Új privát üzeneted érkezett!

Melinda! :D

Vértezem, vértezem :lol:
Vendég

A Kutas családnak hatalmas gratula! Levi tündéri! 8)

Zalánt Isten éltesse (kicsit megkésve :oops: ).

Anett: Dóri mostanában hagyta abba az éjjeli szopit, én is úgy voltam vele, hogy 9-10 hónapos koráig mindenképpen kelek hozzá, addig nem próbálom leszoktatni. És girának is igazat adok: attól kezdve bizony érezhetően kevesebb a tejcsi. :cry:

Marcsi is elkapta a hányós vírust. :cry: Lázas is. Még sose hányt szegény, úgy megijedt, na meg én se tudtam hirtelen, hova kapjak, nem számítottam rá, mert előtte 2 perccel közölte, hogy éhes, kér székelykáposztát, és épp szedtem neki. :shock: Mondjuk utána 5 perccel is ugyanezt mondta. :lol:

szilcsi: Marcsi 4 és fél hónapos volt, mikor megjött. Most még nem, illetve egy hónapja volt valami olyasmi, határeset. :D

gira: a szobatársak le vannak ejtve szerintem. Én se tudtam aludni a többiek gyerekeitől, de nem zavart.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Tiszta zizi vagyok, nem is újságoltam el: tegnap reggel Lali az oldalára fordult a pelenkázón, és úgy is maradt. Én meg csak lestem, hogy na most akkor hogy is csomagoljam be a gyereket a pelusba... :lol:
Este meg, mikor hasra tettem, szépen tartotta magát most először, mikor megunta, átfordult megint az oldalára, annyi hiányzott csak a teljes átforduláshoz, hogy a lába ottmaradt. :lol:
Ma meg brümmögött. :lol: Eddig csak gá, gö, gi, bú volt, de ma szabályosan brümögött - és mindezt az autóban, mintha tudná... :lol:

Gira, nekem megmondták a szobatársak, hogy "nem szokás" kikérni a babát éjszakára.

Norus, Marcsinak jobbulást! Ha jó az étvágya, olyan nagy baj nem lehet szerintem.

Kép
szilcsi

Zituska!

Ha még nem kelt el, szeretné én megvenni a bébitornáztatót. :wink:
Szerintem jövő héten valamikor elugrunk érte meg a többi cuccért is ha neked jó lesz.

Mindenkinek köszöni Márk mégegyszer a köszöntést.

Tök jó, hogy Beáék mehetnek haza, elég is ennyi a klinikából. :roll:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Nemtudom érdekelne e valakit ez a 37-es méretű bőr cipő.
Nekem kicsi.Szeretném eladni,ha esetleg valakinek megtetszene.
Új ára 13900.-Ft volt. 10.000.-Ft-ért odaadnám.

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Legújabb tudományunk:

Kép

Kép
szilcsi

Bocsi, most megint csak úgy megjelenek.....

Bea!
Én is szívből gratulálok kisfiad megszületéséhez! Jó kis hajasbaba :) Örülök, hogy jól sikerült a műtét, most már megnyugodhatsz! :wink:

Időm sajna nem engedi, hogy olvassalak Titeket, néhányótokhoz jöhetnék asszem tanácsadásra, hogy hogy boldogultok gyerkőcök, háztartás mindennel egyszerre. Én még tapasztalgatom, hogy hogy is lenne a jó.
Annyit azért a hsz-ek átpörgetésekor kiszúrtam, hogy Gira pozitív dolgokra lenne kíváncsi a Klinikával kapcsolatban.

Szóval Gira! :)
Én azok táborát gyarapítom, akiknek nem volt semmi baja a Klinikával, immáron 2. alkalommal sem. Sztem simán ki lehet bírni azt a 72 órát, amit kötelezően bent töltetnek az emberrel. Jól van, tápot adnak a babáknak, de engem ez nem zavart, mert mit csináljak, ha a tejem, mint csaszisnak csak az 5-6.napon indult el rendesen....az a gyerek csak nem halhat addig éhen. Meg sztem sok múlik azon, hogy a szobatársak normálisak legyenek, nekem szerencsére ezzel nem volt gondom.

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Bea, hatalmas gratula nektek:)!!!

Szilcsi, Szentmihályon merrefelé találtatok házat? (csak azért kérdezem, mert mi is egy éve költöztünk ide). Meg is veszitek esetleg?

Enikő, én is hasonlóan jártam Dórikával. 9 vagy 9,5 hónapos volt, amikor teljesen besztrájkolt a cici ellen, pedig én még úgy erőltettem magam, hogy minél tovább, de ekkor már csak napi 2x volt max. 10-20 ml tejcim. Ráunt a leányzó az erőlködésre, hogy nem jött semmi belőle:(( Iszonyúan el voltam keseredve én is (1 hétig még próbálgattam, hátha csak átmeneti, de mindig annyira üvöltött, hogy ezután feladtam.)

Az összes kisbetegnek pedig mihamarabbi gyógyulást!

Mónika

vesm

Móni, nem tudom, merrefelé volt a ház, nem volt cím megadva a hirdetésben, csak telefonszám. Á nem költözünk még, csak nézelődtünk a neten, kíváncsiságból. Még kb. 4-5 évet akarunk várni, meg kellene nekem jogsi mindenképpen, amíg nem lesz, addig nem vagyok hajlandó elmenni.
4 szobás ház volt, szuper kerttel, mondjuk felújításra szoruló - a fürdőszoba pl rózsaszín volt, nade ez legyen a legkisebb bajunk.

Mukika, én is állandóan azzal küzdök, hogy mit nem csináltam meg. :? Aztán mindig az a vége, hogy tojok rá, majd legcsinálom, ha lesz időm. Ez nem az az időszak, amikor minden csillivilli és tiptop. Kitartás! :wink:

Kép
szilcsi

Móni!
Mi is Szentmihályon lakunk :wink:

Szilcsi!
Köszi, tudom, de azért mégis... :)

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Gira!

Szerintem is a szobatársakon múlik,nekem nagyon rendi 2 szobatársam volt,nálam volt kint Málna,igaz nem egész éjjel,volt hogy hajnalban bevittem,vagy én mentem a csecsemőrészlegre. Nem zavarta őket,bár nem is kérdeztem :oops:

Szilcsi!

Nekem is 3 hós volt Málna,mikor megjött,én sem vagyok mázlista!
20140113113746

Szilcsi: nekem 11 hós volt Réka, amikor megjött a mensim, de már előtte hónapokig fájt úgy a hasam, mintha...
Ja, és szopizott Réka 12,5 hónapos koráig!!

Kép
gyanixi

Nórus! Sajnálom hogy Marcsi is beteg! :(

Szilcsi! Gratulálok Lalinak, irtó ügyes!! (és bájos!)
Nekem Orsival 14 hósan, Norbival 11 hósan jött meg elöször. Nekem rögtön szabályos ciklusaim lettek.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv.

Zituska, köszi az infot. Azt hittem, valahol a szegedi oldalon van... :?

Melinda, jó a munka. Nálunk mobilnagybácsi van. :)

Gira, nem tudom, de annak idején a szájpenész volt a "grátisz" a klinikáról kikerült babáknak. Mondjuk az egy kicsit lájtosabb, mint a pöttyök...

Szilcsi, én hat hétig véreztem, és mire az elmúlt, megjött. Később összekuszálódott, de akkor írattam fel fogigátlót.
Lalibaba nagyon ügyes!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Bea! Csudaszép kisfiad van! :lol: :lol: :lol: Az első képen nekem is tiszta Gréti! :)

Szilcsi! Dénes 1 éves volt, mikor nekem újra megjött, de előtte hónapokig fájt a hasam. Lalinak gratula az új tudományhoz, és nagyon szép baba! :)

Gira! Rooming in van, szóval ha ott akarod tartani magaddal, akkor tartsd ott nyugodtan. A mi szobánkban csak én akartam éjjel is babázni, udvariasan közöltem a többiekkel, hogy én éjszaka is szoptatni és pelenkázni fogok. Nem mondom, hogy mindenki örült, de rendesek voltak, legtöbbször fel sem ébredtek az éjszakai akcióinkra.

Enikő! Átérzem a helyzeted, én hónapokig szoptattam sebes mellel, baromira fáj! Ha felszisszentem, Dénes sírvafakadt, így összeszorított foggal tűrtem. (Azt olvastam, sebes mellel is szoptatni kell, nehogy elapadjon a tejcsi, ha nem szoptatok, fejni akkor is kell, az is fáj és attól is felszakad, fejés nélkül meg felrobban az ember és jön a mellgyula, ördögi kör... :evil: ) Valóban lehet, hogy Zalán téged sajnál, látja, hogy rossz valami!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

sziasztok!

Levente baba nagyon szép. meg persze Lali baba és a többiek is :D
bár még csak első picim lesz, de én is szeretném mindig magam mellett tartani, mert szoptatós könyvben ezt olvastam, meg azért 9 hónapig együtt voltunk. ja, és nekem könnyebbség :shock: , hogy rossz alvó vagyok. tehát más helyen ,más emberekkel, világosban, nappal nem alszom, de még otthon sem mindig sikerül éjjel. így szerintem én a kórházban alapból együttleszek a babámmal, ígyse- úgyse alszok legalább legyünk együtt 8)

és a füstjel rólam :) : még egyben. ma voltam védőnőnél, de már szerencsére nem kell mennem(eddig is felesleges volt, csak nem akartam, hogy én nem megyek, de ő majd jöjjön a pici miatt)
holnap CTG .
szép estét!
toncsi

toncsi80

Szilcsi, nálunk is ma, nem alvós nap volt..........
Viszont,így már a Barni kezd rendbe jönni!!!!! :wink: :wink:
Én 15 hónapig szoptattam a Barnit,és rá 2 hétre jött meg!!! :wink: :wink:
Azóta szabályos nekem is a ciklusom!

Anett,ha nem eszik Málnus ne erőltesd neki,én egyszer erőltettem(a marha) a Barnabásnak a gyümit,meg is lett e következménye,nagyon hányt,és a mai napig NEM ESZIK semmiylen gyümit!!!!
Szóval van tuti tejed!!!
Barni 8 hónapos koráig,majdnem csak szopizott,utána eggyik napról a másikra elkezdett enni!!!! :wink: :)

Enikő,a Medela mellbimbó ápoló krémét nem próbáltad???
Nekem az jó volt anno!!

Bea,nagyon édi Levente!!!!
remélem jól vagytok!!!
Grétire kiváncsi vagyok,mit szól a tesóhóz!!!

Mukika,örülök hogy jelentkeztél!!!!!!!!!!!!

Dancsi,ti voltatok már a fertőzőn,neketek is kellett menni aztán az ÁNTSZ-hez???
Ma egy férfi du. 2-kor,hpozott ,egy idézést,hogy holnap 8-12 óra között meg kell jellennünk az ÁNTSZ-nél!
Fogalmam sincs,hogy mi lehet ez??????
:shock: :shock:

Kép
bibi226

Lányok,nem látott valaki Barnira való(98-102),pufi mellényt???
Estleg akciósan,vagy használtan???

Köszi!!

Kép
bibi226

Sziasztok!!

Ilcsi: Nagyon széééép Lalibéb :D És milyen ügyes :) Jó kis izmos baba lesz, Bea jól megdolgozza :D

Zsuzsi: Hát nekem nem feszül a cicim, mert annyi már nem volt benne. Tehát már nem fedezett egyetlen egész étkezést sem a tejcsike. Csak desszert volt vagy előétel :D Viszont naponta többször szokott folyni picit a tej belőle. Ma is többször próbáltam mellre tenni de elfordított fejjel ordított!

Szóval ha valakinek van otthon feleslegessé vált kidobásra váró anyateje, azt köszönettel elfogadja Zalánom, akármilyen mennyiség is :oops: . Örülnék ha még egy kicsit kapna anyatejet... :oops:

Ma délután Bogi a motorral eltaknyált a játszón. :( Ahogy ment megakadt a kereke egy kőben és ő előreesett! Állal! :shock: Ömlött a vér az állából, szétnyílt a bőre, de elég rendesen :shock: :cry: Elvittem a gyerekklinikára ott az ambulancián elláta egy nagyon kedves doktornő, vacillált varrja-e vagy sem, de egyelőre csak összehúzótapaszt tett rá, holnap reggel 9re kell visszavinni a sebészetre hogy egy profi megnézze. Nagyon remélem, hogy nem kell holnap se varrni, bár még nemrég is látsazott egy kis friss vér belőle, pedig jóóóól le van ragasztva!!!!

Mindig van valami itt a tavasz jönnek a balesetek, vigyázzatok a csemetéitekre!

Szentmihályiak jó ott lakni? :D :D

Gira: Nekem se voltak túl negatív élményeim a klinikán. Mondjuk vannak dolgok amik engem nem zavartak, téged meg lehet h fognak, szal ez egyéne válogatja. én pl nem díjaztam, ha valaki bent hagyta a babáját éjszakára, mert én szülés ellőtt jellemzően hetekig nem bírtam aludni (pont oylan "jó" alvó vokk mint Toncsi)és annyira hulla voltam, hogy a hátam közepére se kívántam más ordító babáját hallgatni amikor épp alhatnék.... :( :oops: De nyilván menjek hotelbe ha nem akarok sírásra ébredni... :lol: Úgyhogy állj a sarkadra és hajrá! Ilyen egyszerű 8) :lol:

Amúgy a védőnő aranyos, a gyermekorvos is, egykét csecsemős is jófej, a többi meg le van....tojglizva! 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszi mindenkinek a bátorító szavakat, kevésbé érzem magam elveszettnek ;)

Szilcsi!

Nagyon ügyes Lali :)
Hát azt hiszem, így harmadik gyerekkel majd én fogom tájékoztatni őket a szokásokról :lol:

Enikő!

A legjobb barátnőmmel is kitárgyaltuk, hogy biza vérre menő harc lenne kettőnk között, ha egyszer egyszerre szülnénk, és szülés után egy szobába kerülnénk :lol: Én szülés után 2-3 napig pörgök, mint a búgócsiga, le se lehet lőni, ő meg akkor akarja a következő évet is kipihenni :)

Hát én biza lelkibeteg leszek attól a gondolattól, hogy tápszert kap :( Egyszerűen nem tudom "jobb" belátásra bírni magam :(
Vendég

Megjöttem a "buliból", másfél órát voltam oda, hazahúzott a szívem a törpihez. :oops: A telefon végig a kezemben volt, de fel sem ébredt, amíg odavoltam. Azért jó volt, egy éve nem voltam sehol. Na a füst meg a hangzavar kimaradhatott volna, de jó volt kicsit emberek között lenni és beszélgetni, mondjuk mindenki a kicsiről akart hallani. :lol:
Nagy Feró egy úriember volt, de tényleg!
Elteszem magam, nemsoká kelhetünk. :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi,
az a rossz tapasztalatom, hogy állandóan cicizni akar és már 2 éves elmúlt, ha rajta múlna nem enne mást, tegnap pl. közölte, hogy finom a cici, nem kéjek papit :?
a cici a nyonyója, úgy használja, mint más gyerek a cumit, ez így kissé strapa...
Jozsó is ilyen volt, de nála terhes lettem, így elapadt és leállt magától

mensi: Jozsóval 11 hósan, és akkor terhes is lettem
Bobekkal 1,5 évesen, és most kezd beállni, eddig volt, hogy 3 hetente, volt, hogy 6 hétre jött, stb, most volt először, hogy 4 hétre
sokban múlik, hogy mennyit szoptatsz még, bár ismerek olyanokat, akiknek 100%os szoptatás mellett visszaállt, ez alkatfüggő

Bibi,
mi kétszer voltunk, egyszer Jozsóval, 2* Boldival, de ANTSZhez sosem kellett mennünk, ezt nem is értem
Vendég

Gira,
a klinika nem mészárszék, túl fogjátok élni, kár ezen előre stresszelned magad

a babád pedig veled lehet ha akarod, persze ha besárgul, el fogják vinni, és a mobil fényt sem fogod megkapni, mert állítólag nem olyan hatékony, én anno kértem, de nem kaptam

nem hiszem, hogy a szobatársaid cirkuszolnának (megjegyzem sztem azért is jó egy saját doki, mert akkor nem fognak betenni a sok ágyasba vagy a roma csajok mellé) ha veled van éjjel a babád

3-4 nap max. a bentlét, a gyerekre nem hiszem, hogy bármilyen hatást gyakorolna ha nem lesz egész nap veled

Boldi nem lehetett éjjel velem, mert fény alatt volt, én éjjel kijártam szoptatni, meg szóltam, hogy keltsenek fel, ha éhes (persze nem szóltak...)
Vendég

Sziasztok! :)

Beoltották mindkét gyerekemet, hősök voltunk - mindhárman! :D
Noémi jókat öklendezett a Rota-löttytől, izgultam, hogy kihányja-e. :oops:
A szurinál nagyon sírt, de gyorsan meg tudtam vígasztalni, és utána rögtön bealudt a drága.
Boti is hős volt, már nagyfiúsan a karjába kapta a szurit, sírt, de csak kb 20 mp-ig, utána már vígan cseverészett a doktornénivel, és a tőle kapott fecskendővel bőszen oltogatott minket is! :lol: Végül még puszit is kapott a dokinéni! :D

Eladtuk a kocsinkat, ma fogják elvinni. Nagyon szomorú vagyok, mert imádtam ezt a kocsit. :( :( Lesz másik, de akkor is, ez úgy a szívemhez nőtt! :(

Kép
Kép
zituska28

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

A nőgyógyászati klinika lapján nem szerepelnek a kórházból átment orvosok...miért nem???

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Bocsi, hogy ezer éve nem voltam, de nagyon-nagyon el vagyok havazva! :roll: Semmi időm nincs, és még így is folyton mardos a lelkiismeret, hogy nem foglalkozom eleget a csajszimmal! Szóval nem nagyon tudok jönni sajna még olvasni sem! :? Karmen: Aranyos vagy, hogy hiányolsz! :) Jövő hét felé talán elkezdjük újra az úszást is, remélem találkozunk majd! :)

Minden szüli és névnaposnak sok-sok boldogságot!!!! :D

Mindenkinek szép napokat!

eszter

KépKépKépKép
hefe

Hefe! Nálunk most kezdik a vakolást igy én nem tudom még tudunk menni uszni, de szeretnénk.

Enikö! Szerintem a nem feszes cici nem jelenti azt hogy nincs elég tejcsi. Nekem csak szülés után volt egy kevés ideig feszes, azóta sem nevezném annak, söt igencsak el is tünt a cicim is hogy ennyit fogytam, mégis igen jol gyarapszik Norbi. Igaz 2 hete babatejjel is itatom, de csak azért hogy a déli szopi kimaradjon (igy is van még napi 4-5 másik). Ahogy Dancsi is mondja, én sem bánnám ha kezdené elhagyni.
Sajnálom hogy Zalán sztrájkol, emlékszel Norbinál is volt ez pár hónapja 2 napig tartott csak. Szegény Bogi, veletek tényleg mindig történik valami :(

Dancsi! megkaptam köszi, mindjárt nézem is

Én kértem ne küldjenek még haza a korházbol :lol: , nekem nagyon sokat jelentett az a pár nap amit még ráhuzhattam (8. napon mentem haza :lol: ) pihenés szempontjából. Ott éjjel ugye még baba sem volt csak a szoptatásra hozták ki, nekem ez igy elég is volt, itthon már elejétöl nem volt segitségem.

Lányok, ha valakinek van aktuális Baba magazinja és nem kell az itatópohár kupon átadná nekem? Köszönet érte.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Kicsi fiam tolerálta, hogy tegnap kimaradtam kicsit, reggel hatig aludt, utána szopi után még 9-ig. 8) Ma viszont egész nap nyűgös, egy órát sikerült aludnia. :?

Zitus, gratula, hogy ilyen ügyesek voltatok! Milyen autót vesztek? Csak nem kinőttétek a régit? :lol: Mi is tavaly nyáron vettünk új járgányt. Mi holnap megyünk szurira. Nem mértek súlyt Noéminek?Kíváncsi lennék,mekkora a Nőci.

Köszi a mensis hsz-okat, akkor nem parázok, inkább örülök, hogy még nem állt vissza.

Karmen, nekem is egyik szobatársam kért plusz egy napot a klinikán, hogy maradhasson.

Dancsi, na ettől én is félek kicsit, hogy ilyen cicifüggő marad Lali. :shock: Aztán úgy vagyok vele, majd ráérek akkor aggódni emiatt, ha már nyűg lesz.

Kép
szilcsi

Bibi:
http://www.teszvesz.hu/item339375969_ch ... s_uj_.html
Ez inkább 98, mint 104, a hossza alapján.

Esetleg ezek közül valamelyik?
http://clothes.search.ebay.co.uk/warmer ... erQ203Q2d4

Enikő: nekünk még mindig van egy kis anyatejünk. Nagyját már kidobtam, amikor féléves lett, nem kellett senkinek, pedig ezer helyen próbáltam odaadni ingyen. :cry: Nem sok, és nem éppen friss, a legutolsó november végén lett lefagyasztva, nem sértődök meg, ha nem kell. :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus: Köszike, elfogadjuk :D Zalán már nagyfi, nem újszülött, semmi baja nem lenne atejcsitől :) Mikor mehetünk el érte és hova is? (privibe írd meg a címet meg a telcsiszámod lécci 8) )

Gira: te miért vagy névtelen???? :shock: :? :roll: :?:

Akció van, bocs.... meghalni nincs időm bakker :shock: :lol:

ceniko
Szeged

sziasztok

szegény Bogi :( ! jobbulást!

na, ma sem szültünk(most nemtom ehhez milyen "emotikont" tegyek :roll: )
a Kajtár nem volt vészes, legalábbis az általa diktált infókból megkaptam ugyanazt, mint a dokimnál.: CTG semmi, magzatvíz még van, áramlás jó, lepény 2 érettség, minden rendben. szerinte fájásokat kéne produkálnom. szerintem sem ártana 8) . hát majd nemsokára :lol:

csősztök :D
toncsi

toncsi80

Hali.

Gondoltam, szólok, hogy a topic "kedvenc" dokija elhúzott külföldre.
Csak így én maradtam ...-ban. De sebaj, ma voltam Szántó dokinál muszájból, utána bánta közel 8 rugóm a gyógyszerekre amit felírt. :? De én nem megyek a Klinikára tömegelni...tényleg, hogy van ott az ambuláns rendelés? Hánytól hányig?

Enikő, Boginak javulást!

Bibi, az ÁNTSZ-hez hova kell mennetek? Mert nekünk anno a Sás utcába kellett volna bemenni, de aztán elég volt telefonálnom.

Dancsi, és ezek után mitévő leszel? Hogy Boldinak csak a cici kell(ene)?

Zituska, ügyesek voltatok!

Zitaa, jól emlékszem, te jársz F.Z-hez? Írsz priviben tarifát?

Toncsi, na akkor Kajtár az én CTG-em tuti kiakadt volna, amíg meg nem repesztették a burkomat, nem volt fájásom egy szál se, utána se sok mondjuk. ;)

Ági és
KépKép
exdeus

Exi! Igen, én is hallottam a hirt, anyu akart menni rákszürésre hozzá akkor tudta meg. Szántó szerintem nagyon jó orvos.

Norbi megissza szerencsére a babatejeket, de az Avent 2 lyukú nem elég a Jó éjt tápinak, csak a Baby Bruin vált be arra. Majd veszek nagyobb lyukut csak ritkán járok SZegedre akkor meg nem volt amikor kerestem.

Férjem tegnap vett a Rossmannban 730ft körül Milupa tejpépet+ajándék Milupa gyümölcspüré (Frutta... valami)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő :)
Bakker, sajnálom Bogit!! :cry: Sok-sok gyógypussz neki!!
Azért kínáld meg néha Zalánt a ciccel, hátha még elfogadja!

Szilcsi :)
Elfelejtettem tegnap a nagy rohanásban, hogy Lali milyen édipofa, és nagyon ügyes! :D Na meg igazán toleráns az anyucijával, hogy hagyott kicsit kikapcsolódni! :wink:
Noémit ma este fogom mérni - hetente mérem, amíg itt van a mérleg - múlt hét csütörtökön 5560g volt, és 57 cm. :) Olyan "csajosan" hízik, hetente 10-15 g-okat, de okés is ez, így is olyan, mintha el akarna gurulni! :lol:
Nem nőttük ki a kocsinkat - VW Touran - hanem másmilyet szeretnénk - Toyota Corolla Verso - ami hasonló méretű autó, csak most abba szerettünk bele.
Amúgy nem vitték el tegnap a kocsit , mert meggondolta magát a vevő :shock:
Bakker, olyan mérgesek voltunk! Nem azért, mert nem vitték el, mert tuti elviszik hamar, hanem mert ez a "korrekt" emberke tutira mondta egy hete, hogy viszi, el sem kértük a foglalót (hülye fejjel), és levettük a hírdetéseket, meg visszamondtunk vagy 3-4 érdeklődőt, aki jött volna nézni a kocsit... :evil: :evil:
Mindegy kezdjük előlről, de mostmár tuti elkérjük a foglalót előre!!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a drukkokat, és a kedves szavakat!
Jól vagyunk, itthon vagyunk, én baromi fáradtan, de nagyon-nagyon boldogan :) (a klinikán a 4 nap alatt összesen ha 10 órát aludtam lehet sokat mondok)

pár kép a csemetékről

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Márknak boldog szülinapot! Zalánnak boldog névnapot!
Betegeknek gyors gyógyulást!
Toncsinak drukkok mennek ezerrel :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Bea, még egyszar gratulálok ehhez a gyönyörű kispasihoz! :lol:
Sebed nagyon fáj? Látom, Gréti szereti a tesót. Mekkora haja van Levinek!!! :shock: :lol:

Zitus, na jó kis vevőt találtatok. :twisted: Elmehet a búsba az ilyen kretén. Azt hittem, szurinál lemérik Noémit, aztán jöttem rá, hogy hozzátok kiment a dokinéni. Nálunk állandóan mérés van, eleinte hetente be kellett vinnem a pindurt.
Gondoltam rátok, hogy lehet Nőcid csípője, szerdán viszem Lalit a gyerekklinikára kontroll csípőszűrésre, meg uh-ra is, mert én kengyeles voltam. Bár eddig nem volt gond vele, remélem, most is rendben lesz. Terpeszpelust hordjátok még?

Exi, csak nem útban a tesó? :lol: Tényleg, ti mikorra tervezitek?

Megkapta Lali a 3 hós szurit, én egy hős voltam, nem sírtam, :lol: Lali viszont mint akit nyúznak. Már a fertőtlenítős lefújásnál legörbült a szája, amikor lefogtam, akkor rázendített, a tűnél meg már kész, ordítás. :( Úgy sajnáltam, de szerencsére gyorsan megnyugodott. 6120 gramm és maradt 64 cm. Ha nem lesz lázas, holnap délelőtt megyünk babamasszázsra. Este 9-től reggel 6-ig aludt, már ez volt a 2. igazán végigaludt éjszakánk. Igaz, napközben nem nagyon alszik.

Kép
szilcsi

Hú bakker, nem egyszar, hanem egyszEr. Bocsi. :oops: :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!Cam etetőszék eladó 8000ft-ért Mórahalmon. Tel:0620/935-8935 Kép

Kép
Kép
Kép
heno

Zitus! Mi a lakással jártunk igy többször is, hogy ma jönnek foglalózni. :( Vagy csak megnéznék, de tényleg jönnek. Kértem ha mégsem, legalább szóljanak ide hogy ne kelljen otthon lesnem öket, mert a babával akkor elmennénk sétálni, na persze sosem szolt vissza senki hogy bocs mégsem megyek a megbeszélt idöre.
Megértem milyen mérges vagy!

Bea! Szerintem nagyon hasonlit a 2 tesó!! Nekem az utolsó kép nagyon tetszik!! :) Hát jó hamar hazadobják már a császárosokat is hallom, persze van aki szereti de azért még 1-2 nappal késöbb könnyebb lenne otthon. Régen 5. nap volt a szokás.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, nem csodálkozom, hogy ilyen hamar hazaküldenek mindenkit, akit csak lehet, ha már nem volt hely sem, amikor Beának be kellett volna feküdnie... :shock: :roll: Nem értem, ha megszüntették a kórházat, miért nincs több hely a klinikán? Hiszen betegből sem lett kevesebb.
Norbinak bevált a tápi, vagy ugyanúgy kel éjszaka?

SzAnna, megkérdeztem a doktornéninket a hemangiómáról, azt mondta, ő már nagyon sok betegét küldte sebészetre, egész nagy hemákkal is, de nem foglalkoznak a sebészeten vele, hacsak nem különösen nagy vagy zavaró helyen van. Szóval a mi kis fél centisünkkel egyenesen kiröhögnének, mondjuk amíg nem fáj és nincs vele baj, nem is fektetném kés alá emiatt Lalit, nálunk csak abból lehet baj, hogyha majd kibújik a foga és megsérti véletlenül. Azt mondta dokinéni, finoman minden nap lehet befelé nyomkodni, óvatosan párszor, és egy éves korára kb ki fog fehéredni-halványodni.

Melinda, te kérdezted, mitől lehet. Gőzöm sincs, védőnő szerint nem sérülés következtében, hanem egy fejlődési rendellenesség.

Kép
szilcsi

Szilcsi! Sajnos kelt ma éjjel, elötte nap nem, de azelött megint. De nem szopi helyet adom, hanem utána, mondhatni megtömöm ha még nem ájult be a kis drágám a szopi végére:) Az éjjeli ébredéskor meg csak szopi van.
De nappal most 3 napja nem szoptatom csak ébredéskor reggel és este, délben meg tápszert kap.
Szerintem Lalinak is fel fog szivodni a hemang.-ja.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Jó sokat írtatok megint, úgyhogy tuti nem fogok tudni mindenre reagálni, előre is bocs érte :oops: :oops: :oops:

Bea :) Levike gyönyörű, és nagyon édesek a tesók együtt, látszik, hogy Gréti is milyen szeretettel fogadta Levit :) :) :) Mit mondott a férjed, hogy viselte Gréti, hogy pár napig nem találkoztatok?

Gira :) Tündériek a lányok, a Pitypang névnél találóbbat nem találhattatok volna :lol:
Ha a klinikán leszel, ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanan a szobatársak, ha azt akarod, hogy veled legyen a baba éjjel is, akkor hagyd magadnál. Oké, lehet, hogy nem tudnak pihenni, de végülis nem is azért vannak ott, nem? :twisted: :twisted: :twisted:
Tényleg, miért vagy névtelen????? :shock: :shock: :shock:

Enikő :) Zalán továbbra sem fogadja el a cicit? Bogi hogy van?

Zitus :) Bakker, de kár, hogy nem kértétek el a foglalót :evil: :evil: :evil: Jól vannak már a gyerekek?

Szilcsi :) Nagyon szép baba Lali :lol:

Karmen :) Teszel fel szülinapi képeket?

Dancsi :) Átérzem a cicivel kapcsolatos problémád... :roll: :wink: Mobil fény: nekem első szóra kiadták, igaz, hogy nem olyan hatékony, mint a nagy fény, de legalább velem lehetett a gyerek.

Kép

Norus :) Marcsi meggyógyult már?

Bibi :) Akkor jól értem, Barni a szalmonella miatt most nem kezdheti el a bölcsit?

Exi :) Nagyon édes kis fürtös Peti! :D

Zsuzsu :) Hogy vagytok?

Na, ennyi voltam, lépek is. Mi jól vagyunk, bár Kristóf ma extra nyűgi volt, én is, sztem vmi front van :roll: Meg lakberendezünk ezerrel, csak egyszer legyünk kész... :roll:

KépKép

KépKép
timika

Exi!
A magánrendelésen a doki tarifája 5000 ft. Ha rákszűrés, vagy uh-van, akkor 6000 ft. Ajánlották a Czank helyett? :wink:

Én már rég hallottam, hogy kimegy Czank dolgozni, az egyik ismi hozzá járt, és Ő mondta. :wink:

Bea!
Remélem Nálunk is ilyen jól fogadja Márk a kistesót. Tényleg nem vártál meg a kilinikán. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Na bakker, tudtam, hogy kihagyok pár dolgot :oops: :oops: :oops:

A. Zita :) Márkot utólag is Isten éltesse! :D

Enikő :) Zalánnak pedig boldog névnapot! :)

Többen írtátok a múltkor, hogy kedvelitek Incit. A Kismama újság most indított egy szavazást az Év védőnője címért. Mindjárt csatolom a linket. Ha úgy gondoljátok, hogy Inci megérdemelné, szavazzatok rá! Ha kell vkinek a pontos munkahely vagy titulus megnevezése, priviben szívesen megírom. Íme:

http://www.mave.hu/uploads/Image/kismam ... vedono.jpg

KépKép

KépKép
timika

sziasztok!

hát mi még nem. meg akkor most már megvárjuk a dokit, hogy visszajöjjön :lol: (még csak holnap megy el :) ).
ma sütöttem kakaós csigát. egész jó lett. hát, ennyi. megyek olvasni vagy basztatom kicsit a tengerimalackám :lol: :lol: később úgyis el lesz hanyagolva :cry:

Bea!
jó neketek, hogy már otthon vagytok. cukik a kölkök! jó egészséget, nyugalmat, és sok tejet a picinek!

toncsi

toncsi80

Lali belázasodott, nem kell neki a cici és nem tudjuk elaltatni. Vagy bágyadtan néz ki a fejéből, vagy sír. Úgy sajnálom szegényt. :cry:

Toncsi, te maradsz az örök terhes? :lol:

Kép
szilcsi

Bea :)
Gyönyörű baba Levi!! :D :D
Gréti hogy fogadta a kistesót?? Bár a kép sokmindent elárul! :wink: :D

Timi :)
Botondnak már kutyabaja - na, pont most köhögött álmában - ,Noéminek még szívnom kell az orrát, de dokinéni szerint már semmi komoly, csak nekik még jobban elhúzódik ez a fránya takony.
Pontosan hol lehet szavazni? Venni kell Kismama újságot, vagy lehet az internyeten is?
Nekem írd már meg légyszi a pontos részleteket (munkahely, stb....)

Szilcsi :)
Mennyi a láza Lalinak??
Az oltás miatt lázasodott be??
Szegénykém... :( gyógypuszik..........

Noémi meg akkorát hányt most a Konakiontól, hogy teljes ruha csere volt. Mondjuk nem csodálom, k..va szar íze van, hiába tettem anyatejbe.
Lemértem, 5800g! :)

Kép
Kép
zituska28

Üdv.

Bea, jaj, de picike...ahogy belegondolok, hogy két éve még Peti veszett el így a hordozóban.
Nagyon édesek együtt a gyerekeid, Levente tiszta Te arcra, az utolsó képen főleg!

Szilcsi, á, nincs útban, legalábbis nem tudok róla. Nem is szeretném most. Úgy kb. 3-4 év múlva jöhet a tesó. Én nem vagyok az az "ősanya" típus, hogy egyik kicsi, másik pici.
A klinikán azért nincs több hely, mert fizikailag lehetetlen. Ugye tipikus magyar mentalitás ez a húbele bumm. És ugye a hatalmas Klinikai központ is egy füstbe ment terv... :?

Zitaa, köszi. Nem, nem ajánlották, de magamat ismerve egy idős dokival nem jönnék ki olyan jól, így fiatalra pályázom. De egyelőre csak kivi voltam. ;)

Timika, nekem jöhet priviben Inci összes adata. A kérdés még annyi, hogy neten is lehet szavazni vagy nyomtassam ki ezt a papírt és kézzel töltsem ki szerinted?

Ági és
KépKép
exdeus

Hi!
Már annyit írtatok Inciről és én nemtom ki ő :shock: Vagyis lehet h tudom, de így nem ugrik be. fent van iwiwen ahol meg lehet kukkolni? milyen néven fut? kiváncsi vagyok rá :D :oops:

Mindenki gyógyuljon!+++++++++++++

Toncsiiiiii húzzá bele (ez olyan fletós lett bocs :lol: 8) ) várom az smst röptébe akarom elkapni :lol: És mikor jön haza a dokid??? Ha szülésznő lesz akkor már nincs gond :wink: Szuszááá és hajráhajrá (ez meg viktoros 8) )
Jócaka

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?