Új privát üzeneted érkezett!

(csak kicsit elvagyok a gondolataimmal... most derült ugyanis ki, hogy a férjem az üzemi balesete -ld. kartörés- után kb. 60e Ft-tal kevesebb fizetést kap majd mintha sima betegszabit vett volna ki... és a rohadék bérszámfejtők nem figyelmeztették erre előre különben sima betegszabis igazolást kért volna a háziorvostól és nem üzemi balesetest... ez a 60e pont annyi, hogy kb. éhen fogunk halni jövő hónapban.. állat. Én meg nem tudom mit tudunk csinálni... Holnap hívom az OEP-et, hogy utólag lehet-e valahogy kérvényezni, hogy sima betegszabi legyen és ne üzemi baleseti táppénz mert ezzel nagyon kics***tek velünk... pedig az üzemi baleset pont arról szól, hogy nem érhetné kár a munkavállalót...)

(A gáz az, hogy EKHO-zik... ott meg most derült ki, hogy nem a teljes jövedelme alapján jár az üzemi balesetes pénz hanem csak a minimálbér után. A sima táppénzről eddig is tudtuk, hogy csak a minimálbér után járna, de az üzemi balesetesnél nem kéne a munkaadónak valahogy kompenzálnia a különbözetet???? A sima betegszabi meg ugye a távolléti vagy milyen díj 80%-a lenne... ami azért bazi nagy különbség...)

Nem tudom mi a fenét csinálhat ilyenkor az ember...
Vendég

Helloka!

Hajni!

Remélem nem beteg leszel. :(
Hogy vagy?
A másik hírhez gratula! Tök jó hogy a ciszták távoztak. :lol:

Dimet!

Hehe... Zsuzsi nagy mókamester. :lol:

Csakegy!

Na azért ne libuljunk. :wink: Te is toood, nem muszáj tünetnek lenni, attól még a lakód megvan. Vigyázz azért rá is, lécci. Ütvefúró, kapálógép, ugróvár, lovagolás, félmaraton most azért maradjon el. :D Különben is, Te egy törékeny nőszemély vagy, mire tartjuk a pacákokat ha már a csomagjainkat sem cipelik?! :wink: :lol:

Monácska!

Megy a hajrá a cicinek meg a Habermannak! Remélem sikerül. :wink:

Tegnap voltunk szülésfelkészítőn. Vicces volt nagy "tömeg" előtt arról beszélni hogy mégis mennyire lettünk pisilősek, evősek, sárkányosak. Tök sokat röhögtünk, jó fej volt a doki aki tartotta. :lol: Most még csak pakoltuk a cuccot a kórházba, legközelebb már szülni megyünk. :lol:
Én vagyok egyébként a legfiatalabb terhes, van aki 33 hetesen állt neki a 8 héten át tartó "tanfolyamnak". Erre a kis anomáliára akkor döbbentem rá amikor kijöttünk. :lol:

Ésss tegnap megmértem magam (otthon nincs mérleg) és kezdek kicsit aggódni a súlyom miatt. :? Bár nem ugyanaz a mérleg mint amivel a védőnő mér, de az elmúlt 3 hét alatt megint egy dekát nem híztam. A pocim nő, a baba mocorog, én meg nem értem hogy hogy lehet hogy már a 40-es nadrág is leesik rólam. :( Ez idegesít a legjobban, hogy azt a gatyát ma reggel meg kellett tűznöm, ami a terhességem elején jó volt csípőben, mert leesik, lobog a fenekemen. :( HELP!

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

gyors beköszönés
jól vagyunk,kezdődnek a kicsit zsufi dokis időszakok,meg szépítkezem, mosok, vasalok,takarítok.pocakom nem nehéz,pocaklakó jól viselkedik, jól alszom és rengeteget eszem édességet is :oops: :?
monee az első hónapokban nincs nagy hízás,főleg ha figyelsz a kajára...de a végén...én nem hittem,hogy a 30heti +6kilómmal +10lesz a végén vagy még több (a kilók nem érdekelnek,csak a cukrom legyen jó!!!!)

mindenkinek szép napot!!!
Vendég

óóóó elfelejtettem
a málnalevél teát mennyit és hogy igyam???
Vendég

Sziasztok!

No, akkor valahogyan valakit majd rárobbantok a Habermanra, mert ez így nem mehet tovább......

Napjában többször is megpróbálunk cicizni, de az "ölnek, segítség!!!!" erejű ordításon kívül, eredmény nulla. Mostanra már eljutottunk odáig, hogy én is sírok vele együtt, mert érzem, hogy még azt a kis tudomány is eltűnik, ami eddig volt.

Csajok, én tudom, hogy egy agyament liba vagyok, de akkora kudarcként élem meg ezt a történetet, hogy borzalom, közben meg tudom, hogy nem ettől leszek jó anya, stb...........

Nem segít az sem, hogy a nagyszülők nem veszik a lapot. A bezárt ajtón bekopognak, a becsukott szoba ajtót kinyitják. Nem érdekes, hogy két mellem lóg, fejek vadul, gyerek aludna, esetleg neadjisten kupi van, és én IGENIS pihenni szeretnék, ők jönnek, mert unokát kell nézni........................ Kicsit cincáltak az idegeim. Tegnap már azt találtam mondnai T-nek, hogy ha ma is jönnek, én felöltözök, és elmegyek sétálni. Elegem van na.

Tejem az van. De mennyi............ Az éjjel azért már megfordult a fejemben, hogy feladom. Úgysem fogom, de eljátszottam a gondolattal. És nem is vagyok ám rá büszke! :twisted: :roll: :evil: :oops:

És megint önzőztem........... A franc belém, még visszaolvasni sincs érkezésem! :cry: :cry: :cry: :cry:

Megyek, majd jövök!
Jól vagyok!

Sok puszka
Mona
Vendég

Kincs!

Építsd fel lassan!
Először két naponta egy bögre, aztán naponta egy bögre, aztán napi kettő, és végül napi három!

Oszd el a maradék időt, és így építsd fel! Nagyjából.......

Remélem segít, nekem segített!
Vendég

monácska, szólj rájuk!! mondd, hogy zavar. vagy vmi. és nyugi, nyugi, nyugi!!! habbermant szerezzétek be vhogy!! a medela oldalán tényleg megtaláljátok hol lehet. és zsuzsinál is volt ilyen prászor, hogy nem kellett, elfordította a fejét, üvöltött...én ilyenkor bevetettem azt, hogy fektetve szopizott, meg akkor is mikor nem volt kaja idő (és nem szokott rá sosem a szopival elalvásra....). szóval, kicsit erőltettem, de olyan finoman :)
vagy olyan is volt, hogy egy kis cumisüveg, egy kis cici...felváltva. :)

és nem vagy agyament liba!!! ezt így éljük meg :? aztán idővel elmúlik. fejjél. aludjál. rúgd ki a vendégeket :lol:
de kitartás!! mert megjavul a helyzet. tuti!

kincs, már a 36. hét? wow!!! és monácska jól írta. így idd. +caullyphyllum. (37. héttől heti két egymás utáni nap 5-5-szem) meg gátmasszázs.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

(én 4 hónapig fel akartam adni. meg nemis. fel adni. nem fel adni. fel adni. nem fel adni--------------------------) :lol:
aztán mégsem vitt rá a lélek. a fránya anyai-lelkiismeretünk.

többiek???

rejo, vmelyik este azért kerestelek,mert már nem tudtam eldönteni,hogy adjam vagy ne adjam az antibiotikumot. és reménykedtem te hátha nem alszol még :D kellett többgyermekes szakvélemény. végül megoldódott :)
(lehet meglesz az idő urai....én is imádtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! megvan könyvben is)

Kép

dimet

Monácska!

Küldd el őket a fenébe!
Vagy B verzió: Fogd be őket vmi házimunkába! Mosogatás, porszívózás, hivatali ügyek intézése, vagy elmenekülnek vagy lesz, aki megcsinálja! :wink: :twisted:

Szopiban nem tudok neked segíteni, remélem a Haberman be fog válni! Aztán, ha Nóri rájön, h. az sem jön olyan könnyen, talán a cicizés is menni fog.

Nem vagy rossz anya! Ezt felejtsd el!
Az egész gyereknevelés kudarcok sorozata, amit viszont hálistennek apróbb-nagyobb sikerek szakítanak meg, különben már kihalt volna az emberiség! :lol:
Ezt a topikot pont azért indítottam, h. mindenki elmesélhesse a nyűgjeit, senki nem fog elítélni miatta!
Ez itt nem a Tökéletes Anya Vetélkedő! (Azt a Kismama újság működteti! :lol: :twisted: )
Lehet, h. kéne indítani egy alternatív kismamaújságot, ami csak a gyereknevelés árnyoldalaira koncentrál és akkor mindenki úgy élné meg a saját gyerekét, h. milyen csodálatos is az anyaság AHHOZ KÉPEST? :roll: :lol:
Az egyik nem akar szopizni, a másik falja a tápot, vagy éppen egyik tápot sem hajlandó megenni. Üvölt a cicin, üvölt, ha aludni kéne, egyáltalán nem akar aludni, vagy csak karban. Az összes kaját visszabukja, vagy nem tud böfizni, hasa fáj, foga fáj, mi a fene fáj? Oltassam, ne oltassam? Mit adjak neki enni, mit ne? Mit mikortól? Hogyan lesz szobatiszta? Mikor kezdjem a bilire szoktatni? És hogyan?
Egy vállalatigazgató mindennapjaihoz képest egyszerűnek tűnő kérdések, de megnézném annak a vállalatigazgatónak az arcát, aki egyszercsak szembetalálná magát a dologgal élesben! :twisted:
Te is menedzser típusú csaj vagy, ezért nehéz megemészteni, h. a dolgok néha nem úgy működnek, ahogy kellene. Sajnos ez van. :(
Nem lesz egyszerű, de meg fogod tudni oldani, ne izgulj!

És, ha úgy érzed, csomagold össze a gyereket, pakold be a kocsiba és menj el otthonról sétálni!

Csakegy!

Ne hiányold annyira a terhességi tüneteket, mert aztán meg lecsapnak rád! :twisted:
Te, a párod nem zenész? Ott hogy néz ki egy üzemi baleset? :shock:

rambóka

Kincs!

Ha úgy lennék mint Te, akkor a következő 10 hétben fogok 6 kilót hízni?! Ezért meg úgy le fognak b*szni a védőcsaj és a doki is hogy nem állok meg a lábamon. Folyamatosan kéne valamennyit hízni nem ilyen ugrásszerűen, mert a végén még kitalálják hogy valami bajom van. :(

Mona!

Fel a fejjel, csajszi! A hormonok nem csak a terhesség alatt, hanem utána is kicsellóznak az ember lányával, de ezt úgyis tudod.
Figyi, drasztikus, meg fognak sértődni, nem lesz könnyű, de erre a látogatósdira Nektek (senkinek!) nincs egyáltalán szükségetek. Mondd meg nekik, hogy érted miért jönnek, jól esik Neked is, de most elég. Pihenned kell Neked is, Nórival foglalkozni, csöcsöt szellőztetni :lol:, fejni, ehhez meg nem kell az ő asszisztálásuk. Inkább ők sértődjenek, mint Te akadj ki... JÓÓÓÓ?! :D
(((())))

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Monácska: Kérd meg őket, hogy előre jelentkezzenek be! Ne engedd, hogy csak úgy beállítsanak, mert nekik olyanjuk van. Szólj a párodnak, hogy beszéljen velük, mert neked ez így sok. Csak meg fog érteni téged... De ne hagyd magad kikészíteni, mert az sem neked sem a picinek nem tesz jót!
Ügyi legyél ;)

Dimet: Zsuzsi már 8 hónapos???? Azta! Nagyon gratulálok neki! A fotón nagyon helyes ;)

Mmonee: Ne aggódj, majd később hízni fogsz! Akkor meg majd azon fogsz agyalni, nehogy sok legyen :)
Szülés felkészítőn még én sem voltam :oops: Jövő pénteken lesz majd egy békáson, amit a védőnők szerveznek. Oda elmegyek, elvégre időmilliomos leszek.... ;) Tényleg, hívnom kellene már a szülésznőmet, hogy talizzunk...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Helyzetjelentés, mert csak ennyire futtya. :cry:
Tegnsp este belázasodtam, alig aludtam, derekam annyira fáj hogy menni ülni feküdni sem jó, szóval semmi sem jó. Köhögök és hörgök mint aki a halálán van, közben tör ki a naigara köhögés közben. Nyugalmi állapotban 37,3at mértem úgy hogy csak az ágyban feküdtem. Már félek mi lesz később, éshát 11kor indulunk kispestre a temetésre. Férjem asszoinygya nem megyek sehá, hanem maradok a seggemen ittthon. Mondom ja az üres lakásban. És ha rosszul leszek mégcsak haza sem tud jönni. Mondom elmegyek, max nem szállok ki a kocsiból. Wc-t is keríteni kell mert nem tudmo meddig bírom majd ki tamponés betét kombinációval, mert a betét max 1,5órát bír ki. :cry:
Közben azon járatom a fejem hogy megyek így holnap dógzoni. :shock: :shock:

hajni...
Budaörs

Ja a 3.napi vérvétel is ugrott mert nem bírtam kikelni az ágyból ilyen állapotban.....

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Monee!
Én szinte irigyellek, hogy nem hízol terhesség alatt.Én végig csak híztam, bár mondjuk nem is vagyok az a diétázós tipus :oops:

Monácska!
Javaslom én is, mint Rambóka, mindenkinek ossz ki valami feladatot.
Vagy osszd ki őket :lol:
Szoptatáshoz nem tudok hozzászólni , sajna...

Dimet!
Zsuzsi édes, és már mekkora!

Rólunk:
Ded néha fogaival kínlódik, de ami furcsa:minden etetés közben sírás.Először azt hittem a fogai, később rájöttem, talán még nem éhes, de ha hosszabb időszakot várok ki, akkor is van üvöltés.Ez nálatok is volt??
ezoterike

[quote="rambóka"]C írta:rambókasakegy!
Te, a párod nem zenész? Ott hogy néz ki egy üzemi baleset? :shock:

Ráesik egy nagybőgő! :lol: :lol: :lol:
Vagy "elharapják a torkát" :?
Vendég

ezo, nálunk ez volt...most nincs. nemtom az okát......

férjem beszerzett egy nagy adag halász jutka dalt. éppen almaszóóóósz.....jókat éneklünk :lol: 8) gyerek élvezi.

Kép

dimet

sziasztok,

szavaztok Hunorra?Előtte regisztrálni kell...

http://www.baon.hu/index.php?apps=verseny&verseny_id=37

3.oldalon van....T-L Hunor.

Köszi
Vendég

E-hazugság@lódítás.hu - Autós gyerekrablók járják az országot?
Gyermekrablásról hazudik a körlevél
M. A. 2008. április. 02., 10:24

Pánikkeltés lehet az ismeretlen szerző történetének szándéka, amely napok óta internetes közösségi portálokon, e-mail körlevélben, sőt, Kecskeméten már fénymásolt lapokon is terjed.

A kecskeméti kisgyerekes anyukák között is egyre többen adták tovább a hallott vagy olvasott hírt a játszótereken, gyerekrendelőkben, az óvodák és a bölcsödék előtt: autós gyermekrablók járják az országot, akik az elmúlt két hónap alatt tizenhét (!) kisgyermeket vittek el nyomtalanul.

A történet szerint Budapesten az egyik XI. kerületi iskola előtt román rendszámú autósok az édesanyja mellől próbáltak meg autójukba berántani egy két év körüli gyermeket. A gyerekrablók – a hír állításai szerint – előszőr útbaigazítást kértek a nőtől, majd csokoládéval kínálták a gyereket. A körlevél azt is említi: a rendőrök tehetetlenek, csak annyit tudnak: az elkövetők óvodák, iskolák és játszóterek környékén vadásznak kiskorú áldozataikra. A média pedig hallgat.

A történettel és a levéllel kapcsolatban megkerestük Mihályné Bornemissza Eleonórát, a Bács-Kiskun Megyei Rendőrkapitányság sajtószóvivőjét: – Az említett e-mailt én magam is megkaptam. Tudomásom szerint semmi valóságalapja nincs a levélnek. Azt mindenképpen elmondhatom: Bács-Kiskun megyében egyetlen ilyen, vagy hasonló eset sem történt mostanában. Igaz, hétfőn eltűnt egy kisgyerek az egyik kecskeméti óvodából, de egy órán belül róla is kiderült, egyszerűen csak hazasétált. Tehát mindenkit megnyugtathatok, nincs ok aggodalomra, pánikra. Ettől függetlenül azonban minden szülő figyeljen oda a gyermekére. - mondta el lapunknak a sajtószóvivő.

Kedd délutánra egyébként már több internetes hírportálon is olvasható volt: a Budapesti Rendőr-főkapitányság a levél kapcsán vizsgálódott az ügyben, és úgy találta: a főváros területén egyetlen hasonló esetről sem érkezett bejelentés a hatóságokhoz. Így a sztorit egyszerűen urbánus legendának (magyarul kacsának) minősítették.
Vendég

Sziasztok kismamákok....! :lol:

Monácska, szerintem sem kell feltétlenül komoly belátással lenned a nagyiékra, : legyenek inkább ők rád és Nórira tekintettel !!!!!
Szóval nyugodtan és kedvesen, de határozottan kéne őket rábírni arra, hogy hagyjanak már békén picit. Basszus, Nóri még csak 1 hetes !!! Nem is értem néha az embereket.....

Hajni, látom, "dögrováson" vagy, szegénykém, mielőbbi jobbulást !

Kincsecske, hú, neked pedig most kezd egyre izgalmasabbá válni a dolog !! Használd ki az utolsó pihenős napokat....

Helyzetjelentés: tegnap délután, ünnepélyes görcsök között, 33.cn-on végre elöntött a vér.... (pardon :oops: ). Elég érdekes egy ciklus volt, és nagy megkönnyebbülés, hogy végre megjött, így resetelem magam, és tegnaptól megint indul a küzdelem a cél eléréséért.... :wink: Ma voltam reggel vérvételen MM-ben (basszus, hogy a hormon vizsgálatok díjai milyen mértékben emelkedtek.... :shock: nyilván nem MM, hanem a labor emelt, de akkor is, megdöbbentem). Holnap megyek Tűűhöz, és ma pedig telefonálok Arnold doktornak, hogy akkor mehet-e a closty újra.
zsizsik

Sziasztok!!

Ezo: nálunk ugyanez van, pedig tuti éhes! Evés közben 2-3 korty után behomorít, elfordítja a fejét, megfeszíti magát, és üvölt! És ha nem adom vissza a szájába a cumisüveget, mégjobban rázendít! És ugyanez kezdődik előlről. Most akkor szerintem vagy a foga, vagy pedig nem ízlik neki a táp. Passz... De totál kiborító!
És még mindig nem alszunk. .. Chamomille-t is bevetettem, de mégsem...
A tegnap éjszaka különösen "szuper" volt. Kettőkor muszáj volt megetetni, és miután visszaraktam a kiságyba, csak forgolódott kb. félórát. Mire már alszik elfelé, bekapcsolom a légzésfigyelőt, erre lemerült az elem, és totálisan hangosan elkezdett csipogni, még ki sem lehetett kapcsolni. Férjem átszaladt, szegény megilyedt, hogy tényleges riasztás volt, a gyermekem meg az ágyban fekvőtámaszozik és röhögi hogy ég a villany, és csipog a figyelő... Na ezek után altasd vissza a gyereket... 1/2 négykor sikerült, és utána is óránként kelt. :roll:

Monácska! No para, a férjednek mondd meg, hogyha ő nem beszéli meg az anyjáékkal, akkor majd te fogod, de abból nem lesz köszönet! Mondd el hogy nektek most nyugalomra van szükségetek, és sok-sok pihenésre!!! Meg kell érteniük! ha meg megsértődnek, majd meg is békélnek, nyugi
Vendég

Csak picit tudok hozzászólni, Mona küldtem sms-t, szerintem Habermannal megmenthető a dolog de időben el kell kapni... abból csak úgy jön a tejci, ha szopik! Rendesen.... nem pedig magába folyatja a tejet, mint az Aventből. Aztán rájön, hogy akkor csak jobb a cici, pláne ha előtte kicsit megfejed (mert abból szinte lövell, ha televan), a tápi, meg ha szükség van rá, megy a Habermanból, de legalább így nem zavarodik össze.

Lányok, a közönségtalálkozó programja fent van a honlapon, és ha szeretnétek jönni, akkor több szempont miatt is, regisztrálni szükséges!

Mi 2 nap múlva már a másik házban alszunk... meg vagyok rémülve.
Vendég

Hajni, Zsizsik: :cry: Hajrá új ciklus!!!
Vendég

Lányok még egy kérésem lenne... május elején, azaz 1 hónap múlva már tuti, hogy szükségem lesz segítségre a közönségtali szervezésében.
Szerencsére a büfé az külsős lesz, ott ők mindent megoldanak, de ilyen dolgokra gondolok, hogy beléptetés, regisztrálás, adomány gyűjtés, iratsokszorosítás (lesz kvíz is), terelgetés, plakátolás...

Tehát főként a helyszínen egyféle staffra nagy szükségünk lesz, ez függ attól hogy végül mennyien lesznek, de minimum 7-8 főre nagyon számítanék.

Előzetesen a közönségtali hirdetésében jól jönnének kapcsolatok, pl. rádióadó, bizonyos lapok... hogy ingyen hirdessenek.

A helyszínt is elő kell majd készíteni május 23-án (plakát, eligazító feliratok, esetleg valamilyen poszter), a babáknak való szobát is.

Ugye számíthatok némi segítségre?
Vendég

Lányok

Ha a Lafi által feltett linkre rámentek,akkor a Mironra is lehet szavazni :wink: :oops: ,ha van kedvetek...az első oldalon van!

Egy fordulóba kerültek! :lol:

pussz
Vendég

Monácska: szólj a férjednek, hogy tegye szépen férji kötelességét és védje meg a nőjét... aki a közeledbe megy az engedélyed nélkül azt meg dobja ki!!!! (atyavilág... az elején gyilkoltam volna ha akárki is beteszi ide a lábát... a férjemnek is fővesztés terhe mellett megmondtam, hogy ha az anyós jön akkor én megyek... ketteskénél detto ugyanez lesz... ott már a kötelező húsvétolás is rémálom volt... ha a baba mikulási gyerek lesz akkor passzolni fogom a kötelező karácsonyt is, max. annyi lesz a dologból, hogy férj Lillával átvonul, nekem hozzák a kaját és ha olyan a helyzet akkor feljöhetnek fél órára sütizni az anyósék. Ennyi. Lexarom ha megsértődik.)

Szurkolok a szopiproblémásoknak!!!! Hátha csak összebeszéltek a babák és sztrájkot hirdettek:)))

Hajni: sajnálom, azt hiszem ez nem igazán hiányzott most neked :(((( Jobbulást!

Zsizsik: ((((

Mindenki más aki az üzemi baleseten röhög: akkor jobb ha tudjátok (még hasznos lehet), hogy munkába menet vagy hazafelé menet (ha közvetlenül mész, kitérő nélkül) történik veled akármilyen baleset akkor az üzemi baleset és 100%-os táppénz jár rá... (kivéve a rohadt EKHO-nál). Úgy tűnik a szakszervezet fogja megoldani a dolgot és talán kompenzálják a kiesést... ajánlom nekik mert jó sok pénzt befizetett már, adjanak is érte végre valamit...
Vendég

Lafi, Ella!

Szavaznék én, ha már küldene e-mailt a regisztráció után.Vagy az napokig tart? :shock:

Most meg az a legújabb szórakozása a gyereknek, ha felveszem, ezerrel markolja az arcomat, húzza a hajamat , én sikoltozok a fájdalomtól, ő meg ezen hatalmasakat derül :)
ezoterike

ezoterike: üdvözöllek a klubban :))))))) (ha megnyugtat, Lillánál elmúlt néhány hét után:)))))

(Lilla csupa kiütés... teljesen tanácstalan vagyok... ahol propoliszozom onnan szépen tűnik el, de már majdnem az egész testét be kell kennem esténként... tök pici piros kiütések... lehet, hogy túlöltöztetem????)
Vendég

csakegy: nem száraz esetleg a bőre is? Nem használtok valamilyen új fürdetőt? Én Esztert egyszer fürdettem meg Gabi babafürdetővel, és kis apró kiütések jöttek ki rajta, pár nap alatt elmúlt. A melegkiütés meg nem csak a hajlatokban jönne ki neki?
Vendég

Ezo, a gmailes emailcímemre rögtön jött, a freemailesre nem....nem értem én sem...

Ella, láttam Miront, gáz nagyon hogy egy fordulóba kerültek :evil:
Vendég

ezo, ez is ismerős. de zsuzsi nem hagyta abba. 2 hónapja csinálja......kapirgálás a csúcs :) hétfőn a dokinénit is megkapirgálta :)

Kép

dimet

dimet : :twisted: :twisted: :twisted: (ezen a megkapirgálta a dokinénit-en halálra röhögtem magam:))))))

Ági: már alig fürdetem már szegényt, ahányszor fürdik tele lesz minden xarral... már megrendeltünk egy spéci vízszűrőt de még nem szállították le... (néhány hét sajna) (szerintem a klórra allergiás)
Vendég

szegénykém... :( És viszket is neki? Eszter szegény úgy vakarózott, hogy rossz volt nézni... Én kentem rá egy kis Unguentum boraxatum FoNoVII. naturlandos borax krémet, és tök szuperul elmúltak a kiütések. Neki a hasán volt főleg ilyen kiütés, meg a kis lábszárán.
Vendég

Csajok, szerintetek nagy baj ha kipróbálok egy nem HA-s tápszert? Már nem tudok másra gondolni, minthogy nem ízlik neki a HA-s. A barátnőmék is így voltak, meg Babancs is írta hogy neki sem szerette DOmi. És hátha jobban lakna tőle. Hmmm? (Emese féle :lol: )
Vendég

ja, és nektek nem hullik/hullott a hajatok szülés után? Nekem most kezd rázendíteni... + még Eszter nyálas kézzel cibálja kifelé a tincseimet! :lol: :lol:
Vendég

Zsizsik!

Sajnálom! :(

Koriági!

Vajon a légzésfigyelők elemei miért pont az éjszaka közepén merülnek le? És miért nem valami egyéb, jelzésértékű, de nem dobhártyaszaggató hang jelzi? :evil:
Mi is megszívtuk annó! :twisted:

Csakegy!

Nem röhögtem! :oops:
Tényleg a munkába jövet-menet is annak számít? Nem tudtam!

Írd már meg mit adsz a gyerekre, hátha tényleg túlöltözteted!
Allergiavizsgálaton voltatok már? A vérvételesen.

A másik ötletem: Nem próbálsz ki egy Normaflore v. Protexim kúrát? Hátha az emésztőrendszerében van vmi olyan dög, ami a bőrtünetekért felelős? Párom csalánkiütését annó rendezte!

rambóka

Na, kezd elegem lenni , most tépte ki a fülemből a fülbevalót :evil:
ezoterike

Ági,Huni sem szereti a ha-s tápot,se íze,se bűze...a nem ha-s bejön neki :lol: és nekem 1 hete kezdett hullani :cry:
Vendég

Köszi Lafi! Akkor kipróbálom! Ettől nem lehet rosszabb, mint ami most van.
Vendég

hullot. nem hullot. most megint hullik. nem értem.

beba aktív, nem ha-s. zsuzsi is ivott már olyat. finomabb,mint a ha-s. szerintem. neki mindegy.

igen, kapirgálta. a kezét. mint egy tyúk. ez nála a bizalom jele :lol:

Kép

dimet

megyek megcsinálom réka 3. hasizmát. drukkoljatok :lol:

Kép

dimet

Sziasztok!

Voltam ma UH-on. Sajnos elég rossz itt a kórházban az UH, tehát szívműködést nem is keresett.

Ezenkívül 7 hetet betöltöttem szerintem tegnap (pontosan tudom mikor volt peteérés), és mégiscsak 6 hetesnek felel meg szerinte.

Azt tervezem elmegyek Győrbe jövő héten hétfőn, ott jó UH van.

És képzeljétek, a doki adott papírt, hogy menjek védőnénihez, és ráírta, hogy CRL 23 mm. Hát má hogy lenne annyi, mikor tisztán látható, hogy az a petezsák mérete. Na most ki vagyok kattanva. Mikor már annyit vártunk a kistesóra..... rossz ez a bizonytalanság.

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati, jártam én is így, szar uh...Kaáliban már mindent láttunk, kórháziban meg nem volt szívhang...nyugi, szar uh,. szar uh, menj el egy normális helyre!
Vendég

kati, menj el egy másik helyre!! nyugi :)

Kép

dimet

lányok, visszavonom az összes elméletemet az alvásról!
mi se alszunk 3 napja. tegnap 2,5 órát kukorékolt a gyerek.
ahhoz képest ma fél 10-ig nem tudtam ledugni. eddig 8-ra legkésőbb mindig aludt. lehet, hogy az óraállítás viseli meg?

szerintetek az gáz, ha nem tudom megmosni a fogát? nálunk is próbálgatja ő is, de hát az még a semminél se több. vagy én vagyok túl maximalista?

hajni szegénykém!

kati ne izgulj!
bár én is izgulok. mi pénteken megyünk 12 hetes uhra.
Marcira ekkor mondták biztosra, hogy lány. na ezért izgulok, nehogy kitaláljanak valami hülységet:

gyerekrablás: én az elmúlt évben 3 különböző forrásból hallottam ilyesmit. lehet, hogy kacsa, de azért jó vigyázni.
mondjuk én úgy hallottam, hogy sok gyerek tűnik el, és nem is lesznek meg. valószínű egyébként inkább csellengő, vagy figyelmen kívül hagyott gyerekek. akkor mégse kell anyukákkal huzakodni...

jövő hétfőn megyek MMbe terheléses vcra. azt mondták vigyek kaját, de nem mondtak konkrétat. mégis mennyi chsat vigyek?

Kép

Kép
csillagfény

Fogmosásra visszatérve:

A Nenedentes fogkrémben nincs fluorid csak dörzsanyag, úgyhogy nyugodtan lenyelheti a baba!

Csak éppen nálunk a ded annyira besztrájkol fogmosás ügyben, h. azzal sem lehetett megmosni. Akkor jött a Gabi fogkrém. Azt szereti a kis csirkefogó! :twisted:
A fluorózis problémáját úgy igyekszem kiküszöbölni, h. éppen egy fél mm-nyit ha kinyomok a tubus száján és azon végighúzom a fogkefét, így "nyomokban fogkrémet is tartalmaz". Az íz megvan, neki az a lényeg! Nekem meg az, h. végre magától kinyissa a száját! :twisted:

Nehogy azt higgyétek, h. nálunk olyan egyszerű a helyzet, h. a ded, tudván magáról, h. ő fogorvosgyerek, majd születésétől fogva imád fogatmosni és boldogan együttműxik! :lol: Egy frászt! :twisted:

De eljutottunk odáig, h. magától nyitja a száját (bár rázza a fejét, h. nem, de aztán mégis), majd egyenként, kis részletekben hagyja, h. megmossam a fogát.
Úgy megy a dolog, h. mindig mondom és mutatom, h. mit fogok csinálni (pl. Alul középütt, alul oldalt, namégegyszer, most jön a csikis -ez a felső frontok hátulja- most felül oldalt stb.) És így szépen kétszer végigmegyünk mind a 16 fogán.

Persze időnként nálunk is el-elmarad egy-egy fogmosás, ha fáradt, nem fogom még ezzel is kínozni! Szóval egyenlőre az a lényeg, h. szokja a rendszert.

Ahol még csak 1-2 fogacska van, ott a Nenedent szilikonkeféje bőven elég fogkrém nélkül, vagy egy pelus benedvesített sarka is.
De ha kinn van a 8 front, akkor már célszerű fogkefét beszerezni!
Az őrlők áttörését követően pedig mindenképpen!

A fogkefék közül mi az Oral-B Stages 1-est szeretjük, jó puha, nagy a feje, könnyű kezelni.
A Tecsóban vett Mam-os fogkefe nagyon kis fejű, könnyen megcsúszik és baromi kemény a sörtéje. Ja és a gyerek két hét alatt lerágta a fejet borító gumirészt, még jó, h. észrevettük! :evil:

Ha nagyon nem hagyja, legalább annyit próbáljatok elérni, h. a fogak külső, ajkak felőli felszínét meg tudjátok tisztítani az esti lefekvés előtt, mert az szokott leghamarabb kilyukadni, ott nem öblíti a nyál alvás közben!
És alvás előtt/közben se tea, se gyümölcslé, se kakaó! Csak víz!

Az éjszakai szopizás (a félreértése elkerülése végett) NEM okoz fogszuvasodást! Az anyatej magas zsírtartalma és a benne található immunanyagok megelőzik azt!

Kavics!

Fertőző inszomniád van! Telefonon is fertőz! :twisted:
Majd meghalok minden délután, olyan álmos vagyok, de hiába panírozom magam a kanapén, nem tudok elaludni!
A francba! :(
Hajnalban meg kelek arra, h. melegem van, pisilni kell, stb. De vissza tudok aludni, csak utána meg felkelni nem! :(
De a ded könyörtelen, legkésőbb fél 9-kor kivág az ágyból! :evil:

rambóka

Csillagfény kiviszed friss levegőre minden nap?

én azt vettem észre domin anno, akkor nem alszik jól, ha nincs kellően lefárasztva, elmarad a játzsótér, séta, mozgás...

pedig domi nem is aludt délutánonként, de mikor oviba ment kidőlt délben mint a zsák, mert jól lefárasztották a zajok, gyerekek, játék.

Kép

Kép
rejo

Rami, mi ma 5-kor keltünk.

Viszem minden nap. csak az a gáz, hogy én merülök le, és nem a gyerek. :cry:

Kép

Kép
csillagfény

Hello!

Valaki írjon már valami jót is, mert tisztára befordulok. :)

Rambóka, Csakegy!

Hogy telnek az első újra babás hetek? Tudom, Csakegy írta hogy nincsenek tünetei, de Nálad Rambóka mi a helyzet?
Benne lesztek még azért Ti is a metes babamoziba? Jaj, már előre látom, nagyon fogok bőgni a babamozi levetítése alatt a talin. :D

Hajni!

Hogy vagy?! Remélem semmi komoly... :(

Norka!

Megy a hajrá a költözéshez! :D
Talán mostmár semmi nem jön közbe :? és a szép, új házatokban alhatsz nagyokat az álomkóros időszakodban. :D

Anyoo!

A Baby Outlet kínálatából eltűnt a Concord ülés, viszont helyett van sok fajta Römmer.
És Anyoo tényleg igazad van a gyereküléseket illetően. Kedden beszabadultunk egy baba boltba és meglepetten vettem észre hogy a Pikolo gyerekülések formára mennyire hasonlítanak pl. a Concordhoz, de a gyerek tényleg, szó szerint a héjon ül. Egy ilyen kis vékonyka szivacsszerű rétegből van maga az anyag, aztán ennyi. :oops: Jah, meg még azt vettem észre, hogy az olcsó kategóriás városi járgányok közül, már csak minimális olyat tartanak a boltban, ami nem travel system, béna hordozóval... :roll:

Ti mikorra tervezitek a vásárlást? Áll még a babonásság ilyen szinten?

Bettica!

Ti hogy vagytok?
Nekem mostanság sokat görcsöl a hasam és ennek nem örülök. Kezdek én is kicsit parázni hogy a 3*1 MaCi ellenére jó-e ez így.
Ma délben elmegyek a hátam miatt kismama masszázsra, nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz. Most csak fél órát kértem, de remélem jó és akkor rendszersen fogok asszem járni. Te nem próbáltad esetleg? Őőőő... írtad már, de nem emlékszem, meddig leszel még a dolgozóban? Nekem még 15 munkanap, báhhh... :evil:

Gina, Kincs!

Helyzet? Hogy vagytok?

Kati, Csillag!

Hajrá az UHkhoz, tuti nem lesz semmi gond! :wink:

Kati, az elején nekem is félre mérték kétszer is. A 6 hetesen is és a 8 hetesen is, pedig tutkó akkor lett amikor. De szerintem ez egyáltalán nem gond... annyira picikék még ilyenkor, kicsit máshova böki a célkeresztet és máris nem annyi időst számolnak mint naptár szerint. A 12 hetesen és utána a 14 hetesen is akkora volt már mint amekkorának a naptár szerint lennie kellett. :wink:

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Tegnap nem jöttek! :):):):):):):)

Norka! Köszönöm az üzit, de a telefonom nem van feltöltve........... :oops: Bocsáss meg, hogy nem válaszoltam! A habermanra rárepültem, jövőhéten hétfőre érkezik ide otthonunkba!! Juppppíííííííííí Apró örömök az életben! :)

Az ajtót bezártam, és úgy tettem, hogy nem hallom, hogy kopognak. Erre estére nem is jöttek már! Viszont Nóri olyan nyugodt és kiegyensúlyozott volt egésznap, hogy öröm volt nézni! Biztosan érzi az én idegemet, és emiatt feszült ő is!

Annyi tejem van, hogy nem tudom mit csináljak...... A védőnőnek kellene szólni ugye? Viszont attól is félek, hogy oké, most eszik 80-at, de előbb utóbb meg enni fog majd 120-at és 150-et is, annyit meg még jelenleg nem tudok produkálni két mellből sem, szóval lehet, hogy nem kellene hazárdírozni egyelőre? Nem tom..... Vettem anyatej gyűjtő zacskókat, és megy a fagyóba a felesleg! Egy napra lebontva van kb. 300 ml, amit a fagyóba teszek.
A lány egy atomóra! 3 óránként ébredés, éjjel is! :) Ha véletlenül tovább alszik, akkor meg a mellem kelt fel, hogy ideje fejni! Hihihihihihihihihihi
A tegnapi nap után teljesen fel vagyok töltődve! Képzeljétek, egyedül fürdettünk, nem volt még 3 ember körülöttünk egy-egy mobillal fotózva.............. :twisted: :roll: :shock:
Jó volt na!! :lol: És már napok óta egyedül főzök, megtanultam egy új időbeosztást!!! Élvezem, hogy önellátóak lettünk megint!

Nagyjából visszaolvastam
Csakegy! Ez a betegállomány pénz.......... Ez borzasztó lehet, nagyon sajnálom. Amikor így is minden fillér be van osztva, elkeserítő lehet!
Koriági! Ha nem eszi meg, akkor próbálj mást! Én nem is gondolkodnék rajta, annyiféle van már, hogy érdemes akár két félét is felíratni nem? A hajam a terhességem elején hullott, de emlékszem, Ákos születésekor, még az egy éves születésnapján is hullott nagyon..... Szerintem ez lesz most is, mert a ragyák már itt is vannak........... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Rambóka! A metet mikor érdemes elkezdeni? És hogyan? No, mert ugye a tej miatt enni kell, viszonylag rendes mennyiségeket, de a mettől meg az étvágyam a falnak szalad egyből.... Viszont az édességvágyam meg valami borzasztó most, hogy nem szedem! Szinte csak azt tudnék enni, csupa-csupa édeset. Persze nem eszem olyan sokat, mint kívánom, de érzem, hogy nem jó így most. Anti-kismama újság rulez!!!! Benne vagyok!
Dimet! Zsuzsus már ilyen nagy????? Elképesztő, hogy szalad az idő! A filmeket másolod nekem??? Ja, és küldöm a képeket na. Most azonnal! :)
Zsizsik, Hajni! Nagyon sajnálom...... De nagyon! Előre a következő hónapért. Rengeteg drukkot fogok küldeni!

Asszem most ennyi jutott, indul a nyekergés.................
Még egy gyors mél belefér talán!

Pusz lányok!
Vendég

Csakegy!

Milyen kávét iszol, ami finom is, és a szopi mellett is mehet??????
Mert majd meghalok egy kávéért, de nem merek inni, vagy kiöntöm a tejet, ami vétek...............
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?