Új privát üzeneted érkezett!

Hát én már csak fehér maradok. Már sok mindent kipróbáltam, de semmi nem vált be. Én mindig csak pirulok, bár szerintem ha nagyon sokáig szoliznék mindig csak a legkevesebb ideig, egy idő után tuti barna lennék (na jó, vöröses barna :roll: ) De ennyire meg sajnálom rá a pénzt. Ha pár alkalom után lebarnulnék, akkor tuti járnék, de így... Próbáltam már karotintablettát, semmit nem használt. Barnítókrémet még nem mertem, félek, hogy foltos leszek, barnító testápolót többet is kipróbáltam, a dave bejött, gyönyörű barna lettem, csak épp a térdemen a könyökömön, meg a lábfejem környékén foltos, meg zöldesbarna lett a bőröm. :evil: Úgyhogy feladtam, maradok hófehérke...

Zsuzska!

Hát nem tudom mióta laksz ott, de én átéltem már ott egy öngyilkosjelöltet, az egész lakótelep ott nyüzsgött a ház alatt várta mikor ugrik le, tisztára, mint a filmekben. Aztán van ott egy étterem (asszem Nagy Levin a neve), ott nyáron, hétvégente mindig buli van éjszakába nyúlóan. Esküvő stb. Ami szép és jó, nade egy lakótelep kellős közepén????? :shock: Tesóm egyszer betelefonált a rendőrségre, és az épp szolgálatos azt mondta neki, hogy már a fél lakótelep telefonált, de nem tudnak mit tenni, mert van rá engedélyük. Maffiózók egyértelműen, valakit pénzelnek, így megengedik nekik. :evil: Meg még tudnék mesélni, riasztókról, amik hajnalban indulnak be, részegekről, akik randaríroznak az utcán...

Vicuska!

Üdv közöttünk!!

Kép
Kép
tabati

Tabati, esetleg úgy lehetne barna színed, ha heti 2szer elmennél mondjuk egy hónapig.. akkor már látszania kéne, és ezután már a barnítós testápoló sem foltosodik... Nekem Niveás van, de szerintem ezek mindig kicsit sárgásak lesznek, és nem annyira nyári barna...

Kép
encsike87

Sziasztok!

Sajnálattal olvasgatlak benneteket :( :( Mi okozza ezt a negatív szemléletet a bölcsődékkel szemben,hogy inkább a mama vigyázzon a babákra??Írjátok meg légyszi olyan kíváncsi lennék a véleményetekre.

szöszke!
Ne félj a szolitól bármikor kitudod nyitni.Fóbiád van?Liftbe sem szállszbe?

Ósió!
Szoknya,tehetnél 1 képet róla,de biztos csini!

Kép
Kép
a.ibici

Ibici, nálunk az a gond, hogy nincs is bölcsi :D De nekem nincsen vele bajom, csak én nem szeretném beadni az én gyerekemet... itt az ovinak sincsen jó híre sajnos... Mondjuk olyan állásom van hogy meg tudom oldani hogy itthonról dolgozzak, és ha heti 2szer bemegyek 1-2 órára akkor az bőven elég, oda meg jöhet a gyerkőc is velem addig... Igazság szerint, nem adnám olyan bölcsibe ahova beadják a 1,5 éves gyereket, aki már akkor tetves, és borzasztóan koszos (merthogy ilyen is van :roll: )... akkor inkább hordozom magammal... Aztán majd elvileg játszóházba vagy akárhova hogy gyerekek között legyen!

Kép
encsike87

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok, ha megengeditek. Szintén jövőre tervezünk családbővítést. Van egy 4 éves kislányom , a kisfiamat sajnos elvesztettem 6 hete. :cry:
De fel a fejjel és tovább- csak így lehet túlélni, úgyhogy tervezzük a babákat(igen babákat) ikreket szeretnénk, már csak egy jó terv kéne és egy kis bátorság.

Vidék vagy Pest- Én Vecsésen lakom, végülis vidéken,de 10 percre Pesttől, úgyhogy kecske is meg káposzta is.

Ági

Kép
iroko

encsike!
Biztos,hogy előfordul néhol ilyen gyermek is sajnálatos módon.Ha ezt veszed alapul ez az iskolában is utól érheti a gyermekeinket :( :( Ott sem tudjuk elkerülni.Egyébként az én véleményem is az,hogy aki teheti maradjon a gyermekével ameddig csak tud.Nagyon sok jó oldala is van a bölcsinek szerintem.Van akinek kimondottan jót tesz!!

Kép
Kép
a.ibici

Én nem szeretek szolizni. Illetve szeretnék,de nagyon féltem a bőröm. De mondjuk a naptól is.Bár szépen barnulok,igaz csoki nem leszek. De én félek a bőrráktól.Úgyhogy csak tengerpart előtt megyek szolba, alapozni.Meg az esküvő előtt jártam,és akkor nagyon klassz barna voltam.
Vidék-Pest: mindenképpen vidék.Valamelyik megyeszékhely. Szolnok gyenge nagyon,de szeretem végülis.Csak vásárolni ne kelljen itt. Pest borzalmas. Ha költöznék,akkor szívem szerint külföldre.
kutyafüle

Vicuska!
Üdv. köztünk!!

iroko!
Sajnálom ami történt veletek!Nagyon tetszik a hozzá állásod,fel a fejjel mielőbbi pocakosodást kívánok neked!!

Kép
Kép
a.ibici

Mi voltunk!!!!!Kismamabérlet nálunk is van!!!!
kutyafüle

Szia Iroko! Üdv közöttünk! Nekem február elején volt egy missed ab.om a 11 héten. Elmondod hogy mi volt nálatok a baj? Hány hetes volt? Tényleg fel a fejjel, mert legközelebb semmi gond nem lesz :) Mikor kezditek a próbálkozást?

Ibici, na igen... Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy amig lehet a baba maradjon az anyjával... Ha nincs más megoldás akkor bölcsi.. Nem tudom mennyire szerencsés hogy anyós-mama vigyáz rá...

Kép
encsike87

Nekem nem ír senki: :cry: Jajj,de szomorú vagyok.Megyek is dolgozok! :cry:
kutyafüle

ibici: nálunk is egyetlen dolog a negatívitásra hogy egy szál db annyi sincs a városban ami pedig megyeszékhely. amúgy én nem lennék ellene még dolgoztam is bölcsiben :):):):):

Ági szia :)

Kutyafüle: és nálatok hogy vált be a kismamabérlet?

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Encsike, Ibici- Köszi a kedves fogadtatást! :)

Encsike- Inkább írnék privit, nem szeretnék senkit bántani vagy ijesztgetni feleslegesen. :(

Üdv

Ági

Kép
iroko

Szia Nika :D

Kép
iroko

Szia Nika!!!Köszönöm,hogy megszántál! :) Dícsérik.Bár kismama ismerőseim nincsenek,de a közvélemény nagyon méltatja.És én is szeretnék majd élni vele.
kutyafüle

Sziasztok!

Kutyafüle, hol jártál eddig? :)
Minden oké egyébként?

Iroko, nyugodtan írj privit! Kiváncsi vagyok mi volt...

Miért van ilyen idő?? Mikor már legalább a szoli hatása is látszik az arcomon :):):)

Kép
encsike87

Jó reggelt!

Encsike, tegnap este tusoláskor éreztem, hogy kicsit húzódik a bőrőm, ezért úgy dönttem, hogy vagy holnap megyek el (délután, ha tudok), vagy péntek délelőtt. Május vége még soká lesz, nem muszáj addig minden héten háromszor menni. A végére meg majd lekopna. :-)

Szerintem ez a bölcsöde dolog olyan, hogy sokan nem azért nem akarják beadni a gyermeküket, mert hogy az nem higiénikus, meg ilyenek, hanem egész egyszerűen olyan picike babát sajnálnak ott hagyni. Persze, hogy én is a lehető legtovább akarnék maradni otthon velük, ki az, aki ott akarja hagyni a bölcsiben? Senki. De ha muszáj? Szerintem ez van benne sok nőben, ez az érzés.
Ráadásul egyes pályákon nem lehet elképzelni azt, hogy valaki 6-8 évig otthon marad, utána meg visszamegy, hogy helló, itt vagyok.
Sajnos a nőknek számolniuk kell ezzel.

Tabati!
Én sem használok barnító krémet, mert én is félek, hogy hogyan fogok kinézni, ha foltos leszek tőle. Pár éve volt a Níveának egy olyan krémja, amit ha magadra kentél (testápoló), akkor ilyen nagyon vékony csillámló, barnás réteget vitt fel rád. Olyan jó volt. De ez megszűnt,legalábbis már nem látom. Kár. Én akkor olyat vettem, és nyáron, főleg esténként azzal kentem be magamat. Így dupla olyan hatása volt a napközben megszerzett színemnek.

Kutyafüle, írunk mi neked, ne aggódj! Szóval, el ne menj innen!

Szöszke, látom, felvettél partnernek a MSN-en. Tegnap többször is voltam fent, ma nem leszek (elmegyek itthonról). De egyszer csak összefutunk.
Vendég

Ósió, akkor majd holnap elmész szoliba...
Egybként elég heti 2szer elmenni, ha nem akarsz nagyon sötét bőrt :) Nekem mostmár olyan mintha 1 hete nyaralnék lassan :) De én még megyek.. még a felét sem jártam le a bérletnek :):)

Egyébként a legfőbb indokom a bölcsire nekem is az, hogy én akarok vele lenni :)

Többiek?? Hol vagytok??

Kép
encsike87

Sziasztok!

Nálam már az ovi van terítéken, a bölcsi kimaradt,mert az édesanyám el tudta vállalni a Bernust. De ez egy óriási szerencse volt! Sajnos nem nagyon tudtam megtenni, hogy ha hívnak dolgozni nemet mondok. :?
A közös gond szerintem, hogy hogyan viszed - hozod a gyerkőcöt.
Ovi,bölcsi 7-17-ig, munka 8-16-ig.És az út a kettő között minimum 1 óra. Tehát ha késik teszem azt a vonat vagy elakad alattam a villamos,akkor mi is a teendő? A lányomat kirakják az ovi elé? Jó, gondolom ezt azért nem,de akkor mégis...
Most legyek okos...
Szerintetek?

Ági

Kép
iroko

De furi! Dél után írtam az üzit és mégis 10.17-et mutat. Úgy látom a babanetesek a másik irányba állították az órát a hétvégén! :shock: :D

Kép
iroko

Iroko, igen, az ovikban is ez a rossz... Ezt egyszer mi is beszéltük, hogy úgy érnénk oda, hogy reggel párom beadja, és délután én pont zárásra tudnék érte menni,... Mondjuk ott lesz a nagymamája is, de hát állandóan ő nem mehet érte... Bár szerintem szivesen menne :):):)

Nem nagyon működik itt az óra az biztos :lol:

Kép
encsike87

Szija mindenki :)

Jó sokat írtatok, alig győztem visszaolvasni. Szerencsére a főnök most jól elvan, remélem békén is hagy a délutánra :D :P

Kezdve az újonnan jött fórumtársakat szívből köszöntöm. Nika ne törődj a korral, én 32 leszek, és akkor kerül sor élesben a babaprojektre, most a felkészülős szakasz 1. ciklus 1 hét 3 napján járok :D Érdeklődni szeretnék nálad, mivel 93 kiló vagyok a nőgyógyászom rámpirított, hogy 80-ra le kell mennem mindenképpen. Úgyhogy éhezem, zöldet eszek mint a tengerimalacaim, és tornázom. (Meg vedelem a vizet, teát amit épp találok, hogy ne kapjak gyomorfekélyt) Neked nem mondta az orvosod, hogy nagy súllyal nehezebb babát vállalni? Vagy te is mindig ilyen súlyban voltál?

Bölcsöde:
Én ha valaha lesz babám szeretnék vele otthon maradni, bár lehet egy évet be kell majd adnom, hiszen a gyed semmire sem elég. :( Itt jó, és szép, sok gyerek jár oda, de mindenképpen otthon szeretném fejleszteni a kicsit. A nővéremnek van csecsemőgondozó képesítése, úgyhogy tőle sok mindent fogok valszeg tanulni.

Kismamabérlet:
Nálunk nemhogy ilyen nincs, de még a helyijáratokat is ritkítani akarják. :( Mondtam is, hogy az alternatív vonaljáratra próbáljon meg egymaga felszállni iskolaidőben, nemhogy gyerekkel! De ugyebár aki dönt, az kocsival közlekedik, és nagy ívben tesz a kisemberre.

Anyós:
Háború! Már pár lappal előbb írtam, hogy milyen pocsék volt a húsvét. Azóta nem is beszélünk egymással. A fiacskájával tárgyal, és általa tudom, hogy szerinte én milyen vagyok, és jó keresztény módjára nemhogy meg kéne bocsátanom, de nekem kéne bocsánatot kérnem :) Csakhogy én nem vagyok keresztény, és ugyan nem fogok azért bocsánatot kérni, mert ő pofázik össze vissza. A hétvégén megbetegedett, valami fertőző akármi, merthogy többen is elkapták. Én meg ajtón keresztül kikajabáltam, hogy tán azért jött, hogy minket is megfertőzzön? Ez az istene büntetése a lepcses mindenbe beleavatkozó szája miatt. Nekem ugyan ne tegyen többet szivességet, eddig sem tett.

Munka:
Múlt héten jött meg a könyvelő program, árpilis közepén kell negyedéves zárást csinálnunk. Güzülök mint állat, három hónapot behozni elég kemény, de lassan látom a fényt :) Vagy a monitor égette ki a szemem, vagy meggágyultam. Ezért is nem voltam mostanában, de most jókislány módjára visszaolvastam mindenkit.

Szép napot, itt eléggé fúj a szél, a főnök meg sóhajtozik, mintha nagy bánata lenne :)
Vendég

Anuk: szia :) Nekem nem volt választott orvosom a többi meg nem szólt egy szót sem. hát mondjuk úgy hogy ezt a 100 kg-t sajnos 3-4 éve tartom de előtte sem voltam nádszálkarcsú. és lehet valakinél gond a túlsúly de nem hiszem hogy csak emiatt valaki ne tudjon teherbe esni. Mondjuk nekem sosem volt gondom a cilusommal. mióta szültem van hogy 6 hét is eltelik két ciklus között most is 5 hét volt de én törekszem rá hogy legyen tesó de nem feltétlen a fogyókúrával :):):):):)én mondjuk 170 cm vagyok ehez a 98-100 kg-hoz mondjuk az sem mindegy mekkorra vagy. mert lehet neked ez a 93 kg többet jelent mint nekem de nem mondom hogy kövér vagyok inkább csak duci :) :wink: :wink: :oops:
Anyós miatt sajnállak :( nekem olyan anyósom van hogy beleszólna mindenben de hála istennek Gabi a párom mellettem áll és sokszor lekiabálja az anyja haját is ha nem tettszik neki valami és néha olyan dolgokat mond hogy égnek áll a hajam de mióta elköltöztünk a közvetlen közeléből (két lakásra laktunk Most meg 20 utcányira :) ) azóta szent a béke de a vasárnaopi kaja közben sokszor kiborít még igy is :) de szép az élet nem kell elviselnem mindennap ennyit meg megtehetek az anyósért hogy elviselem nem kell sokat hetente 2-3 órát mivel anyukám meghalt másfél éve igy gergőnek csak ő a nagyija igy nem nagyon tilthatom el bár nem is szeretném próbáljuk megoldani a konfliktusokat :) apu meg messze van pesten elég beteges igy ritán látjuk inkább csak telefonon beszélünk :)

Na jó sokat írtam :D :D

nika70
Salgótarján

Sziasztok!
Nem is tudom mihez szóljak hozzá!
Kg:Na én egy elég vékony testalkatú alacsony lány vagyok160cm/51kg..ehez képest 80-al mentem szülni!De le is ment 6hónap alatt!Tehát ez genetika.Van ilyen orvos és van olyan-az enyém mindig azt mondta,ő nem látja rajtam ezt a +kgkat!ARANYOS VOLT :lol:

Anyósok már csak ilyenek-kompromisszum!

KépKép
vicuska

Szia Encsike!Sziasztok!
Elvesztem,mert sok volt -meg még most is az a meló mindenhol. Meg 3 napra Pestre kellett menni továbbképzésre múlt héten. Aha minden ok,minden változatlan.
kutyafüle

Én nagyon szeretem az anyósomat!Nagyon kedves és segítőkész. Mondjuk az eski előtt összevesztünk rendesen,mert olyasmikbe szólt bele,amikbe nem kellett volna, de bocsánatot is kért érte,szóval szent a béke. Biztos az ideg miatt ő is robbanékonyabb volt. Meg csendben megjegyzem,imád a középpontban lenni. :lol: Apósom nehezebb eset jóval. Neki el sem mertük mondani,hogy összeházasodunk,mert mikor Dani megpendítette a témát már akkor a magas c-n volt.Szóval anyós mondta el neki, erre megsértődött,hogy miért nem mi.Erre csak annyit tudtunk reagálni, hogy gondolkozzon egy kicsit és rájön....
kutyafüle

Sziasztok!

Vagyok én is ám, csa tegnap óta tételeet dolgozok ki, de holnap megpróbállak titeet visszaolvasni :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
Egy nap 24 óra,
Egy ládában 24 sör...
EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van...
Ne feledd: ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze.
De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofánvágd.
A nyuszika a tisztáshoz ért, a farkas meg a villanyszereléshez,
- de nem nagyon.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzska!Milyen tételeket?
kutyafüle

Sziasztok! :D

Üdv közöttünk Iroko!! :D

Nekem is volt már egy rossz dolog az életemben babával kapcsolatban (méhen kívüli), de túlvagyunk rajta, és most babára fel!!! :D

Ibici!

Én is csak azt tudom írni, mint Encsike, hogy csakis azért nem adnám a babám bölcsibe, mert akkor még olyan picike. Ha már valakire hagynom kell, akkor azok a nagyszülei lesznek, mert legalább ők nem idegenek. Babysittere sem hagynám, annak ellenére, hogy én régen sokáig babysitterkedtem. :roll:

Kutyafüle!

Jól eltűntél!! :x :lol: Akkor most már tessék írni rendszeresebben!! :wink:

Encsike!

Hááát....nem is tudom....barnulás....talán már próbáltam ezt a megoldást is, de nem láttam magamon nagy változást. Még gondolkozom rajta, lehet, hogy esküvőig kipróbálom megint, hátha mégis lesz egy kis színem...

Ósió!

Mostanában nem néztem, de tudom melyik testápolóról beszélsz. Olyan van dave-ban is. Sőt! Külön is van, hogy csak csillog, de nem barnít. Én a csak csillogóst nagyon imádom, mert nyáron ha nem barna, de legalább csillog a bőröm a napon. Mindig használom, de csak nyáron. Lehet, hogy níveából sem vonták be, csak épp nyaranta van?

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Bölcsőde :és tovább nem is szeretném ragozni a témát.Engem büszkeséggel töltel,hogy az ovónénik nagyon szeretik a bölcsődéből érkező gyerekeket.Önállóak,szobatiszták,tisztán érthetően beszélnek.Persze ez nem minden estben jellemző,hogy aki otthonról jön mindezt nem tudja,de mióta több topikba is bele,bele olvasgatok.Sok-sok mamai küszködik ezekkel a problémákkal az ovodáskor előtt,közben.

Anyós:
Engem nagyon jó anyossal áldott meg a sors szerencsére.Mindenkinek ilyet kívánok!

Zsuzska!
Várunk,ha befejezted a tanulást!!

kg:50-nel kezdtem és 82-vel mentem szülni 20 mentle rólam és a 10kg rajtam maradt :(

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Tabati- Köszi, követem a példádat! :)

kg- Engem mindig fogyasztani akarnak a 100 körüli súlyommal,mégis mindkét baba azonnal sikerült. :shock:
Úgyhogy fel a fejjel, nem mondom, hogy az orvosoknak nincs igazuk,csak azt hogy nem mindig!

Anyós- Úgy tünik majdnem mindenki anyósa szeret beleszólogatni mindenbe. Nálunk a párom mostanra(6,5 év) tanulta meg kezelni a helyzetet. Bár ehhez kellett pár botrány/ hiszti. Mikor melyik. :wink:

Jó tanulást / munkát / pihenést!!!

Ági

Kép
iroko

Tabati!

Igen, most hogy mondod, valóban rémilk a Dove ilyen testápolója. Én is vettem régen ilyet. Aztán nyáron bejött a Nívea krémje, amitől barna lettél, de nem a bőröd, hanem csak a felszín, így le tudtad mosni. Jó lenne, ha idén is lenne, bár akkor már kellene látnom az üzletekben.
De ugye, milyen szép, amikor oylan diszkréten csillog az ember bőre? Szerintem nagyon jó.

Encsike, vagy ma, vagy holnap megyek szolráiumba. Úgy döntöttem, elég lesz a heti kétszeri alkalom. Azért túlzásba se akarom vinni, és azt se akarom, hogy az látszódjon rajtam, hogy szoláriumban szereztem a színemet. Na, meg persze azért annyira barna se szeretnék lenni. :-)

Anyóstéma. Mi nagyon jól elvagyunk az anyósommal, nemsokra rá, hogy megismerkedtem a párommal, anyósomat és apósomat is tegezni kezdtem (pertu következtében), szóval, miközöttünk elég közvetlen a kapcsolat. De a többi családtag között is, ezért én szerencsés vagyok. De nagyon sajnálom azokat, akik nem jönnek ki az anyósukkal, hát ahol még keresztbe is tesz a mamika...na, az nagyon rossz lehet. Ilyenkor semmi más megoldást nem látok, csak az elköltözést, illetve a ritka látogatásokat.
Vendég

Ja, még a testsúlyhoz elfelejtettem., Én is olyan genetikai adottsággal rendelkezem, hogy nehezen hízok-fogyok, szóval általában tartom a súlyomat. Nagyon remélem, hogy ez majd egyszer a szülés után is megmarad. Ahogyan ismerem magamat, nem jól érezném magamat a bőrömben túlsúllyal. Persze, a terhesség alatt előfordulhat, hogy megy majd rám egy kis plusz, de azon leszek, hogy azt mielőbb leadjam.
Vendég

Ibici!

Ne! ne rekesszük be a témát, engem érdekel sok minden! :wink: Szóval nyilván a bölcsődében szakemberek vannak, és ezért nincs a bölcsis gyerekekkel probléma az oviban. Sok szülő meg nem tudja, hogy mit kéne tennie otthon, hogy az oviban ne legyen gáz. Pl. szobatisztaság. Anyukám meg oviban dolgozik, és sok gyerek van, akinek még ki kell törölni a fenekét, mert otthon még nem sikerült ezt megoldani a szülőknek. Pedig tényleg annyi könyv,meg fórum van erről, de mégis nehéz, mert minden gyerek más. Vagy pont azért megoldás a bölcsi, mert ott kicsit önállóbb lehet a gyerek? Otthon meg tulságosan "ráülnek" s azért lesz görcsös, meg ilyenek?

Kép
Kép
tabati

Anyós!

Mi jól kijövünk, vannak néha viták, de ha ő a hibás, akkor utána belátja, nincs ebből gond. Sok minden idegesít abban ahogy anyósék élnek, de ez a generációs különbségnek tudható be, és ezért nem veszekszem velük, nem várhatom el, hogy a több évtizedes berögződött szokásaikon változtassanak. (így is épp elég dolgon változtattak a kedvünkért) Szóval ezért várom már, hogy felépüljön a házunk, mert akkor ezek a néha idegesítő problémák is megszűnnek.

Testsúly!

Én sosem mérem, mindig a tükörre bízom magam. :lol: Arra sem nagyon figyelek, hogy mit eszem, én a tánccal tartom karban magam. Amúgy normál testalakatú vagyok, párom szerint nőies, mert nincs ugyan kocka hasam, sőt van pocim, ami régen zavart, és állandóan hasizomerősítő gyakorlatokat végeztem, de ma már elfogadtam nem érdekel. No meg belátom, hogy ez maximum akkor látszik ha leülök, és hurkás lesz. :lol:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Vicuska, Üdv itt!

Iroko! Neked is üdv! Nagyon sajnálom ami veletek történt! De ez a hozzáállás példaértékű!!! Le a kalappal előttetek!!!

Bölcsi: nehéz kérdés, m az ember szeretne mindenképp a babával maradni 3 évig, de sajnos az élet közbeszól. A gyes amit adnak a 3. évben, az nevetséges, és ha nincs az embernek jól kereső párja, akkor muszáj dolgoznia.

Súly: háááát, én se vagyok a nádszálkarcsúak közé sorolható. 15 kg felesleg van rajtam. Majd csak lemegy valahogy, muszáj neki, m nem érzem így jól magam.

Anyós: nálunk anyós mindig azt hiszi h igaza van, pedig nem. Nem akarja belátni h ez nem az ő gyereke, és nem neki kell nevelni. Ráadásul nem érti meg h nem kell folyamatosan rázni a gyereket és nem kell selypíteni, meg pöszén beszélni hozzá. Az egyik unokahúgom így lett nevelve és egy iszonyatosan elkényesztetett, hisztis lány lett belőle. Nehéz ügy. Mindenesetre nem segíti azt, h jól érezzem magam itt vidéken és maradni akarjak, hanem minél előbb elüldöz ezzel a viselkedésével.

Teri

KépKépKép
pruci

:) Csak megérkeztem ma is.

Súly-anyós téma: 165 vagyok, és tavaly szeptemberig 80kg-os súlyomat tartottam már vagy 10 éve. Aztán drága segítőkész anyósom adott valami vitamint, hogy azt szedjem, mert ő ki akar gyógyítani a betegségeimből stb stb, és az istennek sem értette meg, hogy ezek örökletesek és sem az imái, sem a vitaminjai nem használnak. Valami szerezsem vagy mi a fene volt, meg basica multivitamin. Na, hogy meg ne bántsam elkezdtem szedni. Két hónap alatt rámjött ez a mostani 13 kiló, akkor mondtam, hogy köszi, ennyi volt.

Baromira berágott, hogy én milyen vagyok, hogy bezzeg ő mindent megtesz értem, én meg nem vagyok hajlandó a továbbiakban szedni, ezt a hálátlanságot szóval sorolhatnám. Mondtam neki, hogy baromi sokat híztam, nem lesz ez így jó. Azóta meg állandóan azzal jön, hogy fogynom kéne, mert kövér vagyok, és hogy nézek ki a fia mellett. Mikulást nem kaptam, mert kövér vagyok. Karácsonyra egy pár zoknit kaptam tőle, mert kövér vagyok mást nem érdemlek, húsvétra egy kb 3 cm-es nyulat mert kövér vagyok. :( Egyfolytában kritizál, de a fia előtt nem mer, mert Rod rögtön nekimegy, hogy fogja be a száját, és hagyjon élni.

3 éve vagyunk együtt a párommal. Az anyós drága mások előtt annyira teszi veszi magát, hogy ő a tökéletes, hogy le tudnám rágni a seprű végét. De még a szemembe is adja a mézesmázos szende szűz segítőkész drágaszágos képét, holott mikor négykézláb jutottam el a mellékhelyiségbe olyan görcseim voltak és volt, hogy kétszer elájultam egy nap, akkor aztán nem ért rá jönni főzni valamit, vagy bevásárolni, vagy egyáltalán adni egy pohár vizet! De a hátam mögött még van képe hisztis idegbetegnek titulálni :( Ez volt az utolsó csepp a pohárban. 3 év alatt kiismertem, hogy a külvilág felé kedves stb, de egy alattomos boszorkány.

Bár külön lakunk, saját lakásban, sajnos egy városban. Megyeszékhely, ide köt a munkánk, de úgy tűnik a két különböző városrész sem elég nagy távolság. Ráadásul egy éve nyugdíjas, állandóan utazgat az öreglány, meg nálunk eszi a rosseb. Bezzeg nálunk sír rí, hogy milyen hálátlanok vagyunk, mert ő mindent feláldozott, mert nincs pénze (97 ezer a nyugdíja, nekem 70 ezer a fizetésem) és miért nem segítjük, mert még a számláit sem tudja fizetni. Minek költekezik, akinek nincs miből?
Vendég

Kép

nyah egy kép az egyik unokahug ballagásán.
Gondolom kitaláljátok, hogy a bal oldalú savanyú uborka az anyós, a vigyorgi malacképű én, a kis édibédi meg a párom.
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, hogy mi újság veletek!!

Iroko: Üdv néked :lol: :lol: :lol:

Kutyafüle: Informatikus könyvtáros szakra járok és éppen a könyvtárak működész szabályait és jogszabályait kell kidolgoznom :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja.... és hoztam viccet is:

Bírósági jegyzőkönyvek

Az alábbiak szó szerinti idézetek bírósági jegyzőkönyvekből.

Kérdés: Maga szexuálisan aktív?
Válasz: Nem, én csak ott fekszem.

K: Mikor van a születésnapja?
V: Július tizedikén.
K: Melyik évben?
V: Minden évben.

K: Ez a myasthenia gravis befolyásolja a memóriáját?
V: Igen.
K: És milyen módon befolyásolja a memóriáját?
V: Nem emlékszem.
K: Szóval elfelejtette. Mégis, tudna egy példát mondani valamiről, amit elfelejtett?

K: Hány éves a fia, aki magával lakik?
V: Harmincöt vagy harmincnyolc, nem tudom pontosa.
K: Hány éve lakik magával?
V: Negyven.

K: Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet csinálták magáról?

K: Szóval a teherbe esés napja augusztus 8?
K: És maga mit csinált ez alatt?

K: Szóval van három gyermeke, igaz?
V: Igaz
K: Hány fiú?
V: Egy sem.
K: Hány lány?
K: Hogy végződött az első házassága?
V: Halállal.
K: Kinek a halálával?

K: Tudna egy személyleírást adni az alanyról?
V: Közepes magasságú, szakállas.
K: Nő vagy férfi?

K: Tehát azt mondja, hogy a lépcső lefelé vezetett a pincébe?
K: Lehetséges hogy ugyanez a lépcső felfelé is vezetett?

K: Doktor úr, hány boncolást végzett hullákon?
V: Minden boncolást hullákon végzek.

K: Kérem, hogy minden válasza legyen normális, rendben? Milyen iskolába járt.
V: Normális.

K: Emlékszik hogy mikor vizsgálta meg a holttestet?
V: A boncolás kb. Este 8:30-kor kezdődött.

K: És Kovács úr halott volt ebben az időpontban?
V: Nem, ott ült az asztalon és csodálkozott, hogy miért boncolom.

K: Doktor úr, mielőtt elkezdte a boncolást, ellenőrizte az egyénen a pulzust?
V: Nem
K: Ellenőrizte a vérnyomást?

K: Ellenőrizte a légzést?
K: Tehát lehetséges, hogy az egyén életben volt, amikor elkezdte a boncolást?

K: Miért olyan biztos ebben?
V: Mert az egyén agya az asztalomon volt egy vegyszertartályban.
K: Mindennek ellenére, mégis lehetséges az, hogy az egyén életben volt?
V: Igen, lehetséges, hogy az egyén életben volt és ügyvédként praktizált valahol.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocsika, csak a lényeget nem engedi csatolni hozzá :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anuk: nem semmi az anyós mondjuk nem karom megbántani és remlem nem olvassa de eléggé savanyú arcú az anyós:)

Na teszek fel én is egy képet kiscsaládunkról:)karácsonyi :)

amúgy a párom is cérna mellettem de ez őt nem zavarja mikor megismerkedtünk én 80 kg-voltam azóta jött rám a 20 kg de mivel még szoptatom Gegét kb nyárig szeretném lassan leszoktatni addig nem fogyózom meg nem is nagyon akarok :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép

nika70
Salgótarján

Mónika!

Nagyon aranyosak vagytok így együtt :lol: :lol: :lol: :lol:

Én szolnokon nőttem fel kertesházban, de itt Pesten már panelházban lakunk. Engem most kezd foglalkoztatni a gondolat, hogy a gyereknek milyen jó lenne szintén kertes házban felnőnie. De hát ugye a fránya anyagiak.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tabati!

Mi harmadik évben lakunk itt....
A Levines lagzi nem hallatszik oda hozzánk, mert a tűzoltóság felől lakunk a piros erkélyesekben a legelsőben..... viszont a velönk szemben lévő Bajnokok Klubjabeli rendezvényektől időnként a hajamat tudtam volna szálanként tépni..... páromat nem zavarja, de engem nagyon. Most átépítik, úgyhogy fogalmam sincs, hogy mi lesz belőle....
Ez az öngyilkosos dolog mikor volt?
Amúgy imádom a környéket, csendes, nyugodt és most építenek egy modern, de szép és nagy játszóteret.... szerintem egész Csepelen nem lesz még egy ekkora játszó..... ja és el lesz kerítve :lol: :lol: :lol: :lol: Most húzzák a hálóját :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ósió! Tegyél fel szoknyácskáról képet légy szííííííííííííííííííííííí :lol: :lol: :lol: :lol:

Ami a szolit illeti, én is jártam több évvel ezelőtt.... van annk már vagy 10 is.....nálam a 10. alkalomig látszott valami, aztán semmi.... és persze tök hamar kifakultam.... szóval feladtam.... inkább a napocska már tavasztól szép lassan, fokozatosan.....

Ibici: Nálunk gyerkőc majd megy bölcsibe (persze előgg szülessen meg :lol: )

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na, azt hsizem, mindenre reagáltam.
Ha nem, bocsika, majd igyekszem.... drukkoljatok, este megyek meddőségibe redméynekért....

Puszi mindenkinek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Öngyilkososdi még gyerekkoromban volt, mert én kb. 9 éves korom óta lakom ott, csak pár éve költöztem ki vidékre. :lol:

Az a Bajnokok Klubja nevezetű régen még Dagi csárda volt. :lol: Igen akkor nektek biztosan csendesebb, ha a Duna partra néztek. Mi nem, ráadásul még földszintiek is voltunk, úgyhogy minden megtalált.

Igen, láttam, hogy épül ott minden, parkoló, játszótér... Annak én is örülök, mert ha anyuékhoz megyek majd a babával, akkor lesz közeli játszótér. :D De amúgy a Rákóczi kertnél is van nagy játszótér! Igaz egy megállóval messzebb van, de az is jónak tűnik.

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Pruci, Kuzsanna- Köszi a köszöntést! Jól esik!

Ági

Kép
iroko

Sziasztok!

Zsuzsanna, mi volt a dokinál?

De jó hogy ma péntek van! Csak ma mennem kell suliba :(

Kép
encsike87

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?