Új privát üzeneted érkezett!

Hát ma én is utánanéztem ennek a pelenkadolognak... :roll: De igazán nem lettem okosabb!Van egy csomó előnye meg egy csomó hátránya és még nem sikerült eldönteni,hogy merre dől a mérleg... :wink:

Beleki!
Gratula!Fiút is szerettetek volna? :lol:

Ki mondta,hogy Szexárdon fog szülni?Mert én is...Ma beszéltem a dokival,elvállalt.Jövő héten megyek hozzá,nagyon normálisnak tűnt a telefonban.Csináltatok mindjárt egy 4D-t is,hogy láthassa a család a törpöket! :wink:

binyek
 
 


Binyek, én fogok Szekszárdon szülni, meg Katica... Ki a dokid?

2 hét múlva megyek 4d-re én is, de nem a kórházba, hanem a Medicentrumba... kicsit drágább, de állítólag jobb is.. meglátjuk...

A mosható nadrágpelenkán én is gondolkozom, és szintén döntésképtelen vagyok... még jó, hogy van még pár hónapunk ;-)

yuyu79
 
 


Beleki, gratulálok én is :-D

yuyu79
 
 

 
 

Binyek!

:D Örülök, hogy mégsem Szegeden szülsz ;) A te érdekedben ;)

Yuyu!

Nekem 15 hónap kellett, hogy belekezdjek a mosható pelusozásba :lol: Amikor az elsőt vártam, kb így álltam hozzá: " Ki az a hülye, aki a mai világban textilpelust használ???" Aztán fejlesztettem magam, olvastam, tájékozódtam és mire Réka 15 hós lett belekezdtem
:lol: Szóval nem kell elkapkodni a döntést, a fő, hogy neked meggyőződésed legyen, hogy az jó ;)

Beleki!

Jaj, de jó Neked!!! Már a perceket számolom a genetikai UH-ig :oops:
Vendég
 


Mielőtt belevágtunk megbeszéltük, hogy mindegy, hogy fiú vagy lányt. De igazából lányt szerettünk volna jobban. 5 hete már mondták, hogy 60%, hogy fiú, de nem éreztem igazán csalódottságot, most meg egyáltalán nem, meg a párom sem.
Úgyhogy most nagyon örülünk...már egy csomó mindenünk is megvan (bútor, ágy, hordozó, babakocsi, mellszívó, kenguru, járóka,...)

De fiú nevet is választottunk a lány névvel együtt.
Vendég
 


Yuyu!
Én is a Medibe megyek,mert ott a dokim:dr. Imre József.Valamint láttam,hogy nekik van ikerfejes NST-jük,ami nekem nem hátrány... :lol: :lol: :lol:
Lehet,hogy még találkozunk a kórházban augusztusban! :wink:

Gira!
Én is úgy érzem,hogy nagy kő esett le a szivemről,csak a dokim miatt van egy kis lelkifurdalásom... :(
De pont most olvastam,ahogy írják a csajok,hogy 2500g-nál adják csak haza a babókat.Na az még szép lett volna,ha esetleg azért kellett volna még heteket bent lenni...
Na meg azért Szexárd csak 40 km tőlünk,nem 100,mint Szeged! :wink:

binyek
 
 


Binyek, a végén még mind a 3-an egyszerre szülünk... Bár nem tudom ikreknél hogy van ez, nem indítják meg előbb? Vagy attól függ, hogy vannak a bébik?

yuyu79
 
 


nekem 35 km, csak észak felé ;-)

yuyu79
 
 


Marcsi,
Nekünk jobb lett volna Hősök tere, de akkor hajrá :D

Én a II. Nőiről is úgy hoztam haza Zalánt, hogy elkapott egy fertőzést a gyerekágyon, amiről 3-4 héttel később derült ki, hogy tényleg betegség. Állandóan sírt, nagyon rosszul és keveset aludt, görcsölt, nehezen kakilt és sokszor volt zöld és büdi a kakija. Addig rágtam a doki fülét, mire kért egy székletvizsgálatot és kiderült... Amúgy egy ismerősöm az Istvánból vitte haza betegen a gyerekét...
Az viszont biztos, hogy ezek után nem adom a gyereket oda esténként fürdetni, és tuti nem engedem cumiztatni, cumisüvegeztetni. Hátha kivédhető. Zalánt sokat kellett fényezni, és így sokat volt a csecsemősökkel, azok meg tömködik a babákba cumit, ha bőgnek, hiába kértem, hogy ne.

Börzén én is voltam, árultunk is, de vásároltam egy jó nagy adag kisruhát is, nagyon szépek :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziasztok:)

Beleki, gratulálok a kisfiúhoz és a jó eredményekhez:)))

látom, megint beindult itt az élet:)

Ági, nekem is jó a hely és az időpont is, elvileg 6-ig dolgoznék, de megpróbálok hamarabb, 4-fél 5 körül elszabadulni!


Mi is kint voltunk a börzén, egy szoptatóspárna lett az eredménye, egyelőre más nem... mi majd inkább májustól vetjük bele magunkat a vásárlásba. Egyelőre a nyaralást próbálom megszervezni, soha nem voltam még Korzikán, de eléggé délen van ahhoz, hogy jó időt fogjunk ki. Legalábbis reménykedek:)

Nem túl fényes véleményeket írtatok a szegedi kórházakról. Ezek szerint jól tettem, hogy Pestre költöztem?!

na dolgozok kicsit, aztán még jövök, este pedig megosztok veletek egy isteni cseresznyés pite receptet, amit 7végén próbáltam;)

nagyon jók a pocakos képek is, látom szépen gömbölyödik mindenki:) az én pocim leginkább Mariannéhoz hasonlít, bár nálam "csak" egy baba van:))

sniky
 
 


Sziasztok Csajok!!

akkor ha jól értettem a visszaolvasásból, pénteken 16 órától már lehet menni a Tranzit kávézóba a talira? Mert akkor én fél öt körül szerintem már ott tudok lenni. :lol:

A síelés nagyon jó volt, én nem pattantam lécre, amit néha nagyon sajnáltam, de így sem unatkoztam egy percet sem. Én fordítottam a csapatnak az osztrák síoktatót, meg fotózgattam, sétálgattam a hegycsúcsokon. Nagyon élveztem, és az idő is gyönyörű volt, szikrázott a napsütés 3000 méter magasan :lol:

Kép Alpok

Tegnap voltam védőnőnél, hallgattunk szívhangot is, olyan megnyugtató volt hallani. :P

Na a 19-i bababörzére már én is ki szeretnék nézni,mert nagyon jó cuccokat vettetek.
Meg most már akarok menni jógázni és tornázni is.

niki!! mikor van pontosan a Krisztinél az óra????
És ki jár a Karinthy Frigyes úti tornára? Az mikor van? Csütörtökön délután talán? És oda be kell jelentkezni előre, ugye?
lei
 
 


lei, de jó, örülök, hogy jól sikerült a pihenés:))
hétfőnként van a Krisztánál fél 6-tól 7-ig jóga, nagyon jó, de májustól lehet hogy nézek még mellé mást, vagy helyette mást, mert pici a hely és rengetegen vagyunk. Bármennyire is szeretem a Krisztit, nem jó, hogy egymás nyakában ülönk:((

sniky
 
 


Sziasztok,

úgy néz ki, hogy a péntek délután nekem is jó. Talán 5-re odaérek...

Mi is voltunk kint a börzén, de nagyon nem vásároltunk be. Rácsvédőt vettünk a kiságyba, illetve egy szoptatospárnát.

Lei, én járok a Vak Bottyán utcába tornázni. Kedden és csütörtökön van délután 18-tól óra. Be kell előre jelentkezni, és ha tetszik, érdemes beiratni magad továbbra is, mert nem sok hely van.. Max. lemondod, amikor nem tudsz jönni.. Én is csak a csütörötkire fértem csak be egyenlőre.

Kép

Dorka
dorkak
 
 


Lei!
Gyere nyugodtan a talira előbb,mert én biztos ott fogok ülni már 4-től...Legalább nem egyedül kell várnom! :wink:

binyek
 
 


A börzén vett szopipárnával aludtam és fantasztikus volt így elsőre. Bár lehet hogy kell mégegyet venni, mert a párom úgy rárepült. :lol:
Pedig nem is pocakos, de minden tekintetben írtó kényelmes, szóval lesz kinek "örökölni" majd, ha nem szerzünk be 2.-at.

Éljenek a szopibarát kórházak. Remélem nálunk azért ezt nem csinálják. Eddig nem hallottam negatív véleményt.

Felhívtam a bergon babakocsi boltot. Részletesen kikérdeztem őket mindenről, de úgy tapasztaltam, hogy azon kívűl, hogy 8 féle kerékkel adják a babakocsikat és aszerint változik az áruk is, nem sokban különbözik a HAWK-tól.
Viszont közel 20-30 ezer foritos az eltérés. :?
Így azt hiszem leszűkül a választási lehetőségem.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Hrk!

Szted meg lehet azt csinálni, hogy nem adod oda fürdetni? Én is megtenném, de már előre látom a patáliát, ami ebből fog adódni :roll: Jogokról meg abban a kiszolgáltatott helyzetben nem tudom, lehet-e beszélni :roll:
De tényleg, mit mondasz, miért nem adod? Érdekelne már hogyan csinálja ezt...
Vendég
 


Lei, amúgy az alábbi helyen tudsz a torna után nézni:

http://www.gymmozgaskozpont.hu/

Kép

Dorka
dorkak
 
 


dorka: köszi a linket, felhívom őket és szerintem jövő hét hétfőre bejelentkezem.

binyek: szerintem ott leszek fél öt körül már :)
lei
 
 


Én nagyon komolyan gondolkodom a mosható peluson, egyrészt környezetvédelmi megfontolások miatt, másrészt szerintem kellemesebb lehet a picinek is. Mindig az jut eszembe, hogy nekem is kísérleteznem kellett, míg megtaláltam azt a betétet, amiben komfortosan érzem magam, nem kapok gombás fertőzést. És az csak havi egy hét volt, a kicsik meg másfél-két évig egyfolytában ennek vannak kitéve. Nálunk egyelőre férjem meggyőzése a cél, de lassan ő is kezd barátkozni a gondolattal. :D De még van időnk végleg eldönteni.

Szuszu!

Én a tornastúdióba járok tornázni (korábban talán írtam én is a linket), nekem bejött. Nem az a csilli-villi terem (egy régi bérház egyik lakásában van), de a torna mindig jól esik. Én nem vagyok az az otthon tornázós fajta (nem is nagyon van hely az egyszem szobánkban, ami egyben nappali-háló-dolgozó), inkább az vált be, hogy elmegyek valahova.
Ma igyekszem lelépni időben munkából, a 6-os órát céloztam meg. Ha te is jössz, találkozunk. :D

Beus

Kép
félhold
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is oda tudok érni a találkozóra 4-re, így Binyek tuti nem leszelel egyedül! :)

Szuszu, én a tornastúdióba járok, és nekem legjobban a csütörtöki és a keddi órák tetszettek. Pénteken még nem voltam. Kérhetem én is, hogy másolj nekem egy kismama torna dvd-t?

Félhold, lehet, hogy veled már tornáztam is együtt, csak nem ismertük fel egymást?:shock: Én csak csütörtökön tudok menni! ott leszel?

Szilvi

rizsimami
 
 


Gira,
Még pontosan nem tudom mire fogok hivatkozni. De tök mindegy, egyszerűen nem adom oda, ha nem fürdik 3 napig egy újszülött, akkor sem lesz semmi baja :D Az a baj csak, hogy információim szerint még mindig ott dolgozik két sárkány típusú nővér, akik mindig éjjel vannak, és összevissza rémisztgetik az anyukákat, mellesleg undokak is :( Ja, és tesóm egyik gyerekénél látta, hogyan fürdetik a babákat...be az ellenőrizetlen melegségű csapvíz alá egy pillanatra, meg ki. Hát ez nem hiszem, hogy hiányozna nekik :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Hrk!

Ez tényleg így van itt is :( Csapvíz alá, aztán mehet a futószalag. Csak azért kételkedek, hogy kivitelezni tudnám, mert volt olyan is (nem is fürdetni vitték), hogy kitépték a kezemből a babát, mert lejárt az időm :( Ilyenkor hasba rúgjam a csecsemőst? Már készülök... edzegetek :lol:
Vendég
 


Haahóóó!

Hol vagytok????? :D Még mindenki lustizik?? :D :D :D

Szép és vidám napot Mindenkinek!
Vendég
 


Én itt vagyok. Már benéztem, de láttam hogy nem járt erre még senki, így én sem írtam ;-)

Akkor hányan leszünk a talin előreláthatólag? Remélem sokan összejövünk...

yuyu79
 
 


Egy kis statisztika!!! :D

4-en tervezünk az Istvánba szülni és mind a négyünknek fiú.

Arány 13-10 a fiúk javára :D
Vendég
 


Találkozó?

Április 4. péntek 17h, Tranzit Café 1114 Bukarest u. - volt Volánbusz pu. (a Kosztolányinál).

Lei, Binyek, Zsófi, Edina(Pöttöm), Zsófi (aprooka), yuyu79 (Julcsi), Rituspoc, Lanyané, Mecsi, Niki, Rizsimami, Columbine, Szuszu, Veronika, Marcsi, Mazska, Panna

Én is megpróbálok elmenni...
Vendég
 


Nem baj hogy a fiúk vezetnek, legalább lesz választék a lányainknak ;-)

Beleki, köszi a névsort!

yuyu79
 
 


Többiek? Mi újság? Minden rendben?

yuyu79
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok, illetve már felléptem egy órája, csak azóta nem hagynak nyugtot. :lol:
De most behoztam a lemaradásomat.

Annyira jó, hogy ennyien leszünk pénteken. Nagyon remélem nem dönt le ez a fránya új vírus, itt benn a munkahelyemen minden második ember ezzel hadakozik.

Lehet, hogy nagyon hülye kérdés, de nem lehet megkérni a csecsemősöket az együtt fürdetésre? Vagy ennyire ne legyek naív, hogy időt szánnak rám/ránk? Mert amúgy is félni fogok az első pár alkalommal, annyira törékeny egy újszülött, lehet hogy még segítség is, ha megmutatják legalább egyszer.

:oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!

lei: Örülök, hogy segíthettem... Lehet, hogy tornán találkozunk. :lol:

95%, hogy én is ott tudok lenni a pénteki találkozón. Most mindent úgy alakítok, de sosem lehet tudni...

Szerintem a fürdetés, az kórház függő, illetve csecsemős nővér függő... Van, aki rugalmasan kezeli, és megérti az anyukák félelmeit, főleg akkor, ha valaki az első kisbabáját szülte meg. De fel kell készülni az ellenekzőjére is. Én szakmabeli vagyok... sőt.. de nem tudom, hogy hogy fogok merni a saját kisbabámhoz hozzányúlni... (a többi parámról nem is beszélve...)
Sajnos nem hogy egy felnőtt osztályon vannak elfásúlva a nővérek, de sajnos van elég sok rossz tapasztalatom koraszülött-, illetve gyermekosztályról is. :cry:

Kép

Dorka
dorkak
 
 


sziasztok:)

Én is itt vagyok ám, csak csendben lapítok:) dolgozni kéne, de vhogy nem megy... nagyon várom már én is a találkozót, nagyon izgi lesz ennyi pocakos kismamit egy helyen látni:)

én úgy vagyok vele, hogy vhogy csak átvészeljük azt a pár napot a kórházban, én próbálok optimistán hozzáállni, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, ha az ellenkezőjét tapasztalom, akkor isten óvja a nővérkéket;) nagyon agresszív kismami tudok ám lenni ha okot adnak rá;)

sniky
 
 


Mi az a sőt Dorka? :)

Én is megyek valószínűleg pénteken, bár nem biztos, hogy 5-re odaérek.

Csecsmősökről egy újabb sajnos nem túl jó tapasztalat: Bajcsy kórház (nem tudom szül-e ott valaki.. ) tegnap barátnőm próbálkozott a szoptatással egy nővér segítségével, aki persze nem ért rá és elrobogott, szólt a csecsemősnek, hogy segítség kellene, de ő azt mondta, nem ér rá, mert vizit van. Na jött a vizit gyermekorvossal és a csecsemőssel. Gyerekorvos is javasolja, hogy talán segíteni kellene az anyukának, erre a csecsemős: minek kellene segítnei, bekapta a gyerek a cicit, nem?? Mondjuk be is kapta, a gond az volt, hogy éppen nem szívta.... és ezzel elviharzott. Mit mondjak szép ki szakmai hozzáállás!
Vendég
 


Nővér vagy, vagy hogy szakmabeli? Akkor azért Neked már biztos van egy kis gyakorlatod az ilyesmiben ;-)

yuyu79
 
 


Én tutira rettegni fogok mindentől az elején. Pedig egy évvel ezelőtt még nagyban mulattam párom tesóján és a feleségén. Ők ugyanis mindent ketten csináltak. Fürdetés, öltöztetés, etetés négy kézzel. Mindig mondta a srác is, hogy megy szopiztatni. :lol:

Most már kezdem kapizsgálni az okot. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Dorka: felhívtam a GYM-et a terhestorna miatt. Sajnos fullon vannak a délutáni időpontok, hétköznap délben meg nekem nem jó :( Azt mondta a hölgy, akivel bezséltem, hogy próbáljak meg telefonánli két hét múlva, mert addig kiesnek páran a dálutáni órákból (gondolom ők már addigra megszülnek?). Szóval akkor oda most nem tudok menni pár hétig....
addig megpróbálok jógára menni Nikivel.

Niki: be kell jelentkezni a Krisztihez a jógára, vagy csak odamegyek? és ott kell majd fizetni a helyszínen?
lei
 
 


Csecsemő és gyermek szakápoló, illetve intenzív terápiás szakápoló vagyok. Megfordultam a gyakorlati évek során egy-két újszülött-, koraszülött-, gyermek-,intenzívosztályon, szülőszobán... (amúgy már nem dolgozom osztályon, eü-intézményben...)
Ezek után választottam kórházat is, ahol szülni szeretnék.

Amúgy Nikivel értek egyet... azt a pár napot bárhogy ki lehet bírni. :lol:
De fontos lenne, hogy ott mindenben segítségére legyenek az embernek. Különben hogy fogod otthon csinálni... Ha soha senki nem segített és nem mutatta meg... Én sem fogom tudni elsőre mellrehelyezni a babámat... Biztos segíteni kell majd. De bár kit újraélesztek rutinból...

Kép

Dorka
dorkak
 
 


Sziasztok!

Beleki: én is az Istvánban fogok szülni és nekem kislánykám lesz, mennyi fiú lesz az én Manókámra!

Hát lányok vigyázzatok magatokra, bár gondolom senki sem olyan béna mint én, tegnap leestem az utolsó lépcsőfokról, térdre estem, és nem hasra (hála az égnek), de azért a doktornő mondta, hogy menjek be ma az Istvánba 14:00-ra megnéz, de mivel "ügyesen" estem a babát megvédte a magzatvíz és így csak a térdem bánhatja! DE lehetett volna másképp :( Ilyenkor eszembe jut, hogy lassítanom kéne a tempón és mi a fenét rohangálok 22 hetes terhesen.

Szóval csak mindenki szépen, lassan

Kép
rituspoc
 
 


Én a fiammal három lépcsőfokot estem és a drekammal egy lépcsőszélére :-( de nem lett semmi baja, azért persze, amint fel tudtam állni bementünk a kórházba egy UH-ra, minden rendben volt, nagyon jól be vannak ők ágyazva :-) nekem bezzeg két hétig fájt még a derekam. Szóval nagyon vigyázzatok a lépcsőn! Főleg ahogy egyre jobban nő a pocak és nehezebb a egyensúlyt megtartani.
Vendég
 


Sziasztok!
Tegnap éjszaka fél 1-ig olvastuk hol mosolyogva, hol pedig megdöbbenve a beírásaitokat :)
Hihetetlen volt, ugyanazokon a dolgokon mentek keresztük, szinte hétről hétre mint mi. Kezdve az orrvérzéssel, a babkocsi vásárlással, és így tovább a genetikai vizsgálatokon át a 4d-s ultrahangig. Úgy éreztük nekünk is itt a helyünk köztetek :)
Az utolsó lapon pedig rájöttem, hogy ketten is fognak a szekszárdi kórházban szülni, azaz most már 3-an velünk együtt.
Augusztus 1-re vagyunk kiírva, és múlt héten voltunk 4D-n, biztos hogy a kislányok csapatát fogjuk erősíteni, bár a névben nem vagyunk még biztosak. Kettő között vacilálunk a Csenge és a Virág között. Tegnapig még a Jázmin is szerepelt, de amikor láttam, hogy ilyen sok van, kihúztuk a listánkról :D

Minkét csatolt kép Március 25.-én készült, akkor tudtuk meg, hogy kislányunk lesz, és aznap volt az esküvőnk is, itt jól látszik, hogy mekkora a pocakom :) Szerencsére már nem dolgozom, így remélem sokat tudok majd itt lenni köztetek, és együtt várjuk a babáinkat.
Kép Kép
sziszka78
Tolna
 
 


szia sziszka!! Nagyon szép ruhád volt, és gratulálok az esküvőhöz és a 4D-hez is. :lol: gyere bátran és írj, amiről csak kedved tartja.

Istvánosok!!
pár hónappal ezelőtt becsatoltam nektek ide egyszer egy barátnőm levelét, aki tavaly novemberben szült az Isvtánban, ha jól emlékszem alapítványi szobában. Azok alapján, amit írt, nagyon jó lehetett a szoba és az ellátás is. Ha akarjátok megkeresem újra és beírom, de vissza is kereshetitek.
lei
 
 


lei: Sajnálom, de ami késik, az nem múlik. Én is abban reménykedem, hogy azért a kedd délutáni órákra elöbb vagy utóbb beférek. :wink:

sziszka: gratulálok a babádhoz és az esküvődhöz!!! :lol:
Mi is 25-én voltunk UH-n és akkor tudtuk meg, hogy Réka babánk lesz... Az egy lányos nap volt akkor. :lol:


Kép

Dorka
dorkak
 
 


Üdv közöttünk Sziszka! Nagyon szép a ruhád!!

Lányok, vigyázzatok magatokra, ilyenkor már nem szabad esni. Engem már a bicikliről is letiltottak. :cry:
Pedig annyira jó lett volna tavasszal a Duna parton bringázni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


aprooka: én is imádok biciklizni és most hogy jön a tavsz, úgy szeretnék menni tekerni a Kopaszi gátra. De azért félek is, nehogy elessek vele, pedig eddig sohasem volt ilyen baj, de hát most azért megváltoztak a körülmények, az egyensúly sem a régi, szóval valszeg inkább nem fogok bicóra pattani, pedig fáj a szívem érte nagyon....
lei
 
 


Igen, nálunk is nagy favorit. Mert amikor költöztünk, még kb 1 óra alatt le lehetett gyalogolni, de a hülye Vízművek egyre nagyobb területet kerít le. Ezért most már gyalog 2 óra csak oda. Az meg dúrva kinn a gát tetején 60 fokban nyáron, főleg nuku árnyék mellett.
Bringával meg 20 perc.
Csakhát nálunk van egy ónémetjuhász, aki kacsának képzeli magát, szóval ahogy meglátja a bringát, illetve meghallja a megyünk úszni a Dunához szavakat totál eszét veszti. Vele meg főleg nem merek elindulni, mert hozzá képest Frakk húzási tudománya kispista.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Szia sziszka, üdv közöttünk és gratulálok a kiscsajhoz:) na meg az esküvőhöz is:) gyere minél gyakrabban és írj amihez kedved van:)


lei,
Nem kell bejelentkezni előre és a helyszínen kell fizetni, ha gondolod hétfőn 5 körül találkozhatunk az Aranytíz előtt vagy a Deák tér környékén és elnavigállak:)

fúú engem érdekelne az az Istvános alapítványi szobás beszámoló nagyon:)

egyébként meg szerintem előre ne idegeskedjünk azon, hogy mi lesz, elvégre senki nem úgy születik, hogy mindenhez ért.
Bízok az anyai ösztönök vezérlésében, pár napos ügyetlenkedésért a baba sem fog ránk megorrolni, hiszen neki is új lesz a helyzet:) szóval fel a fejjel lányok;)

sniky
 
 


:cry: Kb fél órája próbálkozok azzal, hogy annyira lekicsinyítsek egy képet, hogy be tudjam szúrni profilnak, de még mindig túl nagy :)
Köszi a dicséreteket :)
Jön még valaki cukorterhelésesre jövő héten?
Nekem hétfőre van időpontom....
sziszka78
Tolna
 
 


nekem is hétfőn kell mennem a cukorterhelésre :cry:
bár szerencsére én megúszom első menetben egy zsömle-2 dl tej változattal és csak akkor kell azt a szörnyű lötyit innom, ha az eredmény nem túl jó.
csak ne lennék úgy összeveszve a tejjel, ki nem állhatom.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Nálunk nincs választási lehetőség, itt étlen-szomjan kell menni, addig nem veszik le az első vért amíg nem pisilsz, utána a 3 dl cukoroldat, aztán két óra várakozás továbbra is étlen-szomjan, és újabb vérvétel :(

Ezt mindenkinek végig kell csinálni :(

Érdekelne még hogy mit gondoltok a köldökzsinór vér levételről....bár tegnap csak 3 hetet olvastunk vissza, lehet, hogy volt már róla szó?
sziszka78
Tolna
 
 


Sziszka!
Üdv közöttünk. Nagyon szép voltál. ,,Apa,, meg egyszerre két nőt vett feleségül:)
Köldökzsínór vér levételéről még nem nagyon beszéltünk. Én először akartam, de most már lemondtam róla. Sok a rossz tapasztalat, nem megfelelő levétel, rövid idejű tárolás, nem megfelelő mennyiség...stb. Viszont nagyon sokba kerül. Ha nem hiányozna az a pár százezer amennyi kerül megtenném. Most viszont nincs annyi ,,fölösleges,, pénzünk.
bende
 
 


Szia Rizsimami!

Lehet, hogy már tornáztunk együtt, én kedden és pénteken járok (bár tegnapot leszámítva két hete nem voltam). :D Majd legközelebb. :lol:

Beus

Kép
félhold
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?