Sziasztok!
Jó sokat írtatok!
Gratula a kismamiknak!!! Az Edinek már megvolt személyesen, a többinek csak így a távolból!
Lola,
jó lesz az a kiscsávó is!! Legalább jobban eljátszanak majd egymással, a Soma megtaníthatja minden csibészségre!!
Majd a 3. kislány lesz!
Amúgy tényleg iszonyatosan aranyos kiscsaj ruhák vannak, én is mindig megnézem! A Máténak néha olyan nehezen találok cuccot. Persze mindig azt nem találsz amit szeretnél
Tényleg elég nagyok a babók, érzitek már hogy mocorognak? Állítólag a 2.nál már hamarabb érzitek!
Anikó,
Boldog szülinapot kívánunk a Bendinek! jól megnőtt régen tettél már fel képet!
Kriszti,
ha rosszul vagy akkor pihizz sokat! Lehet tényleg jó lenne egy kis vércukormérés. A gyógyszertárban is lehet kapni szőlőcukrot, lehet meg kellene kérdezned a dokidat, az talán nem hízlal annyira- nincs benne egyéb anyag! Amúgy nálad mozog a Pici?
Szóval jó titeket hallani hogy kismamásodtok
Gangi-angi,
bocsi hogy hétfőn nem tudtunk többet beszélni, a Matyek elviharzott, aztán az Edivel és egyéb ismerősökkel beszélgettem, aztán már csak azt vettem észre hogy elmentetek! Majd írok privit!
Lívi,
a Cdt egyszerűen alig van időnk hallgatni. De szerintem jó.
A bölivel kapcsolatban én azt tudom elmondani, hogy a böliben és az oviban is azt mondják, hogy még pici ahhoz hogy oviba kerüljön. Nálunk az a jó böliben, hogy az egész csoport marad még 1 évet, így együtt tudnak tovább fejlődni. A Mátéról tudom, hogy szüksége van a babusgatásra, hogy megölelgessék és ez az oviban a 26!! fős csoportban nem fognak tudni foglalkozni vele annyira mint a 16 fős böliben
Érdekesnek tartom hogy az oviban is azt mondták az ovónénik, hogy inkább maradjon, neki most van kiscsoportja, és mondta hogy folyton rajta lógnak a kicsik, mert még annyira igénylik a törődést.
Meg én nem akarom, hogy ovi kiscsoportjában maradjon még 1 évet, ill. a nagycsoportban. Ki tudja milyen csoprotba kerül, hány vele egykorú lesz, hányan maradnak, ill. hányan mennek tovább. De ez az én - mi véleményünk, a Máté igényeit nézzük elsősorban. Mondjuk ez még változhat szeptemberig, lehet éretebb lesz stb.
beíratni ugyis bekell
Ági,
örülök hogy jobban vagytok!
Csajok jobb idő van már, nem futunk össze az egyik hétvégén valamelyik játszón?
Erika,
nagyon szép lett a Viki tortája! Ügyi vagy! Nagyon szép ajándékokat kapott a kiscsaj!
nézzétek a Matyimat , ugye milyen édibébi
mostanában felvettük a repcsiket is a kedvenc járművek kategóriába
na befogom, jó hosszú lettem, megyek pihizni, puszi
sziasztok
Zsani