Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gratulálok a kismamáknak, látom lesz itt utánpótlás! :lol:
A kórházban végzett uh-ról lesújtó véleményem volt már 9 éve is, amikor Tomit vártam, így most Tamaránál egyszer sem mentem el ide! Pestre mentem az Istenhegyi útra (ott csinálták a down-szűrést is) utánna pedig a Lolloknál voltam Sárberekben. Ő nagyon megbízható ultrahangos orvos, oké, hogy pénzbe kerül, de azt hiszem 3 komoly genetikai uh van egy terhesség alatt, talán megéri! Kb fél órán keresztül vizsgál, elmagyaráz, megmutogat mindent, kép, video.....

Ti hová jártok kismama klubba? Hallotam van Dózsakertben, a Puskinban, a Gálon is. Itt az idő, hogy bevessem Tamarát a szocializáció mélyvízébe :lol: :lol: :lol:

Lola: letöltés érdekelne engem is.... :oops:
v.erika

április 7-én a Babóca játszóházban 16 órától lesz egy fejlesztő pedagógus által tartott előadás/Anderkóné Szilvási Mónika tartja/,a korai fejlesztésről,szobatisztaságról,finommotorika,beszédfejlődés.....
gyermekekkel együtt lehet menni,amíg az anyukák beszélgetnek,ők játszanak......

cseriviola

Szia Erika!

Babaklub szokott a dózsakerti közösségi házban is lenni,a Családsegítőben a Platán téren csüt-ként 10-12-ig/ez ingyenes és nagyon jó/
a máltain is van fejlesztő játszóház ez is szuper,keddenként 16-17 óráig/500 ft/gyerek-------ide max.3 éves korig érdemes járni.
a módszertani bölcsiben is szokott lenni azt hiszem szerdánként.

képet teszel fel a magatokról? :lol:

Szia:Erika

cseriviola

Köszi Erika! :lol:

Boldog szülinapot kívánok Vikinek!

Nagyon klassz ez a giga - játszóház! Szerintem kipróbáljuk!

Képet majd teszek.

Jó éjt!!!
v.erika

Sziasztok!

Csak egy pár szó!
Egyszerűen gyönyörű mindenki és minden gyermek! :D

Kriszti!
Isten hozott! Néha bizony így van az ember, hogy ha más élethelyzetbe kerül, mint a barátai, akkor ahogy te fogalmaztál, már nem is olyan érdekes. Csak akkor lesz megint amikor ők is babás korszakba lépnek, Csk akkor meg már te leszel naggyermekes családanya! Ezért is üdv kösztünk!
Mára ennyi! Olvaslak titeket, de írni nincs sok időm, Sttila elutazott, Csabi is itthon van még, és mellette depresszióról kell írnom 15 oldalt, amitől már én is dpis vagyok!
Puszi
ÉS gyönyörű hétvégét! ITT A TAVASZ ÚJRA!
Amúgy hétvégén Tb.-ra megyek előre láthatólag, he ne adj Isten valaki találkozik valakivel, és kíváncsi ránk is, lehet be tudnék csatlakozni! Bár még mérget nem ennék a hétvégei fix programra! :? :oops:
Járt már valaki a Visegrádi várban? Érdemes oda elmenni? NAgyon messze van? ÉLvezné a két fiam? -------(Ezek a kérdések motoszkálnak a fejemben!)
Tényleg lépek!
Szép napokat!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Csak beugrottam!
Boldog szülinapot Vikinek!!!
Kép

Kép

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Jó reggelt mindenkinek! :D

A 18.uh-t is a Ferencz csinálta. Magánrendelésen megmonda, hogy mikor van és akkorra vár.
A legelső uh-t a Pazár csinálta. Ő annyira nem volt szimpi. :?

Újvárosban az Álmos Vezért nyertük meg. Kissé zajos (dózsa után).

Első babó lesz, augusztus 2-ára vagyok kiírva. Még sajnos nem derült ki a neme, ezért is már tűkön ülve várom a következő vizsgálatot!
Név?! Ha tudnátok, hány lista készült már belőlük... Egyelőre a Zsófi néz ki tutinak, fiú még nagyon kérdéses, de szerintem még a lány is változni fog.
Valahogy mostanában kezdem úgy érezni, hogy fiú lesz. De mivel összehasonlítási alapom nincs...

A terhességi rosszullétek úgy nagyjából elkerültek. Émelygések voltak december közepe-január eleje között, de ennyi, és (azért lekopogom) el is múltak. Nem volt mellfeszülés sem, pedig 1-1 sárgadinnye méretűre nőttek már most.
Másféle gondom van mióta várandós vagyok. Ha boltba megyek, vagy ilyen-olyan helyekre, nagyon hamar elfog a szédülés. Ha kint a levegőn vagyok, akkor nem, csak épületekben. Nem is kismami vagyok, hanem nagymami.. :cry: Szóval egy gyors boltbamenés is úgy le tud fárasztani, hogy csak na. Úgyhogy szerintem a kimamatornát nem próbálom ki.
A védőnő és az orvos szerint szedjek szőlőcukrot, de azt sem akarom túlzásba vinni, mert aztán megnézhetem a vércukromat... :twisted:

Amúgy cukrot majd április 11-én néznek. Bár akkor még éppen csak betöltöm a 24 hetet, de azon a hétvégén esküvőre megyünk, és még szeretném előtte elintézni, hogy aztán telerakhassam magam nasival.. :oops: :D

Most várom anyósomat, aztán megyek dózsába a háziorvosomhoz, el kell hoznom a táppénzes papíromat, azzal még egy út a melóba... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

VIKINEK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!

Csak enyire van erőm beugrani,mert elkaptuk 90% hogy a kalici vírust,jó kis hányós hasmenéses vírus :twisted: ,egész családon végig söpört már,kivéve a férjemet,és a tesómat,ja és kis B-t.
Dorka meg én kaptuk el a legjobban,szegénykém éjjel fél óra alatt 3* is hányt,már azon voltam hogy kihívom a dokit nehogy kiszárdjon nekem,most meg azon izgulok hogy a hasmenéstől meg nehogy fertőzést majd vesemedence gyuszit szedjen össze..
később ha jól lezsünk jövök bővebben.

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok

Utólag is Boldog szülinapot kívánunk Dórinak és Vikinek is.

Bocsi hogy nem jövök sűrübben,de valahogy nap végére kipurcanok. Jó lenne már beállni erre az új napirendre,de nemeigen jön még össze.Meg már tök utálom hogy ilyen hideg van. Meg az állandó rohanást.

Ági
Jobbulást nektek.Reméljük nem lesz semmi komolyabb Dorkánál.Tavaly mi is átestünk ezen,hát nagyon nem kívánom senkinek.Férjem annyira elkapta hogy 1 hétig szenvedett vele és fogyott 5 kilót.

Gangi
Na milyen volt a lány buli a Byronba.Mi is készülünk oda eddig jókat hallottam róla.

Zsani
Köszi szépen a cd-t.Még nem sikerült meghallgatnunk de hétvégén sort kerítünk rá.
Miért ajánlják nektek hogy maradjatok még egy évet böliben?Nekem is mindig mondják a böliben hogy szerintük ne vigyem Timit,de meg nem magyaráznák semmi pénzért.Amúgy Mátét mindenféleképpen be kell iratnod ha viszed oviba ha nem.

Na mentem jön a vacsi aztán a pancsi.Ja és Timi megint köhög,éjjel megint volt ilyen fulladásos szűáraz köhögése,de láza nem volt,levittem dokinénihez nem látott fizikálisan semmi elváltozást.Ha nem rosszabbodik mehet a bölibe hétfőn.

Sziasztok Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Vikinek és Dórinak is (utólag) is nagyon Boldog szülinapot kívánunk!

Kismamák nem érdekel valakit babazene c. lemez?most jött le a netről 3 album.

ha valakinek kell szóljatok

sziasztok!
Rita
lrita

Sziasztok!

Rozi :) Szerintem egy jó kis csavargást mindenképpen megér Visegrád. Csak arra vigyázz, hogy a Fellegvárban van egy panoptikum elég véres, durva jelenetekkel, szerintem nem kisgyerekeknek való. Pár éve Tomi véletlenül bekukucskált és nagyon megijedt tőle :( Viszont a bobpálya nagy sláger nálunk évek óta, elég sűrűn látogatjuk.... :lol: :lol:

Ági: jobbulást Nektek!!!
v.erika

Hát én is csak gyors bekukk...

BOLDOG SZÜLINAPOT VIKINEK!
Majd gondolom ugyis jönnek a képek... :lol:

Ági,
Dorkának és Nektek jobbulást!!

Ma bicóztunk (igaz jobb időre számítottunk, kicsit fáztunk délután)
Roli pótkerekesen Réka háromkerekűn (amit tolni is lehet). Meglepően ügyik voltak...!

Holnap remélem jobb idő lesz, motorozni mennénk, anyós meg kijön vigyázni a lurkókra.

További szép hétvégét!
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Vikinek én is boldog szülinapot kívánok! Meglásd innentől méginkább szalad az idő, nem mintha eddig nem, de tényleg!

V.Erika!
Adjál légyszi mélcímet, oda írok a letöltésről, ok?

Lrita!
Engem érdekelne a babazene!Elég 1 album is, ha mondjuk msn-en átküldöd.... köszi!

Ági!
Jobbulást Nektek, ez tényleg iszonyat ez a vírus!

Rozi!
Van honlapja is a bobpályának, nagyon jó, mi is voltunk már télen, hóban, mellette a dombon iszonyat jókat lehet csúszni szánkón!
Mi tegnap Várgesztesre akartunk menni kirándulni, persze esett az eső! :evil: Ma meg a férjem dolgozik............ :x

lola77

Sziasztok!

Lola persze átküldöm,de szerintem érdemes mind a 3-at mert mindegyik más.megpróbállak akkor felvenni msn-re.

Végre megjött a Jóidő remélem most már igy is marad.
Mi reggel elmentünk uszodázni egyet a családdal,és nemrég értünk haza a kutyasétáltatásból,görkorizásból.lementünk itt nálunk a tóhoz olyan szép ilyenkor.
Tegnap mi is beterveztük a veszprémi állatkertet anyumék elmentek pár napra pihenni és megbeszéltük hogy meglátogatjuk őket de hát a rossz idő miatt inkább itthon maradtunk mi is.

most megyek folytatom a házimunkát :cry:
sziasztok
lrita

Sziasztok!

Ma anyósoméknál ünnepeltük meg Viki szülinapját,mivel apósomnak 26-án volt,így duppla ünnep lett belőle :lol:
Vikinek készítettem egy túrókrémmel töltött Noddy-s tortát,íme pár kép:

A torta:
Kép
mesenézés közben
Kép
Ünneplés
Kép Kép
addig szemeztem Noddyval...... :P
Kép
ajándék csini ruhámban,kicsit még nagy,de majd belenövök :wink: Kép Kép
kutyának dobom a botot
Kép Kép

Sziasztok:ERika

cseriviola

V.erika, Lola!
A Visegrádi bobpályáról még nem is hallottam! De minyá megnézem! :? :oops: :oops: Jól hangzik! :P
Viszont elkeserítettél, mert pont a panoptikumra lettem volna kíváncsi! Hogy a francba csinálták olyan véresre?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Örülök, hogy jó az idő, sokkal kellemesebb a séta.
Kata homokozni szeret, de az neki homokdobálásból és visszafelé csúszdába mászásból merül ki. Tegnap egyedül elment a játszótérre, vagyis velem, de ő vette arrafelé az irányt (2 háztömbnyire van). Mondom nem igaz. Hangosan mondta hinta-painta, aztán hinta nem kellett neki, a homokozóba mászott bele :D Nem is lehet onnan kicsalogatni, múltkor Gyuri hozta el, sírt is sokáig. Tegnap zsömlével csalogattuk ki. :?
Remélem idővel megtanulja, hogy el kell jönni onnan egy idő után. Többet kellene menni játszótérre, de nem bírok sokat sajnos álldogálni.

Most jöttem meg az Uh-ról minden rendben volt. A doki rendes volt, előre tudtam ő lesz. Úgy néz ki kisfiú lesz. Nemhiába tettem kék vonalzót :D Már csak nevet kellene találnunk...
Találkoztam Lolával is jó volt kicsit dumcsizni, fél órás csúszás volt. 10-10 perc alatt végeztünk, Lola megvárt és összeolvastuk az eredményeket, szinte egyforma. :D

Szombaton lesz vmi összejövetel a Máltain, tudja vki mikor kezdődik és mi is lesz az tul.képpen?

Na, de megyek is mert dolog van. Majd írok még, visszaolvasok.
Szerintem lemegyünk játszani még ebéd előtt annyira jó az idő. Ha nem a harmadikon laknánk napjában 2x is lemennék, de így sajna nem :( Cipelni kell a Katát lefelé és leszakad a derekam sajna.

Mit adtok a gyerekre ilyen jó időben? Harisnya még kell a naci alá nem? H.U body, pulcsi elég? vagy még mellény is?
Sosem tudom, és agyonöltöztetem szegény gyereket.

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Edi! Tök örültem, hogy volt ismerős ma délelőtt, gondolatam így majd röpül az idő, de hamar végeztünk! A Varga tök alapos volt, nem 2 perc alatt végzett velünk tényleg!!!!!!!
Nekünk is kisfiút látott (valami kiálló kis bigyót én is), de azért hozzátette, hogy a 28. héten érdemes visszatérni rá!
Bejött a megérzésem.... :( kicsit át kellett gondolnom a dolgokat, eléggé sokat gondoltam már a lányra, de hát ez van, a lényeg, hogy egészséges!!!!!!!! :!:
Férjem fogta a fejét, mikor előadtam Neki: csinált még egy fiút!!!! (Soma után tudja mi vár ránk!!!) Erre ő: azt hittem lány lesz, de hozzátette vigyorogva, lesz még egy kisSománk!

Soma aranyos volt, először azt mondta: biztos félre érezte a doktorbácsi, mondtam neki, ő nem érezte, látta! 1 óra múlva már azt mondta: Anya, én igazából nem is kislányt akartam ám! Olyan édes volt, majd megzabáltam! Most mindenkinek ezt újságolja az utcán: kisfiú tesója lesz....

Edi!
Neked mit szólt a férjed?
Itt a link a méretekről:
http://209.85.135.104/search?q=cache:QI ... cd=1&gl=hu

Amúgy, érdekes Edinek jóval nagyobb hasa van - szerintem - mint Nekem, pedig 1-2 mm eltérés van csak a lemért adatok között tényleg!

V.Erika!
Azt nem is tudtam, hogy panoptikum is van Visegrádon, ott nem is voltunk benn :oops:

Erika!
Láttam a hétfői újságban Vikit! Jól néz ki nagyon a tortája, jó magas lett, hány tojásból csináltál piskótát? Kettévágtad, háromba, vagy többszörre sütötted meg?

Ági!
Hogy vagytok, javulgattok?

lola77

Lola!
Férjem örült, hogy vki továbbviszi a vezetéknevet a mi családunkból végre. :) Meg mkinek újságolta megvan a trónörökös :D :lol:
Igen már megnéztem a mamanetes linkeket, stimmelnek az értékek.
Nekem nem mondta a Varga, hogy visszatérünk a neméhez, remélem tuti, de majd a 4D is megerősíti.
Ti mikor szándékoztok menni? Én nem tudom most megint.
7 hetesen is majdnem ekkora volt a hasam, akkortól kismama nacit kell hordanom. Alapháj megvan. :?
Nem a hasméret számít látod, mert a babók meg egyformák.
Tényleg azt akartam kérdezni, te mennyit híztál? Én holnap reggel mérem és írom.
Edit

Kép
Kép
edi78

Edi! 2 kg-ot. Sz.tem annó Somával is kábé itt tartottam (csak akkor nem ennyiről kezdtem :oops: ), össz. 8-9-et hálIsten!
Na alaphájról ne is beszéljünk......... :evil:
Sz.tem csini kismama vagy, ne aggódj!

Nem tudom mikor megyünk 4 D-re, 25-nél előbb sz.tem nem!De hogy hova????

lola77

Sziasztok!

Csak gyors,mert hétvégére szülinapokra van két takaró varrásom :roll: :shock:

Edi
de jó,hogy kisfiútok lesz Kata után!
Neveken gondolkodtok már?

Lola
pedig drukkolok én még nektek,hogy hátha a doki rosszul látta és mégis kiscsaj lakik odabent :P a lényeg végül,hogy egészséges legyen!
Majd a 3. kislány lesz :D :D :D
Hétfői újságban Viki???Nem is láttam,nem is tudtam róla,melyikben? :oops: :oops:
Torta alap piskóta receptem most van egy tuti,igaz 10 tojássárgája kell bele :? ,de nekem bevált!
A lapokat külön sütöm meg,így tuti lesz a siker!
Receptet majd feldobom,ha kéritek :lol:

Anikó
mi újság veletek?Babóca jól van?És te?Dokinál voltál már?
Bendinek boldog szülinapot!
Bocs,de nem tudom mikor van pontosan...... :oops:

ja!!!!!
a szombati málatis program benne volt a múlt pénteki itthon újságban is!
ha nem tudjátok megnézni,holnap megpróbálom bemásolni ide!

Puszi:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapos üdvözleteket! Ma van a szülinap!
Pontosan 23.20-kor :D

A babóval szerintem minden rendben, de csak hétfőre kaptam időpontot. De borzasztóan rosszul voltam. Émelygés, hányiger...
A Bendivel meg sem éreztem a terhességet. Most meg...
Mondják, hogy biztos kislány lesz.

Bendit anyuékkal vasárnap köszöntjük. Kivételesen nem én sütök.
Tavaly gyümölcstorta volt :D Mivel apjának és féltesójának is áprilisban van a szülinapja, és ez volt a kívánság.
Most Thomas-ost kértünk :) Bendi folyamatosan húhúzik, mikor látja.

Anikó

Kép

Tavalyi remekmű
Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Erika!

A Varga elég ügyes, tapasztalt UH-s, szóval én már nem reménykedek.... meg én is láttam oldalnézetből azt a kis kiálló v.mit amire mondta, hogy kuki! :lol:
Meg azóta sok egyneműs anyuka bíztat, mondja mindenki az előnyöket.
Persze én is tudom, hogy nagyon sok előnye van, szóval már egyre jobban beleélem magam ám!
Csak az áruházban kicsit rossz érzés, hogy messzire kerülhetem el megint a rózsaszín cuccokat!

Apukám nagyon örült egyébként, hogy fiú, ő azt akart (másik 3 unoka bátyáméknál lány), így javul a nemek aránya, de csak unoka-tekintetében! Anyósom szerint is jobb Somának, hogy fiú! (Nem is vártam Tőle ezt a reakciót!)
Majd Gangi meg Rena+Rozi is bíztatnak engem biztos, mint gyakorló 2fiús anyukák! Ugye?

Anikó!
Hétfőn megyek én is Varjúhoz, 16.10-re, akkor Veled is találkozok lehet.... hányra jössz?
Hú, hányinger miatt nem irigyellek, nekem mindkétszer kimaradt!
Boldog szülinapot a kisfiadnak, guszti a torta...
Most is lesz szavazás a 2. babó nevére???? :?: :D

lola77

Lola!
Annyira átérzem a helyzeted én is nagyon kiscsajt szerettem volna (rózsaszín ruhák, hajpánt, csattok, fonatok) :(
Mindegy ez a sorsunk :)

Mi múlt csütörtöki mérés alapján 60,5cm és 5200g-ok vagyunk sokat vigyorgunk és hason már a mellkasunkat is emeljük. Hasról már sikerült átgördülni hátra de csak véletlenül (elhúzta a feje ) :lol: hátról már oldalra fordul.

Lívi!
Byron jó színvonalas szórakozóhely árak egyeznek más szórakozóhelyével. A kiszolgálás tetszett, sőt az is elnyerte a tetszésemet, hogy kártyát kap az ember és arra írják mit fogyasztott és csak távozáskor kell kiegyenlíteni a bejárat melletti pultnál. Mi kicsit rosszkor mentünk mert nagyon hangos volt a zene és mi inkább beszélgettünk volna :(

NAh puszi mindenkinek
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

lola!
Köszi kérdésed már teljesen jól vagyunk....
Akartam írni,hogy sztem is Varga nagyon jó uh-os és ha ő fiúnak látja,hát akkor nagy esélyel az is lesz,főleg ha Te is látad hog yott van valami.
Én viszont kisfiut szeretnék,férjem viszont mégegy kislányt.Sőt ő ikreket......
Fiut azért mert lehet babusgatni,kényeztetni,jól elrontani,Dorka szinte soha nem hagyta....Bár eléggé anyás,de ha meglátja az apját,azok a szemek ahogy ránéz.....
Sztem ha lesz nekünk tuti lány lesz,megérzés.Férjem családjában szinte csak egynemű tesók vannak,nem tudom ez számít e valamit....
Neveken már gondolkoztatok?

Edi!
Gratula neked is a kisfiuhoz,irigykedek ám :lol: .Tök jó hogy nálatok is minden okés,nálam a Varga ilyenkor már kiszúrta hogy baj van a vesékkel sajna.....Akartam kérdezni hogy kell e még sokat cipelned Katát,de írtad hog ylépcsőzni még nem szeret.....Hány kiló a kiscsaj?
Én is dilemába vagyok hogy mit adjak Dorkára,ilyen időbe,de álltalában úg yöltöztetem hog yviszek még magammal ruhát,és ha hül le az idő akkor ráadom.Harisnyát tegnap nem adtam rá,hanem egy vastagabb nadrágot,és alá egy térdzoknit.

Anikó!
Nálam is volt hányás émelygés,szagokat tökre nem bírtam,és a kajának is más íze volt,pedig ugyan úgy volt csinálva,,,,Én 4 hónapig hánytam és émelyegtem de nemcsak reggel,hanem egész nap.nekem is mondták hogy kislányom lesz,és bejött :lol:
Boldog szülinapot a nagyfiunak!!!!!

Erika!
Nagyon tuti Viki tortája 8) :D Dorkának is mutatattam ott vigyorgott Noddira.Játszón azt csinálja hogy amikor hintázik és megáll a hinta elkezdi úgy mozgatni a fejét ,mint Noddi,és megfogja a pofiját,és és úgy mozgatja,tök édi :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Ági!
Igen, én is ezért akartam elsőre - önző módon - fiút, mert a fiúk az anyukájukat akarják elvenni feleségül, meg egy fiú IMÁDJA az anyját, a lányok inkább apásabbak (magamból kiindulva, meg Apu Velem való viszonyából...) Persze ez is változó, habitus kérdése is. Nekem Soma kicsinek sosem hagyta, hogy ölelgessem, babusgassam, fontosabb dolga volt :shock: , örökmozgó volt, talán mostanában, 1 éve már igen, látom megtérülni azt amit "adtam" neki, amit vártam már az elején! Sokszor szavakkal olyanokat mond, hogy elolvadok.....
Ez tök jó, hogy férjed még egy lányt akar, de furi, nem is gondolnám! Mondjuk a férjem is azt mondta tegnap, Neki mindegy, csak Ő azért akart fiút, mert tudta, hogy Én azt akarok! (Milyen rendi... :P )

Gangi!
Azért tegnap jó volt látni Titeket úgy 2fiúsan, édik voltak Lackó is és Krisztián is, tényleg!
Innentől figyelem a 2fiús anyukákat 1000-el, mert sokszor még most sem fogom fel, nembaj van még időm...... :!:

Erika!
Kivágjam Neked a hétfői 24 órából a Vikit? vagy meg tudod szerezni. Azt hittem tudod, hogy a nagyszülők köszöntik... talán a férjed szülei, mintha Éder mama-szöveg rémlene, de volt még felsorolva másik 2 családtag is....

lola77

Na ezt jól elírtam, annyira a fiúkon jár az eszem:
szóval a férjem azt mondta, hogy Ő azért hitte, hogy lány, mert tudta, hogy én azt akarok! - így a helyes!

lola77

Sziasztok

Boldog szülinapot Bendinek.

Örülünk,hogy jól van minden kismama.Asszem lesz egy kis dolga mostanság a Varjúnak az én barátnőm is hozzá jár 8 hetes terhes(Gangi te tudod kiről van szó bizti),állítólag nagyon nehéz mostanság időponthoz jutni nála. Ez a népszerűség átka.
Állítólag tatán van valahol ahol csinálnak 4 d-s uh-t.Úgy hallottam sokan járnak oda.De szerintem ahol a Gangi volt annak idelyén az is jónak tűnik.

Ági
Lenne nálatok esély az ikerterhességre?Az lenne ám a nagy kihívás. Én anno mindig olyan jónak találtam az ikreket,de volt a spektrumon erről műsor azóta nemigen akarnám.Egyel sem könnyű sokszor hát még ha egyszerre több is van :D
Tényleg kérdezted már a dokitokat hogy mehet e Dorka oviba?Vagy még nem ajánlották?

Velünk minden okés.Hál istennek pici orrfolyással meg pici köhögéssel úgy néz ki átvézeljük ezt a hetet is,és így már folyamatosan 4 hete állandóan jár Timi bölibe.
Meló megy rendesen csak tök rossz belülről nézni a jó időt.Ezt a legnehezebb megszoknom hogy többet vagyok bent mint kint és nem fordítva.Anno ilyen időben csak ebédre jártunk haza.

Na menem üdv mindenkinek LÍvia

Kép
slivia

Kép Auchanban a duracell nyuszival,kicsit félénken:))

Kép
slivia

Sziasztok!

Lola!
Sajna én 18.30-ra kaptam időpontot, pedig múlt héten telefonáltam. De sebaj. Úgyis összefutunk előbb-utóbb :)

4D-s ultrahangja van a Lolloknak is. http://www.lollok.hu/

A Varga nagyon jó ultrahangos. Bendinél is elsőre megmondta, hogy fiú lesz. :D

2. névre szavazás, majd ha tudom tényleg a nemét.
Amúgy Bogi tetszik.

Ma voltam Budaörsön a Brendonban. Hááát. Ez nem a mi világunk. Legalábbis árakban. De volt ajándékutalványom, és akkor már beváltottuk.

Köszönjük még egyszer a szülinapi köszöntéseket!

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Jó sokat írtatok!
Gratula a kismamiknak!!! Az Edinek már megvolt személyesen, a többinek csak így a távolból!
Lola,
jó lesz az a kiscsávó is!! Legalább jobban eljátszanak majd egymással, a Soma megtaníthatja minden csibészségre!! :) :)
Majd a 3. kislány lesz!
Amúgy tényleg iszonyatosan aranyos kiscsaj ruhák vannak, én is mindig megnézem! A Máténak néha olyan nehezen találok cuccot. Persze mindig azt nem találsz amit szeretnél :) :) :)

Tényleg elég nagyok a babók, érzitek már hogy mocorognak? Állítólag a 2.nál már hamarabb érzitek!

Anikó,
Boldog szülinapot kívánunk a Bendinek! jól megnőtt régen tettél már fel képet!

Kriszti,
ha rosszul vagy akkor pihizz sokat! Lehet tényleg jó lenne egy kis vércukormérés. A gyógyszertárban is lehet kapni szőlőcukrot, lehet meg kellene kérdezned a dokidat, az talán nem hízlal annyira- nincs benne egyéb anyag! Amúgy nálad mozog a Pici? :)

Szóval jó titeket hallani hogy kismamásodtok :) :)

Gangi-angi,
bocsi hogy hétfőn nem tudtunk többet beszélni, a Matyek elviharzott, aztán az Edivel és egyéb ismerősökkel beszélgettem, aztán már csak azt vettem észre hogy elmentetek! Majd írok privit!

Lívi,
a Cdt egyszerűen alig van időnk hallgatni. De szerintem jó.
A bölivel kapcsolatban én azt tudom elmondani, hogy a böliben és az oviban is azt mondják, hogy még pici ahhoz hogy oviba kerüljön. Nálunk az a jó böliben, hogy az egész csoport marad még 1 évet, így együtt tudnak tovább fejlődni. A Mátéról tudom, hogy szüksége van a babusgatásra, hogy megölelgessék és ez az oviban a 26!! fős csoportban nem fognak tudni foglalkozni vele annyira mint a 16 fős böliben :) Érdekesnek tartom hogy az oviban is azt mondták az ovónénik, hogy inkább maradjon, neki most van kiscsoportja, és mondta hogy folyton rajta lógnak a kicsik, mert még annyira igénylik a törődést.
Meg én nem akarom, hogy ovi kiscsoportjában maradjon még 1 évet, ill. a nagycsoportban. Ki tudja milyen csoprotba kerül, hány vele egykorú lesz, hányan maradnak, ill. hányan mennek tovább. De ez az én - mi véleményünk, a Máté igényeit nézzük elsősorban. Mondjuk ez még változhat szeptemberig, lehet éretebb lesz stb. :) beíratni ugyis bekell :)

Ági,
örülök hogy jobban vagytok!

Csajok jobb idő van már, nem futunk össze az egyik hétvégén valamelyik játszón?

Erika,
nagyon szép lett a Viki tortája! Ügyi vagy! Nagyon szép ajándékokat kapott a kiscsaj!

nézzétek a Matyimat , ugye milyen édibébi :) :) :) :) :) mostanában felvettük a repcsiket is a kedvenc járművek kategóriába :)
Kép

na befogom, jó hosszú lettem, megyek pihizni, puszi
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!
Most csak Lolának! Én a másodiknál nem tudtam mit is szeretnék, fiút, vagy lányt, a környzetem kislányt akart, így a végén már én is ráálltam gondolatban a dologra, hogy az lesz. Forró zuhany és pici csalódás volt hogy fiú lett! ÉS Ákos is megsértődött, mert hiába kértem, mutassa meg magát mégegyszer, mindíg elfordult az uh-kn. A terhesség végére már nem volt gond a fejemben sem és a lelkemben sem, hogy Ákos Ákos lett, és nem Tímea. De egy harmadik kislányra úgy vágyom, mint a csuda! És főleg azért is, hogy tudja a párom, milyen az, amikor egy kislány odabújik és igényli az ő szeretetét.
A két fiús lét nem rossz! Bár néha jobb szeretném, ha önállóbbak lenének, és nem csak a puskák, vadászatok, botozás, motorozás és a végeláthatatlan autózás lene a fő játéktéma. Már annyira unok autózni! :oops: :?
De mostanában meg már azért jó,mert kitalálnak bungisat, elhomokoznak, elmotoroznak és eljátszanak együtt!
De nemsokára majd te is meglátod! :wink: :P

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Egy kis vigasztalás Rozinak: én meg barbiezni utálok már, de nagyon-nagyon! :) Minden kislány a környezetemben úgy kezdi a játékot az anyjával-apjával: mondjuk, hogy... és akkor elszabadul a fantázia. Általában én vagyok itthon a legrondább barbieval és mindig az a sztori, amit Emese akar... úgyhogy én már keveset babázom vele, marad a mamák feladata, én meg festek, rajzolok, társasozok inkább vele....

Jól van, nincs panasz, mert imádom a lányaimat és igazából mindig két lányt akartam, de Lola: Soma imádnivaló, tök szép kispasi, úgyhogy nyugi!!!

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lányok!
Tök jó, hogy így bíztattok, jó fejek vagytok- tényleg jól esik!

Amúgy Rozi, Soma nem egy autós, se nem labdás Nálunk, de elhiszem hogy Te már unod... a bungiépítés jól hangzik, azt én is mindig fiú unokatesóimmal csináltam, kellett az ész hozzá, lányok azt nem tudják felépíteni ÚGY!- ez igaz!
Soma inkább duplózik, vonatozik, repülőzik. Duplónál, legonál szokott segítséget kérni, de azt meg Én szeretek! Dinózni imád még, na azt annyira nem tudom eljátszani Neki, mindig kijavít! :oops:

Zsanka!
Igen, sokszor a fiúknak 2-3 városnyi boltot is be kell járni (Tata, Budaörs, Tb.), hogy egy évszakra megfelelő cuccokat kapjon az ember lánya (játszóst, sportost, csinit!), főleg cipőkből, felsőkből, kardigánokbó, ááááááááááá de mérgelődöm olyankor! Minden szürke-kék, esetleg keki, de narisárga, türkiz, citromsárga ritka mint a fehér holló! :evil:

Emesedora!
Köszi a bíztatást Neked is, amikor láttam Emese képét az oviban, olyan szép volt, bocs hogy irigykedtem..... de Somáé is tündéri lett amúgy!
A Barbizást, babázást, doktornénist, boltost én is gyakorlom Anettéknál, tudod! De ott Soma is elbabázik, Polly Pocket-ezik képzeldd, múltkor meg Lédától elkérte az utcán a babakocsit, hogy tolhassa! :D

lola77

Sziasztok!

Lola: ok, megértelek, tényleg nagyon szépek a lánykáim :) De a Te kispasid nagyon jóképű és a másik is olyan lesz. Közhely, de tényleg az egészség a legfontosabb. Nem kell messzire menned, akár a boltba, játszótérre, vagy csak az utcára, annyi beteg gyerkőc van, hogy szerintem ez a legfontosabb. Láttam rajtad az oviban, hogy kicsit el vagy kenődve, de örülök, hogy most már jobb kedvű vagy. Fogd fel úgy, hogy tesódék lánykái is kicsit a tieitek, de mikor már nem bírod hallgatni a csajos hisztiket, hazamész, és kapsz otthon két érett, komoly kispasit! :) Különben szerintem is van abban valami harmonikus, hogy Anettéknál van három lány, nálatok két fiú... valahogy olyan kerek!

Sziasztok, Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Nálunk Dorka kívülről lány,de belülről fiú :lol:
Én azért szerettem volna mindenképp egy lányt is ,mert én imádok babázni,boltosat játszani,tehát tök lányos játékkokal játszani,utálok autózni legózni...n aerre dorka szinte csak autózik motorozik,repülőzik,tehát nem babázik...Ha lemegyünk sétálni vagy mocizunk vagy bicózunk,babkocsi totgatás már égő :lol: ,és séta közben minidg mondani kell neki hog ymilyen színű és tipusu autó melett vágtatunk el :? .
Más ismerősöm már mondja hogy a lánya csak azt veszi fel amit ő akar,nem amit az anyja akar ráadni,na hát Dorkánál ez tök mindegy csak lehessen koszolni....De azért ha belülről fius kívülről csajosan próbálom öltöztetni :D

Livi!
Szerencsére nincs se az én se a férjem családjában ikrek.Nem tudom miért akar ennyire,és pláne miért még 2 lányt :)
Megkérdeztem a dokinőt mehet Dorka oviba.Egyből rávágta hogy mehet,meg mondta hog ylegalább erősödik egy kicsit a veséje meg mindene....Hát nem tudom biztos jó e ez így,de hát ő a doki ő tudja....Tehát ápr-ban beiratom azt majd kiderül mi lesz nov-ig...Ha megy is én csak délelöttre szeretném.
Ezek szerint Timinek bejött ez a vitamin ,tök jó,most meg már jön a jóidő és kevesebbet lesznek betegek....

Zsani!
Nem úgy van hogy aki dec,31-ig betölti a 3-at az oviköteles,főleg aki bölis volt ?Sárberki oviban is ezt mondta az ovónő ,hog ysokszor csüngenek rajtuk a picik,mert még babusgatni kell őket sokat...Hát Dorka tök nem olyna hog yodajön hozzám hog yöleljem meg vagy csak úgy ül az ölemben.....

Lola!
Lehet még korai a kérdésem,de nem volt arról szó hogy megint császáros leszel,vagy sem?Két srác meg mégjobb lesz két srác aki örökké imádni fog és Te leszel a szemükben mindig a legszebb :lol: .

Angika!
Hétfőn akkor megyünk az oviba nyílt napra?ha nem jösz ide akkor írok sms-t,hogy mikor talizzunk :wink:

Képzeljétek ma délelött voltunk a játszón és egy srác lehozta a játszóra a kutyáját és odacsinált a dög,pont a játszó közepébe.Nagy németjuhász kutya volt,jó nag yadagot odarakott...Azt befejezte a dög a dolgát és mentek tovább....Szólok neki hog ynem szeded öszze????Erre még neki állt feljebb,hogy dehogy nyúl hozzá!!!!Huuu én úgy,de úgy felhúztam magam.......

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok,

Hát a csajokat tényleg jobban lehet öltöztetni!!!
De Rékának van egy csomó rucija, szoknyácskája, most is kapott mamától kettőt is, mégis sokszor a kheki színű naci van rajta abban nyugodtan mászhat és r.szín felső, mert azért mégis csak csaj!
Viszont imdája az ékszereket, ráadtam az arany karkötőjét, amit még a keresztelőre kapott és nem veszi le, nem zavarja, abban csinál mindent még éjszaka és úszásnál is rajta van.

Csini Réka

Kép

Sajnos megint beteg: ismét fültőmirigy gyulladása van, most mindkét oldalon, nemigen tudja most a dokinő sem mitől. Persze Győrből az eredmény még mindig nem jött meg, pedig már közben elment a 2. minta is. Kedden megyünk Pestre a gégészünkhöz, hátha okosabbak leszünk...

Oviügy: Úgy néz ki mégsem Szőlős lesz...
Pedig nagyon rendes ovit akartunk neki, de még nem lehet abbahagyni a fejlesztést és nagyon megterhelő lenne mindig ovi után menni a 2 gyerekkel logopédiára, gy.tornára. (mert ugye hova rakom Rolit amikor fél 4 vagy 4-re rohanunk)
Így valószínű, hogy a sárberki logi oviba megy. Itt tudnak neki a kórházból tejfehérje diétás kaját is rendelni. Minden nap van logopédiai fejlesztés és mozgásfejlesztés is egyénre szabottan ill. csoportos gyógytorna. 15-en lehetnek max. Alapítványos, így lesz havidíj + étkezés + beadnivaló dolgok. Vegyes korcsoportos, de most megy suliba 10 kisgyerek így sok új lesz 3-4 évesek.
Így még mindig elmehetünk lovagolni is délutánonként ill. a gőzbe is hrg-re ha szükséges lesz még.
Van hogy viszik őket lovagolni, úszni, görkorizni. Ez mindig kialakul mire van igény.

Ági,
Nagyon köcsög kutyás srác volt! Felháborító!!! :evil:

Zsani,
Nagyon vagány Matyesz a képen! Hol készült?

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Jó sokat írtatok :lol:
Íme a holnapi máltais program,ami a gyerekeket érdekelheti:
-10-10.35 Vörös Zoltán bohócműsora
-11.15-12.05 Óperenciás bábszínház
ezen kívűl lesz ingyenes gokart,mászó fal,ugrálóvár,csúzda,rodeó bika

Zsanka
nagyon édes Máté a repülős képen!

Ági
ne csüggedj,ilyen korában Vikit sem érdekelték még a babák,ő is inkább autózott meg fiús dolgokat érdekelték :wink:
Mostanában egyre gyakarabban babázik,eteti,fürdeti őket :P
Ma vettem neki a Tescóban pónikat,hát azokkal nagyon elvan,velük is alszik :P
Viki már elég régóta megmondja,hogy mit szeretne felvenni,pl.aludni is pörgős nyáriruhában hajlandó harisnyával és pólóval.Bodyt már nem is adok rá,nem szereti.....
Lényeg nála,hogy minél fodrosabb,csajosabb ruha darab legyen :lol:
Nem semmi a kutyás sztori :evil: :shock:

Cirmike
nagyon szép,bájos Réka a képen!!!!!!!!!!
Roliról is kérünk ám képet! :wink:
Jobbulást Rékának!
Én a múltkor azt olvastam,hogy ha náthásak vagyunk az orrlyukainkat nem szabad egyszerre kifújni,mert könnyen okozhat fülgyulladást!
Vikinek én is azóta külön porszívózom,befogom az egyik lyukat amíg a másikat szívom neki,ciki,de senki ezt nem mondta még eddig jótanácsként :roll: :oops: :oops:

Hugiék ma nálunk voltak Vikit felköszönteni,íme pár kép a csajokról:
Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép

Hugi
képeket majd holnap elküldöm mailben!

Többiek hol vagytok?
Angika,zzsuzsi........ :?:

Sziasztok,szép hétvégét mindenkinek!

ERika

cseriviola

Sziasztok!
Gyorsan egy kérdésre ugrottam be. Egy kedes ismerősöm szeretne elmenni a Varjúhoz, de előbb néztük meg a rendelőjét, nincs kiírva a tel.szám.

Tudja vki a Varjú nőgyógyász tel.számát, amin be lehet hozzá jelentkezni?
Hogy működik nála a bejelentkezés, rendelés?

Köszi a felvilágosítást, Edit

Kép
Kép
edi78

Edi!

A telefonszámok:
bejelentkezés: 30/354-4903
rendelő: 34/315-838
Varjú közvetlen szám: 30/947-7812

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

körkérdés azokhoz aki ért a könyveléshez.
Lola,Zsani,Ti aszem könyvelők vagytok.

Megcsináltuk a tavalyi adóbevallásom,és nem értem.2006-ban kaptam vissza 108000ft-ot,mivel gyeden voltam és vonták le a 9000ft adóelőleget,na 2007-ben is gyeden voltam nov-ig,dec-ben már nem mert dorka 2 elmúlt,és 11 hóig vonták ugyan úgy a 9000ft-ot.Na mostanira kihozta hogy 0 ft amit viszakapok,és nem értem miért,semmi nem változott a 2 évben,akkor most miért nem kapok vissza semmit?Valamelyik évben nem kelett volna kapnom,vagy most nem jó valami?Tavalyit még a melóhelyem csinálta ideit meg nem.

Aki gyeden van az nem adózik elméletileg nem?Tőlem hogy vonták akkor az viszajár,nem?
áááá nem értem,segitsetek már légyszi!!

Ági

Kép

Kép
ági01

Szia Ági!

Megkérdezeme aférjemet és írok privit ezügyben:)

Szia:Erika

cseriviola

Ági!

A MEP folyósította a gyedet vagy melóhelyed? A gyed bérnek minősül, tehát ha vontak belőle (bárki) adót, akkor visszajár az adójóváírás! De ha tüntettek fel rajta adójóváírást, amit IGÉNYBE VETTEK (figyelembe vettek az adóelőlegnél) akkor még mindig járhat vissza valamennyi..... Ha a nov-ig járó gyeded nem érte el az 1.000.000-t, akkor 11.340 jár havonta vissza, ha 1.000.000 fölött, de 1.250.000 alatt, akkor arányos, de 9000/hó még akkor is jár, ha meghaladta, egészen 1.700.000-ig asszem! (Idei más, már nem tudom pontosan a tavalyit!)
Ha átküldöd az éves bérpapírod (M30) adatait, tudok segíteni! Addig mondd a könyvelőnek, hogy várjon, nehogy leadja még a bevallásodat! evi.szotak@citromail.hu
A tavalyi bevallásod is gyanús, mert mért pont 9000 adóelőleget vontak le????

lola77

Sziasztok!

Tegnap voltunk a tropicariumba, de hulla lettem estére...tök fájt a derekam, asszem egyhamar nem megyünk így Katával el...pedig anyukám is ott volt, így nekem nem is kellett gyerekkel lenni, de a sok állás, menés nem esett jól. Max 2 órát bírok ki. :(
Na mindegy, holnap megyek dokihoz, remélem minden rendben, majd utána írok bővebben stb.

Anikó!
Köszönöm a számot, továbbítottam már :)

Edit

Kép
Kép
edi78

Szia Lola!

Elküldtem neked az M30-t,köszi mégegyszer hogy megnézed nekem.Megnéztem a 2007,10.havi béremet,na ott 9344 ft-ot vontak le Adóelőleg néven.Hogy ki utalta a gyedet,hát sztem a melóhelyem.Azt nem láttam sehol feltüntetve.

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Csak lenne pár körkérdésem:
-adóbevallásnál ha jár vissza pénz,azt mennyi időn belül kell,hogy utalják?

-Bronchovax/nem tudom pontosan,hogy hogy kell leírni :oops: /immunerősítő és Pneumococcus oltást kapott-e valamelyik gyermek?Mik a tapasztalatok?

Köszi,sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Erika: Broncho-vaxom kapszulát mióta rendszeresen szedi Tomi eltűntek a felsőléguti betegségek. október körül kezdek egy kúrát
10 nap szedi 20 nap szünet, 30 db van egy dobozban így ez kb 3 hónapig kitart, aztán idén beszedtünk még egy dobozzal és amikor már a fél osztály kidőlt, akkor is állta a sarat. Aztán februárban már nem kezdtünk újat, és sajna márciusban elkapott egy kis torokgyuszit, de gyakorlatilag ezzel megúsztuk az egész influenzajárványt! Előtte amikor még nem szedte, örökké belefutott minden kósza vírusba... Szerintem nagyon jó.

Üdv v.erika
v.erika

Sziasztok!

Broncho-waxom: ma beszélgettem vele a dokinéninkkel, azt mondta, hogy van már ugyanilyen készítmény, csak korszerűbb, azt kezdjük el majd mi is a picimnek a sok légúti baja miatt, de azt mondja, majd június körül, mert akkor a kúra pont őszre ér véget, mikorra jön a sok baci, hideg, erősebb legyen a szervezete.

Egy friss hír: eddig mi sem tudtuk és az első sokk után már örülni is tudunk, a 6,5 éves Emesének, a 9 hónapos Dórának kistesójuk lesz! Kisfiú, a 20. hétben járunk és én is augusztus 29-re vagyok kiírva !!! (Éva, elnéztem). De előbb meg fog születni egy héttel legalább, mert a két császár után ez a gyerkőc is így jön és mivel harmadik, nem fognak vele várni. Úgyhogy... ősztől nagycsaládos leszek!!!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, ne kérdezzétek, miért csak most vettük észre, mindhárom gyerkőcöm a 20. hétben került látótérbe. Semmi tünetem nem volt, sőt, most a szülés után vérzésem sem volt még, úgyhogy... becsúszott, de már örülünk neki!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Erika!
A feladástól 30 nap múlva, ez utalásnál 31-32 nap, de ha postán kéritek + 1 hét is lehet. Én tavaly hamarabb visszakaptam, idén több mint 2 héttel később, de kamatostul!

Szilvi! (Emesedora)!
De jó, hogy ilyen jó hangulatod van! Most írtam mélt!Annyit gondoltam Rátok! Gratula a kispöcsöshöz, akkor most indul a testvérbabakocsi keresés, mi?
Lehet hogy együtt leszünk a kórházba........
Mentek megint genetikára Pestre?

Engem is aug. 29-re írt ki Varjú! Anikó voltál, mizújs?

Edi, Te hányadikára vagy kiírva?

lola77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?