecsemőgondozó képesítése, úgyhogy tőle sok mindent fogok valszeg tanulni.
Kismamabérlet:
Nálunk nemhogy ilyen nincs, de még a helyijáratokat is ritkítani akarják.
Mondtam is, hogy az alternatív vonaljáratra próbáljon meg egymaga felszállni iskolaidőben, nemhogy gyerekkel! De ugyebár aki dönt, az kocsival közlekedik, és nagy ívben tesz a kisemberre.
Anyós:
Háború! Már pár lappal előbb írtam, hogy milyen pocsék volt a húsvét. Azóta nem is beszélünk egymással. A fiacskájával tárgyal, és általa tudom, hogy szerinte én milyen vagyok, és jó keresztény módjára nemhogy meg kéne bocsátanom, de nekem kéne bocsánatot kérnem
Csakhogy én nem vagyok keresztény, és ugyan nem fogok azért bocsánatot kérni, mert ő pofázik össze vissza. A hétvégén megbetegedett, valami fertőző akármi, merthogy többen is elkapták. Én meg ajtón keresztül kikajabáltam, hogy tán azért jött, hogy minket is megfertőzzön? Ez az istene büntetése a lepcses mindenbe beleavatkozó szája miatt. Nekem ugyan ne tegyen többet szivességet, eddig sem tett.
Munka:
Múlt héten jött meg a könyvelő program, árpilis közepén kell negyedéves zárást csinálnunk. Güzülök mint állat, három hónapot behozni elég kemény, de lassan látom a fényt
Vagy a monitor égette ki a szemem, vagy meggágyultam. Ezért is nem voltam mostanában, de most jókislány módjára visszaolvastam mindenkit.
Szép napot, itt eléggé fúj a szél, a főnök meg sóhajtozik, mintha nagy bánata lenne