Új privát üzeneted érkezett!

Kjaja!
A closti nagyon népszerű egyes dokiknál én azt látom, de nem mindenkinél jó. Nekem a múltkor azt mondta a dokim, hogy vékony a mnyh-m, és lehet, hogy fel fog írni helyette mást, de végül a mézpempő meg a sok tejtermék closti mellett is meghozta a gyümölcsét: 11 mm!

dita75
 
 


Czinkeb!

Ne, már tényleg van 500-as is belőle? Nekem felírta a 850-est, és rögtön 3x1... :roll: Na, akkor azt hiszem fokozatosan fogom én is szedni.
Basszus, ma szerda van, hát nem elfelejtettem hozni magammal a váltóruhát. :? Na, akkor 4-kor hazamegyek a cuccomért, és akkor még odaérek 1/2 7-re tornára. Tornacipő kell?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Viki!
Én ugyan egy átlagos kórházba járok, de ha el akarom kapni a dokit mert kérdéseim vannak akkor a magánrendelésére megyek, ami alapból 6000, akkor is ha csak három mondatot beszélünk. Én arra gondolok, hogy azért várunk, mert mindig történik valami, most pl. a két baci a férjemnél, amit majd csak két hónap múlva néznek meg, hogy ott vagyon-e még, vagy sem.
Bár azt mondták, hogy ettől még mehet a teherbeesés, de gondolom az inszemet azért teljesen tökéletes eredményekkel szeretné csinálni.
11-én pénteken, vagy 14-én hétfőn megyek uhu-ra! Kiváncsi leszek closi nélkül milyenek lesznek a tüszőim.

dita75
 
 

 
 

Sziazstok!

bocsi hogy úgy eltüntem :oops: :lol:

minden renben van velünk.. két hete volt egy kis pánik, mert egyik este barnás vért találtam a pisilés után a papírn :oops: bementünk klinikákra, de szerencsére minden oké, a méhszájon volt egy kis hámsérülés, leecsetelték, azóta semmi :lol:

múlt héten meg táppénz, mert nagypon meg voltam fázva...most már jó, de csak jövő héten megyek dolgozni



Szezsó, KAta, BUmi ++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek ölelés..

Viki azóta tettél fel pocifotót? :lol:

Enyim

Kép
Vendég
 


A closti nekem is nagyon rossz lett volna, mert így sem voltam nyálkahártya bajnok.
20150601134430
 
 


Némóka!
Endokrinológushoz (vagy hogy a szöszbe írják) nem akarsz elmenni?
20150601134430
 
 


Boni!
Irigylésre méltó pocak. Örülök, hogy jobban vagy(tok).
Jó, hogy benéztél hozzánk, kell az ösztönzés mivel Bettike óta még senki nem babásodott meg. :?
A munkát ne vidd túlzásba, vigyázz nagyon magatokra.

dita75
 
 


Boni!
Nem tettem fel képet. Vigyázzatok magatokra!
20150601134430
 
 


Dita!

Azért nálunk sem volt minden olyan gyors. Novemberben kezdtük el a kivizsgálásokat és most jutottunk el odáig, hogy gyógyszert kapjak. Mondjuk ebben az is közrejátszik, hogy a női vizsgálatok ciklushoz kötöttek, ami nekem 1,5-szer olyan hosszú, mint normálisan. :)

Az mindenképp gyorsítja a dolgot, hogy "csak" hormonprobléma van. Hogy mennyire komoly, szerintem csak menet közben fog kiderülni...

A Clostihoz egyszer volt szerencsém: 3 év fogamzásgátló-szedés után sokáig nem menstruáltam. Ezt kaptam és egy adag beszedése megoldotta a problémát.
akszinya
 
 


Akszinya!
Lehet, hogy már írtad, bocsi, nem vagyok mindig teljesen képben, de mit kapsz a hormongondra, és melyik hormonnal van konkrétan gond? Hú elfelejtettem az iwiw-t. :oops:

dita75
 
 


Akszinya!
Visszaigazoltam! Ti is hárman vagytok nővérek? És mindannyian csinibabák.
:shock:

Én több mint két éve járok dokikhoz, minden hercehurcán keresztülmentem már az átjárhatóságin át a stimukig. De semmi. Januárban kezdtem el kimondottan meddőségire járni, ahol is a páromat is megvizsgálták. Neki kielégítő lett az eredménye, nálam sem nagyon találtak semmit eddig, mégsem jön a baba. Én ugyan egyszer már voltam terhes, 8 évvel ezelőtt, de az is csak úgy lehetett, hogy az akkori párommal szinte ki sem keltünk egy hónapig az ágyból. (A csajoknak úgy szoktam emlegetni, hogy maratoni pornófilmforgatáson voltam :oops: )

Januárban ráírta a dokim, hogy vizsgálatok eredményének függvényében homológ inszeminatio szóba kerül. A páromnak két hónap múlva kell visszamennie bacivizsgálatra. Addig semmi. Tehát több mint fél évet várok az inszemre. Nagyon bízom benne hogy már az első sikerülni fog. Nagyon sokszor álmodom róla. :roll:

dita75
 
 


Dita!

A hormonjaim mind határértéken belüliek, egyedül az FSH/LH arány nem jó. Emiatt van az, hogy 6 hetes ciklusaim vannak.

Kb. 3 éve (fogamzásgátló abbahagyása után) kimutatták, hogy magas a prolaktinom, de az mostanra szerencsére elmúlt. :)

Clostit kell majd szednem, mást nem kaptam.
akszinya
 
 


Boniko: szép csini a pocid!

Desviki: még mindig csak hiteget minket! :wink: :lol:

Nemone: nem baj, h a 850-t kaptad. szerintem az jó lesz! csak fokozatosan szoktassad magad hozzá! ahogy fent írtam! nődokidnak azért mond, h voltál ir-en és felirattad a gyogyót. az enyém pl azt mondta, h nyugodtan végig lehet szedni és még szopinál is (vannak többen lányok, akik szedték is! és egészséges babájuk van) vannak dokik, akik viszont nem szeretik, vannak akik ellnezik is! a pcos honlapot olvasd át, sok hasznos cikk van ott!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Viki!

Tervezem, hogy kellene mennem, és akkor már vetetek újra vért a pajzsmirigyem miatt is. Ha jövő héten meglesz az inszem, akkor be is jelentkezem a dokihoz, de addig is diéta, torna, gyógyszer.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jaj, tényleg Boniko nagyon szép a pocid! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Akszinya: petefészkeid nem cisztásak? nincs hajhullásod , pattanásod, súlyproblémád? soha nem hallottad még a dokidtól , h pco? az , h nincs menszid és az fsh/ lh arányod nem jó, az nagyon arra utal.

na most én leszek itt a pcos mumus. :oops: :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Nemone: nem kell cipő, bár én egy vékony kis cipőcskébe szoktam lenni, de most hoztam egy vastag zoknit inkább.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinkus!
Én már csak ilyen vagyok :oops:
20150601134430
 
 


Viki: nincs harag!!! :lol: nagyon örülünk , h vagy nekünk, mert elfenekelsz minket, ha neg gondolataink vannak, és okosítasz minket gyogyó ügyekben!!! szóval 1 rossz szavunk sincs, csak huncutkodunk!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita!

Köszi! :) Igen, két húgom van. Neked is? :)

Mi egészen tavaly őszig bíztunk a természetes módszerben (és az életünk is elég zűrös volt a gyerekvállaláshoz), akkor döntöttünk a Kaáli mellett. Ebben közrejátszott, hogy voltak sikersztorik az ismerősi körben. :)

Tényleg szörnyű a várakozás. A türelem pedig nem a legfőbb erényem. :wink: De az a jó, hogy itt a csajok lelket öntenek egymásba, ha kell... :)
akszinya
 
 


Czinkeb!

Dehogy vagy mumus! :wink: Már én is gondoltam a PCOS-ra, de még sehol nem mondták, hogy lenne ilyen gyanú. A tünetek közül is csak ez a hormonprobléma áll fenn: inkább vékonynak mondanám magam, hajhullás, pattanások sem jellemzőek.
akszinya
 
 


Czinkus!
Alapítsuk meg a Mumusok klubját!!!! :D
20150601134430
 
 


Akszinya!
Nekem két nővér! (sajnos az egyik meghalt 17 éve)
A másik nővérem nevelte egy ideig a két gyerekét, és neki is van három. Az én családom nagyon termékeny. Ezért is nem értik, hogy én miért lógok ki a sorból.
A várakozással szerintem mindenki így van, így én is..... szinte mindent rögtön akarok. Ha valamit kitalálok akkor azt minél hamarabb megvalósítom, nagyon nem érzem jól magam, ha valami nem úgy történik ahogy én szeretném. Iszonyú érzés, hogy ezt a dolgot viszont nem tudom irányítani. A baba vagy akar jönni, vagy nem, akkor is ha fejre állok, nem lesz úgy ahogy én akarom. :cry:

dita75
 
 


Akszinya: a pcos topikon van egy csajszi , aki 162 cm és 48 kg, van rendesen pé-je, menszije, ,,csak,, hullik a haja, patija van és persze szép kis ir-je.
szóval érdemes cukrot és ir-t (inzulin rezisztenciát ) nézetni!
mert az, h nem mondták, sajna nem jelent semmit. :cry: :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Nem akarsz valami csecse vonalzót csináni? Vagy vársz az inszemes ciklusra?

dita75
 
 


Viki: ok!!! :lol: végül is , helyettesíteni is egész jól helyettesítettelek már! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinkus!

Kép
20150601134430
 
 


Viki!
Az otthoni netről elfelejtettem reggel írni, hogy megnéztem, hogy mennyi az UPC-nál, és egész occsó. A DIGI nálunk még nincs kábeles, csak tányéros, de azt nem akarok.
Most rendeltem egy olyat, hogy családi csomag HBO-val 5500 + 2500 lenne a net. Viszont azon gondolkodtam, hogy hétvégén én nem is tudok netelni, mert a gyerek szobájában van a gép, és nonstop ül rajta, különben sem megyek be abba szobába, mert az egy harci övezet.

Olvasgatom vissza a régi irományokat néha, és még az is eszembe jutott, hogy írtam egyszer szörnyűségeket, de nem írtam meg a végét az egyiknek, pedig az happy enddel végződött. A mamám szomszédja aki az ikerbabákat otthagyta a telefonfülkében: a babák még azon a héten örökbefogadó szülőkhöz kerültek, egy tüneményes meddő házaspár vette őket magukhoz, tehát még el sem lettek szakítva egymástól.

Cinke
Egyre gyarapszik itt a mumusok száma? :lol: :lol: :lol:
Én az UPDATE mumus vagyok!!!! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita!
A számítógépet át kell helyezni máshová. ;)
20150601134430
 
 


Dita: tényleg!! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Elkaptam Némókától a hányingert. Asszem mindjárt kiadom a sütit amit bevettem. Vagy az iszonyú rossz cickafark miatt, vagy a reggel bevett antibiotikum szórakázik velem. :?: :?: :?:

dita75
 
 


A UPC tényleg nem drága, csak a régi lekötéseket nem vizsgálják felül, csak ha reklamálsz, hogy miért hirdetik azt, h. Szőke kapitány elintézte..... :evil:

Kivi vagyok Mara mit intézett tegnap.
20150601134430
 
 


Monic Kartársnő merre jársz? Kiássunk a meló hegy alól?
20150601134430
 
 


Viki!
Akkor kitörne a parasztháború!!!!!
Amúgy sem tudnám hová tenni, max az étkezőbe, de onnan meg még jobban hallanám a gép hangját. Olyan decibellel játszik a gyerek. A szobája ajtaja be van csukva, de úgy hallom, mintha mellettem játszana. Már arra gondoltam végig ragasztom tojástartóval a falát, mert az hangszigetel. Teljesen kikészítenek az ilyen forma 1-es, meg a lövöldözős játékhangok. Itt a munkahelyen hallgatom a papagályok rikácsolását, kutyaugatás. Még jó, hogy a teknősöknek nincs hangja. Hétvégén meg a számítógépes játékokat. Nagyon tudom értékelni a csendet.

A páromnak is hasmenése van az antalbiotikumoktól. Most rá kellett jönnöm, hogy nekem is. Ezzel egy bibi van, hogy azt hallottam a gyógyszer ilyenkor távozik is a szervezetből, nem szívódik fel. :?: :?: :?: :shock:

dita75
 
 


Dita!

Nekem már elmúlt a hányingerem, akkor tényleg átvándorolt hozzád :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nyugi! Felszívódik!

Kölöknek vegyél egy fülhallgatót! Nálunk bevált!
20150601134430
 
 


Viki!
Vettem, nem használja! :twisted:
Némóka!
Küldöm a virtuális dádát!Azért mert sajnáltalak miatta, az nem jelenti azt, hogy át is vállalom. Kép

dita75
 
 


Dita!
Akkor ragaszd rá a fülére! :D (pillanat ragasztó????)
20150601134430
 
 


Viki: :shock: szegény Pocak Lackót előre sajnálom! :lol:
de biztos már éhesek vagytok mind2en és ezért vagy ennyire durva! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Viki!
Ezek után a mumus szerep neked tényleg kijár!!! :lol: :lol: :lol:
Neked kellett volna összekerülni vele, akkor már rég meg lenne nevelve! (A nevelés kérdés nem sokáig tartott, még meg sem jött a gyerek, de már tegnap mondta a párom, hgoy hétvégén elviszi őt pecázni. Megjutalmazza amiért rossz volt :twisted: :twisted: :twisted: )

dita75
 
 


Igen, ez a PCOS talán megérne egy vizsgálatot. Ha van, azért, ha nincs, akkor azért... :)

Azt hiszem, én is nézek valami jó kis vonalzót, bár nem tudom, van-e egyáltalán olyan hosszú. :lol:
akszinya
 
 


Dita!

De én nem is csináltam semmit, isti bizi nem akartam átküldeni hozzád Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Akszinya!
A vonalzón te állítod be a ciklus napjait. Nekem 35 körül szokott lenni, bár most 29 volt, de volt már 41 is. :shock:
www.noivonal.hu
www.babafalva.hu
www.tickerfactory.com
amelyik szimpi!
Volt már laparod?

dita75
 
 


D[b]ita!
Lehet, hogy a párod egy apa-fiú beélzgetést tervez pecázás közben. [/b]

A szám csak most nagy, ha meg lesz Poci Laci akkor a fenekét is fényesre fogom.......
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Kata!

Egy Kárpát-medencényi tudodmit küldök a zh-hoz, és apa vizsgálatához! :lol:

Akszinya!

Hátha csak ennyi kis ráijesztés kellett a szervezetednek, így most az inszem előtti utolsó spontán ciklusban megterhesedsz! :)
Mi is hárman vagyunk lányok testvérek. Sőt, a nővéremnek is 3 lánya van.

Kjaja!

Ha emlékeim nem csalnak Bettike is Menopurt kapott az inszemhez, neki bejött :wink: Azt hiszem ez az a szuri, amit a Menogon helyett adnak, mert az már elavult. Ennél többet nem tudok róla.

Boni!

Hű, csini pocak! Örülök, hogy csak vaklárma volt a riadalom!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Nemone!
Nem hat meg az angyali mosolyod! :twisted: ( :lol: :lol: :lol: )
(amúgy meg már elmúlt nálam is!)

dita75
 
 


Viki!
Gondolom, hogy el lesz kényeztetve a kis lurkóka. Azért csak módjával. :lol: :lol: :lol:
A pecázást már két hónapja eltervezték, úgyhogy tuti nem.
Azért az meg fogom jegyezni, hogy addig sehova amig a szobában nincs rend, és nincs kész a lecke. (ha nem, akkor felőlem elmehetnek, de akkor viszont örökre, mert nem fogom hagyni magam!) :twisted:

dita75
 
 


Kényeztetve el lesz, bár inkább a nagyszülők által, majd mi meg hozhatjuk rendbe a túlkapásaikat.
20150601134430
 
 


Dita!

Laparom nem volt, csak HSG. Nekem az épp elég horrorisztikus volt (legalábbis előtte borzasztóan féltem. :) )

Sikerült a vonalzó! Tulipánnal, ami a kedvenc virágom. :)

Évi!

Meglátjuk, én bizakodó vagyok! :wink:
Vicces, hogy nálatok is ennyi lány van! És Dóri is. :)
Édesapámat régen nagyon sokat piszkálták a barátai, hogy csak lányt tudott "gyártani"... aztán megnőttünk és irigykedtek! :wink:

Kép
akszinya
 
 


Akszinya!
HSG? Az milyen?
Tündéri a vonalzód.
A mi családunkban ugyanez volt, aztán amikor anya meg mi a három lány vigigment az utcán, a kocsik majdnem összekaramboloztak. :lol: :lol: :lol:
Engem már nagyon fiúnak akartak, 2 évig öcsi voltam. :shock:

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: